Pejuang Turki pisanan - lan langsung "lima"?

Pejuang Turki sing pisanan, mesthine generasi kaping lima Kaan, nggawe penerbangan pertama ...
Pejuang Turki pisanan - lan langsung "lima"?
Video
Pilihan Pembaca