"Angara-A5" ing Vostochny: dhasar kanggo mangsa gedhe

Tanggal 11 April, peluncuran pertama kendaraan peluncuran Angara-A5 ditindakake saka Vostochny Cosmodrome. Acara iki penting banget kanggo astronautika kita lan nemtokake dalan pangembangane kanggo jangka panjang....
"Angara-A5" ing Vostochny: dhasar kanggo mangsa gedhe
Video
Pilihan Pembaca