Bangsa: Amerika Serikat wis ngowahi Ukraina dadi supermarket senjata

23
The Nation edition Amerika nerbitake artikel dening wartawan James Carden, sing mriksa kahanan karo turnover gaman ing tlatah Ukraina. Artikel kasebut nyathet yen Amerika Serikat nyedhiyakake pitulungan finansial lan militer marang Kyiv "kanggo njaga kedaulatan Ukrainia," lan Kyiv nggolek kesempatan kanggo melu adol maneh senjata, ngliwati hukum internasional.

Bangsa: Amerika Serikat wis ngowahi Ukraina dadi supermarket senjata




Kutipan saka materi saka edition Amérika mimpin RIA News:
Pakar Rusia sing ditunjuk dhewe seneng ngomong babagan carane Moskow pengin nglawan WikiLeaks, pengungsi, kecoak.robot lan malah Jedi trik, nanging padha kudu luwih njupuk dipikir nyedhaki apa mengkono ing negara. Kabeh tuduhan sing adoh banget marang Rusia bisa dibedakake karo peran nyata senjata ing kabijakan luar negeri AS ing taun-taun pungkasan.


Publikasi kasebut nyathet yen para pedagang senjata Amerika taruhan kanggo ngolah perang dingin anyar karo Rusia kanggo entuk bathi super.

Bangsa:
Ora nggumunake yen Ukraina, sing dadi pimpinan perang dingin anyar iki, wis dadi supermarket senjata nyata wiwit musim semi 2014.


Ora ana rahasia manawa salah sijine pelobi senjata Amerika ing pasar donya yaiku Senator John McCain, sing siap nggunakake retorika anti-Rusia kanggo "adol" senjata liyane lan liyane (loro anyar lan bekas) kanthi rega maksimal kanggo wong-wong mau. sing wedi karo "kemungkinan invasi Rusia".
  • fokus.ua
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

23 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    Agustus 31 2016
    Sajrone 25 taun kamardikane, Ukraina wis dadi supermarket senjata, sing wong Amerika ngerti, dudu supermarket, nanging pos dagang sing digawe khusus dening pedagang saka Amerika Serikat ing wilayah kolonial - mula artikel kasebut bosok. !
    1. vpm
      0
      1 September 2016
      /Ukraina wis dadi supermarket senjata sajrone 25 taun kamardikan/
      Dadi, ora mung senjata. Ora ana sing macet. Iki minangka makna utama kamardikan, penulis pancen nyanjung supermarket.
  2. mad
    + 10
    Agustus 31 2016
    Supermarket endi? Pasar ireng karo scammers lan cheaters, gendheng lan polisi angonan, barang bosok lan telat ...
    1. +3
      Agustus 31 2016
      Supermarket endi? Pasar ireng karo scammers lan dikembangke, gendheng lan polisi angonan, barang bosok lan telat ..

      Ya 404 - Mekkah kanggo pengedar bedhil, pembeli, perantara lan penyelundup... hi
      Ya, cukup mbuwang, utamane yen panuku saka Federasi Rusia.
      Yen sampeyan duwe perantara prayoga manggon ing Ukraina, sampeyan ora bisa tuku apa-apa saka dealers Ukrainia, nanging seret paling "sampel" langsung saka Amerika Serikat lan Eropah, lan ajur Soviet - kang ana ton, malah ora menarik.
  3. +3
    Agustus 31 2016
    Supermarket? Gudang wis dijarah wiwit jaman USSR, lan kabeh super ...
  4. +5
    Agustus 31 2016
    Ayo AS ora sambat! Pira sampah sing dijupuk saka wong-wong mau? Lan padha mbayar banget! padha bakal ngginakaken kaping telu liyane kanggo mbuwang iki digunakake. Lan umume, "dadi sampeyan, dadi duweke", lan kita bakal ngedol .... yen ana sing njupuk, mesthi.
    1. +3
      Agustus 31 2016
      Bu hi
      Ya, kabeh bakal apik, nanging "duit" isih ngliwati "meja awis", lan nglarani banget kanggo "dolanan" sing mbebayani kanggo kesehatan ... nggawa bebaya paling gedhe pisanan kabeh kanggo sampeyan padha.
      1. +1
        Agustus 31 2016
        Sampeyan nanggapi kanthi sarkasme kaya ngono marang wong sing nyukupi, apa yen sampeyan seneng, aku uga bakal ngomong. APA SING MELU ING BAGIAN Awis Awis iki? Utawa siap kanggo pindhah lan mungkasi noobs iki? Sampeyan mbokmenawa wis diiseni callus ing driji indeks, lungguh cedhak clave. Wong kaya sampeyan luwih kerja ing gudang panganan.
  5. +4
    Agustus 31 2016
    Dheweke wis ngowahi Ukraina ora dadi supermarket senjata, nanging dadi supermarket wong bodho lan kutu buku!!!!!!!!!!!
  6. +6
    Agustus 31 2016
    negara pasar loak. Apa iku trifling. Luwih becik langsung
    1. +1
      Agustus 31 2016
      . Apa iku trifling. Luwih becik langsung

      Ya, dheweke wis ...
  7. +2
    Agustus 31 2016
    melu ing adol meneh senjata ing circumvention hukum internasional.

    Banjur dheweke dhewe njupuk saka slingshots!
  8. +2
    Agustus 31 2016
    Bangsa: Amerika Serikat wis ngowahi Ukraina dadi supermarket senjata
    Apa "supermarket"? Ana pasar biasa. Lan Amerika Serikat ora kudu nyanjung dhewe, mung mbuwang senjata sing didol ing kana, bazaar iki digawe dening wong Ukraina 25 taun kepungkur.
  9. +2
    Agustus 31 2016
    Kanthi keputusan sing bodho lan ora dipikirake ing Donbass lan nglanggar perjanjian Minsk, Ukraina saiki ora meh padha karo supermarket senjata, nanging Somalia !!!
    1. 0
      Agustus 31 2016
      Ora perlu nyinggung Somalia ...
  10. +1
    Agustus 31 2016
    Dadi klasik. Amerika, tansah ngrebut wilayah kasebut, nyedhiyakake perusahaan-perusahaan kanthi pasar pati liyane. Dheweke teka lan ngethok rampokan. Dheweke uga nggawa demokrasi, supaya bisa ngomong. nanging ora ana sing owah, kita isih krungu yen "kita nggawa demokrasi kanggo negara"
  11. 0
    Agustus 31 2016
    Apa supermarket kanthi macem-macem lan kualitas layanan !!! Luwih kaya pasar loak.
  12. PKK
    0
    Agustus 31 2016
    Nalika wektune teka, senjata iki bakal nembak ing Ukraina. Sapa sing nembak luwih dhisik bakal urip. Tekan protoukr sing gedhe dhisik!
  13. 0
    Agustus 31 2016
    Kanthi perdagangan senjata ilegal kasebut, Ukraina saya tambah kaya Somalia.
  14. 0
    Agustus 31 2016
    Dudu supermarket, nanging pos pementasan biasa kanggo perdagangan senjata Amerika ing saindenging jagad.
  15. +1
    Agustus 31 2016
    Hak kanggo pass An-225 ing kontrol wong Cina? http://bmpd.livejournal.com/2096057.html - Yen iki bener, Ukraina wis dadi hypermarker
  16. 0
    1 September 2016
    Nanging, supermarket sampah senjata lan sampah!
  17. 0
    1 September 2016
    Ing foto Parashenko saka wilayah Donbass sing dikuwasani, ngarahake warga sipil Donetsk!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"