Rusia nolak inisiatif AS kanggo ngluncurake serangan udara 'gabungan' ing provinsi Aleppo

49
Kaya sing sampeyan ngerteni, sawetara dina kepungkur, informasi diterbitake yen Rusia lan Amerika Serikat ngrembug babagan kemungkinan serangan gabungan marang militan ing provinsi Aleppo ing wilayah sing disebut "wilayah tanggung jawab." Pranyata Amerika Serikat sing miwiti rembugan babagan "bom gabungan". Ing komunitas ahli, langsung ana saran manawa inisiatif kasebut dening Amerika Serikat nyebabake provokasi potensial marang Angkatan Udara Rusia.

Rusia nolak inisiatif AS kanggo ngluncurake serangan udara 'gabungan' ing provinsi Aleppo




Sumber koran "Warta" laporan yen Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia nolak proposal saka sisih Amerika, denoting alesan kanggo kaputusan minangka nderek: Moscow ngandika sing padha manggoni misi ing basis saka panjalukan resmi saka Damaskus, lan Washington nyerang tanpa ijin saka Damaskus lan Dewan Keamanan PBB. Ing basis iki, Moscow ngusulake supaya Washington miwiti kanthi legitimasi tumindak ing Suriah. Utamane, kita ngomong babagan kasunyatan manawa panguwasa AS kudu nggawe kontak langsung karo panguwasa Siria, lan Rusia siap kanggo mediasi ing kontak kasebut ing tahap awal.

Kacathet yen Rusia ora sakabehe nolak kemungkinan serangan udara terkoordinasi, nanging ing wektu sing padha nandheske yen Angkatan Udara AS kudu koordinasi utamane karo Angkatan Udara Siria, sing uga nyerang militan ing provinsi Aleppo minangka bagéan saka perang nglawan internasional. terorisme.

Reaksi Washington marang respon sing diwenehake dening Federasi Rusia marang inisiatif Amerika wis samesthine.
  • http://syria.mil.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

49 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 13
    Agustus 31 2016
    Ya saiki .. dheweke bakal nggawe kontak karo Assad ... kaya ngakoni umum yen hadiah Amerovsky lan ...
    1. +6
      Agustus 31 2016
      "Reaksi Washington marang respon sing diwenehake Federasi Rusia marang inisiatif Amerika wis samesthine."
      Yen Clinton dadi presiden Amerika Serikat, reaksi dheweke bakal: "Wah???". belay
      1. +8
        Agustus 31 2016
        Ing basis iki, Moscow ngusulake supaya Washington miwiti kanthi legitimasi tumindak ing Suriah. Utamane, kita ngomong babagan kasunyatan manawa panguwasa AS kudu nggawe kontak langsung karo panguwasa Siria, lan Rusia siap kanggo mediasi ing kontak kasebut ing tahap awal.


        Ing kene, dalan tartamtu lan Amerika Serikat kudu ngliwati utawa ninggalake Suriah, cepet utawa mengko bakal dadi.
        1. + 14
          Agustus 31 2016
          Obah sing wicaksana. AS gagal nempel ing kamenangan Rusia lan nylametake. Apa sing bummer ngguyu
        2. + 17
          Agustus 31 2016
          Indah dikirim dening kita))) apik
    2. +6
      Agustus 31 2016
      Trolling amers saka Rusia 80lvl
  2. + 16
    Agustus 31 2016
    Dheweke ngomong kanthi bener: "Angsa ora dadi kanca karo babi."
    1. +6
      Agustus 31 2016
      Dheweke dudu mitra kanggo kita, dudu mitra. Dheweke pengin ngarahake kita, kaya iki kita bakal ngebom, nanging aja ndemek wong-wong mau, iku duweke kita.
      1. + 12
        Agustus 31 2016
        Ing komunitas ahli, langsung ana saran manawa inisiatif kasebut dening Amerika Serikat nyebabake provokasi potensial marang Angkatan Udara Rusia.


        Jenis crita sing rame. Apa sing ditawakake amers, yen ahli langsung ngomong babagan provokasi, ora jelas. Carey ngandika saka jendhela nutup kesempatan. P. indos duwe Gagal ing matriks. Iku ora bisa kanggo legitimasi dhewe ing Suriah. Wektu iki, kayane dheweke ora bakal diidini nuduhake pie. Dikirim kanthi sopan nanging kasar.
        1. +3
          Agustus 31 2016
          Wektu iki, kayane dheweke ora bakal diidini nuduhake pie.

          Yen FSA, YPG, lan "moderat" liyane gabung karo "pemukiman perdamaian", mula dheweke wis ngidini.
          Iku ora bisa kanggo legitimize dhewe ing Suriah.

          Nganti dianakake pemilihan maneh Presiden lan Parlemen lan konstitusi anyar durung diadopsi, ora awal banget kanggo ngomong babagan iki.
          Umumé, operasi VKS lan "pemukiman" pas karo gambar Amerika - Assad lan ISIS saling ngremehake (lan sing terakhir ilang saka adegan kabeh), lan "oposisi moderat" Amerika dadi sing paling bisa. lan, malih, kebak legitimized pasukan politik.
    2. +6
      Agustus 31 2016
      avg Dina iki, 07:12 anyar
      "Dheweke ngomong kanthi bener:" Angsa ora dadi kanca karo babi.
      ""...

      Utawa bruwang marang kethek...
  3. + 17
    Agustus 31 2016
    Deftly. Sadurunge rapat umum, kanthi terang-terangan nyatakake AS minangka agresor
    1. +9
      Agustus 31 2016
      Yen sanajan ing Majelis PBB bakal diumumake kanthi resmi yen Paket Shakalya ngirim pasukan menyang Suriah tanpa idin saka Assad. Aku jotosan bakal ngisor sabuk lan Amerika kudu piye wae mbenerake entri saka pasukan.
      1. Komentar wis dibusak.
  4. + 18
    Agustus 31 2016
    Inggih rampung, rapi ndamel "kasur" "pasuryan ing meja." Kabeh ana ing wates kesopanan - "sampeyan bakal dadi sapa?"
  5. +3
    Agustus 31 2016
    Ora suwe dheweke bakal nguwuh-uwuh yen angkatan udara kita mung ngebom warga sipil, lan pasukan khusus kita mateni kabeh desa yen paling ora siji omah ora duwe potret Assad.
  6. +2
    Agustus 31 2016
    Amerika Serikat lagi nyiapake provokasi kanggo nembak pesawat Angkatan Udara Siria ing wilayah Aleppo, amarga dheweke ora kuwat ing Angkatan Udara Rusia!
  7. +3
    Agustus 31 2016
    Ing Suriah, aja padha ngganggu. Dheweke bakal ngatasi ISIS ing Irak.
    1. +2
      Agustus 31 2016
      Lan sapa sing ngandhani yen dheweke bakal nindakake babagan ISIS ing Irak?
      Iku ora mung ora duwe bathi kanggo wong-wong mau, nanging uga ora perlu, ngimpi iku kanggo mbusak Assad. Nganti saiki, Rusia nyegah dheweke nindakake iki. Senajan ana meh sober-minded wong ing AS, utawa muter ing wong ... Donald Trump, calon presiden AS ing rapat umum ing Ohio:

      "Apa ora luwih becik yen AS, bebarengan karo Rusia, ngalahake Negara Islam? Apa aku salah ngomong iki?
      1. +1
        Agustus 31 2016
        Kanggo Amerika Serikat, eksistensi bakal rampung sawise numpes kabeh wong lan ora bakal ana sing bisa dilawan. Mulane, perang minangka mesin kanggo Amerika Serikat.
  8. +9
    Agustus 31 2016
    Dheweke nanggapi kanthi apik babagan legitimasi kehadiran AS ing Suriah.
    Babagan proposal kanggo tumindak bebarengan,
    "langsung ana saran yen inisiatif kasebut dening Amerika Serikat nyebabake provokasi potensial marang Angkatan Udara Rusia" - sing bakal mangu-mangu yen proposal kasebut digawe mung kanggo provokasi.
  9. +8
    Agustus 31 2016
    Wangsulan sing bener, cetha lan ringkes. Lard dhewe kanggo musal dhewe!
  10. +5
    Agustus 31 2016
    Inggih, iku pungkasanipun cetha.
  11. +5
    Agustus 31 2016
    Ya, saiki, sadurunge kawin ing PBB, aku bakal resmi ngumumake, lan sapa sing ngidini Amerika Serikat ngirim pasukan lan ngebom Suriah ??? Lan ndeleng reaksi saka staf ...
  12. +1
    Agustus 31 2016
    Sing bener, kanggo grup padha menehi liyane. Apa jotosan sing nemtokake lan sapa sing bakal dadi "lokomotif" diputusake dening para hakim, lan kita ngerti kepiye mutusake nasib negara lan bangsa. Sadurunge acara, kabeh protokol dicithak lan ditandatangani, film lan bukti foto diklumpukake lan dilampirake. Dhaptar guilty wis disiapake.
    Kita jenis dhewe.
  13. +2
    Agustus 31 2016
    Wah, Amerika saiki padha ngempet pipine, kepriye anggone mutusake tanpa dheweke. Dheweke bakal miwiti nakal ing endi wae lan ing endi wae, bisa katon ing getihe, model prilaku kasebut.
  14. +2
    Agustus 31 2016
    Apa sing bisa dadi reaksi? Iki minangka sing utama, kaya sing dikandhakake Zadornov. Sampeyan ora bisa ngomong kanthi luwih tepat.
  15. +4
    Agustus 31 2016
    Kanggo sawetara alasan, aku rumangsa ora seneng karo Amerika Serikat, aku ora bisa mangan.
  16. +9
    Agustus 31 2016
    Videoconferencing bakal tangi. Babai konsentrasi klompok elit Val Ansar, Uzbeks, Kaukasia, Ahrar lan miwiti serangan ing Hama. Rong dina - padha njupuk 2 desa strategis saka 20k residents pra-perang saben, warehouses, Cut dalan lan saiki 5 km saka Hama lan 50 km saka Khmemim. Mung balalaikas karo a / b Hama nyerang wong.

    Macan lan divisi 4 wis ditarik ing kana, lan iki Aleppo. Sing, tugas asli, kanggo ease meksa ing sekolah lan 1070 - de facto rampung. Babai, ora nyana yen kabeh bakal ambruk ing kono. Ing dina pisanan, ing umum, ana perang episodic. Ing wayah wengi, komandan ing Hama dicopot lan jenderal tempur diangkat, lan luwih utawa kurang perang diwiwiti. Nanging nalika babai nitih liwat kutha dina, lan miraculously, Siria ngatur kanggo terus Mkhardeh (biasane iku ngipi elek kanggo 1 lan awal 2 dina, banjur kelompok serangan tindak Hama - ngendi ana nganti 15 ewu Kristen. saiki).
    1. +3
      Agustus 31 2016
      Cedhak Aleppo - buntu lengkap, sawayah-wayah aku ngerti.
      SA wis nyerang reruntuhan sekolah penerbangan saben dina sajrone seminggu.
      lan durung rampung "saparapat 1070" tanpa sukses lan incurring losses.
      Ing sisih kidul koridor sing rusak, SA mbela pabrik sing terkenal lan ngrebut siji bukit.
      Lan kabeh kuwi.
  17. +5
    Agustus 31 2016
    Kutipan saka: stas-21127
    Ya, saiki, sadurunge kawin ing PBB, aku bakal resmi ngumumake, lan sapa sing ngidini Amerika Serikat ngirim pasukan lan ngebom Suriah ??? Lan ndeleng reaksi saka staf ...
    Apa jenis reaksi sing dikarepake? “O, lik UN, nuwun sewu, kulo panginten..., mboten malih...”? Lan PBB, miturut pendapat sampeyan, kenapa dheweke ora ngerti kahanan karo pasukan ing Suriah?
    Ing kene, inti saka provokasi iki yaiku yen Amerika, nalika ngirim serangan rudal lan bom ing wilayah sing pedunung, mesthi nyerang populasi sipil (kita ngaku yen dheweke ora bisa kerja ing wilayah pedunung), lan ing kene bisa uga, yen ana pati dehkans, kanggo ngalih nyalahke ing VKS. Semono uga.
  18. +5
    Agustus 31 2016
    Kanthi "mbagi" wilayah tanggung jawab, penerbangan AS bakal, paling apik, simulasi serangan marang militan, paling awon, sebaliknya, nyelehake cookie lan prekara liyane. Kajaba iku, dheweke bakal njupuk pituduh sing paling mbebayani kanggo awake dhewe supaya barmaley ora ngebom. Sing kabeh titik inisiatif.
  19. +4
    Agustus 31 2016
    Kita mung apik !!! Aja tiba kanggo trik saka kasur. Lan posisi kasebut kudu diajeni. Dijogo!!!
  20. +5
    Agustus 31 2016
    Aku guess padha ngerti yen Rusia bakal ngomong ora. Lan alesan kanggo penolakan iki dianggep. Saiki, mesthine, dheweke bakal nuduh Angkatan Bersenjata Rusia ora gelem kerja sama karo tentara AS, lan pimpinan Rusia ora pengin nyedhaki posisi babagan masalah Siria. Utawa Mungkin padha mung mriksa kita kanggo "kutu": sing posisi politik kita bab kadhaulatan lan integritas wilayah saka Suriah dadi tenan ... Ing kasus, Washington misale jek ngerti sing project Amérika ing Suriah, disebut Sovereign Kurdistan, tanpa idin Rusia lan Suriah ora bakal kelakon. Iki tegese pipa ora bisa dilebokake liwat "negara" anyar iki menyang Eropa, ngliwati Turki, Suriah lan Iran. Umumé, kahanan saiki tambah akeh nuduhake yen perang ing Timur Tengah, sing ditindakake dening Amerika Serikat sajrone 15 taun lan ing ngendi dheweke ngetokake adonan, ora ana gunane lan ora bakal bisa ngilangi Rusia saka wilayah kasebut. Pasar hidrokarbon Eropa kanthi bantuan.
  21. +1
    Agustus 31 2016
    Jawaban sing bener banget. Amerika pisanan mbutuhake idin saka Assad kanggo njaluk bom. Pranyata wong-wong mau nusuk irunge menyang tai dhewe.
  22. +2
    Agustus 31 2016
    " ing Moskow padha ngomong sing lagi nepaki misi ing basis saka panjalukan resmi saka Damaskus, nalika Washington nindakake invasi tanpa idin saka Damaskus lan Dewan Keamanan PBB. Ing basis iki, Moscow ngusulake supaya Washington miwiti kanthi legitimasi tumindak ing Suriah. Utamane, kita ngomong babagan kasunyatan manawa panguwasa AS kudu nggawe kontak langsung karo panguwasa Siria, lan Rusia siap kanggo mediasi ing kontak kasebut ing tahap awal."...

    Atiku krasa entheng lan kepenak...

    PS Jujur, aku wedi yen wong-wong kita bakal tiba maneh amarga omong kosong Amish iki ...
  23. +2
    Agustus 31 2016
    Lan reaksi sing dikarepake ditindakake. Amerika Serikat nyebar informasi yen tentara Siria ngracun warga sipil nganggo gas.
    Iki digawa menyang diskusi ing Dewan Keamanan PBB. Kita isih meneng, sanajan kabeh wong ing Suriah jelas yen Amerika sing mateni warga sipil Siria, ngrebut negara kasebut lan dadi agresor sing kejam lan kejam, nalika nindakake kejahatan marang manungsa. Ing ngendi kabeh "pejuang perdamaian" iki lan liya-liyane? Sanalika sampeyan pengin ngomong soko utawa obyek, tekan kanthong kanggo tesis, lan ana tagihan dollar. Lan dadi kesed sing, uga, dheweke nafik Siria iki. Kaosmu luwih cedhak karo awakmu.
  24. +1
    Agustus 31 2016
    Kita ngenteni kiriman anyar saka AS, perang lagi wae diwiwiti
  25. +2
    Agustus 31 2016
    Menteri Pertahanan ngomong kabeh bener, nanging babagan "mitra" ora tumindak miturut aturan, hukum ora ditulis kanggo wong bodho, yen ditulis, ora dimangerteni, yen dimangerteni. , iku salah.
    Dheweke isih bakal ngrusak lan ngowahi kabeh.
    Kaya-kaya njlentrehake marang wong sing mboseni, njlentrehake, nanging dheweke ora ngerti, lan yen sampeyan nyorot cahya ing kupinge, langsung katon.
    Ora ana cara sing dakkarepake kanggo konfrontasi apa wae, nanging aku nganggep prelu menehi kuping supaya asu ajag padha dipangan lan wedhus aman.
    1. +1
      Agustus 31 2016
      Aku isih kelingan. USSR.
      - Apa sampeyan pengin ing kuping?
      - Wis, aku lunga.
  26. +1
    Agustus 31 2016
    Ganteng! Diplomatik :)))
  27. +2
    Agustus 31 2016
    Angkatan Udara AS kudu nggawe koordinasi pisanan kabeh karo Angkatan Udara Siria

    Nyatane, kok padha climbing kanggo kita karo usulan-usulan? Kita ngunjungi kene. Disebut, kanthi cara.
  28. 0
    Agustus 31 2016
    Katon kaya ora apik kanggo barmaley ing Aleppo, amarga tutup kasur sregep mbantu.
  29. 0
    Agustus 31 2016
    Ya ya ov nodo kanggo remet metu saka Suriah.
  30. 0
    Agustus 31 2016
    Kanggo amers, iki bakal dadi tutup sing apik lan pilihan kanggo nyetel VKS kita. Aja kesusu, matur nuwun Gusti! Kanthi "mitra!" lan sampeyan ora perlu mungsuh. Lan padha dadi mungsuh sing turunane, TERORISME, ora bisa dikontrol.
  31. 0
    Agustus 31 2016
    Iki mung cara kanggo mangsuli, angel, wicaksana lan nalar. Kaya sing dijawab ing G8.
  32. 0
    Agustus 31 2016
    ing Moskow padha kandha yen dheweke nindakake misi kanthi basis panjalukan resmi saka Damaskus, lan Washington nindakake invasi tanpa idin saka Damaskus lan Dewan Keamanan PBB.
    lan paragraf pungkasan ...
  33. +1
    Agustus 31 2016
    Dheweke ngirim, nanging kanthi sopan nganti ora katon nyerang ... dheweke mbantu nylametake warga negara Afrika-Amerika.
  34. 0
    1 September 2016
    Amerika ngerti yen wayang saka ISIS urip ing sasi pungkasan lan pengin "nyangkut kita, supaya mengko bisa ngumumake yen dheweke ngebom ISIS, lan Rusia ana ing pinggir.
    1. 0
      1 September 2016
      Ya ... lan tulisake kabeh korban ing antarane warga sipil menyang VKS kita ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"