Militer Rusia nguji sistem pertahanan udara terpadu tunggal

23
Sajrone mriksa dadakan saka kesiapan tempur pasukan, Pasukan Aerospace Rusia pisanan nyoba sistem pertahanan udara terpadu (EIS pertahanan udara): ing wektu nyata, serangan massive simulasi dening mungsuh simulasi diusir. Ing wektu sing padha, tumindak kabeh peserta ing proses kasebut disambungake menyang jaringan siji, wiwit saka pejuang langsung nindakake interception lan kru sistem rudal pertahanan udara lan pungkasan karo Pusat Kontrol Pertahanan Nasional, padha nglaporake. Izvestia.

Militer Rusia nguji sistem pertahanan udara terpadu tunggal




"Sadurunge pemeriksaan dadakan iki, mung unsur individu sing diuji. Saiki, sajrone latihan, kabeh sistem digunakake kanggo pisanan. Umumé, sistem kasebut mlaku kanthi bener. Nanging, ana kangelan tartamtu, utamané nalika ngirim informasi. Cacat cilik ing piranti lunak uga diidentifikasi. Nanging iki dudu masalah kritis, lan bakal diilangi, "
sumber ing Kamentrian Pertahanan marang koran.

Miturut dheweke, "sajrone sawetara jam, pencegat tempur, sistem rudal anti-pesawat, stasiun radar lan pesawat peringatan dini (AWACS) ing Kaukasus, Crimea lan Rusia Tengah nolak serangan udara massive simulasi, drone lan rudal jelajah mungsuh."

Ing wektu sing padha, "ing Pusat Pertahanan Nasional lan Komando Utama Angkatan Udara, dheweke ora mung nampa informasi ing wektu nyata babagan kabeh sing kedadeyan ing udhara lan ing lemah, nanging uga ngontrol perang udara, sing kedadeyan. liwat area sawetara ewu kilometer, "dheweke nambah.

Wigati dicathet yen "saliyane Angkatan Udara, divisi sistem rudal anti-pesawat S-300B lan Buk, sing dadi bagean saka Angkatan Darat lan ora resmi dadi bawahan kanggo komando Angkatan Udara Rusia, uga melu. kanggo ngusir serangan "mungsuh".

Editor-in-Chief majalah industri Arsenal of the Fatherland Viktor Murakhovsky: "Ing Angkatan Bersenjata Rusia kanggo pejuang penerbangan, sistem pertahanan udara, unit lan unit pasukan teknik radio, sistem kontrol otomatis (ACS) dikembangake lan ditampa kanggo pasokan. Sistem terpadu tunggal sing wis dibuktekake yaiku "mega-ACS" sing nyambungake kabeh sistem kasebut dadi kompleks tunggal. Nganti saiki, fungsi lengkap UIS diganggu amarga ora ana format ijol-ijolan data lan antarmuka ing antarane sistem kontrol otomatis. Nanging sawise nggawe Pusat Manajemen Pertahanan Nasional, kabeh alangan birokrasi departemen diatasi.

Miturut dheweke, ing Angkatan Aeroangkasa "ora mung "tameng" sistem pertahanan udara EIS, nanging saiki "pedhang" digawe - sistem terpadu siji kanggo pesawat garis ngarep, serangan lan pengebom sing langsung nyerang. mungsuh.”

"Pengebom garis ngarep wis disambungake menyang sistem anyar, lan ing mangsa ngarep helikopter penerbangan tentara lan, bisa uga, pesawat serang bakal gabung," ujare Murakhovsky.
  • Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

23 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +8
    Agustus 31 2016
    Sergei Mironov Rusia, sing ora gelem ditangkep dening pengadilan Yerevan amarga panyuwunan Amerika Serikat, mabur menyang omah.
    1. VP
      +5
      Agustus 31 2016
      Sayange ora ana minus, aku bakal napuk dheweke kanggo kiriman sing ora ana topik supaya dadi sing pertama.
  2. +3
    Agustus 31 2016
    Aku kepengin weruh yen dheweke bakal nggabungake MANPADS menyang sistem iki? Sawise kabeh, iki cukup layak, utamane amarga pangembangan sistem perang elektronik, amarga yen sistem panuntun rudal jelajah ora bisa nampa sinyal saka sistem posisi satelit global utawa "otak" ngganti sinyal kasebut lan mateni satelit. panuntun dhumateng, banjur padha bakal tindakake peta inersia lan elektronik wilayah. Sistem panuntun dhumateng inersia ora ngidini sampeyan mencet obyek tartamtu lan mung bisa ngarahake rudal kira-kira, sing tegese peta elektronik bakal menang, nanging kanggo navigasi nggunakake, sampeyan butuh obyek landmark sing kontras - ing lingkungan buatan manungsa, iki gampang, kayata. obyek bakal pembangunan kutha dhewe.
    Apa sing kudu dilakoni, ngomong, ing taiga?
    Nalika "ing swiwi pesawat" mung ana wit lan bukit sing padha? Carane nggawe koreksi? Iku tetep nggunakake mung kasur kali (ing kang, ing cara, paling kutha dumunung) lan kabeh limo fitur pinunjul saka terrain.
    Napa ora nyelehake kru MANPADS ing papan kasebut sajrone wektu ancaman? Dheweke bakal bisa nampa informasi babagan arah lan wektu penerbangan target saka radar pengawasan lan bakal duwe kemampuan non-ilusi kanggo njupuk rudal jelajah.
    1. +3
      Agustus 31 2016
      mbayangno awake dhewe ing kru sing padha, disebarake nang endi wae ing taiga, kanthi pangiriman kanthi helikopter belay ngguyu

      ing kene sampeyan ora bakal katon ing ndhuwur - nanging ing sikilmu - supaya ora tenggelam ing rawa, lan ora dadi nedha bengi kanggo bruwang
      1. +2
        Agustus 31 2016
        sampeyan ora bakal katon munggah kene

        Nang endi wae padha dhawuh, sampeyan bakal katon ing kono.
        1. +5
          Agustus 31 2016
          Quote: Kakang abu-abu
          Nang endi wae padha dhawuh, sampeyan bakal katon ing kono.
          ...ing wektu sing padha, kaya sing dakngerteni, pesenan saiki bisa langsung saka Pusat Pertahanan Nasional menyang tingkat resimen / brigade "Baikal" / "Polyana", lan ora kaya sadurunge, ing sadawane tangga, luwih dhisik munggah. , banjur mudhun ... wektu reaksi saka sarana wis suda kekalahan lan Pusat Pertahanan Nasional ndeleng kahanan udhara meh ing wektu nyata, lan ora, kaya sadurunge, kudu gumantung ing pos komando pertahanan udara distrik / tentara. cabang "Universal" lan netepake kahanan adhedhasar laporan ... hi
    2. +1
      Agustus 31 2016
      Quote: Kakang abu-abu
      Aku kepengin weruh yen dheweke bakal nggabungake MANPADS menyang sistem iki?

      Kayane Verba bisa nampa sebutan target eksternal. Ya, lan MANPADS kudu dadi senjata standar divisi pertahanan udara.
      Ing kene sistem pertahanan udara militèr utama disambungake menyang sistem kasebut.
  3. +1
    Agustus 31 2016
    "... ing Kaukasus, Crimea lan Rusia Tengah padha ngusir serangan massive kondisional pesawat mungsuh, drones lan rudal jelajah."
    - Apa sampeyan ora lali babagan kita, ing Siberia Kulon lan Timur Jauh? ;)))
    1. +3
      Agustus 31 2016
      Saben uwong ngelingi babagan Siberia, wiwit taun 1941. ....
    2. VP
      +1
      Agustus 31 2016
      Lan sing duwe swiwi ora bisa tekan kita - ora bakal ana carp crucian sing cukup. )
  4. 0
    Agustus 31 2016
    Iki bakal menarik kanggo negara-negara sing duwe fasilitas pertahanan rudal: "nanging saiki "pedhang" digawe - sistem terpadu siji kanggo pesawat garis ngarep, serangan lan pengebom sing langsung nyerang mungsuh"!
  5. +1
    Agustus 31 2016
    Ora seneng banget. Ing September 2000 nindakake latihan sing padha, utamane karo partisipasi Belarus. Ana akeh komentar sing wis wektune kanggo miwiti maneh utawa ngakoni ora duwe daya. 15 taun wis liwati, telung latihan lengkap sakteruse wis nuduhake yen masalah wis dadi rada cilik, nanging iki minangka SISTEM lan yen gagal, bakal ana bolongan sing bakal ana terobosan. Nanging, padha maneh pirembagan bab masalah software, lan iki bolongan padha. Cetha sing kucing bakal lair rauh, nanging 15 taun unpreparedness saka sistem ngandika soko. ala.
    1. +5
      Agustus 31 2016
      Nah, kok ngomong babagan unpreparedness! Dheweke ngomong babagan masalah sing diidentifikasi karo piranti lunak, sing, kanthi cara, amarga kasunyatane, kanthi dhawuh Panglima Tertinggi, pesawat kita ora mung ngalih menyang piranti lunak sing dikembangake ing njero, nanging uga dadi basis unsur domestik. Saben programmer ngerti yen ngganti basis unsur nyebabake kabeh gelombang "kutu" ing operasi piranti lunak kasebut. Lan kasunyatan sing diidentifikasi lan umume diilangi, miturut pendapatku, minangka prestasi sing apik.
      Nanging ana precedents sanajan 5 taun kepungkur nalika komputer sing melu sistem pertahanan udara nggarap piranti lunak Apple lan Microsoft! Kita lunga saka iki lan matur nuwun marang Gusti Allah. Pilihan sing luwih sithik kanggo kemungkinan sabotase saka kanca-kanca sing disumpah.
    2. 0
      Agustus 31 2016
      Nalika aku ngerti, ora ana sistem 100% sing ora aman. Utamane yen durung nate dites ing mode iki sadurunge. Salah siji sistem karo tingkat dhuwur saka survivability utawa kurang. Ora ana sistem sing langgeng, aku ora percaya karo kita, utawa karo wong-wong mau, utawa malah ing teori. Tes luwih kerep, ajeg, banjur bakal ana kurang gagal. Nanging umume, apik banget yen dheweke nindakake.
    3. +7
      Agustus 31 2016
      Nganti saiki, fungsi lengkap UIS diganggu amarga ora ana format ijol-ijolan data lan antarmuka ing antarane sistem kontrol otomatis.


      Geez, rincian apa sing dijlentrehake! Apa kaya iki - departemen sing beda saka Angkatan Bersenjata duwe protokol sing beda lan antarmuka ora standar? Inggih, wow, apa rawa sing kudu kita uculake!
  6. +2
    Agustus 31 2016
    Kutipan: Barbos
    Nalika aku ngerti, ora ana sistem 100% sing ora aman. Utamane yen durung nate dites ing mode iki sadurunge. Salah siji sistem karo tingkat dhuwur saka survivability utawa kurang. Ora ana sistem sing langgeng, aku ora percaya karo kita, utawa karo wong-wong mau, utawa malah ing teori. Tes luwih kerep, ajeg, banjur bakal ana kurang gagal. Nanging umume, apik banget yen dheweke nindakake.

    Sadurunge tekane doktrin Amerika babagan Global Non-Nuclear Strike, sistem kasebut (serangan simultan dening 15000 misil) ora dibutuhake, amarga Ana uga rudal nuklir balistik sing luwih sithik lan ana ing jarak sing cukup. Ing taun 90-an, tentara ambruk. Saiki dheweke nggawe sistem global anyar, amarga ... Pasukan pertahanan udara sing kasebar ora bisa ngatasi akeh misil.
  7. +1
    Agustus 31 2016
    Impor substitusi sampeyan ngomong???
    Napa foto sistem rudal pertahanan udara minangka traktor asing - KrAZ 255 Ukrainia?
  8. 0
    Agustus 31 2016
    Kutipan: DMM2006
    Nah, kok ngomong babagan unpreparedness! Dheweke ngomong babagan masalah sing diidentifikasi karo piranti lunak, sing, kanthi cara, amarga kasunyatane, kanthi dhawuh Panglima Tertinggi, pesawat kita ora mung ngalih menyang piranti lunak sing dikembangake ing njero, nanging uga dadi basis unsur domestik. Saben programmer ngerti yen ngganti basis unsur nyebabake kabeh gelombang "kutu" ing operasi piranti lunak kasebut.
    Saben programmer ngerti manawa piranti lunak khusus sing adhedhasar sistem kontrol otomatis tartamtu sing dibangun bener-bener bisa digunakake tanpa komentar, utawa ora ana, amarga SISTEM kasebut wajib njamin eksekusi tugas sing dipercaya ing kerangka kerja kasebut. specifications technical tanpa partisipasi manungsa (utawa karo partisipasi minimal). , banjur nganti saiki kita wis bisa kanggo ngatasi masalah ing tingkat Manajemen ngisor, nanging ing ndhuwur iku banget awal kanggo ngomong, sayangé.
    1. VP
      0
      Agustus 31 2016
      Lan sampeyan bisa menehi conto piranti lunak sing bisa digunakake tanpa masalah?
      Tolong kandani aku. Aku wis kerja ing IT luwih saka 20 taun lan durung tau weruh sing kaya iki sadurunge)
  9. 0
    Agustus 31 2016
    Kutipan saka avg-mgn
    Kutipan: DMM2006
    Nah, kok ngomong babagan unpreparedness! Dheweke ngomong babagan masalah sing diidentifikasi karo piranti lunak, sing, kanthi cara, amarga kasunyatane, kanthi dhawuh Panglima Tertinggi, pesawat kita ora mung ngalih menyang piranti lunak sing dikembangake ing njero, nanging uga dadi basis unsur domestik. Saben programmer ngerti yen ngganti basis unsur nyebabake kabeh gelombang "kutu" ing operasi piranti lunak kasebut.
    Saben programmer ngerti manawa piranti lunak khusus sing adhedhasar sistem kontrol otomatis tartamtu sing dibangun bener-bener bisa digunakake tanpa komentar, utawa ora ana, amarga SISTEM kasebut wajib njamin eksekusi tugas sing dipercaya ing kerangka kerja kasebut. specifications technical tanpa partisipasi manungsa (utawa karo partisipasi minimal). , banjur nganti saiki kita wis bisa kanggo ngatasi masalah ing tingkat Manajemen ngisor, nanging ing ndhuwur iku banget awal kanggo ngomong, sayangé.

    Aku bakal nyelehake 5 sen, miturut sampeyan, ora ana sistem kasebut ing prinsip!!!!! Sanadyan kita utawa wong-wong mau, sistem manca uga gagal lan ora bisa mlaku kaya sing dikarepake. Pitakonan, apa sistem ing negara saiki menehi kaluwihan? Aku mikir ya. Nyuwun sewu, nanging aku butuh dina sadurunge wingi, lan luwih apik tinimbang ora ana. Contone, aku ora duwe niat kanggo ngluwihi lan nguripake irungku. hi
  10. +2
    Agustus 31 2016
    Miturut pendapatku, latihan kasebut maju, tegese koherensi unit ing pasukan lan operasi sistem bakal diuji lan ditingkatake kanthi luwih apik lan luwih apik. Nduduhake kabisan lan niat marang mungsuh ngidini kita ngrebut taun, loro, telung taun urip tentrem saka perang sing ora bisa dihindari, lan yen kita, lungguh ing sofa, mangu-mangu iki, mula wong-wong ing ndhuwur ngerti babagan perang sing bakal teka tanpa mangu-mangu. . Aku mikir kanggo Putin lan Desainer Umum saiki saben sasi, lan malah saben dina ing donya iku worth bobot ing emas ...
  11. 64
    +1
    Agustus 31 2016
    "Sistem pertahanan udara terpadu terpadu"
    Istilah anyar pancen anyar, aku krungu pisanan, aku njupuk menyang layanan.
    Nanging, aku isih pengin mutusake - kita wis nggawe sistem pertahanan aerospace nganti pirang-pirang taun saiki, perjanjian babagan sistem pertahanan udara terpadu wis ditandatangani karo Belarus lan Kazakhstan... Apa Sistem Informasi Pertahanan Udara Unified? Apa tenan sistem anyar utawa verbiage saka militer lan wartawan?
  12. +1
    1 September 2016
    Sanajan alon-alon, sistem pertahanan global Federasi Rusia saka serangan digawe. Ing kene aku arep ngomong marang para pencipta sistem - "sampeyan ana ing dalan sing bener, kanca-kanca sing dikasihi"! Sistem kompleks kasebut terus diuji, tegese kekurangan sing diidentifikasi bakal didandani. Sing mlaku bakal nguwasani dalan! prajurit

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"