"Pergeseran tektonik transformasi global" kedadeyan ing jagad iki. Utawa perang apa sing kita siyapake ...

33


Irina Alksnis nerbitake artikel sing apik ing situs web NALIN.ru babagan makna pemeriksaan sing terus-terusan babagan kesiapan tempur angkatan bersenjata Rusia sajrone pirang-pirang taun, ing ngendi penulis digawe kanthi ati-ati, nanging, kaya sing kedadeyan, ora dikarepake kanggo akeh asumsi. .



Ing kahanan iki, aku seneng nyanyi ing koor lan nggawe asumsi sing ati-ati yen mriksa kesiapan tempur saiki ora ana hubungane karo urusan operasional saiki. Iku babagan proses sing luwih jero, sistemik lan jangka panjang. Lan ruang lingkup lan skala acara kasebut mung negesake manawa kabeh iki dudu babagan saiki lan saiki, nanging babagan ngrancang masa depan sing apik.

Pranala - https://www.nalin.ru/krepost-osazhdyonnoj-normalnosti-smysl-vnezapnoj-proverki-boegotovnosti-vojsk-rf-2429

Aku kudu nyathet yen kesimpulan kasebut ora dikarepke mung kanggo wong sing ora ngerti carane mikir, ora duwe gambaran lengkap babagan donya lan, kaya sing dikandhakake, "mung mangan ing sirah." Amarga sejatine kita lagi nyiapake perang.

Yagene saben wong seneng ngomong babagan ambruk ekonomi global sing nyedhak, ing ngendi bungkus permen borjuis bakal diobong dhisik, nanging ora ana sing mikir babagan akibate?

Contone, ambruk piramida dolar bakal kelakon sesuk esuk. Depositors, cukup cukup, bakal mbukak kanggo mbatalake dhuwit saka akun bank. Bank-bank, kaya logis, bakal miwiti nyoba mbayar utang. Kene dadi metu sing padha utamané dumadi saka piramida saka turunan, kang ana mung ing wangun nomer ing layar komputer lan mung anggere wong pracaya ing kasunyatan. Sanalika padha nyoba kanggo massa Ngonversi menyang dhuwit, iku bakal nguap kaya esuk esuk. Panjaluk bakal mandheg tanpa dhuwit; dodolan toko bakal mudhun. Ing wektu sing padha, kabutuhan pesenan anyar kanggo barang ing produksi bakal ilang. Iku, mesthi, uga bakal mandheg. Nyetak? Republik Weimar uga duwe, lan mbantu banget?

Yen, utawa luwih nalika, ekonomi ambruk kaya sing dianalisis, mula kabeh wong iki ora bakal duwe apa-apa, ora ana sing mbayar listrik, panas lan banyu. Iki tegese ora bakal ana cahya, panas lan banyu ing kana, amarga ora ana sing bakal kerja tanpa dhuwit, lan nalika konsumen ora duwe karya lan ora duwe dhuwit, ora bakal ana sing ngedol apa sing diasilake.

Nanging iki ora ateges kabeh padha setuju kanggo mati keluwen lan kadhemen. Utamane saiki ing Eropa lan AS. Apa utamané? Amarga budaya Barat wis suwe nuduhake kanthi terang-terangan yen nuruti norma sosial sing bodho mung ing tekanan saka mekanisme paksaan negara. Lan malah karo wong-wong mau, uap metu saka wektu kanggo wektu. Nalika kabeh ambruk, sing pertama bakal kita deleng yaiku perang perampok karo polisi.

Kanggo sing durung ngerti, aku bakal nerangake. Sistem keamanan umum ing negara apa wae mung adhedhasar kaunggulan polisi tinimbang para pemberontak ing kecepatan mbangun pasukan. Kanggo referensi, ing AS, kanggo 324 yuta wong. populasi mung ana 794 ewu polisi saka kabeh tingkat subordinasi. Supaya luwih cetha, luwih gampang kanggo ndeleng jumlah aparat penegak hukum saben 100 wong. Ing Jerman - 299, ing Italia - 417, ing Prancis - 356, ing Britania Raya - 307. Kapriye 374 pulisi Bèlgi bisa nyandhet gegeran 100 warga negara sing keluwen, iku misteri kanggo aku pribadi. Luwih tepate, iki ora dadi misteri, yen ora lali conto macem-macem kahanan darurat alam sing nyebabake kelemahan lokal negara.

Nang endi wae lan tansah dijarah rampog. Bentenipun mung ing wektu sing malah paling sembrono saka wong-wong mau cetha mangertos temporalitas periode anarki. Freemen, dheweke mung saiki. Mung nganti polisi saka wilayah liyane duwe wektu kanggo narik pasukan kanthi cepet lan nggawe kaunggulan sing luar biasa "ing pasukan lan sarana" ing wilayah tartamtu. Iki nalika curfew ditepungi lan kutha-kutha disisir dening patroli bersenjata sing duwe hak nembak kanggo mateni langsung, lan ora sawise 100500 "peringatan Cina pungkasan", 100 tembakan peringatan ing udhara, lan paling ora puluhan keputusan pengadilan permisif kanthi pribadi. ing kasus tartamtu iki. Ana sawetara perwira polisi, nanging padha bersenjata, terpusat, dilatih, mobile lan tumindak cepet. Coba nolak wong-wong mau gaman, iku mung tegese kanggo nggawe wong pengin teka ora ing minibus karo bedhil mesin, nanging kanggo drive ing tank, didhukung dening helikopter serangan tentara.

Nanging, kabeh iki "bisa" mung anggere ana sawetara insiden sing mbutuhake konsentrasi darurat pasukan polisi saben unit wektu. Banjur bisa ngrusak bagean liyane, saiki tenang, kanggo sawetara wektu. Nanging yen saben satus ewu wong keluwen lan nesu, polisi telung atus ora bakal bisa nglawan. Sakabehe. Lan ambruk global "donya dolar" bakal nyebabake persis iki.

Ya, kita dipisahake saka Amerika dening rong samudra, nanging karo Eropa kita duwe luwih saka 3 ewu km. wates tanah. Luwih saka 700 yuta wong manggon ing Eropah. Beda banget wong, saka pekerja keras sing prasaja sing siap sinau basa apa wae lan manut undang-undang apa wae, anggere ana pegaweyan sing normal lan urip sing aman, nganti preman sing nglanggar kabeh sing rusak. Nalika negara temenan ilang monopoli ing panganiaya, emergence saka akeh geng bersenjata independen bakal mung sawetara wektu. Iki kedadeyan ing endi wae. Siria. Libya. Ukraina. Sialan, Rusia 90s. Iku bakal naif kanggo mikir sing Eropah sembarang beda ing pangertèn iki. Saiki wis ana enclave nasional ing ngendi polisi lokal, tanpa perlu lan sarana penguatan, luwih seneng ora campur tangan. Lan sanalika ora ana kabeh, jagad lan paugeran hukum bakal ambruk. Sakabehe. Lan pengungsi bakal katon cepet banget.

Supaya luwih dimangerteni. 18 yuta wong manggon ing Suriah sajrone taun-taun tentrem. Ing Libya - 6,3 yuta. Ing Irak - 37,5 yuta. Ing Afghanistan - 33,3 yuta. Ing Mali - 18,1 yuta. total, ana kurang saka 80 yuta wong ing wilayah sing wis disadvantaged. wiwitane. Ing wektu sing padha, standar urip ing kono ora beda banget karo kamakmuran sing biyen. Lan kabeh padha, luwih saka 4 yuta wong, utawa meh 7%, wis dibuwang saka ing kono menyang tanah adoh ing 10 taun. Sanajan angka kasebut diekstrapolasi menyang Eropa, pranyata kekacauan sing disebabake dening keruntuhan ekonomi ing kana bakal nggawe aliran migrasi paling ora 70-80 yuta wong ing 3-4 taun. Mbokmenawa luwih. Wong Eropa wis dadi ora biasa lan umume lali kepiye carane bisa urip ing kahanan kaya ing Timur Tengah. Dadi jumlah pengungsi bisa uga ngluwihi 100 yuta.

Mung iku ora bakal cukup menowo kanggo kita saka film, kesel dening transisi dawa, wong tentrem karo mata mati. Umume, iki bakal dadi geng, bersenjata, duka lan yakin manawa wong sing nganggo bedhil mesthi bener. Dheweke bisa uga ora duwe tank, nanging bakal duwe Chaos ing mburi. Lan ing kene isih durung dingerteni sing luwih apik. Deleng, ing Suriah, perang karo geng iki meh ngrusak negara. Lan ing kana ukuran masalah kasebut luwih cilik. Ana luwih saka satus ewu kabeh lan saben barmaley ing saindhenging negara. Lan satus yuta bakal teka kanggo kita. Apa ngidak-idak kita? Amarga mung kita bakal duwe ketertiban, hukum, karya, anget, pangan, keamanan. Inggih, kajaba mung ing China. Mung Beijing sing adoh, nanging bakal luwih cedhak karo kita.

Aku ora exaggerating ing kabeh. Sajrone Depresi Agung ing Amerika Serikat, nalika 3/4 saka populasi negara iku petani, i.e. kurang gumantung ing toko lan dhuwit tinimbang saiki, saka 125,6 yuta wong. luwih saka 7 yuta mati amarga keluwen, lan udakara 1,5 yuta liyane mati amarga penyakit sing awak manungsa, lemah amarga nutrisi sing kurang lan kahanan urip sing angel, ora bisa dilawan. Lan negara kasebut, sing ngalami depresi, ora bisa menehi perawatan medis kanggo kabeh sing butuh. Akeh kang padha mlayu menyang ara-ara samun lan padha njagong ing tanah kono, kang ing jaman semana isih cukup. Miturut perkiraan Amerika, luwih saka 2,5 yuta wong pindhah menyang "urip ing alas Kanada" kanthi cara iki. Napa wong Kanada ora mandheg? Lan kepiye carane teknis bisa nindakake iki yen populasi Kanada dhewe ing taun 1931 kira-kira 10 yuta? Lan kabeh, paling ora 19 yuta wong "mlebu ing alas", kalebu wilayah sing jarang pedunung ing Amerika Serikat dhewe. Akeh kutha-kutha ing Amerika sing miwiti critane mung saka pamukiman kuwi sing muncul ing 30s. Lan polisi federal ora lunga menyang kana, amarga ing kana dheweke nembak polisi tanpa ngomong kanggo mateni.

Saiki ayo mbandhingake skala angka. Volume samesthine saka wong-wong sing pengin uwal saka Chaos ing Eropah menyang donya tenang normal kira-kira ing paling 100 yuta wong ing pisanan 5 - 7 taun saka wayahe kewan lor wulu gedhe teka ing kono. Donya kasebut mung bakal ana ing Rusia. Kita ora nganggep China, kanggo wong Eropa adoh banget. Secara teritorial lan konseptual. Nanging Rusia, padha cedhak. Dheweke duwe "tanah sing padha" ing kana. Mung dheweke duwe jumlah sing ora adil ... Mulane, dheweke kudu maju.

Dadi kita kudu perang. Preduli saka kepinginan subyektif wong. Yen ora, kita kabeh mung bakal kakumbah. Ing pangertèn harfiah saka tembung. Mula, kanthi pribadi, aku katon positif banget babagan nambah kemampuan pertahanan negara. Wiwit dadi tentara, aku yakin banget babagan ekspresi sing ora ana syarat: kringet nylametake getih. Luwih akeh kringet sing metu saiki, luwih sithik getih kita mengko. Amarga pitakonan kasebut dudu "yen ana perang", nanging mung babagan sepira suwene wektu sadurunge diwiwiti ...
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

33 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 14
    1 September 2016
    "Dadi kita kudu berjuang", kabeh pitakonan karo sapa, kepriye lan karo apa. Ayo dadi miwiti karo kasunyatan sing minangka bagéan saka reorganisasi saka angkatan bersenjata ing 2010, nomer distrik administratif wis suda kanggo papat (ing USSR, kajaba saka kelompok militèr, ana 11 distrik militèr ing basis teritorial). Nalika nggawe struktur anyar, perintah tempur Amerika Serikat dijupuk minangka model, sing duwe wates sing sepi lan lenggah ing samodra. Ing wektu sing padha, nalika markas Angkatan Laut sing padha dipindhah "nyedhaki segara", menyang St. warehouses bakal nggedhekake, maneh, minangka bagéan saka reorganisasi -tabungan. Reformasi sing diwiwiti dening Serdyukov, "helmsman dhuwit", isih duwe akibat kanggo tentara lan angkatan laut kita. Mesthi, Anatoly Eduardovich minangka "jaket" sing ora ngerti apa-apa babagan urusan militer, wakil "trinitas" sing kondhang. Menteri Pertahanan Vladimir Popovkin, Panglima Angkatan Darat Alexander Postnikov lan Kepala Staf Umum Angkatan Bersenjata RF Nikolai Makarov. Akeh sing dianggep Popovkin lan Postnikov minangka pengkhianat kanggo aktivitase, sing sadurunge Jendral Makarov, dheweke nindakake perintah kasebut, tentara kompak digawe kanggo operasi kontra-teroris, kanthi kekancan karo NATO lan Amerika Serikat. Nganti saiki, gagasan-gagasan kasebut tetep ana ing tentara, mula, perang apa sing lagi disiapake? "Platform", minangka gagasan saka jaman "reformasi" Serdyukov, luwih mungkin produk kanggo perang kontra-gerilya lan operasi polisi tinimbang perang gedhe lan maneuverable ing expanses Rusia kanggo mbela Tanah Air. Tentara kontrak, ing ngendi komponen mobilisasi meh rampung dibubarake, gudang tentara, lumpuh utawa dibubarake, luwih gedhe, nganti pangerten "menagers" sing efektif minangka pusat dagang, supaya "pembesaran" kasebut langsung dirusak ... Fantasts lan visionaries , kaya ngipi elek, "pertempuran abot kanggo Yekaterinburg", kanthi agresi Cina ... Omong kosong? Mbok menawa, utamané kanggo optimists antusias, nanging yen bebener iku perang sesuk, iku perlu kanggo nyiapake kanggo nimbali kabeh Rusia, lan ora selektif, ing tingkat "tank biathlon".
    1. jj
      +2
      1 September 2016
      Tumindak militer Rusia ing Suriah nuduhake yen Rusia bisa banget ngrusak sapa wae sing pengin entuk bathi. Panas jenggot wong lanang felt iku cara hard
      1. + 11
        1 September 2016
        Tumindak militer ing Suriah pisanan nuduhake yen ora kabeh gampang kaya sing dikarepake. Kaping pisanan, kita ora nulungi Assad nganti suwe, kita mirsani "sanksi" sing ditindakake dening Washington, wong Siria ora bisa nampa peralatan sing wis dibayar. Mung sawise "go-ahead" Amerika Serikat yen perang nglawan ISIS minangka sabab umum, dheweke pungkasane ngelingi getihen Suriah, sing wis ilang sebagian besar wilayahe lan ana ing ambang ambruk. Sawise pangenalan isin saka pamaréntah Bandera ing Kyiv, maneh, ora tanpa meksa saka jaban rangkah "mitra", kita bisa bangga bantuan telat kanggo Suriah ... Nanging, sareh, perang ing Suriah, uga ing Afghanistan. , kaya ing perusahaan Chechen, iki dudu perang karo tentara kelas siji saka mungsuh potensial, iki perang karo militan. Kajaba iku, Chechnya, Afghanistan, Suriah, iki wilayah garing, iki operasi militèr lokal. Kanggo njupuk minangka basis kanggo kesimpulan ing perang gedhe ora bener. Akhire, kita dijupuk "Kaliber", lan carane akeh wong kita gawé, carane akeh padha Komplek lan larang "platform", kayata T-15, T-14, "Kurganets", bisa menehi produksi, yen pengin, mbuwang saka saham lawas saka T-72? Ana meh siji pusat bangunan tank, UVZ, lan, sayangé, adoh saka produksi massal. Lan, sayangé, bakal ana akeh pitakonan kasebut, kanthi nggedhekake perusahaan industri pertahanan lan nyuda staf, mundur saka pensiunan. Masalah logistik, potensial mobilisasi lan cadangan uga penting banget. Aku bungah sing kita wis miwiti kanggo ngatasi masalah iki, lan aku seneng pracaya sing kabeh bakal rampung bener.
  2. +9
    1 September 2016
    Penulis ora akeh kleru. Ing Eropah, institusi negara dikembangaké kanggo meh 2000 taun ora kanggo kasunyatan sing akeh wong luwe ing wangun geng, dipimpin dening Chaos, tindak menyang negara liyane. Sawetara warhammer ...
    Kabeh iku beda - wutah saka xenophobia, idea saka beban wong kulit putih, fascism, lan dalan langsung kanggo wong-wong sing begja ing sisih kidul kanggo Afrika, lan kapitunan ing sisih wétan ... diatur tanpa kekacoan, ing larik tertib. Lan sing paling awon yaiku wong Eropa tansah berjuang kanthi wani lan profesional kanggo rampokan. Mental yaiku
    1. +2
      1 September 2016
      Nanging kepiye carane geng-geng kasebut? Lan dheweke uga bakal ana ing kabeh level! Skenario kasebut wis suwe diterangake ing karya fiksi ilmiah Robert Sheckley, Harry Harrison, Paul Anderson, Andrew Swann, Ray Bradbury, Zindell lan liya-liyane.
      Ana uga akeh asumsi babagan pemukiman maneh wong ing wilayah kasebut, amarga macem-macem alasan.
      Lan carane banjur ngerti tembung saka Loro-lorone ing 2012 nalika wicara ing London sing abad 21 bakal dadi abad saka tatanan saka bangsa anyar? Iki pancen kudu dingerteni, kaya sing diterangake ing artikel kasebut.
    2. Alf
      +1
      1 September 2016
      Wong Eropa tansah nglawan rampasan kanthi wani lan profesional.

      Ya, dheweke perang banget ing Düsseldorf nalika Frau lan Frohlein wiwit mandeng ing sudhut. Dheweke mung nyekel trunks lan miwiti njupuk sing ireng. Wong Eropa kaya ngono ing taun 60-an, nalika dheweke pancen gelut ing dalan kanggo kepentingane. Saiki dheweke luwih seneng sinau Al Qur'an lan bakal diarani mahmud, lobster lan gulchatai.
  3. +6
    1 September 2016
    Sing kita mung duwe tentara nyiapake, misale jek kula ing kasus iki kabeh wong kudu perang kaya ing Suriah. Ing Suriah, barmaley ora mlebu sawetara pemukiman, ing ngendi populasi bisa nglawan. Bisa nggunakake pengalaman Swiss, nanging misale jek kula sing elit Russian anyar luwih wedi marang wong dhewe, lan mulane ora ana preparation saka populasi kanggo repulse scumbags.
  4. +3
    1 September 2016
    Iki kedadeyan nalika senjata pemusnah massal kasedhiya. Doktrin militèr wis diowahi.
  5. +1
    1 September 2016
    Artikel lucu. Nanging ora liya....
  6. +1
    1 September 2016
    Kutipan saka Reptilian
    Iki pancen kudu dingerteni, kaya sing diterangake ing artikel kasebut.

    +1!
    Yaby ngenalaken faktor liyane sing ora dianggep ing artikel - perang utawa perang transcorps! Saiki, dheweke mbagi jagad ...
    Sawise kabeh, Rusia ora bakal mandheg, nanging wis aktif njupuk salah sawijining sisih - Rodschilds, Cina lan kita: BRICS, SCO ...
    1. +1
      1 September 2016
      Ya mesthi wae --- sapa wae sing duwe dhuwit ---- duwe kesempatan. Sawise kabeh, wis ana perusahaan sing anggarane cocog karo anggaran negara maju. Nanging mesthi ana mekanisme sing ngidini sampeyan ndhelikake penghasilan. Mungkin nem sasi kepungkur utawa luwih ana release apik DURDOM, carane karyawan pindhah saka siji perusahaan menyang liyane utawa kanggo organisasi pemerintah ing Amerika Serikat, Jerman, Great Britain lan kosok balene
  7. +6
    1 September 2016
    Kutipan saka Perse.
    kabeh pitakonan karo sapa, carane lan karo apa

    ... uga, ayo miwiti kanthi kasunyatan manawa "para jenderal nyiapake perang ing jaman biyen" ...
    Aku bakal nulis sedition
    Pembaharuan militèr ing Federasi Rusia kanthi posisi otoriter njaba (sing ora diragukan Serdyukov) ing endhas bisa mbusak "elit jenderal lan marshal USSR, sing menang ing Perang Donya II." Sadurunge dheweke, ora ana sing bisa nyerang elit iki, iku monolitik, manunggal lan tumindak miturut prinsip "tanggung jawab bebarengan". Nanging, "Moor nindakake pakaryane, dheweke dicopot." Telat tenan...
    Terus terang, aku dhewe ngombe seminggu karo kanca-kanca kanggo ngrayakake sawise suspensi. Nanging aku wis ngira yen "cara lawas ora bakal ana", sanajan kacang-kacangan wis rada longgar ...
    Militer maneh teka "kanggo ngresiki", nanging maneh, ora "personil karo susu ibu" ...

    Banjur ... katon ora bakal ana perang maneh ing antarane negara-negara individu: mung sethithik, kabeh langsung dimanfaatake. Tuladha: Yugoslavia, Irak, Libya...Syria. Lan uga bakal terus ...
    1. +4
      1 September 2016
      Nyatane, ora ana negara sing kapisah maneh, ana perjuangan sistem, perjuangan monopoli transnasional lan perusahaan. "Para priyayi nglawan, lan para budak ngethok ubun-ubune," iki, sanajan tragis sing nyenengake, nyedhaki perang miturut sistem kapitalisme donya saiki. Nanging, karo Rusia, masalah iki rada beda, malah wong ala-pengkhianat kita kudu nganggep mentalitas karakter Rusia. Kayane penulis artikel kasebut bener, ana grand nix, lan kabeh perang anyar bisa uga katon kaya prank bocah.
  8. +4
    1 September 2016
    Lan kepiye tentara lan pengungsi saka Eropa? Menawi sampun mbledhos, mila kita boten kirang ing negari piyambak. Apa krisis bakal mengaruhi kita? Ya padha ngguyu. Aku luwih percaya yen pengawal nasional digawe kanggo tujuan iki - kanggo ngontrol hukum lan ketertiban ing negara kasebut sawise krisis global. Tentara dibutuhake supaya mung ing dhuwur ambruk iki, militer lan politikus negara liya ora mbukak cangkeme ing tanah lan sumber daya kita, lan yen mbukak, mesthi ana sing ditutup.
  9. +2
    1 September 2016
    Gambar adhedhasar motif I. Glazunov, nanging ora kuwat.
    100 yuta pengungsi - medeni! Mung wong akeh iki, minangka geografi nyaranake, kudu ngliwati Polandia, Ruin, lan liya-liyane. Ana cukup lemah. Lan yen "geng" nampa sapisan saka Angkatan Bersenjata RF, banjur padha manggon ing kono.
  10. +1
    1 September 2016
    piye wae kabeh pancen fantastis, wong ing sawetara negara wis dadi biomassa sing bakal ilang ing kabeh kerusuhan keluwen lan dadi bagian saka masyarakat sing bakal dominasi ing kana (hello Sharia law!). Lan pisanan, sistem iki kudu ambruk, nanging ora bakal ambruk rauh, lan ora bakal ana apocalypse sosial-ekonomi sing padha Paint kanggo kita. Kita kudu ngelingi yen Federasi Rusia uga minangka bagean saka sistem iki, uga China.
  11. +4
    1 September 2016
    Kita bakal kerja minangka atom ing akumulasi tenaga kerja sing akeh. Kita ora kudu lali babagan pestisida sing apik banget kayata VX (VR domestik), sing mesthi ana sawetara ewu ton ing panyimpenan. Kombinasi atom militer kanggo numpes koloni gedhe saka hama lan "pestisida" kanggo ngilangke kelompok cilik bakal dadi luwih kamungkinan kanggo nggunakake sandal lan fly swatter (tank, pesawat, MLRS).
  12. +1
    1 September 2016
    Kutipan: Rus2012
    Kutipan saka Reptilian
    Iki pancen kudu dingerteni, kaya sing diterangake ing artikel kasebut.

    +1!
    Yaby ngenalaken faktor liyane sing ora dianggep ing artikel - perang utawa perang transcorps! Saiki, dheweke mbagi jagad ...
    Sawise kabeh, Rusia ora bakal mandheg, nanging wis aktif njupuk salah sawijining sisih - Rodschilds, Cina lan kita: BRICS, SCO ...

    ... "Enclaves" saka Vadim Panov? ...
  13. +1
    1 September 2016
    Artikel kasebut ngemot omong kosong apokaliptik.

    Kaping pisanan, amarga dolar ambruk, wong mesthi ora bakal keluwen.
    Dolar bakal diganti karo dhuwit liyane, utawa yen kabeh dadi ala, carane penulis bakal barter.

    Kapindho, masyarakat manungsa kanthi cepet wis biasa karo kahanan anyar, lan yen lembaga penegak hukum dibuwang, masyarakat bakal ngatur dhewe lan milisi bakal muncul.

    Aku ora nyekel omong kosong babagan Suriah, ana perang karo tentara ora duwe aturan baku AS kanthi dhukungan aktif Israel, SA lan Turki.
    Tentara Siria bakal ngilangi militan biasa nganti oyod sajrone seminggu, lan karo Pasukan Aeroangkasa kita ana tentara ing Afrika.

    Milisi tritely bakal ngatasi perampok, lan kanthong gedhe bakal nyuda detasemen polisi.

    Singkate, wong lanang, pungkasane jagad dibatalake%)
    Nanging aku ndhukung kesimpulan ing pungkasan artikel!
    1. +5
      1 September 2016
      Kutipan saka Krabik
      Artikel kasebut ngemot omong kosong apokaliptik.

      Kaping pisanan, amarga dolar ambruk, wong mesthi ora bakal keluwen.
      Dolar bakal diganti karo dhuwit liyane, utawa yen kabeh dadi ala, carane penulis bakal barter.

      ... sayang, ora cukup omong kosong!
      Mari kita ngelingi jaman 90an...
      Ora ana petugas, industri ora kerja (ora ana pesenan) ... Malah cahya lan panas dipotong ing papan. Barter wis teka ...
      TAPI! Akeh sing keluwen ... lan mati. Sapa sing ngerti carane akeh wong sing wis ilang?
      1. +3
        2 September 2016
        Aku bakal rada nambah gambar saka 90s: kanggo jumlah 25 (lima puluh lima, Karl !!!) dolar, padha "dilebokake ing counter" lan mung "macet" saben liyane, nganggo utawa tanpa bandos ... The siji sing "netepake kios" utawa dangled "anter jemput" kanggo wong wadon Turki, dianggep meh oligarki karo latar mburi kurang grasping sabangsa ... Ya, kita wis fun, tengen nganti nangis, kadhangkala getih ... Minangka kanggo artikel, penulis ndudohake ora pikirane paranoid kuwi. Mung versi iki durung disuarakake nganti saiki, sanajan, mbok menawa, wis digarap. Umumé, kaya sing dakkarepake lan ora mandheg mbaleni, sing utama yaiku ngrasakake garis sing ora katon sing ngluwihi teori konspirasi lan paranoia Her Majesty diwiwiti. Mergo iki.
  14. +2
    1 September 2016
    Kutipan saka Koresh
    piye wae kabeh pancen fantastis, wong ing sawetara negara wis dadi biomassa sing bakal ilang ing kabeh kerusuhan keluwen lan dadi bagian saka masyarakat sing bakal dominasi ing kana (hello Sharia law!). Lan pisanan, sistem iki kudu ambruk, nanging ora bakal ambruk rauh, lan ora bakal ana apocalypse sosial-ekonomi sing padha Paint kanggo kita. Kita kudu ngelingi yen Federasi Rusia uga minangka bagean saka sistem iki, uga China.

    Transformasi bangsa siji menyang liyane wis mesthi! lan ora mandheg dina iki ... Sawetara wong mati, lan sawetara dadi "liyane"!
    Tuladha? jejere - Ukraina ...

    Sing terakhir yaiku migrasi kanthi bentuk sing meh murni: sawetara "Ukrainia" dadi "Ce-Europeans", lan sawetara - uga, dheweke mlebu dadi Rusia ... kajaba sing ana ing Debaltseve lan cedhak Ilovaisk ...
  15. 0
    1 September 2016
    Kutipan: Urfin
    Penulis ora akeh kleru. Ing Eropah, institusi negara dikembangaké kanggo meh 2000 taun ora kanggo kasunyatan sing akeh wong luwe ing wangun geng, dipimpin dening Chaos, tindak menyang negara liyane. Sawetara warhammer ...
    Kabeh iku beda - wutah saka xenophobia, idea saka beban wong kulit putih, fascism, lan dalan langsung kanggo wong-wong sing begja ing sisih kidul kanggo Afrika, lan kapitunan ing sisih wétan ... diatur tanpa kekacoan, ing larik tertib. Lan sing paling awon yaiku wong Eropa tansah berjuang kanthi wani lan profesional kanggo rampokan. Mental yaiku

    Lan kanggo kula, penulis banget distorting. Kanggo miwiti, yen ekonomi ing AS lan Eropa ambruk, mula ora cukup kanggo kita lan wong Tionghoa.
  16. 0
    1 September 2016
    Penulis mesthi duwe biji rasional ing artikel kasebut. Sampeyan ora bisa nelukake negara manca karo tentara sampeyan, nelukake karo pengungsi ...
  17. +1
    1 September 2016
    Kutipan: Nikolai 71
    Kanggo miwiti, yen ekonomi ing AS lan Eropa ambruk, mula ora cukup kanggo kita lan wong Tionghoa.


    Yen ekonomi ing AS lan Uni Eropa ambruk, bakal nyuda sumber daya kita.
    Yen ambruk formasi kasebut rampung, kabeh produksi bakal pindhah menyang Rusia lan China.

    Supaya kaya ing taun 80-an, barang-barang kasebut kudu dirusak ing gudang utawa dilarang dikirim, kayadene nomenklatura ing USSR.
  18. 0
    1 September 2016
    Apa sampeyan kabeh - dhuwit, dhuwit. Kabeh saka wong-wong mau lan ing wong-wong mau!
    Kabeh dhuwit saiki (karo pangecualian arang banget) iku fiat. Lan iki tegese regane ditemtokake dening wilayah kita ing otak, sing tanggung jawab kanggo sikap moral lan kapercayan ing negara kita sing diwakili dening bank sentral.
    Prinsip utama fungsi dhuwit fiat yaiku nyedhiyakake akeh barang lan layanan ing negara lan ijol-ijolan kepercayaan gratis kanggo barang lan layanan.
    Dhuwit mung minangka alat kanggo fungsi pembangunan ekonomi modern.
    Yen proses sirkulasi dhuwit kertas normal, mula kabeh apik. Yen maling, spekulator lan tukang ngapusi ora dikunjara nganggo dhuwit, banjur utang lan inflasi.
    Nindakake reformasi moneter saiki (kaya ing taun 1961), lan sesuk dhuwit lawas bakal dadi kapentingan mung kanggo kolektor (lan banjur ing 20 taun). Lan dina iki padha meh ndedonga kanggo.
  19. +2
    1 September 2016
    nyh lan larang "platform", kayata T-15, T-14, "Kurganets", bisa menehi produksi, yen pengin, mbuwang saham lawas saka T-72? Ana meh siji pusat bangunan tank, UVZ, lan, sayangé, adoh saka produksi massal. Lan, sayangé, bakal ana akeh pitakonan kasebut, kanthi nggedhekake perusahaan industri pertahanan lan nyuda staf, mundur saka pensiunan. Masalah logistik, potensial mobilisasi lan cadangan uga penting banget. Aku bungah sing kita wis miwiti kanggo ngatasi masalah iki, lan aku seneng pracaya sing kabeh bakal rampung bener.
    ora maca komentar
    RINGKASAN: Sawetara, nanging ngerti sistem ZiO. Saiki ora ana pabrik sing ndhukung-platform kanggo peralatan (repair lan kabeh liyane kanggo siklus LONG saka "stabilitas").
    Lan iku perlu kanggo miwiti ancang-ancang kanggo perang, ketoke, karo Camping pionir. kemah kanggo nampung pengungsi (mung kita dhewe?) Banjur - sumur (tanpa energi listrik, carane mundhakaken banyu saka 50 ton lan meter?) Lan kita teka kanggo habitability, distribusi seragam (tanpa "tangan pasar") "ngasilake pasukan"
    Ing 2006 utawa 07, Nevsky Express diunekake lan sugih, nanging penumpang apes warmed piyambak karo wong wadon lawas, sing ketoke urip kanggo abad ing omah saka stasiun utawa buruh trek (mantan layanan omah ing trek sepur); banjur, ing matur nuwun, padha mbangun omah anyar kanggo dheweke.
    Saiki kita kudu mbangun gubug ing sikil pitik lan ngeduk sumur ing panggonan sing bener - pasukan khusus apa wae sawise mlaku liwat ara-ara samun utawa alas lan 2-3-4-5 dina, minggu, sasi ing tarub kudu ngaso ing amben ing "omah. "syarat kab. Waca sistem kanton Tentara Abang ing 41-45. Suwene wong tani bisa turu ing cabang cemara ing udhara mbukak?Kapan digawa metu saka parit kanggo ngaso lan ngatur maneh? Lan saiki skoko kutha bakal manggon ing pangan kaleng, etc., lan iki ora kabèh logistics support Komplek. banjur kok banyu panas ing barak (kita wisuh dheweke 1 wektu / minggu, ing bathhouse) lan ndandani barak, lan kaos kaki, lan berets ing salju kanggo pinggul.
    Lan aku ora bakal tekan Kaliber lan T-50 - clave bakal ambruk.
  20. +1
    1 September 2016
    Watesan Rusia ana kondisional. Populasi ora dilatih lan ora bersenjata. Konsep "pertahanan sipil" - ora ana.
    Kita ngguyu wong Eropa ... Lan dheweke dhewe amorf lan lemu. Mobil, bir lan panganan sing akeh banget ngowahi Rusia dadi penguin kanthi kuat lan utama. Nilai-nilai Barat ngganti nilai-nilai tradisional ing antarane wong Rusia sing akeh.
    Komputer ngrusak pikiran. Semut ing kutha-kutha gedhe ngowahi manungsa dadi serangga.
    Ora mungkin para pengungsi bakal nyebabake bebaya sing luwih gedhe tinimbang Artificial Intelligence, sing bakal dadi singularitas teknologi tanpa welas asih ing rong ewu ulang tahun Kebangkitan - superintelligence.
    Lan ora ana tentara sing bisa nylametake kita saka terminator, sing saiki digawe kanthi antusias ing saindenging jagad ...
  21. +1
    2 September 2016
    Artikel kasebut normal, penulis katon ing pojok lan ya! Ana sawetara bebener iki, siji bisa setuju karo soko, karo soko ora, nanging kamungkinan saka skenario kuwi luwih saka kamungkinan ... Populasi kita luwih saka siap (akeh wis liwat tentara, minangka pitakonan liyane), ing bagean seni bela diri banjur ora sawetara sing melu, lan nyatane taun 90-an wis akeh owah-owahan ing pikiran kita.
  22. 0
    2 September 2016
    Ing sawetara titik aku setuju karo penulis:
    - contone, sawise "Katrina" ing New Orleans, Achtung kaya mengkono iku kudu ndherek pasukan internal (yaiku, Pengawal Nasional lokal), digunakake malah pulitsaev padha mimpin ana karo rags nesu.
    - contone, yen njeblug ing geyrop, mesthi bakal cepet-cepet menyang kita. Kaping pisanan, wong-wong sing sadurunge urip ing USSR / Rusia.
  23. 0
    3 September 2016
    Aku langsung kelingan dongeng Soviet bab Kulon terus bosok. Rotten, bosok, lan USSR ambruk. Kita siyap-siyap, siyap-siyap, nanging ing ngendi industri kasebut? Pira tanah sing ora diluku? Lan pinten nom-noman ingkang boten purun minggah pemilu amargi boten perduli? Apa dheweke nonton kabeh video pra-pemilihan partai? Apa padha ngomong? Pensiun kudu ditambah, Ujian Negara Bersatu kudu dibatalake, maling kudu dikunjara, USSR kudu bali, dipimpin dening komunis Rusia utawa komunis Rusia. Parnassus ngipat-ipati pamaréntah saka kabeh layar, lan Yabloko nuduh dheweke saka kawicaksanan mati. Lan kabeh padha ngapusi Duma, sing wis nggawe kita seneng karo akeh hukum.
    Dolar bakal ambruk, bakal ambruk dolar, ilmu durung menehi jawaban, ora ngerti))) Nanging sampeyan bisa ningkatake dhewe babagan topik iki.
    Rusia nampa 1-2 yuta pengungsi saka Ukraina. Wong Tionghoa sregep nyambut gawe, wong Moldova, Belarusia, wong ireng wis tambah akeh.
    Nanging ora ana gupuh. Mesthine, topik kasebut cocog kanggo diskusi, nanging populasi ora siap perang kanthi cara apa wae. Iku kasunyatan.
  24. 0
    4 September 2016
    Saiki ayo mbandhingake skala angka. Volume samesthine saka wong-wong sing pengin uwal saka Chaos ing Eropah menyang donya tenang normal kira-kira ing paling 100 yuta wong ing pisanan 5 - 7 taun saka wayahe kewan lor wulu gedhe teka ing kono. Donya kasebut mung bakal ana ing Rusia. Kita ora nganggep China, kanggo wong Eropa adoh banget. Secara teritorial lan konseptual. Nanging Rusia, padha cedhak. Dheweke duwe "tanah sing padha" ing kana. Mung dheweke duwe jumlah sing ora adil ... Mulane, dheweke kudu maju.

    Negara, utawa sawetara negara ing ngendi kekacauan sing diterangake dening penulis bakal diwiwiti, ora bakal bisa nindakake operasi militer. Perang iku, pisanan kabeh, mburi kuwat bisa nyedhiyani kabeh sing perlu kanggo Angkatan Bersenjata.
    Yen operator ide lan teknologi mlayu menyang kita, banjur kanthi pendekatan sing kompeten, terobosan teknologi nunggu kita. Lan yen ana walang, mula walang mung kudu dirusak, ora preduli saka jinis lan umur. Pitakonan yaiku: apa kita bisa?
  25. 0
    19 September 2021
    "Budyonny iku sedulur kita,
    Kabeh wong karo kita.
    Urutan - aja nyumerepi sirah
    Lan katon ing ngarep!
    Sawise kabeh, Voroshilov karo kita,
    Perwira abang pisanan
    Kita bakal bisa ngetokake getih kanggo USSR!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"