Washington ora konfirmasi kasunyatan karusakan saka teroris al-Adnani ing Suriah dening pesawat saka Angkatan Aerospace Rusia

42
Pentagon ora duwe informasi sing bakal ngonfirmasi pernyataan Moskow babagan karusakan dening militer Rusia ing Suriah saka salah sawijining pimpinan ISIS, Abu Mohammed al-Adnani, laporan. TASS statement dening juru bicara Departemen Pertahanan AS Peter Cook.

Washington ora konfirmasi kasunyatan karusakan saka teroris al-Adnani ing Suriah dening pesawat saka Angkatan Aerospace Rusia




"Kita ora duwe informasi kanggo ndhukung pratelan Rusia sing uga nyerang al-Adnani," ujare Cook.

Ing wektu sing padha, dheweke mbaleni versi sing sadurunge disebarake dening Pentagon yen manfaat saka "dituduhake karusakan saka al-Adnani ing sacedhake kutha Siria El-Bab" belongs kanggo Amerika.

"Kita wis ngonfirmasi marang sampeyan kabeh yen kita ngluncurake serangan sing ditargetake wingi (Selasa) marang al-Adnani, cedhak al-Bab ing Suriah,"
– ngandika wakil saka Pentagon, ngakoni, Nanging, sing asil saka operasi durung dikenal persis.

"Kita kabeh terus ngevaluasi asil serangan iki," ujare.

Cook maneh nuduh Rusia, tanpa menehi spesifik apa wae, "ing dasare konsentrasi kampanye militer (ing Suriah) kanggo ndhukung rezim (Presiden Bashar) Assad lan nggawe sethithik, yen ana, gaweyan kanggo numpes pimpinan ndhuwur." IG ".

Kajaba iku, Pentagon "ora weruh Angkatan Bersenjata Rusia nggunakake senjata sing dipandu presisi ing Suriah kanthi rutin," ujare.

Elinga yen sadurunge Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia nglaporake: "Ing Agustus 30, 2016, konsentrasi gedhe nganti 34 militan ISIS dirusak minangka akibat saka serangan dening pengebom Su-40 Rusia ing wilayah Maaratat Umm Haush ing provinsi Aleppo. Antarane teroris sing dicairake, miturut informasi sing dikonfirmasi dening sawetara saluran intelijen, yaiku komandan lapangan Abu Mohammed al-Adnani, sing luwih dikenal minangka "juru bicara resmi kanggo nggarap media" saka kelompok teroris internasional "Negara Islam".
  • Gambar Olivier Douliery / Getty
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

42 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 15
    1 September 2016 09:02
    "Pentagon ora duwe informasi sing bakal ngonfirmasi pernyataan Moskow babagan karusakan dening militer Rusia ing Suriah saka salah sawijining pimpinan ISIS, Abu Mohammed al-Adnani"

    Kajaba iku, dheweke nelpon maneh menyang Pentagon lan ujar manawa kabeh apik karo dheweke, dheweke ngunyah Bubble Gum.
    1. +7
      1 September 2016 09:05
      Lan ing Washington, dheweke mung ngonfirmasi "sukses banter" ... . ngguyu
      1. +5
        1 September 2016 09:08
        Hmm... Lan kepiye Pentagon bisa duwe informasi kaya ngono? "Dheweke ora ana" kaya ...
        1. +8
          1 September 2016 09:14
          "Lan ing ngendi Pentagon bisa entuk informasi kaya ngono?

          Carane ora bisa? Padha weruh manawa iku bale bantuan kamanungsan sing tiba ing sirahe. ya
    2. +3
      1 September 2016 09:06
      Zhenya, dudu troll Pentagon ngguyu
      1. +2
        1 September 2016 09:12
        Dheweke duwe dheweke kanggo panggonan candillabra, padha nyekel lilin.
        1. +2
          1 September 2016 11:29
          Kutipan: Evil543
          Dheweke duwe dheweke kanggo panggonan candillabra, padha nyekel lilin.

          ... dheweke nulis ing Mordoknig manawa dheweke nindakake kanthi apik ... jaringan sosial minangka sumber utama informasi intelijen kanggo Departemen Luar Negeri lan Pentagon ... ngguyu
    3. +3
      1 September 2016 09:31
      Kajaba iku, Pentagon "ora weruh Angkatan Bersenjata Rusia nggunakake senjata sing dipandu presisi ing Suriah kanthi rutin," ujare.

      Lan apa bedane sapa, apa lan carane ditrapake.
      Wangsulan: Bab ingkang utama punika carane efektif iku, nanging apa presisi dhuwur kanggo wong-wong mau utawa ora iku masalah kita.
      Kabeh dievaluasi, apa jenis amunisi sing kudu digunakake ing papan tartamtu, yen wis siyap nggunakake pesawat ruang angkasa ing Papua. . . Iki minangka masalah pribadi spesialis negara iki.
    4. +5
      1 September 2016 13:37
      Kajaba iku, dheweke nelpon maneh menyang Pentagon lan ujar manawa kabeh apik karo dheweke, dheweke ngunyah Bubble Gum.


      Dheweke njaluk bonus kanggo mbebayani lan janji bakal ngandhani kabeh yen senjata presisi Amerika sing nutupi dheweke.
  2. +2
    1 September 2016 09:06
    - dheweke uga nyerang al-Adnani.
    Meri iku raos ala.
    1. 0
      1 September 2016 09:20
      kn54
      Ya, padha nindakake iku, ketemu video liyane karo wedding numpes ing jaringan.
    2. +1
      1 September 2016 09:49
      kn54
      - dheweke uga nyerang al-Adnani.
      Meri iku raos ala.

      Pitakonanmu ngelingake aku apa?
      A!!! Eling!
      Tanggal 7 Mei 1945, Kolonel Jenderal Alfred Jodl, nalika padha nandatangani Undhang-undhang Penyerahan Jerman, nyawang wakil Prancis lan takon marang G. Zhukov.
      "Nanging apa, dheweke uga ngalahake kita"?
      Ana uga wakil saka Amerika Serikat. Nalika iku padha temen maujud sing iku bisa kanggo menang tho!
  3. 0
    1 September 2016 09:06
    Nanging kita (ing Departemen Luar Negeri) mesthi duwe tabung uji kanthi bubuk putih, nalika ana sing kudu "demokratisasi".
  4. 0
    1 September 2016 09:09
    Lha, sapa sing bakal mangu-mangu yen Merikatos ora duwe informasi? Yen infa saka VKS kita dipercaya, mula dheweke "otomatis" ora ngerti lan ora ndeleng informasi kasebut!
  5. +1
    1 September 2016 09:11
    tembung kasebut padha karo 100 taun kepungkur, nalika Amerika Serikat ndharat pasukane ing Timur Jauh ...
  6. 0
    1 September 2016 09:15
    [kutipan] Pentagon ora duwe informasi, [/ kutipan
    Nanging carane njlentrehake ing kantor ngendi Psaka, aku kangen banget.
    1. +3
      1 September 2016 09:22
      sanja.grw
      Psaki isih ngandhut, wong wadon ora bisa nglairake taun kapindho.
      1. 0
        1 September 2016 09:31
        Sampeyan wong jahat Romanov. Ana foto ing ngendi Pak Monkeykin minangka asu ing lantai karo bocah.
        1. 0
          1 September 2016 10:34
          Aku ora weruh, bab pungkasan aku krungu yen dheweke ngandhut.
      2. 0
        1 September 2016 13:23
        Psaki isih ngandhut, wong wadon ora bisa nglairake taun kapindho
        .
        Ora .... tikel. ngguyu Putri nglairake. Malah ana anekdot babagan topik iki.
        Takon Psaki ing telpon
        - Jane, sampeyan nglairake sapa? lanang wadon?
        - Aku ora duwe persis data kuwi, nanging aku bakal mriksa karo departemen
        eseman
  7. +1
    1 September 2016 09:20
    lagi konsultasi karo WADA am
    1. +1
      1 September 2016 09:53
      soroKING
      lagi konsultasi karo WADA

      Iki tegese meldonium ditemokake ing pilot Rusia?
      Apa sampeyan mutusake ora ngidini Rusia mlebu ing Suriah maneh, lan mbatalake asil ular?
      Lan iku wajar kanggo nuduhake sukses ing antarane anggota NATO
  8. 0
    1 September 2016 09:25
    Pentagon "ora ndeleng Angkatan Bersenjata Rusia kanthi rutin nggunakake senjata sing dipandu presisi ing Suriah"

    Nalika dheweke weruh, iku bakal kasep. Menawi wonten ingkang ningali.
    Inggih, nyatane, kita wis nglumpukake akeh Fabov, lan ing kene ana kemungkinan pembuangan gratis migunani. Iku dosa kanggo kantun kesempatan kuwi. Senjata kanthi tliti dhuwur uga digunakake yen perlu. Dadi Pentagon, aja kuwatir.
  9. 0
    1 September 2016 09:36
    Departemen Luar Negeri janji 5 lyam sayuran ijo kanggo kepala "wong liya" iki. Kuwi kodhok lan dicekik. Dheweke ngakoni lan ora gelem mbayar, iki dudu Protestan, nanging kanggo ngakoni lan mbayar - wah, iku kabeh, setaun mengko ora turu. wassat
    1. 0
      1 September 2016 10:03
      manfaat saka "dituduhake karusakan saka al-Adnani ing sacedhake kutha Siria Al-Bab" belongs kanggo Amerika.

      Kabeh! GDP mabur liwat dhuwit. Wong-wong mau bakal dibagi dadi siji.
  10. 0
    1 September 2016 09:43
    Dadi sawise kabeh, patine Benladan mung ana ing bioskop lan sawetara jinis wong ing foto, nanging bisnise urip lan berkembang. Mangkono, para priyayi, muga-muga sampeyan bisa terus berjuang karo anak sampeyan, lan kanthi cara apa wae, tanpa saksi, bal ing makutha kanthi pecahan.
  11. +1
    1 September 2016 09:52
    Washington ora konfirmasi kasunyatan karusakan saka teroris ..

    Inggih, pungkasanipun rampung! Lan kita ngenteni konfirmasi sampeyan, bengi ora turu. Saiki iku prakara temen beda!
  12. +3
    1 September 2016 10:13
    Ora ana sing mbutuhake konfirmasi video saka Kementerian Pertahanan: dheweke ngerti yen "bocah kasebut ujar",
    tegese bener eseman .
    Nanging luwih angel kanggo Amerika, dheweke duwe rekaman video wajib kanggo saben serangan.
    Lan yen sawetara mobil nabrak UAV ing tip pengintaian, mula kudu
    bukti bobot sing ringleader ing mobil iki, lan ora
    diganti ing dalan.
  13. +1
    1 September 2016 10:18
    Mesthi ora. Dheweke bakal nulis ing Facebook - langsung informasi kasebut bakal katon.
  14. 0
    1 September 2016 10:21
    Sapa sing bakal mangu-mangu....
  15. 0
    1 September 2016 10:22
    Washington ora konfirmasi kasunyatan karusakan saka teroris al-Adnani ing Suriah dening pesawat saka Angkatan Aerospace Rusia



    Sing bener, "jendhela kesempatan" ing Suriah ditutup kanggo amers, mulane dheweke ora duwe informasi!
  16. 0
    1 September 2016 10:25
    Yen Hillary Clinton ora ngalami orgasme saka siaran langsung liyane saka pimpinan sing dieksekusi, yen dheweke ora dipotong, kayata Che Guevara utawa Osama Benladen, (aku curiga yen ana sing dijupuk saka Saddam minangka kenang-kenangan, digodhog lan dilebokake. ing jar ing kantor oval).
  17. 0
    1 September 2016 10:31
    Wahai para superhuman...
    Umumé, nyenengake - dheweke ndeleng film Hollywood dhewe ing Pentagon lan wiwit percaya yen dheweke pancen manungsa super. Konyol banget ndeloke, pipine nyembur, mlaku kaya jago :) Banjur luwih kuwat tinimbang kabeh, banjur menang kabeh. Singkatnya, paling, paling :) Lucu ya Allah...
  18. +1
    1 September 2016 10:33
    Dina iki, jam 8.30 wektu Moskow, aku ngirim serangan presisi ing .... mangkuk jamban. Aku kepengin weruh yen Departemen Luar Negeri bakal percaya marang aku tanpa menehi bukti fotografi?
  19. 0
    1 September 2016 10:44
    Masalahe, sial ... "para dewa" ora konfirmasi apa-apa ...
  20. 0
    1 September 2016 11:00
    Amerika mung bisa kanthi akurat mbuwang senjata lan amunisi "sengaja" saka militan salah saka pesawat, nanging ing wektu sing padha ora kanggo ndeleng karavan saka mobil karo lenga, kang pindhah ing ewu saka wilayah ISIS kanggo Turki.
  21. 0
    1 September 2016 11:23
    Ing 30 Agustus, laporan teka yen unit SDF (salah siji Kurdish YPG, utawa sekutu saka FSA - Jaysh Tuvvar) maju ing IS menyang arah kutha Al-Bab saka kanton Afrin, njupuk kontrol sawetara pamukiman. Miturut cara, miturut sawetara laporan, pesawat Rusia nyedhiyakake dhukungan udara nalika njupuk pemukiman Maraat Umm al Haush saka ISIS. Iki ora langsung nandheske statement saka Kementerian Pertahanan Rusia babagan karusakan saka VKS ing pemukiman iki salah siji saka pimpinan "khalifah", komandan "emni" detasemen tanggung jawab kanggo nindakake serangan teroris ing njaba Suriah lan Irak. , Abu Muhammad Al-Adnani. Sanajan bisa diilangi dening Angkatan Udara AS langsung ing kutha Al-Bab, sing koalisi Barat wis aktif ngebom sawetara dina.
  22. kap
    0
    1 September 2016 13:11
    "Iki omong kosong. Iku bakal lucu yen ora kanggo sifat kampanye Rusia ing Suriah, "ujare pejabat, sing pengin tetep anonim. "

    Njaga anonimitas.... Kelas. Lan kanggo ngubungake merit kanggo sampeyan dhewe ... lan kanggo sapa maneh?
    Bioskop lan liyane. Malah kita (RF MO) kantor. sumber ora digatèkaké. tanpa njaga anonimitas.
    Inggih sampeyan purun menehi!!!!
    http://www.bbc.com/russian/news-37236608
  23. 0
    1 September 2016 13:11
    Isih bakal! Sawise kabeh, dheweke ora nindakake.
  24. 0
    1 September 2016 16:43
    Kutipan: Monos
    Kajaba iku, dheweke nelpon maneh menyang Pentagon lan ujar manawa kabeh apik karo dheweke, dheweke ngunyah Bubble Gum.


    Dheweke njaluk bonus kanggo mbebayani lan janji bakal ngandhani kabeh yen senjata presisi Amerika sing nutupi dheweke.

    Ya, iku pas kanggo rumah sakit lan excavator kanggo boot. Ora ana kekuwatan maneh kanggo ngguyu, lan ora ana nepsu marang wong-wong iki (sing luar biasa), kaya-kaya bakal nyirnakake ambisi, malah bakal urip.
  25. 0
    2 September 2016 03:01
    Apa urusane wong-wong mau, apa sing kita tindakake ing Suriah, yen KITA ana ing basis LEGAL, nanging ora ditimbali? Apa maneh pasukan sing sah saka negara sing ngajeni hak kanggo nindakake ing wilayah negara liya, kepiye ora nglindhungi pimpinan sing sah negara iki saka teroris lan AGRESSORS EKSTERNAL?!
  26. 0
    2 September 2016 05:45
    Teroris nomer 1 ing donya yaiku Pentagon, nanging sayangé kantor sing klimis iki isih ambegan, mung ora bisa ambegan ing sekitar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"