Apa ora nuduhake tabung tes?

34
Rusia curiga Amerika Serikat nindakake riset biologi lan toksikologi kanggo tujuan militer. Alesan kanggo curiga diwenehake dening Amerika Serikat dhewe, sing ora gelem nggawe mekanisme terpadu kanggo ngawasi implementasine Konvensi Larangan Biologi lan Racun. gaman. RIA News ngutip statement Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Lavrov, sing ngomong karo siswa lan guru MGIMO:

Kita ngerti manawa Amerika duwe pirang-pirang program, kalebu karo tangga-tanggane, sing dikhususake kanggo riset ing bidang biologi. Lan penolakan kanggo netepake mekanisme kanggo ngawasi kepatuhan karo syarat Konvensi Senjata Biologis lan Beracun nuduhake manawa pasinaon kasebut ora sakabehe tentrem.




Apa ora nuduhake tabung tes?


Miturut Sergei Lavrov, Rusia sing miwiti nggawe mekanisme kanggo ngawasi implementasine konvensi kasebut. Amerika Serikat mblokir inisiatif Rusia. Yen kabeh tes biologis lan toksikologis ing Washington pancen tentrem, mula apa tujuane ninggalake mekanisme siji kanggo ngawasi tumindake?

Ngomong-ngomong, kenapa ora nggunakake "teknologi Amerika" ing basis iki - njupuk lan nduduhake ing rapat Dewan Keamanan PBB tabung uji karo zat sing diprodhuksi dening Amerika Serikat ing biolaboratorium kanggo digunakake ing komponen militer? Kajaba iku, kita jelas ora ngomong babagan palsu, kaya ing kasus tabung uji Powell.
  • @MID_RF
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

34 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +9
    1 September 2016 13:46
    Inggih, punika cukup ide.
    1. + 23
      1 September 2016 13:54
      Cerita singkat tentang kepercayaan...
      Iku wektu kanggo ninggalake pakulinan ala iki.
      - Udud?
      - Percaya…
      (utamane wong Amerika)
      1. Komentar wis dibusak.
      2. 0
        1 September 2016 15:32
        Iku wektu kanggo ninggalake pakulinan ala iki.
        - Udud?
        - Percaya…
        (utamane wong Amerika)

        Apa sing luwih apik tinimbang Brussels? ya ora apa-apa
    2. + 18
      1 September 2016 14:01
      Ide kasebut bisa uga apik, nanging aku ragu yen bakal ana reaksi ing PBB.
      Aku mikir, sanajan wong sing mati amarga senjata biologi Amerika digawa menyang rapat kasebut, "wong umum" saka PBB ora bakal mimpin kanthi kuping.
      Kantor sing ora ana gunane, ngetokake kabeh resolusi kanggo nyenengake Amerika lan satelite. Yen Rusia lan China ora ana ing Dewan Keamanan, mesthine bakal nyetujoni pamboman nuklir ing negara apa wae sing ora setuju karo negara kasebut.
      1. +4
        1 September 2016 14:39
        Kazakhstan nandatangani persetujuan babagan pambangunan laboratorium ing taun 2004
        Konstruksi diwiwiti ing 2010.
        Ngendi sampeyan ndeleng sadurunge, maca babagan topik Kazpress saka taun-taun sing beda:

        https://tengrinews.kz/kazakhstan_news/esimov-odob
        ryaet-poyavlenie-sekretnoy-laboratorii-pentagona-
        250007 /

        https://tengrinews.kz/science/ssha-smogut-sozdat-
        biologicheskoe-orujie-infectionnoy-248932/

        http://365info.kz/2015/08/provokaciya-odnako/

        https://kapital.kz/world/25011/zachem-pentagonu-b
        iologicheskaya-laboratoriya-v-rk.html

        http://www.time.kz/articles/risk/2014/01/14/chumo
        voj-proekt-realizujut-v-almati-amerikanskie-speci
        alist
        1. +4
          1 September 2016 18:03
          ing Stepnogorsk. Iki wektu kanggo nyekel ahli biologi Amer saka kene, uga saka Georgia, aku ora pengin dadi wilayah sing ana serangan biologis. Ora jelas kenapa Rusia dadi tenang? Ultimatum yaiku mbusak laboratorium kasebut saka wilayah Georgia, Ukraina lan Kazakhstan sajrone sewulan, utawa kita bakal ngebom ... Amerika bakal nindakake mung kuwi. Lan ing kene, nalika pitik jago goreng, bisa uga kasep - ora ana langkah epidemiologis sing bisa nylametake, setan ngerti apa jenis virus sing dikembangake ing kana. Iki mbebayani banget, wektune kudu kuwatir
          1. +2
            2 September 2016 03:08
            Quote: tuwa
            Ultimatum yaiku mbusak laboratorium kasebut saka wilayah Georgia, Ukraina lan Kazakhstan sajrone sewulan, utawa kita bakal ngebom ... Amerika bakal nindakake mung kuwi. Lan ing kene, nalika pitik jago goreng, bisa uga kasep - ora ana langkah epidemiologis sing bisa nylametake, setan ngerti apa jenis virus sing dikembangake ing kana.

            Durung dilapurake manawa wis ditemokake babagan penyakit kewan domestik kanthi periodik, babagan sifat asal saka "manuk", "babi", "daging sapi" (sapi) lan influenza liyane sing kedadeyan ing wilayah kasebut. bawana Eurasia!
            Saka ngendi "ngembangake" virus kasebut? Saka ngendi asale virus Ebola?!
            Apa virus iki duwe punggung "belang", kaya kumbang kentang Colorado?!
  2. + 11
    1 September 2016 13:47
    Iki minangka senjata sing nggegirisi: ora katon, ora bisa dirungokake, ala.
    1. +3
      1 September 2016 13:51
      [kutipan][/kutipan]
      1
      Monos Dina iki, 13:47 anyar
      Iki minangka senjata sing nggegirisi: ora katon, ora bisa dirungokake, ala.
      Nanging, Amerika ora isin nggunakake.
      1. +1
        2 September 2016 08:52
        Pro, kemul cacar, kanggo wong India, kabeh wong ngerti
  3. +3
    1 September 2016 13:49
    Lan sapa sing bakal kita tuduhake. Kanggo awake dhewe? Kita wis ngerti manawa kedadeyan kasebut. Cukup wara-wara yen iki terus, kita ngilangi tanggung jawab saka awake dhewe lan tumindak sing padha..
    1. +3
      1 September 2016 14:01
      Iku perlu kanggo ngomong bab kuwi kanggo kabeh donya (lan yen sampeyan pancene nuduhake / mbuktekaken, malah luwih apik) supaya pin..sy ora santai .... tutup peti mati dipaku luwih saka siji. anyelir...
  4. +8
    1 September 2016 13:50
    Ebola lan Zika minangka salah sawijining, aku mikir.
    Afrika minangka papan latihan (lan tradisional).
    1. +9
      1 September 2016 13:59
      Saiki dheweke duwe laboratorium cedhak Kharkiv ing Merefa, ing ngendi latihanku, mula dheweke luwih seneng ndeleng kita minangka papan latihan.
      1. +4
        1 September 2016 15:30
        padha uga laboratorium ing Georgia kanggo luwih saka taun, lan ana pendapat sing kabeh limo flus babi lan ing, sing kita duwe sapi lan makhluk urip liyane mowed mung saka ing kono.
  5. +1
    1 September 2016 13:59
    [/ Quote]
    Ngomong-ngomong, kenapa ora nggunakake "teknologi Amerika" ing basis iki - njupuk lan nduduhake ing rapat Dewan Keamanan PBB tabung uji karo zat sing diprodhuksi dening Amerika Serikat ing biolaboratorium kanggo digunakake ing komponen militer? [kutipan]
    Kanggo miwiti, iku ora bakal ala kanggo mundhakaken masalah iki lan ora ing MGIMO
  6. Komentar wis dibusak.
  7. +4
    1 September 2016 14:24
    AS digunakake kanggo nguji tabung. Tabung Powell. Tabung uji sing digores karo sampel doping. Saiki tabung tes karo racun.

    Mesthine luwih gampang - sampeyan mung kudu mblokir kabeh inisiatif AS ing Dewan Keamanan. Utamane ngelingi yen kabeh inisiatif kasebut pancen bosok, lan kudu ngarahake cilaka wong liya, mula ana luwih saka cukup alasan kanggo ngalangi.
  8. +3
    1 September 2016 14:29
    Nanging iki dudu guyon! Laboratorium ing Georgia (Georgia) ing Ukraina (Odessa). Patriot sejati lan situs web KITA wis nulis babagan iki luwih saka sepisan. Jujur, siji bab mati saka peluru lan liyane kanggo muntahake paru-paru sampeyan. saka setan sampeyan ngerti apa.
    1. +1
      1 September 2016 14:41
      Padha uga menehi Kazakhs laboratorium padha kanggo free, mung kanggo kredit sing, Kazakhs dikirim wong liwat alas.
    2. +1
      1 September 2016 16:56
      Aku kuwatir banget babagan laboratorium ing Georgia lan 404. Musim iki, meh saben wong liya sing wis ngunjungi resort Segara Ireng wis kena infeksi rotavirus nganti siji derajat. Ana telu saka papat ing kulawargaku. Ing apotek ngendi dheweke tuku obat-obatan sing didol. Kapindho aku lunga menyang hotel karo kolam renang - kita malah ora nglangi ing segara. Akibaté - ora masalah. Kanca lunga menyang Abkhazia, ing dina kapindho kabeh perusahaan ambruk. Ana curiga ...
      1. 0
        1 September 2016 22:17
        Gumantung ing ngendi dheweke nglangi lan apa sing dipangan / ngombe ing Abkhazia. Yen sampeyan nglangi ing kutha-kutha, mula Gagra lan Sukhum duwe banyu paling reged ing cedhak tanggul amarga aliran limbah langsung menyang segara 100-150 m saka pinggir banyu.
        Ngombe banyu mentah ing Abkhazia uga beboyo, ora mangan panganan pedhes utawa mangan panganan tanpa saus pedhes uga ora aman kanggo usus, panganan pedhes minangka jaminan parsial marang patogen usus, uga, mangan ing Patskhi utawa Akaf, sampeyan kudu nonton. supaya sampeyan ora ngajokake wektu tundha (sanajan arang ana). Nanging pitik panggang 90% kualitase ora apik amarga kurang masak utawa amarga kesiapan "wingi". Salad siap-digawe ing pasar uga luwih apik kanggo katon rapet kanggo freshness.
        Kajaba iku, titik katering resort sing ora dituju warga lokal uga paling apik dihindari. Nalika aku ana, aku ora nate nandhang lara usus amarga netepi ati-ati SD.

        Kunjungan sing apik menyang pesisir Georgia sing cerah, Abkhazia lan Wilayah Krasnodar!

        Aku duwe pakurmatan.
    3. 0
      1 September 2016 23:32
      Aja ndemek Institut Odessa. Kabeh ana rumit lan ora ana gaman sing digawe. Nanging sinau lan identifikasi virus sing paling mbebayani sing bisa kena karo barang lan produk wis suwe (pelabuhan lan karantina)
      Thanks kanggo bantuan ngatur supaya kabeh aman lan swara. Ing 90, malah ora wani mateni lampu kanggo ora mbayar (Yen ora, kulkas bakal adhem lan virus bakal nyusup - lagi guyon ing institute)
      Iki minangka siji-sijine papan ing Ukraina sing dipasrahake identifikasi Ebola lan nyegah epidemi onna.
  9. +5
    1 September 2016 14:43
    Iki dudu tabung tes, ing kene sampeyan kudu nggawa ember menyang PBB lan uncalan ing pasuryane wong-wong sing lungguh, bisa uga dheweke bakal weruh kanthi jelas.
  10. +5
    1 September 2016 15:06
    Diplomasi ompong! Ora ana tembung, mung huruf! Sampeyan ndeleng, AS goyangake tabung uji, nanging kenapa KITA ora bisa nindakake? Apa sampeyan ndeleng hegemon AS lan bangsa sing luar biasa! Lan sapa kita, apa sing digawe nganggo driji? Kaya AS sing bisa ngrusak DUNIA kanthi senjata nuklir, KITA uga bisa nindakake, mula kenapa KITA terus-terusan mbengkongake, tinimbang mbanting ajiné ing meja?
    1. +1
      1 September 2016 15:20
      Lan kita pancene duwe wong sing bisa bang ajiné ing meja?
      1. 0
        5 September 2016 20:55
        Inggih, utawa paling ora nuthuk kanthi tumit sepatu ing meja sing padha karo pangeling-eling ibune Kuzma tartamtu)))))
  11. +1
    1 September 2016 15:08
    Lan ora bakal natoni kita nindakake riset "tentrem" kasebut!
  12. 0
    1 September 2016 15:26
    Iku ora muspra yen Pendos tumindak karo standar pindho, mumbling ing ambegan, kaya ... apa sing diijini kanggo Jupiter, banjur bantheng ora diijini ... Padha akeh nodding ing wong liya, nanging stigmas dhewe, ora, paling kamungkinan mug mudhun ... Sampeyan kudu tumindak ahead saka pendostan, supaya mengko iku ora bakal excruciatingly nglarani kanggo aimlessly urip taun.
  13. +3
    1 September 2016 15:39
    Ana pratelan ing media dening salah sawijining pakar yen demam babi Afrika ing Rusia, sing nyebabake mundhut pirang-pirang milyar rubel ijo, nyebar saka laboratorium Amerika ing Georgia. Dheweke kena infeksi babi liar - diusir ing tapel wates - banjur diwiwiti. Laboratorium kasebut ora duwe kahanan ing jagad iki.
  14. 0
    1 September 2016 16:00
    Kutipan: pts-m
    Iku ora muspra yen Pendos tumindak karo standar pindho, mumbling ing ambegan, kaya ... apa sing diijini kanggo Jupiter, banjur bantheng ora diijini ... Padha akeh nodding ing wong liya, nanging stigmas dhewe, ora, paling kamungkinan mug mudhun ... Sampeyan kudu tumindak ahead saka pendostan, supaya mengko iku ora bakal excruciatingly nglarani kanggo aimlessly urip taun.

    Lan misil hipersonik bakal mbantu kita.
  15. 0
    1 September 2016 19:51
    godfather donya saka USA ora peduli ing kabeh
  16. 0
    2 September 2016 05:55
    Quote: Retvizan

    Aja ndemek Institut Odessa. Kabeh ana rumit lan ora ana gaman sing digawe. Nanging sinau lan deteksi virus sing paling mbebayani sing bisa ditampa karo barang lan produk wis lumaku suwe(port lan karantina

    Kanggo sinau, sampeyan kudu duwe biompterial, lan kanggo nggawe biomaterial, sampeyan butuh galur lan subyek tes. Dadi aja nggosok kuping - yen ora nggawe, banjur disimpen.
  17. 0
    2 September 2016 18:41
    Lavrov ujar manawa kita uga duwe tabung uji saka laboratorium AS (yaiku, kita nyolong), lan kita bisa goyangake.
  18. 0
    4 September 2016 23:24
    Lavrov malah bisa mumble lan nggiling kahanan sing sengaja menang kanggo Rusia kanthi cara sing ora bakal menarik kanggo ANYONE maca utawa nesu. Lan liyane ing donya (lan malah ing meksa saka propaganda Amérika) ora bakal mbayar manungsa waé kanggo tembung ing kabeh. Ing endi gambar sing urip? Ing endi asosiasi non-standar? Inggih, paling ora dheweke bakal thothok-thothok meja nganggo sepatu lan sing bakal narik kawigaten marang tembunge. Aku bakal njaluk Zakharova kanggo nyegerake beban dheweke karo mrico.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"