Penghargaan utama forum "Army-2016" dianugerahi "Kalashnikov"

14
Forum Angkatan Darat-2016 wis dadi platform efektif kanggo nggawe kontak antarane panguwasa negara lan pengusaha manca, ujare Menteri Pertahanan Rusia Sergei Shoigu.

Penghargaan utama forum "Army-2016" dianugerahi "Kalashnikov"




"Forum Militer-Teknis Internasional II Tentara-2016 wis ngrampungake karyane. Asil kasebut kanthi yakin mbuktekake manawa wis dadi salah sawijining pameran senjata lan peralatan militer sing paling misuwur ing donya, saka kongres lan pameran.
ngutip menteri Izvestia.

"Forum kasebut nuduhake marang mitra asing manawa Moskow mbukak kerjasama ing bidang militer-teknis. Sajrone acara kasebut, kontrak 17 ditandatangani kanggo nyedhiyakake kapal selam paling anyar ing Angkatan Bersenjata Rusia, kapal misil cilik, luwih saka 200 unit roket-artileri lan senjata lapis baja modern, uga peralatan teknik, jumlah total sing ngluwihi. 130 milyar rubel," ujare.

Shoigu menehi hadiah utama forum kasebut marang direktur umum saka keprihatinan Kalashnikov, Alexei Krivoruchko, "kanggo prestasi ing pangembangan senjata, peralatan militer lan khusus, uga kanggo kontribusi kanggo persiapan lan implementasi forum."

Sadurunge, menteri mriksa pertempuran lan olahraga gaman, diwenehi keprihatinan, lan uga nyathet kendaraan lapis baja robot sing dikembangake dening perusahaan, kalebu. kendaraan sing dilacak "Companion", digawe kanthi urutan departemen militer. "Companion" dimaksudaké kanggo pengintaian, patroli lan nglindhungi obyek penting, uga kanggo demining lan ngresiki.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    14 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. PKK
      +5
      12 September 2016 10:06
      Mikhail Timofeevich nempatake dhasar sing kuat kanggo keprihatinan, aku bungah yen ana penerus bakat ing Cause of the Great Designer, ing es saka praktik biasa jurusan, kanggo nyerahake peralatan kanggo kethokan.
    2. +3
      12 September 2016 10:07
      Nganakake pameran minangka promosi senjata kita ing luar negeri lan kanggo tentara kita. Bab sing penting lan penting.. Inggih, penghargaan kanggo prihatin ... Aku nemokake pahlawan.
      1. +2
        12 September 2016 11:09
        Penghargaan kasebut mesthi pantes! Nanging, sial, sakperangan alesan aku isih seneng Kovrov AEK-973 (7,62mm). Pancen subyektif piye wae, kaya katresnan ing kawitan ngarsane. Lan aku ora bakal ngomong ala babagan Kalash.
    3. +2
      12 September 2016 10:29
      Aku nyawang review pameran senjata iki, orane katrangan mesthi apik tenan. Kelas donya!
      1. +1
        12 September 2016 10:39
        bankirchik34
        Aku nyawang review pameran senjata iki, orane katrangan mesthi apik tenan. Kelas donya!
        Skala punika mesthi nyengsemaken ...... Nanging aku ora yakin sing setengah saka ngerti-carane bakal ing dikarepake lan golek aplikasi.
        Iku menarik kanggo golek informasi ora mung ing evaluasi laudatory, nanging uga ing evaluasi kritis lan substantiation saka specialists.
    4. +5
      12 September 2016 10:40
      Lan "PERUSAHAAN" pancen apik!
      Bisa digunakake ing mode pasif nganti sepuluh dina lan ndeteksi target ing jarak nganti 2500 meter.
      Kendaraan lapis baja Soratnik dirancang kanggo pengintaian lan relaying, patroli lan nglindhungi wilayah lan fasilitas penting, reresik tambang lan reresik alangan, beroperasi ing telung mode kontrol, bobot kompleks ora ngluwihi 7 ton, bisa nyepetake nganti tekan. 40 km/j.
      Kanthi remot kontrol lan garis pandelengan, jarak mesin nganti 10 km.
      Senapan mesin kaliber 7,62 mm lan 12,7 mm, uga peluncur granat 30 mm saka jinis AG-17A bisa dipasang ing platform ulat. Modul tempur dilengkapi stabilisasi senjata gyroscopic lan bisa ndeteksi, nelusuri lan ngrusak target kanthi mandiri, nemtokake jinise. Kajaba iku, "Companion" menehi kamungkinan kanggo nginstal wolung anti-tank dipandu pluru saka jinis "Kornet-EM".
    5. +3
      12 September 2016 10:41
      Pameran gegaman pancen mencolok ing ruang lingkupe, akeh contone, lan durung nuduhake pameran sing ditutup, uga, kajaba foto-foto sing dibocorake wong Mesir, senjata uga kudu diiklanake.
    6. +3
      12 September 2016 10:46
      Sing apik tenan! Bisnis "mbah Misha" urip lan makmur! Sugeng rawuh!
    7. +2
      12 September 2016 10:55
      Kepengin ngerti kenapa? Kanggo bedhil mesin sing ora bakal rampung ing sembarang cara, utawa kanggo narik unrealistic ing industri pertahanan? Saliyane pistol Lebedev, Kalashnikov ora nampilake apa-apa sing progresif akhir-akhir iki. Nanging wong PRe pancen apik. Iku mung tong minyak AK-12 ora bakal dadi luwih kenthel saka iki.
    8. +1
      12 September 2016 11:12
      Inggih, apa sampeyan ngomong. Nanging, dheweke nggawe merek Kalashnikov. Lan dheweke dadi dikenal)
      Nanging babagan kualitas, iklan lan marketing apik, nanging ayo ngembangake lan ningkatake kualitas produk, utamane ing pasar sipil. Kanggo promosi senjata sipil model anyar, saiga-107 sing padha, aku ngenteni 3 taun, wingi ing pameran. , Aku wanita wakil saka "Kalashnikov" njamin sing bakal pindhah menyang produksi seri saka taun sabanjuré. Nanging aku wis krungu iki kanggo 3 taun ing kabeh pameran. Lan bab kumpulan eksperimen, emas (rega, yen sampeyan nemokake iku, ora tahan)
      Yen ora ana sanksi AS, kita ora bakal weruh saiga ing 5.45x39 ing pasar kita, isin, iki kaliber kita.
      Penawaran - kita bakal tuku, nanging aku pengin tuku barang sing ora rampung karo file mengko ing omah nganti pirang-pirang jam, kaya saiga lawas 12.=)
      1. 0
        12 September 2016 12:09
        Ya, ing lingkungan mburu, "saiga" lan peeling meh padha.
        Sedhih.
    9. +1
      12 September 2016 11:19
      Mbokmenawa adil. Sawetara novelty nyata, lan sing paling penting, ditampa dening militer. Nanging isih ana pitakonan babagan AK-12/15 lan RPK-16. Dideleng saka jawaban saka wakil Komite Koordinasi, keputusan sing kontroversial banget digawe kanthi otomatis. Nanging Saiga-12 Alpha katon apik banget, sanajan kepiye carane njupuk gambar durung dingerteni. Lan pistol PL-15 uga menarik, nanging mung tes pabrik sing ditindakake. Ing tembung, ana ngendi kanggo pindhah karo soko kanggo pindhah. Sukses!
    10. 0
      12 September 2016 12:14
      Iku aneh sing sawetara * censored * ora metu karo liyane "penemuan" sing AK digawe dening Schmeiser utawa wong liya. Dheweke saiki duwe musim kekerasan liyane sing bubar disapu, misale jek.
    11. 0
      12 September 2016 18:31
      Nanging aku, ora kaya akeh, BANGET ora seneng ......
      Aku ora bisa melu acara kaya ngono ngguyu ngguyu ngguyu Aku manggon adoh

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"