Review militèr

Rusia bakal menehi luwih saka 500 jinis senjata menyang Azerbaijan

25
Pameran militèr Azerbaijan Defense Expo-2016 (ADEX-2016) miwiti karya ing Baku, ing ngendi kira-kira 100 perusahaan saka 26 negara ing donya bakal melu, kalebu. 28 perusahaan pertahanan Rusia, laporan RIA News.


Rusia bakal menehi luwih saka 500 jinis senjata menyang Azerbaijan


Taun iki, kompleks industri militer Rusia bakal nampilake luwih saka 500 conto peralatan militer lan gaman. Antarane perusahaan Rusia sing melu pameran kasebut yaiku "produsen kendaraan lapis baja Uralvagonzavod, perusahaan induk Helikopter Rusia, perusahaan utama Rusia kanggo produksi macem-macem sistem roket peluncuran Splav lan Tactical Missile Weapons Corporation," ujare agensi kasebut.

Salah sawijining barang anyar ing salon senjata bakal dadi pusat layanan seluler kanggo ndandani kendaraan lapis baja, sing diwenehake dening UVZ, uga modifikasi anyar T-72 kanthi sistem kontrol geni sing luwih apik.

Kajaba iku, miturut agensi kasebut, Rusia bakal nawakake mitra ing CIS lan negara liya "helikopter Ka-52, Mi-35M lan Mi-28NE Night Hunter sing wis kabukten, tank T-90S, kendaraan tempur dhukungan tank BMPT ("Terminator"), versi angkatan laut saka kendaraan tempur infanteri BMP-3F, Kornet-EM, sistem rudal Khrizantema-S lan peralatan militer liyane.

Sadurungé, Wakil Menteri Industri Pertahanan Azerbaijan ngumumake maksud Baku kanggo ngrampungake sawetara kontrak karo Rusia kanggo tuku peralatan militer sajrone pameran kasebut.

Uga samesthine kanggo mlebu persetujuan babagan panyiapan ing republik pusat layanan Helikopter Rusia kanggo nglayani helikopter sipil Mi-8/17. Ing mangsa ngarep, karya pusat bisa uga ngluwihi kendaraan militer.
Foto sing digunakake:
armyrecognition.com
25 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Sauron80
    Sauron80 27 September 2016 11:45
    +1
    Saiki kanca-kanca Armenia ing situs kasebut bakal maneh ngeluh yen kita nyedhiyakake senjata menyang Azerbaijan))
    1. cniza
      cniza 27 September 2016 12:07
      +4
      Taun iki, kompleks industri militer Rusia bakal nyedhiyakake luwih saka 500 conto peralatan lan senjata militer


      Ana sing bisa ditampilake, lan kanggo ngedol, ana akeh negara sing pengin tuku.
      1. xetai9977
        xetai9977 27 September 2016 12:13
        +3
        Aku weruh yen ora ana tokoh penting saka Rusia ing komposisi delegasi resmi. Mesakaké. Lan pesaing teka ing jajaran menteri pertahanan, lan liya-liyane, contone, menteri pertahanan lan menteri industri pertahanan Belarus, Turki, Pakistan, lan liya-liyane teka.
    2. bocah anyar
      bocah anyar 27 September 2016 12:09
      +2
      Aku ora peduli. Kaping pisanan, perusahaan saka 3 lusin negara dipamerake ing kana. yen Federasi Rusia menang kontrak, aku mung seneng. supaya padha njagong ing jarum senjata saka Federasi Rusia (kanggo sisih paling), tinimbang menehi niche pasar iki kanggo tolerants utawa Ottomans.
  2. Pétrus 1
    Pétrus 1 27 September 2016 11:45
    +1
    Lan nalika mobil bakal ditampilake ing pameran, peralatan militer apik, mesthi, nanging aku ora bakal njupuk, nanging mobil apik ora break mudhun supaya !!! Aku pengin tuku saka pabrikan domestik.
    1. Sauron80
      Sauron80 27 September 2016 11:47
      +1
      Macan didol ing versi sipil, apa sampeyan ora duwe mobil? nglirik
    2. dvina71
      dvina71 27 September 2016 12:33
      0
      Kutipan: Peter 1
      kene mobil apik sing ora mogok dadi

      Aku bakal ngandhani sampeyan rahasia. Ora ana mobil kaya ngono. Ana karo sumber daya sing luwih utawa kurang prayoga, nanging iki ditrapake kanggo kendaraan komersial abot .. Ana, karo 20 ton ing Papan, sampeyan ora nemen lelungan sak stasiun layanan, supaya ing kene manufaktur langkah ing tenggorokan dhewe. Kabeh liyane wis ngrancang breakdowns sing bakal mbayar. Iku mung bisnis..ora ana pribadi.
      Kanggo referensi .. spare parts kanggo mobil Russian luwih murah.
      1. Pétrus 1
        Pétrus 1 27 September 2016 12:58
        +1
        Kutipan saka: dvina71
        Kanggo referensi .. spare parts kanggo mobil Russian luwih murah.

        Oke nggih? Lan kepiye babagan kualitas, apa ora bakal kalah karo sing luar negeri?
        1. dvina71
          dvina71 27 September 2016 13:34
          0
          Kutipan: Peter 1
          Kutipan saka: dvina71
          Kanggo referensi .. spare parts kanggo mobil Russian luwih murah.

          Oke nggih? Lan kepiye babagan kualitas, apa ora bakal kalah karo sing luar negeri?

          Saka sumber sing ora bias..
          http://texcentrik.ru/baza-znanij/kratkij-obzor-ti
          pichnyx-neispravnostej-bmw-e60-ot-sto-texcentrik
          Pay manungsa waé menyang roto kasebut.
    3. eseman abu-abu
      eseman abu-abu 27 September 2016 12:34
      +1
      Lada Vesta dudu mobil kanggo sampeyan. Supir taksi sing pisanan njupuk - nalika lagi memuji.
      1. Pétrus 1
        Pétrus 1 27 September 2016 12:59
        0
        Kutipan saka: eseman abu-abu
        Lada Vesta dudu mobil kanggo sampeyan.

        Lada Vesta dudu mobil kita, kaya menehi srengenge ngguyu
        1. dvina71
          dvina71 27 September 2016 13:40
          +2
          Kutipan: Peter 1
          Kutipan saka: eseman abu-abu
          Lada Vesta dudu mobil kanggo sampeyan.

          Lada Vesta dudu mobil kita, kaya menehi srengenge ngguyu

          Datsun dibangun ing platform Kalina. Kajaba iku, diprodhuksi ONLY ing Izhevsk. Iku beda utamané ing ngarsane engine lan gearbox "Nissan".
          Vesta 100% mobil VAZ. Aku duwe firasat .. nalika padha nginstal 1.8 ..122 engine kuwat ing, iku bakal dadi bom.
          Kajaba iku, ana Kalina NFR .. Aku mikir tuku siji, kang kaya filosofi saka Folks Golf 2 GTI, iku mobil pinunjul kanggo sawijining wektu. Miturut cara, modern Mercedes lan Audi bisa meri linuwih.

          PS. Kanggo 2016 pepak, luwih saka 30 ton West.
          1. Pétrus 1
            Pétrus 1 27 September 2016 14:15
            0
            Kutipan saka: dvina71
            Kanggo 2016 pepak, luwih saka 30 ton West.

            Ya, lan sawah butuh 30 taun, dheweke nggawa pasir.
            1. dvina71
              dvina71 27 September 2016 14:59
              0
              Kutipan: Peter 1
              Kutipan saka: dvina71
              Kanggo 2016 pepak, luwih saka 30 ton West.

              Ya, lan sawah butuh 30 taun, dheweke nggawa pasir.


              Uh-huh.. pasir..
  3. xetai9977
    xetai9977 27 September 2016 11:49
    +5
    Pameran kasebut bakal ditindakake nganti 30 September. ADEX 2016 bakal dirawuhi dening 216 perusahaan saka 34 negara. Israel, China, Pakistan, Rusia, Turki, Prancis wis nyiapake wilayah eksposisi kanggo stand nasional. Antarane perusahaan sing ngonfirmasi partisipasi ing pameran ing 2016 yaiku perusahaan kayata Aselsan, CETC, Damen, MBDA, Norinco, IAI, Roketsan, Rosoboronexport, Thales lan liya-liyane.
    1. Sith Gusti
      Sith Gusti 27 September 2016 11:56
      0
      Aku wis suwe pengin takon sampeyan, sapa sing digambarake ing foto profil sampeyan?
      1. xetai9977
        xetai9977 27 September 2016 11:58
        +2
        Iki Shah Ismail, pangadeg dinasti Safawi.
  4. sir_obs
    sir_obs 27 September 2016 12:01
    +1
    dogma
  5. rotmistr60
    rotmistr60 27 September 2016 12:06
    +1
    Rusia duwe soko kanggo nuduhake, sing tegese bakal ana kontrak anyar.
  6. aszz888
    aszz888 27 September 2016 12:29
    0
    Ing sadawane dalan, luwih saka rolas lards bakal mlebu kontrak. apik
    1. Komentar wis dibusak.
    2. jaket quilted
      jaket quilted 27 September 2016 16:40
      0
      Ayo Azerbaijan tuku senjata kita, utamane pesawat lan sistem pertahanan udara, kita ora bakal ngedol sing anyar, nanging yen kita duwe masalah, kita ora bakal nyedhiyakake komponen lan gaman kanggo peralatan sing dituku sadurunge.
      Menapa malih, iku bakal paling sawetara jinis ganti rugi, nanging Azerbaijan wis "dikuwasani" meh kabeh pasar tetanèn kita lan ngirim dhuwit cukup pinunjul saka Rusia kanggo sederek ing Azerbaijan.
  7. grau
    grau 27 September 2016 16:06
    0
    Kutipan saka aszzz888
    Ing sadawane dalan, luwih saka rolas lards bakal mlebu kontrak. apik


    Iki meh ora kaya kahanan finansial.