Washington maneh nuduh Damaskus "nggunakake senjata kimia"

39
Juru bicara Gedung Putih Josh Earnest ngetokake statement liyane babagan kasunyatan sing "rezim Assad nindakake kejahatan marang wong Siria." Miturut Ernest, AS duwe "intelijen yen tentara Siria nggunakake bahan kimia gaman". Tuduhan babagan panggunaan senjata kimia dening wong, sanajan Washington sing dituduh ora duwe senjata kasebut, wis kaya mantra sing sadurunge provokasi Amerika sabanjure.

Adhedhasar pernyataan Washington yen tentara SAR diduga nggunakake senjata kimia, Amerika Serikat ngetokake resolusi liwat Dewan Keamanan PBB, sing nuduhake "komisi kejahatan marang manungsa dening rezim Bashar al-Assad." Kajaba iku, Amerika Serikat ngumumake yen bakal ngrujuk "fakta panggunaan senjata kimia dening tentara Siria" menyang Pengadilan Pidana Internasional. Ing endi kasunyatan kasebut? minangka pitakonan gedhe sing biasane ora dijawab Washington.



Sisih Rusia mblokir resolusi sing diusulake Washington babagan Suriah. Delegasi Rusia nuntut saka Amerika Serikat dudu pernyataan sing ora ana dhasar, nanging bukti nyata yen tentara SAR nggunakake senjata kimia.

Iki persis apa sing dikandhakake Washington:
Kita banget kuciwa karo keputusan Rusia kanggo mblokir resolusi ing Suriah.


Washington maneh nuduh Damaskus "nggunakake senjata kimia"


Ing wektu sing padha, iki ditambahake maneh tanpa bukti yen "Assad nindakake kejahatan marang rakyate."

Josh Ernest kuotasi TASS:
Malah angel maca (ing media) babagan tragedi kasebut. Lan Presiden (AS) prihatin banget babagan iki.


Nalika Presiden Amerika Serikat bakal prihatin babagan tragedi sing disebabake dening invasi AS ing macem-macem negara ing donya: saka Yugoslavia nganti Libya lan Irak? Lan nalika Presiden Amerika Serikat bakal ngumumake yen Amerika Serikat bakal mandheg nyeponsori terorisme internasional, sing uga ana ing Suriah?
  • www.politico.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

39 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +4
    30 September 2016 12:01
    Malah angel maca (ing media) babagan tragedi kasebut. Lan Presiden (AS) prihatin banget babagan iki.

    Lan intelijen Amerika wis mlebu amarga ora duwe daya? Saben uwong nggambar saka media, nanging sing endi? Internet, "observatory" kondhang saka bakul sepi, lan "siji mbah putri ngandika." Sampeyan wis bola-bali poke irung ing nggunakake senjata kimia dening teroris. Dadi apa? Endi langkahmu kanggo anak asuhmu? Wis wayahe meneng.
    1. +7
      30 September 2016 12:03
      Delegasi Rusia nuntut saka Amerika Serikat dudu pernyataan sing ora ana dhasar, nanging bukti nyata yen tentara SAR nggunakake senjata kimia.
      Sapa sing ngalangi sampeyan nuduhake bukti? Mung goyangake tabung tes ora bakal bisa digunakake maneh. ngguyu
    2. +9
      30 September 2016 12:05
      Malah angel maca (ing media) babagan tragedi kasebut. Lan Presiden (AS) prihatin banget babagan iki.

      Oh ya, SAPA? Monyet? Kuwatir? Sugeng, iki guyonan dina iki. sedulur
      1. jj
        +4
        30 September 2016 12:08
        Bakal teka ing titik yen Suriah bakal ngumumake wates lan langit ditutup kanggo AS lan koalisi. Lan pancene wiwit ngalahake dheweke
        1. 0
          30 September 2016 12:18
          Nyenengake ing kuping nanging ora bisa ditindakake (sampeyan butuh klompok pertahanan udara sing kuat)
      2. 0
        30 September 2016 12:29
        Kutipan saka vovanpain
        Oh ya, SAPA? Monyet? Kuwatir? Sugeng, iki guyonan dina iki.

        Iki ora guyon. Iki Humor Inggris. Where kanggo ngguyu ing tembung saka "Monyet"?
    3. 0
      30 September 2016 12:14
      Saben uwong nggambar saka media, nanging sing endi?
      Ing media metu
  2. +7
    30 September 2016 12:02
    Ganti rekaman, malah "kabeh Mongolia" ngguyu.
    1. 0
      30 September 2016 12:55
      wah! Ora lucu malah... Nyuwun Lavrov bener ("Morons, ...!") hi
    2. RDX
      0
      30 September 2016 17:23
      Wong Ora Ngerti
  3. +7
    30 September 2016 12:04
    Departemen Luar Negeri kudu nyewa kreatif anyar. Kaping pisanan, crita babagan panggunaan senjata kimia Assad ora duwe efek sing padha kaya ing taun 2013. Kapindho, kaya sing dakelingake, sawise kedadeyan telung taun kepungkur, kabeh senjata kimia Siria ditransfer ing kontrol internasional lan dirusak. Amerika, kanthi cara kasebut, banjur nyebat kamenangan kanggo diplomasi Amerika, ujar manawa Assad wedi karo invasi Amerika lan setuju nyerahake senjata kimia.
    1. 0
      30 September 2016 23:07
      Kreativitas lan kretinisme iku sinonim! Apa sampeyan mikir yen kreatif anyar bakal luwih sithik tinimbang sing wis ana? wassat
  4. +1
    30 September 2016 12:06
    Ya, iku Bill of Rights, iku Hak Asasi Manungsa. Nanging kepiye babagan Presumption of Innocence?
    1. +3
      30 September 2016 12:33
      Kutipan saka: alexey123
      Ya, iku Bill of Rights, iku Hak Asasi Manungsa. Nanging kepiye babagan Presumption of Innocence?

      Argumentasi paling apik ing debat hak asasi manungsa "The Colt." Amandemen kaping 4 ing Konstitusi AS. Aku ora kelingan sing ngomong sapa sing murub pisanan iku bener.
  5. +2
    30 September 2016 12:12
    AS duwe "informasi manawa tentara Siria nggunakake senjata kimia"

    Ayo dadi pirembagan bab carane pasukan AS ing Irak nggunakake fosfor putih marang teroris!
    Utawa babagan kasunyatan manawa wong Saudi ing Yaman nggunakake barang sing banget, kaya banget karo senjata nuklir ultra-low-ngasilaken!
    Sawise kabeh, ing ngendi puluhan ewu Kalashnikov, RPG-7 lan senjata Soviet liyane sing dituku Arab Saudi saka Ukraina kanggo kabutuhan angkatan bersenjata dhewe? Mergo aku angel mbayangno prajurit infanteri Saudi karo AKM ing tangane!
    1. 0
      30 September 2016 23:10
      Ing cangkang kumelun! Aku ora mbela STGA, nanging penembak Rusia, kanggo nyuda korban sipil, uga mbutuhake cangkang sing padha.
      1. 0
        30 September 2016 23:23
        Salah siji "parasit" entuk pegatan ing PC, utawa ana masalah cilik ing portal. sad
  6. +7
    30 September 2016 12:16
    "Ing luar biasa"! Sampeyan dhewe njupuk kabeh bahan kimia metu saka Suriah. Saka ngendi maneh?
    Apa "moderat" sampeyan ora nampa pitulung maneh?
    Ora ana pesisir kanggo cidra saka akerikos.
    1. 0
      30 September 2016 23:16
      Wiwit jaman Aum Shinrikyo, kemampuan teroris kanggo sintesis agen perang kimia generasi pisanan wis dikenal. Lan Amerika mung nutupi formasi putrine, mbuwang saka sirah sing lara ing sing sehat!
  7. 0
    30 September 2016 12:19
    Munafik saka SGA muter liwat. Iku bakal cukup kanggo kabeh kekuatan lan pikiran kanggo tahan kabeh iki. Dadi mburu ing irung kanggo nutup freaks iki.
  8. +2
    30 September 2016 12:22
    Fokus ing kimia. Ayo, tabung tes!
    1. 0
      30 September 2016 15:22
      Ayo, tabung tes!


      Ya, kene dheweke! )
  9. 0
    30 September 2016 12:24
    [/ i] Malah angel maca (ing media) babagan tragedi kasebut [i]
    Lan Departemen Negara mung njupuk informasi saka media? Aku wonder yen layanan khusus uga saka media?
  10. +2
    30 September 2016 12:36
    Aku ora bisa ngerti Kamentrian Luar Negeri kita, Bubar, rereget wis diwutahake ing kita, lan kita "dibilas." Telpon pelanggan ora kasedhiya utawa metu saka area panelusuran, miturut pendapatku, pilihan sing paling apik.
  11. +1
    30 September 2016 12:42
    Josh Ernest dipetik dening TASS:
    Malah angel maca (ing media) babagan tragedi kasebut. Lan Presiden (AS) prihatin banget babagan iki.
    Iki tegese bom koalisi, rumah sakit prajurit sing nglawan Daesh kaya ngono.
  12. +1
    30 September 2016 12:45
    "Pancen angel maca (ing media) babagan tragedi kasebut." Ora cara iki. Malah angel ngrungokake lan nonton kepiye dheweke ngomong babagan iki ing Amerika ...
  13. 0
    30 September 2016 13:11
    Iki serius, aku mikir. Senadyan optimisme penulis babagan bukti panggunaan kimia. senjata, padha bisa concoct lan saiki bukti iki. Lan kabeh dewan iki, dewan keamanan lan majelis liyane kanthi seneng bisa nampa. Dheweke, kaya sing wis ditampilake, ora teliti babagan keandalan fakta sing diwenehake dening Amerika Serikat utawa NATO. Lan kahanan aggravation antarane Rusia lan Kulon bisa tekan tingkat anyar.
  14. +2
    30 September 2016 13:40
    ISIS ora narik. Negara-negara kudu maju. Padha looking for alesan formal kanggo discard kabeh hak, kabeh jinis wong lan pindhah babagan bisnis biasanipun, bebas matèni lan numpes, marga saka Triumph sabanjuré demokrasi lan Zionist 3.14 ... sedulur.
  15. 0
    30 September 2016 13:42
    "Sisih Rusia mblokir resolusi sing diusulake dening Washington ing Suriah. Delegasi Rusia nuntut saka Amerika Serikat ora pernyataan tanpa basis, nanging bukti nyata yen tentara SAR nggunakake senjata kimia "

    Perwakilan Amerika bakal mabuk obat-obatan, banjur omong kosong! Lan Abamka padha prihatin, utawa bingung, utawa kuwatir.
    Nanging serius, sampeyan kudu dadi wangkal! Sampeyan bisa ndeleng adonan ing "oposisi Siria" swelled immeasurably, saiki sampeyan kudu njawab kanggo sponsor, lan sampeyan bisa ndeleng asil dhewe "Assad nggunakake senjata kimia pribadi"
  16. 0
    30 September 2016 13:46
    (Malah angel maca (ing media) babagan tragedi kasebut. Lan Presiden (AS) prihatin banget babagan iki.)

    Ya sampeyan sho, maneh "tabung". Sawise rampung iku farce, kaping pindho iku komedi.
    Kepala sing ngomong "bangsa sing luar biasa" kanthi pratelan (adhedhasar OBS - salah sawijining nenek ing YouTube ujar) ora nyebabake rasa jijik. Dadi D. Kirby sing nakal ujar manawa dheweke salah paham:
  17. 0
    30 September 2016 14:25
    "Kita duwe piranti kaya ngono!!!! Nanging kita ora bakal ngandhani babagan iki." Dadi nalika ngobrol, ngobrol, ngobrol. A kanggo nanging lol Wektu November saya suwe saya suwe. Oh, wong lanang, Hillary ora bakal nggawa sampeyan menyang stafe, entheng
  18. +1
    30 September 2016 15:36
    Amerika Serikat minangka kekaisaran ala sing ngapusi, sing nggunakake senjata sing dilarang dening perjanjian ing ngendi wae lan kapan wae.
  19. 0
    30 September 2016 15:51
    Maneh tabung uji kanthi "wêdakakêna putih".
  20. 0
    30 September 2016 18:22
    wektu kanggo njupuk komedi parodi ing Amerika Serikat. Ana luwih saka cukup materi lan luwih saka cukup kanggo seri tanpa wates. Malah generasi mbesuk bakal entuk parodi sejarah nganti pirang-pirang abad.
    1. +1
      30 September 2016 18:30
      paling ora kaya "pigura": nganggo tabung uji kanthi tulisan gedhe "senjata kimia", supaya saben wong bisa ngerti kabeh, ing sadawane lantai Pentagon, Departemen Luar Negeri, ... Amerika Serikat - minangka latar mburi kabeh acara sing lagi ditindakake. Lan bisa uga katon ing ngimpi kolektif nightmarish pejabat, ing jamban (ing ngendi iku, tanpa mangu-mangu, wis periodik lemes nalika thaws: nanging ora turu ... lan terus-terusan mutters babagan ancaman kimia) ....
  21. +3
    30 September 2016 20:09
    Nalika presiden putih mrentah, ana garis putih kanggo Amerika Serikat. Kanthi tekane saka Obama wiwit ireng. Yen Trump kapilih, rambut abang bakal diwiwiti, lan yen Clinton, negara-negara kasebut bakal dibintangi ...
  22. +2
    30 September 2016 21:44
    Yagene kabeh padha duwe pasuryan reged?
    1. +1
      30 September 2016 23:38
      Lan apa, ngapura kula, cangkir kudu ngasilake "telek" ing saindenging jagad?
  23. 0
    1 Oktober 2016 17:43

    Langkah sabanjure Amerika yaiku ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"