Yenisei radar VZG "Voronezh-DM" pisanan ndeteksi target balistik Amerika Utara

98
RIA News kanthi referensi kanggo layanan pers saka keprihatinan RTI, laporan yen stasiun radar Rusia saka kesiapan pabrik dhuwur "Voronezh-DM" (dumunung ing Wilayah Krasnoyarsk) pisanan ndeteksi target balistik nyata ing rudal lor-wétan sing mbebayani. arah.

Saka siaran pers perusahaan:
Mangkono, kabeneran keputusan sing ditindakake kanggo nggawe sawetara radar peringatan dini kanggo mesthekake kemampuan pertahanan negara dikonfirmasi.




Stasiun radar Rusia paling anyar, Voronezh-DM, dumunung ing cedhak kutha Yeniseisk lan digunakake kanggo nambah sistem peringatan serangan rudal. Radar iki bener nyedhiyakake kontrol arah saka Amerika Utara. Contone, radar Armavir "Voronezh-DM" ngontrol arah rudal-mbebayani "Afrika Lor - Eropa Kidul". Radar Kaliningrad "Voronezh-DM" ngontrol arah "Wetan Kulon, Eropa Lor".

Yenisei radar VZG "Voronezh-DM" pisanan ndeteksi target balistik Amerika Utara


Stasiun kasebut ora mung nemtokake koordinat titik peluncuran target balistik, nanging uga ngiringi target kasebut nganti dirusak yen ngancam keamanan Federasi Rusia. Radar Voronezh-DM nggunakake pangaturan piranti lunak saka potensial ing sektor tanggung jawab kanggo sudut, jarak, wektu, lan mode nyimpen sumber. Pangaturan iki ngidini sampeyan ngganti konsumsi daya radar kanthi cepet ing macem-macem mode operasi, kalebu mode kesiapan kanggo nggunakake pertempuran.

Layanan pers badhan ora ngemot informasi babagan target balistik tartamtu sing dideteksi dening radar Rusia paling anyar.
  • http://function.mil.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

98 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 10
    5 Oktober 2016 15:05
    Iki tegese siji arah liyane ditutupi, yen ora, bisa uga enggal ...
    1. + 16
      5 Oktober 2016 15:09
      Deteksi apik, nanging ora cukup. Kita butuh alat pertahanan rudal lan integrasi dadi siji sistem informasi. Deteksi ICBM lan interception isih beda-beda, mula terlalu awal kanggo ngomong babagan tutup.
      1. + 18
        5 Oktober 2016 15:13
        Perlu alat pertahanan rudal

        Aku isih pengin percaya yen meteorit Chelyabinsk ora ngrusak awake dhewe Nyuwun
        1. + 13
          5 Oktober 2016 15:26
          Malaikat Wali Bumi nyumbang, wong ora duwe apa-apa.
          1. +5
            5 Oktober 2016 17:17
            Cukup nutupi Lor lan bakal luwih dipercaya.
            1. +1
              5 Oktober 2016 17:35
              Iku mung dadi ditutupi ...
            2. +6
              5 Oktober 2016 22:47
              prajurit Lan arep menyang ngendi nglirik
        2. +1
          5 Oktober 2016 17:40
          Lan dheweke nemokake roket, langsung ing tambang!
        3. +5
          5 Oktober 2016 18:43
          Aku isih pengin pracaya yen meteorit Chelyabinsk ora
          ----------------------------------------------
          Yen mangkono, kabeh media kita mesthi wis njerit babagan "ora ana analog"
        4. +2
          5 Oktober 2016 21:10
          Iki ora mungkin sacara fisik ...
          1. Kacepetan meteorit iku puluhan km/s
          2. wektu reaksi - akibat saka titik 1

          Ndeteksi sinyal sing dibayangke saka ionosfer; kanggo ruang jero, kekuwatan lan dawa gelombang liyane dibutuhake
          1. 0
            5 Oktober 2016 22:05
            Kutipan saka: CooL_SnipeR
            Iki ora mungkin sacara fisik ...

            Watu ora bisa tiba saka langit, ora mungkin sacara fisik. Nanging, yen sampeyan ngganti sudut pandang sampeyan ... Ana uga optik. Lan satelit. Ana daya komputasi lan radar (ora perlu kanggo mbangun "tebing" kaya Voronezh ing saubengé, sampeyan bisa njupuk data saka akeh cilik lan nggabungake kanthi serius lan kanthi teliti ...
            1. +2
              6 Oktober 2016 00:29
              Kutipan: michael3
              Watu ora bisa tiba saka langit, ora mungkin sacara fisik.

              Oh tenan? eseman Ora mung watu sing bisa tiba saka langit, apa wae sing dibuwang menyang langit bakal tiba. eseman
        5. +1
          6 Oktober 2016 01:51
          Kutipan saka Wiruz
          Perlu alat pertahanan rudal

          Aku isih pengin percaya yen meteorit Chelyabinsk ora ngrusak awake dhewe Nyuwun

          Ing wayah wengi meteorit, aku ngimpi sing ora biasa yen obyek UFO mabur, kayane aku karo wong-wong mau, padha apik lan padha ngoyak lan ngalahake, banjur tiba lan wong saka orbit dipindai lan nggoleki. Aku tangi lan kabar babagan meteorit pancen bener, aku ora ngerti, mungkin Pancen, planeter padha mabur nyedhaki kita, lan ditembak mudhun. ((
          1. 0
            6 Oktober 2016 09:47
            obyek UFO mabur, Aku ketoke karo wong-wong mau, padha apik lan padha dioyak lan kalah metu, banjur padha tiba lan wong saka orbit mentas lan katon kanggo wong-wong mau.
            Iki tegese ing situs kacilakan kita kudu nggoleki saperangan saka droid ora bisa dipisahake karo plans kanggo star pati ...
            Sampeyan sing mriksa Star Wars kanggo ngimpi sabanjure.
        6. 0
          6 Oktober 2016 07:26
          Meteorit Chelyabinsk dhewe ...
      2. +7
        5 Oktober 2016 15:19
        Aku isin takon, apa tujuane? Muga-muga Topol M ora mbales? wassat
        1. + 16
          5 Oktober 2016 15:42
          Yen mung dheweke wis lunga. Sampeyan ora bakal nulis ing kene maneh. ngguyu
        2. +1
          5 Oktober 2016 16:01
          Ya, aku uga kasengsem, nanging apa tujuane?! saka ngendi lan saka ngendi..... utawa Yankers nindakake tes ing omah.........
        3. 0
          5 Oktober 2016 22:12
          Layanan pers badhan ora ngemot informasi babagan target balistik sing dideteksi dening radar Rusia paling anyar
          Ora liya Cina. "Sedulur" wétan ora turu, lan padha nyoba sing paling apik. Layanan pers keprigelan menehi pesen transparan yen Rusia ndeleng kabeh.
      3. +4
        5 Oktober 2016 15:35
        Quote: Panganggo
        Deteksi apik, nanging ora cukup.

        Cukup kanggo serangan mbales. Ing sistem integrasi terpadu, iki wis bisa digunakake wiwit wiwitan, sistem pertahanan rudal Amur wis ana ing sekitar Moskow, sawise AS mundur saka perjanjian ABM, sampeyan ora perlu nggawe apa-apa, mung nyebarake analog saka Amur. sistem pertahanan rudal mung kanggo nglindhungi kabeh Federasi Rusia, lan bakal ana S-500 duwe rudal sing shoots mudhun warheads ICBM ing tataran final saka pesawat.
        1. +5
          5 Oktober 2016 16:29
          "Sampeyan mung kudu masang analog saka Amur ////

          Amur minangka interception saka hulu ledak mungsuh kanthi bledosan nuklir dhewe 10 KT "liwat atap".
          Ing wayahe pungkasan. Yen bisa ...
          1. + 11
            5 Oktober 2016 16:59
            Kutipan saka: voyaka uh
            Amur minangka interception saka hulu ledak mungsuh kanthi bledosan nuklir dhewe 10 KT "liwat atap".
            Ing wayahe pungkasan. Yen bisa ...

            "Amur" duwe rong jinis rudal, jarak adoh lan jarak cendhak; misil "Azov" jarak jauh kanthi muatan nuklir ngrusak target ing angkasa, yaiku. ora mbebayani kanggo pedunung kadonyan ing jarak nganti 850 km (dheweke pengin nyopot saka layanan amarga tanggal kadaluwarsa, nanging ing proses kasebut ditinggal sawise tes sukses), rudal Gazelle jarak cendhak (kelas NATO) tekan ing jarak 50-60 km, ing dhuwur udakara 10-40 km, kanthi alami ngrusak hulu ledak tanpa bledosan nuklir (sajrone tes kasebut nyegat target tanpa bledosan nuklir), sanajan ana nuklir uga kasedhiya. Sing. Gazelle, kaya misil janji saka kompleks S-500, nyegat blok ICBM ing tahap pungkasan lintasan. Nalika ngatur sistem pertahanan rudal republik, titik referensi bakal Azov. Jeblugan ing vakum ora cilaka wong ing ngisor, amarga ... ora ana gelombang kejut, ora ana karusakan radiation, nanging ... EMP ngrusak electronics irrevocably. Sing. Kabeh iPhone kudu dibuwang.
            1. +3
              5 Oktober 2016 17:28
              "Gazelle, kaya rudal janji saka kompleks S-500
              nyegat blok ICBM ing bagean pungkasan saka lintasan"////

              Apa, lan S-500 uga? Aku panginten S-500 kanggo interceptions lintasan dhuwur ...
              Sampeyan ndeleng, nyegat hulu ledak ICBM ing mburi kaya nyoba nyegat meteorit kanthi nembak menyang. Kamungkinan karusakan ora diabaikan. Mung hit langsung, lan sampeyan kudu mencet karo Piece kuwat saka wesi. Pecahan ora ana gunane.
            2. +5
              5 Oktober 2016 17:45
              Kutipan: hrych
              S-500 kanggo intersepsi lintasan dhuwur...

              Rudal S-500 bakal padha karo sm-3, ing tahap ndhuwur utawa ing tahap pungkasan kanggo nyekel ICBM, kanthi alami ing ruang tanpa udara. Dadi sing utama bakal dadi "Nudol" tartamtu ing jarak 300 km (miturut sawetara sumber 1000 -1500) lan "Azov" sing diowahi, yaiku. ing nomer 51T6 sawetara bakal tikel kaping pindho, i.e. saka 850 kanggo 1500 km ing dhuwur pesawat maksimum BB. Dadi bakal ana telung eselon pertahanan rudal jarak jauh - "Azov", eselon tengah - kompleks tembak 58R6, eselon jarak cendhak - 45T6 (rudal 53T6 modernisasi, yaiku "Gazelle")
            3. Komentar wis dibusak.
          2. 0
            5 Oktober 2016 22:14
            Kutipan saka: voyaka uh
            Amur minangka interception saka hulu ledak mungsuh kanthi bledosan nuklir dhewe 10 KT "liwat atap".

            Ing kene aku mikir, perkara kasebut, kanthi bledosan nuklir dhuwur saka 10 nganti 40 lan ndhuwur, amarga langka saka udhara, gelombang kejut dibentuk kanthi ora pati penting (kaya ing bledosan meteorit Chelyabinsk mung bakal pecah kaca. ) kurang saka 5% energi, lampu kilat cahya bisa ngobong kornea wong sing langsung ndeleng, nanging ora nyebabake kulit kobong utawa geni. 10 CT mesthi ora daya gedhe, nanging cukup kanggo numpes AP mungsuh ing radius 1-2 kilometer, mesthi, i.e. Kajaba iku, ora siji blok, nanging sawetara saka siji tahap breeding utawa platform breeding. Napa paramèter roket kasebut (Gazelle) ing ngendi operasi kasebut ana ing ambang atmosfer lan ruang tanpa udara, ing pungkasan dhasar karusakan yaiku radiasi cahya, lan ing atmosfer ana gelombang kejut, nanging kanggo obyek sing dilindhungi iki. ora medeni. Kanggo rudal jarak adoh, yaiku. "Azov" kanthi alami nduweni daya sing luwih kuat amarga kesalahan, mesthine, nanging bledosan interception malah luwih dhuwur, ing elevasi 100 km, sing ora bakal ana gelombang kejut.
            1. 0
              6 Oktober 2016 07:35
              Kutipan: hrych
              sak bledosan nuklir dhuwur saka 10 kanggo 40 lan ndhuwur, amarga rarefaction saka udhara, gelombang kejut kawangun insignificantly (kaya ing bledosan saka meteorit Chelyabinsk mung bakal break kaca)

              Jeblugan meteorit Chelyabinsk ngrusak bangunan cahya lan bata (lawas, luwih saka 40 taun) kanthi jarak nganti 45 km saka pusat bledosan. Rusak banget struktur pigura gedhe. Istana olahraga lan pusat blanja gedhe. Wong sing weruh wabah kasebut ngalami kobong kulit rai kanthi jarak nganti 30 km saka pusat gempa.
              Jeblugan meteorit Chelyabinsk dumadi ing dhuwur udakara 40 km lan ing jarak 42 km saka pusat Chelyabinsk.
              Dadi ora kabeh gampang banget karo bledosan atmosfer dhuwur kanthi daya dhuwur.
      4. +2
        5 Oktober 2016 18:04
        Quote: Panganggo
        Deteksi apik, nanging ora cukup. Kita butuh alat pertahanan rudal lan integrasi dadi siji sistem informasi. Deteksi ICBM lan interception isih beda-beda, mula terlalu awal kanggo ngomong babagan tutup.

        Dear "pangguna", yen sampeyan ora ngerti (lan sampeyan ora), banjur program pendidikan kanggo sampeyan. Pusat Operasi Komputerisasi Moskow (sing diluncurake kanggo tujuan kasebut) nampa kahanan operasional, kalebu keamanan rudal, kanthi wektu nyata. Lan carane njawab, pracaya kula, ana set kabèh saka pribadi perlu kanggo kasus kaya mengkono.
        1. +1
          5 Oktober 2016 18:31
          Kutipan: Gsh-18
          Kahanan operasional, kalebu safety rudal, ditampa ing wektu nyata. Lan carane njawab, pracaya kula, ana set kabèh saka pribadi perlu kanggo kasus kaya mengkono.

          Ora mung "pesawat pasukan lan sarana", nanging algoritma sing cocog kanggo panggunaan!
      5. +1
        5 Oktober 2016 20:10
        Rusia ora duwe dhuwit kanggo puluhan ewu rudal interceptor lan pangopènan. Kaya ICBM kanthi pirang-pirang warheads lan decoys muncul ing taun 60-an, kabeh sistem pertahanan rudal - kepungkur lan mangsa ngarep - ora efektif.
      6. +1
        6 Oktober 2016 00:48
        Quote: Panganggo
        Deteksi apik, nanging ora cukup. Kita butuh alat pertahanan rudal lan integrasi dadi siji sistem informasi. Deteksi ICBM lan interception isih beda-beda, mula terlalu awal kanggo ngomong babagan tutup.

        Kowé pinter tenan! Nelpon Wilayah Moskow lan mulang wong-wong mau, yen ora, dheweke ora bakal mikir babagan iki tanpa sampeyan. aran
      7. 0
        6 Oktober 2016 21:28
        Kapten jelas.
    2. +3
      5 Oktober 2016 16:09
      Kanggo sing kepengin weruh karakteristik kinerja:
    3. 0
      6 Oktober 2016 05:43
      Kutipan saka catalonec2014
      Iki tegese siji arah liyane ditutupi, yen ora, bisa uga enggal ...

      Ora sabar! Ora ana sing bakal nembak ICBM marang kita - kita ora bodho eseman
  2. +2
    5 Oktober 2016 15:11
    Fitur?

    Apa kita wiwit nyebar informasi sing salah kaya wong Amerika?
  3. +7
    5 Oktober 2016 15:13
    kanggo pisanan nemokake target balistik nyata ing arah lor-wetan rudal-mbebayani.

    wah! Sapa sing nyenengi peluncuran roket?
    1. +7
      5 Oktober 2016 16:25
      Spaceport ing Florida. Padha dibukak satelit, ketoke.
      Lan Voronezh katon.
      1. +4
        5 Oktober 2016 17:34
        Kutipan saka: voyaka uh
        Spaceport ing Florida. Padha dibukak satelit, ketoke.
        Lan Voronezh katon.

        Nanging iki, kaya-kaya, dudu sisih lor-wétan. Mungkin padha mung kesawang satelit kesasar?
      2. +6
        5 Oktober 2016 17:37
        wuh wuh hi
        Spaceport ing Florida. Padha dibukak satelit, ketoke.
        Lan Voronezh katon.
        Ya, supaya sampeyan entuk aku ngguyu Israel nyoba stasiun Armavir kita ing Segara Mediterania ing sawijining wektu. Kanggo iki, sampeyan duwe utang. Nanging dudu bab iku. Apa ana sing padha ing Israel? Utawa amarga ukurane negara, supaya ora kuwatir maneh. Ora ana gunane urusan sampeyan ing sistem kasebut? Banjur apa (miturut sumber ora resmi) Israel duwe sekitar 200 hulu ledak nuklir? Yen dumadakan ana sing mabur liwat ditujokake kanggo sampeyan. Lan sampeyan ora butuh akeh. Dadi Pranyata supaya bisa nggunakake arsenal sampeyan kudu dadi sing pertama nyerang? Amarga sawise saperangan utawa telu soko "tiba" luwih dhisik, ora bakal ana arsenal. Dadi kita nyimpulake yen 200 biaya banget kanggo medeni wong Arab. . Lan sampeyan bisa nggunakake (hypothetically) marang Rusia mung dening striking pisanan. Dadi kanggo ngomong, serangan kamikaze. Apa wae sing bisa ngomong, Israel mesthi ora kudu perang karo Rusia. Amarga iki dudu sebabe Comrade I.V. Stalin ngatur sampeyan ing wektu hi ngguyu ombenan
        1. +4
          5 Oktober 2016 19:17
          Ana radar peringatan awal sing padha ing Israel.
          Iki jenenge Green Pine.
          1. +2
            5 Oktober 2016 20:03
            Inggih, ya, ya, ya ... wong Yahudi iku sing paling apik, iku ora kanggo apa-apa sing 40 padha nggoleki soko ing ara-ara samun ...
            1. +5
              5 Oktober 2016 20:13
              Ya, kenapa, radar sing prayoga, jarak 500 km, susunan bertahap ing platform seluler, puteran, njupuk wilayah lan mungsuh sing sampeyan butuhake, aja bingung karo Federasi Rusia, ana akeh banget. jarak ing kana, kok radar kudu cyclopean kanthi jarak 3000 km
    2. 0
      5 Oktober 2016 17:11
      Ana piwulang antarane Amers lan Seoul cedhak tapel wates karo DPRK.
  4. +2
    5 Oktober 2016 15:16
    "nanging uga ngiringi target kasebut nganti dirusak yen ngancam keamanan" ////

    Iki bakal relevan ing mangsa ngarep, nalika ana sing bakal numpes ICBMs.
    1. +2
      5 Oktober 2016 16:30
      Aku setuju, iku wektu kanggo ngirim saperangan S-400 resimen kanggo Kuba.
      1. 0
        5 Oktober 2016 21:43
        Lan apa sing bakal ditindakake ing kana - njaga wilayah udara Kuba?
      2. 0
        6 Oktober 2016 20:29
        Kutipan saka Freelancer7
        Aku setuju, iku wektu kanggo ngirim saperangan S-400 resimen kanggo Kuba.

        Apa Kuba njaluk iki? Utawa kudu meneng wae "inisiatif strategis" sampeyan? eseman
    2. +2
      5 Oktober 2016 20:06
      wuh wuh
      Iki bakal relevan ing mangsa ngarep, nalika ana sing bakal numpes ICBMs.

      negara? belay Wong lanang, prajurit Israel nulis yen kita ora duwe apa-apa kanggo njupuk ICBM! nangis Aku lunga, ndhudhuk kuburanku dhewe, mendem lan turu!...Tidur!
      1. +2
        5 Oktober 2016 22:46
        Dilipur. Amerika uga ora duwe apa-apa. Ora ana sing ngerti carane bisa dipercaya
        nuthuk Dadi ... nyoba pisanan kanthi kemungkinan 40-50%
  5. +2
    5 Oktober 2016 15:33
    Sing penting kerjane !!!! duka
  6. Komentar wis dibusak.
    1. 64
      +2
      5 Oktober 2016 16:31
      Kutipan: Gormenghast
      nanging sakperangan alesan aku elinga patients karo jinis anyar saka penyakit fatal

      Sampeyan uga bisa ngelingi Latvia karo Skrunda, Azerbaijan karo stasiun radar Gabala, lan malah Soviet piyambak karo stasiun radar Krasnoyarsk ...
    2. +4
      5 Oktober 2016 17:08
      banjur padha kebak pantes serangan rudal, preduli saka sembarang memorandum Budapest, amarga padha dhewe kanggo nyalahke.

  7. PKK
    +5
    5 Oktober 2016 16:12
    Kutipan: Alexey-74
    Ya, aku uga kasengsem, nanging apa tujuane?! saka ngendi lan saka ngendi..... utawa Yankers nindakake tes ing omah.........

    Chelyabinsky mabur menyang fasilitas panyimpenan limbah nuklir lan liya-liyane sing ana hubungane karo senjata nuklir, yen dheweke ora ditembak, kabeh Ural bakal ora bisa dienggoni.
    1. +1
      5 Oktober 2016 17:35
      Apa meteorit Chelyabinsk ditembak mudhun? Apa sing sampeyan gunakake? Apa sampeyan paling ora mbayangake kecepatane. Ora ana rudal sing bisa mabur kanthi kecepatan kaya ngono. Apa sampeyan mikir yen iku laser? lol Dheweke dhewe njeblug saka suhu kritis. Apa aku ngerti bener yen iku meteorit? Yen ora, aku njaluk ngapura. hi
      1. +5
        5 Oktober 2016 18:04
        Delengen dhewe, ana prakara liyane, sapa sing mabur kanthi impunity ing vimanas lan sing duwe kacepetan paling dhuwur ngguyu Lan prakara saka meteorit dibuwang menyang arah penerbangan kasebut, yaiku. kacepetan pecahan kang ngluwihi kacepetan Nanging
        1. +2
          5 Oktober 2016 20:15
          Lan uga, ujare ing Siberia, ana "cauldrons" tartamtu saka ngendi ana sing mabur menyang meteorit. Lan mung nyawiji. Omong kosong....Mungkin...
          1. +4
            5 Oktober 2016 20:25
            Banjur video kasebut direkam kanthi rinci, ana sing cepet banget tekan target lan ing wektu sing tepat, jeblugan kasebut nyuwil jendhela, yaiku. wis ana hawa lan ana gelombang kejut. Kutha kanthi yuta yuta mesthi bakal mati tanpa campur tangan saka sawetara pasukan sing jelas banget maju lan dheweke ... ana ing sisih kita ...
            1. +1
              5 Oktober 2016 20:40
              hrych,
              Dadi kasunyatane yaiku Voyaka nulis yen iki minangka analog saka "Voronezh" ... saka 500 km ...
            2. 0
              5 Oktober 2016 20:58
              Inggih, ing pangertèn, iku uga kanggo pertahanan rudal, miturut klasifikasi mung cocog kanggo 500 km, lan Voronezh kanggo 6000 km, lan ukuran lan daya radiation cocok.
            3. +2
              5 Oktober 2016 21:42
              "Aku pitutur marang kowe, ing tanggal 4 Mei 1925, Bumi bakal mabur menyang sumbu langit.
            4. 0
              7 Oktober 2016 07:46
              Kutipan: hrych
              Banjur video kasebut direkam kanthi rinci, ana sing cepet banget tekan target lan ing wektu sing tepat, jeblugan kasebut nyuwil jendhela, yaiku. wis ana hawa lan ana gelombang kejut. Kutha kanthi yuta yuta mesthi bakal mati tanpa campur tangan saka sawetara pasukan sing jelas banget maju lan dheweke ... ana ing sisih kita ...

              eseman Kabeh path meteorit dipérang dadi rong bagéan. Ing bagean pisanan, meteorit kena pengaruh saka pasukan resistance udhara. Kajaba iku, meteorit dadi panas lapisan gas sing dikompres ing ngarepe. Kompresi, dudu gesekan, nduweni peran penting ing pemanasan meteorit. Salajengipun, ing pengaruh tekanan iki, meteorit wiwit pamisah. Pecahan sing diasilake wis duwe area sing luwih gedhe saka segi massa, lan pasukan sing tumindak luwih gedhe. Potongan kasebut pecah maneh. Proses remuk iki cepet banget nganti bledosan dibentuk ing udara.
        2. +2
          5 Oktober 2016 21:50
          nggrundel hi Ora ana pertahanan rudal ing Rusia! ngguyu Utamane ing sekitar pusat industri ing negara kasebut ora ana. Lan ing video saka Chelyabinsk, UFO kena meteorit ngguyu
          1. 0
            5 Oktober 2016 22:39
            Pertahanan rudal ing Rusia ana, lan iki minangka A-135 utawa "Amur" mung kanggo pertahanan Moskow lan wilayah sekitar sajrone serangan nuklir winates ing radius 850 km (jarak rudal Azov, miturut sawetara sumber, luwih saka 1000). km), lan amarga jumlah rudal 53T6 sing cukup cendhak, bisa ngusir serangan massive, nanging mung langsung ing ibukutha. Nanging A-235 utawa "Nudol" wis echeloned lan ketoke ora bakal winates maneh ing Moscow (amarga pecah saka perjanjian ABM). Misil lan radar peringatan awal sing apik banget kasedhiya lan dimodernisasi. Prospek kasebut mesthi banget nguntungake prajurit .
            1. +1
              5 Oktober 2016 23:00
              Njupuk dimensi saka Azov 51T6, sampeyan bisa spekulasi babagan jangkoan, nanging ora ana keraguan manawa versi modern bakal mabur 1500 km nganti dhuwure 800 km.

            2. 0
              5 Oktober 2016 23:54
              Khrych, apa sampeyan ora mikir obrolan sampeyan wis suwe ... pirang-pirang taun?
            3. 0
              5 Oktober 2016 23:59
              Kutipan: Janych
              Khrych, apa sampeyan ora mikir obrolan sampeyan wis suwe ... pirang-pirang taun?

              Oh, apa sampeyan ora mikir yen aku ngomong karo wong liya lan iki ora ana hubungane karo sampeyan?
    2. 0
      7 Oktober 2016 07:35
      Kutipan: PKK
      Chelyabinsky mabur menyang fasilitas panyimpenan limbah nuklir lan liya-liyane sing ana hubungane karo senjata nuklir, yen dheweke ora ditembak, kabeh Ural bakal ora bisa dienggoni.

      Sampeyan maca iki, ngguyu kanthi ati lan ngerti - wow, sampeyan adoh saka edan! ngguyu
  8. +3
    5 Oktober 2016 16:24
    Katon kaya Amerika wis wiwit ngrasakake arah kasebut. Isih, muga-muga akal sehat bakal menang.
  9. 64
    +1
    5 Oktober 2016 16:27
    Yenisei radar VZG "Voronezh-DM" pisanan ndeteksi target balistik Amerika Utara

    Layanan pers badhan ora ngemot informasi babagan target balistik sing dideteksi dening radar Rusia paling anyar

    Apa sampeyan wis lali carane nulis warta kanthi kompeten?
  10. +3
    5 Oktober 2016 16:36
    Kutipan: PKK
    Kutipan: Alexey-74
    Ya, aku uga kasengsem, nanging apa tujuane?! saka ngendi lan saka ngendi..... utawa Yankers nindakake tes ing omah.........
    Chelyabinsky mabur menyang fasilitas panyimpenan limbah nuklir lan liya-liyane sing ana hubungane karo senjata nuklir, yen dheweke ora ditembak, kabeh Ural bakal ora bisa dienggoni.
    Kena apa kowe??? Aja nyelehake omong kosong ing kupinge wong, sampeyan pancen ngerti kabeh.
  11. +4
    5 Oktober 2016 16:55
    Layanan pers badhan ora ngemot informasi babagan target balistik tartamtu sing dideteksi dening radar Rusia paling anyar.

    Lan ing kene sampeyan ora kudu ngira. Paling anyar, Amerika Serikat nguji rudal balistik lan, kaya sing diklaim, sukses. Lan kita sukses nglacak peluncuran lan kabeh penerbangan roket kasebut.
    1. 64
      +1
      5 Oktober 2016 17:17
      Kutipan: Alexey_K
      Paling anyar, Amerika Serikat nguji rudal balistik lan, kaya sing diklaim, sukses

      Eh, sampeyan kudu maca buku pelajaran babagan geografi, balistik, lan fisika, supaya ora nulis kabeh omong kosong!
      1. +1
        6 Oktober 2016 00:37
        Kutipan: An64
        Eh, sampeyan kudu maca buku pelajaran babagan geografi, balistik, lan fisika, supaya ora nulis kabeh omong kosong!
        Aku bakal nakal! Iku bakal luwih apik kanggo menehi wong GLOBE! ngguyu Nanging kanthi serius, kanthi lintasan balistik sing dhuwur (apogee Minuteman yaiku 1100 km!) - pancen adoh banget! Nalika njupuk menyang Samudra Pasifik - pas!
        Dadi, ora perlu pinter banget! ya
        1. 64
          0
          6 Oktober 2016 09:01
          Quote: Boa constrictor KAA
          Nanging kanthi serius, kanthi lintasan balistik sing dhuwur (apogee Minuteman yaiku 1100 km!) - pancen adoh banget! Nalika njupuk menyang Samudra Pasifik - pas!

          Saka Yeniseisk menyang pulo paling kulon ing Kapuloan Aleutian - 4700 km. Dhuwur cakrawala Yenisei ing sadhuwure papan iki 1500 km, saengga Minuteman ora bisa dideleng. eseman
  12. +2
    5 Oktober 2016 17:16
    Kutipan saka avg-mgn
    Kutipan: PKK
    Kutipan: Alexey-74
    Ya, aku uga kasengsem, nanging apa tujuane?! saka ngendi lan saka ngendi..... utawa Yankers nindakake tes ing omah.........
    Chelyabinsky mabur menyang fasilitas panyimpenan limbah nuklir lan liya-liyane sing ana hubungane karo senjata nuklir, yen dheweke ora ditembak, kabeh Ural bakal ora bisa dienggoni.
    Kena apa kowe??? Aja nyelehake omong kosong ing kupinge wong, sampeyan pancen ngerti kabeh.

    Mesthi, omong kosong babagan meteorit sing mabur menyang fasilitas panyimpenan sampah nuklir. Kanggo sawetara alasan, ora ana sing weruh alien sing nangis, padha ngomong yen ora kena. Lan alien iku jenis bodho, amarga ... Kanggo andal ngrusak target, paling ora telung meteorit dibutuhake, lan bisa uga luwih akeh.
    Nanging babagan apa sing ditembak mudhun, ana uga video meteorit sing obah lan obyek sing padhang sing mabur, sawise meteorit kasebut njeblug lan nyebar dadi potongan cilik. Pranyata padha ditembak mudhun, nanging ora dening wong, nanging dening wong liya. Ora ana teknologi kaya ngono ing bumi nalika roket nyekel meteorit sing mabur kanthi kacepetan sawetara puluhan kilometer per detik. Lan ing Rusia lan Amerika Serikat, ora ana sing ngluncurake roket kanggo numpes meteorit ing wektu kasebut; umume ditemokake meh ing wayahe pungkasan. Nanging sawise kedadeyan kasebut, dheweke wiwit ngomong babagan kabutuhan sistem deteksi ruang jarak jauh. Ing sawetoro wektu, para astronom ndeteksi meteorit gedhe (asteroid) mung kanthi mbandhingake foto langit lintang lan petenge lintang ing foto kasebut, amarga meteorit lan asteroid, ora kaya komet, ora sumunar. Lan ora ana sing bisa ndeteksi meteorit cilik, mung yen wis mlebu zona deteksi rudal balistik. Nanging wis kasep, amarga ... Sawise sawetara detik, meteorit utawa asteroid bakal nabrak bumi, amarga ... kacepetan sawijining sawetara puluhan kilometer per detik.
  13. +1
    5 Oktober 2016 17:27
    Kutipan saka Wiruz
    Perlu alat pertahanan rudal

    Ana, nanging mung kanggo interception jarak cendhak lan kanggo Moskow (((
    Nanging interception jarak jauh isih dikembangake maneh kanggo kaping pindho)
  14. 0
    5 Oktober 2016 18:08
    Quote: Panganggo
    Deteksi apik, nanging ora cukup. Kita butuh alat pertahanan rudal lan integrasi dadi siji sistem informasi. Deteksi ICBM lan interception isih beda-beda, mula terlalu awal kanggo ngomong babagan tutup.

    Iku misale jek kula sing iki test roto. Sabenere kanggo tujuan ndeteksi nalika kita ndeteksi rudal.
  15. +1
    5 Oktober 2016 18:14
    menarik. Lan dina iki sawise nedha awan, ing area dalan beton cilik, aku weruh barang-barang kasebut. Ing alas.


    Latihan? Utawa sing luwih serius?
  16. +2
    5 Oktober 2016 18:32
    Pangembang radar paling anyar ngandhani carane target kasebut dicegat dening Amerika Serikat
    http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/20
    1610051544-516e.htm
    "Stasiun Voronezh-DM, sing beroperasi ing mode test ing Wilayah Krasnoyarsk, nemokake wiwitan internal ing awal September. Iki minangka peluncuran latihan sing ditindakake saka wilayah Federasi Rusia. Stasiun kasebut kasil ngatasi deteksi kasebut. Saiki lagi ditindakake kanggo ngatur. Mesthi, ora ana peluncuran sing ora sah saka Amerika Utara," ujare sekretaris pers RTI Konstantin Poltoranin.
  17. +3
    5 Oktober 2016 19:33
    Akhire rampung! Luwih saka 30 taun kepungkur, aku dadi wajib militer ing situs konstruksi iki. Banjur Cossack dikirim, ditandhani, kanggo ngrusak kemampuan pertahanan, mandhegake konstruksi kasebut.
  18. +1
    5 Oktober 2016 20:20
    Kabar apik kanggo kita - balung paling apik ing tenggorokan negara, umume Rusia, radar gedhe lan cilik ...
  19. Komentar wis dibusak.
  20. +1
    5 Oktober 2016 21:00
    Urrrraaaa!!!!!!!!!!!!!!!! Entuk!!!!))))))))))))
  21. 0
    5 Oktober 2016 21:11
    Layanan pers badhan ora ngemot informasi babagan target balistik sing dideteksi dening radar Rusia paling anyar

    Ana sing ditemokake ing kana ... prajurit
  22. +1
    5 Oktober 2016 22:27
    Inggih, yen informasi kasebut bener, mula regane akeh! Detik sing larang regane katon kanggo nggawe KEPUTUSAN ... yen ana peluncuran gedhe!
    1. +1
      6 Oktober 2016 00:50
      Kutipan saka krot_tank
      Detik sing larang regane katon kanggo nggawe KEPUTUSAN ... yen ana peluncuran gedhe!

      1. Siklus "Pengambilan Keputusan" minimal yaiku 7 menit. saka wayahe keaslian serangan ICBM dikonfirmasi.
      2. Ing acara peluncuran massal ICBMs - kapets!
      Sanadyan kita utawa kita ora bisa nindakake apa-apa bab iki dina.
      3. Pramila emphasis diselehake ing GZO. Tekanan wektu, nanging!
  23. +1
    5 Oktober 2016 22:47
    Mmm ah! Aku maca iringan lisan saka artikel kasebut. Iku angel dadi ora ngerti, lan luwih akeh ngomong babagan materi sing ora bisa didemek. KHRYCH seneng banget - aku durung nate krungu crita kaya ngono ing kabeh layanan - 5 poin (pass).
    KHRYCH ing basa Rusia, banjur sinau nulis (ngungkapake pikirane kanthi lisan - aku meneng). Iku angel kanggo langsung nangkep gagasan ...
    1. 0
      5 Oktober 2016 23:16
      Apa wong pinter ngomong kabeh? Cetha babagan basa, sampeyan wong sing melek sing apik, nanging ayo padha menyang titik, kajaba kesimpulan sing wicaksana lan tanpa antler.
  24. 0
    5 Oktober 2016 22:53
    Pendekatan sing menarik! Moderator: Ing basis apa komentar pisananku dibusak?
    1. 0
      5 Oktober 2016 22:54
      Aku ngrampungake masalah: kothak alon!!!!!
      1. +3
        6 Oktober 2016 00:54
        Kutipan saka krot_tank
        Aku ngrampungake masalah: kothak alon!!!!!

        Mole! Sial, sampeyan jenis hiperaktif! Aku wis nggigit kabeh!
        Sampeyan kudu rada andhap asor, utawa apa? ngguyu
  25. +2
    5 Oktober 2016 23:09
    Panjelasan wis katon. Voronezh ndeteksi peluncuran rudal Rusia.
    Perlu dikalibrasi sethithik utawa apa wae. eseman
  26. +2
    5 Oktober 2016 23:49
    Quote: Panganggo
    Deteksi apik, nanging ora cukup. Kita butuh alat pertahanan rudal lan integrasi dadi siji sistem informasi. Deteksi ICBM lan interception isih beda-beda, mula terlalu awal kanggo ngomong babagan tutup.

    Kita kudu dadi bagéan saka Rusia lan supaya Rusia, nalika kita dadi bagéan saka Rusia, supaya padha ngirim pasukan ing Minsk: Iskanders, S-400s, radar, etc. Lan ora dadi negara kapisah kang Rusia ora bisa deploy- pasukan kita kanggo nglindhungi Rusia lan Belarus sadurunge iku kasep.Lan, ayo padha mlebu, lan kita wis Rusia! Kok dadi bodho?
  27. 0
    6 Oktober 2016 00:28
    Kutipan: Monos
    kanggo pisanan nemokake target balistik nyata ing arah lor-wetan rudal-mbebayani.

    wah! Sapa sing nyenengi peluncuran roket?

    Pasukan Rudal Strategis. Kanggo nyoba stasiun. Lan aku tambah akeh dadi pendukung decimation korps jurnalistik nulis babagan masalah Pasukan Rudal Strategis, sistem peringatan dini lan masalah strategis liyane.
    Sawise kabeh, apa sing utama? "Kerumunan" ing wektu. Kasunyatan manawa iki minangka wit linden ora ana sing minat maneh. Aku ora ngerti sapa penulis artikel ing ndhuwur, nanging angel banget nemokake foto "Voronezh-DM" ing Internet, tinimbang ngirim foto "Voronezh" sing dawane meter?

    Kutipan: Essex62
    Akhire rampung! Luwih saka 30 taun kepungkur, aku dadi wajib militer ing situs konstruksi iki. Banjur Cossack dikirim, ditandhani, kanggo ngrusak kemampuan pertahanan, mandhegake konstruksi kasebut.

    Ukara kasebut ora bener. Banjur Daryal dibangun, sing dibongkar. Saiki Voronezh-DM wis dibangun, nanging ora ing situs lawas sing padha

    Kutipan: An64
    Sampeyan uga bisa ngelingi Latvia karo Skrunda, Azerbaijan karo stasiun radar Gabala, lan malah Soviet piyambak karo stasiun radar Krasnoyarsk ...

    Sing utama yaiku ngelingi awake dhewe. Lan kasunyatan sing kaputusan salah siji wong utawa Politbiro, nalisir mratelakake panemume saka militèr, mimpin kanggo losses financial ageng, kanggo liquidation saka stasiun dhewe, dibangun ing nglanggar persetujuan.

    Kutipan: hrych
    Quote: Panganggo
    Deteksi apik, nanging ora cukup.

    Cukup kanggo serangan mbales. Ing sistem integrasi terpadu, iki wis bisa digunakake wiwit wiwitan, sistem pertahanan rudal Amur wis ana ing sekitar Moskow, sawise AS mundur saka perjanjian ABM, sampeyan ora perlu nggawe apa-apa, mung nyebarake analog saka Amur. sistem pertahanan rudal mung kanggo nglindhungi kabeh Federasi Rusia, lan bakal ana S-500 duwe rudal sing shoots mudhun warheads ICBM ing tataran final saka pesawat.

    Ing sawijining wektu, ora bisa nglindhungi kabeh wilayah sing nyebabake kesimpulan saka Prajanjian ABM. Nggawe sistem kanggo nglindhungi wilayah tegese ngidini negara apa wae, sanajan paling sugih, ing saindenging jagad. Kajaba iku, ora bisa nggawe sistem pertahanan rudal sing ora bisa ditembus

    Kutipan: hrych
    Kutipan saka: voyaka uh
    Amur minangka interception saka hulu ledak mungsuh kanthi bledosan nuklir dhewe 10 KT "liwat atap".
    Ing wayahe pungkasan. Yen bisa ...

    "Amur" duwe rong jinis rudal, jarak adoh lan jarak cendhak; misil "Azov" jarak jauh kanthi muatan nuklir ngrusak target ing angkasa, yaiku. ora mbebayani kanggo pedunung kadonyan ing jarak nganti 850 km (dheweke pengin nyopot saka layanan amarga tanggal kadaluwarsa, nanging ing proses kasebut ditinggal sawise tes sukses), rudal Gazelle jarak cendhak (kelas NATO) tekan ing jarak 50-60 km, ing dhuwur udakara 10-40 km, kanthi alami ngrusak hulu ledak tanpa bledosan nuklir (sajrone tes kasebut nyegat target tanpa bledosan nuklir), sanajan ana nuklir uga kasedhiya. Sing. Gazelle, kaya misil janji saka kompleks S-500, nyegat blok ICBM ing tahap pungkasan lintasan. Nalika ngatur sistem pertahanan rudal republik, titik referensi bakal Azov. Jeblugan ing vakum ora cilaka wong ing ngisor, amarga ... ora ana gelombang kejut, ora ana karusakan radiation, nanging ... EMP ngrusak electronics irrevocably. Sing. Kabeh iPhone kudu dibuwang.

    Produk 51 T6 ditarik saka layanan, lan sawetara taun kepungkur. Ing sistem pertahanan rudal Moscow saiki mung 53T6, sing dilengkapi karo hulu ledak nuklir. Ing mangsa ngarep padha arep kanggo nindakake interception nuklir, nanging iki ing mangsa

    Kutipan: hrych
    Kutipan: hrych
    S-500 kanggo intersepsi lintasan dhuwur...

    Rudal S-500 bakal padha karo sm-3, ing tahap ndhuwur utawa ing tahap pungkasan kanggo nyekel ICBM, kanthi alami ing ruang tanpa udara. Dadi sing utama bakal dadi "Nudol" tartamtu ing jarak 300 km (miturut sawetara sumber 1000 -1500) lan "Azov" sing diowahi, yaiku. ing nomer 51T6 sawetara bakal tikel kaping pindho, i.e. saka 850 kanggo 1500 km ing dhuwur pesawat maksimum BB. Dadi bakal ana telung eselon pertahanan rudal jarak jauh - "Azov", eselon tengah - kompleks tembak 58R6, eselon jarak cendhak - 45T6 (rudal 53T6 modernisasi, yaiku "Gazelle")

    Sampeyan ora kudu ngutip sumber sing nulis manawa iki minangka pendapat pribadi. Ora ana sing ngerti kaya apa sistem anti-rudal S-500. Ora ana sing ngerti apa sistem Nudol lan komponen apa sing kalebu. Kaya sing ora dingerteni, jumlah eselon ing sistem pertahanan rudal Moskow sing dimodernisasi: 2 utawa 3.

    Kutipan: hrych
    Pertahanan rudal ing Rusia ana, lan iki minangka A-135 utawa "Amur" mung kanggo pertahanan Moskow lan wilayah sekitar sajrone serangan nuklir winates ing radius 850 km (jarak rudal Azov, miturut sawetara sumber, luwih saka 1000). km), lan amarga jumlah rudal 53T6 sing cukup cendhak, bisa ngusir serangan massive, nanging mung langsung ing ibukutha. Nanging A-235 utawa "Nudol" wis echeloned lan ketoke ora bakal winates maneh ing Moscow (amarga pecah saka perjanjian ABM). Misil lan radar peringatan awal sing apik banget kasedhiya lan dimodernisasi. Prospek kasebut mesthi banget nguntungake prajurit .

    Aku ngrusak. Babagan misil Azov - LALI. sing Ora Ana, padha ditarik saka layanan. Jumlah rudal 53T6 jarak cendhak sing cukup, sanajan rudal 51T6 Azov kasedhiya ing siji wektu, mung bisa dicegat dening TUJUAN PASANGAN ENAM BELAS. Ora ana omongan babagan perlindungan marang serangan gedhe ing ibukutha. Mung impact winates.
    1. 0
      6 Oktober 2016 00:59
      Quote: lawas26
      LALI babagan rudal Azov. Ora ana siji-sijia

      kutipan: Ing 2002-2003 (miturut sumber liyane - ing 2006) padha ditarik saka layanan amarga kadaluwarsa umur layanan [6]. Ing wektu sing padha, miturut sawetara data sing durung diverifikasi, rudal tetep siap tempur ing silo cedhak Solnechnogorsk[7][8].
      pluru 53T6 - 68 peluncur kanggo nembelas Azovs, i.e. ing siji kutha, malah sing paling penting, yen padha mabur ing sèket dolar pamblokiran, pracaya kula, iki serangan massive, kang tegese ewu bakal mabur menyang kutha-kutha liyane.
      Ing tes paling anyar, 53T6 nyegat ing 50 meter, kang dadi bisa kanggo nggunakake daya conventional (non-nuklir) karo unsur ngrusak.
      Kanggo alasan sing jelas, ora ana data babagan topik iki ing pers, kaya ora ana karakteristik kinerja sing tepat, nanging kira-kira jelas apa sing dibutuhake pertahanan rudal.
      Quote: lawas26
      Sampeyan ora kudu ngutip sumber sing nulis manawa iki minangka pendapat pribadi.

      Dadi ora ana cara liya, utawa mung meneng lan ora ngrembug topik iki, ora ana komentar. Nyatane, ing VO iki sejatine sing dakkandhakake ing endi wae ngguyu
      https://topwar.ru/74866-sistema-pro-a-235-okr-nud
      ol.html
  28. +1
    6 Oktober 2016 00:36
    nggrundel,
    Ya.. kayane.. (kepriye wong sing lara sirah ora pengin ngelu?}
    1. 0
      6 Oktober 2016 01:15
      Kutipan: Janych
      Ya.. kayane.. (kepriye wong sing lara sirah ora pengin ngelu?}

      Apa masalahe? Kok aku lara ing sirah ngguyu ? Data apa sing diwenehake saka sumber sing kondhang, kalebu cathetan awal babagan topik pertahanan rudal saka VO dhewe? Apa salahku am ?
  29. +1
    6 Oktober 2016 01:10
    nggrundel,
    Aku dudu mungsuhmu, bajingan! Basa... Coba pikirake apa, kapan lan apa sing bisa ditindakake!
    1. 0
      6 Oktober 2016 01:27
      Kutipan: Janych
      Aku dudu mungsuhmu, bajingan

      Phew, matur nuwun Gusti! Aku mung nyritakake pers, Wikipedia lan artikel liyane, babagan roket 53T6 umume ana siaran ing saluran Zvezda. Kabeh, aku ngerti, aku wis nyadari, aku ngetrapake penebusan marang aku lan sumpah nggawe bisu babagan pertahanan rudal.
      1. +1
        6 Oktober 2016 01:43
        Aku nampa, aku dhewe wis kapapar Hot News, aku nyoba kanggo dipercaya macem-macem media, malah ora Rusia, kalebu Shariy...
        Mugi kanggo pangerten (... ora toleransi ..), Nanging, kita bakal ngrembug.
        1. 0
          6 Oktober 2016 01:45
          ombenan Aku ora keberatan babar pisan
  30. +1
    6 Oktober 2016 08:39
    Kutipan: hrych
    pluru 53T6 - 68 peluncur kanggo nembelas Azovs, i.e. ing siji kutha, malah sing paling penting, yen padha mabur ing sèket dolar pamblokiran, pracaya kula, iki serangan massive, kang tegese ewu bakal mabur menyang kutha-kutha liyane.

    Rudal kadaluwarsa, lan ing wektu sing padha ing database? Apa sampeyan ngerti apa sing sampeyan tulis? Sawise kabeh, paling ora kudu nganalisa apa sing ditulis wong liya. Sapa sing bakal luwih cilaka kanthi nggunakake misil kasebut? Target mungsuh utawa sistem pertahanan rudal dhewe. Iki pisanan.
    Ora ana 16 "Azov", nanging 32. Iki nomer loro.
    Katelu. Ora ketompo apa sing kita pikirake, malah serangan sing bisa dicegat sistem pertahanan rudal Moskow, yaiku 16 target sing dipasangake, ora tau dianggep gedhe. Lan sistem kasebut dhewe ora dirancang kanggo ngusir serangan massive, nanging mung winates.
    1. 0
      6 Oktober 2016 09:27
      Quote: lawas26
      Rudal kadaluwarsa, lan ing wektu sing padha ing database? Apa sampeyan ngerti apa sing sampeyan tulis?
      Praktek normal nalika, sawise kadaluwarsa urip layanan, shooting kontrol wis rampung lan, adhedhasar asil, urip layanan lengkap kanggo wektu tartamtu. A laku rampung normal, dening cara, kanggo wong-wong mau uga. Yen ora, kabeh ICBM sing diprodhuksi ing USSR kudu dibuwang, kaya kapal selam dhewe.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"