Kamentrian Pertahanan Rusia: "Oposisi" ing Aleppo mine koridor metu saka sipil

28
Wakil Menteri Pertahanan Anatoly Antonov, sajrone briefing, ngomong babagan tumindak sing diarani "oposisi moderat" ing Aleppo. Miturut Antonov, bisa dipercaya manawa para militan nindakake sing paling apik kanggo nyegah metune populasi sipil saka wilayah sing dikuwasani ing kutha Siria paling gedhe. Sing "koridor ijo" sing digawe kanggo metu saka warga sipil saka kutha, militan mine, nyebar misinformation saindhenging kutha sing iki dinuga karya pasukan Assad.

Kamentrian Pertahanan Rusia: "Oposisi" ing Aleppo mine koridor metu saka sipil




RIA News Kutipan pernyataan Wakil Menteri Pertahanan Federasi Rusia:
Tanggal 15 lan 16 September, unit tentara Siria wiwit mundur pasukan saka dalan Castello kaping pindho. Nanging, Amerika Serikat ora bisa ngatur mundur saka oposisi bersenjata saka dalan Castello, lan unit pasukan pamaréntah bali menyang posisi asli. Kita mbukak 7 checkpoints kanggo metu saka populasi sipil lan koridor kanggo metu saka militan saka gaman. Nanging, sing diarani oposisi ditambang kabeh bagean kanggo ninggalake Aleppo, lan represi diatur marang warga sing nyoba ninggalake kutha kasebut. Kajaba iku, komandan lapangan detasemen oposisi ora gelem ngidinake konvoi kamanungsan PBB menyang sisih wétan Aleppo menyang kutha kasebut.


Miturut prakiraan paling konservatif, paling ora 300 warga tetep ana ing wilayah wétan metropolis Siria, dikuwasani dening militan saka macem-macem kelompok teroris. Warga sipil wis nemoni kahanan bencana kamanungsan kanthi skala lengkap, amarga para militan terus ora mung nindakake operasi militer nglawan tentara Siria, nanging uga nggunakake populasi sipil minangka tameng manungsa.
  • @CIGRNET
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

28 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +5
    8 Oktober 2016 06:40
    Clinton bakal perang karo Rusia yen dadi presiden
    1. 0
      8 Oktober 2016 06:47
      Yen isih ana utek ya ora.
    2. + 14
      8 Oktober 2016 06:57
      amarga militan terus ora mung nindakake operasi militer marang pasukan Siria, nanging uga nggunakake populasi sipil minangka tameng manungsa.

      Miturut cara, iku crita sing padha ing Donetsk lan Lugansk, kabeh teroris lan pengawal nasional uga ndhelikake konco populasi sipil, ana siji manual saka tengen segara. Nyuwun
      1. +2
        8 Oktober 2016 07:22
        Kutipan saka vovanpain
        amarga militan terus ora mung nindakake operasi militer marang pasukan Siria, nanging uga nggunakake populasi sipil minangka tameng manungsa.

        Miturut cara, iku crita sing padha ing Donetsk lan Lugansk, kabeh teroris lan pengawal nasional uga ndhelikake konco populasi sipil, ana siji manual saka tengen segara. Nyuwun

        "Guru" padha duwe ... Dadi ora wonder!
    3. +2
      8 Oktober 2016 17:53
      dadi Clinton edan iki spesialis lan di-push menyang kondom AS supaya dheweke ngatur perang. sirahe wis dangling lan sikil ora bisa ditahan, sing normal ora bakal perang.

      lan ing taun Putin bakal uncalan metu kabeh iPhones-siluans-ulyukaevs iki, banjur boten cemlorot kanggo sodomites ing negara kita.
  2. +1
    8 Oktober 2016 06:43
    Roh-roh padha gumuruh. Lan bebarengan karo wong-wong mau, Merikatos. teles.
    1. +2
      8 Oktober 2016 06:48
      Luwih nggunakake mung kasempatan kanggo tetep ana Nyuwun
  3. + 13
    8 Oktober 2016 07:02
    Aku kasengsem ing mergo. Soforumites sing duwe gendera beda-beda bakal mabur lan bakal mbuktekake manawa sampeyan kabeh salah, lan ora maca koran Rusia.
    Lan pitakonanku - pira akeh wartawan Israel utawa Ukrainia, utawa Belarusian, utawa Icelandic sing akreditasi ing Republik Arab Suriah? Ing kana ana Rusia, negara-negara wartawan sing disebutake ora ana. Rusia kabeh goroh. Ayo ngomong. Lan liyane - aja ngapusi, nanging mung nyipta? Nyuwun
    1. 0
      8 Oktober 2016 07:24
      Hukum "Psaki" ditrapake .... keprungu
      1. +8
        8 Oktober 2016 07:42
        Lan sing nggawe aku nesu - dadi "Ora ana urusanmu, aja nyopot irungmu" - kayane Atalef nulis babagan sedane wong gedhene ... Ya, aku mung maca durung suwe ... Tegese - don 'Aja nusuk irungmu, nanging irungmu marang aku - iki hak dheweke? Keramahanku wis suda.
        1. +1
          8 Oktober 2016 08:38
          Kutipan saka tanit
          Lan sing nggawe aku nesu - dadi "Ora ana urusanmu, aja nyopot irungmu" - kayane Atalef nulis babagan sedane wong gedhene ... Ya, aku mung maca durung suwe ... Tegese - don 'Aja nusuk irungmu, nanging irungmu marang aku - iki hak dheweke? Keramahanku wis suda.

          Aku tansah kena dening panjaluk sing, kang unfounded lan adhedhasar bantahan "Aku pengin amarga aku ngandika mangkono", lagi ngomong, Internet ora kagungane Israel lan kita bakal ngrembug sing kita arep, utamané amarga ana ora. sawetara sedulur kita ing Israel, nanging sawetara sedulur.)
    2. +2
      8 Oktober 2016 08:54
      Apa sampeyan, carane sampeyan bisa nulis nalika njupuk kabeh siap saka Internet !!!
    3. +1
      8 Oktober 2016 10:13
      Soforumites kita sing beda-beda bakal mabur lan bakal mbuktekake kanthi paling wewenang

      Ora ana wartawan Belarusia ing kana, iku kasunyatan. Aku kantun soko, ngendi nangis babagan goroh? Aku ora weruh alesan kanggo ora dipercaya Kementerian Pertahanan RF, padha ngomong ing kasus, padha ngancani foto lan video karo materi, lan aku wis ora krungu omongan kosong kaya ing media Western. Apa keluhan sampeyan babagan pangguna VO saka Republik Belarus.
      PS Vadim, sampeyan duwe gendera Romania, supaya sampeyan uga salah siji saka "Soforumites gendéra beda"?
    4. +1
      8 Oktober 2016 10:25
      Lan liyane - aja ngapusi, nanging mung nyipta? panyuwunan

      Liyane nganggep manawa panemu Amerika lan "informasi" saka observatorium toko London cukup kanggo dheweke. Liyane ora preduli yen wartawan Rusia wis nindakake pakaryan sajrone pirang-pirang wulan ing papan sing panas lan menehi informasi kanthi semangat, kanthi panas, mbebayani nyawane.
  4. +3
    8 Oktober 2016 07:38
    Aku tansah "seneng" nalika sawetara saka Tanah Prajanji disebut Elena Gromova "lady" .. Lan, apa aku ngeweruhi, padha ora nelpon maneh. Takon "profesor" kepiye perasaan Assad sing dipateni? Sampeyan ora ngerti?! Assad tiwas 4 taun kepungkur, "profesor" dikonfirmasi. ing wektu sing padha.
  5. +2
    8 Oktober 2016 08:52
    Oposisi Siria njaluk supaya Uni Eropa ngetrapake sanksi marang Rusia
    8. Oktober 2016 ing 00:32
    Uni Eropa kudu urgent nemtokke sanksi marang Rusia, ngandika wakil resmi Komite Tinggi kanggo Rembugan saka oposisi Siria Basma Qodmani http://vz.ru/news/2016/10/8/836854.html

    Delengen carane asu ajag jenggot nguwuh-uwuh .... Wong Rusia ora bisa diremehake! Lan kita bakal remuk sampeyan lan ora ana sing bakal nylametake setan ...
    Rusia wis bola-bali nawani sampeyan (utawa luwih becik, majikan sampeyan) supaya setuju kanthi tentrem lan menehi konsesi ...
    Dadi kita bakal terus udan, lan kita ngerti carane nindakake iki yen kita nesu ... Allah ora bakal nylametake sampeyan, dheweke karo Rusia!
    1. +1
      8 Oktober 2016 09:25
      "Mengerie infernal bakal melolong karo motor, Nanging, ora, tuan-tuan, perang kita durung rampung"
  6. 0
    8 Oktober 2016 19:31
    Lan sapa sing direncanakake dadi wakil bulik? Amarga yen Bibi ngobahake jaran ...
  7. +1
    8 Oktober 2016 23:55
    Ya ... pangguna forum macem-macem panji mabur ing kene, dheweke ora menehi agen Mossad sing sederhana
    racun atmosfer. TAPI? keprungu
    Aku wanted kanggo pitenah carane dissident ing jaman Soviet bakal pecked ing baris partai. nangis
    1. +3
      9 Oktober 2016 01:18
      Kutipan saka: voyaka uh
      Aku pengin fitnah, kaya dissident ing jaman Soviet, ing baris partai

      Lyosha.....
      Saka sampeyan, pembangkang Yahudi - kaya saka kotoran - peluru ...
    2. 0
      9 Oktober 2016 05:00
      B. Marang kita ngendi lan nalika losses saka Kementerian Pertahanan Rusia ing Ukraina ana 4000 wong? Nomer saka kiriman sampeyan. Inggih, kita ngenteni.
      1. 0
        9 Oktober 2016 05:03
        Apa aku kudu nggawa tembung mutiara sampeyan, utawa sampeyan kelingan? aran Stop fitnah, ya?
        1. 0
          9 Oktober 2016 06:04
          Lha, nomere endi? Aku ngomong babagan kiriman sampeyan? Paling ora deleng Vasilyeva, ya? Apa bukti sampeyan?
  8. 0
    9 Oktober 2016 04:56
    Quote: Panganggo
    Soforumites kita sing beda-beda bakal mabur lan bakal mbuktekake kanthi paling wewenang

    Ora ana wartawan Belarusia ing kana, iku kasunyatan. Aku kantun soko, ngendi nangis babagan goroh? Aku ora weruh alesan kanggo ora dipercaya Kementerian Pertahanan RF, padha ngomong ing kasus, padha ngancani foto lan video karo materi, lan aku wis ora krungu omongan kosong kaya ing media Western. Apa keluhan sampeyan babagan pangguna VO saka Republik Belarus.
    PS Vadim, sampeyan duwe gendera Romania, supaya sampeyan uga salah siji saka "Soforumites gendéra beda"?

    Ya, aku salah sijine. Ya, aku kepethuk bab sing padha, ora, aku ora karo wong-wong mau. Nerangake panyedhiya ing .. uga, ayo ngomong ... Ing Transnistria? nglirik
    1. 0
      9 Oktober 2016 05:08
      Inggih ... apa sing diklaim pangguna saka Republik Belarus ... Aku maca kiriman ing gendéra Republik Belarus. Ing ngisor gendéra - ya, aku nyathet kabeh.
      1. 0
        9 Oktober 2016 05:11
        Sesuk aku bakal duwe gendéra Republik Kazakhstan.
  9. 0
    9 Oktober 2016 05:04
    Ayo ndeleng apa sing kedadeyan sawise pemilihan AS.
    Aku maca ing endi wae yen Trump menang,
    ndhuwur bakal ngatur kudeta.
  10. +1
    9 Oktober 2016 13:54
    Oh sedulur, aku slamet perang nalika isih cilik, banjur aku mbangun USSR lan manggon ing kono. Urip ambruk, liwat FAULT saka elit Keuangan Amerika-Zionis ing pimpinan Amerika Serikat, Kekuwatan Agung USSR. Koalisi sing dakjenengi kudu disalahake kanggo kabeh masalah ing jagad iki, lan sajrone koalisi iki isih ana, ora ana sing bakal owah ing jagad iki, kayadene wong-wong sing padha tiwas lan bakal sirna, aku ora ngerti kepiye ngganti kahanan iki. Siji bab tetep, ora ana cara liya kanggo setuju karo dheweke, kanggo nandur "POPLAS" ing wilayahe lan nyebarake sabisane.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"