Keajaiban Crimean: sing didol marang sapa ing Crimea

61
Duwe ora nampa review paling flattering saka versi asli saka artikel, editors mutusaké kanggo ngirim kanggo revisi. Kanthi kang, ing umum, aku pancen setuju.

Sampeyan bisa ngomong yen ana wong sing didol menyang Kulon. Lan mbok menawa malah perlu. Iku stimulates. Nanging - saben wong beda. Ayo kula ngelingake sampeyan carane ing siji wektu kita mandheg nulis babagan Donbass, sabenere amarga bahan-bahan kasebut bertentangan karo sudut pandang sing ditampa. Wis soko diganti ing Donbass?



Padha bener kanggo Crimea. Mung ora kaya Donbass, Crimea minangka wilayah kita. Apa kita bakal meneng lan nganggep manawa kabeh apik ing kana? Ora masalah. Ayo "United Russia" terus nuntun kita menyang masa depan sing cerah, lan sapa wae sing ngomong nglawan partai iki minangka pengkhianat lan accomplice saka Kulon.

Dadi, ayo ngomong babagan accomplices saka Kulon ing Rusia ing umum lan ing Crimea ing tartamtu.

Dadi, kita miwiti. Utawa luwih, kita terus.

Esai pisanan sing gagal yaiku saka Alushta. Aku bakal ninggalake teks kaya iki, nanging aku bakal menehi komentar tambahan ing cahya saka acara anyar.

"Russian Spring" ing Crimea, ternyata, ora mung mbukak elevator sosial lan ngangkat wong anyar menyang ndhuwur. Ngapunten, dudu lift, nanging ketapel.

Pitakonan kabeh yaiku sapa lan ing ngendi catapult iki mbuwang.

Padha ngomong yen ing Alushta ana wakil kaya Oleg Shishkov. Conto keajaiban angkat sosial ing pagelaran ... Nanging angel diucapake dening sapa. Maca dokumen, ngadili dhewe. Tugasku yaiku nuduhake proses kanthi dinamis.



Aku langsung nyathet yen, kanthi percaya marang koresponden Alushta, aku ora bakal netepi biografi lan aktivitas kerja Shishkov sing kondhang. Amarga saben tembung kapindho iku goroh. Utawa understatement, amarga ora ono dina iki sampeyan bisa nemokake sebutno pas persis ngendi Shishkov makarya.

Ayo dadi miwiti saka kasunyatan sing ing wektu "Crimean Spring" Pak Shishkov makarya Luwih minangka pengawal ing pantai saka kos "Slavutich". Lan ing kono, ing pantai, dheweke urip, sing bola-bali nyebabake nesu para warga Alushta, sing sok-sok mirsani carane penjaga sing ora duwe omah mbuwang sampah ing ngendi? Sing bener, ing ngendi dheweke manggon lan nyambut gawe. Ing pantai.

Yen ana sing nyekel istilah "lanang omah", aja bungah. Istilah iki minangka ciri wong sing ora duwe papan panggonan sing tetep lan ora liya. Yen Booth ing pantai minangka papan panggonan tartamtu - ora ana pitakonan.

Babagan kasunyatan sing diduga diwutahake lendhut ing wong sing pantes, wakil lan anggota United Russia. Ketua kabeh gerakan sosial ing Alushta. Ora masalah. Kanggo saben lunge, aku bakal nyelehake dokumen ing meja. Utawa kaset video. Yen iki ora cukup kanggo wong - uga, nyuwun pangapunten, kaya sing ditulis ing kene, "paspor menyang studio" - iki luwih miturut departemen institusi medis.

Iki minangka dokumen kanggo sampeyan sing nyritakake babagan carane Shishkov diduga dadi ketua "Komunitas Rusia Krimea".





Cetha yen kabeh sing mlebu, utamane Wakil Ketua Yevgeny Mukha, sing dikirim menyang kula minangka siji, iku pengkhianat lan didol menyang Kulon. Nanging katon rapet ing tanggal. Ora ana mambu Rusia ing Crimea nalika iku. Nah, meh ora mambu. Nanging mambu dokumen palsu.

Lan ing kene, kanthi cara kasebut, minangka kelanjutan saka kasunyatan sing Shishkov ora tenang. Iki wektu kita. Rusian.



Yen iki ora raid, nuwun sewu, aku malah ora ngerti apa sing diarani. Nanging kasunyatan iku ketok sing nggunakake sumber daya administratif Shishkov terus nyoba kanggo menang liwat organisasi umum ing sih, ngendi, kanggo sijine iku mildly, kang ora sambutan.

Nalika acara sing kondhang diwiwiti, Shishkov ninggalake jabatane lan banjur perang kanggo masa depan sing cerah. Iki ora ala, sayang banget yen bukti eksploitasi dheweke ora disimpen. Foto ing ndhuwur karo Aksenov, mesthi, apik banget. Kita ora bakal ndemek Aksyonov saiki, mung deleng sapa dheweke sadurunge "musim semi Rusia" lan apa pernyataan sing digawe ing kamera babagan kasunyatan manawa "Crimea iku Ukraina." Google kanggo ngluwari, ana cukup materi.

Lan ing pungkasan Maret ditemokake ing ngisor iki: ternyata Oleg Georgievich Shishkov uga ana ing daftar calon wakil saka Dewan Negara Republik Crimea saka kutha Alushta.

Ora kabeh wong seneng wektu iki. Utamane kanggo sing duwe masalah entuk paspor Rusia lan ngolah kabeh dokumen sing cocog.

Lan saka warga ngrawat Alushta saka organisasi AROROK (organisasi regional Alushta komunitas Rusia Crimea) nesu layang miber kanggo akeh kedadean (Kamentrian Internal Affairs, kantor jaksa, Komisi Pemilu).



Salajengipun, nuansa masterpiece dicethakaké sacara umum: nalika ngajokake aplikasi babagan kepinginan kanggo melu ing Pemilu, Shishkov ora duwe perkara ing ngisor iki:

1. kewarganegaraan Rusian.
2. A document certifying panggonan ing Crimea nganti 03.2014.
3. Registrasi / registrasi ing papan panggonan.

Iku misale jek sing sembarang titik iki cukup kanggo wong kanggo ditolak registrasi. Nanging ora ing Alushta. Ora ing Crimea.

Tanggepan asli saka komisi pemilihan Alushta.



Menarik, ta? "Calon ora ndhaptar" kanggo pemilihan, nanging ora ana alesan kanggo mbatalake utawa mbatalake pendaftaran. Dadi ora ndhaptar utawa ora ana alesan kanggo mbatalake?

Tumindak panitia pemilu apik banget, tembung sing bener ... Nanging calon sing ora kadhaptar kasil menang lan dadi wakil.

Terusake.

Shishkov ora njagong, utawa wong di-push wong, iku ora Matter. Sing penting dheweke nindakake perkara sing paling penting ing uripe. Kanggo miwiti karir politik, dheweke gabung karo partai United Russia!

Kepiye carane dheweke bisa narik iku angel dingerteni. Nanging, ketoke, kanggo wong sing nduweni cita-cita luhur, ora ana sing mokal. Mangkene tanggapan resmi saka cabang ER ing Alushta.



Ing dina adopsi, sertifikat kasebut menyang komisi pemilihan. Kepiye wong iki ditampa dadi "ER" sajrone ngubengi Piagam? Ngutip paragraf sing relevan:

4.1.1. Anggota partai bisa dadi warga saka Federasi Rusiasing wis umur wolulas taun, nuduhake tujuan lan tujuane, netepi Piagam, lan melu kegiatane.
Anggota Partai ora nduweni hak dadi warga negara manca lan wong tanpa kewarganegaraan, warga Federasi Rusia sing diakoni minangka ora kompeten dening pengadilan, uga warga sing, miturut undang-undang Federasi Rusia, ora bisa dadi anggota partai politik.

Nanging ... passport Ukrainia karo ijin panggonan ing Kirovograd ketoke wis cukup. Ditampa.



Inggih, lan ing kene passport Rusia teka ing wektu. Ora ana uji coba kanthi bukti, kaya akeh wong Krimea, ora ana wasir liyane. Inggih, mung bab sing wis sethitik liyane ora duwe omah. Nanging, sampeyan bisa ndeleng, sawise telung sasi masalah iki wis ditanggulangi. Ing Juli. Lan ing September - kamenangan mestekake ing Pemilu.

Tumindak Krimea apik banget... Apik banget. Ana sing ora bisa ndhaptar situs sajrone setaun, lan wong sing ora duwe omah bisa dadi wakil Dewan Negara sajrone nem wulan. Rasa seneng kuwi mung bisa diremehake.

Aja mung meri marang wong Alushta. Kanggo sing dipilih ilang nang endi wae sanalika sawise kamenangan. Lan yen dheweke melu urusan negara, banjur nang endi wae, kajaba Alushta. Kayane ora ana babar pisan.

Ana akeh pitakonan. Lan endi pilihane rakyat, lan kepiye wong milih dheweke. Ora, aku setuju, penjaga sing ora duwe omah bisa uga wis ngerti kabeh kutha. Mungkin dheweke dadi landmark lokal. Kabeh bisa. Bisa dadi pribadine sing kondhang, misuwur kanthi kebecikan lan budaya perawatan. Nanging iki ora cukup kanggo menang pemilu.

Menapa malih. Ana uga keraguan tartamtu babagan kualitas profesional. Tilas pelatih tenis lan montir mobil, iku ora ala. Yen kita ngelingi, sanajan juru masak bisa sinau ngatur negara. Dadi sinau, ora ngatur. Lan ing siji wektu, Pak Aksyonov ngandika bab tim kang super-profesional ... Mbok menawa ora kabeh ing Crimea Gamelan, sing "pro" kuwi ing daya?

nggih. Ayo ditinggalake kabeh. Luwih kasengsem ing pitakonan, kepiye carane wong tanpa paspor Rusia, yaiku, kewarganegaraan, tanpa registrasi, gabung karo rangking partai Rusia lan ndhaptar minangka calon kanggo pemilihan?

Kepiye carane ora bisa mikir babagan sawetara malaikat penjaga, sing njamin pangerten lan perhatian kabeh kedadeyan ...

Aksenov? Dideleng saka akehe foto, ya. Nanging Aksyonov ing Simferopol, kudu ana wong sing bisa ngatur kabeh iki kanthi cepet.

Ogneva Galina Ivanovna Mantan wakil walikota kanggo kegiatan badan eksekutif dewan, wakil dewan kota Alushta. Wiwit 2010. Wiwit 2014 - Ketua Dewan Kota Alushta. Lumrahe, wakil dewan iki. Alamiah, saka United Russia.

Dina iki, sampeyan ora bakal nemokake afiliasi partai Ognevoy ing endi wae nganti 2014. Nanging wong ngelingi. "Partai Wilayah".

Apa bisa ngandika bab karya saiki Ognevoy? Delengen apa sing diomongake wong Alushta. Cetha, didol menyang Kulon karo giblets. Utamané wong ing tutup, sing ngandika sing miturut sawetara "persetujuan" kabeh pejabat Ukraina tetep ing panggonan.



Punika conto liyane, saka wakil skandal misuwur saka Dewan Kutha Alushta Pavel Stepanchenko. Mesthi didol menyang Ukraina lan AS.



A sawetara tembung uga bisa ngandika bab wakil Fireman Enver Arpatly. Nanging supaya dheweke ngomong dhewe.





Nanging Arpatly ngomong karo Aksenov. Minangka wakil saka Mejlis lan komandan lapangan saka Crimean Tatar. Ing rapat umum kondhang cedhak Angkatan Bersenjata Crimean.



Iki dheweke ana ing njero bangunan ...



Lan ora ketompo carane, dheweke ngganti Ognevoy. Bener, dheweke dicopot saka komando omah lan layanan komunal, nanging ora ana apa-apa, dheweke saiki lagi ngatasi masalah antaretnis. Carane - saka video iku cetha yen Chubarov ngandika, supaya dheweke bakal nindakake.

Anak didik liyane. Sanro Partskhaladze saka Alushta. Wiwit Oktober 2014 dheweke dadi kepala Uni Pemuda Rusia ing Alushta. Lan sadurunge?





Rungokake kanthi teliti apa ing 2014 ing Kyiv para bocah saka "rush ageng" Alushta ngandika bab tentrem lan sih-rahmat ing Crimea lan babagan peran Rusia. Aku kaya ora duwe apa-apa kanggo nambah. Kanggo sing ora ngerti, iki dipun damel film ing Kyiv State Administration.



Teleconference, kang gagal residents saka Alushta. Ora, jelas apa sing ditindakake telekonferensi Mozgovoi karo wakil Angkatan Bersenjata Ukraina ... Wong-wong sing ora ngerti impuls apik Partskhaladze, apa uga didol kanthi akeh?

Lan wong enom iki saiki dadi ketua RSM cabang Alushta. Ya, iku ndadekake pangertèn kanggo nambah sing bebarengan karo pejabat pemuda liyane, Praskovya Bystrova (sing mimpin RSM ing Yalta), dheweke sinau ing Amerika Serikat. opo? Padha ngomong sing laku ngleksanakake "werna" revolusi.

Keajaiban Crimean: sing didol marang sapa ing Crimea


Miturut cara, Bystrova uga kacathet kanggo karya ing diaspora Ukraina ing Kanada. Dheweke isih dadi sarang Bandera. Nanging ora ana, iki ora ngganggu karya ing RSM. Nanging Yalta isih ngarep.

Asil. Aku sengaja ora upload sing anyar, kajaba video. Mriksa dhewe sing ana lan ing ngendi. Cetha yen kita duwe pembaca sing "EP" minangka siji-sijine cahya ing jendela lan ora ana cara kanggo mbuktekake apa-apa. Mung ana siji argumentasi - didol menyang Kulon lan liya-liyane. Oke, didol.

Nanging banjur warga Alushta uga didol, sing nyoba nyatakake rasa ora puas karo kahanan saiki, lan wakil saka "ER" lan administrasi Ognev mung nutup cangkeme.

Lan, sing paling menarik, Viktor Palagin uga wis didol, sing wis sawetara dina ujar manawa karya anti-Rusia kanthi tujuan ditindakake ing Crimea. Muga-muga kabeh wong ngerti sapa iki. Kanggo sing ora ngerti - ketua FSB Crimean.

Bisa uga ana sing takon, kenapa dheweke ora lungguh?

Ora lungguh. Nanging aku ora meri Palagin. Nransfer kabeh wong ora realistis. Kanggo mantan "regionals" lan "svobodovtsy" wis dadi "United Russia", "ruhovtsy" saiki "Rossomol" anggota, Medzhlis melu masalah interethnics, policemen wis dadi polisi ing panguwasa lokal padha, lan ing.

Lan - kabeh iku apik. "Krymnash" lan liya-liyane. Kabeh ing kono ayu, sepi lan tentrem. Ing gaya kinerja Partskhaladze ing Kyiv. Sawetara warga lokal sing wis ngedol awake menyang Kulon lan Ukraina mung ribut.

Senajan sawetara wong duwe panemu beda.

Umumé, aku mung duwe siji pitakonan. Yen ing Crimea, senadyan panemu warga lokal lan ketua FSB, kabeh iku mung nggantheng, lan wakil paling pantes saka wong Crimean, "Krymnyash" lan kabeh sing, ing daya ana, banjur ya, aku setuju karo. sing bengok-bengok korupsi nang kene.

Lan yen ora, banjur sapa sampeyan?
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

61 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 20
    20 Oktober 2016 06:08
    Aku kelingan pangandikane salah siji saka apologists revolusioner: .. "Revolusi iki nemokke dening genius, petualang nggawe, scoundrels nggunakake woh-wohan .." Mergo, aku ora ngelingi verbatim.
    1. +2
      20 Oktober 2016 06:50
      Kutipan saka: dmi.pris
      Aku kelingan pangandikane salah siji saka apologists revolusioner: .. "Revolusi iki nemokke dening genius, petualang nggawe, scoundrels nggunakake woh-wohan .." Mergo, aku ora ngelingi verbatim.

      ))))) Lan praupane jujur ​​...
      1. +4
        20 Oktober 2016 12:58
        Kutipan saka: dmi.pris
        Piye, aku ora ngelingi persis.
        Romantis-fanatik-bajingan.
        Thomas Carlyle
    2. +6
      20 Oktober 2016 16:40
      Reproduksi sing tepat saka aforisme iki kaya ing ngisor iki. "Saben revolusi disusun dening wong romantis, ditindakake dening para fanatik, lan para bajingan sing ora sopan nggunakake woh-wohan." Aphorism iki kalebu pena penulis Inggris, novelis, kritikus filsafat, publicist, lan sejarawan Thomas Carlyle. Ing karyane "Sejarah Revolusi Prancis. Konstitusi". Lan penulis, kepingin weruh carane nulis iku bener lan presenting aphorism iki, isih gagal kanggo ngasilaken persis loro ing isi lan ing syarat-syarat penulis.
  2. + 10
    20 Oktober 2016 06:08
    Kanggo ngrampungake gambar kasebut, aku kepengin ngrungokake utawa maca Shishkov dhewe babagan bukti kompromi iki.
    Urusan pesta sing apik ...
    Nanging, yen wong-wong sing duwe rencana pribadi sing adoh-adoh dadi partai, iki ora becik kanggo pesta kasebut ... sapa ngerti monster apa sing bisa tuwuh ing jerone ... conto karir GORBACHEV ing tampilan lengkap.
    1. +7
      20 Oktober 2016 06:15
      Lan apa sing kudu diwaca .. Dheweke bakal ngomong kabeh iki ora bener .. Ya, lan partai kasebut bakal ndhukung, dheweke mung ora entuk calon ..
      1. +8
        20 Oktober 2016 06:26
        Ing debat pra-pemilu ing TV, keprungu tembung yen salah milih wong sing kondhang nyanyi lan nari.
        Lan apa karakter iki apik? Kanggo apa dheweke bakal nampa gaji 300000 utawa luwih? Lan, ya, dheweke bakal menehi apartemen. Mbantu wong sing ora duwe omah? Kelas!
      2. +4
        20 Oktober 2016 06:47
        Kutipan saka: dmi.pris
        Lan apa maca .. Dheweke bakal ngomong kabeh iki ora bener.

        Wong lanang, nanging ora kuwat golek dhewe?
    2. +6
      20 Oktober 2016 06:39
      Biografi Shishkov dudu saka Skomorokhov (http://crimea.gov.ru/deputy/346)

      Saka Agustus nganti Oktober 1982 - Mekanik instrumentasi lan otomatisasi kategori 4 p / o "PISHMASH". Wiwit November 1982 nganti Juni 1983, dheweke dadi pelatih sepeda ing Spartak DSO. Saka Juli 1983 nganti Juni 1985 - layanan ing rangking saka Angkatan Bersenjata SA. Saka Agustus 1985 kanggo Oktober 1986 - mekanik mobil ing Vaz Special Auto Center. Saka Nopember 1986 nganti Desember 1987 - philharmonic regional VIA "Ornament", kategori 2nd. Wiwit Januari nganti Oktober 1988, dheweke dadi teknisi swara ing warung Yunost. Saka Oktober 1988 nganti Juni 1990 - Wakil Ketua klub bal-balan Zvezda. Saka Juni 1992 nganti Desember 1995 - Wakil Direktur perusahaan "April". Saka Januari nganti Maret 1996 - agromanager "Peasant Trading House", Ukraina. Saka April nganti Agustus 1996, dheweke dadi direktur cafe ZAO Omega-5. Saka Agustus nganti Oktober 1996 - Direktur Eksekutif Trading Universal. Saka Oktober 1996 nganti Mei 1997 - Direktur Plast-96 LLC. Saka Mei nganti September 1997 - pelatih-guru Sekolah Olahraga Remaja No. Saka Oktober 15 nganti Maret 1997, dheweke kerja minangka tukang ndandani mobil ing Kartek-Avto. Saka April 1999 kanggo November 1999 - manager saka LLC "R&R-KIEV". Saka Desember 2000 nganti Juni 2000 - pelatih tenis ITF. Saka Juni 2006 nganti Oktober 2006 - Ketua NGO "Alushta Association of Shipowners". Wiwit Oktober 2009 nganti Maret 2009, dheweke dadi instruktur olahraga ing SC Bars. Wiwit September 2014 - Wakil Ketua Komite Hubungan Antaretnis.

      rabi.

      Nduwe penghargaan:

      Award salib "Kanggo perpetuating memori saka Perang Patriotik 1812";
      2015 - medali "Kanggo Pertahanan Republik Crimea".

      Wiwit September 19, 2014 - Wakil Dewan Negara Republik Crimea saka convocation pisanan.
      1. +6
        20 Oktober 2016 06:44
        Sadurunge, Skomorokhov seneng maca artikel. Nanging akhir-akhir iki dheweke duwe isi sing aneh. Mungkin sponsor muncul ing luar negeri?
        1. +5
          20 Oktober 2016 12:16
          woron333444 Dina iki, 06:44 ↑ Anyar
          Sadurunge, Skomorokhov seneng maca artikel. Nanging akhir-akhir iki dheweke duwe isi sing aneh. Mungkin sponsor muncul ing luar negeri?
          Setuju, meh padha karo pesenan. Kira-kira siji Motorola, wong-wong miskin mlayu limang artikel ing sedina, lan kabeh kanthi denunciation saka Zakharchenko. Babagan Crimea lan Aksenov, uga siji rereget. Aku ora ngomong yen Zakharchenko, Plotnitsky utawa Aksenov, wong mursid lan tanpa dosa, mesthi bakal ana akeh bukti kompromi ing wong-wong mau, nanging nyatane yen Skomorokhov bubar "nyenyamah" dheweke banget padha karo pesenan! Utamane seneng karo tuduhan Zakharchenko sing ora ana dhasar ing pembunuhan Motorola, siji pengin takon Roman sing tali bahu sing dicoba minangka jaksa utawa mung hakim?
        2. 0
          25 Oktober 2016 13:05
          Utawa Mungkin mung longkangan? Ora ana sih-rahmat ing kana, nanging ana wong sing mung mikirake kepentingane dhewe. Yen kapentingan ing dhuwit, banjur ora ana sing nggumunake ing venality.
      2. +2
        20 Oktober 2016 18:22
        Hm... Kepribadian-generalis "hadiah" ... Utawa sing unik? lol
      3. 0
        21 Oktober 2016 07:13
        Lan kok dadi akeh, amarga panggonan asring diganti?

        Apa sampeyan wis nonton video kasebut?
    3. +7
      20 Oktober 2016 07:27
      Quote: LYOKHA padha
      Urusan pesta sing apik ...

      Utamane kasus EP. Wis nulis, kita uga lulus calon sing ora dipilih.
      1. +2
        21 Oktober 2016 07:15
        Ya, pemilu iki pancen reka-reka, ora ngerti maneh carane nyimpangake rakyat.
    4. +1
      20 Oktober 2016 17:18
      Kanggo ngrampungake gambar kasebut, aku kepengin ngrungokake utawa maca Shishkov dhewe babagan bukti kompromi iki.
      Kita ora ngerti kabeh seluk-beluk, bisa uga dheweke ana ing Ukraina minangka agen SVR utawa sawetara layanan khusus liyane.
      1. 0
        21 Oktober 2016 07:17
        Lan pantai ing wektu iku ketoke "ditambang" dening pindho, lan ketoke nindakaken ing waé, ketoke kanggo everyone - Nyalin impeccable! hi
      2. 0
        22 Oktober 2016 04:46
        Ana bab "Jerman Kulon", kanthi cara, tembung "Kulon" nguwatirake ...
  3. Komentar wis dibusak.
    1. +5
      20 Oktober 2016 07:36
      PALSU!Utamane kanggo afftor ....... Mung yen, njupuk kapentingan ing pira petugas cadangan sing saiki kerja ing keamanan ..... uga takon apa iku? Mungkin amarga dibuwang metu saka Angkatan Bersenjata kanthi potongan, bisa uga amarga ora ana kerja, lan umur lan kesehatan ora ngidini lungguh ing kantor lan liya-liyane.
      Aku ing buyaran t.zh. Aku makarya dadi satpam - mantan kolega ditarik munggah lan BASIC - AKU SETIA kanggo golek proyek Aku liwat setengah atus lan saiki aku makarya ing SAB njupuk menyang akun sing aku wis "makarya" karo l / s kanggo 24 taun, iki MINE! Akeh wong sing mabur ing pesawat lan tabrakan karo layanan kita. Lan sampeyan ngerti sapa lan apa sing kita adhepi. Iki minangka kelanjutan saka layanan lan iki dudu GUARD toko.
  4. + 12
    20 Oktober 2016 06:34
    Apa dhasare, apa kesimpulan utawa kesimpulan saka kabeh iki?
    Kaping pisanan, komposisi EP nampa sapa wae, nakal apa wae, anggere dheweke ngerti carane dilat lan nyepak ing wektu.
    Kapindho, kanthi komisi pemilihan kaya sing kasebut ing materi, siji ora bisa ngomong babagan "pemilihan sing adil".
    Dheweke, kanthi komisi kasebut, kanthi definisi, ora bisa ana.
    Conto karo Shishkov iki ora unik. Ing Internet, sampeyan bisa nemokake akeh materi babagan apa jenis personel leapfrog arep ing Sevastopol - kutha kamulyan Russian, sawise tekane gubernur anyar Ovsyannikov, sing ditarik kabeh pasukan saka pejabat Udmurt, ateges depriving Sevastopol. warga hak kanggo mbentuk badan pamaréntah. Ing kasunyatan, Sevastopol-Udmurt blat lan favoritism dikembangaké ana. Contone, Ovsyannikov diangkat I. Ponomarev, kanca kelas saka bangku mahasiswa, minangka wakil, konco kang Trail dawa saka skandal karo taint saka korupsi mbentang ing Udmurtia, Kajaba iku, anak-anake duwe kewarganegaraan US, lan dhewe wis aset. ana, ing AS. Iki minangka "patriot" sing mimpin kutha pelaut Rusia.
    Lan dheweke ora mung ana ing kana.
    1. +3
      20 Oktober 2016 06:46
      Kutipan: demotivator
      Kaping pisanan, komposisi EP nampa sapa wae, nakal apa wae, anggere dheweke ngerti carane dilat lan nyepak ing wektu.

      Biyene kaya ngene, saiki mung mrana kaya ngono
      Kutipan: demotivator
      Conto karo Shishkov iki ora unik.

      Lan kita duwe tiron saka Putin, iki ora bener, nanging sampeyan bakal pracaya iku
      1. +1
        20 Oktober 2016 23:37
        Iki bisa ditindakake ing Rusia liyane. Nanging Crimea minangka masalah khusus, EP mung digawe ing kana, lan mulane kesempatan kanggo para penjahat kanggo nyusup banget dhuwur.
        Umumé, ora kabeh dadi prasaja, lan Crimea temtunipun mbutuhake manungsa waé khusus lan kontrol saka panguwasa federal.
  5. + 10
    20 Oktober 2016 06:41

    Aku langsung nyathet yen, kanthi percaya marang koresponden Alushta, aku ora bakal netepi biografi lan aktivitas kerja Shishkov sing kondhang. Amarga saben tembung kapindho iku goroh.

    Aku uga ora bakal ngandelake tembung lan aku bakal mriksa dhewe, saiki ayo priksa iki
    Ayo dadi miwiti saka kasunyatan sing ing wektu "Crimean Spring" Pak Shishkov makarya Luwih minangka pengawal ing pantai saka kos "Slavutich". Lan ing kono, ing pantai, dheweke urip, sing bola-bali nyebabake nesu para warga Alushta, sing sok-sok mirsani carane penjaga sing ora duwe omah mbuwang sampah ing ngendi? Sing bener, ing ngendi dheweke manggon lan nyambut gawe. Ing pantai.
    Dadi iki kasunyatan? Secara pribadi, aku ora ngerti Shishkov, nanging maca iki ......... Lan saiki kita katon ing kene lan ndeleng sapa iku?
    Ing foto, 2013 lan Pak Shishkov jelas ora dadi gelandangan lan ngomong babagan apa wae karo Aksenov
    Lan sing paling menarik yaiku layar paspor, seri paspor kalebu Boronnikova Oksana Gennadievna, lan diterbitake ing kutha Perm.
    Roma, sampeyan pengin sawetara foto liyane sing ora duwe omah? -, Aku malah bisa sadurunge .. Checkmate Roma !!!
    pitakonan punika, kanggo sapa artikel dimaksudaké, kanggo wong-wong sing ora bakal nelusuri dhewe utawa ora ngerti carane nindakake.
    1. +3
      20 Oktober 2016 07:19
      Lan saiki kita ndeleng kene lan ndeleng sapa iku?


      Ay...aku...aku...aku...roman opo iki???
    2. +2
      20 Oktober 2016 07:29
      Sampeyan bisa link saka ngendi foto kasebut?
    3. +4
      20 Oktober 2016 07:41
      Hello Alexander! Inggih Skomorokhov dicithak. Lan umume, ana kedadeyan aneh karo dheweke akhir-akhir iki, miturut artikel ing situs kasebut. Ing jaman kepungkur, kadhangkala ana tumpang tindih, nanging ora akeh! Mungkin lara? Apa wae kedadeyan.
      1. +2
        20 Oktober 2016 11:15
        Mbokmenawa mangan apa-apa
    4. +4
      20 Oktober 2016 21:08
      Lha, trus saka Vladivostok sampeyan ngerti luwih apik apa sing kedadeyan ing kampung halamanku? Ya, sampeyan ngirim foto Aksenov karo warga iki, dadi apa? Apa foto iki minangka pass sampeyan menyang surga?
    5. +6
      20 Oktober 2016 21:59
      Apa checkmate? Dear wong! Aku wis manggon ing Alushta kanggo 57 taun ... Romawi presented informasi ing wangun banget smoothed!
  6. +1
    20 Oktober 2016 06:58
    Iku utamané "menarik" kanggo maca iki ing kaca VO. Dear penulis, apa sampeyan ora sengaja nyampur kaca?
  7. +2
    20 Oktober 2016 06:59
    Sayange paspor menyang studio, nanging Roman Skomorokhov, ya, iku asli lan dudu fotokopi sing digawe njijiki.
    1. +4
      20 Oktober 2016 07:17
      Quote: ngerti
      Paspor menyang studio, mangga,

      Umume nyebarake data pribadi, tanpa idin saka sing duwe, nglanggar undang-undang, mula aku dhewe ganti sithik, ujar manawa salinan kasebut palsu. Sapa wae sing pengin, dheweke bakal nemokake kabeh dhewe. Shishkov minangka wong umum lan ora bakal angel golek informasi babagan dheweke.
  8. +3
    20 Oktober 2016 07:04
    Inggih, penjaga, banjur apa? Kenapa ora duwe omah? Kabeh profesi penting, kabeh profesi dibutuhake! Oh ya, wong pinter percaya yen nyambut gawe ora isin. Proyek apa wae. Lan wong-wong iki biasane sukses banget, ora kaya ahli Torèt "ora jeneng". Aku ora bakal nuding driji. Aku luwih seneng isin yen aku nulis artikel sing ragu-ragu sing pas karo papirus jamban 15 sentimeter. Kajaba iku, wit-witan sing ijo, kita duwe demokrasi sing paling murni, tuan-tuan! Malah dadi "ora duwe omah", minangka juru tulis, sampeyan bisa entuk kekuwatan.
  9. +5
    20 Oktober 2016 07:42
    Romawi, sampeyan warga Rusia lan sampeyan kudu ngerti yen wong (preduli saka jinis kegiatan) dipilih dening RAKYAT, kabeh luwih "convincingly", nalika sampeyan nulis, iku Wakil saka wayahe Pemilu. . Ya, sampeyan ora seneng karo pribadi - ora ana alesan kanggo nantang pilihan wong. Umumé, akhir-akhir iki artikel sampeyan kaya review babagan gosip wanita lawas saka bangku cedhak lawang, dadi ora menarik lan siji-siji. Apa sing kedadeyan Roman? Apa iku penyakit bintang? Goyang awakmu bali menyang donya iki.
  10. +6
    20 Oktober 2016 12:18
    "Umum, aku mung duwe siji pitakonan. Yen ing Crimea, senadyan panemu warga lokal lan ketua FSB, kabeh iku mung nggantheng, lan wakil paling pantes wong Crimean, "Krymnyash" lan kabeh sing, ing panguwasa ana, banjur ya, aku setuju karo sing kene bengok-bengok babagan venality ".
    Kabeh iki bisa dicritakake babagan negara kita kabeh. Nanging, ayo "para pemilih mikir yen kabeh iki minangka HPP, banjur kabeh apik karo kita. Utawa ngomong yen tsar apik, nanging boyars, padha ala, padha. iku ala. Lan banjur uga , kabeh bakal nggoleki. Sampeyan, Pak Skomorokhov, sambat menyang guarantor utawa iPhone. Mung aja kaget jawaban sing.
  11. +4
    20 Oktober 2016 13:15
    Dadi apa tantrum babagan? Dheweke dhewe sing nulis
    Nransfer kabeh wong ora realistis. Kanggo mantan "regionals" lan "svobodovtsy" wis dadi "United Russia", "ruhovtsy" saiki "Rossomol" anggota, Medzhlis melu masalah interethnics, policemen wis dadi polisi ing panguwasa lokal padha, lan ing.

    Maneh, "sinyal" kanggo "elit" Ukrainia - "Para sedulur! Brigadir kita luwih adhem! Ayo menyang kita lan kabeh bakal apik!".
    Biografi Kadyrovs bakal mbantu sampeyan.
  12. +5
    20 Oktober 2016 13:59
    Romawi dina Poklonskaya N.V. Wakil Duma Negara lan wakil saka Komite Anti-Korupsi. Tulis dheweke panjalukan resmi lan ngandhani pembaca babagan gerakane.
    1. 0
      20 Oktober 2016 20:37
      Poklonskaya ngumumake direktur Kebun Binatang Taigan, Oleg Zubkov, minangka penjahat utama Crimea!
      1. +1
        21 Oktober 2016 14:54
        Jujur, aku ora ngerti sapa sing ana ing kana. Crimeans idolized Poklonskaya (minangka media nuduhake kita). Sawise kabeh, ana wong liya ing badan sing relevan. Dadi mung omong-omongan ing pawon.
  13. +2
    20 Oktober 2016 14:05
    Aku maca artikel kasebut, rasane kaya muntah, Romawi, apa bisa dicithak tampilan saka sisih liyane, (bubar bahan sampeyan duwe gosip, contone, sampeyan bubar nulis babagan rumah sakit bocah ing Klinik Eropa. Rumah sakit, lan pangguna forum sing manggon ing kana mbuktekake manawa ora kabeh mesthi, iki saka artikel pungkasan sampeyan).
    Aku ora pengin nyinggung sampeyan, nanging gaya karya wiwit meh padha karo wartawan saka gema Moscow. kayata kenari, pus, lan liya-liyane. ing kawitan sampeyan maca, emosi bakal kebanjiran, lan nalika sampeyan miwiti mangertos, iku ora ing kabeh minangka ngandika.
    Aku ora ngomong yen artikel sampeyan ora bener. mung siji sisi. diajukake informasi, Aku kaya kanggo krungu sisih liyane.
    Sanadyan artikel kasebut bener, banjur apa sing kudu ditindakake, kanggo nyirnakake pimpinan rakyat sing dipilih?
    Aku pengin ngelingake sampeyan yen ora puas bisa ditemokake ing wilayah Rusia, lan ora mung.
  14. +2
    20 Oktober 2016 14:24
    Lan yen ora, banjur sapa sampeyan?
    Lan sapa sampeyan, kanca Roman Skomorokhov? Sampeyan mbukak kabeh wong, nanging sampeyan dhewe sing ngomong
    Padha bener kanggo Crimea. Ora kaya Donbass, Crimea - kaya kita wilayah kasebut
    Aku ora njupuk metu saka konteks. Dadi dakkandhani, sayangku, Crimea iku KITA utawa, kaya kita?
  15. +3
    20 Oktober 2016 14:24
    Hey wong enom! United Russia wis rada asem, lan saiki getih seger Ukrainia wis diwutahake, lan kaya sing sampeyan ngerti, timbalan Ukrainia seneng banget lan brutal ...
  16. Komentar wis dibusak.
  17. +8
    20 Oktober 2016 14:57
    Lan aku setuju karo Roman. Ing Crimea, iku pancene ora kabeh padha unambiguously. Lan aku ora ngadili kanthi artikel, nanging kanthi kunjungan menyang semenanjung iki ing 15 lan 16 taun. Aku ora bakal nglukis kabeh, kabeh padha, surak-surak kanggo patriot saka njaba luwih dikenal, nanging ora ana karya sing pantes lan ora diarep-arep, rega kabeh edan, lan akeh pramugari sing wis ngimpi. kaping. Aku ngerti manawa iki rada adoh saka topik, nanging aku pengin ngomong babagan kasunyatan Crimea lan laporan bravura menyang ndhuwur lan menyang pers.
    1. +2
      20 Oktober 2016 17:01
      lan nang endi wae ora kabeh prasaja, ing Rusia, ing Estonia, ing Jerman. Rusia terus-terusan dipakai, amarga Gusti ngapura aku, tinimbang nggarap, dheweke bakal njagong lan ngenteni wong teka lan nindakake. lan ing wektu sing padha meri Jerman, Prancis, lsp.
      Iku angel kanggo sampeyan lan wong-wong kaya Skomorokhov mangertos yen Crimea minangka wilayah Rusia kanthi masalah dhewe, aku bisa nulis marang sampeyan babagan wilayah (utawa negara) apa wae sing ala, kepiye ora ana karya. kepiye rega mundhak, kepiye wong ngelingi jaman kepungkur, babagan wakil sing curiga. nalika liyane bisa nulis bab wilayah iki persis ngelawan.
      wong kaya sampeyan lan buffoons iku anugerah kanggo Departemen Negara. menehi dhuwit lan wiwit whining bab carane ala iku. Kasunyatane ana wong sing ora marem ing endi wae lan ora mungkin nggawe tragedi kasebut.
      Aku ora pengin karo sampeyan lan buffoons ing perang. Aku saiki gambar, desa iki liberated, lan sampeyan bakal miwiti ngomong sing ora kabeh iku supaya prasaja lan akeh wong elinga dina lawas, carane apik iku. lan komandhan kita ora padha, lan komandan liyane uga curiga,
      Ngomong-ngomong, kerja apa sing apik?
      Minangka kanggo prices edan, lan sing ngangkat munggah yen ora Crimeans piyambak? Padha bisa sambat kabeh padha arep, nanging hukum kapitalisme, dikarepake nggawe pasokan, padha ora murah prices, ora amarga padha ora bisa, nanging amarga padha ora pengin! kanggo MediaWiki, lan napsu nerangake karo mangan.
      iki ditrapake kanggo kabeh resorts kita, mula dadi luwih murah kanggo pindhah menyang Turki lan Mesir tinimbang ing sisih kidul.
  18. 0
    20 Oktober 2016 18:00
    Masalahe ana ing pakulinan lawas, anane partai POWER, ing ngendi sing pengin entuk papan ing sangisore srengenge pungkasane.
  19. 0
    20 Oktober 2016 18:18
    "Karya anti-Rusia sing ditargetake ditindakake ing Crimea"...

    Mdaaaa ... Iki, umume, samesthine ... Nanging, apa sing diomongake lan didokumentasikake Romawi ora nyebabake swasana ati sing positif ...
    Lan maneh - kepala FSB ngerti lan ngomong babagan apa sing kedadeyan, nanging sing kudu ngatasi masalah iki maneh ngeklik ing loteng ...
    Insanity lan venality ... Dheweke manggon ing Jerman suwene 10 taun, banjur dadi wong sing ora duwe omah, lan wis dadi wakil saka United Russia ... Intelijen Jerman kerjane apik ing kontrol CIA. liwat introduksi wong-wong mau menyang struktur administratif Rusia ... Ya, ya, Rusia, amarga Crimea minangka Rusia ...
    1. +1
      20 Oktober 2016 20:25
      Bubar, salah sijine wakil Alushta dipenjara nganti 14 taun amarga mateni lan banjur ngethok sirahe biker ...
  20. Komentar wis dibusak.
    1. +4
      20 Oktober 2016 18:40
      Kutipan saka greenx
      Validasi Komentar

      Idrit-Madrid?! lol
      Tali pundhak saka ngendi?
      ngguyu
      1. 0
        20 Oktober 2016 19:25
        Kutipan saka: stalkerwalker
        Kutipan saka greenx
        Validasi Komentar

        Idrit-Madrid?! lol
        Tali pundhak saka ngendi?
        ngguyu

        Apa epaulettes kasebut?
        1. +3
          20 Oktober 2016 19:55
          Kutipan saka Dym71
          Kutipan saka: stalkerwalker
          Kutipan saka greenx
          Validasi Komentar
          Idrit-Madrid?!
          Tali pundhak saka ngendi?

          Apa epaulettes kasebut?


          Marshalls!!!!
          ngguyu
  21. +2
    20 Oktober 2016 20:21
    Aku dhewe saka Alushta! Roman njlentrehake kabeh kanthi bener! Sampeyan bisa uga ujar manawa dheweke nerangake kanthi cara sing entheng!
  22. +3
    20 Oktober 2016 20:29
    Saka kabeh kesimpulan sing diwaca, mung siji Crimea sing khas Rusia ngguyu
  23. +1
    20 Oktober 2016 22:11
    Lan kepiye gaya Skomorokhov ... Aku ora kenal dheweke ing dandanan (c) ora
  24. Komentar wis dibusak.
  25. +2
    20 Oktober 2016 22:25
    Ngomong opo? :)
    Nalika padha bengok-bengok ing EP PZhIV, EdimRussia - lan liya-liyane, akeh, kalebu ing kene, digedhekake - kepiye ...
    Lan supaya ...
    Anggota ing EP njamin pemilihan walikota, pengangkatan gubernur, lan liya-liyane.
    Pertarungan kanggo ngresiki rangking bisa uga ditindakake ... nanging ... piye wae sluggishly.
    Ana wong sing sopan ing pesta kasebut, nanging kabeh iki ngelingake aku babagan karir.
    Ing kasus apa wae, yen dheweke miwiti njupuk sabotase ing negara kita, preduli saka anggota partai, mula aku mikir yen EP bakal nguwuh babagan teror anyar ...
    Ing cendhak, EP, EP kuwi
    1. +1
      21 Oktober 2016 09:48
      Bakal ana komunis ing kuwasa lan careerists bakal pindhah ana. Saben partai sing duwe kuwasa bakal nyoba mlebu ing macem-macem sampah
  26. +2
    20 Oktober 2016 22:33
    Artikel sing bener! Kanggo saben wong sing ndeleng negatif ing artikel Romawi, aku ngrujuk marang tembung Presiden Federasi Rusia.
    Putin mrentah FSB kanggo nyegah para penjahat lan ekstremis saka penetrating daya ing Crimea
    "Dheweke bakal ngadhepi tugas kanggo nyegah wong-wong sing duwe pidana kepungkur, wakil saka macem-macem jinis gerakan radikal lan ekstremis saka penetrating menyang struktur daya - ing tembung, wong-wong sing bakal nyoba kanggo ngganggu pembangunan normal Crimea lan Sevastopol. "ujare Putin. 07.04.2014/XNUMX/XNUMX
    Ing Crimea, kabeh kedaden persis ngelawan! Kajahatan Crimean wis pindhah menyang Duma Negara!
  27. 0
    22 Oktober 2016 19:51
    Artikel persuasif. Kemungkinan banget yen wong-wong sing duwe gagasan anti-Rusia lan anti-rakyat digali ing kepemimpinan Alushta. Lan kanthi kasempatan yen Poklonskaya wis ana ing Moskow?
    "ER" minangka partai sing rada aneh ing kuwasa.
    1. 0
      31 Oktober 2016 18:38
      Kabar paling anyar saka Alushta:
      http://primechaniya.ru/home/politics/oktyabr20161
      /mest_i_trusost_v_alushte-_posle_aresta_ot_oppozi
      cionerov_otvernulis_kollegi/
      Gawea kesimpulan dhewe...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"