Pasukan kasebut wiwit nampa kiriman komando seluler generasi anyar

16
Kamentrian Pertahanan nampa kiriman komando taktis mobile pisanan saka generasi anyar, laporan TASS pesen saka wakil saka United Instrument-Making Corporation.

Pasukan kasebut wiwit nampa kiriman komando seluler generasi anyar




"Stasiun seluler dirancang kanggo kerja ing lapangan, adoh saka peradaban, kanthi panyebaran pasukan operasional. Ing wektu sing padha, nganti sepuluh wong bisa kerja ing titik kasebut. Saliyane kabeh aksesoris kerja, ana kamar istirahat, pawon, fasilitas rumah tangga liyane, malah lemari klambi kanggo pangatusan sandhangan, "ujare wakil kompleks industri pertahanan ing pameran Komunikasi Militer 2016.

Unit seluler beroperasi minangka bagéan saka sistem printah lan kontrol otomatis.

“Katon kaya mobil van biasa karo trailer. Ing wilayah endi wae, amarga desain khusus, diowahi dadi markas lengkap - kanthi papan kerja kanggo pejabat sing dilengkapi komputasi modern, telekomunikasi lan peralatan liyane, piranti lunak lan dhukungan informasi, "jelas sumber kasebut.

Wektu panyebaran titik sawetara menit.

"Pos komando diuji sajrone latihan operasional paling anyar saka Angkatan Bersenjata lan diapresiasi banget dening pimpinan Staf Umum. Pengembang utama teknologi iki yaiku keprihatinan Sistemprom kita, "ujare wakil saka perusahaan kasebut.

  • http://warfiles.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

16 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +8
    20 Oktober 2016 08:52
    Secara simbolis, ing dina tukang sinyal, sepisan maneh Happy Holidays!
    1. +2
      20 Oktober 2016 08:56
      Komplek sing apik kanthi isi sing sugih, nanging nganti saiki rada angel dioperasi, butuh wektu kanggo nglatih spesialis sing isih durung cukup kanggo kerja. Nanging, kabeh iki minangka kesulitan sementara, ora liya.
      1. +2
        20 Oktober 2016 08:57
        Komunikasi lan koordinasi tansah dadi titik lemah kita. Bungah kahanan wis ganti!
  2. Gur
    +4
    20 Oktober 2016 09:08
    Lan kenapa video kasebut ngomong babagan tentara Belarusia))
  3. +1
    20 Oktober 2016 09:25
    Pusat comm seluler adhedhasar KAMAZ 40 taun kepungkur? Pira barang lawas sing bisa dianyarake, bisa uga wis wektune kanggo mungkasi "laundering" lan "mundur", nanging kudu nyuda sing anyar ???
    1. +4
      20 Oktober 2016 09:39
      Kutipan saka: von_Tilsit
      Pusat comm seluler adhedhasar KAMAZ 40 taun kepungkur?

      Oh ... Tampilake paling sethithik siji sasis kargo sing ngadeg ing njaba dalan sing luwih cilik ..? Mesthi, sampeyan bisa ngrancang truk anyar, lan malah mbangun tanduran kasebut, nanging kepiye carane luwih apik tinimbang KAMAZ?
      1. 0
        24 Oktober 2016 11:53
        Gampang - FMTV, tanggal pangiriman kanggo Angkatan Darat AS - 2011, transportasi wis waja anti peluru lan biasane bersenjata karo heavy. bedhil mesin.
        TTX:
        LMTV A1 MTV A1
        Payload: 2 kg 268 kg
        Beban ditarik: 4 kg 700 kg
        Bahan Bakar: JP8 JP8
        Transmisi: Otomatis Otomatis
        Daya: 168KV 216KV
        Drive: 4×4 6×6

        Sampeyan bisa nemokake foto yen pengin. Lan ing umum - sampeyan bisa mencet dhewe karo tumit ing dodo kaya sing dikarepake lan bengok-bengok babagan manfaat saka wong KAMAZ lawas. Iki diobati kanthi mencet peluru pisanan ing kabin sing ora nganggo waja))
  4. +2
    20 Oktober 2016 09:46
    Happy signalers militèr liburan! Sampeyan menehi sambungan tanpa nikah!
    Ing komunikasi hardware, penampilan dudu perkara utama, nanging ngisi. Luwih apik tinimbang KAMAZ lan KUNGA sing disetujoni lawas durung ana sing nggawe. Saenipun, kamar hardware ngirim ora beda-beda ing sembarang cara saka transportasi biasa.
    1. +2
      20 Oktober 2016 12:45
      Dadi dudu hardware - ing video ana MSH-PSh URAL 4320 lawas, lan jaringan uga MSH-PSh - ZIL-131 lan Kamaz 4310. Video kasebut ora babagan tentara kita - nanging Belarus.
  5. 0
    20 Oktober 2016 11:55
    Banjur apa sing diarani?
  6. 0
    20 Oktober 2016 12:01
    Ide kasebut apik, eksekusi banget negatif. Aku ora bakal ngomong kanggo komunikasi lan stuffing khusus liyane, Aku ora spesialis. Furnitur, dekorasi interior ora tahan kanggo kritik. Bahan, fitting, solusi ergonomis lan teknis kanggo interior sing digunakake dikembangake lan diprodhuksi dening para amatir.
    Uga, algoritma kanggo mbikak / nggawa kung menyang posisi kerja mbingungake .. Ing layanan mobil apa wae, luwih gedhe tinimbang garasi, dheweke bakal ngembangake lan ngetrapake solusi teknologi lan trep.
    Mesthi wae, sing ditampilake minangka prototipe kanggo nggarap solusi konseptual, sing beda-beda kanthi kualitatif bakal mlebu ing seri kasebut.
  7. 0
    20 Oktober 2016 12:13
    Nanging prices mung prohibitive, maneh Cut.
    1. 0
      20 Oktober 2016 18:06
      Napa prohibitive, video babagan tentara Belarusia. Apa jenis hack iki? Lan aku nambah plus.
    2. 0
      21 Oktober 2016 02:27
      Ya, regane murah banget: 24 yuta rubel Belarus = $ 1200 saben awak.
  8. 0
    20 Oktober 2016 12:42
    Lan ing ngendi Angkatan Bersenjata Belarus lan Angkatan Bersenjata Rusia? Dheweke modernisasi USSR MSH-PSh lawas, kita ngeculake sing anyar.
    Video kasebut metu saka topik.
  9. +1
    20 Oktober 2016 18:55
    Kupu-kupu iki digunakake minangka CBU (pusat kontrol pertempuran). Tabel kanggo peta, kanggo komunikasi, "dralloscope". Trailer dilengkapi berth kanggo 4 wong minangka kompartemen gerbong. Trailer kasebut duwe kekurangan - amarga pusat gravitasi sing dhuwur lan fitur desain piranti kopling, dheweke cenderung tip. Lan ora ana sing rumit, ditugasake dening para pejuang perusahaan komandan kanthi cepet kaya tarub USB, utawa UST.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"