Mi-28NM bakal bersenjata rudal sing dianyari

96
Biro Desain Teknik Mesin nggawe rudal anti-tank jarak jauh kanggo helikopter Night Hunter sing dimodernisasi, laporan TASS kanthi referensi kanggo desainer umum perusahaan Valery Kashin.





"Kita nganyarke rudal Ataka lan Khrizantema kanggo nyedhiyakake deteksi, nyekel lan ngrusak target sing luwih dhuwur utamane kanggo Mi-28NM. Komplek senjata rudal sing dipandu ing helikopter uga adaptasi karo rudal anyar, "ujare Kashin.

Miturut dheweke, dianyari gaman helikopter bakal bisa nggunakake "ing sembarang wektu dina lan ing sembarang visibilitas."

Sawise nganyarke, "jarak Ataka ATGM bakal mundhak saka enem nganti wolung kilometer," sumber ing industri pertahanan marang agensi kasebut.

Data babagan roket Khrizantema ora dituduhake.

Elinga yen Mi-28N sing dianyari nggawe penerbangan pertama ing awal Oktober. Helikopter nampa radar nduwur sirah kabeh-babak, kontrol dual, mesin karo tambah tikaman, uga pesawat saka peralatan protèktif marang MANPADS.
  • kabuki/Russianplanes.net
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

96 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 0
    22 Oktober 2016 12:43
    Apa dheweke nyopir dhewe?
    1. +2
      22 Oktober 2016 12:57
      Quote: Kholuy
      Apa dheweke nyopir dhewe?

      Quote: Kholuy
      Kita modernisasi misil Ataka lan Khrizantema kanggo nyedhiyakake macem-macem deteksi, panangkepan lan karusakan target utamane kanggo Mi-28NM.

      Lumrahe....! Aku menet tombol lan lali ...
      1. +8
        22 Oktober 2016 13:04
        Ora Ana

        Titik crosshair ing target - miwiti lan tetep ing ngarsane nganti asor. Kajaba iku, helikopter kudu ing sudut tartamtu miturut sistem sebutan target (yaiku, ora bakal dadi 120 derajat).

        Ing tangan siji, iku ala.
        Ing sisih liya, iki nyuda biaya roket kanthi signifikan.
        1. +1
          22 Oktober 2016 13:32
          Iku ala ing kabeh sisih ... tangan bisa gumeter ....
        2. +1
          22 Oktober 2016 13:58
          Kutipan saka donavi49
          Ora Ana

          Titik crosshair ing target - miwiti lan tetep ing ngarsane nganti asor. Kajaba iku, helikopter kudu ing sudut tartamtu miturut sistem sebutan target (yaiku, ora bakal dadi 120 derajat).

          Ing tangan siji, iku ala.
          Ing sisih liya, iki nyuda biaya roket kanthi signifikan.



          Halo! Newbie.
          Aku khusus ndhaptar kanggo takon wong pinter - kok program pangenalan gambar conventional ora bisa digunakake kanggo ngarep tinimbang wong (siluet apes tank iki, karo tingkat saiki nomer lan program, iku jenis loro driji)? Smartphone biasa ing Android nduweni daya komputasi luwih saka cukup kanggo iki, kakehan 200g nahan kabeh kanthi gampang, ora ana kepala lembing cryogenic ing kasus iki, kamera cilik kaya sing dikarepake lan infra, lan biasa, kabeh ukuran mikro kanggo wektu sing suwe. , lsp. lan liya-liyane. Napa sampeyan butuh wong sing larang lan ora bisa dipercaya? Apa plug kasebut, ing warisan jaman biyen, utawa isih ana sawetara masalah teknologi kanggo mesthekake proses kasebut dipecat lan dilalekake? Matur nuwun kabeh kanggo respon sing bener.
          1. Komentar wis dibusak.
          2. +4
            22 Oktober 2016 14:24
            Kutipan saka snowmatic
            kok ora bisa nggunakake program pangenalan gambar conventional kanggo ngarep tinimbang wong

            Wis nglamar. Ora murah.


            Kutipan saka snowmatic
            Apa dheweke butuh wong sing larang lan ora bisa dipercaya?

            Pilih target banjur klik tombol.

            Kutipan saka snowmatic
            Apa plug kasebut, ing warisan jaman biyen, utawa isih ana sawetara masalah teknologi kanggo mesthekake proses kasebut dipecat lan dilalekake?

            Dhuwit. Padha kena ipat-ipat.
            1. +3
              22 Oktober 2016 15:42
              Juru tulis Spike ... Roket cerdas. Iku nyenggol tank saka ndhuwur ing papan sing paling rawan ...

              Ya, ing Rusia ana dhuwit kanggo kompleks militèr-industri, pitakonan beda-beda, sawetara wong bakat wiwit dipun promosiaken kanggo peran anjog ing biro desain ... Wong lawas saka Jurassic Park, padha isih lungguh ing Kuhlman lan inventing omong kosong, padha manawa kabeh kudu mirah, lan iku prasaja, nanging urip manungsa prajurit ora ateges apa-apa kanggo wong-wong mau, lan iku ora umum kanggo mikir bab urip ana, padha ketoke isih ngilangke piyambak karo koran Pravda ... ing cara lawas ... ngomong ...
              Nanging sethithik, ana titik balik, wong enom lan pinter dipromosikan ing sawetara panggonan, nanging mesthi alon-alon ...
              1. +1
                23 Oktober 2016 11:41
                Quote: Kholuy
                titik balik teka, enom lan pinter dipromosikan ing sawetara panggonan

                Wis majeng. Contone, AK-12 minangka karya "pemuda" sing biasa-biasa wae sing ora ngerti dasar-dasar shooting, sawetara pamer sing dijupuk saka Internet.
                1. +2
                  23 Oktober 2016 13:22
                  Kutipan: Svateev
                  Wis majeng. Contone, AK-12 minangka karya "pemuda" sing biasa-biasa wae sing ora ngerti dasar-dasar shooting, sawetara pamer sing dijupuk saka Internet.

                  Duc ketoke mung Maling, anake wong sing dikira bakat ... Lan ya, sampah AK-12!

                  Nepotisme mrentah ing kompleks industri militer kita mung kanthi cara iki!
            2. 0
              22 Oktober 2016 15:55
              Quote: profesor
              Dhuwit. Padha kena ipat-ipat.

              Sampeyan wis ditakoni babagan liya.
              Yagene ora bisa nggunakake program sing bakal mimpin tinimbang dheweke tinimbang wong sing nuntun roket nganti tekan target? Yaiku, sampeyan wis nangkep, banjur program siluet dhewe nggawa menyang target. Banjur ora bakal ana miss kaya ing video ing ndhuwur nalika tangan operator gemeter ing pungkasan lan dheweke ora kejawab mobil sing ngadeg. Apa kerumitan program kasebut, kenapa wong ora bisa diganti ing kene?
              1. +5
                22 Oktober 2016 17:26
                Quote: consanguineous
                Yagene ora bisa nggunakake program sing bakal mimpin tinimbang dheweke tinimbang wong sing nuntun roket nganti tekan target?

                Lan sapa sing ngandhani yen ana wong sing nyopir roket ing ATGM generasi katelu? Dheweke dhewe menyang gol.

                Quote: consanguineous
                Banjur ora bakal ana miss kaya ing video ing ndhuwur nalika tangan operator gemeter ing pungkasan lan dheweke ora kejawab mobil sing ngadeg.

                Ngendi

                Quote: consanguineous
                Apa kerumitan program kasebut, kenapa wong ora bisa diganti ing kene?

                Ana akeh kangelan. Miturut cara, pangenalan pola optik minangka topik disertasiku. Salah sawijining kesulitan yaiku nalika roket mabur, gambar target diganti. Tank pisanan katon ing profil, lan katon saka ndhuwur sadurunge impact. padha gambar temen beda. owah-owahan skala. Latar mburi diganti.
                1. 0
                  22 Oktober 2016 20:21
                  Quote: profesor
                  Ngendi

                  Video saka Jarome, target kapindho.
                2. 0
                  22 Oktober 2016 21:32
                  Pitakonan.
                  1. Senadyan kasunyatan sing goal wis mimpin dening program.
                  Nalika ngarahake target, rangefinder digunakake, kemungkinan adhedhasar laser. Tugas: target duwe deteksi cahya laser. Kondisi: Sasaran dilengkapi asap bodho. Nduwe kemampuan kanggo mindhah ora mung maju lan mundur nanging uga nengen ngiwa. Solusi: ????
                  2. Operator mimpin: kabeh omong kosong diulang.
                  Kemungkinan slamet saka target waja dhuwur. Kabeh omong kosong padha karo target online, supaya ora ana titik hit, luwih dhuwur (mega saka unsur ngrusak). Kesimpulan kurang ajar, nanging ing kahanan tartamtu.
                3. 0
                  22 Oktober 2016 23:11
                  Quote: profesor

                  2
                  profesor Dina iki, 17:26 ↑ Anyar
                  Quote: consanguineous
                  Yagene ora bisa nggunakake program sing bakal mimpin tinimbang dheweke tinimbang wong sing nuntun roket nganti tekan target?

                  Lan sapa sing ngandhani yen ana wong sing nyopir roket ing ATGM generasi katelu? Dheweke dhewe menyang gol.

                  Quote: consanguineous
                  Banjur ora bakal ana miss kaya ing video ing ndhuwur nalika tangan operator gemeter ing pungkasan lan dheweke ora kejawab mobil sing ngadeg.

                  Ngendi

                  Quote: consanguineous
                  Apa kerumitan program kasebut, kenapa wong ora bisa diganti ing kene?

                  Ana akeh kangelan. Miturut cara, pangenalan pola optik minangka topik disertasiku. Salah sawijining kesulitan yaiku nalika roket mabur, gambar target diganti. Tank pisanan katon ing profil, lan katon saka ndhuwur sadurunge impact. padha gambar temen beda. owah-owahan skala. Latar mburi ganti
                  - lan ora nyoba kanggo nyalin saka bathuk? Wong kasebut abstrak saka latar mburi. Skala alis uga ora dadi alangan, amarga chel ing obyek sing bisa dingerteni langsung ngenali lan ndeleng komponen fraktal, lan apa properti utama fraktal? Sing bener, invariance skala. Skala, Aku ngomong, lan owah-owahan ing bathuk menehi peduli. Ya, ing umum, wong langsung nyorot soko ing obyek, aku ora ngerti apa, nanging iki aneh mung kanggo obyek iki. Yen sampeyan ngajar roket sampeyan kanggo nyorot obyek apa wae mung sing khusus kanggo obyek iki, mula roket iki lan owah-owahan ukuran, latar mburi, lan sudut bakal dadi masalah. Lan nalika iki ora ana, disertasi sampeyan saka lapangan "tembung telung huruf sing ditulis ing pager lan tembung sing padha ditulis ing selembar kertas minangka obyek sing beda" ora ana regane. Kanggo tembung telung aksara kanggo chela iku tembung saka telung aksara, siji obyek, yaiku, sanajan tembung iki ditulis ing langit dening pesawat. Saka kene kudu nari - kok ing bathuk? Apa amarga wong kasebut abstrak saka apa lan apa tembung iki ditulis, fokus ing isi semantik saka apa sing ditulis? Apa angel banget kanggo nggawe formal lan model? Profesor, sampeyan ora bisa nindakake dhewe lan ngadeg ing kasunyatan sing tembung ing pager lan Piece saka kertas iku obyek beda, njaluk pendanaan kanggo kula, lan asil mesthi bakal beda kanggo kula, lan iki ora omong kosong. sing diarani. (kanggo sijine iku entheng) "spesialis pangenalan"
                4. 0
                  23 Oktober 2016 09:06
                  Quote: profesor
                  Lan sapa sing ngandhani yen ana wong sing nyopir roket ing ATGM generasi katelu? Dheweke dhewe menyang gol

                  Aku ngomong babagan rudal ATTACK, operator sing mimpin.
                  Quote: profesor
                  Ngendi

                  Video saka mi-28, ing ndhuwur komentar sampeyan. Ana rong kantun ing target ngadeg tengen ing wayahe pungkasan, lan banjur mencet ing nyopir. Ing cendhak, target ora rusak. Spike sampeyan, kaya sing dakmangerteni, ora kantun target sing ngadeg.

                  Quote: profesor
                  Tank pisanan katon ing profil, lan katon saka ndhuwur sadurunge impact. padha gambar temen beda. owah-owahan skala. Latar mburi diganti.

                  Wis cetha.
                5. 0
                  23 Oktober 2016 17:05
                  Topik iki banget modis ing 70-90s ing USSR. Pengawasku melu lan aku ngerti sawetara wong sing cedhak karo topik pangenalan target
              2. 0
                23 Oktober 2016 11:49
                Quote: consanguineous
                program siluet dhewe ndadekke menyang goal. Banjur ora bakal ana miss kuwi

                Siluet kasebut banjur ganti nalika sudut target diganti. Yaiku, program kasebut kudu "ngerti" ora luwih elek tinimbang wong apa siluet sing diganti cocog karo tujuan sing dituju wong kasebut. Nganti saiki, program-program kasebut ora dipikirake kanthi apik. Contone, Javelin ATGM asring tiba sawise diluncurake - dipateni amarga GOS kasebut ilang target. Lan iki ana ing kahanan omah kaca poligon. Lan yen target isih nolak panuntun dhumateng - iku maneuvers, iku bakal nutupi dhewe karo kumelun ...
            3. +2
              22 Oktober 2016 20:19
              [quote=professor][/quote]

              Ya.
              Aku kudu ngakeni, Spike gedhe.
              dheweke durung duwe tandhingane.
              Ya, Yankees, utawa Syariah Eropa.
              Ora kita.

              Profesor!
              Apa sampeyan duwe program bali saka tanah prajanji menyang tanah air para leluhur? :)
              Utawa mungkin wis wektune setengah saka Israel bali menyang negara asale?
              Kanggo pelabuhan dhewe. ngomong opo... :)
              1. 0
                23 Oktober 2016 11:53
                Kutipan saka mav1971
                Profesor! Apa sampeyan duwe program bali saka tanah prajanji menyang tanah air para leluhur?

                Dheweke luwih apik kanggo kita nglirik
                PS Kanggo "counters" Israel: iku guyon, Profesor dudu agen kita keprungu
          3. VP
            +1
            23 Oktober 2016 10:57
            Mbokmenawa amarga ngerteni bekas driji sing cedhak lan ing sangisore sudut optimal minangka salah sawijining perkara.
            Lan liyane - kanggo ngenali akeh kilometer, kanthi owah-owahan fokus ing gerakan ing kacepetan supersonik, kanggo macem-macem jinis lan jinis MBT, kanggo kamuflase beda, ing sudhut horisontal lan vertikal ganti beda. Aku mung sijine kayu ing waja - siluet beda. Aku geser menyang bolongan dawa meter - siluet beda. Debu wis munggah - siluet beda.
            Aku wedi yen smartphone ora cukup ing kene.
        3. +3
          22 Oktober 2016 16:28
          Kutipan saka donavi49
          Titik crosshair ing target - miwiti lan tetep ing ngarsane nganti asor. Kajaba iku, helikopter kudu ing sudut tartamtu miturut sistem sebutan target (yaiku, ora bakal dadi 120 derajat).

          Ing tangan siji, iku ala.
          Ing sisih liya, iki nyuda biaya roket kanthi signifikan.

          Ora mung nggawe luwih murah - rudal kuwi akeh - luwih tahan gangguan tinimbang sistem "geni * - lali".
          Yaiku, kabeh sistem penindasan laser ("masalah gedhe" kanggo para pencari ATGM sing cilik banget), uga jebakan / sekam IR menyang rudal iki "ing sisih", - apa wae sing sampeyan ucapake, OLS helikopter minangka urutan gedhene. luwih kuat tinimbang sing golek ATGM - bisa digunakake ing kahanan kaya mengkono ora ana ATGM malah bakal weruh target. Iki uga gedhe +.
          Ing tangan liyane, iku ATGMs ngarep sing utamané "nindakake" tentara Irak ing siji wektu - yaiku, nglawan "republik gedhang" ora bisa nglengkapi peralatan karo sistem dipatèni seeker, ngarep ATGMs mesthi luwih apik.
          1. 0
            22 Oktober 2016 20:32
            Quote: 11 ireng
            Kutipan saka donavi49
            Titik crosshair ing target - miwiti lan tetep ing ngarsane nganti asor. Kajaba iku, helikopter kudu ing sudut tartamtu miturut sistem sebutan target (yaiku, ora bakal dadi 120 derajat).

            Ing tangan siji, iku ala.
            Ing sisih liya, iki nyuda biaya roket kanthi signifikan.

            Ora mung nggawe luwih murah - rudal kuwi akeh - luwih tahan gangguan tinimbang sistem "geni * - lali".
            Yaiku, kabeh sistem penindasan laser ("masalah gedhe" kanggo para pencari ATGM sing cilik banget), uga jebakan / sekam IR menyang rudal iki "ing sisih", - apa wae sing sampeyan ucapake, OLS helikopter minangka urutan gedhene. luwih kuat tinimbang sing golek ATGM - bisa digunakake ing kahanan kaya mengkono ora ana ATGM malah bakal weruh target. Iki uga gedhe +.


            Sampeyan salah - nimbang jarak.
            Sistem penindasan laser - ing wilayah target dadi luwih kuat tinimbang sinar / sinyal / lsp sing dibayangke saka target.

            Kutipan: "Sawise ndeteksi katerangan obyek sing dilindhungi dening sinar laser mungsuh, obyek sing dilindhungi disinari karo sinar laser kanthi paramèter generasi sing padha karo sinar laser iluminasi mungsuh, nanging luwih intensitas radiasi, banjur titik cahya. dipindhah saka obyek sing dilindhungi menyang target palsu."
            Iki njupuk kira-kira 1-2 detik.
            Sanajan ora ana sistem countermeasure normal, sinar katerangan isih bisa langsung dideteksi. Sistem proteksi kumelun normal bakal langsung netralake kanthi ngeculake granat menyang arah jalur penerbangan kanthi target target digeser sawetara meter.

            Mangkene gagal serangan 100%.
          2. +1
            23 Oktober 2016 09:13
            Quote: 11 ireng
            Ora mung nggawe luwih murah - rudal kuwi akeh - luwih tahan gangguan tinimbang sistem "geni * - lali".

            Ing video saka mi-28, operator ora mencet target ngadeg, ing wayahe pungkasan ngarsane ditembak mudhun. Ing endi linuwih? Sampeyan kudu duwe loro jinis rudal, kanggo macem-macem kahanan.
        4. 0
          23 Oktober 2016 21:07
          Mesin pelacak dhewe nuntun rudal, lan operator bisa maneuver ing sudut tartamtu ...
      2. +4
        22 Oktober 2016 13:04
        Quote: STARPER
        Lumrahe....! Aku menet tombol lan lali ...

        Uh-uh... Lan tombol apa sing aku mung pencet? belay
      3. +4
        22 Oktober 2016 13:47
        Cekakipun, senjata nglawan wong Papua lan kabeh jinis wong janggut kanthi senjata primitif. Iki dudu sistem "geni lan lali", kene saka mungsuh serius lan jawaban bisa teka
        PS Situs iki wis nerbitaké luwih saka siji artikel sing Mi-28 minangka helikopter arang banget kasil
        1. +1
          22 Oktober 2016 14:00
          Mungkin kita, ing umur dheweke (ratu), bakal sinau babagan liya ...


          Siji-sijine helikopter nyata sing kita duwe (lan ing donya, Apache ukurane cilik banget) - lan sampeyan, "Arang banget ora kasil." Kanthi pendekatan iki, kabeh aviation tentara menyang mbucal. Dheweke bakal ngrampungake roket nganti 11 km (utawa mungkin wis rampung) - lan ora ana regane. Inggih, supaya Ka-52 tetep ing kalbu para pelobi, minangka conto idiocy lan indecision saka ndhuwur ing nggawe kaputusan angel. Iku hard kanggo mikir liyane bodho saka rong jinis mobil.
          1. +6
            22 Oktober 2016 14:39
            Ora ana pelanggaran, nanging Ka-52 sing paling apik. Njupuk Siria padha. Ora ana siji Ka-52 sing ilang, nanging digunakake kanthi serius ... Nanging kanggo kula pribadi - ejection saka kru - menehi kauntungan 100% liwat pati tartamtu ing Mi-28 ...
            1. +7
              22 Oktober 2016 15:20
              Kutipan: Explorer
              Cekakipun, senjata nglawan wong Papua lan kabeh jinis wong janggut kanthi senjata primitif. Iki dudu sistem "geni lan lali", kene saka mungsuh serius lan jawaban bisa teka

              ... lan apa sing bisa mabur saka Abrams, Leopard, Leclerc kanthi jarak 8-10 km. ? ... jawabane ora apa-apa ...omong kosong... ngguyu
              Kutipan saka dauria
              Iku hard kanggo mikir liyane bodho saka rong jinis mobil.

              ... statement kandel ... apik yen keputusan babagan bersenjata Angkatan Bersenjata Federasi Rusia ora padha ... fakta, kaya biasane karo "kritikus" kaya 0 ... K-52 ngluwihi Mi-28N ing pirang-pirang parameter penerbangan ... hi
              1. 0
                22 Oktober 2016 15:33
                . K-52 luwih unggul tinimbang Mi-28N ing pirang-pirang parameter penerbangan.


                Jarak, kacepetan, muatan pertempuran, kakehan sing diidini, pesenan? Kanggo apa persis? Ka pancen podho rupo, plus aku milih kabeh cadangan bobot, kabeh iku mobil mati, nul kanggo modernisasi. Nanging yen iku apik banget, njupuk kaputusan, nulis mati Mi menyang TPA, lan ngalih kapasitas tanduran kanggo Ka. Opo sing salah ? Yagene gawé sing padha, supaya mengko sampeyan bakal nandhang sangsara karo pasokan, latihan, layanan. Ya, lan rega bakal mudhun ing seri gedhe. Flip duwit receh lan milih. Sampeyan ora tau ngerti mobil siap-digawe, malah gedhe-gedhe serial, "disusupi pati" loro karo kita lan mungsuh - iki ora bodho, nanging kaputusan wicaksana. Lan ninggalake dongeng Internet babagan kaluwihan skema coaxial kanggo ibu rumah tangga. Saliyane kapal, ora ana sing sumunar ing skema iki. Nanging Ka-52 ora dibutuhake ing armada.
                1. +4
                  22 Oktober 2016 15:57
                  Ing babagan jarak, langit-langit, kacepetan lan waja, padha, nanging Ka-52 nggawa senjata 500 kg luwih akeh. Elektronik luwih apik, ana sistem ejeksi. Yen rotor buntut utawa buntut ilang, ora bakal muter kaya Mi. Apa iki ora cukup kanggo sampeyan? Tingkat pendakian luwih dhuwur kanggo Ka. Sebutake paling ora siji parameter sing menang Mi-28? Kajaba rega.
                  Kajaba iku, yen sampeyan pracaya nampa, iku luwih trep kanggo kru bisa lungguh ing jejere wong-wong mau, kaya ing Ka-52, lan ora konco, kaya ing Mi.
                  1. +5
                    22 Oktober 2016 16:27
                    Luwih gampang ngontrol helikopter kanthi skema coaxial.
                    Ing pungkasan layanan ing lapangan udara, aku khusus takon timekeeper (isi metu tabel karo tandha kanggo "shooting") bab ATGMs.

                    - Nikola, sajrone kabeh layanan, kepiye ATGM nuduhake awake dhewe - akeh kantun!?
                    - Sampeyan ora bakal pracaya iku, driji siji tangan cukup kanggo count nomer mbleset. Aku kaget dhewe, amarga kadet biasane "kerja". Lan instruktur, sampeyan ngerti, maksimal siji shift seminggu.

                    Nalika iku aku ora ngerti apa jenenge "Ataka" ATGM.
                    Lan wayahe liyane. Ing sawetara ATGM, dheweke biasane nggarap target sing padha. Dadi, nalika nyedhaki wong-wong mau (yen sampeyan mlaku ing dalan pertempuran), kabeh bumi ana ing web saka kabel kontrol ATGM iki. Yen kita isih ngira biaya ATGM kuwi (rada kurang saka biaya Zhiguli) lan sing web kabel iki sing ana ing kaki kita, padha ora nyisakke dhuwit kanggo nimbali. Lan padha kerep kerjo karo ATGMs iki: 300 dina taun padha "makarya" lan biasane 2 shift bebarengan (saka esuke kanggo dusk), 4 resimen, salah siji saka helikopter (Frunze). hi
                    Helikopter misuwur ing papan latihan amarga akurasie, lan kanthi sumber daya apa wae. Mulane, nalika sampeyan ndeleng karya turntable ing video saka Suriah, ngerti sing ana manawa (99% kemungkinan) "ing cilik lan kanggo bull's-mripat." Lan nalika instruktur digunakake, sampeyan bisa langsung ndeleng: minimal kunjungan lan segara geni.
                  2. +3
                    22 Oktober 2016 16:42
                    Kutipan saka Muvka
                    Ing babagan jarak, langit-langit, kacepetan lan pesenan - padha

                    Sampeyan salah - pesenan Mi-28 luwih apik!
                    Mi nduweni kemampuan maneuver sing luwih apik, radar nduwur sirah dipasang ing Mi, turret gunung (tanpa pertempuran cedhak ora bisa dipikirake) uga mung ing Mi.
                    Lan uga - Mi-28 luwih gampang mabur - skema coaxial luwih elek ing babagan iki.
                    PS - Aku wis nerangake luwih saka sepisan yen mbandhingake "Helikopter Medan Perang" lan "Helikopter Dhukungan Rudal" paling ora bodho - loro mesin kasebut apik ing perane.
                    1. +4
                      22 Oktober 2016 17:08
                      Pisanan, bedhil ing Ka-52 yaiku:
                      1 × 30-mm 2A42 meriam (amunisi - 460 puteran; pasokan amunisi selektif, tingkat tembakan variabel)
                      Kapindho, waja malah Ka-52, malah Mi-28 nglindhungi 12,7mm. Apa sing luwih apik?
                      Katelu, Mi-28 ora luwih maneuver tinimbang Ka-52. Kanthi bobot sing padha, Ka-52 nduweni mesin sing luwih kuat. Kanggo kerumitan manajemen, aku ora ngerti, nanging sawise ngapusi sampeyan, sampeyan ora pengin percaya ...
                      1. +3
                        22 Oktober 2016 17:32
                        Kutipan saka Muvka
                        1 × 30-mm 2A42 meriam (amunisi - 460 puteran; pasokan amunisi selektif, tingkat tembakan variabel)

                        Thanks kanggo kutipan pedivicia - saiki ketegangan dhewe lan temokake bedane antarane tembung "gun" lan "turret"? - entuk?

                        Kutipan saka Muvka
                        Kapindho, waja malah Ka-52, malah Mi-28 nglindhungi 12,7mm. Apa sing luwih apik?

                        Kabin Mi-28 duweni 20mm, digawe saka campuran titanium, waja utama ditutupi keramik, anggota kru dipisahake dening partisi lapis baja.
                        Penataan tandem pilot ing kapsul sing kapisah ora dadi kekarepan - siji RPG ing kokpit Alligator cukup kanggo "ngalahake" loro - iki ora kalebu ing Mi-28. Apa aku nerangake kanthi jelas?

                        Kutipan saka Muvka
                        Katelu, Mi-28 ora luwih maneuver tinimbang Ka-52.

                        Ka-52 sinau nggawe puteran mati?
                        Skema koaksial uga duwe kekurangan - deleng dhewe.



                        Kutipan saka Muvka
                        Kanggo kerumitan manajemen, aku ora ngerti, nanging sawise ngapusi sampeyan, sampeyan ora pengin percaya ...

                        Minangka kanggo goroh, dheweke ngerti - aku uga kesel njelasake sing jelas kanggo para urya-patriot sing ora bisa ditembus.
                      2. + 10
                        22 Oktober 2016 18:41
                        Quote: 11 ireng
                        Thanks kanggo kutipan pedivicia - saiki ketegangan dhewe lan temokake bedane antarane tembung "gun" lan "turret"? - entuk?

                        ... apik banget ... limang poin ... asor menara iki kanthi geni anti-pesawat - 100% ... ora ana menara! ... Lanjut ...
                        Quote: 11 ireng
                        Kabin Mi-28 duweni 20mm, digawe saka campuran titanium, waja utama ditutupi keramik, anggota kru dipisahake dening partisi lapis baja.
                        Penataan tandem pilot ing kapsul sing kapisah ora dadi kekarepan - siji RPG ing kokpit Alligator cukup kanggo "ngalahake" loro - iki ora kalebu ing Mi-28. Apa aku nerangake kanthi jelas?

                        ... pesenan ditemtokake - dening Customer! - Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia lan ing kasus iki identik miturut spesifikasi Pelanggan lan syarat GOST RF ... aja nyolong Mbah ... ing Mi-28 cukup kanggo ngalahake pilot. ... mung dheweke duwe tombol kontrol ... operator ora duwe ! ... dheweke saiki muncul ing Mi-28NM! ...
                        Quote: 11 ireng
                        Ka-52 sinau nggawe puteran mati?
                        Skema koaksial uga duwe kekurangan - deleng dhewe.

                        ... apa goleki? ... apa sing cons? ... nggawe kula Friend sitny sirkulasi circular kanggo 360 gr. ngubengi sumbu tanpa ngganti arah penerbangan ing Mi-28N ... ora kuwat? ... ringkih ... lan luwih ngluwihi loop mati ... MAKS-97 piloted dening Ka-50 Mayor Jenderal Boris Vorobyov ... sepuluh taun sadurunge "Mi-28N feat" ing 2007 ... katon:

                        Quote: 11 ireng
                        Minangka kanggo goroh, dheweke ngerti - aku uga kesel njelasake sing jelas kanggo para urya-patriot sing ora bisa ditembus.

                        ... diurutake ... pancen ora becik ngapusi ... dicekel tangan ... lan luwih kanggo kaluwihan Ka-52:
                        - sawetara
                        - kacepetan
                        - tingkat menek
                        - kontrol dual
                        - maneuverability
                        - ketapel
                        ... luwih saka cukup ...
                      3. +1
                        23 Oktober 2016 21:09
                        Mesine padha ... kaya Mi-35
              2. Komentar wis dibusak.
        2. Komentar wis dibusak.
      4. 0
        22 Oktober 2016 19:29
        Aku ora lali, nanging sampeyan uga kudu nyimpen panandha ing target.
    2. 0
      22 Oktober 2016 18:36
      Rudal Ataka minangka misil sing dipandu anti-tank kanthi sistem kontrol komando radio, ora duwe kepala ngarep. Minangka laku wis ditampilake, sirah homing kanggo target lemah kurang efektif, supaya kita lan penguin padha seneng rudal dipandu, sanajan padha mbutuhake sawetara nglayang liwat target, nanging diwenehi sawetara saka karusakan, iki kabeh menehi ganti rugi.
      1. +2
        23 Oktober 2016 08:50
        Bentenipun mung yen aku ana ing Apache LONGBOW lan nalika aku ndeleng 236 target, aku mung murub kabeh rudal (lan paling ora kaya 50 persen target) HELVAIR lan mbuwang langsung, lan sampeyan ing MI28 bakal ngiringi saben target kaya ram lan gantung kaya wedhus lanang, apa bedane ???
    3. +2
      22 Oktober 2016 22:55
      Ya, iki dudu sing sepisanan aku mbaleni maneh kanggo para penggemar helikopter kita - mbandhingake senjata, maca, amarga jelas manawa senjata Apache LONGBOW ana sirah lan pundhak ing ndhuwur senjata helikopter serangan kita: Apache LONGBOW: meriam 30mm muatan amunisi 1200 puteran, ATGM HAILFAIR kanthi kepala homing inframerah - lali murub
      MI28: meriam 30mm kanthi amunisi 300, ATAKA utawa STURM ATGM kanthi tuntunan laser - yaiku, sampeyan kudu nyorot target sadurunge rudal tekan, risiko helikopter ditembak mudhun.
      Kajaba iku, sistem Apache Longbow ngidini sampeyan ngenali nganti 236 target sajrone sawetara detik lan ngeculake ATGM HALFAIR sajrone sawetara detik lan lunga sadurunge misil tekan target. Imager termal lan optik wengi menehi gambar ing tampilan Apache luwih cetha tinimbang ing MI28. Biaya Apache Longbow, bebarengan karo gaman, minangka urutan gedhene sing luwih dhuwur tinimbang biaya MI28, lan iki ora nyegah dheweke menang tender kanggo pasokan helikopter serangan menyang India. Miturut pendapatku, MI28 mung duwe 3 plus: kabin lapis baja, ATGM supersonik lan rega murah kanggo helikopter !!!
      1. 0
        23 Oktober 2016 00:30
        Kutipan saka: raptor1975
        Apache LONGBOW: meriam 30mm kanthi 1200 butir amunisi, ATGM HALFAIR kanthi kepala homing inframerah - lali murub

        - bakal mulang materi, "dihormati" wassat sadurunge padu. Mungkin, sawise kabeh, 20mm "Volcano" karo ciri ceroboh marang produk saka Gryazev gedhe lan Shipunov ing tangan liyane? Saiki katon pucet, ta?
        Kutipan saka: raptor1975
        HEILFAIR TOURS karo sirah homing infrared - kelalen murub

        - Aku mbaleni apa pangguna forum wis ngandika ing ndhuwur kanggo sampeyan minangka khusus wasis - Hellfires apik mung marang Papuans, sing ora duwe perang elektronik utawa laser. Kekebalan gangguan saka rudal "geni lan lali" kaping pirang-pirang luwih murah tinimbang rudal sing dipandu, target seluler ndhelik ing lipatan terrain - serangan rudal larang wiwit gagal, lan sampeyan ora bisa mbenerake.
        Kutipan saka: raptor1975
        Imager termal lan optik wengi menehi gambar ing tampilan Apache luwih cetha dibandhingake karo MI28

        - kauntungan cilik. Deleng, wong Rusia lan Irak kanthi sampurna ndeleng barmaley ing MI-28, lan sakperangan alesan ora mbutuhake gambar sing cetha banget.
        Kutipan saka: raptor1975
        Miturut pendapatku, MI28 mung duwe 3 plus: kabin lapis baja, ATGM supersonik lan rega murah kanggo helikopter !!!

        - sampeyan kudu nambah "gaman sing luwih kuat" (30 mm bedhil mungsuh 20 mm) lan karakteristik pesawat sing luwih apik. Ora, Apache uga nggawe loop mati, mung "dilatih khusus" wassat Maksudku, kabeh dibuwang saka Apache, mung pilot sing ditinggal, banjur nganggo jumpsuit sing entheng wassat Lan nalika pertempuran Apache nyoba nggawe loop mati, banjur goleki apa sing kedadeyan ing Yunani sajrone latihan - apa sampeyan bisa google dhewe? Ayo kula nerangake - pilot Yunani mung nyoba kanggo nggawe daur ulang mati, Urut saka kontrol ilang ngguyu Ing kasunyatan, ana bodho (lan iki bisa dideleng) ora cukup daya kanggo mesin, helikopter tabrakan menyang segara. Dadi wis LIMA KAluwihan! Carl, limang! Marang elektronik sing rada apik! Lan padha njaluk liyane wassat
        1. +1
          23 Oktober 2016 00:49
          Dear!!! Ing helikopter Apache LONGBOW ana bedhil 30mm-M230 lan perhatian !!! beban amunisi yaiku 1200 cangkang, yaiku, ngluwihi beban amunisi MI28 kaping 4. Saiki, babagan rudal HAILFIRE (ATGMs) saiki, salah sawijining ATGM sing paling apik saiki - Rusia ora duwe sing mung amarga larang kaya JAVELIN ATGMs (portabel kanggo infanteri), Rusia duwe telek kaya. jinis CORNET (banget abot lan maneh karo panuntun dhumateng laser) - ing umum, ngadhepi bebener, lan malah yen helikopter kita luwih apik, banjur apa wong India milih Apache A ????????
          1. 0
            23 Oktober 2016 03:29
            Dear, meriam ing Apache pancen 30mm, nanging kanthi dhewe 3 kali luwih lemah tinimbang kita, deleng karakteristik proyektil kasebut (Apache duwe 300g - kita duwe proyektil 1000g sing dakelingi), anti- personel lan marang kendaraan unarmoured. Apache ora duwe waja (keramik tipis ora diitung), beban tempur nyata kurang saka ton (770kg kanthi BR udakara 200km), dene KA-52 duwe bobot 2000kg kanthi BR udakara 250km ...
          2. +4
            23 Oktober 2016 03:52
            bab India, iku hak kanggo milih apa padha arep. luwih becik takon sing wis suwe ngoperasikake AN-64 Apache, iki helikopter telek. wong, 3 bêsik ambruk saka kita amarga gulung ing doyo tarik. loro liyane rusak banget, saka total 13 sing dituku dening Apache, 7 helikopter ambruk. liyane, 3 ilang ing salawas-lawase., lan kita duwe pilot apik lan teknisi sing ngawula. Kabeh sing apik ing Apache yaiku Helfire subsonik lan gangguan sing sithik. lan ora liya . plexiglass, mesin ilang daya sak maneuvering intensif, padha ora narik ing kabeh ing dhataran dhuwur. ing syarat-syarat survivability, ora ana ing kabeh. spare part larang, servise larang, montor dhewe larang, latihane larang...singkate...terus cah..mlaku-mlaku. nanging aku ora kudu ngomong babagan Apache. lan akurasi mencet Helfires saka 4 km uga ora becik. karo maneuvering aktif lan yen ana bangunan utawa alas utawa bukit, pitutur marang kowe ngendi sampeyan bisa shove dhewe utawa guess dhewe? Ya, sampeyan bisa nembak Taliban ing Afghanistan karo wong-wong mau, utawa ing Libya, nanging nglawan mungsuh serius, sing saiki akeh negara kalebu India lan China malah Iran, padha ora efektif, lan linuwih saka Mi-28N plus pinunjul. yen Rusia butuh rudal kaya helfire karo IR seeker, sampeyan ora perlu kuwatir, dheweke bakal entuk. Lan pitakonan rega dudu perkara utama ing kene. nanging paling kamungkinan bakal duwe soko luwih serius bab kang, ora kaya Amerika, padha ora bengok-bengok ing saben pojok lan Panggenan kanggo nggoleki panuku.
            1. 0
              23 Oktober 2016 07:31
              Serangan B wis lungse sanajan sadurunge proyek Mi-28N rampung.
              Lan saiki Whirlwind digunakake ing Ka-50 lan Ka-52 wis outdated.
              Saiki akeh akal kanggo ngalih menyang sistem gabungan, kaya sing digunakake ing kompleks portabel Javelin FGM-148, sing nggunakake prinsip "ngapalake" gambar target ing sawetara rentang gelombang. Saiki, sistem pertahanan aktif Arena sing saiki dikenalake lan akeh diiklanake lan sistem penindasan optoelektronik Shtora ora ana gunane nglawan javelin, lan iki minangka puncak teknologi kita kanggo nglindhungi kendaraan lapis baja.

              [^]
              Mrica abang
            2. 0
              23 Oktober 2016 08:14
              Dear, bukak situs web produsen bedhil 2A42 lan waca: jarak tembak bedhil iki 1500 meter kanggo target waja entheng lan 4000 meter kanggo target tenaga kerja lan non-armor. Banjur pindhah menyang situs web pabrikan bedhil M230 lan sampeyan bakal weruh manawa ana 1500 lan 4000 meter sing padha. Yen Google sampeyan rusak, aku bisa menehi tautan. Kiriman sampeyan nuduhake sampeyan ora ngerti lengkap babagan masalah kasebut, nanging sampeyan mbuwang data sing adoh banget saka bebener lan nyambung menyang situs sing kebak informasi palsu. Aku uga bisa menehi pranala, sawise maca kang siji bisa nganakke sing MI28 nyedot lan ora apik. Nanging, helikopter ora bakal dadi luwih elek saka iki. Kaya Apache. Mangga deleng sumber asli.
              Ing mratelakake panemume, Apache wis praktis ora waja lan bisa ngalahake mudhun meh saka slingshot. Omong kosong lengkap. Pindhah menyang situs web FSUE "KBM" lan bukak tab tengah pers lan tautan siaran pers. Pisanan ing dhaptar yaiku "Night Hunter" lan "Apache": penilaian lengkap.
              s.html Lan secara harfiah ditulis ana Apache lan MI28 kira-kira padha ing syarat-syarat tingkat keamanan ing dianggep siji. Siaran pers kasebut ditandatangani dening kepala desainer OAO Moscow Helicopter Plant im. M.L. Mile, pabrikan MI28. Aku ragu-ragu yen sampeyan ngerti masalah kasebut luwih apik tinimbang dheweke. Lan ana prakara apa pranala sing menehi kula, Aku pangareping desainer saka helikopter mangertos topik iki luwih saka wong liya.
              1. 0
                23 Oktober 2016 17:33
                Sinau bagean mat. Kabeh sing sampeyan tulis yaiku nembak cangkang HE. Ing kene paramèter kasebut meh padha karo efek fragmentasi ... Ing babagan penetrasi lan energi waja, bedhil iki ora bisa dibandhingake. Bedane 2 kali. Proyektil 30mm 2A42 rada luwih lemah tinimbang proyektil bedhil 7-laras pesawat serangan A-10 ... Masalahe yaiku ora ana cangkang karo uranium sing wis entek kanggo nyemprotake tank.
        2. 0
          23 Oktober 2016 02:05
          Dear, sampeyan bakal mulang materiel (nalika aku nulis soko aku weruh saka acara), meriam gunung geni punika outdated 6-barreled 20mm gun pesawat kaliber lan ora ngadeg ing helikopter Apache - wis modern single-barreled 30mm. meriam kaliber 30mm-M230
          1. 0
            23 Oktober 2016 21:21
            Sampeyan koyone wong sing krungu muni, nanging ora ngerti ngendi iku ..... kanggo informasi ing negara NATO, loro 30mm kaliber 30 × 113 mm B (Apache) lan 30 × 173 mm GAU-8 Avenger A -10 iku 7-laras lan iki dudu Gunung geni, Rusia kita 30 × 165 mm. Dadi mbandhingake energi proyektil. Amerika 30x113mm M230 minangka peluncur granat meh easel adhedhasar bedhil 20mm. Ana uga projectile 30x210 ing bedhil anti-pesawat kapal USSR
      2. +1
        23 Oktober 2016 18:29
        Kutipan saka: raptor1975
        HAILFAIR ATGMs karo sirah homing infrared - kelalen murub

        Ora kabeh apik karo dheweke nalika nulis. Nalika diluncurake ing jarak sing adoh, perlu kanggo madhangi target kanthi sumber udara utawa lemah kanggo nyegah panangkepan ora diganggu. Ing jarak medium, kabeh kaya sing ditulis.
      3. 0
        24 Oktober 2016 00:08
        Iki wong bodho - Apache duwe meriam: proyektil 160g, bobote kaya kita saka Zu-23. Kacepetan - 620m / s, sawetara saka pasukan 1,5km - 3sec projectile ing pesawat (efektif 0,8-1,2km), ana sub-kaliber bener karo jarum uranium (9mm ing kacepetan 900-1100m / s). ) lan camulative - cahya (30 -50mm waja bisa mencet nganti 1km). Kok mung sithik? Deleng desain lan lokasi instalasi. Amerika ora bisa ngatasi masalah - stabilitas lan kekuatan saka struktur helikopter karo recoil kuat lan bobot saka bedhil. Ing kene, ing akeh wong ing mburi pager tipis (sanajan digawe saka beton) - sing. Gusti Allah ngalang-alangi, luwih cedhak saka 4 km kanggo kita, ana uncastrated 42nd saka kendaraan tempur infanteri - cangkang meh 300g lan kacepetan mung liwat 900 m / s.

        Uranium crowbar kanggo tank, kanthi cara, mabur nyedhaki - ilang kacepetan luwih cepet, amarga. luwih abot tinimbang tungsten, ing endi wae ing 1800-2000m dibandhingake karo sing terakhir babagan penetrasi lan banjur ilang akeh ....
  2. +5
    22 Oktober 2016 12:53
    Loro-lorone rudal semi-aktif.
    Loro-lorone mbutuhake pangopènan kontrol sing tetep ing penerbangan saka helikopter.
    sing. Iku babagan kontak mata sing terus-terusan.
    Apa gunane nganyarke kanthi nambah jarak tembak rudal semi-aktif?
    Apa sing bakal dadi helikopter ing garis geni kanggo wektu sing luwih suwe tanpa bisa njupuk kauntungan saka terrain?
    Utawa ninggalake kanggo tujuan liyane?
    1. +6
      22 Oktober 2016 14:06
      Kutipan saka mav1971
      Apa gunane nganyarke kanthi nambah jarak tembak rudal semi-aktif?

      Kanggo mbatalake helikopter saka zona pertahanan udara ing zona cedhak, i.e. udakara 10 km. Nalika ditembak saka jarak luwih saka 10 km, kabeh MANPADS / Tunguska (kalebu senjata rudal) / Shilka / lan analoge tiba metu saka sarana bali.
      1. 0
        23 Oktober 2016 21:25
        Kasunyatan bilih radar muncul ing ndhuwur baling-baling. Lan sawetara deteksi tekan 20-25km,
  3. 0
    22 Oktober 2016 13:27
    Lan apa sing "Hermes" ora planning kanggo tuku lan ana gosip sing "Hermes", senajan isih dites, nanging, kaya, padha wiwit dirilis.
  4. +1
    22 Oktober 2016 14:02
    Kutipan saka donavi49
    Ora Ana

    Titik crosshair ing target - miwiti lan tetep ing ngarsane nganti asor. Kajaba iku, helikopter kudu ing sudut tartamtu miturut sistem sebutan target (yaiku, ora bakal dadi 120 derajat).

    Ing tangan siji, iku ala.
    Ing sisih liya, iki nyuda biaya roket kanthi signifikan.

    Rudal homing jenis apa iki.
  5. +3
    22 Oktober 2016 14:12
    Maneh, sanadyan sampah wis liwati mati minangka terobosan technical, ing pendo..ov wis murub lan lali agm114L Longbow. Lan sawetara saka 9 km lan isih ana versi nganti 16 km.
    1. +1
      22 Oktober 2016 14:41
      Lan kita duwe angin puyuh-1. Nanging mung ing Ka-52. Semono uga.
      1. +1
        22 Oktober 2016 20:51
        Kutipan saka Muvka
        Lan kita duwe angin puyuh-1. Nanging mung ing Ka-52. Semono uga.


        Iku dipandu laser.
        Apa ora homing.
        Kajaba iku, lagi ana masalah.
        Enem wulan kepungkur ana informasi saka dina ditampa negara - Ora ana sampel pabrik siji sing lulus tes negara.
        ora rudal siji saka 2000 dhawuh dirilis kanggo pasukan.
    2. +3
      22 Oktober 2016 14:51
      Iki minangka misil sing beda. Miturut rega, kanthi tujuan, kanthi aplikasi. Miturut cara, iki minangka siji-sijine rudal saka seri AGM-114 sing tundhuk karo prinsip "geni lan lali", lan sing belang ora bakal ngilangi rudal kanthi pencari semi-aktif. 114L ora duwe versi 16 km
  6. +3
    22 Oktober 2016 15:21
    Irung bakal ditinggalake kanggo kaendahan. ora katon kaya ngono
  7. +3
    22 Oktober 2016 15:32
    Ing kacepetan penerbangan rudal supersonik, wektu sing ditindakake dening helikopter ing geni mungsuh saya suda, nanging iki ora ngilangi kabutuhan kanggo nggawe sistem anti-tank penerbangan generasi katelu kanthi prinsip "geni-lan-lali". Helikopter kudu bisa murub rudal saka mburi tutup, nggunakake radar overhead utawa sumber liyane kanggo sebutan target.
  8. 0
    22 Oktober 2016 15:48
    Aku seneng banget karo video kasebut..
    Miturut artikel kasebut, aku bakal ngomong iki ... Senjata sing luwih apik lan, sing paling penting, lampu ijo kanggo personel latihan ... Ketrampilan praktis ing panggunaan senjata, kalebu ing kondisi pertempuran, minangka jaminan keamanan kita . ..
    1. 0
      22 Oktober 2016 20:54
      Kutipan saka: yuriy55
      Aku seneng banget karo video kasebut..
      Miturut artikel kasebut, aku bakal ngomong iki ... Senjata sing luwih apik lan, sing paling penting, lampu ijo kanggo personel latihan ... Ketrampilan praktis ing panggunaan senjata, kalebu ing kondisi pertempuran, minangka jaminan keamanan kita . ..



      Kayane aku maca koran tembok kanthi brosur perang 88 ...
      Adol hacks - sampeyan pancen lucu ... sawetara slogan lan slogan lan skrip (ing modern) ...
  9. +1
    22 Oktober 2016 16:06
    Kutipan saka Jarome
    Nanging njabut jeep cepet-cepet ing kacepetan prayoga nyemangati

    Bisa uga cukup kanggo mburu janggut, nanging umume iki ora apik. Ora mesthi bisa tumindak tanpa pertahanan anti-pesawat. Sanajan ana uga sawetara submunisi ing Point U.
    Sawise kabeh, kita urip ing abad 21st:
    ATGM "Spike-ER" (ER - Extended Range) minangka rudal presisi dhuwur generasi kaping papat, sing digunakake ing prinsip "geni - lali". Kemungkinan nggebug kendaraan lapis baja lan struktur benteng saka mungsuh SD iki 0,9. Versi penetrating dhuwur-mbledhos saka warhead sawijining saged nembus tembok bunker lan banjur njeblug ing jero ruangan, nyebabake karusakan maksimum kanggo target lan karusakan minimal kanggo struktur lingkungan. Sadurunge diluncurake lan sajrone penerbangan ATGM, pilot nampa gambar video sing dikirim saka sirah homing. Kanthi ngontrol roket, dheweke milih target sawise diluncurake. UR bisa mabur ing mode otonom lan nampa sinyal babagan owah-owahan data saka pilot. Cara pandhuan iki uga ngidini sampeyan njupuk rudal adoh saka target yen ana kahanan sing ora dikarepake.
    Rudal dipandu anti-tank PARS 3 LR. ATGM iki wis dilayani karo penerbangan FRG wiwit taun 2008. Rudal iki dikembangake kanggo ngganti ATGM Panas lan Dolanan. Prinsip operasi yaiku operator milih lan menehi tandha target ing indikator, lan rudal dituju ing target iki kanthi otomatis miturut gambar sing disimpen. ATGM uga bisa diprogram kanggo nyerang target saka ndhuwur kanthi sudut pertemuan cedhak 90°. Sistem tuntunan PARS 3 LR ATGM kalebu pencari imaging termal anti-interferensi sing beroperasi ing kisaran dawa gelombang 8-12 mikron. Peluncuran sistem pertahanan rudal ditindakake miturut prinsip "geni lan lali", sing ngidini helikopter ngganti posisi kasebut sanalika sawise rudal diluncurake lan ninggalake wilayah jangkoan pertahanan udara musuh. Pencari IR nangkep target kasebut sadurunge diluncurake rudal. Sawise ndeteksi, ngenali lan ngenali target, SD kanthi mandiri nindakake nargetake. Kepala homing nggunakake teknologi IR, amarga ana identifikasi target lan sebutan target sing jelas ing kabeh kisaran. Warhead punika tandem. Iki njamin karusakan tank sing dilengkapi proteksi dinamis, helikopter, dugout, benteng jinis lapangan lan pos komando.
    1. +1
      22 Oktober 2016 18:24
      Lemu banget kanggo perang karo rudal kaya kanggo janggut, sampeyan bisa tetep tanpa celonone. Amers nggunakake rudal Jagm paling anyar ing layanan ing 2016, kanthi sawetara panggunaan ing helikopter nganti 16 km.
      1. +1
        22 Oktober 2016 21:02
        Kutipan saka: okko077
        Lemu banget kanggo perang karo rudal kaya kanggo janggut, sampeyan bisa tetep tanpa celonone. Amers nggunakake rudal Jagm paling anyar ing layanan ing 2016, kanthi sawetara panggunaan ing helikopter nganti 16 km.


        Ya ora lemu.
        Biaya siji awak bisa uga cilik, nanging biaya logistik menyang zona konflik, latihan, senjata, karusakan bisa. sing bakal nggawa, umume, biaya saka Qatar utawa Saudis lan nggawa "Alla-I-to-bar" kira-kira padha karo biaya roket.
        bener iku.
        Wong Israel wis suwe ngerti babagan iki.
        Lan padha ora mangu-mangu kanggo nggawe pisanan senjata tenan matèni, lan mung banjur padha latihan kanggo ngurangi biaya. tanpa mundhut potensial.
        1. 0
          23 Oktober 2016 17:41
          Kabeh mung diitung. Bandingake "Cornet", "TOU" lan Javelin", "Spike". Dampake regane padha kaping pirang-pirang luwih murah. Ora ana oposisi ...
      2. +1
        22 Oktober 2016 21:37
        Rudal Jagm bisa digandhengake karo generasi kaping papat ATGM - multi-tujuan - pencari telung saluran kanthi sistem pangenalan target.
  10. +1
    22 Oktober 2016 17:37
    Nah, saiki menyang Suriah kanggo pesawat.
    Banjur kita bakal ngomong babagan sepira sistem proteksi sing wis ditingkatake ing kana.
  11. +1
    22 Oktober 2016 17:49
    11 ireng,
    Bisa nyambung menyang pangayoman marang cangkang 20mm?
    Lan apa menara ing Mi-28? Aku ora nemokake info.
    Lan apa gunane jerat ing helikopter?
    Apa Mi-28 bisa mabur mundur? Utawa miring tanpa mlengkung?
    1. +2
      22 Oktober 2016 18:50
      Kutipan saka Muvka
      11 ireng,
      Bisa nyambung menyang pangayoman marang cangkang 20mm?

      Gampang - lan luwih.


      Kutipan saka Muvka
      Lan apa menara ing Mi-28? Aku ora nemokake info.

      Sinau materi.

      Kutipan saka Muvka
      Lan apa gunane jerat ing helikopter?

      Intine yaiku stabilitas Mi-28 sing luwih apik - bisa ditindakake, nanging Ka-52 ora bisa.
      Ka-50 isih bisa, nanging Ka-52 dadi luwih abot lan pusat gravitasi pindah - sebagian ilang maneuverability.
      Makna saka daur ulang mati - uga, contone, kanggo njaluk adoh saka buron utawa minangka maneuver anti-rudal.

      Kutipan saka Muvka
      Apa Mi-28 bisa mabur mundur? Utawa miring tanpa mlengkung?

      Apa sampeyan nonton video ing video pisanan (sing dakwenehake sadurunge)? Ing kono, dheweke nindakake kabeh iki, lan liya-liyane ... lan ora ana helikopter siji sing bisa mabur "miring tanpa condong" amarga hukum katelu Newton.

      PS - Aku mbaleni, iku ndadekake pangertèn kanggo mbandhingaké babak karo kothak!
      1. +1
        22 Oktober 2016 19:47
        Deleng ing acceptance, bab Ka-52. Aku takon sampeyan.
      2. +2
        22 Oktober 2016 19:49
        Minangka anti-rudal utawa maneuver supaya ora nguber, daur ulang kasebut bisa didebat. Malah nglawan helikopter ora cocok banget. Luwih, kanggo nuduhake kemungkinan.
    2. +3
      22 Oktober 2016 23:01
      Mi utawa Ka utawa Apache - kabeh mau wis ana.
      Drone serangan nindakake pakaryan luwih apik. Lan tanpa risiko pati pilot.
    3. 0
      23 Oktober 2016 21:27
      ..lan mundhakaken paw, nuduhake gol.
  12. +3
    22 Oktober 2016 20:02
    Inok10,
    Kutipan saka Inok10
    ... pesenan ditemtokake - dening Customer! - Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia lan ing kasus iki identik miturut spesifikasi Pelanggan lan syarat GOST RF ... aja nyolong Mbah ... ing Mi-28 cukup kanggo ngalahake pilot. ... mung dheweke duwe tombol kontrol ... operator ora duwe! ... dheweke saiki muncul ing Mi-28NM! ...


    Kaping pisanan, pesenan Mi-28 luwih apik tinimbang Ka-52 - FACT. Apa hubungane GOST?
    Kapindho, kita ngomong babagan mi 28NM.
    Katelu, gagang ing kokpit copilot uga ana ing versi latihan tempur Mi-28N.
    Kaping papat, rada aneh kanggo nyalahake modifikasi Mi-28N sing ora ana moral, banjur deleng KA-50, KA-50 KARL - apa hubungane karo Ka-52 ?!

    Kutipan saka Inok10
    ... apa goleki? ... apa sing cons? ... nggawe kula Friend sitny sirkulasi circular kanggo 360 gr. ngubengi sumbu tanpa ngganti arah penerbangan ing Mi-28N ... ora kuwat? ... ringkih ... lan luwih ngluwihi loop mati ... MAKS-97 piloted dening Ka-50, Mayor Jenderal Boris Vorobyov ... sepuluh taun sadurunge "Mi-28N feat" ing 2007 ... katon :

    Kaping pisanan, ora - ora kuwat kanggo aku nindakake! Utawa, aku ora bisa nindakake dhewe, amarga aku insinyur, dudu pilot helikopter, nanging pilot penembak jitu nindakake kanthi gampang - deleng!


    Apa sing ana ing kene ing wiwitan - oh, iku ...

    Kutipan saka Inok10
    sirkulasi circular ing 360 gr. ngubengi sumbu tanpa ngganti arah penerbangan ing Mi-28N


    Kapindho - Aku ora ngerti sapa sing sampeyan kejiret ing kana - aku ora nate nolak kemungkinan Ka-50 nggawe maneuver iki. Ya, mung Ka-52 luwih abot, EMNIP, meh 3 ton tinimbang Ka-50 lan pusat gravitasi dipindhah saka Akulovsky - mulane, ora bisa nindakake maneuver iki lan maneuverability umume suda.

    Katelu, ora gampang ngalahake menara kanthi geni saka lemah, iki minangka gegaman utama operator personel lapis baja lan kendaraan tempur infanteri - argumen sing terus terang. Ya, lan Ka-52 duwe radar ing papan iki ...


    Kutipan saka Inok10
    ... lan luwih kanggo kaluwihan saka Ka-52:
    - sawetara
    - kacepetan
    - tingkat menek
    - kontrol dual
    - maneuverability
    - ketapel
    ... luwih saka cukup ...


    Kontrol ganda - NO.
    Maneuverability - NO.
    Sing mesthi - ngapusi iku ora apik.

    Lan aku bakal nambah dhewe - kaluwihan saka Mi-28NM:
    -Maneuverability
    - Instalasi turret
    - Locator liwat-the-pundhak
    - Vitalitas
    -Rega

    Inggih, siji liyane +, 28 ing buntut ana kompartemen bagasi, kang pas 2-3 prajurit, yen perlu, contone, padha bisa njupuk wong tatu utawa 2-3 prajurit.

    PS - Aku mbaleni maneh, iki mobil temen beda, saben duwe tugas dhewe, iku mung bodho kanggo mbandhingaké!
    1. +2
      24 Oktober 2016 01:22
      Quote: 11 ireng
      Kaping pisanan, pesenan Mi-28 luwih apik tinimbang Ka-52 - FACT. Apa hubungane GOST?

      ... nyatane ... Panjaluk pelanggan ... 23 mm kanggo loro ...
      Quote: 11 ireng
      Kapindho, kita ngomong babagan mi 28NM.

      ... Ayo ?! ... uga, banjur apa ora mbandhingaké Ka-26 karo Mi-28NM? ... iku rong driji ing aspal ... mbok menawa kita bakal rampung shambles! ... am
      Quote: 11 ireng
      Katelu, gagang ing kokpit copilot uga ana ing versi latihan tempur Mi-28N.
      ... dhewe butuh helikopter tempur lan ora latihan ! ...
      Quote: 11 ireng
      Kaping papat, rada aneh kanggo nyalahake modifikasi Mi-28N sing ora sopan, banjur deleng KA-50, KA-50 KARL - apa hubungane karo Ka-52 ?!
      ... karo kabeh ... Sampeyan mbandhingake Mi-28NM saka model 2016 karo Ka-52 saka model 2008 taun ... lan ndhuwur sampeyan wis mbuktekaken sing malah Ka-50 sepuluh taun sadurunge Mi-28N bisa nindakake luwih akeh lan luwih apik tinimbang sing pungkasan ... Sampeyan munggah menyang botol ...
      Quote: 11 ireng
      Kapindho - Aku ora ngerti sapa sing sampeyan kejiret ing kana - aku ora nate nolak kemungkinan Ka-50 nggawe maneuver iki. Ya, mung Ka-52 luwih abot, EMNIP, meh 3 ton tinimbang Ka-50 lan pusat gravitasi dipindhah saka Akulovsky - mulane, ora bisa nindakake maneuver iki lan maneuverability umume suda.
      ... apa telung nada?! ... tangi ... pusat massa tetep ing panggonan sing padha ... kita mulang materi lan ora singsot muspra:
      - massa saka kosong Ka-50 punika 7700 kg.
      - massa saka kosong Ka-52 punika 7800 kg.
      - maksimum lepas landas Ka-50 - 10800 kg.
      - maksimum lepas landas Ka-52 - 11800 kg.
      ... kanthi bobot lepas landas normal, bedane 500 kg ... lan saiki ayo ndeleng Mi-28N
      - bobot kosong - 8500 kg.
      - lepas landas maksimum - 12100 kg. ... lepas landas normal identik karo Ka-52 - 10700 kg. .... dadi sapa sing luwih abot ing kono?! ... lan carane wong ana karo maneuverability? ... karo massa migunani padha senjata 2800 kg. ... ORA PUTUH NGAPUSI, BISA LAN DIP! ... kabeh karakteristik kinerja saka http://militaryrussia.ru/ ... sumber sing bisa dipercaya ...
  13. 0
    22 Oktober 2016 20:48
    Kutipan saka: okko077
    Konco sing jenggot iku banget lemak kanggo perang karo roket kuwi, sampeyan bisa tetep tanpa celonone.

    Inggih, sampeyan umume bisa ngapusi sing ora bisa dikendhaleni, iku bisnis kanggo ngeculake pak perawat
  14. mQn
    0
    22 Oktober 2016 22:39
    Cukup kanggo nggawe ATTACK iki nalika Hermes siap, pinten sampeyan bisa narik kucing dening bal
  15. +1
    22 Oktober 2016 22:54
    Ya, iki dudu sing sepisanan aku mbaleni maneh kanggo para penggemar helikopter kita - mbandhingake senjata, maca, amarga jelas manawa senjata Apache LONGBOW ana sirah lan pundhak ing ndhuwur senjata helikopter serangan kita: Apache LONGBOW: meriam 30mm muatan amunisi 1200 puteran, ATGM HAILFAIR kanthi kepala homing inframerah - lali murub
    MI28: meriam 30mm kanthi amunisi 300, ATAKA utawa STURM ATGM kanthi tuntunan laser - yaiku, sampeyan kudu nyorot target sadurunge rudal tekan, risiko helikopter ditembak mudhun.
    Kajaba iku, sistem Apache Longbow ngidini sampeyan ngenali nganti 236 target sajrone sawetara detik lan ngeculake ATGM HALFAIR sajrone sawetara detik lan lunga sadurunge misil tekan target. Imager termal lan optik wengi menehi gambar ing tampilan Apache luwih cetha tinimbang ing MI28. Biaya Apache Longbow, bebarengan karo gaman, minangka urutan gedhene sing luwih dhuwur tinimbang biaya MI28, lan iki ora nyegah dheweke menang tender kanggo pasokan helikopter serangan menyang India. Miturut pendapatku, MI28 mung duwe 3 plus: kabin lapis baja, ATGM supersonik lan rega murah kanggo helikopter !!!
    1. 0
      23 Oktober 2016 22:07
      Apa sampeyan mikir yen helikopter kasebut dicopot? lan Fly on baya?
  16. 0
    22 Oktober 2016 23:02
    Kutipan saka Inok10
    - sawetara
    - kacepetan
    - tingkat menek
    - kontrol dual
    - maneuverability
    - ketapel
    ... luwih saka cukup ...

    Sampeyan marang sing loro helikopter apik kanggo tugas, lan duwe drawbacks. Nanging sakperangan alesan, penggemar Ka-52 bakal ngethok tenggorokan kanggo pet.
    Ketapel? Apa ana sing wis nyoba kanggo wong urip? Koyo-koyo padha nyetel, nanging ora ana sing wani mriksa (Ngomong-ngomong, DAM takon marang para demonstran ing salah sawijining pameran - "Ora ana sing pengin mriksa ketapel?". Ora ana sukarelawan.). Malah ing kursi, pilot resiko ciloko. Lan kene ...
  17. 0
    23 Oktober 2016 00:11
    Nglatih wong wadon tuwa
  18. 0
    23 Oktober 2016 03:07
    Sawise nganyarke, "jarak Ataka ATGM bakal mundhak saka enem nganti wolung kilometer," sumber ing industri pertahanan marang agensi kasebut.

    Lan apa ora sijine "Vikhr" ATGM wis ana karo sawetara nganti 10 km. ?
  19. 0
    23 Oktober 2016 19:26
    Rudal kasebut kudu dikontrol saka helikopter, iki cara sing bener. Nalika helikopter mbutuhake rudal udara / permukaan kanggo murub luwih saka 35 km, mula dibutuhake identifikasi lan bimbingan "otonom". kanggo stabilisasi lan taxiing, nambah daya. Ora ana pertahanan pasif lan paling aktif bakal bisa ing roket kuwi. free tiba) bisa mencet luwih akurat tinimbang bom dipandu modern karo laser, satelit, etc. panuntun dhumateng (200000 kaping luwih larang) Ayo helikopter "worth sawijining bobot ing emas" duwe sistem ngarahake, nanging consumables (amunisi) kudu panyimpenan massive, mirah lan long-term.
    Ide amunisi "pinter" mesthi apik, nanging pisanan, aku kudu fokus ing "kepala", lan mung tangan lan sikil.
  20. +1
    23 Oktober 2016 22:06
    Apa situsku bug? Dheweke ditransfer menyang desain anyar, dadi normal, nanging saiki dadi surem maneh, kaya Internet kaya ing taun 90-an.
    1. 0
      23 Oktober 2016 22:21
      Ya, paling ora ana loro! Admin, deleng carane lalu lintas situs wis mudhun ???? Apa ora ngganggu sampeyan?????
  21. 0
    23 Oktober 2016 22:17
    Kutipan saka Macintosh Lunix
    Bocah-bocah drool babagan keajaiban jaban rangkah. Yen ana sing duwe panemu sing beda, jelasake: kepiye bom teyeng taun 80-an (free fall) bisa luwih akurat tinimbang bom dipandu modern kanthi laser, satelit, lsp. panuntun dhumateng (100 kaping luwih larang).


    Yen kita njupuk statistik normal, mula ora bisa kenek luwih akurat! dhasar kang.
    Mung ana 2 pangecualian.
    1. Kenek ora sengaja ing "10". Siji saka satus. Kabeh liyane ana ing wilayah "loro-telu".
    2. malfunction, non-tundhuk karo peraturan nalika miwiti kontrol. 3-5 saka 100 gagal.
    Kabeh liyane tiba ing bunder "wolung sepuluh".

    Iki carane dadi cetha?

    Supaya pilot bisa mbuwang bom kanthi normal, dheweke kudu mbuwang pirang-pirang taun.
    Apa iki terus-terusan.
    Fly lan uncalan.
    Apa sampeyan ngerti pira regane pesawat?
    Bahan bakar ana, kabeh biaya liyane (mabur pesawat minangka tenaga kerja lan gaji atusan lan ewonan wong).
    Luwih akeh tinimbang bom sing dipandu !!!
    Lan nalika dheweke sinau mbuwang bom tanpa arah, banjur ngetang. sampeyan bisa nyedhot dheweke ...
    kanggo mbuwang puluhan yuta dolar kanggo skill.
    Kang bisa utawa ora muter.
    Kanggo kemungkinan kena bom sing dipandu mesthi luwih dhuwur sanajan kanggo wong anyar (matuhi peraturan) tinimbang karo kolonel sing ora duwe pituduh.
  22. 0
    24 Oktober 2016 07:47
    padha dilengkapi karo raket, nanging apa bab "Afghanit" ing "Mishka" padha lali kanggo nggantung chtoli ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"