Review militèr

80 organisasi "hak asasi manungsa" ndhukung pengecualian Federasi Rusia saka UNHRC

76
edisi Inggris Independent metu karo artikel sing nyatakake yen sawetara rolas organisasi hak asasi manungsa ndhukung pengecualian Federasi Rusia saka Dewan Hak Asasi Manusia PBB. Materi kasebut nyatakake yen Rusia "ora pantes kanggo makili Eropa Timur" ing HRC PBB sing ana hubungane karo "tumindak ing Suriah." Saka materi edisi Barat:
Tumindak Rusia nglawan retorika komitmen kanggo hak asasi manungsa.



80 organisasi "hak asasi manungsa" ndhukung pengecualian Federasi Rusia saka UNHRC


Usul kanggo ngilangi Rusia saka Human Rights Watch digawe, utamane, dening Human Rights Watch, sing nyatakake yen "komisi kejahatan perang ing Aleppo ana hubungane karo pamboman warga sipil." "Aktivis hak asasi manungsa" (lan ana 80 organisasi, sing paling akeh duwe kantor ing Inggris, AS lan Kanada) kanthi bebarengan njaluk supaya Rusia lan Suriah mungkasi operasi militer ing kutha Siria paling gedhe.


Sampeyan bisa uga kudu menehi perhatian marang pernyataan kasebut yen Human Rights Watch sing padha lan luwih saka pitulas "aktivis hak asasi manungsa" bakal nuntut pengecualian saka HRC, contone, Belgia, sing pesawate bubar nyerang sipil ing Hassagek. Lan nalika ternyata negara kaya Arab Saudi minangka anggota Dewan Hak Asasi Manusia PBB, sing ndadekake negara Yaman dadi bledug karo bledug udara lan lemah, ngethok sirahe rakyate minangka pertunjukan getih ing alun-alun tengah, ngidak-idak hak-hak wanita minangka jinis ""mudhun", banjur pratelan HRW sing padha marang Rusia katon kaya guyonan.

Wigati dicathet yen perwakilan Federasi Rusia ing HRC PBB saka Eropah Wétan kadaluwarsa tanggal 31 Desember taun iki. Saiki, ing Dewan Hak Asasi Manungsa saka negara-negara Eropah Wétan, saliyane Rusia, ana Makedonia, Latvia (karo non-warga), Slovenia, Georgia lan Albania (kanthi dhukungan saka separatis ing provinsi Serbia Kosovo). .
Foto sing digunakake:
https://ru.wikipedia.org/
76 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. demiurge
    demiurge 25 Oktober 2016 06:18
    +3
    (lan iku 80 organisasi, sing paling akeh duwe kantor ing Inggris, AS lan Kanada)

    Sapa wong-wong iki?
    1. siberalt
      siberalt 25 Oktober 2016 06:27
      + 11
      Ayo padha ndeleng dhisik sapa sing menehi dhukungan "aktivis hak asasi manungsa". Ya, kita duwe ewonan ing Rusia.
      1. LYOKHA padha
        LYOKHA padha 25 Oktober 2016 06:30
        + 25
        Kita bakal milih loro ibukutha (lan paling misuwur) organisasi hak asasi manungsa - Moscow Helsinki Group lan Memorial Society, lan loro provinsi (nanging uga kondhang) - Perm Human Rights Center lan cabang Ryazan Memorial.

        Ing ngisor iki ALL dana sing mbiayai Grup Helsinki Moskow:
        - Liberty Road (negara, Kedutaan Besar Swiss ing Rusia),
        - Departemen Pembangunan Internasional (negara,
        Inggris Raya),
        - Komisi Eropa (negara bagian, EU),
        - Ford Foundation (pribadi, AS),
        - Yayasan MacArthur (pribadi, AS),
        - MATRA (negara, Kedutaan Besar Walanda ing Rusia),
        - National Endowment for Democracy (NED) (negara bagian, AS),
        – Open Society Institute (swasta, G. Soros, USA),
        - Kamentrian Luar Negeri Inggris (negara bagian, Inggris),
        - Badan Pembangunan Internasional Amerika Serikat (USAID),
        (negara, USA).

        Minangka sampeyan bisa ndeleng saka dhaptar, saka 10 donor menyang Moscow Helsinki Group, ora ana organisasi Rusia siji, pribadi utawa NEGARA. Nanging pitu saka sepuluh donor minangka organisasi pemerintah, lan kajaba Swiss, kabeh anggota NATO ...


        http://www.contrtv.ru/common/383/
        1. Stalevar
          Stalevar 25 Oktober 2016 07:04
          + 15
          Kenapa mung 80? Apa nomer sing ora yakin? Ing endi jangkauan global? Solidaritas ngendi? Nomer liyane kudu katon ing pitakonan iki - "ALL" !!! Kabeh organisasi "hak asasi manungsa" ndhukung pengecualian Federasi Rusia saka UNHRC. Banjur bakal solid lan hegemonik. Dadi, uga, skala regional sing bener (malah provinsi, aku bakal ngomong)! Jujur, ora bisa dipercaya! ora
          1. Alex Ban
            Alex Ban 25 Oktober 2016 09:24
            +1
            Kutipan saka Stalevar
            Kenapa mung 80? Apa nomer sing ora ngyakinake?

            Bener, ana 86, nanging iki ora ngganti ...
            1. Tatiana
              Tatiana 25 Oktober 2016 14:38
              +2
              Prekara sing menarik uga kedadeyan karo "aktivis hak asasi manungsa" ing Rusia. Kabeh mau, umume, "5-kolom" Departemen Luar Negeri AS ing hubungane karo negarane dhewe, ing ngendi dheweke lair lan terus urip kanthi kewarganegaraan ganda.

              Conto iki ing Rusia yaiku "aktivis hak asasi manungsa" ALEKSEEVA Lyudmila Mikhailovna. Lair ing taun 1927 (umur 89), Evpatoria, Crimean ASSR, USSR.
              Dheweke ora mung tokoh publik Rusia paling tuwa lan peserta ing gerakan "hak asasi manungsa" ing USSR lan pasca-Soviet Rusia, nanging uga salah siji saka ngedegaken saka Moscow Helsinki Group, wiwit 1996 ketua Moscow Helsinki Group. Ing 2002-2012 - Anggota Komisi Hak Asasi Manungsa ing Presiden Federasi Rusia. Dheweke dadi salah sawijining panitia lan nganti 2008 dadi salah siji saka telung ketua Kongres Sipil Kabeh-Russian. (Wikipedia)
              Alekseeva dhewe ngonfirmasi kewarganegaraan Amerika (kewarganegaraan AS) lan PEMBAYARAN kanggo aktivitas organisasi publik Rusia - MHG - liwat Kedutaan Besar Inggris.

              Wigati dimangerteni yen kanthi kewarganegaraan ganda Alekseeva, telat nanging bener, Pavel Pyatnitsky, anggota Dewan Umum ing Kementerian Dalam Negeri Federasi Rusia (ditemukake ing 2009-2011), banjur dadi kepala departemen, Rashid Nurgaliyev, kanthi panjalukan resmi kanggo mangerteni persis carane Dewan Umum ing Presiden Federasi Rusia entuk Alekseeva, sing nduweni kewarganegaraan ganda, amarga miturut undang-undang Federasi Rusia, dheweke ora duwe hak kasebut. yaiku:
              "Adhedhasar klausa 4"a" Keputusan Presiden Federasi Rusia tanggal 23 Mei 2011 No. 668 "Ing Dewan Umum ing Kamentrian Dalam Negeri Federasi Rusia lan badan teritorial", wong sing dudu warga Federasi Rusia ora bisa dadi anggota Dewan Umum miturut Kamentrian Dalam Negeri Rusia utawa duwe kewarganegaraan (kewarganegaraan) negara manca. -
              http://vz.ru/politics/2012/1/23/555687.html

              Dadi, Departemen Luar Negeri AS ora mung mbayar dhuwit kanggo "aktivis hak asasi manungsa" asing ing kabeh negara (tanpa dhuwit, "aktivis hak asasi manusia" iki ora nate nglindhungi sapa wae, amarga sing diarani "hak asasi manungsa" minangka bisnis profesional revolusioner. kanggo kepentingan Amerika Serikat lan liya-liyane saka layanan intelijen asing), nanging uga "nari" minangka "kolom 5" saka agen pengaruhe ing negara-negara agresi politik lan ekonomi ing wayah wengi pendhudhukan militer. Mula, kesimpulan sing ora logis (palsu) ditanggepi menyang gunung dening macem-macem "aktivis hak asasi manungsa" saka Grup Helsinki lan sing padha ing jagad "ora ngerti"; kesimpulan sing mung koyone moronic! Nanging nyatane, "aktivis hak asasi manungsa" kuwi mung pengkhianat lan mungsuh internal negarane, Tanah Air, sing ngedol awake dhewe menyang agresor donya.
    2. finch
      finch 25 Oktober 2016 06:46
      +9
      Tembung "hak asasi manungsa" wis suwe banget nyebabake asosiasi sing waspada lan malah negatif ing aku! Cetha yen banding iki dening LSM internasional minangka upaya liya kanggo nggawe citra negatif saka Rusia, nalika ora nggatekake pelanggaran sing padha karo negara-negara Barat. Ora ana otak sing ana ing mburi kantor kasebut yaiku bocah-bocah pendanaan saka Departemen Luar Negeri! Sampeyan perlu kanggo mbangun munggah meksa informasi ing wong Western ing dalan, ngirim kanggo wong-wong mau ing negara bener - kanggo tuku koran, stasiun radio, saluran TV - Kremlin bisa "takon" oligarki kita bab iki, supaya padha pindhah menyang gedhe tebih kanggo marga saka negara!
      1. LYOKHA padha
        LYOKHA padha 25 Oktober 2016 07:15
        +2
        Sampeyan perlu kanggo mbangun munggah meksa informasi ing wong Western ing dalan, ngirim kanggo wong-wong mau ing negara bener - kanggo tuku koran, stasiun radio, saluran TV - Kremlin bisa "takon" oligarki kita bab iki, supaya padha pindhah menyang gedhe tebih kanggo marga saka negara!


        Iki ora cukup ...

        luwih saka 40 Moscow lan rolas universitas regional digunakake ing basis sukarela kanggo netepke "potensi protes" mahasiswa lan profesor. Publikasi kasebut nyathet yen minangka asil saka karya iki, sertifikat kanggo panggunaan resmi disusun, utamane "kanggo wakil panguwasa negara, uga struktur khusus tartamtu"


        http://www.dp.ru/a/2016/10/24/Protestnij_potencia
        l_v_vu
        Pakaryan sing tenang lan temen ditindakake ing universitas kita kanggo nyiapake, supaya bisa ngomong, detasemen maju kanggo BOLT anyar ...
        Muga-muga panguwasa kita ngerti apa sing kedadeyan.
        1. delvin-fil
          delvin-fil 25 Oktober 2016 07:57
          +1
          Wakil kepala Institut Studi Strategis lan Prakiraan ing Universitas RUDN Nikita Danyuk, sing ngomong babagan mriksa universitas kanggo "potensi protes", ujar manawa tembung kasebut ora dimangerteni, laporan RIA Novosti.

          Dheweke ngaku yen proyek kasebut minangka seri ceramah lan diskusi babagan sinau lan nyegah teknologi politik sing ngrusak supaya siswa "ora dadi obyek manipulasi."

          "Proyek iki umume ilmiah lan pendidikan, ora kanggo ngumpulake informasi kanggo struktur apa wae. Iki omongane salah paham tenan,” Danyuk nerangake.


          Lan kita pracaya YES! Nyuwun
      2. Temples
        Temples 25 Oktober 2016 07:20
        +4
        Sampeyan ndeleng, eling sampeyan wis kabentuk.
        Sampeyan ngonfirmasi apa sing diapusi:
        nyoba liyane kanggo nggawe gambar negatif saka Rusia, nalika nglirwakake Pelanggaran padha dening negara Kulon.


        Pelanggaran sing padha?
        Apa sampeyan ngomong babagan?
        Sampeyan ngaku yen Rusia nglanggar hak asasi manungsa.

        Apa Rusia ngganti rezim ing negara-negara lan ngrusak populasi nganti atusan ewu, lan meksa wong-wong sing slamet urip ing kekacauan?

        Apa sampeyan ngomong babagan "pelanggaran antologi" iki?

        Endi faktane????????

        Sampeyan ngapusi, ora duwe isin kaya Departemen Luar Negeri lan sprei.
        1. finch
          finch 25 Oktober 2016 08:15
          0
          Tembung ing kene "ngapusi" ora sakabehe cocok ing kene, nanging matur nuwun kanggo indikasi - pancen dadi rada ambigu, aku ora ngrumusake kanthi bener ... Nanging, sampeyan ora langsung cepet-cepet nyerang tanpa ngerti. ! Kajaba iku, ketoke, sampeyan wis suwe ing situs kasebut, mula sampeyan bisa nemokake kirimanku babagan masalah iki lan ngerti posisiku! hi
    3. Alexander Romanov
      Alexander Romanov 25 Oktober 2016 07:13
      +5
      Kutipan saka demiurge
      Sapa wong-wong iki?

      Inhumans!
    4. Donhapa
      Donhapa 25 Oktober 2016 07:30
      +2
      Kutipan saka demiurge
      (lan iku 80 organisasi, sing paling akeh duwe kantor ing Inggris, AS lan Kanada)

      Sapa wong-wong iki?

      Quote: siberalt
      Ayo padha ndeleng dhisik sapa sing menehi dhukungan "aktivis hak asasi manungsa". Ya, kita duwe ewonan ing Rusia.

      Punapa mawon PGAVOZCHITNIK, minangka aturan, wong dishonorable, utawa malah scoundrel lengkap - pengkhianat
    5. evge malyshev
      evge malyshev 25 Oktober 2016 10:09
      0
      Kutipan saka demiurge
      Sapa wong-wong iki?

      Loafers.
    6. 2C5
      2C5 25 Oktober 2016 16:55
      0
      ... iku mung ora wong
    7. Dart2027
      Dart2027 26 Oktober 2016 20:05
      0
      Kutipan saka demiurge
      Sapa wong-wong iki?

      Komplikasi terorisme internasional.
  2. rata-rata
    rata-rata 25 Oktober 2016 06:23
    0
    Anglo-Saxon ana ing histeris lan mungsuh maju ing kabeh ngarep. Kita ora manca, bab umum, kita bakal njupuk rap!
    1. koksalek
      koksalek 25 Oktober 2016 06:47
      +1
      Kita ora kudu njupuk rap (iku mesthine) nanging ngalahake awake dhewe. Utawa sampeyan utawa sampeyan
      1. Bab-3 ussr
        Bab-3 ussr 25 Oktober 2016 13:33
        0
        Kabeh keributan lan keributan babagan Aleppo iki kedadeyan kanthi alasan sing gampang. Ing Aleppo, cauldron ing ngendi dheweke wiwit nggiling ora mung pakan meriam, nanging uga iwak sing luwih lemu. Lan nalika lagi lemah kanggo bledug lan kutha iki liberated, nomer cekap saka tentara Siria bakal dirilis, kang bakal luwih gampang kanggo badai salju "moderat" luwih.
  3. dmi.pris1
    dmi.pris1 25 Oktober 2016 06:26
    +4
    PBB wis malih dadi sarang setan.. Lha kok kudu repot-repot iki? Rungokna lan delengen carane wong-wong sawah sing nganggep awake dhewe wicaksana nyemprotake idu?
    1. Donhapa
      Donhapa 25 Oktober 2016 07:32
      +2
      Kutipan saka: dmi.pris
      PBB wis malih dadi sarang setan.. Lha kok kudu repot-repot iki? Rungokna lan delengen carane wong-wong sawah sing nganggep awake dhewe wicaksana nyemprotake idu?

      Bunch saka Zionis ala! Keputusane misanthropic
    2. 2C5
      2C5 25 Oktober 2016 16:59
      +1
      ... dheweke ora nguripake, dheweke kaya sing saka awal, dheweke lan tetep dadi wayang saka Yankees ... IT wis rampung soko sak orane? Aku ora krungu piye wae ... mung bespontovy screeching ing arah negara objectionable lan 80 organisasi .. freak show lan mung
  4. EvgNik
    EvgNik 25 Oktober 2016 06:28
    +4
    Ya, yen "aktivis hak asasi manungsa" mudhun menyang bisnis ... Lan kita ngerti sapa sing padha nglindhungi - bandit, Nazi, pembunuh lan scum liyane. Dadi kita ana ing dalan sing bener ...
  5. Haloperidol
    Haloperidol 25 Oktober 2016 06:33
    +4
    Kita kudu nyebut spade spade. Ora hak asasi manungsa, nanging organisasi anti-Rusia lan Russophobic sing ana ing dhuwit NATO lan "kanca lan mitra" liyane saka Federasi Rusia.
  6. avg-mgn
    avg-mgn 25 Oktober 2016 06:34
    0
    Sampeyan bisa uga bisa nglewati squeal iki, nanging bakal diusir, mula maneh nyenggol Rusia lan ngeculake tangane (umpamane wong Saudi sing padha). Wis ana telpon supaya Rusia dicopot saka kekuwatan veto ing PBB, lan bakal! Bengok-bengok - aja nyambut gawe, mlumpat - aja mikir ...!
    1. mr.redpartizan
      mr.redpartizan 25 Oktober 2016 07:06
      +1
      Wis wektune mundur saka PBB, sing ora ngrampungake apa-apa, nanging mung nyebabake konflik beku. Rusia duwe apa-apa kanggo ilang ing kasus iki, amarga. nduweni arsenal nuklir ageng. Mung negara lemah sing ora duwe tameng nuklir dhewe sing kasengsem ing terus ana PBB.
      1. Orionvit
        Orionvit 25 Oktober 2016 08:33
        +1
        Mung negara lemah sing ora duwe tameng nuklir dhewe sing kasengsem ing terus ana PBB.
        PBB pengin ngidoni negara sing lemah. Lan yen sampeyan kudu nyerang wong, banjur West wanted kanggo ngidoni PBB. Apa organisasi iki dibutuhake, aku ora ngerti.
        1. krops777
          krops777 25 Oktober 2016 10:45
          +1
          PBB pengin ngidoni negara sing lemah. Lan yen sampeyan kudu nyerang wong, banjur West wanted kanggo ngidoni PBB. Apa organisasi iki dibutuhake, aku ora ngerti.

          Lan ayo metu saka PBB, kira-kira negara non-Amer liyane uga bakal nyedhaki, sawise organisasi iki bakal dadi hantu, kaya PACE, ora ana apa-apa.
          PS Sakdurunge iku, sampeyan kudu nggawe PBB dhewe nang endi wae ing wilayah netral, ing Antartika contone. lol
          1. Orionvit
            Orionvit 25 Oktober 2016 17:38
            0
            PS Sakdurunge iku, sampeyan kudu nggawe PBB dhewe nang endi wae ing wilayah netral, ing Antartika contone
            Apa ing Antartika, sampeyan bisa langsung ing Moskow, apa ana kanggo trifle, supaya padha ndeleng. Kasunyatan yen PBB ora nindakake fungsine bisa dingerteni, nanging yen ninggalake saiki, malah bakal ngrusak kahanan politik jagad sing goyah.
  7. velikoros-88
    velikoros-88 25 Oktober 2016 06:45
    +2
    Lan mbok menawa kita kudu nulungi wong-wong mau lan defiantly, tanpo pekso ninggalake misunderstanding iki karo geni indispensable, pidato accusatory dileksanakake Churkin.
    1. Orionvit
      Orionvit 25 Oktober 2016 08:30
      0
      pidato incriminating ditindakake dening Churkin.
      Yen mung siji saka pembela iki wis ngrungokake. Iku kaya mbuwang mutiara ing ngarepe babi.
  8. rotmistr60
    rotmistr60 25 Oktober 2016 06:45
    +2
    (lan iku 80 organisasi, sing paling akeh duwe kantor ing Inggris, AS lan Kanada)

    Dakkandhani ngendi kantor sampeyan lan aku bakal ngandhani sampeyan sapa. Wong-wong sing nyebut awake dhewe minangka "aktivis hak asasi manungsa" umume nindakake tatanan tartamtu. Nalika tekanan dibutuhake ing negara apa wae, dheweke ana ing kana.
  9. vasil50
    vasil50 25 Oktober 2016 06:49
    +3
    Iki cara eufemisme ngowahi kantor pamaréntah AS sing sah dadi organisasi *umum* kanthi program lan pendanaan pemerintah sing ora jelas. Nanging, kabeh wong wis ngerti sumber pendanaan lan uga jeneng * kurator * masarakat ing Eropa lan AS. Wektu ing RUSIA kanggo ngontrol kabeh organisasi kasebut lan ngilangi kewarganegaraan ALL *karyawan* saka masyarakat Amerika. Ukara kasebut - * pegawe warga Rusia saka organisasi publik Amerika * kudu dadi artikel saka kode pidana lan dipadhakake karo mercenarism bersenjata kanggo kepentingan negara liya.
  10. tchoni
    tchoni 25 Oktober 2016 06:54
    +1
    Lan sampeyan kudu miwiti pembela hak asasi manungsa ing wektu sing tepat
    1. vasil50
      vasil50 25 Oktober 2016 08:22
      0
      Ing Eropah, sapa wae sing wani ngritik bakal dirusak. Sing misuwur, Churchill sing padha, ing awal kariré, nyoba ngritik lan tetep urip mung amarga judhul, nanging dheweke entuk pangapura kanggo wektu sing suwe, supaya bisa diapura, dheweke melu perang kolonial ing Afrika. ing ngendi dheweke entuk dhuwit * lan popularitas. Nanging ana sawetara sing duwe judhul lan ora ngrusak nyawane, utamane amarga undang-undang kasebut uga menehi paukuman pidana kanggo * kritik *.
  11. Molot1979
    Molot1979 25 Oktober 2016 06:55
    0
    Perlu kurang nggatekake panemune "aktivis HAM". Lan wong-wong sing ora ngerti pitunjuk uga - kanggo drive metu saka negara karo sapu reged. Lan mesthi ora menehi dhuwit dhuwit. Ayo Departemen Luar Negeri mbayar.
  12. Pengawal73
    Pengawal73 25 Oktober 2016 07:07
    0
    Ya, siji Rusia putih lan alus. Lan pinten organisasi hak asasi manungsa ing Rusia dhewe sing ngritik Saudi, Amerika, Rusia dhewe? Ing perang, saben wong duwe getih ing tangan lan moncong ing fluff. Ora mungkin ngebom omah karo mungsuh tanpa mateni pedunung sing ndhelik, ujar, ing ruang paling ngisor.
  13. rom14
    rom14 25 Oktober 2016 07:19
    +1
    Wis wektune kanggo Rusia nggawe Dewan PBB dhewe babagan Hak-Hak Bangsa-Bangsa ing Donya lan ngadili ing negara-negara teroris lengkap - geng Amerika.
  14. Delink
    Delink 25 Oktober 2016 07:21
    +4
    Iki kabeh minangka persiapan kanggo konfrontasi terbuka antarane AS + NATO lan Rusia (lan bisa uga China).
    Ketoke kabeh dadi iki.
    1. Kent0001
      Kent0001 25 Oktober 2016 10:31
      0
      Iki wis suwe banget.
  15. Evgenius
    Evgenius 25 Oktober 2016 07:51
    +3
    Iki 80 mutts ngirim ora diijini cedhak tapel wates Rusia. Lan yen lagi ana ing Rusia - dadi kick ing bokong ...
  16. regane 45
    regane 45 25 Oktober 2016 08:03
    +1
    Saxon omong kosong! Ora pembela HAM, nanging pembela telek! am
  17. Afrika
    Afrika 25 Oktober 2016 08:14
    0
    "Donya kita miskin" kanggo apa iku dadi terbalik? The Anglo-Saxon rampung ilang "pasuryan manungsa", kajaba mesthi padha duwe. mandheg
  18. Iskander Sh
    Iskander Sh 25 Oktober 2016 08:20
    0
    Ana akeh organisasi hak asasi manungsa, lan hak asasi manungsa wis lan lagi dilanggar.
  19. rhd
    rhd 25 Oktober 2016 08:23
    +1
    Lan ing endi aku takon sampeyan kabeh iki shobla nalika kasur kanggo mbangun demokrasi, contone, ing Irak? Aku ora njupuk menyang akun sadurunge nyoba kanggo nggawa rasa seneng ing omah, kok padha meneng? Yen padha blathered nang endi wae, iku ana paling ora ana siji diukum?Babagan korban, aku, kita kabeh krungu .... Nanging bab paukuman sing guilty (sing bener guilty!) ... - Aku ora ngelingi soko !!!! Dadi kesimpulan Utawa luwih, saran ... Kanggo saiki tip: Aja ngomong apa sing kudu ditindakake lan KITA ora bakal ngandhani sampeyan menyang ngendi ...
  20. Orionvit
    Orionvit 25 Oktober 2016 08:26
    +1
    Saben aku krungu tembung "aktivis hak asasi manungsa", aku wis mulai lara, lan aku ngerti yen aku ora bakal krungu siji tembung saka bebener.
  21. vmo
    vmo 25 Oktober 2016 08:34
    +1
    Sapa padha? Lan apa hak moral bajingan iki, soko mbutuhake. Urusan karo sampeyan lan mung banjur nyoba njaluk soko.
  22. Vlad5307
    Vlad5307 25 Oktober 2016 08:38
    +2
    "Aktivis hak asasi manungsa" (lan ana 80 organisasi, sing paling akeh duwe kantor ing Inggris, AS lan Kanada) kanthi bebarengan njaluk supaya Rusia lan Suriah mungkasi operasi militer ing kutha Siria paling gedhe.

    Dadi jelas sapa sing seneng karo "pemberontak moderat" sing ngurmati hak asasi manungsa ing Suriah, ngethok sirah lan nembak pedunung Aleppo sing pengin ninggalake, lan sing pancene nylametake nyawane populasi kanthi nyediakake koridor kanggo metu saka wilayah kasebut. trap saka "pemberontak Moderate" lan ora pengin dadi tameng urip kanggo wong-wong mau! Kemunafikan organisasi "prihatin" iki laras karo karusakane hukum internasional sing ana ing PBB, sing ditindakake dening SGA, sing wis suwe ngganggu PBB lan piagame. Nalika padha ngomong: "Sapa sing mbayar nedha bengi, dheweke nari cah wadon." Kabeh organisasi iki nganggep pengamatan hak asasi manungsa kaya pakan, nampa dhuwit saka tangan administrasi Inggris Cilik lan SGA sing nggodho! duka
  23. JonnyT
    JonnyT 25 Oktober 2016 08:40
    +4
    kaya biasane, ora ana sing owah, mung kita, saiki, luwih lemah tinimbang wong-wong mau
  24. Alex Ban
    Alex Ban 25 Oktober 2016 09:20
    +3
    Iki dhaptar lengkap (asli):
    1. Abrar Halap Association for Relief and Development*
    2. Ahl Horan*
    3. Al Seeraj for Development and Healthcare*
    4. Organisasi Alkawakibi kanggo Hak Asasi Manungsa
    5. Amrha*
    6. Komite Antiperang ing Solidaritas karo Perjuangan kanggo Self Determination
    7. Asosiasi Attaa*
    8. Attaa for Relief and Development (ARD)*
    9. Organisasi Balad Syria*
    10. Basmet Amal Charity*
    11. Baytna Siria
    12. Organisasi Bantuan Bihar*
    13. Bonyan*
    14. CARE International
    15. Dewan Pangertosan Arab-Inggris
    16. Damascene House Foundation for Society Development*
    17. Darfur Bar Association
    18. Deir Elzzor United Association (FURAT)*
    19. Pendidikan Tanpa Batas (MIDAD)*
    20. Asosiasi Kemanusiaan Emaar Al Sham*/
    21. Emissa kanggo Pangembangan
    22. Yayasan Pengembangan Enjaz*
    23. EuroMed Rights Paris
    24. Yayasan Persaudaraan kanggo Hak Asasi Manungsa
    25. Yayasan Ghiath Matar*
    26. Ghiras Al Nahda*
    27. Ghiras Foundation for Childcare and Development
    28. Ghiras Syria*
    29. Tangan ing tangan kanggo Siria
    30. Bantuan 4 Syria*
    31. Hivos People United
    32. Human Rights Watch
    33. Human Rights First Society
    34. Humanitarian Relief Association (IYD)*
    35. Insan kanggo Dhukungan Psikososial*
    36. International Federation for Human Rights (FIDH)
    37. Bantuan Kemanusiaan Internasional*
    38. International Supporting Women Association (ISWA)*
    39. Yayasan Irtiqaa*
    40. Mung Foreign Policy US
    41. Yayasan Karam
    42. Kesh Malek
    43. Pangembangan Lokal lan Dhukungan Proyek Cilik - LDSPS
    44. Yayasan Maram kanggo Bantuan & Pangembangan*
    45. Yayasan Penyelamat Mayday
    46. ​​Meja Timur Tengah Broederlijk Delen - Pax Christi
    47. Institut Montreal kanggo Genosida lan Hak Asasi Manungsa
    48. Yayasan Gunung*
    49. Najda Now International*
    50. Nasaem Khair*
    51. Orient kanggo Human Relief*
    52. PAX
    53. Asosiasi Bantuan Qitaf Al Khair*
    54. Pengungsi Internasional
    55. Rethink Mbangun Masyarakat
    56. Asosiasi Amal Saed*
    57. Nylametake Jiwa*
    58. Asosiasi Sedra kanggo Amal*
    59. Organisasi Shafak
    60. Asosiasi Shama*
    61. Snabel Al Khyr*
    62. STAND: Gerakan sing Dipimpin Siswa kanggo Mungkasi Kekejaman Massal
    63. Amal Suriah*
    64. Pertahanan Sipil Suriah - Helm Putih
    65. Bantuan Syria*
    66. Organisasi Bantuan Suriah*
    67. Komisi Pendidikan Suriah (SEC)*
    68. Syrian Engineers for Construction and Development Organization (SECD)*
    69. Syrian Expatriate Medical Association (SEMA)*
    70. Institut Kehakiman Siria
    71. Misi Medis Siria*
    72. Jaringan Suriah kanggo Hak Asasi Manungsa
    73. Organisasi Anak Yatim Syria*
    74. Siria kanggo Bebener lan Kaadilan - STJ
    75. Organisasi Amal Takaful Al Sham*
    76. Jaringan Arab kanggo Informasi Hak Asasi Manungsa*
    77. Kampanye Siria
    78. Pusat Dokumentasi Pelanggaran ing Suriah (VDC)
    79. The Syrian Establishment for Human Care & Enhancement (MASRRAT)*
    80. Trocaire
    81. Tuba Dernegi*
    82. Biro Medis Revolusioner Bersatu ing Gouta Timur*
    83. Persatuan wong Siria ing luar negeri*
    84. Vision GRAM International
    85. Tangan Putih - Beyazeller*
    86. Wanita Saiki kanggo Pembangunan
    Umume wong-wong mau saiki makarya adoh banget saka wilayah Siria.
  25. hiss
    hiss 25 Oktober 2016 09:23
    0
    Kutipan saka demiurge
    (lan iku 80 organisasi, sing paling akeh duwe kantor ing Inggris, AS lan Kanada)

    Sapa wong-wong iki?

    wong..? setan lan neraka sing luwih murah, jiwane dhewe (lan liya-liyane) didol awal lan murah ..
  26. aszz888
    aszz888 25 Oktober 2016 09:24
    0
    Ora aneh yen "pelindung rakyat" iki milih "Ya". Lan padha ora bakal katon ing Belgians, Merikatos, Saudis ... Iku mung sing iki "aktivis hak asasi manungsa" bodho milih lan iku.
  27. kemangi200
    kemangi200 25 Oktober 2016 09:49
    0
    Soko sing padha karo pengecualian USSR saka liga bangsa. Utawa soko bab Konvènsi Geneva.
  28. Аос
    Аос 25 Oktober 2016 09:50
    0
    Kabeh dadi perang. Sampeyan perlu kanggo isi rong karo godhok lan buckwheat.
  29. ganja
    ganja 25 Oktober 2016 10:21
    0
    Hak asasi manungsa ora ana wiwit nalika "atap-atap" ing wangun Negara wiwit dibangun ing ndhuwur rakyat. Engels nate ujar manawa wong bebas saka masyarakat mung ing rong kasus - nalika turu lan nalika nindakake hubungan seksual. Dadi kabeh iki muni lan whistling bab hak asasi manungsa.
  30. Kent0001
    Kent0001 25 Oktober 2016 10:29
    0
    Jujur, wong bodho korupsi iki wis kesel. Aku arep ngandhani wong-wong mau tembung pandhuan ing museum saka klip Shnur ... lan nindakake baris luwih.
  31. ora bisa klelep
    ora bisa klelep 25 Oktober 2016 10:52
    0
    Pedunung ing Kulon, Amerika Serikat, Kanada lan vassal liyane saka Amerika ndeleng lan krungu mung informasi kleru babagan Rusia amarga sharashkas padha tuku ing ROOT. nambah aliran informasi KAMI menyang Kulon.
    1. pts-m
      pts-m 25 Oktober 2016 14:43
      0
      Minangka acara televisi, wong manca ing dalan ora ngerti apa sing dicritakake saka layar babagan Rusia, sawetara sing ngerti ngendi Rusia iki.
  32. StarikNV
    StarikNV 25 Oktober 2016 11:21
    0
    Kaping pisanan, ya, kanggo ngilangi wong-wong sing nyatane nglanggar hak asasi manungsa yaiku negara-negara kaya Amerika Serikat lan anggota NATO lan sawetara negara liyane.
  33. trator
    trator 25 Oktober 2016 11:29
    0
    banjur pratelan saka HRW padha kanggo Rusia katon kaya sandiwara

    Lan aku nganggep tanggapan kasebut ing media kita (aku nandheske - kita, diarahake ing Rusia) dadi lelucon. Ya, nuwun, kita ... kanggo ngrusak.

    NB Dheweke bakal njaluk ngilangi kita saka jumlah wong - apa kita bakal mbuktekake manawa iki ora?
  34. vladimirw
    vladimirw 25 Oktober 2016 12:36
    0
    Kita lagi aktif squeezed metu saka kabeh organisasi internasional, padha nggawe kita pariah. Iki kabeh pangolahan pendapat umum sadurunge provokasi militer
    1. mr.redpartizan
      mr.redpartizan 25 Oktober 2016 17:20
      0
      Napa Rusia butuh PBB, PACE, ECHR, OSCE iki? Padha saya pour lendhut liwat negara kita, presiden lan kabeh wong Rusia. Yen arep diusir saka struktur internasional - ayo padha diusir, padha ngarani kita "kekaisaran jahat" - supaya dadi "kekaisaran jahat", padha arep perang - sinau kanggo nyekel tikus lan nggunakake counter Geiger.
  35. sl3
    sl3 25 Oktober 2016 12:46
    0
    Lan apa ora sh.a.v.k.s iki njerit nalika p.i.n.d.o.s wiwit bom kutha lan matèni sipil.
  36. sadurunge
    sadurunge 25 Oktober 2016 14:29
    0
    Ketoke, sampeyan kudu njupuk Washington kanthi badai lan ngowahi Amerika Serikat
    ing Amerika Serikat (Soviet United States of America).
    Mesthi wae, PBB anyar, UNESCO, WADA lan liya-liyane ...

    Pengalaman Tatar-Mongol, Napoleon lan Hitler ora mulang apa-apa.
  37. pts-m
    pts-m 25 Oktober 2016 14:39
    0
    Rusia dudu "wanita" sing bakal ngisin-isini saka pitung asu. Wong-wong mau bark, nanging wektune pamrentah Rusia mikir ... saka libel kanggo pendosia.
  38. Starik72
    Starik72 25 Oktober 2016 16:01
    +2
    Sing paling banter njerit, tahan maling, SAM MALING !!! Semono uga hak asasi manungsa.
  39. gundul
    gundul 25 Oktober 2016 16:37
    0
    Sampeyan kudu eling banget lan aja ngapura Human Rights Watch lan organisasi sing padha. Padha kudu, kanggo sijine iku mildly, capitally kaukum, dening kabeh cara kasedhiya. Padha kudu numpes.
  40. Natalia777
    Natalia777 25 Oktober 2016 17:00
    +1
    Kabeh organisasi hak asasi manungsa iki nampa dana saka AS utawa bankster neocon sing nglakokake Departemen Luar Negeri AS. Mula, pratelan kasebut kudu dianggep minangka kekarepane jagad Barat sing ana ing mburi layar. Lan kanthi mangkono - aja nganggep penting lan aja dilebokake ing sirahmu.
  41. ochakow703
    ochakow703 25 Oktober 2016 17:29
    0
    Utawa bisa ngirim "aktivis hak asasi manungsa" iki menyang Aleppo? Ayo padha nggawa keuntungan nyata kanggo wong, ngadeg minangka koridor urip lan nglindhungi pedunung kutha saka peluru saka teroris. Lan saka sofa sing anget, kabeh wong bisa ngomong babagan "pelanggaran hak asasi manungsa Rusia." Mung saiki padha ora bakal lunga, lan padha ora bakal mandheg squealing, supaya - "Amarga kita adil, mungsuh bakal dikalahaké, kamenangan bakal kita!"
  42. bsk_mna54
    bsk_mna54 25 Oktober 2016 18:27
    0
    Anglo-Saxon, kaya biasane, ana ing ngarep perjuangan: kita bakal ngebom, kita bakal nyalahake kabeh ing Rusia. Suwene suwene tali iki bakal bengkok? Perampok sing langgeng, scum karo ratune, sing ora ana regane karo kebijakan kekerasan marang wong. Apa iku ratu?
  43. Bogdan Muraviev
    Bogdan Muraviev 25 Oktober 2016 19:33
    +1
    Uuuhh...aku wis suwi ngipi arep ngomong... Opo ana sing weruh komentarku? Mungkin aku banget fixated ing maratorium ing NC, nanging kita ngenalaken iku mung kanggo njaluk menyang HRC iki, kayata demokrasi, kayata regejegan wong-negara, nanging (aku ngerti sing kabeh ing urip iku angel) pancasan HRC iki. asring banget ora ing sih kita , dadi apa keno nyoba ora adil lan Feed "pembom lampus"? Ayo dheweke ngilangi kita saka HRC lan kita bakal mbatalake moratorium kasebut, lan sederek korban "mati urip" iki bakal bisa ujar manawa paling ora ana keadilan ...
  44. Bogdan Muraviev
    Bogdan Muraviev 25 Oktober 2016 19:48
    +1
    Kajaba iku, kabeh wong bakal setuju yen PBB wis dadi zilch kosong. ora ana sing ngrungokake dheweke, sanajan organisasi kasebut dibutuhake ... Amerika Serikat nindakake apa sing dikarepake, kita nindakake apa sing kudu ditindakake, lan PBB mung bisa ngrokok kanthi gugup ing pinggir ...
  45. diracik
    diracik 25 Oktober 2016 20:58
    0
    Ayo ndeleng sapa sing ngrungokake.
  46. lanang landhep
    lanang landhep 25 Oktober 2016 22:57
    0
    Lan, apa, amers wis diusir?!
  47. lanang landhep
    lanang landhep 25 Oktober 2016 23:01
    0
    "Sshshakaly", ora ana pelanggaran marang kewan kasebut!
  48. Alexander Abdrakhmanov
    Alexander Abdrakhmanov 26 Oktober 2016 05:14
    0
    Tiran langsung-Rusia bakal menehi syarat kanggo nglanggar hak asasi manungsa. Saka getih dhewe ooze kanggo puluh - Amerika Serikat ing Panggonan pisanan ing syarat-syarat Kadurjanan ing donya, lan allies sing ora Samsaya Awon. Kabeh padha duwe bom tentrem - padha entuk iki ing negara ing donya. Nalika warga sipil mlayu saka kana , sepi wiwit . Sapa sing nulis omong kosong iki babagan Rusia, kabeh dibayar lan kanthong dening Amerika. Ora perlu kaget - durjana bakal tansah nglawan lan ndhelikake kejahatane. Sing ngutuk Amerika - bab bom Fosfor, ing Ukraina marang wong dhewe. Padha hushed munggah kabeh Kadurjanan iki ing Eropah. Lan ing neraka karo wong-wong mau - nalika Rusia kuwat, padha langsung miwiti kanggo njaluk hysterical. Dadi wedi - yen kanggo kejahatan, negara-negara kasebut bisa dadi sirah. Kita kudu nemokake cara - kanggo mbusak Rusia saka kabeh, supaya ora ngganggu, kanggo nglakokake paukuman dhewe marang wong sing ora salah. Pejabat Eropa sing korup duwe bocor gedhe ing kapal sing bosok. Dheweke wiwit goyangake kabeh wong saka impotensi, dheweke wiwit ngobong rereget marang kita. Russophobia minangka senjata pungkasan - kepiye carane bisa nanggapi. Ana apa-apa kanggo nonton nalika padha menyang ngisor. Padha ndayung kanthi kenceng, prau wis kecemplung ing ngisor lan ora pengin nglangi menyang pantai.