Kebebasan ngomong utawa kebebasan stupefaction?

108
Kebebasan ngomong utawa kebebasan stupefaction?Asring banget, kebebasan wicara dimangerteni minangka kemampuan kanggo nyatakake pendapat babagan wong tartamtu (organisasi, negara), nalika ora nyebutake FAKTA NYATA minangka bukti. Ing sistem peradilan Barat, ana "saksi sing ora bisa dipercaya." Yen dibuktekake ing pengadilan manawa kasunyatan kasebut mbantah apa sing diomongake dening saksi, mula tembung-tembung kasebut ora bisa dianggep minangka bukti. Ing mbesuk, wong sing kaya ngono ora bakal bisa dadi saksi ing pengadilan liyane. Menapa malih, yen bukti-bukti kasebut nyebabake karusakan ing individu tartamtu (organisasi, perusahaan), mula kedadeyan kasebut duwe hak njaluk ganti rugi liwat pengadilan kanggo karusakan sing disebabake, jumlah sing bakal ditemtokake dening pengadilan. . Lan iki adil.

Kerep banget krungu macem-macem statement sing ngremehake wong iki utawa wong, politisi, produk, organisasi, perusahaan, lan liya-liyane, sing, kaya mengko, pancen ora bener. Informasi kasebut langsung nyebar ing saindhenging ruang informasi lan asring nyebabake akibat sing serius kanggo pihak sing difitnah. Sampeyan kudu nglampahi akeh wektu lan dhuwit kanggo mbuktekake yen sampeyan wis difitnah. Nanging, iki ora njamin yen reputasi sing rusak, uga dhuwit sing ilang, bakal dibalekake maneh.



Dadi, kita duwe kahanan sing, nggunakake cara sing ora sopan, kanthi tembung liya, ngapusi, sampeyan bisa ngatasi wong, perusahaan utawa organisasi sing ora sopan lan nyingkiri tanggung jawab moral lan finansial, amarga yen wong ora duwe apa-apa, mula sampeyan ora bisa. nuntut dheweke nggawe akal (sampeyan isih ora entuk ganti rugi).

Kepiye cara ngrampungake iki?

1. Nggawe ndhaptar negara kabeh "saksi ora bisa dipercaya", ngapusi lan scammers, kasedhiya liwat INTERNET kanggo ANY USER. Kabeh warga sing diakoni minangka "ora bisa dipercaya" dening pengadilan bakal dilebokake ing kana. Sawise kabeh, kita duwe pengadilan sing mbukak, dudu lembaga rahasia, lan kabeh wong bisa rawuh ing sesi pengadilan lan ngrungokake putusan kasebut. Ing ndhaptar, sampeyan kudu nuduhake data paspor utama lan menehi foto saka paspor. (Kaya leaderboard ing dina lawas.) Nalika sampeyan nampa passport anyar, data otomatis dianyari. Kabeh biaya kanggo pangopènan lan nganyari database iki kudu ditanggung dening wong-wong sing teka ing kono, ing wangun tugas negara tambahan. Tegese, kanggo APBN kudu GRATIS.

2. Larang ing tingkat legislatif kanggo nerbitaké sembarang statements wong yen wis mlebu menyang database kuwi. Yen pratelan warga kasebut tetep diterbitake amarga kacilakan dening penerbit, banjur sawise dideteksi ana kelalaian, bantahan kudu dicithak kanthi otomatis, peringatan kudu ditanggepi kanggo publikasi, lan denda sing nyata kudu dileksanakake tanpa litigasi. Sawise telung bebaya, publikasi bakal ditutup kanthi otomatis. Yen kita ngomong babagan edisi manca, mula dilarang kanggo ngutip, nyithak lan nyebarake ing Rusia. Situs web diblokir kanthi otomatis.

3. Miturut kaputusan bebarengan saka pihak (sampeyan ora bisa argue marang kasunyatan), Gawan otomatis ing register ditanggepi. Ora nyoba. Kanggo nyepetake proses lan nyuda biaya. Kabeh biaya ing beyo saka wong guilty.

4. Larangan legislatif kanggo kerja minangka wakil saka cabang pamaréntahan, karyawan lembaga negara, kompleks industri militer, perusahaan publik, kepala, pendiri, penyelenggara perusahaan swasta.

5. Warga negara manca uga bisa melu ing proses iki lan dilebokake dening keputusan pengadilan ing daftar kanthi istilah sing padha. Nalika ngetik registrasi, wong manca diancam kanthi deportasi otomatis - ing kasus nalika dheweke ana ing negara kasebut, lan nolak mlebu yen arep mlebu.

6. Ngenalake tambahan "pajak kejujuran". Kabeh warga saka register kudu mbayar tambahan 5% kanggo tax income. Yen warga sengaja ngapusi, bali pajak kudu dipriksa luwih jero, lan risiko kanggo masyarakat luwih dhuwur, mula sumber daya tambahan digunakake.

7. Kanggo sah kudu mesin telusur Internet mriksa pendaptaran iki lan ngetokake bebaya kanggo pangguna: sumber iki wis diakoni dening pengadilan minangka "ora bisa dipercaya".

8. Ing tingkat legislatif, kanggo nglarang wakil saka kabeh cabang pamaréntahan saka nganakake rembugan resmi karo warga Rusia lan manca sing kalebu ing ndhaftar. Apa mbuwang wektu? Isih diapusi. Sawise kabeh, kita mbayar karya pejabat kita.

Apa sing bakal ditampa dening masyarakat minangka asil saka iki?

1. Wong bakal mikir luwih apik lan luwih akeh babagan apa sing diomongake (utamane ing umum) lan PERCAYA apa sing dirungokake. Kanthi otomatis bakal ana transisi saka jagad ilusi lan ngapusi menyang jagad nyata.

2. Langsung mandheg ngapusi ing kabeh tingkat. Kepala layanan omah lan komunal janji bakal ndandani gendheng - dheweke ora nindakake. Pengadilan, registri, pemecatan otomatis saka karya. Nggoleki liyane, lan ora dadi bos maneh, bakal angel banget! Walikota janji ing kamera kanggo mbukak dalan ing 1 November - dheweke ora nindakake. Pengadilan, pendaptaran, lan liya-liyane. Ya, dheweke bakal lunga.

3. Ora nepaki kontrak - pengadilan, pendaptaran.

4. Ancaman mlebu registrasi kanggo akeh banget pemimpin lan warga bakal dadi insentif sing paling apik lan permanen kanggo makarya kanthi jujur ​​lan luwih apik lan entuk manfaat kanggo awake dhewe lan masyarakat. Iki ditulis ing perjanjian kerja: "Aja nggunakake Odnoklassniki.ru," nanging dheweke nindakake. Pengadilan, pendaptaran, lan liya-liyane, miturut algoritma. Ing mangsa ngarep, bisa uga ana masalah karo karya. Sapa sing butuh ngapusi?

5. Media manca bakal luwih seimbang, tanggung jawab lan cukup kanggo ngomong babagan kasunyatan kita, amarga Google bakal diwajibake ngetokake jawaban yen publikasi iki diakoni minangka "sumber sing ora bisa dipercaya".

6. WONG JUJUR bakal dadi pimpinan pemerintahan ing kabeh tingkat, sing dhewe wis dadi ASILE LUAR BIASA. Kapercayan marang panguwasa ing kabeh tingkat bakal langsung nambah. Prinsip "ngandika - rampung" bakal dadi NORM.

7. Kejujuran bakal dadi keunggulan kompetitif. Various charlatans, swindlers, manager ora jujur ​​lan perusahaan bakal ilang meh langsung. Wong lan perusahaan sing jujur ​​bakal dihargai. Minangka kudu ing urip. A mbangun teka karo tawaran kanggo nindakake soko, lan sampeyan nyuwil liwat database lan ketemu wong. Mesthi wae, sampeyan kudu nyewa dheweke utawa ora, nanging sampeyan bakal dielingake babagan kemungkinan masalah karo kontraktor lan njupuk langkah-langkah protèktif utawa mriksa karya sing ditindakake.

8. Populasi bakal dadi luwih educated lan bener oriented ing urip. Bakal wiwit operate karo kasunyatan, ora gosip nyebar dening charlatans lan publikasi tabloid.

9. Meh kabeh publikasi kuning lan tabloid bakal ditutup kanthi otomatis.

10. Kabeh tukang ngapusi bakal dilalekake ing media jujur ​​sing isih ana. Kanggo akeh politisi, iki tegese pati politik. Nanging kita mung bakal luwih apik.

11. Wanita sing diapusi lan ditinggal bakal luwih sithik. Penganten lanang, Nanging, uga bisa ngurangi.

12. Polisi lalu lintas lan Kementerian Dalam Negeri bakal kanthi otomatis lan cepet banget dibuwang saka tukang ngapusi lan buruh sing ora jujur. Lan ora ana kenalan lan protégé sing bakal mbantu. Ngapusi - ndhaptar, dipecat.

13. Jujur bakal dadi MODAL. Dheweke bakal ditresnani wiwit cilik (kaya sing kudune).

14. Akeh masalah bakal ditanggulangi sadurunge kedadeyan, amarga screening bakal ditindakake luwih awal (kabeh diwiwiti kanthi ngapusi). Saben uwong bakal ngerti: dheweke ngapusi sapisan - ngrusak karir, lan bisa uga urip.

15. Kualitas produk lan layanan bakal tambah akeh, amarga mung buruh sing jujur ​​sing bakal ditampa kanggo kerja, utamane ing instansi pemerintah lan layanan dhukungan, layanan pangguna.

16. Latar informasi bakal langsung dadi luwih sehat lan bener-bener informatif (ora disinformasi).

Kanggo nyegah setengah saka populasi negara sing mlebu ing daftar ing minggu pisanan, kudu dilebokake kanthi teliti, miturut wilayah lan tahapan, pisanan nerangake pranata utama lan akibat ing media. Minangka presiden nemtokaken.

Iki mung sawetara asil sing bisa ditindakake. Daftar terus. Ing kasunyatan, masyarakat bakal entuk efek sing luwih gedhe, lan cepet banget. Lan kabutuhan akeh hukum sing durung diadopsi bakal ilang dhewe. Sawise kabeh, urip kanthi jujur ​​mung bakal entuk bathi.

Aja ngomong iku censorship. Barang-barang kasebut kudu diarani kanthi jeneng sing tepat. Ora usah ngapusi awakmu, bojomu, bosmu, media, negara. Ngapusi wis mesthi, lan bakal dadi goroh.

Lan kabeh sing sampeyan butuhake mung siji hukum (aku yakin bakal dadi sing paling dingerteni lan didhukung dening hukum populasi) lan siji situs web "Unreliable Witness.ru" (luwih disenengi "Vrun.ru").

Ngapusi minangka disinformasi, racun sing ngrusak masyarakat kita saka njero, nggawe kita diapusi lan ora seneng, lan ngalangi pembangunan kita. Apa kita pengin lan bisa nyingkirake? Sing pitakonan. Informasi minangka kebebasan lan kekuwatan nyata. daya alus. Kaya katun.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

108 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +9
    30 Oktober 2016 19:02
    Lied-registry, dismissal .. Ora, iku mokal .. Ora bakal ana sing bisa kerja ing akeh instansi pemerintah Ya, lan sing bakal pass hukum kuwi? pokrol kreatif ... Yen ora, padha bisa sue, demokrasi, anak saka dheweke. ibu..
    1. +2
      30 Oktober 2016 19:09
      Inggih, lan supaya wong-wong bakal digawa menyang gagang, lan wong-wong bakal mogok, lan banjur mungkasi gelombang iki.
      1. +4
        30 Oktober 2016 19:13
        Wong-wong ora bakal mogok, ora wektu-wektu.. Ana sing ngayomi panguwasa lan bakal nindakake tanpa wektu tundha lan getun. Wong-wong weruh iki apik banget lan ora bakal luwih saka obrolan pawon..
    2. idr
      +1
      30 Oktober 2016 23:32
      Kutipan saka: dmi.pris
      Ora bakal ana sing kerja ing pirang-pirang instansi pemerintah

      Dadi aku uga mikir. Perlu ngenalake registrasi kanthi bertahap, miturut wilayah. (kaya sing disaranake ing pungkasan artikel)
      Kutipan saka: dmi.pris
      .Aku pengin nulis: ngapusi lan scammers ..Nanging ora mungkin, ora ana bukti konkrit sing dikuatake kanthi dokumenter.

      Sampeyan ndeleng, mung ana proposal kanggo ngenalake pendaptaran, lan sampeyan wis mikir. Lan apa sing bakal kita kenal?
    3. +4
      31 Oktober 2016 05:03
      Bisa nyelehake kamera lan penyadapan kanggo kabeh wong ing apartemen, pondokan, mobil lan ing kantor. A dina ora bakal liwat, kaya ing ndhaftar! ngguyu Ing novel Zamyatin "Kita" iki wis kedaden meh abad kepungkur.
      1. idr
        +2
        31 Oktober 2016 08:55
        Quote: siberalt
        Bisa nyelehake kamera lan penyadapan kanggo kabeh wong ing apartemen, pondokan, mobil lan ing kantor.

        Ngapa ora. Kabeh alat kasebut bisa digunakake kanggo nggawe basis bukti. Ing wektu sabanjure petugas polisi lalu lintas mandheg, copot kamera lan wiwiti syuting. Sampeyan bakal LANGSUNG ndeleng carane sikap polisi bakal ngganti. Kepiye carane dheweke bakal miwiti milih ekspresi sing bener ing kabeh pangertèn. Sampeyan uga, aku nyaranake supaya ora godhok, nanging ngontrol dhewe ... Kamera, sawise kabeh, uga ngrekam swara ...
        1. 0
          31 Oktober 2016 14:44
          Kene sampeyan nggawe aku ngguyu. Aku ora ngerti bab sampeyan, nanging aku wis ora ketemu homo kasar. Padha ora melek ing syarat-syarat kawruh saka aturan, supaya ing kene kamera ora bantuan mung buku sethitik saka aturan lalu lintas.
          Nanging ing umum, omong kosong, lan ora malah amarga banjur ora bakal ana sing bisa. Nanging amarga kritéria bebener iku kabur. Wong bisa dadi "ora dadi saksi sing bisa dipercaya" kanthi karsane kahanan lan kanthi sewenang-wenang kekuwatan. Tembung kelangan kanggo matesi akses menyang daya objectionable. Kita wis diadopsi hukum sing digawa metu saka kategori "Apa wae sing dikarepake master." Yen sampeyan mung miwiti nggarap wong-wong mau, banjur "direktur omah lan layanan komunal" ora bakal ngapusi atap, mung amarga dheweke ora duwe "gendheng".
      2. +2
        31 Oktober 2016 10:48
        Nonton seri anime iki "Death Note" lan ana film kanthi jeneng sing padha. Lha nek dalane dikongkon niat apik, ngerti endi...
        1. +1
          31 Oktober 2016 11:55
          Kabeh warga sing diakoni minangka "ora bisa dipercaya" dening pengadilan bakal dilebokake ing kana.

          Lan sapa sing dadi hakim? A monopoli ing bebener ora mung ora nyimpen lapangan informasi saka goroh, nanging bakal mimpin kanggo asil ngelawan. Wis ana ing USSR, saiki ana ing Ukraina.
    4. +6
      31 Oktober 2016 08:39
      Kutipan saka: dmi.pris
      Lied-registry, dismissal .. Ora, iku mokal .. Ora bakal ana sing bisa kerja ing akeh instansi pemerintah Ya, lan sing bakal pass hukum kuwi? pokrol kreatif ... Yen ora, padha bisa sue, demokrasi, anak saka dheweke. ibu..

      iya,
      nanging ing laku bakal padha ngowahi kabeh iki, utawa bakal digunakake kanggo wong biasa, supaya ora akeh omong, aja pinter, ora nyolok irung menyang urusane wong liya ...
      Soko Serdyukov, Vasiliev, Farber ora nandhang sangsara akeh kanggo tumindak.
      1. idr
        +2
        31 Oktober 2016 08:57
        Ya, kaya sing diarani satiris terkenal ... "Aku pengin nutupi, nanging ora ana apa-apa ..."
    5. 0
      31 Oktober 2016 10:03
      Kutipan saka: dmi.pris
      Ing pirang-pirang struktur negara ora bakal ana sing bisa kerja.

      Lan ing kene aku bakal menehi saran kanggo nambahake klausa babagan larangan wong ngapusi, tukang fitnah, nyekel jabatan umum, uga melu pemilihan ing wangun apa wae (pemilih, calon jabatan elektif). Panguwasa struktur negara sing ngangkat bawahan kanggo awake dhewe, sing disalahake amarga fitnah negara lan wargane, kudu diukum, ora preduli saka tingkat kesadaran babagan komponen moral saka bawahan.
      1. idr
        0
        31 Oktober 2016 11:29
        Dadi wis ana ing artikel kasebut. Yen ora, sampeyan bisa nambah ... Aku kanggo iku.
        1. +3
          31 Oktober 2016 13:04
          Impen Impen...
          Nanging ing urip nyata, nalika sistem kuwi ngenalaken, ora siji pejabat utawa pengusaha bakal mlebu ing registrasi, nanging wong biasa bakal teka ing wektu sing padha metu saka rumah sakit. Lan kepiye hakim kita lan wong-wong sing ana ing saubengé bakal sugih - lan ora ana sing bisa dikandhakake!
          Sue walikota sing ora netepi janjine - sampeyan bakal mlebu daftar pitenah, lan walikota bakal resik kaya bayi!
  2. + 10
    30 Oktober 2016 19:18
    Tanda tangan: Warga Prosto Ringkesan: Prosto wong bodho
    1. + 14
      30 Oktober 2016 20:28
      Kutipan: Ruslan67
      Tandha: Mung Warga

      Ora 37 oh ... nanging banget, banget cedhak. Iku tetep kanggo nyebarake kertas lan potlot kanggo huruf "menehi urip", kanggo ngatur bunder drummer enom, lan kanggo mbukak klub Pavlik Morozov ... Hello sliding moncong, hi Satus taun.. sedulur .Aku ora bakal ngomong babagan musim dingin.. ora , .... uga, wong ... Kanggo penulis: aja lali kanggo kalebu Hillary ing pendaptaran. ya
      1. idr
        +1
        30 Oktober 2016 23:38
        Sampeyan pancen SALAH. Mung pengadilan, pengadilan sing paling adil, sing bisa mutusake. Nanging Pavlik Morozov utawa drummer enom, yen dheweke pitenah wong, dheweke bakal langsung mlebu ing daftar. sing. sawise denunciation salah pisanan, denunciations iki kudu digatèkaké déning hukum. Lan ora ana tenggat wektu, mung entri ing daftar, kaya prangko ing paspor.
        1. +5
          31 Oktober 2016 08:43
          Kutipan saka idr
          Sampeyan pancen SALAH. Mung pengadilan, pengadilan sing paling adil, sing bisa mutusake. Nanging Pavlik Morozov utawa drummer enom, yen dheweke pitenah wong, dheweke bakal langsung mlebu ing daftar. sing. sawise denunciation salah pisanan, denunciations iki kudu digatèkaké déning hukum. Lan ora ana tenggat wektu, mung entri ing daftar, kaya prangko ing paspor.

          Ora perlu ngoyak!
          Awake dhewe arep mbalikke jaman njerit-njerit, sing seneng ngrungokake ping pira ditarik gagang jamban (tegese sepira akehe panganan sing dipangan nalika wong-wong utama padha kaliren)?
          1. idr
            0
            31 Oktober 2016 11:38
            Nylametake sampeyan. Ora ana cara ... Aku wis ujar manawa iki mung minangka cara sing trep kanggo nyedhiyakake informasi liwat situs web lan ora ana tenggat wektu,
  3. +3
    30 Oktober 2016 19:41
    kaya iki mbokmenawa:
    1. idr
      0
      30 Oktober 2016 23:42
      Ya, ketoke kabeh layanan khusus kudu diilangi saka skema iki, nanging mung layanan kasebut. Ninggalake polisi lalu lintas lan Kementerian Dalam Negeri.
      Paukuman lan panemu tansah subyektif lan ora kalebu ing definisi LIES. supaya sampeyan bisa lan kudu ngomong pujian tanpa ancaman kanggo njaluk menyang ndhaftar
    2. idr
      0
      31 Oktober 2016 00:07
      Lan partisan uga
  4. +3
    30 Oktober 2016 19:51
    Krungu singsot saka scourge Washington ing ndhuwur sirahe, padha dutifully bakal chip sing padha dhawuh saka ing kono.
    Kampanye informasi anti-Rusia sebagian sukses. Akeh wong ing Kulon saiki yakin yen Rusia ngebom kabeh wong ing Aleppo kanthi ora sengaja, lan atusan warga sipil dadi korban serangan udara. Contone, malah analis terkemuka ing Pusat Studi Timur Tengah ing Washington, Charles Lister, nulis ing jaringan sosial: "Rusia nglanjutake gencatan senjata ing Aleppo saka jam 8 nganti jam 11. Singkat: bakal mudhun. 18 bom tinimbang 20, bakal mateni 45 tinimbang 50."

    Nanging, apa ana bebener ing statement kasebut, yen ora ana sumber informasi sing luwih dipercaya ing bagean Aleppo sing dikepung dening pasukan pemerintah: ora koresponden media Barat, utawa wakil organisasi internasional, utawa diplomat, lan wilayah kasebut. dhewe ana ing kontrol total saka mantan Siria " Al-Qaeda, diganti jeneng saka Jabhat al-Nusra kanggo Jabhat Fateh al-Sham?

    Ana alasan apik kanggo mangu-mangu. Minangka, Nanging, ing kasunyatan sing politisi Western muter ing sisih sipil Aleppo, lan ora jihadists, kang padha janji bakal numpes. EADaily nganakake investigasi cilik babagan sapa, kepiye, ing ngendi lan apa jenis informasi sing disebar saka Aleppo. Contone, ing 17 Oktober jam 9.20:95 am, Pusat Sham jihad dikirim ing kaca Twitter sawijining foto mayat bocah-bocah sing dilebokake ing tembok, sing dinuga tiwas amarga serangan udara Siria lan Rusia. Sejam sabanjure, foto sing padha diterbitake ing kaca dening wartawan Bild publikasi Jerman, Julian Repke, lan tweete dituduhake dening XNUMX pembaca. Antarane wong-wong mau ana akeh kolega lan aktivis Ukrainia.

    Luwih luwih. Wingi Sham Center nerbitake foto wong tuwa sing nyekel bocah sing wis mati ing tangane lan ngambung. Katrangan: Iki kaya Aleppo saiki sawise serangan udara. Foto iki disebarake ing pirang-pirang publikasi. Lan ing mesin telusur Google, kita bisa nemokake publikasi pisanan foto iki. Iki dikirim ing 18 November 2012 dening edisi Mesir lurung-lurung Mesir. Cathetan sing diterbitake foto kasebut dikhususake kanggo tabrakan bis sekolah lan sepur ing kutha Assiut, Mesir. 51 bocah tiwas ing kacilakan kasebut.
    Artikel lengkap ing kene: http://www.warandpeace.ru/ru/reports/view/115826/
  5. +3
    30 Oktober 2016 19:53
    Prinsip "wong lanang ngomong, bocahe nindakake", mesthine apik. Lan sapa sing dadi hakim? Mugi ora maling ing hukum.
    1. idr
      +1
      30 Oktober 2016 23:43
      Kutipan saka Stinger
      Lan sapa sing dadi hakim? Mugi ora maling ing hukum.

      Mesthi ora. Kepiye sampeyan bisa mikir iki.
      1. +2
        31 Oktober 2016 08:47
        Kutipan saka idr
        Kutipan saka Stinger
        Lan sapa sing dadi hakim? Mugi ora maling ing hukum.

        Mesthi ora. Kepiye sampeyan bisa mikir iki.

        Paukumanmu iku bodho kang ngisin-isini
  6. +4
    30 Oktober 2016 19:58
    "Kancaku, kancaku, aku lara banget. Aku ora ngerti saka ngendi asale rasa lara iki. Opo angin sumilir ing sawah sing kosong lan sepi. Utawa, kaya grove ing wulan September, alkohol ngobong otak." Satus taun wis liwati lan ora ana owah-owahan ...
  7. +2
    30 Oktober 2016 20:09
    Gagasan paukuman kanggo ngapusi tansah dikarepake. Nanging mung yen ngajokaken wis dileksanakake, mung pengacara bakal duwe kesempatan kanggo * karir * - sing bisa ngomong akeh lan apa-apa.
    1. idr
      0
      30 Oktober 2016 23:45
      Bayangake pirang-pirang lowongan sing bakal katon, lan miturut hukum pasar, upah kudu tambah akeh kanggo wong sing jujur. Sawise kabeh, dheweke bakal ngalami defisit BIG.
      1. +3
        31 Oktober 2016 08:48
        Kutipan saka idr
        Bayangake pirang-pirang lowongan sing bakal katon, lan miturut hukum pasar, upah kudu tambah akeh kanggo wong sing jujur. Sawise kabeh, dheweke bakal ngalami defisit BIG.


        bajingan total...
  8. +2
    30 Oktober 2016 20:48
    Iku mung ora bakal bisa. Apa sing bakal sampeyan lakoni yen sampeyan pribadi "dilebokake pesenan" minangka objectionable lan hacker korup karo sekretaris pengadilan korup "ngaco" menyang database ukara palsu saka pengadilan palsu. Sampeyan ora bakal langsung nemoni owah-owahan dadakan ing sikap wong liya ing saubengé. Bakal njupuk wektu dawa kanggo mbuktekaken liwat pengadilan sing "ora unta."
    1. idr
      +1
      31 Oktober 2016 01:54
      Kutipan: mbah_Kostya
      Apa sing bakal sampeyan lakoni yen sampeyan pribadi "dilebokake pesenan" minangka objectionable lan hacker korup karo sekretaris pengadilan korup "ngaco" menyang database ukara palsu saka pengadilan palsu.

      Saben entri ing ndhaptar kudu duwe link menyang kaputusan pengadilan ing ngendi bakal ana sabdhoning lengkap kok iki utawa warga iki dikenali minangka goroh.
      Kanggo wong bodho, tembung HACKER digandhengake karo tembung ALLAH sing bisa nindakake apa wae. Ing urip nyata, iki minangka pelanggaran pidana sing padha karo kabeh liyane, lan sing menehi syarat nyata, lan ora mlebu ing daftar. Nangkep peretas minangka prakara sing cukup prasaja yen sampeyan duwe peralatan sing cocog, kawruh lan KEKAJIAN UTAMA.
      Yen ditemokake manawa ana wong sing duwe akses menyang cathetan pengadilan lan bisa ngganti kanthi sewenang-wenang, mula iki bakal dadi ANCAMAN NEGARA SERIUS sing kudu ditindakake kanthi cepet dening panguwasa sing relevan. Kemungkinan saka acara kuwi VERY (Aku bakal ngomong disdainfully) cilik.
      Kutipan: mbah_Kostya
      Bakal njupuk wektu dawa kanggo mbuktekaken liwat pengadilan sing "ora unta."

      Nanging ing kene ora bakal ana masalah, malah pengacara ora dibutuhake. amarga mengaruhi pamor negara. A statement kanggo polisi kudu cukup kanggo negara kanggo nuntut.
    2. +1
      31 Oktober 2016 10:36
      Kutipan: mbah_Kostya
      Iku mung ora bakal bisa.


      Luwih adoh saka topik, nanging tetep ... VVP ngusulake paukuman sing luwih angel kanggo pasukan keamanan. Aku ora bakal nyritakake maneh, maca:
      1. idr
        0
        31 Oktober 2016 11:40
        Opa... Dadi artikelku lagi trending... Ana pangarep-arep...
  9. +8
    30 Oktober 2016 20:51
    Utopia. Luwih nyata kanggo mbalekake sosialisme kanthi tanggung jawab pribadi kanggo apa sing wis ditindakake, lan ing wektu sing padha karo keadilan sosial.
    Lan kanggo artikel kasebut - dadi dina iki, sedina muput, pengacara full-time kanggo korban gulag sing "ora luput" dibuwang ing sawetara rapat lan saluran. Dheweke mesthi ora bakal ngrusak merek tukang ngapusi.
    1. idr
      0
      31 Oktober 2016 00:29
      Kutipan: NordUral
      Luwih nyata kanggo mbalekake sosialisme kanthi tanggung jawab pribadi kanggo apa sing wis ditindakake

      Apa sampeyan mikir yen kabeh wis mlaku?
    2. +3
      31 Oktober 2016 08:51
      Kutipan: NordUral
      Utopia. Luwih nyata kanggo mbalekake sosialisme kanthi tanggung jawab pribadi kanggo apa sing wis ditindakake, lan ing wektu sing padha karo keadilan sosial.

      Bener! sistem saiki ora ana gunane, bisa uga trep kanggo maling, lan panguwasa ora ana gunane kanggo wong biasa ...
  10. +2
    30 Oktober 2016 21:19
    Omong kosong liberal ... Kanthi njeblug wong ...
    1. idr
      +2
      31 Oktober 2016 00:32
      Kutipan saka tinibar
      Omong kosong liberal ... Kanthi njeblug wong ...

      sing, kepinginan kanggo "Urip ora dening Lies" - omong kosong liberal? Hmm. sing. Sampeyan mikir iku normal kanggo manggon goroh ... Iki wis diagnosa serius banget kanggo kabeh masyarakat kita.
  11. + 12
    30 Oktober 2016 21:35
    Akeh titik. Lan carane ora nggawe kesalahan ing sembarang? Ana pepakon sing luwih sithik, nanging apa saben wong netepi?
    Sapa sing bakal dadi tolok ukur? Endi warga negara sing cetha, kanthi spontanitas bocah cilik, bisa nuduhake - iki goroh, iki bebener, iki khayalan ...
    Apa sing kudu ditindakake karo wong-wong sing kena disinformasi lan, sawise njupuk kanthi regane, kanthi tulus mbuktekake kasus kasebut, nuduhake goroh sing digawe kanthi pinter lan ditutupi?
    Conto bakal malah forum ing VO. Baleni maneh sawetara lusin komentar sampeyan. Apa kita ora nulis panemu kita diwiwiti kanthi "... Iku kasunyatan" ...? Sapa sing wis pretyaya marang apa sing durung dideleng nganggo mripatku dhéwé? Sing bener - zomboyaschik lan adhine komputer. Nanging dheweke ora menehi fakta objektif. Dheweke ngemot informasi sing DIPERLUKAN kanggo sapa wae. Lan kita percaya, kita ngrusak tumbak virtual ...
    1. idr
      0
      31 Oktober 2016 00:42
      Quote: Pemimpin Redskins
      Sapa sing bakal dadi tolok ukur? Endi warga negara sing cetha, kanthi spontanitas bocah cilik, bisa nuduhake - iki goroh, iki bebener, iki khayalan ...

      Mung Pengadilan. lan ora ana wong liya.
      Quote: Pemimpin Redskins
      Apa sing kudu ditindakake karo wong-wong sing kena disinformasi lan, sawise njupuk kanthi regane, kanthi tulus mbuktekake kasus kasebut, nuduhake goroh sing digawe kanthi pinter lan ditutupi?

      Ing kene, umume, kabeh prasaja lan jelas. sing. yen ana wong sing maca ing koran banjur nyatakake ing rapat umum, mesthine ora bisa diakoni minangka wong goroh. Sampeyan kudu mudhun chain. lan njaluk menyang sumber. lan banjur recursively bali dening nerbitake refutations, lan iku bakal seng di pengeni kanggo nindakake kabeh iki ing beyo saka sumber asli sing ngapusi. Koran kudu mbayar retraction - sapa ngapusi mbayar.
      Mesthi, aku ngerti yen ing kawitan sawetara koran bakal 99% penolakan, nanging kanggo wong-wong mau iki minangka income tambahan, lan, patut, kanggo ngapusi, beyo uga gedhe. Nanging bakal mungkasi VERY cepet. Pamburu kanggo ngapusi bakal suda banget.
  12. +3
    30 Oktober 2016 22:07
    Warga biasa iki ora mung warga negara.

    Aku pengin nggawe registri liyane sing dilarang, registri anyar, bebarengan karo sing wis ana, kanthi dhaptar buku sing dilarang, pesta sing dilarang, penolakan sing dilarang, wong sing dilarang. Uga agensi kontrol integritas sing ngawasi implementasine hukum iki lan registri. Lan dana sing cocog kanggo proyek iki.

    Nanging warga mung ora mangsuli pitakon sapa sing kudu langsung mlebu ing daftar iki. Saka ngendi pembohong sing ora bisa ditanggulangi bakal mlebu ing registri, dudu saka talk show kanggo milih ing wiwitan. Utawa langsung saka ndhuwur banget, saka pemimpin sing bab "sampeyan tetep kene, nanging ora ana dhuwit," lan padha bebener-tellers.

    Nanging wong iki sing mung duwe rasa humor sing apik lan main masalah kanthi sampurna ...
    1. idr
      0
      31 Oktober 2016 00:53
      Kutipan saka akudr48
      Aku pengin nggawe registri liyane sing dilarang, registri anyar, bebarengan karo sing wis ana, kanthi dhaptar buku sing dilarang, pesta sing dilarang, penolakan sing dilarang, wong sing dilarang.

      Sampeyan pancen SALAH. Ora ana larangan, tenggat wektu, paukuman. Iku mung perlu kanggo ngandhani masyarakat. Sawise kabeh, kita duwe kebebasan ngomong lan informasi, ta? MUNG KARO TEMBUNG kudu ditanggapi. Aku ngerti yen sampeyan ora pengin. Nanging perlu. Minangka Shurik ngandika, "Kita kudu Fedya, PERLU"
      1. 0
        31 Oktober 2016 04:48
        Ya, kaya ing kode "Bushi-Do". Sadurunge ngomong apa-apa, samurai kudu mikir sadurunge awake dhewe apa sing arep diomongake bener apa ora.
        1. idr
          0
          31 Oktober 2016 08:48
          Samurai umume wong sing bener lan prinsip. Aku kanthi lengkap ndhukung pranata tartamtu saka kode "Bushi-Do" sing.
      2. +2
        31 Oktober 2016 08:59
        Kutipan saka idr
        Sawise kabeh, kita duwe kebebasan ngomong lan informasi, ta? MUNG KARO TEMBUNG kudu ditanggapi. Aku ngerti yen sampeyan ora pengin. Nanging perlu. Minangka Shurik ngandika, "Kita kudu Fedya, PERLU"


        Apa ora ana sing bisa ditindakake ing negara kita?
        Tetanduran kanthi proyek sing ora diukur?
        Kita ngasilake produk kanthi swasembada 100%.
    2. +2
      31 Oktober 2016 08:57
      Kutipan saka akudr48
      Warga biasa iki ora mung warga negara.

      Aku pengin nggawe registri liyane sing dilarang, registri anyar, bebarengan karo sing wis ana, kanthi dhaptar buku sing dilarang, pesta sing dilarang, penolakan sing dilarang, wong sing dilarang. Uga agensi kontrol integritas sing ngawasi implementasine hukum iki lan registri. Lan dana sing cocog kanggo proyek iki.

      Nanging warga mung ora mangsuli pitakon sapa sing kudu langsung mlebu ing daftar iki. Saka ngendi pembohong sing ora bisa ditanggulangi bakal mlebu ing registri, dudu saka talk show kanggo milih ing wiwitan. Utawa langsung saka ndhuwur banget, saka pemimpin sing bab "sampeyan tetep kene, nanging ora ana dhuwit," lan padha bebener-tellers.

      Nanging wong iki sing mung duwe rasa humor sing apik lan main masalah kanthi sampurna ...


      Ketoke, dheweke minangka salah sawijining "anggota Rusia Bersatu" sing ilang rasa hormat saka masarakat, ngasilake macem-macem ide utopia kanggo nyegerake negara kasebut kanthi cara apa wae.
      Musa liyane sing nuntun wong-wong Yahudi liwat ara-ara samun suwene 40 taun, janji bakal manggon ing swarga ...
      Apa Zheleznyak dudu kasus jeneng mburi?
      1. idr
        0
        31 Oktober 2016 11:46
        Aku lapor:
        1. Aku ora dadi anggota EP, aku ora dadi anggota lan aku ora bakal dadi anggota. Aku malah ora kenal karo anggota EP.
        2. Aku ana ing ara-ara samun mung sapisan. Panas banget. Aku ora bisa lan ora pengin drive sapa, utamané ing ara-ara samun
        3. Sampeyan ngelem aku karo mbandhingake karo wong-wong kuwi ...
  13. +6
    30 Oktober 2016 23:37
    Penulis ketoke godhok, nanging usul lengkap omong kosong.
    Yen penulis rada tenang, mikir kanthi bener, mula dheweke bakal nyimpulake yen proposale ora apik.
    Lan kanggo mbantu dheweke, aku bakal menehi conto sing gampang banget.
    Pemilik mobil sing ora dingerteni cet mobil ireng ing sisih siji lan abang ing sisih liyane. Dheweke nyopir ing dalan, lan ... lan nglanggar lalu lintas. Saksi ngadeg ing loro-lorone dalan. Ana sing ngomong yen mobil ireng, liyane sing mobil abang - SAPA sing kudu mlebu DAFTAR?

    ps By the way, ing umur pira aku kudu mlebu ndhaftar? Bocah sekolah sing mbolos pelajaran, sing umure 15 taun - apa dheweke mlebu utawa ora yen ngapusi? Utawa bocah sing umur 5 taun lan "nyolong" permen saka vas lan ngomong iku kucing?
    1. idr
      0
      31 Oktober 2016 01:07
      Quote: Skeptis Otodidak
      Penulis ketoke godhok

      Kene sampeyan bener.
      Quote: Skeptis Otodidak
      Yen penulis rada tenang

      Lan aku tansah tenang.
      Quote: Skeptis Otodidak
      Pemilik mobil sing ora dingerteni cet mobil ireng ing sisih siji lan abang ing sisih liyane. Dheweke nyopir ing dalan, lan ... lan nglanggar lalu lintas. Saksi ngadeg ing loro-lorone dalan. Ana sing ngomong yen mobil ireng, liyane sing mobil abang - SAPA sing kudu mlebu DAFTAR?

      Yen pengadilan netepake yen mobil dicet kaya sing sampeyan ucapake, mula ALL saksi bener lan ora ana sing kudu dilebokake ing registrasi. Ora mung kuwi, salah sijine saksi malah bisa ngomong yen mobil kuwi warnane jambon, (mungkin buta warna) iki uga ora goroh. Klasifikasi goroh gampang banget. Yen ana wong sing ngerti apa sing diomongake ora bener, mula iki minangka kesalahan biasa. Contone, Seksi kasebut kandha yen dheweke weruh bocah wadon, nanging nyatane wong lanang sing nganggo busana cah wadon - iki kesalahan sing bisa kedadeyan karo sapa wae. Nanging, yen dheweke ngerti manawa iki wong lanang (kancane sing lagi wae diajak ngobrol lan bisa dideleng ing video kasebut), mula iki goroh kanthi bentuk sing paling murni. Mung pengadilan sing bisa mutusake iki lan bakal menehi motivasi kanggo keputusane adhedhasar FAKTA lan dudu Putusan.
      Quote: Skeptis Otodidak
      Miturut cara, ing umur pira aku kudu mlebu daftar?

      Lan iki carane Presiden mutusake.
      1. 0
        31 Oktober 2016 01:27
        Sampeyan ketoke ora nemoni pengacara canggih ing pengadilan ...
        1. MVG
          0
          31 Oktober 2016 05:41
          Kanggo Skeptis Otodidak. Yen sampeyan ora praktisi pengacara, sampeyan ora bakal bisa kanggo ngrampungake karo unscrupulous pengacara, nanging profesional bisa. Mulane, yen sampeyan duwe masalah legal, aku maringi pitutur sampeyan hubungi spesialis.
        2. idr
          0
          31 Oktober 2016 08:38
          Kanggo pengacara, iki bisnis. Dadi sampeyan kudu ati-ati banget ing kene. Sawise kabeh, sampeyan mbayar kabeh, lan bakal mung ing pro ...
          1. MVG
            0
            1. november 2016 10:45
            Kanggo iDr. Kanggo dokter gigi, untu sampeyan uga dadi bisnis. Dadi saiki, ing kandhang, narik untu nganggo tang?
      2. +2
        31 Oktober 2016 09:02
        Kutipan saka idr
        Yen pengadilan netepake yen mobil dicet kaya sing sampeyan ucapake, mula ALL saksi bener lan ora ana sing kudu dilebokake ing registrasi. Ora mung kuwi, salah sijine saksi malah bisa ngomong yen mobil kuwi warnane jambon, (mungkin buta warna) iki uga ora goroh.

        Hm...
        "Lan sampeyan bener, Izzy!
        Lan sampeyan bener Moishe.
        Lan sampeyan bener, Solomon ...
  14. +3
    30 Oktober 2016 23:47
    Utopia sing bener-bener idealis. Saka sudut pandange, loro Nazi, lan Demokrat, lan fanatik agama, lan wong-wong mung kaget karo macem-macem propaganda palsu, kanthi teguh percaya marang kabenerane. Lan kanggo "bebener", dheweke asring siyap ora mung mateni, nanging malah menehi nyawane. Apa kritéria kanggo ngevaluasi bebener? Ing Rusia, ora ana ideologi resmi sing bisa dipercaya. Ing Kulon, goroh lan goroh umume dadi dhasar administrasi negara lan aturan hubungan antarane warga. Apa pengacara bakal urip? Sapa sing duwe dhuwit luwih akeh, sing wis bisa mbela kepentingane ing pengadilan sing korupsi, bener. Kepiye babagan struktur kayata, contone, intelijen manca, sing adhedhasar kabutuhan kanggo nyasarake mungsuh liwat macem-macem informasi sing salah? Aku wedi yen masalah langgeng manungsa iki ora gampang ditangani. Ide iki apik nanging ora mungkin, lan kanthi cara sing paling cedhak karo implementasine teka ing USSR Stalinis.
    1. idr
      0
      31 Oktober 2016 01:32
      Kutipan saka Orionvit
      Saka sudut pandang, loro Nazi, lan Demokrat, lan fanatik agama, lan wong-wong mung kaget karo macem-macem propaganda palsu, kanthi teguh percaya marang kabenerane. Lan kanggo "bebener", dheweke asring siyap ora mung mateni, nanging malah menehi nyawane. Apa kritéria kanggo ngevaluasi bebener?

      Sapa wae bebas percaya apa sing dikarepake. Ing frasa iki, sampeyan wis mangsuli pitakonan sampeyan dhewe "diapusi dening macem-macem propaganda palsu." Mbusak propaganda palsu (kanthi perintah pengadilan) lan cuci otak bakal mandheg. Iki persis apa sing diarani artikel kasebut.
      Kutipan saka Orionvit
      Apa kritéria kanggo ngevaluasi bebener?

      Bebener iku mung adhedhasar lan konsisten karo bukti bukti. Kabeh liyane bisa dadi fantasi, konjektur, konjektur, hipotesis, pertimbangan, pikiran sederhana, lan liya-liyane. sing. yen wong ora ngerti soko, banjur nyoba kanggo extrapolate lan kanthi mangkono ngrancang tumindak. Nanging yen wong ngerti persis lan ngandika bab ngelawan - iki LIE ing wangun murni. Contone: saksi saka pengadilan nyatakake yen dheweke ora kenal karo sing dituduh, nanging ing kasus kasebut ana foto lan video sing nuduhake yen dheweke wis kenal.
      Kutipan saka Orionvit
      Apa pengacara bakal urip?

      Iku masalah kanggo pengacara.
      Kutipan saka Orionvit
      Carane dadi struktur kayata, contone, Intelligence manca

      Ing ndhuwur, aku wis ujar manawa pramuka lan partisan kudu dibuwang. kabeh sing diomongake ora bisa dianggep goroh, nanging mung minangka disinformasi saka mungsuh. Kene kabeh mung ngelawan. Sing luwih sukses dheweke ngapusi..i.e. misinformed, sing luwih apik kanggo karir, sampeyan bisa malah entuk pesenan kanggo lying. KOYO IKI.
      Kutipan saka Orionvit
      Ide iki apik nanging ora mungkin, lan kanthi cara sing paling cedhak karo implementasine teka ing USSR Stalinis.

      Iki ngendi aku dhasar ora setuju. Elingi: "Urip wis dadi luwih apik, urip dadi luwih nyenengake ..." utawa "Supaya kabeh bisa ana ing kulkas, sampeyan kudu plug menyang stopkontak radio." Sanajan, mbok menawa, iki uga bisa dianggep minangka disinformasi mungsuh.
  15. MVG
    +2
    31 Oktober 2016 05:32
    Hukum Rusia duwe:
    Pasal 306. Nyenyamah palsu
    1. Kesalahan sing disalahake kanthi sengaja -
    bakal diukum denda nganti XNUMX ewu rubel, utawa ing jumlah upah utawa gaji, utawa penghasilan liyane saka wong sing disalahké kanggo wektu nganti setahun, utawa kanthi kerja wajib kanggo wektu munggah. nganti XNUMX jam, utawa kanthi kerja korektif nganti rong taun, utawa kanthi kerja wajib nganti rong taun, utawa kanthi ditahan nganti nem sasi, utawa kanthi nyabut kamardikan kanggo jangka wektu nganti rong taun.
    2. Tumindak sing padha, digabungake karo nuduh wong nindakake kuburan utawa utamane kejahatan serius, -
    kudu diukum denda XNUMX ewu nganti XNUMX ewu rubel, utawa jumlah upah utawa gaji, utawa penghasilan liyane saka wong sing disalahké kanggo wektu siji nganti rong taun, utawa kerja wajib kanggo nganti telung taun, utawa kanthi nyabut kamardikan kanggo wektu sing padha.
    3. Tumindak sing diwenehake dening paragraf XNUMX utawa XNUMX saka Artikel iki, sing diiringi nggawe bukti palsu kanggo penuntutan, -
    ukuman kerja wajib nganti limang taun, utawa penjara nganti nem taun.

    Pasal 307
    1. Kesaksian palsu saka saksi, korban, utawa pendapat utawa kesaksian saka ahli, kesaksian saka spesialis, uga terjemahan sing ora bener ing pengadilan utawa sajrone investigasi awal, -
    bakal diukum kanthi denda nganti XNUMX ewu rubel, utawa ing jumlah upah utawa gaji, utawa penghasilan liyane saka wong sing disalahké kanggo wektu nganti nem sasi, utawa karya wajib kanggo wektu munggah. nganti XNUMX jam, utawa kanthi tenaga kerja korektif nganti suwene rong taun, utawa kanthi ditahan nganti telung sasi.
    2. Tumindak kang padha, digandhengake karo pandakwa wong nindakake kuburan utawa utamane kejahatan serius, -
    kena ukuman kerja paksa nganti suwene limang taun, utawa dikunjara suwene wektu sing padha.
    Cathetan. Saksi, korban, ahli, spesialis utawa penerjemah bakal dibebasake saka tanggung jawab pidana yen kanthi sukarela, sajrone pemeriksaan, investigasi awal utawa nyoba, sadurunge ngumumake putusan pengadilan utawa keputusan pengadilan, nyatakake kesaksian palsu. , kesimpulan utawa terjemahan sing sengaja ora bener.
    Nanging, praktik nggawa tanggung jawab pidana miturut artikel kasebut ora umum, sanajan saksi kasebut kanthi jelas nulis kanthi inspirasi. Saiki sing dadi pitakonan: kepiye carane wong ngapusi bisa dilebokake ing daftar sing padha yen tumindak saksi ora diwenehi penilaian hukum? wektu iki.
    Kecenderungan kanggo ngapusi hak-hak minangka tren sing cukup umum saiki, amarga saben wong kanthi banter nyatakake hak-hak lan lali babagan tugase. Saiki sing dadi pitakonan: yen kabeh wong cepet-cepet nyalahake saksi kasebut ngapusi lan mbuktekake, apa iki ora bakal nyebabake proses hukum dadi buntu? Iki loro.
    Ing oyod, goroh nduweni niat lan khayalan sing tulus amarga ora ngerti utawa desain karakter. Saiki pitakonane: kepiye carane misahake wong-wong sing ora sadar karo wong-wong sing ngapusi? Wis telu.
    Umumé, gagasan masyarakat sing jujur ​​wis ngambang wiwit jaman Tomaso Campanella lan, sayangé, isih utopia. Senajan akeh nyoba kanggo mbangun masyarakat kuwi, iku tansah rampung karo eksekusi massal. Sayange.
    1. idr
      0
      31 Oktober 2016 08:10
      Kutipan: MVG
      Saiki sing dadi pitakonan: kepiye carane wong ngapusi bisa dilebokake ing daftar sing padha yen tumindak saksi ora diwenehi penilaian hukum?

      Yen sakperangan alesan pengadilan ora nggawe keputusan babagan penilaian hukum saksi kasebut, mula ora bisa ditindakake. Nanging sampeyan bisa nglamar menyang pengadilan saka conto sabanjure.
      Kutipan: MVG
      Saiki sing dadi pitakonan: yen kabeh wong cepet-cepet nyalahake saksi kasebut ngapusi lan mbuktekake, apa iki ora bakal nyebabake proses hukum dadi buntu? Iku loro

      Ora, aku ora mikir. Kosok baline, yen saksi mbuktekake yen dheweke pancen bener, banjur penggugat kudu mbayar kabeh biaya pengadilan, luwih-luwih, penggugat bisa nandhang sangsara yen kabukten yen omongane mung goroh.
      Kutipan: MVG
      Saiki pitakonane: kepiye carane misahake wong-wong sing ora sadar karo wong-wong sing ngapusi?

      Mung pengadilan sing bisa mutusake iki lan ora ana wong liya. amarga Mung pengadilan sing bisa ngerti kabeh subtleties kasus kasebut.
      Kutipan: MVG
      Umumé, gagasan masyarakat sing jujur ​​wis ngambang wiwit jaman Tomaso Campanella lan, sayangé, isih utopia. Senajan akeh nyoba kanggo mbangun masyarakat kuwi, iku tansah rampung karo eksekusi massal. Sayange.

      Registri ora ana hubungane karo eksekusi, pakunjaran, lsp. Iku mung cara paling apik kanggo nglumpukake Informasi sing wis ana ing AKSES PUBLIK. lan ora luwih. Sawise kabeh, apa sing kedadeyan saiki, tukang ngapusi, penipu, disalahké, metu lan, njupuk kauntungan saka UNNFORMATION saka warga individu, kita maneh miwiti kanggo nindakake bab sing padha, lan maneh polisi kudu nglampahi sumber daya kanggo dijupuk, ngumpulake bukti, lsp. lan wektu lan dhuwit iki minangka dhuwit kita (pembayar pajak)
  16. +3
    31 Oktober 2016 06:40
    pejabat bakal tumindak dhasar karo warga, lan warga bakal ngomong bebener bab iku. Banjur pejabat kanthi bantuan dhuwit bakal "mbuktèkaké" kesalahane warga, lan uga bakal diukum (((
    1. idr
      0
      31 Oktober 2016 08:16
      Kutipan saka elenagromova
      pejabat bakal tumindak dhasar karo warga, lan warga bakal ngomong bebener bab iku. Banjur pejabat kanthi bantuan dhuwit bakal "mbuktèkaké" kesalahane warga, lan uga bakal diukum (((

      Apa buktine warga? mbok menawa dheweke mung salah paham utawa buta huruf ing babagan hukum. Apa wae bisa kedadeyan. Kanggo ngindhari kasus kaya mengkono ing Kulon, kabeh obrolan (kalebu obrolan telpon) wis suwe direkam (cukup sah) lan, yen perlu, bisa digunakake minangka bukti. Nanging ora ana sing nganggep mung tembung-tembung sing nglawan tembung. utawa pengadilan bisa mutusake yen ora bisa mutusake babagan masalah sing diangkat amarga ora ana bukti sing cukup.
    2. +3
      31 Oktober 2016 09:04
      Kutipan saka elenagromova
      pejabat bakal tumindak dhasar karo warga, lan warga bakal ngomong bebener bab iku. Banjur pejabat kanthi bantuan dhuwit bakal "mbuktèkaké" kesalahane warga, lan uga bakal diukum (((

      Bener!
  17. +1
    31 Oktober 2016 06:52
    Lan sapa sing bakal ngadili goroh utawa ora, para leluhurmu lan para leluhurmu sing suci, sing smerd apes ngidini dheweke mbukak cangkeme? Lan kejujuran ing kekuwatan, pisanan, utopia lengkap, lan nomer loro, mung omong kosong - propaganda resmi ana kanthi alesan. Ana keuntungan saka iku.
    Minangka kanggo TCTerms bab reresik kabeh sistem ing umum ing kabeh tingkat saka kabeh goroh, iki ora malah utopia, iki sawetara jinis kartun bab unicorns pink mlumpat liwat pelangi marshmallow.
    1. idr
      0
      31 Oktober 2016 08:18
      Ya, kabeh dadi pesimis banget ... Apa kabeh awon ing RUSIA?
      1. +2
        31 Oktober 2016 09:05
        Kutipan saka idr
        Ya, kabeh dadi pesimis banget ... Apa kabeh awon ing RUSIA?

        Ora, sampeyan mung apik banget
        1. idr
          0
          31 Oktober 2016 11:48
          Kabeh iku Adoh ora minangka apik sing sampeyan mikir ... Iki mitos. Iku tansah luwih apik ing ngendi kita ora.
  18. +1
    31 Oktober 2016 07:48
    Sistem kasebut wiwitane diasah kanggo ngapusi, mula iki ora bisa digunakake. Sawetara sistem ngidinke prinsip meritorisme, nalika sing paling pantes tekan ndhuwur.
    1. idr
      0
      31 Oktober 2016 08:20
      Kutipan saka Altona
      Sistem kasebut wiwitane dipenjara amarga ngapusi

      Nanging apa padha dipercaya sapa? Kaya presiden? Utawa mung dheweke sing dipercaya, miturut rating?
  19. +1
    31 Oktober 2016 08:04
    Lan uga perlu kanggo ngetrapake undang-undang babagan ora bisa dilanggar properti pribadi, supaya saben wong sing pengin munggah ing properti pribadi bisa dipaku dening pemilike. Iku bakal apik!
    1. idr
      +1
      31 Oktober 2016 08:28
      ya. Lan menehi saben senapan mesin sing bisa digunakake ing pundhak kaya ing Amerika utawa Israel lan digunakake yen perlu lan langsung tanpa peringatan. Banjur kabeh wong bakal dadi sopan lan mung ngomong sing bener lan ora liya kajaba sing bener, ora nyolong, lsp. Lan omong-omong, sampeyan ngerti ana sing ana ing babagan iki. Ing negara-negara sing ora ana watesan babagan tuku lan nggawa senjata utawa minimal, persentase kejahatan sing paling RENDAH lan kosok balene. Nanging iki topik liyane. Sabanjure.
  20. 0
    31 Oktober 2016 08:19
    Kutipan saka akudr48
    Warga biasa iki ora mung warga negara.

    Aku pengin nggawe registri liyane sing dilarang, registri anyar, bebarengan karo sing wis ana, kanthi dhaptar buku sing dilarang, pesta sing dilarang, penolakan sing dilarang, wong sing dilarang. Uga agensi kontrol integritas sing ngawasi implementasine hukum iki lan registri. Lan dana sing cocog kanggo proyek iki.

    ... Nggawe dhaptar rega kanggo "layanan umum tambahan"?
    Apa perlu kanggo mitenah wong, utawa "mbenerake yen wis mitenah", utawa "ngapusi kanggo kawilujengan", utawa nylametake wong sing ngapusi? ... lan liya-liyane ...
    ... Kamentrian - sing, nuwun! - register saka Lies lan register of Truth...
    ------------------------
    ... Apa THIS kabeh - vodka utawa udud? utawa - loro-lorone, lengkap karo "akordion"? ...
    1. idr
      0
      31 Oktober 2016 08:29
      Aku ora ngombe, aku ora ngrokok lan aku ora muter tombol akordion. Dadi rada salah
      1. +3
        31 Oktober 2016 09:07
        Kutipan saka idr
        Aku ora ngombe, aku ora ngrokok lan aku ora muter tombol akordion. Dadi rada salah


        Dadi "Pilar Putih" ...
        1. idr
          0
          31 Oktober 2016 11:49
          Aku pancen ora ngerti apa sing sampeyan omongake.
  21. +1
    31 Oktober 2016 10:22
    Lurus Companello "kutha Srengenge".:=))
    penulis, apa sing sampeyan ngalahake ing grumbulan? Sampeyan duwe spinning padha ing ilat: moto! tembak!! TEMBOK!!!
    1. idr
      0
      31 Oktober 2016 11:51
      Gusti, mung sawetara paranoia. Ora. Aku mung pengin wong (ALL) tanggung jawab kanggo tembung.
      1. 0
        31 Oktober 2016 13:19
        Gusti, mung sawetara paranoia.
        ------------------------------------------------
        Kanggo nindakake iki, sampeyan ora perlu ngubengi Internet, sadurunge, luwih gampang - tim lan dipeksa tanggung jawab kanggo pasar. Pranyata saiki ora ana tim, ana wedhus wedhus sing ora peduli banget karo wong sing ora sopan ing kawanan kasebut.
        Bakal dadi persis kaya ing "Lyuba-Star of YouTube". Sawetara kita wong nglalu amarga diolok-olok umum?
        lan supaya padha wis numpuk kebon karo "pemeriksaan linuwih", "ngina marang raos pracaya" lan obscurantism liyane.
      2. MVG
        0
        1. november 2016 10:29
        Kanggo iDr. "Aku mung pengin wong (ALL) mangsuli tembung-tembunge." ngandika kaya sedulur Strugatsky - Happiness, everyone, kanggo apa-apa ... Dadi sedulur wis Fantasi.
        Bali menyang kasunyatan urip fana: kabeh wong beda-beda lan ing tingkat kesadaran sing beda-beda, lan iki diwenehake. Ngerti lan nampa. (Mangerti, ngapura lan nglilani. Ceritane wong jaga Jenggot. guyon)
        1. idr
          0
          1. november 2016 10:46
          Pranyata kahanan kasebut ora digatekake nganti ora ana tembung. sing. Apa sampeyan pribadi wareg karo ngapusi? Dadi? Wis kaya gaya urip, lan yen dheweke ora ngapusi, mula ana sing salah, rasa ora nyaman. Lan sampeyan bakal nyoba kanggo urip tanpa goroh ... mung nyoba. Sampeyan ngerti carane gedhe ...? Sampeyan kudu nyoba kanggo mangerteni.
        2. idr
          0
          1. november 2016 10:52
          Lan luwih. Sampeyan ngerti paribasan "Banyu ora mili ing watu goroh." Dheweke pancen bener. Yen sampeyan ora nindakake apa-apa lan ora ngupayakake, mula ora ana sing bakal kedadeyan. Nalika sampeyan nyoba, ana kemungkinan sing bakal diganti.
  22. 0
    31 Oktober 2016 10:44
    Sepisanan, penulis idealizes kabeh banget. Kapindho, ora ana sing bakal nyeret hukum iki lan ndhaptar. Katelu, sapa sing ujar manawa sampeyan ora bisa lolos saka registri iki? Pitakonan babagan rega. Lan kaya sing kasebut ing ndhuwur, angger-anggering Toret mung ditrapake kanggo wong biasa lan ora kanggo wong sing duwe kuwasa.
  23. +2
    31 Oktober 2016 10:49
    Temtunipun ingkang dipunandharaken panganggit inggih menika populisme masarakat ingkang ngatur. Ya, sampeyan ora pengin diobong. Kadang on point, kadang ora. Nanging mung ana siji cara metu - Aja menehi alesan, uncalan kanca lelungan saka lingkungan sawise sinyal nyata. Hard? Bener. Lingkungan sampeyan dirancang minangka wong akeh sing saling gumantung. Sampeyan ora duwe idea, kajaba siji - pengayaan. Yagene sistem bangsawan ambruk ing Rusia? Amarga para priyayi wis lali yen dheweke dadi wong layanan. Iku trep kanggo wong-wong mau dadi CASTE hak istimewa.
    Kanggo saran penulis. Bakal efektif yen rong dhaptar maneh dijaga kanthi paralel: instansi pemerintah lan PNS. Ayo kula menehi conto kabutuhan iki.
    Nglanggar aturan lalu lintas. nggih. Surat saka situs web Layanan Negara. Pembayaran denda liwat situs sing padha. Ngilangi paukuman saka situs. dangu. Surat saka situs babagan transfer saka polisi lalu lintas informasi babagan denda telat menyang layanan bailiff distrik. A layang kanggo website bailiff karo kuitansi pembayaran ditempelake. Surat sing padha karo situs web polisi lalu lintas. Pembukaan proses penegakan dening bailiff. Complaint menyang situs web bailiffs bab inaction saka bailiff. Mbatalake dhuwit saka akun bank. Sambat babagan tumindak kasebut menyang Departemen Bailiffs Daerah. Diterusake menyang kantor kecamatan. Surat sing nyatakake yen proses penegakan ditutup. Bener. Dhuwit kasebut ditarik kaping pindho. Ora jelas tangane sing endi. Dheweke bakal nongkrong suwene 3 taun, amarga wis ana postingan kanggo denda iki ing sistem pembayaran negara. Lan saka polisi lalu lintas ora salam, ora ana jawaban.
    rantai apik? Lan terus karo aku lan lembaga pemerintah. Nalika rampung lan apa, aku bakal ngabari kabeh wong ing Tweet, masang kabeh dokumen. Lha, apa ana calon kanggo daftar? Bakal padha? Utawa padha mung kanggo smerds?
    Mekaten! Pisanan diurutake ing omah, banjur mudhun menyang file. Lan aja pinter-pinter, nanging mung nindakake kuwajibane PNS.
    Pancen, ing saben tahapan kasusku, mung perlu, kajaba mikirake basis departemen, kanggo ndeleng dhasar pembayaran negara lan, sawise nggawe bedo, mbenerake DISKON Skala NEGARA. Situs web Layanan Negara ora kesed. Lan menehi kabar babagan ora ana denda mung sawise mriksa database iki.
    Lan sapa sing bakal tanggung jawab kanggo kerugian reputasi lan materi amarga tumindake PNS lan instansi pemerintah? Menyang pengadilan kanggo 1000r.? Ana, ngendi ...... Aku ora nerusake luwih. Si Mbah banjur ngomong ora mentingake. Nanging nyatane nganti saiki.
    Dadi warga AUTHOR.
    1. idr
      +1
      31 Oktober 2016 11:57
      Aku setuju banget. Lan sampeyan nulis menyang administrasi presiden. Mung tanpa emosi lan mung kasunyatan. Ayo padha maca yen ora bisa nyiyapake sistem supaya bisa normal. Sampeyan katon lan ana sing bakal diganti. Sugeng dalu.
    2. MVG
      +1
      1. november 2016 10:38
      Kanggo loaln.
      "Pelanggaran aturan lalu lintas. Hukuman. Surat saka situs web Layanan Negara. Pembayaran denda liwat situs sing padha. Ngilangi denda saka situs kasebut. Suwe-suwe. Surat saka situs babagan transfer saka polisi lalu lintas informasi babagan denda kasep kanggo layanan bailiff distrik Surat menyang situs web bailiff karo kuitansi pembayaran A layang padha menyang situs web polisi lalu lintas Mbukak proses penegakan dening bailiff Complaint menyang situs web bailiff babagan inaction saka bailiff Penarikan dhuwit saka Akun Sberbank Complaint bab tumindak iki kanggo Departemen Bailiffs Regional Nerusake menyang departemen distrik Letter nyatakake yen proses penegakan "Ditutup. Bener. Dhuwit iki dicekel kanggo kaping pindho. Iku ora cetha ing tangan apa. Iku bakal nyumerepi watara kanggo 3 taun, amarga wis ana postingan kanggo denda iki ing sistem pembayaran negara. Lan ora ana salam utawa jawaban saka polisi lalu lintas."
      Lan sapa sing kudu disalahake? Apa sampeyan dhewe? Apa sampeyan wis mutusake kanggo nyederhanakake urip kanthi mbayar denda liwat situs kasebut, nanging sampeyan kesed kanggo mbayar nganggo kertu pembayaran? Padha ngirim informasi menyang bailiffs ing situs, nanging sampeyan kesed kanggo pindhah lan nyerahke informasi marang teken? Iku apik kanggo nggawe urip luwih gampang kanggo sampeyan liwat situs web, nanging ora ana bukti tumindak sing isih ana ing tangan sampeyan. Ya, amarga ora ana bukti, sampeyan bakal mbayar nganti sampeyan nyinkronake karo undang-undang saiki - CAS lan Kode Pelanggaran Administratif
      1. Komentar wis dibusak.
      2. 0
        7. november 2016 15:04
        Babagan mlaku nganggo sikilmu. Sampeyan bakal nawakake iki menyang ideolog utama Pamrentah Elektronik - perdana menteri kita.
        Mungkin dheweke bakal nuruti saran sampeyan. Nanging aku ora pengin. Ana ora perlu cackle babagan ing saben pojok. Yen ora ana, aku bakal lunga. Saiki, nyuwun pangapunten. Iki minangka jinis kegiatan liyane saka PNS. Utawa sampeyan salah siji saka wong-wong mau lan ora ngerti carane nggunakake komputer? Sanajan, ya, dhuwit, kanthi awis, durung ditransfer liwat jaringan komputer.
        1. MVG
          0
          7. november 2016 16:41
          Ora, ora siji. Nanging aku ora nggolèki alesan kanggo ngojok-ojoki kekurangané wong liya. Apa sampeyan mutusake kanggo takon PNS kanthi cara sing angel? Lha kok kaget kudu mlayu? Saben konsep kalebu tumindak. Ing kasus sampeyan: sampeyan mutusake kanggo nunjukake kekurangane PNS, sampeyan nindakake kanthi biaya dhewe. Mekaten. Iku formal.
          Lan nyatane, saben sistem mbutuhake wektu kanggo debug, kalebu. lan sistem layanan umum elektronik. Lan iki kudu dijupuk menyang akun. Apamaneh negarane gedhe.
          1. 0
            15. november 2016 12:26
            Poke irung - kesel. Kabeh iki, aku kasengsem mung siji. Ora sistem layanan publik ing wangun elektronik (ora langsung) sing wiwit njupuk wangun, nanging sistem otomatis birokrasi birokrasi. Tuladha. Badan negara nanggapi (kudu nanggapi) banding sing ditulis sajrone 30 dina. Yen perlu, wektu sing luwih suwe bisa uga dibutuhake. marang kabar saka pelamar. Apa babagan panjalukan email? padha. Kajaba iku, ora ana kabar tambahan. Dadi, saiki pejabat adaptasi sistem iki kanggo awake dhewe. Ing kasusku, sawetara pejabat ngisi artikel tartamtu ing Kementerian Keuangan, sing bisa diperah lan dinikmati suwene 3 taun. Lan ora ana sing peduli. Dhuwit kosong. Apa ora iki wiwitan saka suap awis? Dadi, suap elektronik wis ana ing ngarep.
            Cukup iki mung, tanpa tanggung jawab kanggo tumindak, kanggo PNS saka polisi lalu lintas ora nyimpen database departemen rapi, tanpa looking ing paling ing Federal (MVD), bailiffs stupidly cap proses penegakan tanpa looking ing database federal pembayaran negara, i.e. tanpa mriksa keaslian klaim sing diajukake (salah sawijining anggota legislatif "pinter" menehi hak kasebut) lan, tanpa menehi kabar marang wong sing duwe utang, mung nyolong dhuwit saka akun. Lan, ing wektu sing padha, ngidoni banding elektronik kanthi nggawe bisu elektronik. Nanging, ing wektu sing padha, ora mbayar manungsa waé kanggo Welasan denda "emas" muda.
            Nah, apa sampeyan mikir sing digawe?
            Ing mratelakake panemume - sistem nyolong negara dhuwit saka warga. mung! Lan sampeyan ora kudu metu ing dalan gedhe karo klub ...
            Pancen, ora ana sing kudu digatekake.
            PS Lan banjur akun karo "trailer". Nah, seneng-seneng...
  24. +3
    31 Oktober 2016 12:42
    Penulis artikel iki, "cukup kanthi kasempatan" ora nyelehake tangane menyang paket hukum Yarovaya?
    Dalan menyang neraka wis diaspal kanthi niat sing apik!
    Prototipe pejuang kanggo bebener ditampilake kanthi jelas dening Chekhov A.P. ing crita "Unter Prishbeev".
    1. idr
      0
      31 Oktober 2016 13:14
      Ora, aku malah ora maca apa sing ana ing Yarovaya.
      1. 0
        31 Oktober 2016 13:19
        Enlighten dhewe! https://ru.wikipedia.org/wiki/Zakon_Yarovaya
  25. +1
    31 Oktober 2016 13:18
    apa omong kosong sampeyan nulis, malah lucu. Conto babagan pengadilan kita: loro perwira polisi lalu lintas lan loro operatives saka UR nahan pidana sing ing Federal wanted dhaftar kanggo rampokan bersenjata; wong jahat iki tahap, ing esuk loro opera liyane diinterogasi lan dipasrahake menyang penyidik, sing diselehake wong jahat ing fasilitas tahanan sauntara. Salajengipun, piyambakipun nyerat statement ing rong opera pungkasan bab goresan ing irung, padha didakwo saka penyalahgunaan wewenang, pengadilan ngritik mirengake opo saka karyawan liyane babagan ngarsane goresan, mbenerake sing padha polisi. . Mergo iki.
  26. 0
    31 Oktober 2016 13:23
    Penulis, pindhah menyang Korea Lor, ana akeh perkara sing sampeyan usulake, lan sampeyan bakal seneng.
    1. idr
      0
      1. november 2016 00:20
      sing. Apa sampeyan wis ana sadurunge lan ngerti apa sing sampeyan gunakake?
  27. 0
    31 Oktober 2016 13:35
    Kepiye carane bisa ora ngelingi paribasan lawas ... kabeh anyar, iki lawas sing lali ... Ing kene cocog banget karo demagogies babagan kejujuran lan ora sopan.
  28. +2
    31 Oktober 2016 14:27
    Aku maca carane ngombe banyu)

    NB Iki carane kita bakal "ngatur Rusia" (c)
  29. +5
    31 Oktober 2016 15:53
    Penulis artikel ora ngerti apa inovasi kasebut bakal ditindakake ing praktik.
    Jare paribasan, dalan tumuju neraka iku diaspal kanthi niat kang becik.
    Teknologi whitewashing goroh lan vilifying bebener-seekers wis digunakake metu kanggo dangu.
    Minangka salah sawijine pejabat ngandika pirang-pirang taun kepungkur ing obrolan pribadi: "Ora ana sing luwih gampang tinimbang ngremehake wong sing jujur, lan uga bisa nyumurupi wong sing ala, nanging iki luwih angel ditindakake"
    Apa statement iki adhedhasar? Urip iku rumit lan maneka warna, ing kasus sing abot, wong tumindak kanthi beda lan luwih gampang kanggo ngatur episode kasebut.
    Ing sawijining wektu, aku piye wae dadi wong sing tanggung jawab finansial, lan sajrone persediaan sabanjure, tumindak kasebut luwih akeh tinimbang nyatane, aku ora gelem mlebu. Pranyata ana sertifikat sing ditulis mung dening akuntan, dheweke ngarani aku prinsip, nanging tumindak kasebut ditindakake maneh miturut kasunyatan. Lan iki minangka alasan kanggo kompromi bukti, yaiku. yen perlu, kompromi bukti bisa dipuntudhuh saka nyolong apa aku tau. Nanging stigma maling ora bisa dibusak.
    Lan aku nindakake iku ora amarga aku adoh-sighted, nanging amarga aku ngerti wong sing, minangka spesialis enom, sarujuk kanggo mlebu sertifikat acceptance amarga urgency. Banjur ana kasus pidana, padha didakwo, langsung amnestied lan diijini kanggo bisa, ora ana spesialis cukup, nanging dalan kanggo karir ditutup kanggo urip. Lan mung sawise entuk pengalaman, wong kasebut nyadari yen masalah kekurangan kasebut yaiku buta huruf saka karyawan sadurunge: nalika mindhah produk cair utawa akeh, ana standar kerugian, lan yen standar iki ora diilangi sajrone pirang-pirang taun. volume gedhe, banjur kekurangan gedhe dibentuk miturut dokumen. Ya, uga ana episode "kecekel tangan" nalika njaluk njupuk wadhah cilik. Mangkono kader enom, sing ora bakal ngidini negara ambruk, rusak ing oyod. Lan penulis scoundrels dadi pemimpin - padha uga resik.
    Teknologi koleksi bukti sing kompromi wis digarap nganti suwe. Mulai tightening ngawut-awut, scoundrels bakal dadi resik, iki saka sajarah negara lan jawaban kanggo pitakonan saka apa USSR ambruk.
    1. idr
      0
      31 Oktober 2016 22:31
      Sing. Ora metu?
  30. 0
    31 Oktober 2016 23:50
    Lan Kratoning Allah bakal teka ...
    1. idr
      0
      1. november 2016 00:18
      Nanging aku seneng liyane. "Kita lair kanggo nggawe dongeng dadi nyata"
  31. 0
    1. november 2016 03:19
    Apik banget, nanging apa sing kudu ditindakake karo tentara pembohong sing ora ana sing pengin nyewa?
    1. idr
      0
      1. november 2016 07:45
      Siji mung kudu miwiti lan menehi kabar kanthi luas marang kabeh warga babagan iki ... Wong ora bodho ... sawise kabeh, dheweke ndeleng kabeh, ngerti lan ngerti.
  32. 0
    1. november 2016 04:52
    Atusan ewu wong, wong sugih, bakal ngupayakake Vasyuki. Kaping pisanan, transportasi kali ora bakal bisa ngangkat penumpang kaya ngono. Akibaté, NKPS bakal mbangun jalur sepur Moscow-Vasyuki. Iki siji. Loro hotel lan gedung pencakar langit kanggo nampung tamu. Telu - munggah saka tetanèn ing radius saka ewu kilometer: tamu kudu diwenehake - sayuran, woh-wohan, caviar, coklat. Ing kraton kang turnamen bakal dianakaké papat. Lima - konstruksi garasi kanggo kendaraan tamu. Kanggo ngirim asil sensasional saka turnamen kasebut menyang saindenging jagad, stasiun radio sing paling kuat kudu dibangun. Iki kaping enem. Saiki babagan jalur sepur Moscow-Vasyuki. Mesthine, iki ora bakal duwe kapasitas kanggo ngeterake kabeh wong menyang Vasyuki. Saka kene nderek bandara "Bolshiye Vasyuki" - departure biasa saka pesawat mail lan airships kanggo kabeh sudhut donya, kalebu Los Angeles lan Melbourne.

    Prospek sing nggumunake dibukak sadurunge para amatir Vasyukin. Kamar wis ditambahi. Tembok bosok susuh jaran ambruk, lan tinimbang, istana kaca telung puluh telu saka catur pikir menyang langit biru. Wong-wong sing wicaksana lungguh ing saben aula, ing saben kamar lan malah ing lift sing mlayu kanthi peluru lan main catur ing papan sing dilapisi malachite ...
    1. idr
      0
      1. november 2016 07:47
      Kita uga ngerti klasik, mula aja mbuwang wektu. Dakkandhani, apa sing bakal ilang yen kita nindakake kaya artikel kasebut?
      1. MVG
        +1
        1. november 2016 10:43
        Kanggo iDr. Kita bakal kelangan wektu, sayang, wektu ...
  33. 0
    2. november 2016 11:26
    Kutipan: MVG
    Kanggo iDr. Kita bakal kelangan wektu, sayang, wektu ...

    ...lan kalbu!
    1. MVG
      0
      3. november 2016 06:41
      Kanggo CONTROL. Nurani minangka nilai sing tetep: ana. utawa dheweke ora. Ora mungkin ilang dheweke.
  34. 0
    4. november 2016 07:54
    sijine kabeh politisi ing dhaftar "saksi ora bisa dipercaya", equating janji kampanye karo paseksi ing pengadilan. lan uga ahli nujum, lan liya-liyane.. Cekakipun, yen ana sing ana ing media kasebut ngapusi, mula media kasebut uga ana !!!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"