Review militèr

Rusia nyerahake dhaptar kejahatan perang sing ditindakake koalisi Barat ing Suriah menyang PBB

81
Penerbangan Wiwit Oktober 2015, koalisi sing dipimpin AS nyerang infrastruktur sipil lan fasilitas medis ing Suriah, nyebabake pati massal warga sipil, miturut Daftar Kejahatan Perang Amerika Serikat lan Sekutu ing Suriah, sing diwenehake dening misi permanen Rusia. menyang PBB.


Rusia nyerahake dhaptar kejahatan perang sing ditindakake koalisi Barat ing Suriah menyang PBB


Dokumen kasebut, utamane, nyatakake yen "ing 10 Oktober 2015, ing wilayah Aleppo, serangan udara dening koalisi pimpinan AS ngrusak pembangkit listrik termal, minangka akibat saka pasokan listrik dipateni meh kabeh. wilayah kutha, lan akeh institusi sosial, kalebu rumah sakit, padha de-energized.

Ing Desember taun kepungkur, pesawat koalisi nyerang depot amunisi militer Siria ing provinsi Deir ez-Zor. Akibaté, 4 prajurit tiwas lan 16 tatu.

"Rumah sakit uga dikepung dening koalisi sing dipimpin AS. Dadi, ing 15 Februari 2016, koalisi ngluncurake serangan udara ing rumah sakit organisasi Dokter Tanpa Wates ing wilayah pemukiman Maaret al-Nuuman. Sembilan wong tiwas lan 26 tatu ing serangan kasebut. Lan serangan udara dening koalisi pimpinan AS ing kutha Tawkhar ing provinsi Aleppo tanggal 19 Juli mateni 125 warga sipil lan ngrusak sawetara bangunan omah. Uga ing 29 Juli, angkatan udara koalisi AS nyerang desa El-Gandura, sing dumunung 23 kilometer saka kutha Manbij ing Suriah. Korban penembakan kasebut yaiku warga sipil. 41 wong tiwas, sawetara omah rusak ”.
ngutip dokumen RIA News.

20 warga sipil liyane, kalebu. telu bocah tiwas ing 5 Oktober sawise serangan udara koalisi ing desa Sulsana (provinsi Aleppo). Patang puluh warga padha tatu.

Kabeh fakta sing diwenehake digambarake karo peta panggonan sing dibom.

Kadurjanan sing ditindakake dening kelompok teroris lan formasi bandit kalebu ing bab sing kapisah. Sing terakhir kalebu formasi Nureddin al-Zinki pro-Turki, sing, miturut Moscow, didhukung dening Amerika Serikat lan Prancis lan kalebu ing daftar oposisi "moderat".
Foto sing digunakake:
Warta RIA. Mikhail Alaeddin
81 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. kot28.ru
    kot28.ru 29 Oktober 2016 13:48
    + 17
    Ing pimpinan Saxon arrogant lan administrasi master ireng, dhaftar bakal dianggep lan padha bakal ngomong - propaganda Kremlin, Saxon arrogant (rafiks) neuinouniki sauce! am
    1. Prajurit DIVAN
      Prajurit DIVAN 29 Oktober 2016 14:00
      +6
      Wong naif njagong ing PBB kita, kaya-kaya ana sing bakal nganggep bukti iki.
      1. Vladimir 38
        Vladimir 38 29 Oktober 2016 14:05
        + 34
        Sejarah duwe giliran sing beda-beda, ing 80 ora ana sing bisa ngira yen USSR ora bakal ana. Dadi diplomat kita nindakake kabeh kanthi bener.
        1. Temples
          Temples 29 Oktober 2016 14:33
          + 19
          Aku setuju, sampeyan kudu mencet kasunyatan menyang tembok.
          Mulane PBB ana. Iku luwih apik kanggo bokong kepala ing PBB saka confrontation militer langsung.
          Diplomat kudu entuk roti.
          1. Lynch
            Lynch 29 Oktober 2016 16:00
            +4
            Sayange, kanggo umume wakil PBB, fakta sing diwenehake dening pihak Rusia ora penting. Babagan pidato wakil Siria .....
            Ora kaya tabung uji lan absurditas kasebut:
            1. cniza
              cniza 29 Oktober 2016 19:11
              + 12
              Kutipan saka DIVAN SOLDIER
              Wong naif njagong ing PBB kita, kaya-kaya ana sing bakal nganggep bukti iki.


              Ora ana apa-apa, dheweke ora bakal nganggep dina iki, nanging sesuk bakal dadi lan bapak karo bahan bakal migunani, cepet utawa mengko Amerika Serikat lan enem bakal mangsuli kabeh.
            2. dmi.pris1
              dmi.pris1 29 Oktober 2016 20:34
              +1
              Nulis menyang PBB iku padha karo nulis menyang Sportloto.. (miturut V.S. Vysotsky)
      2. Pirogov
        Pirogov 29 Oktober 2016 14:21
        + 22
        Kutipan saka DIVAN SOLDIER
        Wong naif njagong ing PBB kita, kaya-kaya ana sing bakal nganggep bukti iki.

        Amerika mongrels lungguh ing PBB, iki cetha, nanging mokal kanggo tetep bisu babagan kadurjanan NATO lan bengok-bengok ing ngendi wae lan tansah lan nindakake kabeh supaya informasi iki dikenal kanggo kabeh wong, Amerika ora ragu-ragu kanggo invent kabeh limo tuduhan marang Rusia, dadi kenapa kita kudu meneng?
        1. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 29 Oktober 2016 14:43
          + 12
          mutts Amerika njagong ing PBB

          Ana tokoh kunci ing PBB - Churkin. Aku sujud sadurunge stabilitas psikologis ing paket produk karet mekanik No. Ora ana sing ngerti - dheweke dudu adhine Lavrov ??? prajurit
          1. Pirogov
            Pirogov 29 Oktober 2016 14:50
            + 14
            Kutipan saka bouncyhunter
            Ana tokoh kunci ing PBB - Churkin.

            Ya, kapercayan lan katentreman Churkin pancen luar biasa, diplomat sejati!
      3. zanoza
        zanoza 29 Oktober 2016 15:14
        +8
        "Banyu nyandhang watu." Perlu disebarake dokumen kasebut ing antarane anggota PBB. Sampeyan ora bisa meneng!
      4. Hupfri
        Hupfri 29 Oktober 2016 15:16
        +3
        kaya-kaya ana sing bakal nganggep bukti iki.

        Iku luwih apik tinimbang ora ana.
        Banjur kampanye pers, lsp.
        Kanggo Rusia, sing paling penting yaiku sikap marang kabijakan sing ditindakake dening panguwasa kita saka wong kita dhewe. Kanggo Rusia mung bisa digawa mudhun saka njero. Jumlah kampanye sing ilang bisa diitung nganggo driji.
        Dadi mratelakake panemume saka burghers Amérika lan Eropah ngirim ora utamané kuwatir kita.
      5. mung eksploitasi
        mung eksploitasi 29 Oktober 2016 16:41
        +1
        Saiki ora ana sing bakal, nanging wektu bakal liwati lan ing Den Haag, ing ngendi wong sing ora salah bakal diadili, wong sing salah bakal diadili, lan bakal dadi panguwasa AS lan EU.
    2. Surah
      Surah 29 Oktober 2016 14:29
      +9
      Dheweke nindakake kabeh kanthi bener, dheweke terus-terusan nemoni kita tanpa bukti lan kita kudu nggawe alesan, kita kudu miwiti nyerang awake dhewe lan kanthi bukti, ayo padha nggawe alesan ... USA supaya langsung kanggo dangu.
      1. lan327
        lan327 29 Oktober 2016 14:47
        +1
        Inggih, iki minangka kejahatan perang, nanging dhaptar kesalahan Amerika, sayang banget yen dheweke dadi ganda. ONIZHEDEDI.
        1. gawe tentrem
          gawe tentrem 30 Oktober 2016 03:26
          0
          Kalebu, kanggo pulih kanggo ekskavator damai sing dibom!
    3. Чёрный
      Чёрный 29 Oktober 2016 14:51
      +2
      Ora ana gunane! Swara ing ara-ara samun.
      1. mung eksploitasi
        mung eksploitasi 29 Oktober 2016 16:42
        +6
        banjur rong swara, banjur telu, lan banjur kupinge wong-wong sing dikutuk bakal mbledhos saka gumuruhe wong-wong sing bener.
    4. siberalt
      siberalt 29 Oktober 2016 22:34
      +1
      Apa, sampeyan pengin Rusia nutupi kejahatan koalisi Amerika? Sanajan ora dianggep, bocor bakal dijamin. Amerika Serikat ora dadi omnipotent.
    5. Zoldat_A
      Zoldat_A 30 Oktober 2016 04:46
      +3
      Wangsulan sing pantes kanggo pederasts .......
  2. titsen
    titsen 29 Oktober 2016 13:50
    +3
    Bakal ana asil?

    PBB babar blas kasur belang!
    1. Pikirane Raksasa
      Pikirane Raksasa 29 Oktober 2016 13:59
      +1
      Oh, lan bakal angel golek bebener ing PBB saiki - cabang Departemen Luar Negeri AS.
      1. Kasym
        Kasym 29 Oktober 2016 16:58
        +6
        Iki ora perlu kanggo PBB.
        Dheweke mbukak kothak Pandora dhewe nalika miwiti ngomong babagan kejahatan perang. Hollande umume bodho - Prancis sing negesake masalah Libya lan Gaddafi.
        Iku wektu dhuwur kanggo miwiti iki. Lan ora mung kanggo ngirim menyang PBB - padha mung bakal njaluk mati karo tembung kosong, padha kudu langsung ngirim menyang pengadilan internasional (fakta lan dokumen kasedhiya) ing Den Haag lan Geneva - iki tugas. Perlu sakwise Yugoslavia, wong Albania duwe kreta lan kreta cilik ing kana (wiwit saka dodolan organ manungsa). Amerika Serikat kasil mancing paus. kanggo please embassy karo Ax - diplomat inviolable. Saupama wis wiwit rame-rame, wong-wong Kulon mesthi mikir kaping satus kanggo nindakake tumindak sing padha ing papan liya. Nanging kabeh wong meneng, mula dadi ora sopan. Nanging ing sisih liya, kejahatan militer ora duwe statute watesan - kabeh kudu dibuwang saiki lan ora ragu-ragu. Elit Barat saiki bakal ganti (Cameron wis lunga, Obama, banjur Hollande lan Merkel - amarga politike, sing terakhir iki ora bisa njagong karo partaine) - sing anyar bakal ngerti manawa luwih becik ora main game kasebut.
        Siji Afghan bisa nyumerepi karo serangan UAV iki sing ora mungkin para elit anyar pengin nggunakake langkah kasebut. Mung perlu yen saksi mata kejahatan iki nulis "pernyataan" (aku wedi yen wong Afghan ora ngerti babagan iki), lan kita bakal "mbantu" bukti. Padha mbayar karo kopecks karo korban, iku saiki perlu kanggo "bobot" jalaran kanggo wong-wong mau. hi
        "Amazing id.iots" - ana sethitik sampeyan bisa dig munggah ing Federasi Rusia, amarga. padha perang sethitik njaba negara, utamané ing kaping anyar - Westerners wis ora menek metu saka telek iki kanggo puluh.
  3. Vladimirets
    Vladimirets 29 Oktober 2016 13:52
    + 34
    Sayange kaya iki:
  4. Banisher saka Liberoids
    Banisher saka Liberoids 29 Oktober 2016 13:54
    +2
    Tumindak sing pancen bodho, amarga PBB mung minangka papan kanggo mbanyoni Rusia nganggo faeces, ing ngendi kabeh keputusan digawe marang negara kita lan aku mikir yen Rusia sing bakal didakwa babagan kejahatan kasebut.
  5. lis-ik
    lis-ik 29 Oktober 2016 14:03
    +5
    Aku ora ngerti kenapa? Kabeh wis diputusake suwe, wong sing salah wis diangkat, lan kita isih mbuwang mutiara ing ngarep babi, banjur gencatan senjata, banjur Minsk, banjur ngaso kamanungsan.
  6. absah
    absah 29 Oktober 2016 14:03
    +5
    Apa iki pisanan Amerika Serikat lan Eropa bakal nyawiji nglawan Rusia. Iki nuduhake yen dheweke ora tau mesra karo Rusia - kita kudu ngerti kabijakan hubungan karo wong-wong mau kanthi lengkap, ing ngendi taboos kudu ditulis ing sawetara sambungan lan dipercaya karo wong-wong mau. .
    1. Zoldat_A
      Zoldat_A 30 Oktober 2016 04:52
      +3
      Perang iku perang. Apa kita wis biasa, utawa apa wae .... Luwih saka sapisan padha menehi penjajah moncong, lan kita bakal menehi maneh. Aku mung seneng tanpa snot - perang iku perang ....
  7. BOB044
    BOB044 29 Oktober 2016 14:14
    +1
    Rusia nyerahake dhaptar kejahatan perang sing ditindakake koalisi Barat ing Suriah menyang PBB
    Iku mung PBB angel krungu lan ndeleng kanthi sesanti lan pangrungu iku ala kanggo PBB.
    1. Orionvit
      Orionvit 29 Oktober 2016 15:26
      +1
      Sesuk bakal ngomong yen dokumen wis ilang.
      1. mung eksploitasi
        mung eksploitasi 29 Oktober 2016 16:43
        +1
        ora sengaja mbusak dokumen saka komputer, lan serep diobong.
    2. Sagittarius
      Sagittarius 29 Oktober 2016 17:58
      +2
      Kabeh padha, perlu ing kasus apa wae kanggo ngalahake kabeh lonceng.
  8. stingers
    stingers 29 Oktober 2016 14:18
    +3
    Iku malah ora lucu. PBB percaya mung ing tabung tes.
    1. Zoldat_A
      Zoldat_A 30 Oktober 2016 04:57
      +2
      Kutipan saka Stinger
      PBB mung percaya ing tabung tes.

      Kanthi mentri pertahanan Amerika gelombang .... Lan ing wektu sing padha padha ngomong yen ana anthrax ....

      Ing gesang kawula, mung ana siji anthrax - ibu saka bojo pisanan - iku ulcer, dadi ulcer - langsung karo heartburn ......
  9. Vz.58
    Vz.58 29 Oktober 2016 14:21
    +3
    Barat kanthi sah nuduh Angkatan Udara Suriah (Pasukan Dirgantara Rusia) minangka kejahatan perang. Rusia uga kanthi hak nggawe demarche, nuntut koalisi Barat babagan kejahatan perang. "à la guerre comme à la guerre", ing perang kaya perang. Padha ijol-ijolan tembakan. Dadi, apa sabanjure? Apa saran sampeyan?
    1. Orionvit
      Orionvit 29 Oktober 2016 15:37
      +6
      Barat kanthi sah nuduh Angkatan Udara Suriah (Pasukan Dirgantara Rusia) minangka kejahatan perang.
      Apa hak Barat kanggo nuduh Rusia, lan luwih-luwih Suriah, babagan "kajahatan perang"? Wong Siria lagi nyiapake barang-barang ing omah, ngresiki negara saka roh-roh jahat Barat, lan Angkatan Udara Rusia ana ing undhangan resmi saka PRESIDEN LEGISTRATIF SYRIA. Ing Republik Ceko, padha brainwashed everyone?
  10. Thunderbolt
    Thunderbolt 29 Oktober 2016 14:30
    +1
    Lan Vaska ngrungokake lan mangan. Eyang Krylov ana ing kene. Anggere Vaska-Amerikaska ora waras ing bokong, dheweke bakal terus pembajakan ing langit Siria. lan ngontrol akses menyang wilayah kasebut. Yen nglereni wiwit kaya ing Korea ing siji wektu, banjur Khmeimim lan skuadron bakal nemokake piyambak ing serangan klempakan cukup kuat. Ing Korea, iku luwih gampang kanggo mbangun pertahanan lan persediaan, amarga iku cedhak. Lan Suriah ing bab iki ora sarujuk. panggonan kanggo kita.
    1. Hupfri
      Hupfri 29 Oktober 2016 15:21
      +2
      .Ing Korea, luwih gampang karo pambangunan pertahanan lan pasokan, amarga cedhak. Lan Suriah ing babagan iki ora dadi papan sing cocog kanggo kita.

      Apa kita ora duwe penerbangan transportasi militer? Yen IL 76 ora cukup, ora suwe anggone nggawe, kayane ora ana masalah karo minyak tanah uga .... Ton 20-30....
      1. andrey
        andrey 29 Oktober 2016 17:59
        +2
        Kutipan: Huphrey
        Yen ana ora cukup IL 76, iku ora njupuk dawa kanggo nggawe

        ya wis! Padha ana ing kothak kita siap ngapusi - mung ngumpul! wong bodho wah, saka ngendi sampeyan saka celaka.gie ... nggebug sirah ing anvil sadurunge nulis, mbok menawa ana sing bakal dadi cetha ing "globe" sampeyan ... shkolota sialan ...
        1. Zoldat_A
          Zoldat_A 30 Oktober 2016 05:01
          +2
          Yuryich! Aja ngoyak bocah-bocah! Inget status... ombenan hi
        2. Hupfri
          Hupfri 30 Oktober 2016 09:41
          0
          lova ing landasan, sadurunge nulis, mungkin ana sing bakal jelas ing "globe" sampeyan ... shkolota sial

          Jurich, sampeyan dinosaurus kuna sing mikir babagan perang kanggo panen.
          Saiki, kanggo nindakake soko ora masalah, yen ana dhuwit. Ayo pabrik mbukak ing telung shift - lan ing sasi nampa peralatan. Bayar wae
    2. Orionvit
      Orionvit 29 Oktober 2016 15:45
      +2
      Lan Suriah ing babagan iki dudu papan sing cocog kanggo kita.
      Ya, iki migunani kanggo kabeh wong, nanging ora kanggo Rusia. Peperangan kanggo Suriah ora kedadeyan amarga Rusia duwe kepentingan khusus ing kana, nanging amarga akar konflik kasebut ana ing akar gaib kuno. Kene pitakonan mutusaké luwih penting saka sawetara kapentingan mercantile, Punika mangsa manungsa. Mulane, ISIS ing wiwitan ngrusak artefak lan monumen kuno, kaya Amerika ing Irak. Ambune kaya korespondensi sejarah global.
  11. Pétrus 1
    Pétrus 1 29 Oktober 2016 14:52
    +1
    Daftar iki adoh saka lengkap, kabeh wong nindakake perkara sing bener, ora mung perang ilegal ing Suriah, nanging uga jelas ing sisih teroris.
  12. ksv36
    ksv36 29 Oktober 2016 14:54
    +1
    Iku mung PBB angel krungu lan ndeleng kanthi sesanti lan pangrungu iku ala kanggo PBB.

    Sing penting wong liya krungu. Sing nulis ing VO utawa ing koran lokal, liyane nalika diumumake ing PBB utawa siaran ing RT. Luwih akeh kadurjanan sing diomongake, luwih akeh wong sing ngerti. Lan, kaya sing dikandhakake, sampeyan ora bisa nyelehake selendang ing saben tutuk.
  13. rubah
    rubah 29 Oktober 2016 14:59
    +4
    kanthi sukses sing padha bisa nulis ing Sportloto ...
  14. ndedonga
    ndedonga 29 Oktober 2016 15:01
    +2
    Penjahat kanggo geni saka Inquisition saka sajarah donya!!! Ayo mbukak kertu militerisme Barat! Wirang ing militèr Amérika
    1. Orionvit
      Orionvit 29 Oktober 2016 15:52
      +2
      Ayo mbukak kertu militerisme Barat
      Dadi kertu wis suwe diungkapake, lan Kulon ora ndhelikake rencana kasebut. Masalahe ora ana sing pengin krungu bebener. Diwiwiti saka politisi sing dituku lan dipungkasi karo warga kutha sing bodho.
      1. Zoldat_A
        Zoldat_A 30 Oktober 2016 05:04
        +2
        Kutipan saka Orionvit
        Masalahe ora ana sing pengin krungu bebener.

        Ayo bajingan iki njawab kanggo wong India .......... Banjur kita bakal ngelingi Hiroshima lan Nagasaki, Songmi lan luwih mudhun ing daftar .... Ora karo iki .... mulang kita moral .... .
  15. ochakow703
    ochakow703 29 Oktober 2016 15:09
    +6
    Aku maca kabeh komentar lan ora setuju karo siji. Comrades, sampeyan lali paribasan Rusia gedhe - "A drop wears away a stone." Ana tenan siji "nanging", kabeh iki kudu rampung sanalika sawise Komisi saka angkara, lan digawe minangka umum sabisa, nuthuk ing kabeh lawang, saka omahé pedunung biasa ing planet, lan pungkasan karo PBB, pengadilan. saka macem-macem kedadeyan lan liya-liyane, lan liya-liyane. Informasi liyane babagan kadurjanan, luwih sithik kita kudu nggawe alesan kanggo perkara sing ora kita lakoni. Law of the jungle.
    1. Orionvit
      Orionvit 30 Oktober 2016 06:24
      0
      Informasi liyane babagan kadurjanan, kurang kita kudu mbenerake
      Apa informasi iki tekan "pendhudhuk biasa ing planet"? Ing saluran televisi ing Kulon padha nindakake kabeh omong kosong, ing net wong nindakake apa wae sing dikarepake, mung ora nggoleki lan ora nganalisa informasi. Biasane wong ora peduli apa-apa nganti kena pengaruh. Tinimbang tembung umum, nawakake rencana khusus babagan carane "kabeh lawang" bakal digayuh.
  16. 0255
    0255 29 Oktober 2016 15:12
    +2
    Yen militer Amerika uga dipasrahake menyang pengadilan, umume bakal apik ... Iku mung misale jek ora ana sing bakal diukum, Kulon bakal terus nyalahake Rusia kanggo kabeh.
    1. Orionvit
      Orionvit 29 Oktober 2016 15:59
      +2
      Apa kaya dheweke bakal ngadili awake dhewe?
    2. Zoldat_A
      Zoldat_A 30 Oktober 2016 05:07
      +3
      Kutipan: 0255
      Yen militer Amerika uga dipasrahake menyang pengadilan, umume ora becik ...

      Ingatanku ilang... Apa ana pengadilan babagan Hiroshima lan Nagasaki?
  17. ora bisa klelep
    ora bisa klelep 29 Oktober 2016 15:41
    +3
    Lan nanggepi, meneng, jebul PBB ora bali menyang lapak.
    1. gawe tentrem
      gawe tentrem 30 Oktober 2016 10:17
      0
      Wis ana conto carane Amerika ngukum bank-bank amarga ngangkat sanksi kanthi denda gedhe. Dicekel kenceng... Nanging ing batin padha sarujuk.
  18. saltickov.
    saltickov. 29 Oktober 2016 16:10
    +1
    Inggih, pungkasanipun, yen ora, kita nggawe alesan sing bener, wektune kanggo nggawe serangan preemptive, mandheg ngilangke dhewe lan nggawe alesan.
  19. Landscaping
    Landscaping 29 Oktober 2016 17:02
    +1
    Supaya ora ngisor ban kanggo downs iki, aku isih ngenteni nalika gunung geni banjur dolbonet supaya padha nemu kabeh liburan iki lan mercon ing kulit. Mungkin ora apik kanggo aku mikir, nanging pikirane wis ilang yen ana, ing Amerika, ana bocah-bocah, ing asas, lan carane aku mikir cukup sawetara wong biasa, sing duwe cukup kuwatir sanajan tanpa kabeh iki ngombe, nanging wong-wong padha lunga menyang ngendi pemerintah mimpin lan sing dipilih ... Nanging statement iki ora bakal menehi apa-apa, proses investigasi bakal ditundha, bakal nemokake akeh saksi sing bakal ngomong, ya, ana sawetara karusakan. , nanging ing umum iku bisa kanggo manggon, nanging Rusia teka lan nggawe meh ora negara numpes lumahing Bulan, kabeh iki ora ana guna lan ora ana sing krungu swara iki. Amarga kabeh wong wis ngerti babagan kedadeyan kasebut lan, yen dikarepake, mesthine wis suwe ...
  20. Severok
    Severok 29 Oktober 2016 18:40
    +2
    PBB, minangka organisasi nyata negara MERDEKA lan BERDAULAT, praktis kesel. Jerman - dikuwasani dening AS. Prancis - dikuwasani AS. Spanyol de facto gumantung ing Amerika Serikat, Denmark dikuwasani. Jepang dikuwasani.... Lan apa sing dikarepake obyektivitas saka PBB??? Inget Hadiah Nobel!!! Sapa sing dicalonake kanggo sastra, sapa sing dianugerahi??? Sawetara jenis US ana!

    Wong lanang, lali babagan PBB lan liya-liyane, mutts iki mung ngerti buckshot ing bokong lan pecut ing pundhak, nanging sing paling ala kanggo wong-wong mau yaiku nyuda adonan.
  21. kucing hippo
    kucing hippo 29 Oktober 2016 18:40
    0
    Wis wektune kanggo ngumpulake kabeh dhaptar kanthi bukti, amarga dheweke dhewe ngrusak lan ngapusi kabeh jagad sing nuduh Rusia tanpa bukti.
  22. sgazeev
    sgazeev 29 Oktober 2016 19:38
    0
    Ing WWII padha ora keganggu kanggo ngebom posisi Jerman, iku luwih gampang kanggo mencet kutha, pabrik, lan kaget Jerman matur nuwun kanggo wong-wong mau.
    1. pafegosoff
      pafegosoff 29 Oktober 2016 21:49
      0
      ngguyu?
      Ya, Amerika bakal chirp lan buntut kita bakal tightened ... Ya! Pancen! Malah GDP!
      1. Hupfri
        Hupfri 30 Oktober 2016 09:13
        0
        Ya, Amerika bakal klik lan buntut kita bakal ngenteni ...

        Amerika ora siap kelangan mayuta-yuta ing perang. Watesane 100 ewu.
        Lan perang karo drones ewu mil saka tapel watese. Perang karo Rusia nyedhiyakake skenario sing beda, luwih mirip karo lukisan Neraka. Dadi, mesthi, Amerika bisa ngubengi, nanging kabeh iki bakal rampung
    2. Hupfri
      Hupfri 30 Oktober 2016 09:36
      0
      luwih gampang tekan kutha,

      Aku bakal nambah - dening kutha lan pabrik. Pabrik uga. Lan hub transportasi.
      Kapindho. Sajrone pertempuran, Tentara Abang ora utamané mimpin dening comfort saka populasi lokal, kalebu dhewe, Empu losses ing Leningrad lan Stalingrad - populasi lokal ora evakuasi.
      Jerman numpes populasi sipil kita tanpa bayangan intelektual. Kita uga, nalika nyerang kutha-kutha ing Eropa, ora mikir babagan urip para burghers. Ing perang kaya ing perang
      1. oldzek
        oldzek 30 Oktober 2016 16:34
        0
        Ya, ing ngendi ana perlu, aku njabat ing GSVG lan barak kita dibangun sadurunge perang ora kanggo kita, nanging kanggo Wehrmacht, lan kutha uga slamet.
  23. Wilayah 39
    Wilayah 39 29 Oktober 2016 21:45
    0
    PBB, minangka organisasi independen, wis kesel dhewe lan wis dadi instrumen tekanan kanggo nggayuh tujuan kanggo kepentingan telung negara. Siji-sijine perkara sing nganti saiki cocog karo tujuane yaiku Dewan Keamanan PBB, sanajan kanthi peringatan, yen ora amarga veto Rusia, Dewan Keamanan bisa dianggep minangka struktur kondisional ing PBB. Rusia bener ngirim dhaptar kasebut! Ora dina iki, dadi sesuk bakal diwenehi pamindhahan. Donya saya ganti lan aku mikir Rusia bakal bisa bali menyang PBB babagan pentinge lan wewenange.
  24. pafegosoff
    pafegosoff 29 Oktober 2016 21:45
    0
    snot drool lan nangis ing ngarepe amerika
  25. pafegosoff
    pafegosoff 29 Oktober 2016 21:47
    0
    Amerika, ngapura kita, ngandika Churkin.
    Hey, hey, hey, Amerika. muttered ing Kamentrian Luar Negeri.
    Amerika, aja ndemek anak-anak lan dhuwit kita ing rekening bank sampeyan, rengek Kremlin
    1. Hupfri
      Hupfri 30 Oktober 2016 09:17
      0
      Amerika, aja ndemek anak-anak kita lan dhuwit kita ana ing rekening bank sampeyan.

      Piye wae aku ora ngerti, sampeyan uga duwe anak lan dhuwit ing Amerika. Apa sampeyan uga ngrampok negara?
      Utawa sampeyan getun yen sampeyan ora duwe wektu kanggo ngrampog lan ngarep-arep revolusi supaya duwe wektu kanggo mlayu menyang toko perhiasan sing paling cedhak lan ngrusak kasir ing kana?
  26. pafegosoff
    pafegosoff 29 Oktober 2016 21:56
    0
    Rungokake Dead End Goblin karo Limonov.
    Lan rong puluh lima taun kepungkur, Limonov menehi alignment lengkap kanggo Ukraina. "Kita" ora gatel.
    Putin dina iki - Gaddafi sesuk. Dheweke ngerti iki, nanging diikat karo Kulon nganti "Salah langkah maju, rong langkah mundur."
    Dheweke wedi, nanging kapentingan ... Negara? ora ngerti...
    Anggere dheweke nglawan, dheweke urip. Yen dheweke nyerah - pungkasane dheweke lan negara.
    Umumé, aku ora weruh wani, utawa kejujuran sadurunge wong, ora ana!
    Kabeh wong mlayu menyang luar negeri lan ngiyanati, ngiyanati, ngiyanati ...
    1. Hupfri
      Hupfri 30 Oktober 2016 09:20
      0
      Lan Limonov rong puluh lima taun kepungkur

      Kupinge sapa sing muncung....
      Limonov mung penulis gagal sing ora nuduhake awake minangka apa-apa liyane saka saperangan saka buku dubious. Propagandis gagasan setengah mati, sing ora katon, ora krungu lan ora bisa disebut
  27. Jenis ngamuk
    Jenis ngamuk 29 Oktober 2016 22:11
    0
    Ah... mm... ya... mbok coba diwaca menyang UN? )) Umume, kabeh delegasi bakal ngadeg lan, kaya adat, padha lunga ... hehe) Iki kabeh kanggo sapa? Mungkin iki wektu kanggo ninggalake sirkus sialan iki dhewe!?
    1. pafegosoff
      pafegosoff 29 Oktober 2016 22:33
      0
      pejabat ana ing kono.
      Padha nampa dhuwit.
      Lan aku ora kanggo dhuwit lan ora kanggo grub.
      Aku ora pengin negara ambruk
      1. Hupfri
        Hupfri 30 Oktober 2016 09:29
        0
        Padha entuk dhuwit, nanging aku ora kanggo dhuwit lan ora kanggo grub, Aku ora pengin negara ambruk

        Ing panemuku, iki ora mung babagan negara, nanging babagan dhuwit.
        Sampeyan ora duwe dhuwit, nanging sampeyan pengin. Sampeyan ora bisa entuk dhuwit, nanging sampeyan wedi nyolong.
        Saiki, yen Limonov lan Co wis miwiti pogrom, banjur sampeyan bakal fussed, bebarengan karo comrades-in-arms liyane ing perjuangan, bakal mlaku liwat apartemen sugih lan ora bakal ora kejawab dhewe.
        Dadi, mesthine, kabeh dadi surem, urip wong sing wis ora kepenak karo sampeyan.
    2. Hupfri
      Hupfri 30 Oktober 2016 09:07
      0
      Mungkin iki wektu kanggo ninggalake sirkus sialan iki dhewe!?

      Kelangan platform pungkasan kanggo negosiasi lan presentasi posisi kita?
      Banjur mung ngilangi diplomat sing ora perlu lan ngumumake mobilisasi umum
      1. Jenis ngamuk
        Jenis ngamuk 30 Oktober 2016 13:01
        +1
        Platform pungkasan kanggo negosiasi))) Aku njaluk sampeyan heh) Delengen, nyatane kita mung ana ing kana ... "mitra" kita violet kanggo posisi kita, ora mlebu saka lawang ngarep, dheweke bakal mlebu saka ireng! Apa wae sing dikarepake, dheweke entuk siji utawa liyane ... lan ora ana sing bisa ditindakake.
  28. limang sen kula
    limang sen kula 30 Oktober 2016 00:12
    0
    Suwe-suwe kaya ngene iki!Mungkal lan ngayun!
  29. pafegosoff
    pafegosoff 30 Oktober 2016 01:47
    0
    Ing kene aku nonton "postscript" Pushkov. Lan rolas tyas kita goyang, endowed karo drop mati daya, nanging karo kurang ajar lemak otak, kentut bab carane padha ora bisa ngrampungake karo siji blogger ing UK minangka negara Rusia kabèh (kabeh media ngrungokake lan reprint sing, nanging kita - ora bisa nindakake apa-apa: ora siji pelayanan lan departemen, ora satus ewu "pramuka" sing wis suwe dadi pengkhianat.
    Inggih? Apa iki dudu pengkhianatan? Utawa GO THE FUCTION RETIRE!!! Kabeh pemerintah! Menyang neraka karo setengah saka wakil-pengkhianat, kaya saben Gudkov!!!
    Ora! Padha macet banget kanggo wong Rusia. Lan getihé éca ... Lan padha ngombe, drooling karo painkillers, kaya encephalitis mites. Lan kanthi saliva, dheweke ngenalake virus encephalitis - karusakan ing awak Rusia.
  30. Retvizan 8
    Retvizan 8 30 Oktober 2016 07:59
    0
    Sayange, ora ana sing bakal nganggep kasunyatan kita. Maneh bakal padha muni: "Kita ora weruh apa-apa, kita ora ngerti apa-apa, kita ora pracaya"!
  31. Retvizan 8
    Retvizan 8 30 Oktober 2016 08:03
    0
    Sampeyan pengin ngomong babagan kejahatan perang lan paukuman sing tanggung jawab kanggo wong-wong mau?
    Dadi mangga, ayo miwiti!
  32. zululuz
    zululuz 30 Oktober 2016 19:25
    0
    Bener! Mungsuh - gegaman dhewe, mung apik, karo basis bukti!
  33. Victor-M
    Victor-M 31 Oktober 2016 01:01
    0
    Rusia nyerahake dhaptar kejahatan perang sing ditindakake koalisi Barat ing Suriah menyang PBB

    Lan kok, dheweke wis ngerti babagan iki, amarga dheweke dhewe nindakake.