"Admiral Kuznetsov" nggawe Inggris ngelingi "mungsuh lawas"

96
Watesan klompok kapal induk Rusia ngliwati Selat Inggris minangka tandha yen Perang Dingin durung rampung. RIA News Wakil Menteri Pertahanan Inggris Mike Penning.





"Akeh kita ngira Perang Dingin wis rampung. Kita panginten bisa nonton ancaman saka bagean liya ing donya lan mbangun kabijakan pertahanan kita. Ing sasi pungkasan, kita kudu ngelingi mungsuh lawas. Kita weruh kepiye armada ngliwati Selat Inggris - mbok menawa iki minangka tandha apa sing bisa ditindakake, "
Penning ngandika.

Dheweke disebut cruiser "Admiral Kuznetsov" "lawas lan bobrok", nanging isih "nuduhake ancaman."



"Apa dheweke bisa njupuk rute lor, kaya sadurunge? Cuaca ing pesisir kulon pancen ala nalika iku, nanging bisa uga ngirim sinyal, "ujare Penning.

Elinga yen klompok kapal Rusia sing dipimpin dening kapal penjelajah abot Admiral Kuznetsov ngliwati Selat Inggris tanggal 21 Oktober.
  • Warta RIA. Situs web Dover-Marina.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

96 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +3
    30 Oktober 2016 08:19
    Mungsuh lawas luwih apik tinimbang loro kanca anyar. eseman
    1. + 29
      30 Oktober 2016 08:29
      eseman Mungkin kita mung lunga ing vacation kanggo sunbathe, lan Amerika mundhakaken lolongan kuwi wassat
      1. +4
        30 Oktober 2016 09:41
        Nanging apa ora "Kuzya" lan kapal saka kelas padha nuklir-powered, ngendi akeh asap teka saka nalika cook wis nyepakaké nedha bengi? Enlighten wong ing kursus, apa jenis pembangkit listrik ana?
        P.S. Aku dudu pelaut, mula ora perlu komentar sing ora ana gunane. aran
        1. + 10
          30 Oktober 2016 09:46
          Kutipan saka INVESTOR
          Nanging apa ora "Kuzya" lan kapal saka kelas padha nuklir-powered, ngendi akeh asap teka saka nalika cook wis nyepakaké nedha bengi? Enlighten wong ing kursus, apa jenis pembangkit listrik ana?

          Yandex kanggo ngluwari.
          Mesin: boiler-turbin, papat-poros
          4 GTZA TV-12-4
          8 boiler KVG-4
          Daya: Turbin uap: 4 × 50 hp
          Generator turbo: 9 × 1500 kW
          Generator diesel: 6 × 1500 kW
          Rincian bisa ditemokake ing Wikipedia.
          1. +2
            30 Oktober 2016 11:19
            Matur nuwun kanggo komentar lengkap.
          2. +4
            30 Oktober 2016 11:25
            Quote: bajingan
            Kutipan saka INVESTOR
            Nanging apa ora "Kuzya" lan kapal saka kelas padha nuklir-powered, ngendi akeh asap teka saka nalika cook wis nyepakaké nedha bengi? Enlighten wong ing kursus, apa jenis pembangkit listrik ana?

            Yandex kanggo ngluwari.
            Mesin: boiler-turbin, papat-poros
            4 GTZA TV-12-4
            8 boiler KVG-4
            Daya: Turbin uap: 4 × 50 hp
            Generator turbo: 9 × 1500 kW
            Generator diesel: 6 × 1500 kW
            Rincian bisa ditemokake ing Wikipedia.

            Lan sampeyan uga bisa nambah manawa kolosus iki bisa mlaku ing kayu bakar utawa iwak sing ditangkap saka segara !!! Nofig kabeh!! Ayo padha ngguyu))))))))))) Wong sing ora duwe akibat ngguyu kanthi apik
            1. Komentar wis dibusak.
        2. +7
          30 Oktober 2016 09:54
          Ing situs Ukrainia: Deleng carane kapal induk Rusia ngrokok! Lan iki dudu operator pesawat Rusia? Lha piye!
        3. +1
          30 Oktober 2016 10:26
          Kutipan saka INVESTOR
          .KAnthi. Aku dudu pelaut, mula ora perlu komentar sing ora ana gunane.

          kene ing link kabeh iku http://g.zeos.in/
          1. +7
            30 Oktober 2016 13:01
            Aku dudu pelaut, nanging aku katon ..., ya
        4. +6
          30 Oktober 2016 10:48
          Kutipan saka INVESTOR
          kok akeh udud

          Kabeh sing dideleng yaiku dheweke ngrokok. Nanging ora ana sing ngerti carane BANGGA sing ditindakake !!! Miturut cara, kanggo karusakan psikologis mungsuh, pesawat bisa nindakake padha.
      2. +4
        30 Oktober 2016 10:42
        Quote: Ireng
        Mungkin kita mung lunga ing vacation kanggo sunbathe, lan Amerika mundhakaken lolongan kuwi


        Inggih, ya, lan ing wektu iku padha nyenengi ing kebab karo roti, lan sakperangan alesan wong Inggris wis diare.
    2. +4
      30 Oktober 2016 08:48
      Wedi kita badut, Rusia isih duwe soko kanggo medeni sampeyan, supaya nyiapake popok purun Inggris.
      1. +4
        30 Oktober 2016 09:19
        Quote: Raksasa Pikiran
        Wedi kita badut, Rusia isih duwe soko kanggo medeni sampeyan, supaya nyiapake popok purun Inggris.

        Lan aku nyaranake Hilak forte! Iku mbantu akeh karo erupsi involuntary komentar "jero" kuwi! eseman
      2. 0
        30 Oktober 2016 12:57
        Maksudmu ngguyu? Ya, "Kuzya" nyebabake ngguyu histeris ing saindenging jagad.
        1. +7
          30 Oktober 2016 14:48
          Kutipan saka Force
          Ya, "Kuzya" nyebabake ngguyu histeris ing saindenging jagad.

          Sing ngguyu tanpa akibat ngguyu kanthi apik ... Ing mburi layar kumelun, mung spesialis sing bisa ndeleng apa sing bakal ditindakake Kuzya menyang Suriah, lan dheweke ora ngguyu. Dadi, aja nyepelekake "omong kosong liberal"
        2. +2
          30 Oktober 2016 16:36
          Ya, sanajan ing dung, lapangan udara sing trep ing papan sing ora trep kanggo "mitra". Iki zer hood!
    3. + 20
      30 Oktober 2016 08:50
      Kita wong Rusia, tentrem ..
    4. +2
      30 Oktober 2016 09:26
      Kutipan: Vladimirets
      Mungsuh lawas luwih apik tinimbang loro kanca anyar.

      Ora ngerti apa sing arep diomongake. Apa loro kanca anyar sing luwih elek tinimbang mungsuh lawas sing sampeyan gunakake? Utawa iku mung typo?
      1. +4
        30 Oktober 2016 09:51
        Aku wonder carane akeh prau selam ing "Kuzey" lan "mapan" ing dalan ...? prajurit
      2. 0
        30 Oktober 2016 12:19
        Kutipan saka evge-malyshev
        Ora ngerti apa sing arep diomongake. Apa loro kanca anyar sing luwih elek tinimbang mungsuh lawas sing sampeyan gunakake? Utawa iku mung typo?

        Paraphrased paribasan "Kanca lawas iku luwih apik tinimbang loro sing anyar." ya
  2. + 10
    30 Oktober 2016 08:23
    "Kuzya" isih bakal nuduhake ibune Kuz'kin. Maneh, kita ndeleng standar ganda. Yen NATO lan liya-liyane lagi njelajah ing pesisir kita, mula iki nguatake kemampuan pertahanan blok sing tentrem iki. Nanging sanalika Rusia nindakake soko, banjur njaga, agresi cetha lan undisguised. Cetha sing angel kanggo njaga restraint antarane wong bodho, Aku pancene pengin bang, nanging ora saiki (ndeleng film "DMB").
    1. +6
      30 Oktober 2016 08:35
      Apa dheweke bisa njupuk rute lor, kaya sadurunge? Cuaca ing pesisir kulon pancen ala nalika iku, nanging bisa uga ngirim sinyal, "ujare Penning.
      We menyang ngendi kita arep lan sampeyan nglangi ngguyu ing kalen sampeyan
      1. +3
        30 Oktober 2016 15:02
        Sedhela, wong Inggris mbangun 2 kapal induk.
        Kabeh wong luwih apik tinimbang Kuznetsov.
        Sadurunge, dheweke bakal ngowahi siji dadi operator helikopter, lan adol liyane. Saiki loro-lorone ditugasake lan dipasang ing F-35.
        Nalika 2 urip iki tekan kesiapan tempur, sing dicukur bakal ngguyu. Mung F-35 nganti 2020. IMHO.
        HMS Ratu Elizabeth lan HMS Pangeran Wales:
        Taun pambangunan 07.07.2009
        Fitur Utama:
        Pamindahan 70,600 ton (lengkap)
        Dawane 284 m
        Jembaré 73 m (maks.) 39 m (garis banyu)
        Dhuwur 56 m
        Draf 11 m
        Mesin 2 Rolls Royce MT30 turbin gas
        Daya 2X53 000 l. karo. (2X39 MW)
        Kecepatan perjalanan 25 knot (maks.) 15 knot (ekonomi)
        Pelayaran jarak 10 mil laut kanthi 000 knot
        Awak 600 wong, 900 wong saka grup udara
        Armament
        Klompok penerbangan 40 pesawat lan helikopter:
        36 F-35C, helikopter AWACS
        1. +3
          30 Oktober 2016 15:28
          Kutipan: Alex777
          Nalika 2 urip iki wis siap tempur, dheweke bakal ngguyu dicukur

          Kabeh bisa. Nanging pisanan, nganti saiki ora ana alesan kanggo ngguyu, amarga ora ana "urip" ing armada. Kapindho, nalika F-35 bakal rampung nganti siap tempur, Amerika dhewe ora ngerti. Katelu - nalika kelompok udara bakal rampung - Inggris dhewe ora ngerti. Kaping papat, operator pesawat Inggris isih apik banget nalika mbandhingake karakteristik kinerja kertas saka Inggris lan sing nyata - Kuznetsov. Nanging apa sing bakal kelakon karo karakteristik kinerja nyata saka Inggris cukup angel kanggo ngomong, industri wis nemen degradasi, supaya "Unta iku jaran digawe ing Inggris" ora ngandika muspra. Kalima, sanajan Inggris duwe kabeh OK karo pesawat lan operator pesawat, iku isih ora gampang kanggo perang AMG minangka bagéan saka Kuznetsov + Peter.
          1. +2
            30 Oktober 2016 17:54
            Ya, aku dudu pendukung "kabeh wis ilang." hi
            Sampeyan ndeleng kiriman sing dakjawab. Iku sedhih kula sethitik sing padha mutusaké kanggo nggawa kapal iki kanggo pikiran. Luwih becik didol. Kita, contone. aran
            Babagan degradasi industri Inggris ... Khusus, aku ora ngarep-arep statement kasebut saka sampeyan.
            Dadi, saiki aku bungah yen ing kuartal kaping 3 2016 Kaliber lan Onyxes digawe 2 kali luwih akeh tinimbang ing separo pisanan taun. hi
            1. 0
              31 Oktober 2016 14:34
              Kutipan: Alex777
              Ya, aku dudu pendukung "kabeh wis ilang"

              hi Dadi aku ora nyoba nyalahake sampeyan apa wae :))))
              Kutipan: Alex777
              Iku sedhih kula sethitik sing padha mutusaké kanggo nggawa kapal iki kanggo pikiran. Luwih becik didol. Kita, contone.

              ngguyu Ya, aku ora keberatan :)
              Kutipan: Alex777
              Babagan degradasi industri Inggris ... Khusus, aku ora ngarep-arep statement kasebut saka sampeyan.

              Nanging, cukup wajar - deleng memoar Woodworth. Sanajan para penghancur (Sheffields) bisa mbangun kanthi kesalahan babagan masalah laut ...
              Iki ora gething, nanging yen negara ora mbangun soko kanggo dangu, iku kelangan kemampuane, iki kasunyatan. Deleng, wong Prancis sing padha - dheweke duwe sekolah nggawe kapal sing apik, lan apa sing ditindakake Charles ...
              Kutipan: Alex777
              Dadi, saiki aku bungah yen ing kuartal kaping 3 2016 Kaliber lan Onyxes digawe 2 kali luwih akeh tinimbang ing separo pisanan taun.

              :))) Aku ngira iku mung siklus teknologi - ing awal taun volume padha sarujuk, lan saiki padha churning metu karo kuat lan utama. Nanging isih, iku apik! ombenan
              1. +1
                1. november 2016 19:58
                Prancis ora nggawe akeh kapal nuklir.
                Masalah "De Gaulle" ana ing getaran kanthi kacepetan lengkap. Mengkono.
                EMNIP durung diilangi sanajan sawise 2 ndandani.
                Inggris duwe squiggle karo pangrusak pungkasan.
                Ing banyu anget Teluk Persia, propulsi listrik ora bisa digunakake kanthi bener. Iku kabeh ana.
                Aku ora pengin mlumpat ing jambs asli kita - aku ora bakal mandheg nganti esuk. eseman
                1155 padha, salah siji saka kapal paling sukses - loro slamming ngisor, lan ora daggers, etc., etc. hi
        2. 0
          31 Oktober 2016 00:16
          Kutipan: Alex777
          Sedhela, wong Inggris mbangun 2 kapal induk.

          Wong Inggris mbangun luwih akeh kapal induk, lan uga Rusia, mung saiki ora ana operator pesawat.
          Kutipan: Alex777
          HMS Ratu Elizabeth

          Kuznetsov ora luwih apik, ing nalisir, padha Ngartekno rodok olo kanggo wong.
          Kutipan: Alex777
          36 F-35C

          Kang rodok olo ora mung kanggo dryers, nanging uga kanggo moments.
          1. 0
            31 Oktober 2016 00:19
            pesawat AWACS

            Iki umume fungsi ekstra ing operator pesawat, pesawat AWACS duwe sawetara gedhe lan karo sawetara bêsik sampeyan bisa ngatur loitering sulih sing liwat grup operator pesawat.
            1. +1
              1. november 2016 19:52
              Apa Amerika nggawa 4 lembar ing kapal induk kanthi muspra, sanajan kabeh AWACS? keprungu
              1. 0
                1. november 2016 20:02
                Kutipan: Alex777
                Apa Amerika nggawa 4 lembar ing kapal induk kanthi muspra, sanajan kabeh AWACS?

                Padha ora nyeret muspra, lan dumadakan padha kudu perang nang endi wae ing tengah Samudra Pasifik, ngendi ora Avax siji bakal fly, minangka padha ngomong "shtoby bulo." Saben uwong duwe kecoak dhewe ing sirahe, Amerika nindakake hoki, tinimbang ngatur tugas Avax ing saben operator pesawat, sakperangan alesan kita nggawa rudal anti-kapal ing siji-sijine operator pesawat, pira "anteevs" Kuzya sing ngiringi? Aku pengin narik kawigaten sampeyan manawa Hokkai dudu panggantos sing padha karo Avaksam.
  3. +3
    30 Oktober 2016 08:27
    "Apa dheweke bisa njupuk rute lor, kaya sadurunge? Cuaca ing pesisir kulon pancen ala nalika iku, nanging bisa uga ngirim sinyal, "ujare Penning.
    Kita mung nyimpen ing solarium. Mung bisnis.
    1. WKS
      +4
      30 Oktober 2016 08:38
      Kutipan saka AID.S
      Kita mung nyimpen ing solarium. Mung bisnis.

      Dadi dheweke katon mlaku nganggo minyak?
      1. +2
        30 Oktober 2016 15:03
        Ing bensin, mulane kadang ngrokok.. eseman
  4. +1
    30 Oktober 2016 08:27
    Ical, dheweke nuduhake yen lelucon ... Isih, latihan luwih apik tinimbang lelungan sing dawa, lan malah luwih maju lan sampeyan ora bisa mbayangake panggunaan pertempuran ..
  5. +2
    30 Oktober 2016 08:31
    Iki "wong tuwa", yen perlu, isih bakal nuduhake awake dhewe - sampeyan bakal ngelingi abad kasebut.
    1. +1
      30 Oktober 2016 09:25
      Quote: Exorcist saka Liberoids
      Iki "wong tuwa", yen perlu, isih bakal nuduhake awake dhewe - sampeyan bakal ngelingi abad kasebut.

      Iku wis ditampilake eseman
    2. +3
      30 Oktober 2016 13:47
      Quote: Exorcist saka Liberoids
      Iki "wong tuwa", yen perlu, isih bakal nuduhake awake dhewe - sampeyan bakal ngelingi abad kasebut.

      Pamrentah saiki kudu sujud lan ndedonga menyang sisih Soviet, ing sangisore kabeh kapal kasebut dibangun!
      lan kanggo 25 taun saka Rusia anyar, ana zilch lan akeh bau, ing wangun chatter bab urip apik lan sukses pseudo, kayata "digawe dening kita."
    3. 0
      30 Oktober 2016 14:12
      Ya, Kuzya, yen perlu, bisa nuduhake mungsuh ngendi crayfish hibernate.
  6. +7
    30 Oktober 2016 08:32
    "Admiral Kuznetsov" nggawe Inggris ngelingi "mungsuh lawas"

    Ing mratelakake panemume, Inggris ora tau lali bab mungsuh lawas, kita naif sing lali bab kabeh lan kabeh wong, kalebu sederek.
  7. +6
    30 Oktober 2016 08:33
    nanging padha mbokmenawa ngirim sinyal

    Mesthi, sinyal cukur, garing dayung!
  8. +4
    30 Oktober 2016 08:42
    Rusia minangka mungsuh mung ing kepala politisi sing dilat bokong Amerika sing lemu ... dheweke (politisi) ora bisa urip kanthi beda .. yen dheweke mandheg dadi Russophobic babagan gaji (saka IMF) ora bakal, nanging kepiye carane bisa urip.. tanpa Mercedes tanpa yacht.. iki ngimpi elek eseman
  9. +6
    30 Oktober 2016 08:50
    Ing sasi anyar kita wis kelingan mungsuh lawas

    Sampeyan bisa uga mikir yen sampeyan lali babagan iki. Kanggo atusan taun, Anglo-Saxon nyoba ngrusak Rusia kanthi proksi (ora kalebu Perang Krimea lan Intervensi), nanging banjur padha lali sedhela. Kandhaa marang mbah putrimu. Ana akeh kiriman Anglo-Saxon babagan kapal Rusia sing karat lan ngrokok, lan dumadakan - keprihatinan liyane?
  10. + 11
    30 Oktober 2016 08:53
    Kampanye kapal kita nuduhake kerentanan armada ing logistik pasokan, ora ana negara sing ramah ing saindenging Eropa. Pangkalan pasokan ing sadawane Rute Laut Lor lan Atlantik kudu dibukak.
    1. +6
      30 Oktober 2016 09:43
      Aku padha ngetung pilihan sing bisa uga ora diijini menyang bandar Eropah lan bahan bakar lan pangan cukup. Lan upaya kanggo mlebu ing pelabuhan Spanyol yaiku mriksa kutu (kaya Hollande mung ujar manawa dheweke ora ngerti apa arep ketemu karo PDB utawa ora - ayo kabeh pamit) Dadi marang wong Spanyol: "Dheweke ujar manawa wis siyap. kanggo ninggalake dhuwit kanggo replenishment persediaan (ora ana siji perang saben liyane ora ngumumake, ora langsung misil) ". Lan iki wiwit wagu. Sanajan kapal selam kita sadurunge mlebu. Ya, ora, lan ora ana uji coba
      1. +3
        30 Oktober 2016 09:50
        Aku setuju, nanging sampeyan isih kudu mbangun basis supaya sampeyan ora gumantung ing whims saka wayang Eropah.
      2. 0
        30 Oktober 2016 10:41
        "Ya ora, lan ora ana uji coba"
        _________
        ora lan ora kapal nglirik
    2. +8
      30 Oktober 2016 09:51
      nuduhake kerentanan armada ing logistik pasokan

      Sampeyan muspra. Mbokmenawa lali babagan armada tambahan? Apa sampeyan pancene mikir yen kita ngarep-arep kanggo Eropa, sing sawayah-wayah Amerika bisa nyelehake ing posisi sing ora nyenengake. Nanging banjur padha golek kesempatan kanggo njaluk ngapura.
      1. +1
        30 Oktober 2016 10:11
        Kutipan: rotmistr60
        Amerika bisa nyelehake ing posisi sing ora nyenengake.

        Lan kene aku ora setuju karo sampeyan. Pose iki minangka favorit ing antarane wong Eropa! Lan kanggo njaluk orgasme ageng saka bendarane, padha bisa flirt karo kita ing sawetara port.
    3. +3
      30 Oktober 2016 10:29
      Kampanye kapal kita nuduhake kerentanan armada ing logistik pasokan, ora ana negara sing ramah ing saindenging Eropa. Pangkalan pasokan ing sadawane Rute Laut Lor lan Atlantik kudu dibukak.

      komentar wicaksana pisanan ing seri gaiety shrill. matur nuwun kanca.
      1. 0
        30 Oktober 2016 10:53
        Ora nyenengake saiki. Mangga!
    4. +3
      30 Oktober 2016 13:22
      Skuadron obah kanthi kacepetan 12 km/jam. Ing kacepetan bekicot kang bahan bakar
      cukup kanggo Suriah dhewe.
      1. jj
        +1
        30 Oktober 2016 13:51
        Nanging, transisi menyang Mediterania njupuk kurang saka 12 dina. Iki minangka transisi paling cepet saka "Kuznetsov" saka lor menyang Mediterania
  11. +4
    30 Oktober 2016 08:59
    Penning disebut ...
    "The cruiser Admiral Kuznetsov" lawas lan bobrok, nanging isih "nuduhake ancaman."

    Ya, yen * Pennis-G * lawas wedi karo Kuzya sing "disiksa" lan ngrokok, banjur apa sing bakal kelakon karo Saxon sing ora sopan nalika Kuznetsov ngalami "perbaikan utama lan modernisasi jero"?
    Mesthine Inggris (kaya ing taun-taun Perang Dunia II, nalika Bismarck metu menyang segara), nalika ndeleng Kuznetsov kita, kudu ngumumake weker kanggo armada lan narik kelompok operasional kanggo mungkasi ancaman kasebut!
    1. +5
      30 Oktober 2016 09:33
      Quote: Boa constrictor KAA
      apa sing bakal kelakon kanggo Saxon impudent nalika Kuznetsov ngalami "mrikso utama lan modernisasi jero"?

      Dheweke bakal nyerah langsung! eseman
    2. +4
      30 Oktober 2016 10:17
      Quote: Boa constrictor KAA
      yen kuwi "disiksa" lan fuming Kuzya

      Ayo ngrokok! "Apa sampeyan butuh catur utawa lunga?!" Kabeh katon luwih apik tinimbang Ukrainia iki
      1. +4
        30 Oktober 2016 11:36
        Kutipan saka LARZ
        Kabeh katon luwih apik tinimbang Ukrainia iki

        Ing asli ana lintang! wassat
        1. 0
          30 Oktober 2016 16:38
          Quote: Bayonet
          Ing asli ana lintang!

          Dheweke-dhewe-dhewe! Ora ngerti! Matur nuwun kanggo enlightening kula. Plus sampeyan kanggo iku! aran Nyuwun recourse opo Aku bakal luwih ati-ati ing mangsa ngarep.
  12. +7
    30 Oktober 2016 09:13
    Kuznetsov ora dadi bobrok ... Kanggo kapal induk, cukup enom, ora kaya Nimitz, contone ... dibangun ing taun 1987, kabeh kapal umure 30 taun ...
    1. +2
      30 Oktober 2016 09:29
      Konstruksi Kuznetsov wiwit tanggal 1 September 1982
      1. +3
        30 Oktober 2016 10:50
        "Nimitz" glethakaken mudhun 22.06.1968/XNUMX/XNUMX
        "Eisenhower" - 15.08.1970/XNUMX/XNUMX
        "Vinson" - 11.10.1975/XNUMX/XNUMX
        "Roosevelt" - 31.10.1981/XNUMX/XNUMX
        Kabeh wis tumata. Ing kono sing langka
        1. 0
          30 Oktober 2016 14:55
          Dadi isih operator pesawat, lan Kuznetsov minangka kapal penjelajah pesawat sedulur
          1. 0
            31 Oktober 2016 00:30
            Kutipan saka MarioG
            operator pesawat

            Kutipan saka MarioG
            kapal penjelajah pesawat

            Ora luwih saka muter ing tembung, loro-lorone padha nindakake takeoff horisontal lan landing pesawat, pitakonan debatable kang luwih apik, catapult utawa springboard.
  13. +2
    30 Oktober 2016 09:16
    Otakmu wis tuwa lan bobrok, Pak Penning, lan armada Rusia bisa ngalahake sampeyan nganti ora cukup.
    1. +3
      30 Oktober 2016 09:39
      Kutipan: Spartanez300
      Otakmu wis tuwa lan bobrok, Pak Penning, lan armada Rusia bisa ngalahake sampeyan nganti ora cukup.

      "ing lupit" - ditulis bebarengan - vlupit nglirik , komandan angkatan laut!
      1. +2
        30 Oktober 2016 09:54
        Quote: Bayonet
        "ing thrashing" - dieja bebarengan - vlupit nglirik, komandan angkatan laut!

        Inggih, carane sampeyan bisa cokotan kaya, nanging sampeyan ora bisa takon pitakonan andhap asor: untu kabeh utuh?
        1. 0
          30 Oktober 2016 11:42
          Kutipan: Peter 1
          Quote: Bayonet
          "ing thrashing" - dieja bebarengan - vlupit nglirik, komandan angkatan laut!

          Inggih, carane sampeyan bisa cokotan kaya, nanging sampeyan ora bisa takon pitakonan andhap asor: untu kabeh utuh?

          Lan aku pengin sampeyan padha! eseman
      2. +2
        30 Oktober 2016 09:55
        Babagan ejaan Spartanez300, sampeyan bener, nanging ora cukup babagan pikirane babagan armada Rusia. Nalika ana apa-apa tartamtu kanggo ngomong, iku mbokmenawa worth nguripake kanggo telusuran kanggo kasalahan.
        1. 0
          30 Oktober 2016 11:45
          Kutipan: rotmistr60
          Babagan ejaan Spartanez300, sampeyan bener, nanging ora cukup babagan pikirane babagan armada Rusia. Nalika ana apa-apa tartamtu kanggo ngomong, iku mbokmenawa worth nguripake kanggo telusuran kanggo kasalahan.

          Penyayang nggegirisi "ngalahake kabeh wong" luwih becik maca babagan kemampuan armada sing nyata, lan ora melu bravado! hi
          1. +2
            30 Oktober 2016 12:22
            Rungokake, wong kaya sampeyan ngucapake trompet marang Jerman yen Rusia ora bisa ... Jerman lunga ... apa sing entuk? Lha, kenapa sampeyan ngeluh babagan ketidakmampuan armada kita? Mungkin iki wektu kanggo ndeleng pasuryan sampeyan.
            1. +4
              30 Oktober 2016 13:13
              Kutipan: rotmistr60
              Rungokna, wong-wong kaya sampeyan ngidak-idak wong Jerman,

              Apa sampeyan pribadi ana ing iki? eseman
              Kutipan: rotmistr60
              Lha, kenapa sampeyan ngeluh babagan ketidakmampuan armada kita? Mungkin iki wektu kanggo ndeleng pasuryan sampeyan.

              Pilih ekspresi, sampeyan ora ana ing panah ngguyu !
              Apa aku nyebutake "ora kemampuan armada kita" ??? Sampeyan ora kudu ngetutake imajinasi liar sampeyan. Sampeyan mung duwe rong pilihan, utawa sampeyan kudu bengok-bengok Hurray lan janji everyone kanggo "metu menyang" - banjur sampeyan patriot yen soberly netepke imbangan saka daya lan kesempatan - "liberal" lan "pengkhianat"! Nyuwun VO wis ganti dadi kothak wedhi bocah-bocah, seneng-seneng! hi
              1. +2
                30 Oktober 2016 13:32
                Quote: Bayonet
                Sampeyan mung duwe rong pilihan, utawa sampeyan kudu bengok-bengok Hurray lan janji everyone kanggo "metu menyang" - banjur sampeyan patriot yen soberly netepke imbangan saka daya lan kesempatan - "liberal" lan "pengkhianat"! VO wis ganti dadi kothak wedhi bocah-bocah, seneng-seneng!

                Ing kasus khusus iki, aku ndhukung sampeyan Bayonet. ya
  14. +2
    30 Oktober 2016 09:39
    Tekane AUG iki ing panggonan sing dituju bakal nambah sentuhan pungkasan kanggo kekalahan pasukan anti-pemerintah ing Suriah.
    1. +2
      30 Oktober 2016 13:35
      Kutipan saka: prohorov
      Tekane AUG iki ing panggonan sing dituju bakal nambah sentuhan pungkasan kanggo kekalahan pasukan anti-pemerintah ing Suriah.

      Staf Umum wis ngemis presiden kanggo nerusake operasi ing Suriah, nanging janji soko kanggo wong.
      Kita ora duwe loro, ora siji lan setengah, nanging ing sauntara, militan terus nyerang, kerugian ditanggung dening tentara pemerintah lan warga sipil. Lan humanis kita meneng maneh, sial, hp. am
      1. 0
        30 Oktober 2016 20:20
        YA apa sampeyan, apa sing sampeyan repot-repot babagan presiden negara kaya Rusia! Kabeh departemen analitis negara sing digunakake kene!, supaya kawicaksanan negara, lan iki penting banget! pasukan keamanan lan politikus. departemen nindakake proyek bebarengan, bebarengan! Lan kolega ing departemen ngelawan wis ora kasempatan kanggo njawab iki (padha ngerti apa mungsuh mikir)! Lan yen presiden ujar manawa ora perlu!, mula dheweke bakal ngatur tanpa penerbangan kita. Mulane, dheweke bakal ngatur tanpa troll sampeyan.
  15. Rod
    0
    30 Oktober 2016 10:18
    Kamenangan ing sisih Siria bakal ndandani kabeh ejekan ala.
  16. +6
    30 Oktober 2016 10:27
    Kapal selam ngambang. Para pelaut nyoba njaluk koordinat saka boatswain.
    - Wong lanang, paling ora mateni - Aku ora ngelingi. Aku elinga - padha miwiti ngombe ing
    Kapuloan Canary, aku elinga - Amerika kayane. Endi saiki
    kita ora kelingan. Kapten kanca, nulungi aku!
    Kapten:
    - Nggih. Kita munggah menyang ambane telung meter.
    Nggoleki liwat periskop
    - Ya, armada nelayan. Pisanan, kaloro, katelu torpedo
    piranti - geni, operator radio - ngrungokake SOS, ngrekam
    koordinat, boatswain, pikiran sampeyan, aku nulungi kanggo pungkasan wektu ...
  17. Komentar wis dibusak.
    1. +1
      30 Oktober 2016 11:27
      Kanggo sawetara alasan, ora ana sing nuduhake manawa kapal selam nuklir isih ana ing kana ... mung ora katon ...
      1. +1
        30 Oktober 2016 13:39
        Ing babagan iki, aku kasengsem ing Gibraltar.
        Apa Inggris ana duwe kemampuan technical kanggo ngontrol gerakan kapal selam ing posisi submerged, apa PLO pasukan NATO operate ing nimbali saka Segara Mediterania saka Atlantik.
        1. Komentar wis dibusak.
          1. +2
            30 Oktober 2016 18:54
            Kutipan saka rudolf
            Iki minangka wilayah tanggung jawab Inggris, sing diarani wilayah angkatan laut Gibraltar kanthi komandan dhewe. PLO perbatasan sing cukup angel.


            Kapal selam nuklir paling anyar ing Britain, Ambush, wis didandani sawise tabrakan karo kapal dagang ing Gibraltar. Kru dheweke nyoba nindakake cara klasik kanggo mlebu rahasia menyang Segara Mediterania, sing ditindakake para pelaut Rusia kanthi rutin lan tanpa cacat. pelaut Inggris ambruk asleep ing maneuver klasik, kasil digunakake dening submariners Russian kanggo akèh puluh taun - wacana rahasia saka Selat Gibraltar. Awak kapal selam nyoba kanggo nindakake technique klasik - wacana didhelikake saka Selat Gibraltar. Kapal selam Rusia nindakake iki kanthi rutin. Kapal selam bisa ngenteni sawetara dina kanggo kapal kargo gedhe utawa kapal tanker minyak kanggo nyabrang selat kasebut supaya bisa dipasang ing ngisore.
            Nggunakake swara kuat kuat lan tutup elektronik, prau gampang liwat Gibraltar unnoticed. Nganti saiki, para pelaut Rusia durung ngidini darurat sajrone maneuver kasebut.
            Akustik kapal selam Inggris salah ngitung lan ora bisa pas ing ngisor awak kapal. Wiwit Gibraltar minangka koloni Inggris, para pelaut kasebut ora ngerti carane nindakake maneuver ing kana, dene pengalaman kapal selam Rusia ing operasi kasebut gedhe banget.
            Ing kasus iki, pelaut Inggris nuduhake profesionalisme ora saka sisih paling apik. Kapal selam Rusia latihan kanggo ngliwati wilayah sing dilindhungi ora mung ing Gibraltar. Contone, kanthi cara sing padha, dheweke ora bisa dideteksi kanggo nyabrang sistem lokasi sing ana ing sadawane segara antarane Norwegia lan Islandia. Saiki ora ana kedadeyan sing ana gandhengane karo manuver kapal selam Rusia.
            1. Komentar wis dibusak.
        2. +1
          30 Oktober 2016 14:38
          Kutipan: Thunderbolt
          Ing babagan iki, aku kasengsem ing Gibraltar.
          Apa Inggris ana duwe kemampuan technical kanggo ngontrol gerakan kapal selam ing posisi submerged, apa PLO pasukan NATO operate ing nimbali saka Segara Mediterania saka Atlantik.

          Masalah kompleks...
          Yen memoriku ngladeni aku sadurunge mati kapal selam nuklir, Kursk piye wae bisa mlaku kanthi rahasia, kalebu Selat Gibraltar, miturut pendapatku, Panglima Lyachin Gennady Petrovich diwenehi gelar Pahlawan Rusia. ..
          Carane aku ora ngerti ...
          Biasane, kapal selam AS mabur ing cedhak pangkalan kita lan sanalika sawise lunga, dheweke wiwit ngetutake, dheweke uga nyoba nindakake kanthi rahasia!
          1. Komentar wis dibusak.
            1. +1
              30 Oktober 2016 17:35
              H.Z. Aku bisa bingung, aku ora sengaja ...
              1. Komentar wis dibusak.
    2. +3
      30 Oktober 2016 12:50
      Kutipan saka rudolf
      Nanging yen sajrone ngliwati Selat Inggris, Peter Agung mesthi ngrokok ...

      Rudolph, Sugeng Rawuh!
      Gusti Allah pareng yen Petya ngrokok. Aku kelingan sawetara taun kepungkur ana kedadeyan ing reaktor Petya lan wakil militèr kita ngomong babagan iki, mula Eropa kabeh padha krungu.
      Wong Inggris bisa ngguyu carane ngrokok Kuzya kita, sanajan wong sing pinter ngerti sebabe, nanging katon kaya cekikikan gemeter karo mripat sing twitching.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. +3
          30 Oktober 2016 13:43
          Kutipan saka rudolf
          Dadi aku ngomong babagan humor angkatan laut! apik

          Aku ngerti iki, ing kasus Kuzey lan wong Inggris, paribasan kasebut cocog banget - Asu ngorok, kafilah maju. ombenan
    3. +1
      31 Oktober 2016 15:48
      Ana versi babagan ngrokok "Admiral Kuznetsov" - bisa uga ngrokok utawa ora ngrokok ..
  18. +1
    30 Oktober 2016 11:56
    A .... US AUG kampanye ora tutugan saka Perang Dingin? Utawa iku misi kamanungsan?
  19. 0
    30 Oktober 2016 17:30
    Dheweke ngarep-arep yen Rusia wis dikalahake lan tetep mung kanggo ngrampas kanthi tenang. Lan kene JANCOK. Lan padha nggawe manawa. Semono uga tembunge Penning kudu dimangerteni.
  20. 0
    30 Oktober 2016 18:18
    Tua lan bobrok!! Hm. Shandarakhnet supaya sampeyan ora mikir)))
  21. 0
    30 Oktober 2016 19:22
    Wiwit kapan banyu internasional dadi Inggris? Utawa Menteri Pertahanan percaya yen mung kapal Inggris sing bisa berlayar ing perairan internasional ???
  22. 0
    31 Oktober 2016 08:58
    Nah, kaya iki ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"