Pejuang J-20 paling anyar ditampilake ing pameran udara ing China. Video

76
Sajrone pameran udara internasional Airshow China-2016 ing Zhuhai (Provinsi Guangdong, China), pesawat tempur generasi kelima China J-20 ditunjukake kanggo masyarakat umum kanggo pisanan. Pesawat kasebut ditunjukake sajrone penerbangan demonstrasi dening tim aerobatik Bayi Angkatan Udara PLA.

Pejuang J-20 paling anyar ditampilake ing pameran udara ing China. Video




Layanan Informasi "BBC" laporan sing China wis nyepakaké kanggo nggawe counterweight kanggo Amerika Serikat lan Jepang ing wilayah Asia-Pasifik. Ayo kita ngelingake yen ana persetujuan antarane Amerika Serikat lan Jepang babagan tuku pesawat tempur multirole Amerika saka F-5 generasi kaping 35. Kajaba iku, Amerika Serikat aktif nggunakake pesawat F-22 ing wilayah kasebut.

Ora ana pernyataan umum saka pangembang babagan karakteristik sing tepat saka pejuang China paling anyar. Nanging media Barat nerbitake publikasi sing nyatakake pendapat para ahli individu. Pakar Inggris nyatakake yen J-20 bakal bersenjata, utamane, kanthi rudal anti-kapal lan bakal patroli perairan Pasifik ing wilayah pulo sing disengketakan (contone, Diaoyu (Senkaku)).

J-20 nggawe penerbangan uji coba pisanan (tanpa pamirsa umum) limang taun kepungkur. Sajrone periode saka 2011 kanggo 2016, pilot Cina miber pesawat ing pembangunan kaping pirang-pirang. Kabeh komentar pilot sajrone penerbangan uji coba ditindakake dening tim pangembangan.

Video saka Airshow China-2016:


  • Reuters
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

76 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 33
    1. november 2016 12:46
    Jujur. Kesan saka video. Coffin.
    Apa jenis pertempuran maneuver sing kudu sampeyan lakoni?
    1. + 11
      1. november 2016 12:49
      Ya, kemampuan maneuvere kaya-kaya, sanajan aku dudu ahli. Nanging mripat kita wis digunakake kanggo Sushki kita. Ora bisa mbandhingake ...
    2. avt
      + 13
      1. november 2016 12:51
      Kutipan: Observer2014
      Jujur. Kesan saka video. Coffin.

      Ya, ora ana gunane dheweke ngilangi desainer utama vimana iki saka jabatane. keprungu
      1. +4
        1. november 2016 12:56
        Wong Tionghoa nyoba dadi pimpinan ing industri pesawat militer, nanging nganti ngrampungake masalah produksi mesin pesawat, dheweke bakal cedhak karo pimpinan, nanging ora karo pimpinan.
      2. +4
        1. november 2016 13:43
        Kutipan saka avt
        padha mbusak pangareping desainer vimana iki saka jabatane

        Utawa bisa duwe dheweke lan iki ... eseman
        J-20 nggawe penerbangan uji coba pisanan (tanpa pamirsa umum) limang taun kepungkur.

        Iku lucu - ing 30s abad kaping 20, sawise limang taun teknologi iki dianggep ketinggalan jaman ...
        1. + 17
          1. november 2016 14:22
          Kabeh padha, murni estetis - T-50 Rusia saka Biro Desain Sukhoi wis ngluwihi malah Su-27 sing ditresnani, malah S-37 sing unik sirna ... Kanggo aku ... PAK FA iku salah siji sing paling pesawat ayu tau digawe.
          1. +2
            1. november 2016 19:49
            Ayo, Raptor luwih ayu. Lan asli Su-30 katon luwih harmonis lan lengkap.
          2. +3
            2. november 2016 03:27
            Ing mratelakake panemume ... PAK FA iku salah siji saka pesawat paling ayu tau digawe.

            Mangkene saiki ... Nanging nalika produksi pisanan mabur nganggo mesin anyar "tahap kapindho", bakal ngluwihi kabeh wong kanthi kaendahane. Aku ora sabar ngenteni wektu iki dhewe)))
          3. 0
            5. november 2016 02:28
            Sing paling apik yaiku Tu-22M3.
    3. + 21
      1. november 2016 12:53
      Apa jenis pertempuran maneuver sing kudu sampeyan lakoni?

      Ora. Ana perasaan yen iki dudu pejuang babar pisan. Lan cukup bomber garis ngarep.
      1. +7
        1. november 2016 13:02
        Wedmak hi
        Ora. Ana perasaan yen iki dudu pejuang babar pisan. Lan cukup bomber garis ngarep.
        Mekaten ingkang kula aturaken.Su 24 laras ngguyu
      2. +4
        1. november 2016 15:02
        ... Cukup pontool Cina normal, kanggo negara katelu ...
      3. +1
        2. november 2016 03:28
        Ayo dadi kaya mangkene: analog "siluman" modern saka Mig-31 ...
    4. +5
      1. november 2016 13:00
      Inggih, punika! Saiki wong Jepang bakal lali karo Kapuloan Kuril ngguyu
      1. + 14
        1. november 2016 13:43
        Quote: siberalt
        Inggih, punika! Saiki wong Jepang bakal lali karo Kapuloan Kuril ngguyu

        Kolega, Yappa karo Kapuloan Kuril bener-bener ngganggu kita, lan karo China padha padu karo Senkakus. hi
    5. +4
      1. november 2016 13:06
      Pengamat 2014 - "carane nindakake perang sing bisa ditindakake" - takon karo wanita sing mabur ing peti mati, dheweke duwe pengalaman, dheweke bakal nuduhake wassat
    6. +1
      1. november 2016 14:09
      luwih kaya bis wassat hi
    7. +4
      1. november 2016 14:16
      Kosok baline, aku rumangsa duwe kemampuan maneuver sing apik - dadi cepet banget lan ora metu ing sektor sing rada sempit - "operator" bisa nuntun nganggo kamera.
      Lan ya, wong Tionghoa duwe gaya iki - pejuang kaya penumpang gedhe.
      1. +1
        2. november 2016 03:31
        Aku mikir liwat wektu, wong Cina bakal ngelingi. Pesawate wis ana. Salajengipun, fine-tuning punika bab teknologi.
    8. +2
      1. november 2016 14:24
      Kutipan: Observer2014
      Kesan saka video. Coffin.

      Luwih kaya "wesi"))
    9. +1
      2. november 2016 03:21
      J-20 luwih cocok kanggo peran pejuang interceptor abot kaya Mig-31 kita. Lan kanggo pertempuran maneuverable, perlu mesin liyane lan karo karakteristik beda kaya F-22. Aku sing wong Tionghoa isih duwe akèh karya kanggo nindakake iki "menarik" fighter kanggo sempurno.
  2. +9
    1. november 2016 12:50
    Campuran elek 2-3 pesawat sing piye wae mabur. Iki kesan. Aku ora kaget karo pirouettes ing udhara.
  3. + 11
    1. november 2016 12:52
    Inggih, dada gedhe. Wangun sing ora biasa, mbokmenawa dites ing trowongan angin. Inggih, mabur. Lan generasi apa dheweke - sampeyan ora bisa ngerti kanthi mripat. Kepiye dheweke nindakake penerbangan supersonik? Apa jinis mesin? Kepiye babagan avionik lan senjata?
    Nanging, apa wae sing sampeyan ucapake, T-50 luwih anggun lan mabur kaya dewa ...
    1. + 18
      1. november 2016 13:01
      Mangkene dimensi pesawat generasi kaping lima:
      Sing paling gedhe yaiku Cina, sing paling cilik yaiku Jepang.
      Bener, sing kapindho Cina ora ditampilake - siji-mesin.
      1. + 20
        1. november 2016 13:39
        Kutipan saka: voyaka uh
        Mangkene dimensi pesawat generasi kaping lima:

        Mung mesin PAK FA sing jarake luwih akeh tinimbang pesainge.
        Dene wong Tionghoa...kira-kira 15 taun kepungkur China ora duwe pejuang sing apik dhewe...Ya, isih mabur aneh lan ora warna-warna, nanging dheweke nyoba lan dadi lompatan teknologi sajrone pirang-pirang dekade. .
        1. +5
          1. november 2016 14:36
          "Mung mesin PAK FA sing jarake luwih akeh tinimbang pesainge" ////

          Wis kompartemen internal karo gaman antarane mesin, paling
          gedhe antarane generasi 5.
          Lan liyane - ing sisih mesin.
          1. +4
            1. november 2016 15:10
            Kutipan saka: voyaka uh
            Wis kompartemen internal karo gaman antarane mesin, paling
            gedhe antarane generasi 5.

            Aku ngerti ... kadhangkala aku teka ing pikiran sing aneh - kenapa "kompartemen internal" ora dipasang ing swiwi? Salib-bagean swiwi mesthi bakal luwih gedhe, nanging wis cetha yen pejuang ing wangun padha ngupayakake "bentuk saucer" sing padha, amarga ora mung sayap sing nggawe angkat, nanging uga awak pejuang kasebut.
            1. +3
              1. november 2016 17:56
              Aku ngerti ... kadhangkala aku teka ing pikiran sing aneh - kenapa "kompartemen internal" ora dipasang ing swiwi?
              Mungkin amarga keselarasan? Sawise nembak amunisi saka siji sayap, sing kapindho dadi luwih abot, mula ora seimbang lan rusak ing kontrol. Nyuwun
              1. +3
                1. november 2016 18:57
                Kutipan saka: sandrmur76
                Mungkin amarga keselarasan? Sawise nembak amunisi saka siji sayap, sing kapindho dadi luwih abot, mula ora seimbang lan rusak ing kontrol.

                Elingi ANT-25 kanthi bahan bakar ing swiwi (pesawat Chkalov Moscow-Kutub Lor). Lan ora ana ketidakseimbangan ing kana.
                1. 0
                  1. november 2016 20:20
                  Inggih, aku nyaranake mung salah siji opsi. Apa yen permukaan swiwi nggawe gaya angkat lan nalika kompartemen dibukak, gaya iki ganti. serangan saka swiwi) ora bakal nindakake apa-apa apik kanggo glider.
                  1. +2
                    1. november 2016 20:26
                    Kutipan saka: sandrmur76
                    Nanging apa babagan kasunyatan manawa permukaan sayap nggawe gaya angkat lan nalika kompartemen dibukak, gaya iki ganti.

                    Dadi awak saiki nggawe angkat, nalika duwe kompartemen internal. Ing wektu sing padha, nalika mbukak kompartemen, ora ana owah-owahan.
                    1. 0
                      1. november 2016 23:54
                      Dadi awak saiki nggawe angkat, nalika duwe kompartemen internal. Ing wektu sing padha, nalika mbukak kompartemen, ora ana owah-owahan.
                      Dadi, kompartemen sing mbukak ing tengah ora bakal muter glider, nanging kompartemen sing mbukak ing swiwi bakal muter glider dadi corkscrew. bom Nanging distribusi bobot diganti maneh Nyuwun
          2. +1
            1. november 2016 16:35
            Lan liyane - ing sisih mesin.
            Miturut video pisanan, "Cina" uga duwe lawang kompartemen internal sing katon ing antarane mesin.
        2. +1
          2. november 2016 03:33
          NEXUS Aku pancen setuju!
          China wis nggawe lompatan teknologi "gedhe", kanthi nggatekake kabijakan teknologi "pinjaman"!
  4. +4
    1. november 2016 12:55
    Sampeyan mung kudu nambah manawa pesawat pra-produksi pisanan mabur ing Desember 2015; total 12 J-20 saiki dikenal.
    Mulai produksi serial ing 2017. Seri pisanan bakal dilengkapi "mesin tataran pisanan" -WS-10A.
    Diduga pesenan pisanan kanggo seri 40 pesawat.
  5. + 11
    1. november 2016 13:01
    Iku katon banget prayoga. Lan nalika katon ing, sakperangan alesan, asosiasi visual langsung muncul karo raptor lan wayahe 1.44.
    Mergo iki.
    1. +1
      2. november 2016 03:39
      Iku katon banget prayoga. Lan nalika katon ing, sakperangan alesan, asosiasi visual langsung muncul karo raptor lan wayahe 1.44.

      Lan misale jek aku pantes))) Kanggo China, iki mesthi asil sing apik! Pancen ana asosiasi karo F-22, utamane amarga irung lan cat metalik.
  6. +5
    1. november 2016 13:03
    "Pinten ide lan teknologi kita," pikire wong Amerika. wassat
  7. + 24
    1. november 2016 13:04
    Tionghoa duwe gaya dhewe :).
    http://www.qwrt.ru/news/303

    1. +3
      1. november 2016 13:15
      MIG nduweni sudut swiwi sing positif, J nduweni gelar negatif - direncanakake kanggo operator pesawat nggawe bantalan udara mburi nalika kebangkrutan. Nanging sampeyan bener, desain airframe meh padha.
      1. +7
        1. november 2016 14:10
        Ya, ya wis. Ora ana bedane. keprungu Mung J-20 minangka pesawat sayap dhuwur kanthi intake udara sing dipasang ing sisih lan sayap lurus, dene MiG 1.44 minangka pesawat sayap tengah kanthi intake udara ngisor lan sayap segitiga, utawa rada delta. Sing. pesawat karo designs aerodinamis temen beda, mung bab padha duwe ing umum ana ing ngarsane destabilizers jejere kokpit. Nyatane, ana akeh beda kaya antarane B-52 lan Tu-95 ... Nanging sapa sing peduli? Nyuwun Siji eksentrik ujar manawa padha - kabeh wong saiki bakal ngonfirmasi.
        1. +1
          1. november 2016 15:36
          Kutipan saka Aqela
          Siji-sijine sing umum yaiku anané destabilizer ing cedhak kabin

          Padha uga beda. Slat Mig makarya ing bidang vertikal, nalika wong Tionghoa makarya ing bidang horisontal.
          1. +3
            1. november 2016 16:07
            Kutipan saka Tusv
            Slat Mig makarya ing bidang vertikal, nalika wong Tionghoa makarya ing bidang horisontal.

            belay Apa-o-o???
            1. 0
              1. november 2016 19:08
              Kutipan: Kopral
              Apa-o-o???

              Deleng kanthi cetha ing tampilan sisih. Ana sing bakal ilang. Tionghoa duwe geometri slats variabel
        2. +3
          1. november 2016 15:48
          Bentenipun punika pesawat Cina nandheske siluman, nalika MiG 1.44 dirancang kanggo pertempuran udara maneuverable.
    2. +2
      1. november 2016 20:49
      Wong Swedia nggawe desain pesawat aerodinamis sing padha ing taun 70-an ing Saabs 35 lan 37 lan mabur ing pesawat kasebut nganti suwe.
  8. +2
    1. november 2016 13:08
    Babagan pesawat iki kita bisa ngomong kanthi aman "digawe liwat bokong, dirakit karo sikil kita ing ruang paling ngisor"!
    1. +9
      1. november 2016 14:30
      Aku ora sarujuk. Kanggo sawetara alasan, wong lali sing istilah "generasi 5" ngandika sethitik bab inti saka project tartamtu. Contone, F-22 minangka piranti sing prayoga kanggo entuk keunggulan udara, "pejuang pejuang", aku mikir yen properti liyane, contone, minangka pesawat tempur-bomber utawa pesawat serangan, ora sumunar. PAK FA Komplek aviation majeng kanggo aviation ngarep, lan ngandika iku kabeh. Malah orientasi pejuang ora dituduhake ing jeneng kasebut. Sing. Ana pangembangan piranti platform kanggo nindakake operasi pertempuran lokal, aku ora bakal kaget yen peralatan maneh kanthi cepet kanggo misi pengebom lan serangan bakal diwenehake. F-35 minangka pesawat multi-peran kanggo operasi saka wilayah sing winates (singkat utawa vertikal lepas landas), kayata "Harrier-plus-plus/F-16 plus-plus", sing dirancang kanthi apik kanggo entuk keunggulan udara. (lan iki ora perlu - F-22 wis ana!), Nanging direncanakake kanggo dhukungan langsung saka pasukan (sanajan A-10, tundhuk modernisasi, durung ngandika kabeh), operasi serangan lokal. Apa wae sing bisa dikandhakake, iku ora apik kanggo misi pejuang. Paling kamungkinan, Jepang ngrancang tuku F-35 sing padha kanggo tujuan sing padha, ngirit dhuwit. Nanging tugas kanggo numpes gerombolan Cina, outdated, nanging cukup saged mabur. Wong Tionghoa ngadhepi tugas nyerang kapal perang lan pangkalan laut Amerika Serikat lan Jepang. Awan pesawat liyane sing ora anyar banget bakal melu "mbucal asu". Sawetara maneuverability abot saka Yu-20 ora nyegah saka nembak salvo diangkah ing operator pesawat mungsuh, lan banjur murub rudal udhara ing jarak medium. Ing kene, aku mikir, visibilitas sing kurang kanthi kemungkinan deteksi serangan saka mungsuh luwih larang. F-117 sing padha - isih ana wesi kasebut, nanging padha menang maneh, nanging ...
      Aku ora mikir yen analisaku babagan kemampuan sistem tartamtu lan taktik panggunaane ora sampurna. Aku mung pengin narik kawigaten marang kasunyatan manawa kabeh proyek sing saiki diarani "pejuang generasi kaping lima" nyatane beda banget. Nyoba kanggo lump mau dadi siji tumpukan mung PR. Propaganda. wassat
      1. 0
        1. november 2016 18:51
        "Mungkin, wong Jepang arep tuku
        padha F-35, padha nyimpen dhuwit" ////

        Jepang pengin duwe rong pesawat generasi kaping 5:
        striker F-35 lan kembar-mesin saka desain dhewe iku pejuang murni.
        Dheweke ana ing sisih tengen ing gambar perbandingan umum.
        Wigati dicathet: iki sing paling cilik (kaya F-35), nanging mesin kembar.
        Ketoke, gaman kasebut mung rudal mbledhos kanggo pertempuran udara.
        Wong Tionghoa uga bakal duwe sing padha - rong jinis.
        1. 0
          11 Desember 2016 22:03
          Lha, ya pancen kuwi maksudku. Yen Jepang nggawe "pejuang pejuang" kanggo awake dhewe, nalika bakal njupuk pesawat serangan saka Amerika Serikat (F-35, paling mungkin).
  9. +9
    1. november 2016 13:12
    Yen katon - pesawat digawe miturut sistem tanpa elevator mburi, slats ngarep nyedhiyakake aliran udara ing ngisor utawa sayap utama dibutuhake .... dadi apa??? Katon kanthi cetha yen dawane pesawat kanthi swiwine (apa sing bisa diangkat?) Aneh, kanthi entheng. Anane slats minangka upaya sing ringkih kanggo maneuverability, utamane yen ora ana mesin kanthi vektor thrust.....kene SU 47 sing nggantheng, sanajan ing salinan siji ... Nah, wong-wong sing nindakake proyek sing apik, nanging pesawat iku ala lan cetha ora imbang .... slats ora ing bidang swiwi utama (keputusan aneh kanggo pesawat siluman)....
    1. +3
      1. november 2016 23:14
      Kutipan saka ZaHuDa
      Inggih, wong-wong padha kerja - apik,

      Ya, sampeyan ora bisa nolak upaya wong Tionghoa. Lan "Frankenstein" wis samesthine - padha "ditarik" ana, "ditarik" saka ing kono ... Ya, sing gaya. Kanggo ekspor jangka pendek - cukup. Kita bakal weruh pira pesenan PLA dhewe.
  10. +4
    1. november 2016 13:39
    Sawetara jenis omong kosong ...
    Sanajan ... ngerti produktivitas lan ketekunan wong Tionghoa, dheweke bakal ngeculake generasi kaping 10 luwih cepet tinimbang generasi 6 liyane!
    PySy
    Lan timbre mesin kaya su-34)
    1. +3
      1. november 2016 14:25
      Wis mesin saka Su-35! AL-31F
      koreksi - Su-34 duwe mesin sing padha ...
  11. +1
    1. november 2016 13:43
    katon murni, raptor lan F-35, lan T-50 kita minangka urutan gedhene sing luwih apik lan elegan.
  12. 0
    1. november 2016 13:46
    Pesawat elek. Aku malah bakal ngomong repulsive.
    1. 0
      2. november 2016 03:42
      Aku ora bakal ngomong dheweke repulsive. Nanging "ora biasa" - mesthine)))
  13. +4
    1. november 2016 14:14
    Kutipan saka iConst
    Iku lucu - ing 30s abad kaping 20, sawise limang taun teknologi iki dianggep ketinggalan jaman ...

    Banjur saben limang taun daya engine meh tikel kaping pindho. Desain aerodinamis anyar dikembangake.
    Kacepetan tambah sesuai.
    Nganti kabeh teka menyang sifat baling-baling.
    Gambar sing padha diamati saiki. Wutah kanthi cepet kabeh jinis desain ing taun 50an - 60an lan solusi optimal ing pungkasan taun 70an (Su-27 lan F-15). Loro-lorone raptor lan T-50 sejatine asale saka taun 80-an, mung didesain ulang minangka siluman.
    Saiki maneh kabeh mudhun menyang mesin. Amerika bisa nggawe lan nginstal monster ing F-35 lan mabur. Wong Cina isih ora bisa nggawe dhewe, lan katon yen pakaryane nggantung ing udhara kanthi kekuwatane.
    Miturut pendapatku, lompatan kualitatif anyar bisa diarepake sawise pangembangan pesawat hipersonik.
  14. +1
    1. november 2016 14:21
    Kutipan saka: voyaka uh
    Mangkene dimensi pesawat generasi kaping lima:
    Sing paling gedhe yaiku Cina, sing paling cilik yaiku Jepang.
    Bener, sing kapindho Cina ora ditampilake - siji-mesin.


    T-50 kita katon paling apik, TAPI ... kabeh lan sapa wae lan sing luwih apik ora bakal dicethakake dening pertunjukan udara, nanging mung perang ...
  15. +2
    1. november 2016 14:41
    Nozzles ora flattened - kang tegese, kaya PAK FA, padha kurban EPR wilahan mburi kanggo maneuverability (ora kaya Raptor). Sing. vektor tikaman variabel ing kabeh arah, lan ora kaya Raptor mung munggah lan mudhun
  16. +1
    1. november 2016 14:50
    Pejuang J-20 paling anyar ditampilake ing pameran udara ing China.


    Ora kesengsem. sad
  17. +1
    1. november 2016 15:27
    Mobil sing menarik, pesawat udara saka MIG141, mesin AL44, intake udara saka F32! Aku digawe wong metu saka apa aku
  18. 0
    1. november 2016 17:23
    Kutipan: Grozny-
    menarik, nanging Yankees uga nggrundel amarga PakFa T-50 didilat saka Raptor F-22. ngguyu

    Ya, iku sing ditulis, kaya "Rusia wis didilat tampilan t-50 siji-sijine nganggo f-22, mung luwih elek" -)
    1. +1
      3. november 2016 01:34
      T-50 padha karo F-22, amarga tujuane padha, nanging kita duwe sekolah asli konstruksi pesawat lan tingkat produksi (luwih prasaja).
  19. +2
    1. november 2016 17:48
    Waca liyane: Pejuang generasi kaping lima mabur ing China - nanging nganggo mesin Rusia http://tsargrad.tv/article/2016/11/01/v-kitae-pol
    etel-istrebitel-5-go-pokolenija-no-na-russkom-dvi
    gatele
    Minangka desainer mesin roket Valentin Petrovich Glushko biyen kandha, "Ikat mesinku menyang tongkat lan bakal mabur menyang angkasa."
  20. 0
    1. november 2016 17:54
    Iku angel banget kanggo dheweke
  21. +2
    1. november 2016 19:51

    A little kaya kabeh liya ing babagan iki, pesawat padha
    Nanging dudu kuwi. MiG tetep laboratorium?
    Kanthi susunan swiwi lan stabilisator iki, apa pesawat bakal mabur kanthi normal? Apa ana akeh kaluwihan kanggo desain iki?
  22. 0
    2. november 2016 00:22
    Aku ora salah siji saka wong-wong sing ngritik peralatan wong liya amarga saka negara liya ... Nanging kesan pisanan "kikuk". Kabeh pesaing saka generasi kaping papat lan kaping lima "dening mripat" luwih unggul ing karakteristik penerbangan kanggo dek iki.
  23. +1
    2. november 2016 03:14
    Asil pungkasan katon menarik banget))) Ing tampilane, J-20 katon kaya F-22A "Raptor" (irung, radar radome, lapisan RPM metallized lan werna cat) lan kaya F-35A (bentuk fang). air intakes), wangun sirip, wadhah karo peralatan elektronik ing irung) lan kaya Mig 1-44 (konsep airframe umum). Kayane desainer J-20 njupuk sing paling apik saka telung pesawat kasebut. Nanging asile mesthi nganggo cara "Cina". Pejuang kasebut pancen kaya naga). Lan kanggo China, "pejuang siluman" paling anyar J-20 mesthi asil apik. Lan iki, mesthi, kita bisa congratulate wong-wong mau!
  24. 0
    2. november 2016 03:23
    Ora preduli apa sing diomongake, pesawat katon apik). Iki mesthi bener!
  25. 0
    2. november 2016 03:53
    Sawetara foto maneh ...
    1. 0
      2. november 2016 03:55
      Sudut paling ayu ing mratelakake panemume.
      1. +2
        2. november 2016 03:57
        Wong Tionghoa malah nyilih logo sing bentuke tameng lan pita saka Angkatan Udara AS... :)
  26. +1
    2. november 2016 21:04
    Lan piye wae ngelingake campuran F-35/22 lan Rafale

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"