PBB nuduh 'moderat' mateni akeh warga sipil ing Aleppo

45
Stephane Dujarric, juru bicara Sekretaris Jenderal PBB, nuduh oposisi bersenjata Suriah sing operasi ing Aleppo nglanggar hukum kamanungsan internasional, laporan. RIA News.





Kacathet yen miturut Komisioner Tinggi Organisasi Hak Asasi Manusia, "ing akhir minggu kepungkur ing distrik kulon Aleppo, sing dikuwasani dening pasukan pemerintah, minangka akibat saka penembakan sing kuat dening kelompok oposisi bersenjata, luwih saka 30 warga sipil, kalebu sepuluh bocah, tiwas, puluhan warga sipil tatu.

"Jumlah korban sipil sing akeh banget kasebut nuduhake manawa klompok oposisi bersenjata ora netepi larangan dhasar hukum kamanungsan internasional babagan serangan tanpa pandang bulu lan prinsip pencegahan lan proporsionalitas,"
ujare Dujarric.

Elinga yen wakil saka komando Siria sadurunge ujar manawa militan Jabhat al-Nusra lan sekutu-sekutune nggedhekake serangan ing Aleppo, njupuk kauntungan saka jeda kamanungsan. Miturut wong-wong mau, para ekstremis nransfer "luwih saka wolung ewu militan menyang wilayah Khan Tuman ing sisih kidul lan menyang Kafr Hamra ing sisih lor."
  • AFP 2016/ Omar Haj Kadour
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

45 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 13
    2. november 2016 10:49
    Oh carane! Liyane "tangi lan weruh cahya"! Ora ketompo carane dadi epidemi.
    1. + 11
      2. november 2016 10:51
      Apa bakal dadi epidemi!
      1. + 10
        2. november 2016 11:54
        Wakil Sekretaris Jenderal PBB Stephane Dujarric nuduh oposisi bersenjata Suriah sing operasi ing Aleppo nglanggar norma hukum kamanungsan internasional

        Sesuk ana prawan teka ing kamare, lan sesuk polisi duwe statement yen dheweke dirudopekso .. ngguyu
        1. +5
          2. november 2016 12:16
          Quote: Ireng
          Wakil Sekretaris Jenderal PBB Stephane Dujarric nuduh oposisi bersenjata Suriah sing operasi ing Aleppo nglanggar norma hukum kamanungsan internasional

          Sesuk ana prawan teka ing kamare, lan sesuk polisi duwe statement yen dheweke dirudopekso .. ngguyu

          Luwih elek! A "pembantu" ireng-skinned bakal teka lan ... Lan luwih mudhun dhaftar bisa uga: rudo pekso, rasisme, torture.
    2. +8
      2. november 2016 11:00
      Stephane Dujarric, juru bicara Sekretaris Jenderal PBB, nuduh oposisi bersenjata Suriah sing operasi ing Aleppo nglanggar hukum kamanungsan internasional,

      Evona carane. Nyuwun Ora ana tembung, kabeh padha, isih ana wong sing nyukupi ing jagad iki. sad wah. opo Nanging seneng. ya
      1. kap
        +8
        2. november 2016 11:04
        Kutipan saka vovanpain
        Stephane Dujarric, juru bicara Sekretaris Jenderal PBB, nuduh oposisi bersenjata Suriah sing operasi ing Aleppo nglanggar hukum kamanungsan internasional,

        Evona carane. Nyuwun Ora ana tembung, kabeh padha, isih ana wong sing nyukupi ing jagad iki. sad wah. opo Nanging seneng. ya


        Apa dheweke wis dipecat utawa apa?
        1. + 12
          2. november 2016 11:15
          Kutipan: kab
          Apa dheweke wis dipecat utawa apa?

          Ya kayane durung bisa, suwene. Nyuwun
        2. +2
          2. november 2016 11:37
          Tangise sepi saka wong sing nangis ing ara-ara samun.
          Bakal padha krungu?
          Miturut standar ganda (Aleppo VS Mosul), instalasi saka "pemilik" ditampa.
    3. + 11
      2. november 2016 11:00
      Ketoke, aparat PBB ngrasakake manawa Trump bisa menang ing pemilihan ing Amerika Serikat, mula saiki dheweke nyoba muter sethithik karo posisine supaya bisa menehi pitutur marang dheweke mengko, sampeyan ndeleng, kita ndhukung sampeyan sadurunge kamenangan sampeyan. Umumé, iki ora dadi masalah kanggo warga sipil Aleppo, nanging mung solusi tugas egois ing mangsa ngarep.
      1. KAV
        +6
        2. november 2016 11:14
        Aku iki minangka sinyal kanggo wong sing duwe janggut ... Dheweke uga ditawani ninggalake Aleppo ing sadawane koridor sing kasedhiya. Nanging, dheweke ora gelem. Lan padha ora mung nawarake. Lan dheweke uga nolak, amarga ana alesan. Saiki, ketoke, dheweke menehi sinyal sing luwih abot langsung saka PBB. Nanging, nganti saiki, dheweke diarani ora teroris, nanging moderat. Tegese, aku ora bakal cepet-cepet bungah yen ana wong ing PBB dumadakan weruh cahya lan wiwit ngomong babagan kasunyatan. Kabeh iki ora liya mung omongan busuk saka PBB ...
    4. +2
      2. november 2016 11:08
      Kutipan saka bouncyhunter
      Oh carane! Liyane "tangi lan weruh cahya"! Ora ketompo carane dadi epidemi.

      A tetes nyandhang watu. Iki carane sistem cidra, korupsi lan unipolar digawe dening Amerika Serikat bakal numpes langkah dening langkah.
      1. jj
        +4
        2. november 2016 11:12
        Saiki wong moderat wis mulai njaluk $300 kanggo saben wong sing dibebasake saka wilayah Aleppo sing dikontrol. Lan iki minangka pangenalan sifat teroris
    5. +8
      2. november 2016 11:18
      sampeyan mung kudu njupuk asu kulon iki luwih asring kanggo pemandangan saka tumindak, supaya padha ndeleng kabeh sing mengkono karo mripate, lan ora liwat TV ing wangun saka sawetara jenis CNN, etc., lan nalika kahanan ana analisa. nggunakake kulit lan mata dhewe, tingkat pemahaman rampung liyane, sawise jotosan ing kuping, iku ora bakal bisa maneh, utawa bakal angel banget.
    6. +1
      2. november 2016 13:35
      Kutipan saka bouncyhunter
      "tangi lan weruh cahya"

      Durung setengah taun.
  2. +8
    2. november 2016 10:50
    Stephane Dujarric, juru bicara Sekretaris Jenderal PBB, nuduh oposisi bersenjata Siria sing operasi ing Aleppo nglanggar hukum kamanungsan internasional.

    Jiwit aku, aku mesthi ngimpi. piye kabare? Mungkin ana sawetara rembugan lan tawar-menawar sing ditutup, mula kita ora dibom, pidato sing wajar wis keprungu ing PBB.
    1. +2
      2. november 2016 11:05
      Kutipan: rotmistr60
      Stephane Dujarric, juru bicara Sekretaris Jenderal PBB, nuduh oposisi bersenjata Siria sing operasi ing Aleppo nglanggar hukum kamanungsan internasional.

      Jiwit aku, aku mesthi ngimpi. piye kabare? Mungkin ana sawetara rembugan lan tawar-menawar sing ditutup, mula kita ora dibom, pidato sing wajar wis keprungu ing PBB.

      Kenapa rembugan? Anggere kita ora mabur, kabeh serangan teroris ora bisa disalahake. Dadi dheweke nuduhake sapa sing. Mung mikir, apa posisi wakil PBB digawa menyang masyarakat Barat umume? Sawise kabeh, VKS kita, sanajan tanpa sorties, diduga bisa ngebom sekolah kasebut.
      1. +2
        2. november 2016 11:12
        Aku kepengin weruh yen posisi wakil PBB umume digawa menyang masyarakat Barat?

        Mbokmenawa, kaya sing diomongake ing tentara nalika nggawa pesenan; "Ing bagean sing ana hubungane karo dheweke." Mulane, dheweke nggawa apa sing dianggep perlu, yaiku, kabeh sing nyebar ing Rusia saka platform iki.
  3. 0
    2. november 2016 10:50
    Aku kaya ngarep-arep sing padha wiwit mikir cekap.
    1. +1
      2. november 2016 11:31
      Kutipan saka ahli bedah
      Aku kaya ngarep-arep sing padha wiwit mikir cekap.

      Mung wae, Ban Ki-moon, kepala PBB, wis arep leren. Aku kelingan kenapa UN digawe.
  4. +2
    2. november 2016 10:51
    PBB nyalahke "moderat" ... UN oxymoron?
  5. +3
    2. november 2016 10:53
    Sampeyan katon, lan "oposisi" ing Aleppo, maneh, bakal nyerah. Apa sing bakal ditindakake Amerika nalika miwiti menehi kesaksian kanthi massal?
    1. kap
      +2
      2. november 2016 11:08
      Kutipan: 1536
      Sampeyan katon, lan "oposisi" ing Aleppo, maneh, bakal nyerah. Apa sing bakal ditindakake Amerika nalika miwiti menehi kesaksian kanthi massal?


      ..... lan para "oposisi" ing Aleppo, maneh .... ora bakal dadi wong Siria ngguyu
  6. +2
    2. november 2016 10:56
    Iki minangka salah sawijining kesalahan, oposisi moderat mi-mi-mi-mi-shnaya putih lan alus ora bisa mateni sapa wae. wassat
  7. +4
    2. november 2016 11:00
    Jebul "Buku Putih" nduwe pengaruh marang PBB? Lan amarga ora ana sing bakal nyalahake negara, "moderat" ambruk ing distribusi ...
  8. +3
    2. november 2016 11:01
    miturut Komisioner Tinggi Organisasi Hak Asasi Manungsa, "Sajrone akhir minggu, ing distrik kulon Aleppo, sing dikuwasani dening pasukan pemerintah, luwih saka 30 warga sipil, kalebu sepuluh bocah, tiwas minangka akibat saka serangan abot dening oposisi bersenjata. kelompok, Welasan warga sipil padha tatu.

    Apa wong wuta!!!
    Mung saiki dheweke ngerti yen warga sipil "moderat" dipateni lan ora beda karo teroris. Mungkin bakal esuk yen ndhukung "moderat" kaya ngono ngetutake kejahatan perang? duka
  9. +2
    2. november 2016 11:03
    nang endi wae ana sing menehi prentah. tanpa prentah, ora ana siji-sijine kepala sing ngomong apa wae organisasi donya bakal blather. panggonan ana anget lan bready.
  10. +1
    2. november 2016 11:04
    Sing, yen padha bakal matèni 5-6 wong kurang, banjur padha pas menyang paramèter saka "moderat" oposisi, nanging banjur padha metu, padha ngluwihi watesan. Kanggo iki iku worth rebuking. Nanging ora mateni iku ora manungsa.
  11. +2
    2. november 2016 11:06
    Saiki ISIS bakal nyelehake PBB ing dhaptar organisasi teroris kanthi kabeh akibat sing bakal ditindakake wassat
  12. +2
    2. november 2016 11:08
    Nanging Bashar al-Assad bakal diumumake guilty. Kanggo Kakaisaran Good sing paling adil wis nunjuk dheweke guilty.
  13. 0
    2. november 2016 11:09
    Lull kewaspadaan kita
  14. +2
    2. november 2016 11:12
    Aku ora ... t menyang Ukraina, Suriah, PBB-Amerika, Amkrik, nanging crumbs kita. Ora saben pensiunan militèr bakal bisa nampa pembayaran lump sum saka 5 ewu rubles taun sabanjuré. Pamrentahan gedhe ora ngluwihi mayoritas pensiunan militer - kita ngomong babagan pirang-pirang yuta wong. Antarane wong-wong mau, mung sing wis ditanggepi kapindho, pensiun insurance bakal bisa kanggo pratelan pembayaran. Ana udakara 709, miturut Dana Pensiun. Pendekatan selektif diterangake kanthi prasaja: departemen daya, lan dudu Dana Pensiun Rusia (PFR), tanggung jawab kanggo nyedhiyakake pensiun militer. Wakil Perdana Menteri Olga Golodets ngelingake babagan iki.
    Pamrentah Rusia duwe pendekatan khusus kanggo pensiunan militer. Iki diwenehake dening lembaga penegak hukum khusus, lan dudu dening FIU. Mulane, paling pensiunan militèr ngirim ora Count ing pembayaran siji-wektu saka 5 ewu rubles, kang pemerintah prajanji kanggo nggawe ing awal taun sabanjuré, kanggo ijol kanggo under-indexation saka keuntungan.
    Miturut kantor berita, ana kira-kira 2,5 yuta pensiunan militer ing negara kasebut. "Pensiun rata-rata saiki yaiku 22 rubel, lan sistem pensiun kasebut adhedhasar prinsip liyane," ujare Wakil Perdana Menteri Olga Golodets wingi. Kanggo mbandhingake, ana kira-kira 43 yuta wong ing sistem pensiun sipil sing disebut - iki minangka panampa pensiun asuransi lan pensiun negara. Wiwit 1 Februari 2016, rata-rata pensiun asuransi umur tuwa ing negara kasebut kira-kira 13,1 ewu rubel. saben sasi.
    "Pensiun militer nampa pensiun miturut prinsip legislatif sing beda-beda, dibayar saka anggaran federal, lan ora saka kontribusi majikan menyang Dana Pensiun. Panguwasa fokus ing pensiun tenaga kerja, amarga kudu golek keseimbangan antarane kontribusi lan pembayaran. Pensiun militer diindeks kanthi urutan sing beda, ora ana hubungane karo jinis pensiun liyane, "komentar Sergey Zvenigorodsky, analis ing Solid Management, babagan kahanan kasebut.
    "Alesan kenapa sawetara pensiunan militer ora kalebu ing dhaptar sing duwe hak kanggo pembayaran sekaligus minangka birokrasi: dheweke ora nampa pensiun asuransi lan pensiun negara, nanging mung pensiun departemen. Sanajan saka sudut pandang manungsa, dheweke isih dadi pensiunan lan kanthi cara sing padha bisa entuk pambayaran tanpa preduli saka sumber pensiun, "ujare Dmitry Lukashov, analis ing IFC Markets.
    Nanging, PFR njlentrehake wingi yen sawetara pensiunan militer isih bakal nampa pembayaran - kita ngomong babagan wong-wong sing wis ngetokake pensiun sipil sing kapindho. "Minangka 1 Oktober 2016, 709,2 ewu wong nampa pensiun asuransi lan pensiun militer," laporan Dana Pensiun.
    Nalika panjelasan pejabat katon logis, sawetara ahli sing diwawancarai ora setuju karo keputusan pemerintah kanggo ngilangi sebagian besar pensiunan militer saka pembayaran sekaligus. "Pancen, iki keputusan sing ora adil. Iki minangka tamparan ing pasuryan tentara lan para veteran, "ujare pengamat militer, pensiunan kolonel Viktor Litovkin.
    "Ya, dheweke nggawe reservasi manawa pensiunan militer sing kerja sawise ditransfer menyang cadangan lan sing entuk pensiun asuransi isih bakal nampa bayaran. Nanging, akeh pejabat sing ora bisa kerja sawise pensiun amarga kesehatan sing ora apik ing layanan kasebut. Lan wong-wong iki sangsoro saka 5 ewu rubles. Ing tangan siji, iki minangka dhuwit cilik, nanging ing sisih liya, tumindak cilik negara kasebut ngina, "ujare Litovkin. Dheweke ngelingi yen iki dudu pisanan negara nyimpen pensiunan militer.
    Undhang-undhang kasebut nyatakake yen personel militer kanthi dawa layanan 20 taun utawa luwih nampa pensiun kanthi jumlah 50% saka tunjangan moneter, sing kalebu gaji kanggo posisi militer, pangkat militer lan bonus senioritas. Kanggo saben taun layanan liwat 20 taun, liyane 3% saka tunjangan moneter dikenani biaya, nanging ing total ora luwih saka 85% saka jumlah iki. Personil militèr kanthi total dawa layanan 25 taun kalender utawa luwih, sing paling sethithik 12 setengah taun minangka dinas militer, nampa 25% tunjangan dhuwit kanggo 50 taun lan 1% saka tunjangan kanggo saben taun luwih saka 25 taun. .
    Ing wektu sing padha, minangka nderek saka versi anyar saka hukum ing pensiun kanggo personel militèr, dening kaputusan saka pamaréntah, jumlah tunjangan babakan dhuwit dijupuk menyang akun nalika nemtokake pensiun ora 100% ing kabeh, nanging bab 70%.
    Komite Pertahanan Duma Negara, sing dipimpin Kolonel Jenderal Vladimir Shamanov, wingi nyatakake keprihatinan yen rancangan anggaran kanggo 2017 ora kalebu rencana kanggo ngindeks gaji personel militer. Panitia ugi boten marem menawi panguwasa nampik bayaran lump-sum dhateng sapérangan pensiunan militèr.
    Pilihan liyane kanggo nyimpen pensiunan militer sadurunge ditawakake ing Research Financial Institute (NIFI). Padha teka munggah karo nyoto kanggo ngganti pensiun militèr karo siji-wektu pesangon pituwas (ndeleng "NG" tanggal 17.10.16/XNUMX/XNUMX).
  15. +2
    2. november 2016 11:12
    Sampeyan kudu nampa Suriah minangka bagéan saka Federasi Rusia, ing minggu kabeh bakal rampung.
  16. +4
    2. november 2016 11:13
    Teka kaya unta, cara sing angel lan angel kanggo ngerteni kasunyatan objektif dening sawetara anggota PBB, nanging umume perlu, kaya iki
  17. +1
    2. november 2016 11:15
    Supaya adoh, andhap asor, cilik, nanging titik balik ing pitenah Western wiwit. Bakal ana liyane sing bakal teka. Banyu nggegirisi watu ..... Inggih kagem Kamentrian Luar Negeri.
    1. +1
      2. november 2016 11:27
      Kutipan saka: savage1976
      Iku wiwit dadi adoh andhap asor, cilik, nanging titik balik

      Apa sampeyan percaya dhewe?
  18. +1
    2. november 2016 11:18
    dituduh PBB

    Iki kabukten ing saindenging jagad yen mung Assad lan Putin sing bisa nindakake perkara kasebut, nanging "moderat" = ora tau! ngguyu Ajaib lan liyane! Mesthine salad karo jamur ing prasmanan ora seger! Nyuwun
  19. +1
    2. november 2016 11:20
    Oh, ayo ... PBB wis weruh cahya utawa apa? ...
  20. +2
    2. november 2016 11:21
    He iku apa! Mungkin ora bakal ana apa-apa sing kudu ditindakake ing kana?!
  21. +1
    2. november 2016 11:52
    (... para ekstremis nransfer "luwih saka wolung ewu militan menyang wilayah Khan Tuman ing sisih kidul lan menyang Kafr Hamra ing sisih lor.")

    Inggih, sing wis samesthine. "Ngaso" bakal larang regane kanggo pasukan pemerintah SAR lan kanggo kita. Rencana Washington sukses. Operasi Aleppine kudu diwiwiti saka wiwitan.
  22. +1
    2. november 2016 12:32
    kok komisioner PBB iki ora bengok-bengok babagan nggawe pengadilan internasional kanggo Suriah ...
  23. +2
    2. november 2016 13:03
    PBB iki wis outlived dhewe siji boltology.
  24. +1
    2. november 2016 13:05
    (Perwakilan resmi Sekretaris Jenderal PBB Stephane Dujarric nuduh oposisi bersenjata Siria sing operasi ing Aleppo nglanggar norma hukum kamanungsan internasional)

    Lan apa? Apa dheweke kalebu ing daftar teroris? Lan, ya, iku saka bedhil mesin lan mortir kanggo warga sipil, lan PBB iku Piece saka kertas, Piece saka kertas ora becik. Nah, "organ", sialan.
  25. +1
    2. november 2016 14:03
    kelompok oposisi bersenjata ora tundhuk karo larangan dhasar saka hukum kamanungsan internasional
    Ya, dheweke pengin "ngidoni" kabeh hak "sampeyan". Sampeyan perlu kanggo kurang karo kuwi "lisping", Mungkin banjur, karo bantuan saka pasukan, mesthi, iku bakal teka kanggo wong-wong mau! Lan mungkasi misahake teroris dadi apik lan ala.
  26. 0
    2. november 2016 15:48
    "Jumlah korban sipil sing akeh banget kasebut nuduhake manawa klompok oposisi bersenjata ora netepi larangan dhasar hukum kamanungsan internasional babagan serangan tanpa pandang bulu lan prinsip pencegahan lan proporsionalitas,"
    ujare Dujarric.
    salah,
    tumindake para militan nuduhake yen dheweke teroris,
    lan ora ana oposisi.
    Wong-wong sing mateni warga sipil lan njaluk tebusan kanggo kesempatan metu saka kuburan kasebut diarani TERORIS.
    Oposisi yaiku wong-wong sing nglawan kebijakan pemerintah, lan ora ngrusak rakyat negarane.
  27. 0
    2. november 2016 16:42
    Quote: Wend
    Kutipan saka bouncyhunter
    Oh carane! Liyane "tangi lan weruh cahya"! Ora ketompo carane dadi epidemi.

    A tetes nyandhang watu. Iki carane sistem cidra, korupsi lan unipolar digawe dening Amerika Serikat bakal numpes langkah dening langkah.

    Malah yen wong dina wiwit ndeleng cetha .... dachshunds .... enem dina lard punika pinten taun banjur,))) sing planet kita bakal kapets ....))
  28. 0
    2. november 2016 21:37
    Dadi, entuk sethithik ... Evian nganggo rem, utawa Pepsi kanthi prangko wis rampung!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"