Pengangkut personel lapis baja BTR-82A. infografis

5
Pengangkut personel lapis baja BTR-82A minangka versi BTR-80A sing dimodernisasi banget. Tujuan utama kendaraan kasebut yaiku transportasi unit bedhil motor lan unit laut, dhukungan geni lan pertempuran saka kendaraan. Kita wis ngumpulake kabeh informasi babagan mobil ing infographic kita.

BTR-82A ngluwihi sawijining leluhur ing meh kabeh babagan: tambah daya tembak, survivability, maneuverability, pangayoman saka personel lan urip layanan. Kajaba iku, mesin kasebut dilengkapi proteksi anti-pecah lan sistem AC lengkap.



Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

5 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +4
    10. november 2016 08:11
    Modernisasi, mesthi, nemen nambah Kapabilitas saka wojo operator personel, kapsul wojo tambah survivability kru lan pasukan.
    1. +2
      10. november 2016 11:49
      Mobil apik. Bisa dipercaya, mlaku-mlaku, kanthi dhukungan lan pangopènan sing disiapake. Ingkang utama yaiku para ahli strategi kita ora lali manawa sanajan ana peningkatan kelangsungan pasukan pendaratan, mung bisa digunakake minangka sarana kanggo ngirim infanteri menyang papan bentrokan. Lan dheweke ora menehi prentah marang para pejuang kanggo menek menyang wilayah kutha ing sangisore peluncur granat.
  2. +1
    10. november 2016 09:46
    Permeabilitas amarga apa. Persis nomer sing padha kanggo BTR-80A. Liyane iku YES!
    1. 0
      10. november 2016 16:40
      Kutipan saka: serezhasoldatow
      Permeabilitas amarga apa.


      Permeabilitas lan mobilitas tambah amarga instalasi mesin diesel KAMAZ dipeksa saka 260 kanggo 300 l / s. Paling ora ing kertas.
  3. Komentar wis dibusak.
    1. 0
      14. november 2016 08:34
      Kita padha ing pamindhahan ing pamindhahan, utamané saka hatches ndhuwur parachuted

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"