Media: Kamentrian Pertahanan India nyetujoni tuku T-90 Rusia

29
Komisi Pengadaan Pertahanan Kementerian Pertahanan India dina Selasa nyetujoni tuku 464 ing Rusia tank T-90, ngirim RIA News Laporan Times of India.





Nilai kontrak kasebut kira-kira 2 milyar dolar, koran kasebut nulis, nyebutake sumber ing departemen militer.

Sumber kasebut njlentrehake manawa kita ngomong babagan tank T-90MS. Sawetara wong-wong mau direncanakake bakal dirakit ing India.

Koran nerangake yen "persetujuan dening Komisi Pengadaan Pertahanan minangka langkah sing perlu ing urutan negara, sing ora njamin kesepakatan, nanging ngidini sampeyan miwiti rembugan substantif karo supplier potensial."

Komisi uga nyetujoni transaksi liyane, kalebu. tuku 83 pejuang Tejas Mark-1A buatan India (udakara $8 milyar), 598 drone lan 15 helikopter cahya (kabeh Indian-digawe).

Jumlah total transaksi kira-kira $ 12 milyar.
  • WARTA RIA. RAMIL SITDIKOV
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

29 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +4
    9. november 2016 16:19
    Sayange yen T-90 sing ana ing panyimpenan ora diupgrade dadi AM.
    1. + 15
      9. november 2016 16:25
      T-90 minangka tank paling sukses ing jaman saiki. Aku bungah sing pungkasanipun sinau kanggo nuduhake "produk" karo pasuryan. T-90MS, kaya, celah antarane T-90 saka masalah pisanan lan Armata, nanging aku bakal didol kanggo dangu. Mesthi, aku pengin T-54/55, T-72 lan bisa uga T-80 dimodernisasi lan didol saka saham Kementerian Pertahanan. Bisa dingerteni nalika teknologi anyar teka.
      1. +5
        9. november 2016 16:32
        "Demonstrasi" kelangsungan hidup ing SAR, ora malah ing modifikasi paling dhuwur, nduweni peran penting. Lan yen sampeyan njupuk menyang akun rega lan akèh wayahe pinunjul, tank iku salah siji sing paling apik ing niche sawijining.
        1. +2
          9. november 2016 16:38
          Saiki militèr kabeh negara ngevaluasi khusus peralatan apa worth apa ing perang nyata, lan ora ing iklan saka departemen iklan Amer.
          Kajaba iku, perang pisanan nuduhake yen peralatan militer Amerika sing diiklanake ora apik kaya sing diklaim Pentagon. Miturut laporan sing mlebu, koalisi kasebut ilang 97 kendaraan lapis baja, kalebu 9 tank, kalebu 6 Abrams, 9 kendaraan tempur infanteri Bradley lan udakara 50 kendaraan lapis baja.

          Ora ana rincian khusus, nanging informasi wis bocor yen, ora kaya T-90 Rusia sing ngalami tes pertempuran ing Timur Tengah, American Abrams nuduhake stabilitas tempur sing kurang - umume, padha diobong kanthi semangat sing padhang saka hits sanajan saka " senjata anti-tank kuna .http://warfiles.ru/show-134897-ubity-pod-
          mosulom.html
          1. +1
            9. november 2016 16:47
            DZ ora larang lan efektif, nanging ing Abrams wiwit nginstal mung ing M1A2 SEP v3 lan TUSK (Tank Urban Survival Kit) modifikasi.
          2. +2
            9. november 2016 16:50
            Barmalei Abrams wis dawa sinau kanggo ngalahake metu saka "sevens", lan banjur ana TOWs anyar dikirim, iku ora ngageti sing ana losses kuwi.
          3. +1
            9. november 2016 16:55
            Ora pariwara, lan dudu perang peralatan nyata, duwe peran penting ing keputusan negara tartamtu kanggo tuku! Lan konjungsi politik aran
            1. 0
              9. november 2016 17:03
              Inggih, India dudu negara pungkasan ing pengadaan peralatan lan senjata Rusia. Lan ora ana risiko gagal kontrak kanggo Delhi ing kasus iki.
    2. +2
      9. november 2016 16:28
      Saiki kita bisa ngomong kanthi kepastian 99 persen yen kesepakatan iki bakal ditindakake, saiki pihak kita kudu ngirim tank menyang pelanggan kanthi tepat wektu, mung kontrak kasebut kudu menehi pitungan, sebagian ing rubel, sebagian ing dolar. .
      1. +3
        9. november 2016 16:55
        Quote: Raksasa Pikiran
        Saiki sampeyan bisa ngomong kanthi yakin 99 persen

        carane perspicacious sampeyan ... dudu putu-putra Vanga ??
        1. +2
          9. november 2016 17:05
          Yen atap ing tanduran ora tiba, dheweke bakal nindakake.
          Piyé carané nglirwakaké kuwi ing jaman kita?
          Ing Yekaterinburg, atap Kalinin Machine-Building Plant, salah sawijining perusahaan paling gedhe ing industri pertahanan Federasi Rusia, ambruk. Pabrik kasebut, utamane, melu produksi sistem rudal anti-pesawat Buk.

          Akibat saka kedadeyan kasebut, miturut data awal, wong papat tiwas, udakara 20 tatu parah.

    3. +2
      9. november 2016 16:28
      Kutipan saka Lyncher
      Sayange yen T-90 sing ana ing panyimpenan ora diupgrade dadi AM.

      Taun 90-an uga dimodernisasi alon-alon.Program persenjataan ulang durung rampung, lan akeh dhuwit sing digunakake kanggo armada, penerbangan, pasukan rudal strategis, perkembangan anyar, tes, lan liya-liyane ... Sawise taun 20, aku mikir bab modernisasi 90s padha, iku bakal pindhah kabeh luwih cepet. Mbokmenawa T-90 tanpa awak bakal katon ing taun kaping 20.
      1. 0
        9. november 2016 20:03
        Media: Kamentrian Pertahanan India nyetujoni tuku T-90 Rusia
        nah iku....sienko lagi seneng karo pesta 3-4 -lyama bakal ngatur ....
  2. +2
    9. november 2016 16:25
    Inggih ... sen cantik kanggo sen cantik lan Armata kanggo tentara kita !!!! iku uga apik banget kanggo ngedol mesin saka panyimpenan, ngganti karo model luwih modern ...
    1. +2
      9. november 2016 16:30
      Sayange, wong India pengin MS, mula ora ana pengganti. Lan 55, 72, lan liya-liyane bisa digunakake minangka piranti tambahan, yen ana kekarepan.
    2. +5
      9. november 2016 16:35
      "persetujuan dening Komisi Pengadaan Pertahanan minangka tataran sing dibutuhake kanggo tatanan negara, sing ora njamin kesimpulan kesepakatan, nanging ngidini sampeyan miwiti negosiasi substantif karo pemasok potensial"
      Mulane, iku durung kasunyatan.
      India narik teknologi.
      Sayange yen T-90 sing ana ing panyimpenan ora diupgrade dadi AM.
      Aku wis ora krungu bab panyimpenan saka T-90 .. iki wis kewan langka, nanging T-72 lagi modernized ing kacepetan lengkap.
      1. +2
        9. november 2016 16:39
        Bagéan saka tank bakal disedhiyakake dening Rusia, bagean saka tank bakal dirakit ing India, bagean saka komponen kita, bagean saka produksi India.
      2. +3
        9. november 2016 16:50
        300-350 T-90 lan T-90A tank digunakake dening pasukan lan udakara 200 liyane T-90 tank ing panyimpenan.
        Ing tanggal 14 utawa 15 ana sawetara pirembagan bab iki, nanging aku bisa salah.
  3. +1
    9. november 2016 16:45
    Aku krungu yen ana topik kanggo nganyarke kabeh T-72 lan T-90 menyang tingkat tanpa awak, miturut omongane uwong, Armata komandan teka karo kru, ing sirah saka klompok kendaraan tanpa awak.
    1. +2
      9. november 2016 20:05
      Kutipan saka gabonskijfront
      Aku krungu yen ana topik kanggo nganyarke kabeh T-72 lan T-90 menyang tingkat tanpa awak, miturut omongane uwong, Armata komandan teka karo kru, ing sirah saka klompok kendaraan tanpa awak.

      ya wis, ya ... loro SU-35 lan T-50 iku tanpa awak ... utamane sing "komandan" .... ya
  4. +1
    9. november 2016 16:52
    Aku bakal seneng nonton parade militer ing India.
  5. +1
    9. november 2016 17:06
    Insya Allah, mesthi. Nanging kita kudu ngenteni kontrak nyata lan, sing paling penting, panrimo dhuwit! Banjur wong-wong India sing kondhang "otak" lan asring "keluwen"! Elingi epik karo mantan kapal induk kita "Gorshkov"!
  6. 0
    9. november 2016 17:14
    Saiki isih ngenteni kesimpulan resmi kontrak kasebut. Sanajan, miturut pendapatku, Atlantis bakal muncul luwih awal ... belay
  7. kap
    +1
    9. november 2016 18:15
    Nilai kontrak kasebut kira-kira 2 milyar dolar, koran kasebut nulis, nyebutake sumber ing departemen militer.

    Yen sampeyan ngunggahake masalah pemukiman, kaya sing ditulis sawetara, banjur 50% dhuwit - 50% barang (teh, rempah-rempah, obat-obatan, lan liya-liyane) Aku ora bakal ngomong volume, nanging miturut kurs sing disetujoni ing wektu kasebut. saka transaksi.
    Nilai tukar lan apa (rubel ing kurs utawa dolar murni) bakal ditemtokake nalika kontrak ditandatangani.
    Siji bisa ngarep-arep yen barang India ora bakal munggah ing rega kanggo sawetara wektu.
    Mergo ngono.
    1. +1
      9. november 2016 18:29
      Wildness, njupuk ing jenis. Iki mung bisa ateges sing sisih Russian ing rembugan
      iku endhog shobla.
  8. 0
    9. november 2016 21:02
    Iki tegese kita uga bakal pindhah menyang tuku T-90MS. Aku bakal dadi sing utama nganti T-14 tekan conveyor. Direncanakake kanggo nyawiji bedhil karo Armata, banjur katon kaya dheweke muter maneh ....
  9. +1
    9. november 2016 21:19
    Wong India wis duwe udakara 900 mobil, lan isih pengin 464))) Apa sing bakal ditindakake tanpa wong India? Sapa maneh sing bisa tuku luwih saka 1000 mobil saka kita?
  10. +4
    9. november 2016 21:44
    Ing Nizhny Tagil, monumen kudu didegake kanggo wong-wong Hindu) mbokmenawa ora ana sing nindakake luwih akeh kanggo industri tank Rusia (pasca-Soviet).
    (Inggih, ing Kharkov kanggo Pakistan)
  11. 0
    10. november 2016 09:20
    Aku luwih kaget amarga duwe akses menyang teknologi T-72 lan T-90, unsur siap, kayata bedhil, mesin, lan liya-liyane (apa sing bisa sampeyan tuku ing pasar mbukak), wong India nyiksa tank lan ora bisa nggawa. iku kanggo pikiran .. ..utawa rampung localize T-90 ....

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"