Review militèr

Media: Pentagon ngrancang nguatake klompok ing Irak kanthi artileri pertahanan udara

39
Pentagon bisa nyebarake unit artileri pertahanan udara menyang Irak ing sasi sing bakal teka, sing bakal nutupi pasukan sing nyerang Mosul. Lan ora saka penerbangan, nanging saka tambang mungsuh lan misil. Koran nulis babagan iki Izvestia.


Media: Pentagon ngrancang nguatake klompok ing Irak kanthi artileri pertahanan udara


"Unit pertahanan udara saka Divisi Serangan Udara 101st (AAS), sing bali akhir minggu kepungkur saka Afghanistan, bisa dialihake menyang Irak sajrone rong wulan kanggo ndhukung pasukan terjun payung sing melu operasi mbebasake Mosul saka militan ISIS (dilarang ing Federasi Rusia). ). Dheweke bakal duwe sasi kanggo istirahat lan pulih, lan wulan liyane kanggo latihan kanggo misi anyar, "ujare artikel kasebut.

Kacarita loro batalyon saka Resimen Artileri Pertahanan Udara 44, sing bali menyang pangkalan ing Fort Campbell, bersenjata karo sistem artileri anti-pesawat Centurion (ZAK) - meriam tembak cepet Phalanx B 20-mm, yaiku daratan. versi basis saka sistem angkatan laut saka jeneng sing padha. Senapan, bebarengan karo radar, dipasang ing truk utawa trailer lan digunakake kanggo nutupi obyek stasioner (kayata "Cangkang" Rusia).

"Berkat radar modern lan tingkat geni nganti 4,5 putaran saben menit, ZAK iki bisa ngrusak ora mung pesawat lan helikopter, nanging uga tambang lan roket. Kualitas iki migunani ing Irak - wiwit taun 2004, Centurions nglindhungi pangkalan utama Amerika lan fasilitas strategis saka serangan militan, kalebu "zona ijo" sing misuwur ing Baghdad, "tulis koran kasebut.
Foto sing digunakake:
http://warfiles.ru/
39 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Чёрный
    Чёрный 10. november 2016 09:12
    +2
    Ya, kok dadi sepele, dheweke bakal langsung ngirim 15-20 serangan nuklir ing Mosul lan kumis, kamenangan ... wassat
    1. DIMA45R
      DIMA45R 10. november 2016 09:14
      +1
      Mbebasake Mosul saka teroris, tikus, nyamuk lan makhluk urip sing ora sopan ... apik ora lucu.
      1. Pikirane Raksasa
        Pikirane Raksasa 10. november 2016 09:28
        +4
        Adhedhasar pesen iki, kita bisa nyimpulake yen Pentagon ora ngarep-arep kanggo njupuk Mosul sanajan sawise rong sasi, operasi sing ora disiapake kanthi bener lan dijadwalake kanggo sawetara tanggal, amarga iki wektune pas karo pemilihan presiden AS, minangka aturan. , ora sakabehe sukses lan melu karo losses gedhe.
    2. Zaurbek
      Zaurbek 10. november 2016 09:36
      0
      siji wis cukup
      1. Thunderbolt
        Thunderbolt 10. november 2016 23:16
        0
        Quote: Raksasa Pikiran
        kita bisa nganakke sing Pentagon ora ngarep-arep kanggo njupuk Mosul malah sawise rong sasi

        Aja cepet-cepet nggawe kesimpulan. Bisa uga dheweke ora nemtokake tujuane kanggo njupuk Mosul kanthi cepet. Mung kasunyatan kanggo mbangun pasukan militer ing wilayah kasebut. Sawise dheweke wis mindhah 1st menyang 1st, nanging bagean saka divisi nguripake. metu dadi sethitik beda saka ngendi iku announced lan rembugan ing Internet .Sanajan cedhak.
        1. Ana mammoth
          Ana mammoth 10. november 2016 23:24
          0
          Kutipan: Thunderbolt
          Sawise padha ditransfer 1st kanggo 1st, nanging bagéan saka divisi dadi sethitik beda saka ngendi iku announced ...

          Baleni uncalan paratroopers kita ing Pristina ing versi Amerika ing Suriah? Pilihan sing bisa kanggo nyuwek Suriah.
  2. bedhah
    bedhah 10. november 2016 09:12
    +2
    Dheweke bakal duwe sasi kanggo ngaso lan pulih, lan sasi liyane kanggo latihan sadurunge misi anyar.
    Wong lanang Amerika sing cepet, dheweke luwih cepet tinimbang Balts.))))
    1. Lopatov
      Lopatov 10. november 2016 10:49
      +5
      Ora, iki persis apa Amerika.

      Sadurunge saben budhal ing "perjalanan bisnis" padha ngalami latihan maneh. Utamane, latihan ditindakake ing kahanan sing cedhak karo permusuhan sing bakal teka. Padha bakal perang ing kutha.
      1. bedhah
        bedhah 10. november 2016 10:54
        +1
        Sadurunge, dheweke ora ngerti carane nindakake apa-apa.
        Utawa carane ... t, supaya golek panggonan? Lan supaya kontingen ngenteni ana ...)))
        1. Lopatov
          Lopatov 10. november 2016 11:04
          +5
          We ngerti carane.
          Nanging kelas tambahan kanggo refresh skills ora ngganggu kabeh. Pejuang kasebut larang banget kanggo wajib pajak Amerika digunakake minangka push. daging.
          1. bedhah
            bedhah 10. november 2016 11:15
            +1
            Ya, yen dheweke ngayun kaya ngono kanggo operasi apa wae, mula aku ora keberatan.)))
            Ayo maneh KMB lulus, contone.
            Lan nalika "prajurit cahya" sing ana ing zona perang bakal tetep dadi pakan meriam.)))
            1. Lopatov
              Lopatov 10. november 2016 11:20
              +4
              Kutipan saka ahli bedah
              Ya, yen dheweke ngayun kaya ngono kanggo operasi apa wae, mula aku ora keberatan.)))

              Kenapa "swing"? Dheweke bakal pindhah menyang kana kanggo ngganti

              Kutipan saka ahli bedah
              Lan nalika "prajurit cahya" sing ana ing zona perang bakal tetep dadi pakan meriam.)))

              Ora. Wiwit padha ngalami latihan tambahan padha sadurunge dikirim menyang Irak.
              1. bedhah
                bedhah 10. november 2016 11:26
                0
                Sapa sing ngomong apa sing kudu diganti?
                Ing wayahe, padha nandhang kerugian, kalebu saka shelling.
                1. Lopatov
                  Lopatov 10. november 2016 11:38
                  +4
                  Iku kanggo panggantos.
                  Ing rong sasi, pasukan terjun payung saka Divisi Serangan Udara 101st karo unit penguatan bakal ngganti wong-wong sing saiki perang ing kana.
                  Penampilan ing antarane unit komplek C-RAM (Counter Rocket, Artileri, lan Mortar), diasah kanggo njamin keamanan pangkalan operasi maju saka serangan shelling, nuduhake owah-owahan sing direncanakake ing strategi nggunakake angkatan bersenjata AS ing Irak. .

                  Kayane dheweke ngrencanakake njupuk Mosul sajrone rong wulan. Lan miwiti ngresiki wilayah saka klompok cilik mungsuh.
                  1. bedhah
                    bedhah 10. november 2016 11:42
                    0
                    Nah, ayo padha ngenteni lan ndeleng.
                  2. Urfin
                    Urfin 10. november 2016 13:23
                    +2
                    Kutipan: Lopatov
                    Penampilan ing antarane unit komplek C-RAM (Counter Rocket, Artileri, lan Mortar), diasah kanggo njamin keamanan pangkalan operasi maju saka serangan shelling, nuduhake owah-owahan sing direncanakake ing strategi nggunakake angkatan bersenjata AS ing Irak. .


                    Dadi ayo nulis: Yen tumindak mungsuh sing ora dikarepke lan ora direncanakake, wektu reaksi Angkatan Bersenjata AS yaiku 2 wulan))
                    Ora, aku ngerti kabeh, latihan iku kelangan, meriam pakan awon. Ora perlu mbenerake Amerika Serikat yen dheweke duwe kabeh sing ana ing pikirane. Prajurit kiwa mati ing kene - sawise kabeh, penembakan wis ditindakake. Lan nalika prajurit "sayang" teka, banjur dana sing dibutuhake bakal diwenehake.
                    Yen dheweke langsung ana ing cangkang, mula ora ana preian lan latihan maneh - maju. Lan ora ana pakan meriam.
                    1. Lopatov
                      Lopatov 10. november 2016 13:25
                      +2
                      Sampeyan bisa cekikikan kaya sing dikarepake. Kanggo "wektu reaksi" - apa aku ora kejawab, Mosul dijupuk lan diresiki?
                      1. Urfin
                        Urfin 10. november 2016 13:36
                        +2
                        Kutipan: Lopatov
                        Sampeyan bisa cekikikan kaya sing dikarepake. Kanggo "wektu reaksi" - apa aku ora kejawab, Mosul dijupuk lan diresiki?

                        Cekikikan mesthi apik yen ora dadi masalah)
                        Aku ora ngerti pitakonan apa.
                        Logikanya begini:
                        1) shelling wis ana ing Irak (cedhak Mosul, ora masalah ing ngendi wae)
                        2) Amerika duwe sarana kanggo nglawan dheweke, nanging bakal diwenehake mung sawise rong sasi, amarga:
                        - preian
                        - sing lagi wae bali saka pertempuran (!) Perjalanan bisnis, latihan dibutuhake.
                        Aku ora seneng banget karo upaya kanggo mbenerake iki amarga dheweke duwe kabeh sing ana ing pikirane))
                        Yen mung rekrut anyar. Utawa shelling mung samesthine. Oke, sampeyan bisa santai lan sinau. Lan yen wis ana kerugian - latihan apa kanggo unit tempur? Mung ana siji alesan kanggo shelling, nanging ing ngisor iki mung ana pakan meriam.
    2. Amuret
      Amuret 10. november 2016 11:54
      0
      Kutipan saka ahli bedah
      Dheweke bakal duwe sasi kanggo ngaso lan pulih, lan sasi liyane kanggo latihan sadurunge misi anyar.
      Wong lanang Amerika sing cepet, dheweke luwih cepet tinimbang Balts.))))

      Mung pelantikan presiden anyar bakal tepat wektu. Lan carane Gusti Allah bakal nulungi.
    3. lanang landhep
      lanang landhep 10. november 2016 20:34
      +2
      Wong lanang Amerika sing cepet, dheweke luwih cepet tinimbang Balts.))))
      Iki ora menarik, nanging nyatane yen tentara paling gedhe lan paling kuat ora ana sing ngirim menyang zona konflik! Kudu distorsi saka wilayah liyane. belay
  3. kakang abu-abu
    kakang abu-abu 10. november 2016 09:16
    +3
    Aku wonder carane akeh cangkang ditembak mudhun karo bantuan saka Phalanxes sak kabeh orane sistem iki?
    1. Чёрный
      Чёрный 10. november 2016 09:24
      +3
      Quote: Kakang abu-abu
      Aku wonder carane akeh cangkang ditembak mudhun karo bantuan saka Phalanxes sak kabeh orane sistem iki?

      Iku gumantung ing pejabat pers. ngguyu ... yen sekretaris pers apik, mungsuh khan .... lan dhewe ora ana kapitunan. eseman .
    2. wuh wuh
      wuh wuh 10. november 2016 11:29
      0
      Mesthi, sawetara kasus. Sajrone serangan mortir ing pangkalan militer.
  4. kapten92
    kapten92 10. november 2016 09:24
    +3
    "........ ZAK iki bisa ngrusak ora mung pesawat lan helikopter, nanging uga ranjau lan roket...."
    Igilovite bersenjata karo Grad MLRS saka arsenals tentara Irak. Penasaran carane "perwira" Amerika bakal "makarya"?
    1. V.ic
      V.ic 10. november 2016 09:28
      +1
      Kutipan saka kapten92
      carane Amerika "centurions" "bisa" ing wong?

      Mbokmenawa jumlah.
  5. Zaurbek
    Zaurbek 10. november 2016 09:39
    +2
    Saka paket 20 rudal, dheweke bakal njupuk 2-3, yen sampeyan nyetel dhuwur detonasi sing beda, bakal menarik. Nanging ora ana siji bakal ngidini GRAD drive nganti basa, lan sawetara lan akurasi malah howitzers 152mm Soviet luwih dhuwur tinimbang Grad MLRS, ora kanggo sebutno bedhil 155mm modern.
  6. outlaw
    outlaw 10. november 2016 10:18
    +1

    Sisteme apik, kayane ora sambat. hi
    1. kakang abu-abu
      kakang abu-abu 10. november 2016 10:34
      0
      Kutipan saka penjahat
      Sisteme apik, kayane ora sambat.

      Dheweke pisanan dipenjara marang rudal anti-kapal, dheweke bakal duwe masalah karo obyek kanthi energi kinetik dhuwur.

      Ing endi prodigies laser sing ora ana tandhingane ing donya? ngguyu
      1. Lopatov
        Lopatov 10. november 2016 10:41
        +2
        Quote: Kakang abu-abu
        Ing endi prodigies laser sing ora ana tandhingane ing donya?

        Wong Jerman.
        Nanging nganti saiki dheweke bisa "mow mudhun saka tentara"
        1. Operator
          Operator 10. november 2016 14:35
          +2
          Phalanx minangka sistem stasioner sing dirancang kanggo nglindhungi pangkalan militer. Sistem jarak cendhak yaiku urutan siji utawa rong km. Yen sampeyan nyoba nggunakake langsung cedhak garis ngarep, iku bakal numpes dening gropyokan geni mungsuh massive.

          Rong sasi wektu tundha ing panyebaran Phalanxes ing Irak minangka jeda sing ditindakake dening Pentagon kanggo nemtokake kabijakan AS anyar menyang Irak sing ana hubungane karo owah-owahan presiden (persis nganti Trump njupuk kantor ing Januari 2017).

          Frustrasi babagan istirahat lan latihan maneh personel pertahanan udara cedhak pangkalan militer minangka layar asap. Fungsi iki pancen padha ing ngendi wae ing donya.

          Peluncur tanah Phalanx sing gedhe banget lan super larang minangka senjata khas kanggo sepatu olahraga sing ora bisa nindakake serangan geni sing gedhe-gedhe lan ora nganggo amunisi sing dipandu sing mabur menyang bedhil sing bisa digerakake kanthi mandiri ing papan sing dhuwur.
  7. diracik
    diracik 10. november 2016 20:29
    0
    Lan kenapa dheweke butuh pertahanan udara? Barmaley ora duwe penerbangan tempur.