Kulon: "Assad nggunakake senjata kimia ing Suriah, lan ISIS digunakake ing Irak ..."

28
Apa retorika "apik" saka Kulon ing kabeh babagan: yen kimia gaman digunakake ing Suriah, banjur digunakake sacara eksklusif dening "tentara Assad", nanging yen senjata kimia digunakake, contone, ing salah siji saka kwartal Mosul, banjur "mesthi militan" nindakaken.

Запад: "Химоружие в Сирии применяет Асад, а в Ираке - ИГИЛ..."




Pernyataan yen teroris ISIS (dilarang ing Rusia) nggunakake cangkang kanthi bahan beracun ing Mosul digawe dina iki dening wakil Kantor Hak Asasi Manusia PBB Ravina Shamdasani, sing adhedhasar laporan dheweke babagan data sing diarani "koalisi anti-ISIS" . Adhedhasar data kasebut, teroris nggunakake ora mung cangkang kanthi zat beracun, nanging uga ngobong pabrik kimia, minangka akibat saka 4 wong mati, sawetara rolas diracun kanthi serius. Nulis babagan "Interfax".

Iku kedaden ing Oktober 23 - paling sing Shamdasani ngandika.

Ora bisa konfirmasi keandalan informasi kasebut, amarga Mosul wis dadi "lubang ireng" informasi nyata wiwit wiwitan operasi "koalisi" ing sacedhake tanggal 17 Oktober. Sampeyan ora bisa nglacak apa sing kedadeyan ing kutha iki, amarga wartawan media sing diawasi dening pamrentah AS lan Inggris diidini mlebu ing kutha kasebut sajrone sawetara menit. Dheweke njupuk laporan ing situs sing wis disiapake sadurunge supaya pamirsa entuk "gambar" ing wangun sing migunani kanggo "demokratisasi".
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    Iklan
    Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official
    28 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +4
      11. november 2016 17:18
      Assad iku setan! Mungkin dheweke ngethok sirahe bocah-bocah? Apa dheweke ora ngeksekusi wartawan?
      1. + 29
        11. november 2016 17:19
        Kutipan saka Trevis.
        Assad iku setan! Mungkin dheweke ngethok sirahe bocah-bocah?

        Assad ora peduli karo tuduhan Barat sing ora ana dhasar. yes
        1. +3
          11. november 2016 17:24
          Kabeh kaya biasane. Kabeh sing ala karo Rusia. Lan sing karo Amerika, sing malaekat.
          1. +8
            11. november 2016 17:27
            Kapindho ora mung lunga, nanging kanthi julukan "Killer"



            "Ing Arlington Memorial Bridge ing Washington, dumunung watara mil saka gedung Pentagon, spanduk muncul kanthi tulisan "Perpisahan karo pembunuh", sing nggambarake Presiden AS sing wis metu, Barack Obama. Pangguna jaringan sosial, kalebu penyelenggara dhewe, nulis babagan tumindak . RIA Novosti 13:52"
        2. +1
          11. november 2016 17:25
          Dheweke bakal ngenteni nganti aplikasi kasebut ing Eropa .... Kabeh arep menyang iki! Utamane sawise kamenangan Trump, dheweke kudu digawa perang! Lan padha provoke ...
        3. +1
          11. november 2016 17:37
          mbah masak apa? Utawa isih - "Mbah siap-siap!"
          1. +3
            11. november 2016 19:45
            mbah masak apa? Utawa isih - "Mbah siap-siap!"

            Saiki ana kesalahan gramatikal ing endi wae. Mungkin iki fashion ... Iku luwih gampang kanggo masang smiley.
            Kita bakal cepet ngalih menyang cuneiform.
        4. 0
          11. november 2016 18:19
          Paling kamungkinan tangan karo driji photoshop. Sokuminized saka Dark One? laughing
      2. +1
        11. november 2016 17:28
        Dadi aku mikir yen Colin Powell nuduhake sawetara jinis tabung uji ing gedung PBB - dheweke pengin nindakake serangan teroris, bajingan kaya ngono, ora liya ...
    2. +4
      11. november 2016 17:18
      Pidato babagan standar dobel ing Kulon wis nggawe untune, nanging ing wektu sing padha, Anglo-Saxon digunakake ing endi wae, lan ing kasus iki uga.
    3. +2
      11. november 2016 17:24
      Aku ngerti, Masul uga diserang menyang arah Assad? Saiki ana sistem saluran pembuangan, utawa luwih, koalisi bakal nembak wong kaya partridges, banjur bakal cepet-cepet ndhelikake tilas papan penyembelihan sing isin.
    4. + 14
      11. november 2016 17:24
      minangka koresponden saka media sing diawasi dening pamaréntah AS lan Inggris diijini menyang kutha kanggo sawetara menit.


      Barmaley kadhangkala ngganti rencana.

      1. 0
        12. november 2016 17:16
        Video lan setengah nguwasani. Ngendi iki omong kosong difilmkan? Kaya pasukan khusus kanthi periodik njupuk ing sawetara panggonan sing ora dingerteni lan ora jelas sapa. Sing kajaba wong awam bodho dirancang kanggo gambar sing padha.
    5. +4
      11. november 2016 17:27
      jackals kulon iki, minangka tansah, nguripake kabeh regane mudhun. ing Suriah, jenggot kimiawan, lan ing Mosul, Iraqi_yanks. sawise kabeh, padha ora bisa njupuk Mosul ing sembarang cara. "koalisi" wis akèh losses.
      1. +4
        11. november 2016 17:30
        Kuburan bongkok bakal ndandani, lan uga Kulon karo standar pindho.
        1. +3
          11. november 2016 17:32
          ana ing Mosul bakal padha manggih (wis nemokake) kuburane.
    6. 0
      11. november 2016 17:48
      Nah, apa sing anyar babagan iki? Ya, iki mantra ing Kulon: Rusia lan Assad kudu disalahake kanggo kabeh. Dinosaurus, kanthi cara, kita uga rampung. Supaya ora ngganggu dalan....
    7. 0
      11. november 2016 18:01
      W.r.o.d.s padha w.r.o.d.s.
    8. +1
      11. november 2016 18:34
      Dadi sawise kabeh, Assad numpes senjata kimia. Dadi media Barat ngapusi. Kanthi sukses sing padha, kita bisa ujar manawa Inggris nggunakake senjata kimia ing Suriah!
    9. +8
      11. november 2016 18:42
      "... Apa retorika" apik banget saka Kulon ing kabeh babagan: yen senjata kimia digunakake ing Suriah, banjur digunakake sacara eksklusif dening "tentara Assad", nanging yen senjata kimia digunakake, contone, ing salah siji saka wilayah Mosul, banjur padha nindakake "mesthi, militan "..."

      Kulon minangka jinis Kakaisaran, lan kita ora bosen mbaleni - "Kekaisaran Lies"
    10. 0
      11. november 2016 18:43
      Ya, ora mangu-mangu ...
    11. 0
      11. november 2016 18:51
      Barat iku politik .........am
    12. 0
      11. november 2016 18:58
      Freaks padha, freaks lan tetep. Wong India mesthi ngerti iki.
    13. 0
      11. november 2016 19:16
      kulon iku kulon, ora ana apa-apa kanggo nambah
    14. 0
      11. november 2016 19:17
      Carane duwe bathi, lan dilayani! Penipuan minangka tandha pisanan demokrasi!
    15. 0
      11. november 2016 20:49
      ya, apa sing kedadeyan ing sekitar Mosul durung suwe iki dituduhake dening media kulon lan sing menarik yaiku pembunuhan sopir taksi sing sederhana kaya-kaya dudu wong, nanging mung, kenapa sampeyan metu menyang dalan, obama olangd merkel menehi hak kuwi? Dheweke dadi warga lan warga negara, lan mung sing mutusake sapa, kapan, karo sapa lan ing wektu apa, ing negarane dhewe-dhewe, lan supaya asu ajag saka koran Barat nggigit bokonge, kaya kalajengking, nyengat dhewe lan ora. kaya ora bisa cokotan
    16. +1
      11. november 2016 22:06
      Ya, Demokrasi Amerika Agung ana ing repertoar !!
    17. 0
      11. november 2016 23:09
      Western "peacekeepers" wis diantemi rekaman iki kanggo bolongan, lan apa organisasi wis ngandika bab "iku", lan kabeh - putih ireng lan kosok balene! laughing

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"