Penerbangan utawa pesawat?

76
Ing latar mburi kamenangan Trump ing lomba presiden AS lan Eropa gumun babagan iki, warta babagan kamenangan sosialis ing Bulgaria lan Moldova ora dadi kejutan kanggo pejabat Eropa, sanajan dheweke tumindak minangka kelanjutan saka "kejutan" sing ora nyenengake kanggo Brussels. Ora ana kejutan, nanging kebingungan Eropa sing terus terang nyata.

Kabeh sing diduweni dening pegawe mundur jujur ​​... - Uni Eropa nangis metu, ngira apa bisa kasil ora mung, kanggo sijine iku mildly, statements kritis marang Trump dening Eurocrats, nanging uga bisa mundhut saka landmark "demokratis" ing backyards kidul-wétan saka EU lan njaba saka wong-wong mau.
Carane pro-Rusia presiden mentas-minted saka Bulgaria lan Moldova (sanajan kita njupuk menyang akun sing terakhir ora anggota EU) iku pitakonan kapisah. Nanging kasunyatan sing loro Rumen Radev (asil 59%) lan Igor Dodon (asil luwih saka 52%) ing sih kanggo mulihake hubungan kemitraan karo Rusia ndadekake Brussels aran kaya tamparan abot ing pasuryan.



Penerbangan utawa pesawat?

Ing foto - Presiden anyar Bulgaria, Mayor Jenderal Rumen Radev


Ing bagean jaringan sosial Bulgaria, dheweke wis nyoba golek perbandingan:


Dadi, calon "Euro-optimis" sing diwakili dening Maia Sandu ing Moldova lan Tsetska Tsacheva kalah. Marang latar mburi asor saka Lady liyane saka camp apologists kanggo pangerten modern saka demokrasi - H. Clinton - minggu tenan unfeminine diaktifake metu ing politik donya ...

Sawise kalah saka calon Eurocoalition, Perdhana Mentri Bulgaria Boyko Borisov mundur, sing sak suwene jabatane dielingi main "chamomile" - apa Sofia bakal ndhukung pambangunan South Stream utawa ora. Pak Borisov, minangka pejabat negara sing ana ing Uni Eropa amarga kesalahpahaman ekonomi lan gumantung banget marang agenda Brussels, wiwitane sregep salute, nyatakake yen dheweke njaga sanksi marang Federasi Rusia lan ngilangi kontak karo Federasi Rusia. babagan konstruksi pipa gas kasebut. Para birokrat Uni Eropa ora ngarep-arep apa-apa liyane saka wayange ing Teater Pemuda Bulgaria (dicoret). Nanging padha katon askance ing arah Boyko Borisov, nalika sawise sawetara wektu wiwit wara-wara sing Brussels wis ngapusi sisih Bulgaria.

Lan dheweke pancen ngapusi: wong Bulgaria dijanjekake gunung emas ing bentuk ganti rugi kanggo nolak kontrak karo Rusia kanggo nggawe pipa gas ing sisih ngisor Segara Ireng, dheweke janji bantuan karo sumber energi saka sumber liyane. kerangka paket energi Eropa, dheweke janji, dheweke janji ...

Wektu liwati, lan wong Bulgaria wiwit nyadari yen ana jurang saka janji kanggo kasunyatan. Perdhana Mentri Borisov uga wiwit mikir ... yen wong Bulgaria bisa nesu lan menehi pilihan kanggo pesaing politik nalika pemilihan. Mulane, statements Borisov kang, padha ngandika, siap kanggo ngrembug karo Moscow masalah bali menyang construction saka South Stream, ora bisa dianggep minangka kesiapan nyata kanggo mulihake kontak, nanging minangka upaya kanggo niru kegiatan kasar. . Kanggo apa? Ya, kabeh iku prasaja - kanggo reassure pemilih, kang, sawise statements anyar Borisov, miturut logika kang, kudu menehi pilihan padha "pro-Eropa" pasukan sak pemilihan presiden. Ora kelakon... Brussel katon serong tanpa guna.

Ing kasus apa wae, ora kedadeyan. Populasi Bulgaria nuduhake tokoh saka kombinasi driji tartamtu menyang calon pro-Eropa Tsetska Tsacheva, nanging calon sosialis kasebut dikandhani "ya!" Boyko Borisov ing atine sijine layang saka mundur ing meja. Brussels bakal nimbang. Ya, ora ing Sofia ...
Kanthi latar mburi owah-owahan kekuwatan ing Bulgaria, perselisihan maneh muncul ing media lokal babagan apa Bulgaria ngirim buntut menyang arah Brussels lan isih bali menyang proyek South Stream utawa ora. Sumber-sumber Bulgaria nglapurake yen Presiden sosialis Radev bisa nyoba njaluk dhukungan saka Moskow ing babagan kerjasama energi, lan Moskow bisa nggawe kontak kasebut.

Masalah interaksi energi dikomentari dening sekretaris pers Presiden Rusia Dmitry Peskov. Ing wawancara koran singkat "Warta" Dmitry Peskov nyathet yen miturut cara kahanan saiki katon, prospek kanggo nerusake konstruksi ora mung pipa gas South Stream, nanging uga NPP Belene katon minimal.

Kanggo interpretasi iki ing Bulgaria (lan ora mung, kudu dicathet, ing Bulgaria) padha kecanthol. Padha ngomong: minimal ora ateges nul. Ana akeh wong ing negara (kalebu perwakilan bisnis) sing ngerti yen tuku gas langsung saka Rusia lan masalah ngasilake listrik sing cukup kanggo negara kasebut ora mung masalah keamanan energi nasional, nanging uga kesempatan tartamtu nduduhake "Aku" Bulgaria ing ngarep Brussels. Nanging kasunyatan manawa Bulgaria minangka negara, dudu wilayah ing Uni Eropa, lan negara kasebut duwe "Aku" dhewe, wong-wong Bulgaria wis wiwit lali ing taun-taun pungkasan. Apa kersane, apa tawanan ...

Nanging apa ana pangertèn kanggo Rusia bali menyang masalah nerusake karya karo Sofia ing pipa gas? Ngelingi kasunyatan manawa interaksi karo Ankara sing "ngapunten" babagan pambangunan Aliran Turki saya maju, pambangunan Aliran Kidul uga adoh saka ekonomi. Lan karo sapa kanggo nindakake dialog (yen ing kabeh) ing Sofia? Kaping pisanan, kamenangan sosialis, sanajan sacara deklaratif, mumet kanggo EU, nanging ora ateges manawa sosialis bakal miwiti nahan otak Uni Eropa kanthi pratelan babagan kudu cepet-cepet menyang tangane. Federasi Rusia (Hollande, sawise kabeh, uga, kaya-kaya, sosialis ...). Sareh, sanajan Rumen Radev kepengin nyedhaki Rusia, malah kamungkinan hipotetis kanggo mulihake hubungan ekonomi lengkap karo Sofia dumunung ing solvency saka Sofia banget. Bubar, negara wis ilang ora mung politik, nanging uga kedaulatan ekonomi. Siji-sijine zat ekonomi sing ana ing sistem finansial negara, kajaba pariwisata lan pertanian sing mudhun, yaiku pengaruh kredit saka EU. Apa EU bakal siap kanggo mbiayai Bulgaria kanggo pambangunan pembangkit listrik tenaga nuklir Belene lan South Stream - pitakonan sing jawabane jelas: ora!

Kasunyatane malah ing negara-negara Uni Eropa sing ora miskin kaya Jerman, pipa gas didol menyang raksasa gas Rusia Gazprom (kayata, contone, terusan saka cabang Nord Stream menyang tapel wates Ceko) ngliwati watesan saka disebut paket energi 3rd supaya iku corny kanggo isi pipo karo soko. Ing wektu sing padha, Eropa ngadhepi kasunyatan manawa dheweke kudu nandur modal ing pambangunan pipa menyang terusan Aliran Turki - menyang tapel wates karo Turki. Apa jenis pembiayaan sing ana kanggo "impen Bulgaria"?..

Lan ing latar mburi kahanan sing ora mesthi tektonik sing nyata kanggo EU, ing jaban rangkah lan ing tapel wates kidul-wétan, Brussels mesthi ora ana ing pergolakan Bulgaria lan Moldova. Eurocoalition ing Chisinau gagal, Dodon ngumumake yen dheweke bakal nggawe kunjungan manca pisanan menyang Moskow. Ing Bulgaria, presiden minangka wong sing entuk profesionalisme ing kontrol pesawat militer Soviet. Bener, ing Chisinau lan ing Sofia, Pan Ataman ora duwe cadangan emas ...

Iku misteri - dadi sing persis ing pesawat? ..
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

76 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 19
    15. november 2016 06:41
    Ing taun sabanjuré bakal nuduhake .. "Sapa sing hu" Loro-lorone ing Moldova lan Bulgaria, lan ing panggonan liyane .. Kakehan optimisme, Aku luwih dilindhungi undhang-undhang babagan pangolahan iki, ana tokoh beda ing daya, ing Moldova malah Voronin komunis . Lan apa sing ana ing residu garing?
    1. +1
      15. november 2016 07:05
      Iku misteri - dadi sing persis ing pesawat? ..


      opo Ajaib ... kita ngenteni perkembangan luwih lanjut.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. +1
        15. november 2016 13:45
        Quote: LYOKHA padha
        Ajaib ... kita ngenteni perkembangan luwih lanjut.

        Wis...! "Apa urip sing menarik sing dijanjekake ing ngarep!" (C) film "loro kanca sing dilayani." ya
        1. 0
          17. november 2016 01:20
          ya wis! * siji meja, liyane trunk * (C) saka film liyane prajurit
    2. +1
      17. november 2016 00:59
      :))
      Muga-muga sawetara Yeltsin ora bisa kuwasa, yen ora, sampeyan ora bakal nganti Bulgaria, sayang
    3. 0
      17. november 2016 01:34
      Para sedulur, apa sampeyan kelingan nalika sawetara taun sawise Pembebasan (TERIMA KASIH SELAMANYA!!!), bebarengan karo sedulur-sedulure wong Romania, padha mlayu menyang Bulgaria lan pira wong Bulgaria sing mati amarga ambisi sampeyan ??? :))
      Apa sampeyan bisa ngomong babagan jumlah Rusia sing tiwas ing Perang Donya II, ing ngendi wong Bulgaria ana ing sisih Hitler ??? M??? :))))))))
      Saka senjata Bulgaria
    4. +1
      19. november 2016 21:07
      Jenderal Bulgaria, Man, Man lan Presiden:
      https://www.youtube.com/watch?v=MbwBvdExGVo
  2. +6
    15. november 2016 07:08
    Kabeh iku omong kosong ya Brussels kanthi yakin nyekel wong Bulgaria kanthi bal, yen sampeyan ngganti apa wae kanthi radikal, mula sampeyan kudu ngilangi paws kasebut, sing bener-bener ngrusak ekonomi negara lan dadi pemasok buruh biasa. bakal ditindhes lan leveled Nyuwun Dadi mudhun menyang sak panggonan kabeh owah-owahan iki. Sing mbayar cah wadon, dheweke nari, utamané manggon ing gendheng padha
    Dheweke uga bisa ngubengi Moskow lan ing ngendi wae sing disenengi (sawise kabeh, klambi jendhela minangka salah sawijining perkara), nanging yen ndemek perkara sing serius (lan liya-liyane), mula wong Bulgaria mung bakal ngerti yen ora ana sing bisa ditindakake. Nyuwun Sampeyan kudu urip miturut aturan sing ana ing sangisore payon sampeyan manggon ...
    Panemu pribadiku hi
    1. +2
      15. november 2016 08:16
      Aku setuju. Dheweke ora bakal diidini ninggalake NATO lan EU, sanajan ana upaya kasebut, mula Maidan ing Sofia bakal menarik kanggo ndeleng ...
    2. +8
      15. november 2016 10:57
      Saben taun, kanthi kedok subsidi, Bulgaria nampa kira-kira milyar euro saka EU. Kanggo negara cilik kaya Bulgaria, iki akeh dhuwit. Meh kabeh proyek infrastruktur dibiayai liwat proyek euro. Kabeh kelas politik, luwih tepat, partokrasi nyolong dhuwit iki. Minangka kanggo wong biasa, padha seneng kesempatan kanggo pindhah bebas lan bisa ing Eropah. Kanggo siswa ana beasiswa kanggo sinau ing universitas Eropa. Kanggo perusahaan Bulgaria, ora ketompo carane winates ing kabisan, pasar Eropah perlu lan ono gunane. Mulane, ora ana wong ing Bulgaria sing kasengsem ing negara sing ninggalake Uni Eropa lan umume Uni Eropa seneng karo mayoritas wong Bulgaria! Kanggo Bulgaria, saiki ora ana alternatif liya. Miturut cara, ora ana kontradiksi yen wong Bulgaria ing wektu sing padha positif banget babagan Rusia lan Rusia. Miturut jajak pendapat, udakara 76-82% wong Bulgaria simpati karo Rusia. Bulgaria minangka negara paling Russophile ing EU.
      1. +1
        15. november 2016 11:27
        10.57. Putar! Nampa hibah. Kadhawuhan mangkene: Kowe dhewe iku ringkih lan sengsara lan ora bisa apa-apa. Apa dijarah? Iki carane nindakake kanthi sengaja. Yen ora, ora bakal ana dhukungan kanggo kabijakan EU. Wong-wong seneng urip ing omah, lan ora duwe omah ing Eropa. Ing jaman Soviet, sampeyan duwe proyek ing papan panggonan. Ana produksi. Sampeyan apik ing omah. Lan saiki dheweke nuduhake sapa sing dadi bos ing eurohouse lan papan sampeyan. Panggonanmu ana ing wc. Sampeyan paling ora bisa gelo, paling ora bangga. Sanadyan ing wc nanging ing omahe juragan!!! Iku kabeh bangga kanggo Bulgaria modern. Nanging isih ana kesempatan kanggo mbuktekake kasetyan sampeyan kanthi mlayu kaya ing pinggiran. Sanajan, mesthi, ana uga kesalahan Rusia ing wong Gorbachev.
        1. +6
          15. november 2016 12:19
          Kabeh negara Uni Eropa sing mentas gabung nampa subsidi. Tegese perlu lan migunani kanggo Bulgaria! Apa masalahe sampeyan??? maling? Ya, iku ana sajrone sosialisme! Dheweke, kelas komunis padha, repainted dhéwé lan tetep ing kuwasa kanggo dangu, ing guise saka "demokrat"! Kaya ing Rusia, ksati ... Ing media Rusia, padha ngomong akeh babagan carane wong Eropa Timur ora duwe omah ing Eropah lan carane ala ing EU! Nanging piye wae dheweke tetep meneng babagan jumlah warga Federasi Rusia sing uga ora duwe omah, ing Eropa sing padha! Apa standar urip ing Rusia, ing pedalaman Rusia, kenapa sampeyan ora ngandhani aku??? Malah luwih elek tinimbang Bulgaria! Lan iki karo posisi sing Rusia minangka negara paling sugih ing donya!!! Sampeyan kudu isin dhewe, lan ora poke kita karo driji sing kita miskin! Ing jaman USSR, ana siji bab, nanging saiki beda lan pilihan iki dudu kita! Kanggo sawetara alasan, sampeyan meneng, babagan pitakonan utama - sing ngrusak mantan lan sing dadi sing pertama dadi kanca karo Kulon! Sampeyan piye wae kanthi alon-alon nyebutake "Gorbachev's Russia's fault"! Dadi meneng wae babagan Yeltsin ... Dadi kita ora bakal ngerti. Sampeyan kudu nelpon barang kanthi jeneng asline!
          1. 0
            15. november 2016 16:17
            EU ora ala, minangka akeh kene ing forum mikir, Bulgaria iku negara apik bisa dadi malah luwih apik, nanging minus kabeh kasunyatan sing Bulgaria ora nglindhungi kapentingan kanggo ngrugekake dhewe, njupuk padha South Stream sing bakal nyedhiyani. karo bathi anyar kanggo budget utawa kamardikan saka GTS Ukrainia. Ukrainians kerep banget pindhah menyang Sofia utawa Bulgaria resorts kanggo entuk dhuwit, supaya aku ora krungu bab sing ala bab Bulgaria, everyone mung muji. Saiki Eropa ora cukup manunggal lan ora becik, lan meh padha karo USSR sadurunge ambruk, dadi sampeyan isih kudu nglindhungi kapentingan sampeyan.
    3. +1
      15. november 2016 13:47
      Kutipan: Rurikovich
      Omong kosong, kabeh wong Bulgaria iki kanthi yakin nyekel Brussels kanthi bal.

      BrUsel dhewe kaget, amarga kedadeyan anyar ... yen kedadeyan kaya mangkene (lan ana pemilihan ing Jerman lan Prancis ing ngarep), mula BrUsel ora bakal nganti Bulgaria! (pendapatku pribadi) hi
    4. 0
      17. november 2016 01:53
      :)) Belarus sampeyan lagi wae nyekel tali, lan sampeyan isih duwe wektu kanggo ngobrol babagan topik sing lara ...
      Lan yen dheweke menehi wong Bulgaria, mesthine Belarus ora bakal katon suwe! Saka ngendi asale, bakal menyang ngendi hi
      Aku duwe pakurmatan
  3. +5
    15. november 2016 07:16
    Yen Moldova paling ora duwe prospek ing pangembangan hubungan karo Rusia (normalisasi hubungan karo PMR, kemungkinan gabung karo Uni Pabean, lan liya-liyane), mula wong Bulgaria ora bakal weruh kaya ngono. Negara kasebut minangka anggota NATO lan EU, lan cukup mlarat, ora bakal pindhah menyang ngendi wae saka kapal selam. Lan piye wae aku ora pracaya metu Bulgaria saka struktur iki, lan ora ana apa-apa kanggo nindakake, padha kasil matèni ekonomi.
    1. +1
      15. november 2016 10:17
      Ya wis ora ana serikat pabean maneh. Ana EAEU. ngguyu
    2. +1
      15. november 2016 10:26
      Ing Moldova, presiden minangka tokoh nominal murni, kabeh kekuwatan dadi parlemen, lan ana sosialis. Mulane, pemilihan parlementer ana ing agenda, lan mung banjur bisa ngomong babagan langkah-langkah kanggo nambah hubungan.
    3. +2
      15. november 2016 11:19
      Kanggo informasi sampeyan: sanajan Bulgaria ana ing kahanan ekonomi sing angel banget, ing taun-taun pungkasan wis ditampilake, sanajan cilik, nanging isih tuwuh. Minangka kanggo de-industrialisasi negara, kasunyatan maneh rada beda saka "kapercayan" saka media Russian. Ing taun 1995, industri ing Bulgaria nyumbang 21% saka kabeh ekonomi. Ing 2016 iku 23,5%! Senajan iki ora sawetara jenis super asil, nanging nempatno Bulgaria ing ndhuwur sangang negara EU ing indikator iki. Nyatane, ana liyane, luwih mbebayani / Aku bakal ngomong fatally mbebayani / masalah ing Bulgaria saka ing ekonomi. Lan iki minangka masalah fatal sing ditindakake nalika jaman sosialisme lan ing pengaruh Big Brother ...
      1. 0
        15. november 2016 14:46
        pytar. Dobyr den! pinten jet asem bla? Ing Todor -50 stotinki
        1. +2
          15. november 2016 15:07
          Dobr den! Ing Todor Zhivkov imash, jinis susu siji banget yaiku 50 tbsp. aku lunga menyang toko! Sega saka 200 spesies, kanthi rega 60 tbsp. nganti 3 leva gumantung kontrak! Lan toko saiki ing pulni. Ing Zhivkov, Imahme taruhan, nanging nyamashe, ayo tuku karo tyah! Saiki sampeyan ora kudu nang, nanging toko kanggo sa pulni ss runoff! Ing Todor Zhivkov, mung ana siji jinis susu kanggo 50 tbsp. nanging angel ditemokake ing toko. Saiki ana 200 spesies, kanthi rega saka 60 tbsp. iki 3 lv. gumantung komposisi! Lan toko saiki wis kebak! Miturut wektu Zhivkovo, kita duwe dhuwit, nanging ora ana sing bisa dituku, lan saiki ora ana dhuwit, nanging toko-toko wis kebak!
          1. +1
            15. november 2016 15:27
            ... iku sampeyan muspra. Kabeh ana ing Sofia. Lan kabeh kasedhiya ing rega lan macem-macem tanpa bahan kimia. contone, ora dadi unfounded - toko cilik ing Oborishte .. ing akademi militer sampeyan bisa tuku kabeh produk lan kualitas banget. Iki ana ing saindhenging Bulgaria. Bener. Pemanasan larang. .. neng kene. ora ngomong apa-apa..
            1. +2
              15. november 2016 17:21
              Rave. Jujur! Brad lan ora liya! Nuwun sewu. Ora susu kecut, nanging malah roti wis entek kanggo sing ora duwe wektu kanggo tuku awal. Ing Sofia, kahanan luwih apik tinimbang ing provinsi, nanging ora akeh. Pemanasan??? Apa sampeyan ngomong babagan Sofia maneh? Ana pemanasan pusat mung ing 3-4 kutha gedhe ing Bulgaria!
      2. +2
        15. november 2016 21:17
        Kutipan saka pytar
        Lan iki minangka masalah fatal sing ditindakake nalika jaman sosialisme lan ing pengaruh Big Brother ...

        Inggih, inggih, inggih, wonten pundi tanpa Kakang...
        Bapakku duwe kanca ing Bulgaria. Sadurunge Bulgaria gabung karo Uni Eropa, dheweke duwe perusahaan sing adol mesin pertanian. Kira-kira limang taun sawisé iku, padha pindhah menyang lampiran dagang kanggo teknik iki. Saiki padha adol oleh-oleh ... Apa Big Brother nggawa fellow miskin kanggo sad .
        1. +2
          15. november 2016 21:58
          Urusane wong liya ora kasil, nanging wong liya kasil. Kaya sing kedadeyan ing Rusia. Nanging ora preduli apa sing kedadeyan ing ekonomi, kita mesthi bakal mangan awake dhewe. Tanah Bulgaria subur lan srengenge sumunar banget ing ndhuwur kita! :)))) Masalah paling gedhe lan fatal ing Bulgaria yaiku demografi! Ing taun 50-an, komunis Bulgaria, ngetutake conto guru-guru Soviet, njupuk tanah saka warga desa Bulgaria. Dheweke ora duwe panganan sing isih ana ing desa lan wiwit manggon ing kutha-kutha. Lan generasi pisanan lair sawise collectivization ana " / PAPAT !!!! / kaping kurang saka siji sadurunge ... Wiwit wong lair ora ing kutha nanging ing desa! Lan kanggo kabeh wektu sosialisme. Efek kumulatif kabeh kegilaan sing kedadeyan ing "taun-taun emas masyarakat sing paling adil" nyebabake ambruk demografi saiki.
    4. 0
      17. november 2016 02:03
      :)) Sing apik! Kiss Erdogan ing lambé lan ora kelet sirah metu menyang donya
  4. +1
    15. november 2016 07:27
    "Sadulur" ngiyanati Rusia sanalika sawise entuk status negara ing abad kaping 19, milih Jerman menyang kerajaan, minangka asil, partisipasi ing rong perang donya ing sisih Jerman !!
    1. +2
      15. november 2016 11:21
      Mantra babagan "pengkhianatan" wong Bulgaria, sing sawetara wong seneng ngulang kanthi bodho, mbebayani kanggo kesehatan ... Ngancurake neuron lan njeblug otak. Jaga kesehatan andrewkor...
    2. +3
      15. november 2016 11:36
      07.27. Andrevkor! Inggih, Rusia dudu malaekat. Iku isin kanggo Gorbachev, sing nyerah kabeh. Iki pengkhianatan, dadi pengkhianatan! Uga, ana uga Kerensky. Nanging Gorbachev ngluwihi kabeh wong ing babagan pengkhianatan. Yudas mbokmenawa bakal ana ing posisi nomer loro.
      1. 0
        17. november 2016 03:13
        +1
        saka ati
  5. +1
    15. november 2016 07:27
    Elingi.. Fitur mburu nasional? Vodka, stop vodka! Nooo, dheweke ora bakal nyerah vodka ... Dadi karo Bulgaria, lan Moldova ... Dheweke ora bakal ninggalake Eropa .. Dheweke bakal nyoba njagong ing kursi loro ... Iku luwih trep.
    1. 0
      15. november 2016 11:52
      07.27. Perahu layar! Carane akeh kursi Rusia nyoba kanggo njagong ing? Salah siji kita duwe substitusi impor amarga sanksi, utawa Advertisement saka properti negara kanggo crushers kita. Nah, yen negara kita kanthi kuat nyebarake sikil lan mbukak cangkeme, apa maneh ngomong babagan liyane? Pancet iki ora nyebabake rasa jijik: Njupuk kula, njupuk kula! Inggih, paling kanggo pinten njupuk! Rusia iku negara gedhe! Lan apa kaluhurane? Ing ngemis terus-terusan? Salah siji Peter nyuwun, banjur Putin ngemis dina iki. Lha, wis bisa pira? Apa iku jijik? 1917-1941, umur 24 taun 1945-1957, 12 taun, 2000-2016, 16 taun. Sampeyan bisa nambah 1991, 25 taun.
      1. +2
        15. november 2016 12:14
        Lha kowe ngomong opo wong bodho

        Kutipan: 34 wilayah
        Salah siji kita duwe substitusi impor amarga sanksi, utawa Advertisement saka properti negara kanggo crushers kita

        - Kepiye privatisasi properti negara ngganggu substitusi impor? Bener... ora ono.
        - kok sampeyan mutusake yen properti negara apik? Lan, mesthi ... "lair ing USSR" miturut gendéra ... lan isih ana ... iki wis diagnosa, dear.
        - apa jenis "penghancur sampeyan" sing arep ngedol "properti negara"? Katentuan privatisasi - maca? Ora, kok perlu, kabeh wis jelas kanggo sampeyan wong bodho

        Kutipan: 34 wilayah
        Pancet iki ora nyebabake rasa jijik: Njupuk kula, njupuk kula! Inggih, paling kanggo pinten njupuk!

        - kajaba ing otak inflamed Panjenengan, ora liya iku. Saka tembung "ora babar pisan" Nyuwun

        Kutipan: 34 wilayah
        ... banjur Peter nyuwun, banjur Putin ngemis dina iki ...

        - iki umume wis ngluwihi pangerten ... sing, ngendi ngemis? Menehi paling ora siji conto ... banget, ta?

        Kutipan: 34 wilayah
        1917-1941, umur 24 taun 1945-1957, 12 taun, 2000-2016, 16 taun. Sampeyan bisa nambah 1991, 25 taun

        - lan apa tegese aliran kesadaran iki, aja nerangake?

        OK. Bengok-bengok luwih ... ceroboh wong bodho
        1. 0
          15. november 2016 12:37
          12.14. Kucing! Lha, omonganmu omong apa! Sapa sing diundang kanggo entuk bathi saka properti negara? Impor kanca. Lan ing ngendi dheweke entuk bisnis pribadi sing apik? Dideleng saka asil kegiatan, omong kosong. Bisnis pribadi durung ngrampungake tugas strategis. Nanging bangkrut pancet lan panjalukan kanggo bantuan negara ora drown bisnis pribadi. Lair ing USSR mesthi anachronism? Dadi akeh sing ora manggon? Nah, apa sing digayuh wong-wong sing lair ing kapitalisme? Lha, endi suksesmu? Ing pengayaan pribadi? Asil saka privatisasi sadurunge wis katon. Nol apik. Yen ora negatif. Kucing ing kene ora mung kudu nyebutake babagan donga pimpinan supaya pasrah menyang tangan sing apik. Sanadyan Putin, malah Medvedev, loro-lorone langsung ndedonga kanggo pimp sing bakal nggawe dheweke seneng. Utawa kita mbokmenawa nonton pagelaran beda. Ing USSR, ana macem-macem sing disponsori, kayata sekolah, farm kolektif, sanatorium, lan liya-liyane. Nah, sapa sing duwe patronizing dina iki? Lan aku ora duwe dhuwit lan aku bangkrut! Ekonomi Soviet sing kurang maju!? Lha, kok tokoh-tokoh pinter iki ora bisa nganti tekan 30-an abad kaping 20? Sawise kabeh, USSR minangka negara sing durung berkembang. Ya, kenapa Rusia sing maju modern ora bisa nyedhiyakake pesawat lan kapal sipil?
          1. 0
            15. november 2016 12:47
            Kutipan: 34 wilayah
            Sapa sing diundang kanggo entuk bathi saka properti negara? ngimpor kanca

            - Aku pengin rincian. Lan uga - apa kahanan tartamtu, sing lan apa khusus diundang kanggo "profit".
            Iblis tansah ing "rincian". Yen, kaya sampeyan, ing istilah umum, sampeyan katon bener. Yen sampeyan nggali luwih rinci, sampeyan salah. Aku persis babagan iki.

            Kutipan: 34 wilayah
            Lair ing USSR mesthi anachronism? Dadi akeh sing ora manggon?

            Aku dhewe lair lan gedhe ing kono. Nanging aku ora nggawe jimat saka iku. Donya wis owah, nglawan kekarepan kita, lan kita kudu urip ing jagad sing ana. Lan dadi nostalgia lan moan ... unconstructive, paling.

            Kutipan: 34 wilayah
            Sanadyan Putin, malah Medvedev, loro-lorone langsung ndedonga kanggo pimp sing bakal nggawe dheweke seneng

            - Putin lan Medvedev - rencana politik temen beda. Yen sampeyan ora weruh bedane, obrolan bakal ilang maknane.
            - Apa sampeyan bisa menehi conto "doa" GDP? Menarik banget apa sing sampeyan anggep minangka "doa" ...

            Kutipan: 34 wilayah
            kenapa Rusia sing dikembangake modern ora bisa nyedhiyakake pesawat lan kapal sipil?

            - kringet, getih, wedhi, telek lan luh cah wadon ...
            - Sampeyan wis kecampur kabeh, nyuwun pangapunten
            - industri penerbangan lan galangan kapal padha aman numpes ing 90s. Putus iku gampang. Mulihake luwih angel (lan luwih alon). Apa sampeyan ujar manawa ora ana karya pemulihan? Sampeyan bakal ngomong - sampeyan bakal ngapusi, nanging sampeyan butuh?

            Ing kene, kira-kira, ditampa (c) ngguyu
            1. +1
              15. november 2016 13:11
              12.47. Kucing! Ora ana telpon kanggo nandur modal ing ekonomi Rusia? Kaya apa forum dadi pandonga kanggo investor! Apa gunane para pesaing ekonomi kita nandur modal ing pesaing? Conto pungkasan shalat. Ora ana dhuwit, perlu kanggo ngedol properti negara menyang tangan pribadi! Nanging yen pedagang swasta pancen efisien, kenapa ora ana dhuwit? Apa dheweke mbayar pajeg sethithik utawa asring bangkrut lan njaluk bantuan? Apa donya wis diganti wiwit jaman Soviet? Apa kapitalisme beda ing jaman Lenin lan Stalin? Ora babar pisan. Kene padha mbuwang kuotasi saka Lenin lan Stalin, supaya langsung bab dina iki. Sing utama yaiku dhuwit! Babagan pangembangan ekonomi Eropa ora perlu. Wis dibuwang. Yen Eropa digabung, kenapa ndhukung Rusia? Apa Putin lan Medvedev beda politikus? Kaya Putin pinter, nanging Medvedev ora banget? Nanging Medvedev cocog karo Putin. Aku ora krasa apa-apa lan ora nangis. Sampeyan ora kudu ngadili dhewe. Nanging ana nesu. Apa luwih angel pulih? Yagene padha break iku? Saiki kabeh wis pinter karo pendidikan sing luwih dhuwur lan manca. Lha wong pinter saiki kok ora ngungkuli komisaris wong buta huruf tanpa pendhidhikan? Stalin ngangkat negara kasebut sawisé perang sepuluh taun 1914-1924, banjur sawisé 1941-1945. Apa jenis perang ing 1991-2000?
              1. 0
                15. november 2016 13:36
                Kutipan: 34 wilayah
                Ora ana telpon kanggo nandur modal ing ekonomi Rusia? Kaya apa forum dadi pandonga kanggo investor! Apa gunane para pesaing ekonomi kita nandur modal ing pesaing?

                - Bener, "investasi" dudu tembung sing reged. Mangkene uripe jagad kabeh, lan durung ana sing anyar.
                - sampeyan duwe resep sing wis siap supaya kabeh ditutupi coklat lan tanpa "investasi" - nyatakake kanthi jelas. Ora - aja nggawe swara teknis banter ...
                - "saingan ekonomi kita", kaya sing sampeyan sebutake, kalebu perusahaan swasta. Kang, kene sampeyan bakal kaget, saingan karo saben liyane. Yen duwe bathi kanggo perusahaan siji kanggo nandur modal ing Federasi Rusia, bakal nindakake, aja ragu-ragu. Tanpa mikir "ideologi".

                Kutipan: 34 wilayah
                Babagan pangembangan ekonomi Eropa ora perlu. Wis dibuwang. Yen Eropa digabung, kenapa ndhukung Rusia?

                - wah, campurane ana ing sirahmu, sayang ...
                - ora ana siji "nggabungake" Eropah
                - Aku wis ngomong babagan Federasi Rusia - bakal nguntungake - dheweke bakal nandur modal. "Ora preduli".

                Kutipan: 34 wilayah
                Utin lan Medvedev minangka politisi sing beda? Kaya Putin pinter, nanging Medvedev ora banget? Nanging Medvedev cocog karo Putin

                - ya beda
                - Medvedev cocog karo Putin ... kanggo saiki. Ulyukaev uga ngatur ... kanggo wektu iki.
                - ngadeg mental ing panggonan Putin. Dheweke kudu nggarap wong sing kasedhiya lan nindakake apa sing bisa ditindakake. IMHO dheweke nindakake kanthi apik.

                Kutipan: 34 wilayah
                Apa luwih angel pulih? Yagene padha break iku?

                - wuh, wuh ...
                - eling sing "pecah"
                - ayo ndeleng sing nyoba kanggo mulihake saiki ... wong beda, ora?
                Pitakonan ora ana gunane, ta? Lha kok takon... aku takon kowe?!

                [quote = 34 regionStalin wungu negara sawise sepuluh taun perang 1914-1924, banjur sawise 1941-1945 [/ kutipan]
                - banjur bisa ditindakake "kanthi bantuan linggis lan sawetara jinis ibu"
                - kang wis rampung
                - saiki, tanpa terobosan ing teknologi, lan liya-liyane, lan liya-liyane - iki ora kudu ditindakake. Tugas kasebut minangka urutan gedhene sing luwih angel tinimbang Stalin.
                - tugas ing proses ditanggulangi, aku weruh dinamika. Sampeyan ora weruh? Dadi mung kasusahan pribadi sampeyan ...

                Kutipan: 34 wilayah
                Apa jenis perang ing 1991-2000?

                - mdya ... nanging apa, sampeyan ora ngerti iki?
                - ana perang, ana ... kabeh donya nglawan kita, ing kepemimpinan - pengkhianat, lan kita - saben wong kanggo awake dhewe, praktis.
                - kita isih raking munggah ... jalaran Nyuwun

                Piye carane iki ya
      2. 0
        15. november 2016 13:45
        34 wilayah... Jujur, aku ora ngerti tangisanmu saka njero ati ... Apa maksudmu ..? .. Pira kursi sing dilungguhi Rusia .. Rusia ngemis lan ngemis apa? Punika frasa "Jawakno aku, jemput aku!"... Lan ing ngendi kita takon? Apa Peter nyuwun, apa Putin begs ...? Moldova ora bakal nampa, malah ing presiden anyar ..
  6. +3
    15. november 2016 07:27
    Bener, ing Chisinau lan ing Sofia, Pan Ataman ora duwe cadangan emas ...
    Nanging iki titik kunci.
    Utawa maneh kanggo Feed Rusia "sedulur" lan Moldova sepisan sekutu, utawa ...........
    1. +5
      15. november 2016 11:06
      Wis 20 taun wiwit Rusia "ngopeni" sapa wae, ta? Yagene padha ora sugih? Yagene wong-wong ing negara paling sugih ing donya urip kaya wong Senegal ing Afrika, utawa malah luwih elek! Bisa dideleng manawa dheweke ora mangan sapa wae sadurunge, utawa menehi panganan wong liya saiki .... Ing kabeh kasus, masalah kasebut pancen Rusia, lan dudu Bulgaria utawa Moldova.
  7. 0
    15. november 2016 07:51
    Boneka kasebut tansah dikembangake nganti pecah.
  8. +1
    15. november 2016 08:15
    Kabeh ing Sion utang, kaya sutra .., wiwit saka AS lan pungkasan karo Moldova. A berkah gedhe lan wulangan kanggo kabeh kita yen Rusia kita break mati pancing utang iki. Nanging ana pangarep-arep, lan iku bener. Es wis pindah...
  9. 0
    15. november 2016 08:45
    Iku ora teka-teki - iku obituary.
  10. Komentar wis dibusak.
  11. Komentar wis dibusak.
  12. Komentar wis dibusak.
  13. +5
    15. november 2016 10:44
    Gene. Rumen Radev paling ora ngerti carane ngomong cukup, lan ora kaya mantan "presiden" Plevneliev. Iku salah siji saka sawetara pilot sing nggawe "Cobra Pugachev" ing MiG-29. Pilot sing apik tenan! Miturut cara, wong milih sabenere kanggo pribadine Radev, lan ora kanggo Partai Sosialis, kang misuwur kanggo korupsi sawijining.
  14. +1
    15. november 2016 13:10
    Bulgaria ora nampa dhuwit saka Uni Eropa, nanging ekspor barang saka negara-negara Uni Eropa kanthi diskon. Iki diarani pembiayaan saka eurofunds.
    Ing wektu sing padha, kontribusi minangka anggota EU yaiku 1% saka produk nasional saben taun. Uni Eropa mateni 4 reaktor VVER 440, ngilangi sebagian besar metalurgi, teknik mesin, industri ringan, lan liya-liyane. Dadi anggota EU utamane kerugian ekonomi.
    Nanging ekonomi dudu sing paling penting. Ingkang utama yaiku tentara dirusak, rezim agresif Erdogan ana ing tapel wates, lan ora ana "sekutu" saiki saka NATO sing bakal nulungi kita.
    1. +2
      15. november 2016 15:17
      Kostadinov, sampeyan pancen salah. Bulgaria mung nampa dhuwit nyata saka Eurofunds! Dhaptar bangunan infrastruktur sing dibangun utawa direnovasi kanthi dana kasebut akeh banget! Bener, setengah saka wong-wong mau dicolong ... Kanggo barang, sampeyan uga salah, amarga kabeh jaringan dagang ing Bulgaria diisi barang Cina lan Turki. Liwat EU padha mlebu utawa langsung, ora jelas. Ora Uni Eropa sing ngrusak industri lan energi Bulgaria. Iki digawe sadurunge BULGARIA GABUNG EU! Lan wis rampung miturut rencana Amérika Run! Keanggotaan EU dhewe duwe akibat positif lan negatif. Yen kita objektif, mula kita ngakoni manawa umume negativitas ing intine bisa ditindakake kanthi salah! Ora ana EU, AS utawa Rusia sing kudu disalahake kanggo kita! Awake dhewe...partokrasi lan oligarki ngrusak negara! Erdogan ... iki minangka akibat .... Ing kene karo dheweke, postina kudu ati-ati! Kita ora bakal bisa ngindhari konflik karo Turki! Aku ora ngerti kepiye, nanging wis suwene 600 taun!
    2. 0
      15. november 2016 18:27
      Ing kasus iki, entuk bom vakum saka Crimea lan nutup masalah karo mungsuh internal lan eksternal (MiG-29 kanthi mesin anyar wis ana ing dalan) keprungu

      Bulgaria dudu Yugoslavia, transit saka Rusia gratis.
  15. +1
    15. november 2016 13:23
    Iku misale jek sing gambar ing ngisor iki: Eropah Wétan wis dikuwasani wiwit awal 1990-an, sumber daya sing perlu wis siphoned metu saka iku, lan ekonomi saingan wis degraded kanggo tingkat predetermined. Saiki sampeyan bisa mbalekake "aset illiquid" iki menyang mungsuh geopolitik: supaya dheweke mulihake lan nambani ulkus. Sèket taun sawisé, operasi bisa diulang.
  16. 0
    15. november 2016 13:47
    Kutipan: 34 wilayah
    Apa Putin lan Medvedev beda politikus? Kaya Putin pinter, nanging Medvedev ora banget? Nanging Medvedev cocog karo Putin.
    ... apik
  17. 0
    15. november 2016 14:37
    "Penerbangan utawa pesawat?"
    ..ing basa Bulgaria - "span" = SPRING !! Bakal musim semi teka? Masalah? Bulgaria Anggota NATO lan Radev sadurunge nyatakake yen dheweke minangka panyengkuyung NATO lan EU. nanging uga kanggo hubungan karo Rusia .. Wong Bulgaria dhewe ilang pipa gas South Stream. Lan iki minangka bathi taunan tanpa nindakake apa-apa 2 milyar potongan kertas Amerika ... Pabrik tenaga nuklir ing Belen. gambar sing padha ... Hung ing utang ageng sadurunge atom ageng
    1. +3
      15. november 2016 17:38
      Spring ing basa Bulgaria tegese hubungan apik karo kabeh tanggi lan karo pusat kekuwatan donya. NATO (apa kita seneng utawa ora) dadi siji-sijine penjamin integritas wilayah Bulgaria, dene Uni Eropa ora duwe alternatif kanggo masa depan sing bisa diramal. Bulgaria sacara geostrategis dumunung ing persimpangan dalan. Ora ana pilihan liyane. Lan Radev mbales cukup cekap. Lan yen sampeyan pengin ngerti kahanan nyata karo UP lan Belene NPP, mung ... lali babagan media Rusia .... Ana, mesthi, padha takon pitakonan, padha nyipta omong kosong liar. Lan ing umum, aku ngira yen ing mangsa ngarep pihak Bulgaria bakal luwih ati-ati ing proyek karo perusahaan Rusia lan kanthi tegas bakal mbela KEPENTINGAN NASIONAL BULGARIAN!
      1. 0
        15. november 2016 17:54
        Lan sapa sing ngancam integritas wilayah Bulgaria? Ancaman kanggo Bulgaria iku internal, ora ana ancaman eksternal sanajan saka Turki ... elinga asil Turki Bulgaria = 330 ewu. ngacungake pena. lan apa. Loro-lorone puffed munggah lan sepi mudhun ..
        Serbia Dadi padha ora ana, senajan ing Perang Donya II loro Korps Bulgaria kuwat warisan ing kono
        Gegayutan karo lepen kidul.tokoh saka laporan para ahlimu.kertas kandel.
        1. +3
          15. november 2016 18:17
          Aku ngerti yen sampeyan pancene ora kenal karo kasunyatan Bulgaria. Ancaman kanggo integritas teritorial Bulgaria wis ana wiwit Pembebasan ing 1878. Nganti taun 1945, meh kabeh tetanggan. Sajrone wektu iki, kita kelangan wilayah sing signifikan karo populasi Bulgaria. Kanggo setengah abad sabanjure, ATS minangka jaminan kanggo Bulgaria. Sawise ambruk ATS, kanggo sawetara wektu Bulgaria nyoba kanggo ngrampungake dhewe. Nanging amarga sawetara alasan, iki ora bisa ditindakake. Senadyan eksodus bagean pinunjul saka populasi Turki, ora kurang saka yuta tetep ing Bulgaria. Saiki dheweke, bebarengan karo gypsies, nggawe meh katelu saka total populasi. Dheweke ana ing pengaruh Turki lan duwe partai etnis dhewe, sing meh tansah ana ing koalisi ing kekuwatan. Sawise AS ngebom Yugoslavia, dheweke menehi tandha marang wong Bulgaria yen kedadeyan kaya ngono ing Bulgaria, ora ana sing bakal nulungi kita. Opsi Kosovo cukup realistis kanggo Bulgaria saiki. NATO menehi jaminan integritas teritorial, nanging yen Bulgaria nggawe gerakan dadakan, banjur Turki lan Amerika Serikat bakal provokasi Turki Bulgaria lan pertumpahan getih etnis bakal diwiwiti, sadurunge malah Kossovo bakal kaya taman kanak-kanak. Türkiye bakal njupuk kauntungan saka kahanan lan langsung manggoni wilayah Bulgaria penting. Erdogan dhewe bola-bali ngomong babagan tuntutan Turki ing wilayah Bulgaria lan atlas kasebut diwulangake ing sekolah-sekolah Turki. Wong Bulgaria wis suwe ora ngetung Rusia, ndeleng kepiye Rusia ing jaman biyen asring ana ing sisih mungsuh sing paling awon. Siji bisa ngomong endlessly bab konflik Bulgaria-Serbia, nanging meh ora worth diluting topik kene. Saiki, ora ana masalah penting sing durung rampung antara Bulgaria lan Serbia. Bulgaria lan Serbia cukup grapyak kanggo saben liyane, lan pamaréntah loro negara netepi garis iki. Kita ngarep-arep banget yen iki bakal kedadeyan ing mangsa ngarep, amarga wong Bulgaria lan Serbia minangka etnis Slavia sing paling cedhak. Punika kahanan nyata.
          1. +1
            15. november 2016 18:32
            Sampeyan dhewe ora lucu saka sing ditulis! ????
            1. 0
              15. november 2016 19:00
              Quote: Dadi utawa ora dadi
              Sampeyan dhewe ora lucu saka sing ditulis
              Iku ora katon kaya guyon. Luwih becik takon yen dheweke ora isin. Sanajan, sawise "ndeleng kepiye Rusia ing jaman kepungkur asring ana ing sisih mungsuh sing paling awon," siji ora bisa ngandelake ati nurani.
              1. +3
                15. november 2016 21:46
                Ora, aku ora ngerti siji bab. Loro negara, loro anggota NATO, lan dumadakan disassembly intra-blok. Ya, pancen blok sing "tentrem". Lah kok ana sing melu, yen ....., wah malah ora ana tembung-tembunge.Sak adoh-adoh, luwih endah lan endah.
              2. 0
                17. november 2016 00:10
                Stanislav, bocah kasebut bisa uga wis adoh banget, nanging misale jek sampeyan uga sinau sejarah saka buku Partizdat 1921. :))
          2. 0
            15. november 2016 23:24
            . Saiki dheweke, bebarengan karo gypsies, nggawe meh katelu

            Iku masalah serius
            Wong Bulgaria wis suwe ora ngetung Rusia, ndeleng kepiye Rusia ing jaman biyen asring ana ing sisih mungsuh sing paling awon.

            Sampeyan ora bingung apa-apa? Kanggo sawetara alasan, Bulgaria rampung ing kamp mungsuh ing rong perang donya. Kanthi Jerman ing perusahaan sing padha.
            1. +2
              16. november 2016 00:15
              Saben uwong ngira yen padha setuju ing kene yen mungsuh paling awon saka Slavs yaiku Anglo-Saxon! Dadi ... Bulgaria nglawan wong-wong mau ing WWI lan WWII, lan Rusia ana ing aliansi karo dheweke lan nglawan kepentingane! Dadi luwih apik karo Jerman ing siji perusahaan tinimbang karo Anglo-Saxon!
            2. 0
              17. november 2016 00:01
              hahahahahahahahahahahaha
              Sinau sejarah dear
  18. 0
    15. november 2016 18:19
    Kapentingan kita ing Bulgaria cukup sederhana - ngrampungake pambangunan South Stream: saluran distribusi kanggo kita, sen kanggo transit kanggo wong Bulgaria, pasokan gas sing dijamin menyang Eropa, ara karo mentega kanggo pedunung pinggiran.
    1. +2
      16. november 2016 00:24
      Loro-lorone saiki lagi nggarap UP-2. Rincian ora dibeberke, nanging ana studi desain ing dhasar Segara Ireng saka Crimea menyang Dobruja Bulgaria. Rute kasebut kaping pindho luwih cendhek tinimbang UP-1 lan, kanthi mangkono, luwih murah. Ing wektu sing padha, masalah gasifikasi Crimea lagi ditanggulangi. Ing wayahe, bebarengan karo pambangunan jembatan Kerch, pipa dipasang sing nduweni daya 4 kaping luwih saka kabutuhan Crimea ... Pipa saka UP-1 disimpen ing gudang ing Varna lan bakal digunakake kanggo tanah garing bagéan saka rute ing tlatah Bulgaria, minangka iki envisaged sadurunge. Kabeh wong bisa ndeleng! Ora ana sing ndhelikake. Aku nganggep yen proyek kasebut bakal diumumake sacara umum sajrone 2 taun, mula informasiku kanggo sampeyan eksklusif! keprungu
      1. 0
        16. november 2016 23:59
        bodho. UP wis mati. Leka mu prost
        1. +2
          17. november 2016 15:42
          UP mati, nanging luwih urip UP2 :)))))) ah, bass enom!
    2. 0
      16. november 2016 23:55
      Mbokmenawa amarga iki, sampeyan stagger saka abad menyang abad ing siji arah, banjur ing liyane ...
      Inggris iku kancamu, banjur Amerika. Hitler iku, banjur Afimerny Iblis :)
      Negara-negara paling ora nyerah kanca-kancane kanggo buzz lan bathi, lan kanca-kanca (ing pangerten sampeyan) mung Angkatan Laut lan Angkatan Darat. Senajan iki banget mangu
  19. 0
    16. november 2016 23:47
    Mbokmenawa wis ngunyah lan ngunyah sewu babagan sedulur cilik Bulgaria lan Rusia, nanging isih ana troll sing ati-ati kanggo ngrampungake topik iki maneh :))
    Soros sing padha mantra babagan pengkhianatan (wis kaping pindho !!!) wong Bulgaria, setengah orientasi sedulur cilik marang sedulur Turki utawa Cina .... Eeeeh :) ... Ayo adoh kaya iki, wong lanang.
    1. +2
      17. november 2016 15:48
      Apa sing nggumunake? Kabeh anti-Bulgaria / dheweke lan anti-Rusia / trolls wis nggarap memo sing padha sajrone 15 taun! "Pengkhianat, padha tansah perang nglawan kita, padha najisake monumen, USSR dipakani, wong ora matur nuwun lan ing vena sing padha. Sawise kabeh, Rusia kudu miwiti perceiving Bulgaria minangka mungsuh minangka sinyal pisanan supaya mbangkitaké respon padha saka. wong Bulgaria!
  20. 0
    17. november 2016 00:24
    Aku pengin krungu pendapat saka anggota Soforum, lan utamane sing dikhianati dening para sedulur;) ... Pitakonan yaiku:
    Apa cara sampeyan nggoleki nalika ngomong babagan Kuba?
    1. 0
      17. november 2016 00:34
      Kutipan: Bat Rumbetsa
      Apa cara sampeyan nggoleki nalika ngomong babagan Kuba?

      - uga, aku bakal mangsuli, contone - katon ing langit-langit
      - apa tegese pitakonan, jelasake kanthi luwih jelas ...
      1. 0
        17. november 2016 00:43
        Aku push.
        Delengen ing mripat utawa ing sisih. Nalika kalbu wis cetha - katon langsung menyang mripat. Yen ora, dheweke katon beda ...
        Yen sampeyan ngerti apa sebabe, nalika sampeyan mikir babagan Kuba, sampeyan bisa ndeleng, mesthine sampeyan bakal ngira kenapa sampeyan ora kudu nyebut * sedulur Bulgaria * pengkhianat.
        Aku duwe pakurmatan
        1. 0
          17. november 2016 00:54
          Kutipan: Bat Rumbetsa
          Yen sampeyan mikir dhewe, kenapa, nalika mikir babagan Kuba, sampeyan ndeleng ...

          - lan saka ngendi sampeyan entuk?
          - Aku mesthi ora ngiyanati sapa ana ... um ...

          Kutipan: Bat Rumbetsa
          ... sampeyan bisa uga bisa ngira kenapa sampeyan ora kudu nelpon * sedulur Bulgaria * pengkhianat

          - lan * sedulur Bulgaria * Aku ora nyebut jeneng ... amarga aku wis ora ndeleng Bulgaria siji wis telung puluh taun.

          Che-t pikiranmu mlayu, aku ora bisa nyekel kanthi cara apa wae ... lan aku ora butuh, umume ...

          "Aku ora duwe pakurmatan, nanging aku sujud" (c) ya
          1. 0
            17. november 2016 01:07
            :)) Inggih, oke. Aku ora ngerti KENAPA sampeyan campur tangan ing obrolan, amarga sampeyan ora ngiyanati, ora ngerti, ora krungu, lan malah ora nyebut jeneng ??? :)) Pitakonan ora kanggo sampeyan. santai wae ;)
  21. 0
    17. november 2016 01:33
    Para sedulur, apa sampeyan kelingan nalika sawetara taun sawise Pembebasan (TERIMA KASIH SELAMANYA!!!), bebarengan karo sedulur-sedulure wong Romania, padha mlayu menyang Bulgaria lan pira wong Bulgaria sing mati amarga ambisi sampeyan ??? :))
    Apa sampeyan bisa ngomong babagan jumlah Rusia sing tiwas ing Perang Donya II, ing ngendi wong Bulgaria ana ing sisih Hitler ??? M??? :))))))))
  22. 0
    17. november 2016 02:00
    Rurikovich, kacilakan tanpa otak sampeyan pasrah tanpa perang marang sapa wae sing pengin :))
    Wong Bulgaria beda-beda;)
  23. 0
    17. november 2016 02:59
    * Rurikovich * :))))))) kapets
    Alasan sing apik banget kanggo bangga hahahahahahaha
  24. 0
    19. november 2016 21:07
    Jenderal Bulgaria, Man, Man lan Presiden:
    https://www.youtube.com/watch?v=MbwBvdExGVo

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"