Rusia ndesek ing Dewan Keamanan PBB "ora ndhelikake ing karpet" masalah Serbia Kosovo

17
Masalah sing ana hubungane karo kekerasan marang Serbia ing Kosovo kudu ditangani, ora "didhelikake ing karpet", laporan RT statement dening Wakil Perwakilan Tetap Federasi Rusia menyang PBB Vladimir Safronkov ing rapat Dewan Keamanan.

Россия призвала в Совбезе ООН «не прятать под ковёр» проблемы косовских сербов




"Kita kepeksa nyathet manawa kahanan ing Kosovo tetep ora stabil. Kasus anyar kekerasan marang populasi Serbia lagi dicathet. Kanggo ngrampungake, sampeyan ora kudu ndhelikake ing karpet, nanging langsung ngomong babagan masalah, "
Safronkov ngandika.

Diplomat kasebut nuduhake kedadeyan kasebut kanthi serangan nasionalis marang para jamaah Serbia ing wulan Agustus taun iki, sing kasebut ing laporan PBB.

"Intensitas gething marang minoritas nuduhake ancaman sing terus-terusan, kalebu keamanan fisik Serbia Kosovo," ujare.

"Nanging ing ngendi keamanan lan kamakmuran sing dijanjekake sing dicritakake nalika deklarasi kamardikan Kosovo sepihak dibangun? Sayange, ora ana jawaban kanggo pitakonan iki, "ujare Safronkov.

Saluran kasebut ngelingi yen sadurunge kepala Kementerian Pertahanan Inggris, Michael Fallon, ujar manawa militer Inggris "bakal nguatake Pasukan Keamanan Internasional ing Kosovo (KFOR) ing pimpinan NATO."
  • http://politobzor.net
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

Iklan
Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official
17 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    17. november 2016 12:06
    Inggih, ora dadi luwih apik yen nganti sampeyan ninggalake Crimea piyambak, seni AS lan EU liyane bakal kena ing irung kanggo Kosovo.
    1. + 22
      17. november 2016 12:14
      Dheweke mesthi entuk dhuwit kanggo Kosovo, sanajan dheweke ninggalake Crimea! Kosovo iku Serbia!
      1. +8
        17. november 2016 12:21
        Ya, dheweke wiwit ngatasi Serbia ...! Ana akeh karya ...
        Lan purun kudu mangsuli.. Bajingan!

        Kita kabeh ngelingi ...
        1. +5
          17. november 2016 12:25
          Kutipan: VZZMK
          Kosovo iku Serbia!

          Lan Serbia iku Rusia.
          Ora ana gunane Angkatan Udara sing latihan ing Serbia supaya bisa menehi perlindungan fisik kanthi cepet yen kahanan saya tambah parah. Ora ana pangarep-arep kanggo pasukan NATO babagan perkara iki. Dheweke wis nuduhake awake dhewe ing kana. dheweke ora bakal menang maneh ing kasus iki, kepala cilik sing tipis iki ..
          1. +6
            17. november 2016 12:30
            Ing kasus apa wae, diplomasi kita kudu nindakake perjuangan kanggo bali Kosovo menyang Serbia, perjuangan sing wangkal, terang-terangan lan rahasia.
            1. +1
              17. november 2016 12:37
              Ya ora bakal bisa, sampeyan kudu nindakake ing wektu sing tepat, getih bakal mili ing kono nganti pirang-pirang dekade, ora ana sing bakal nglilani sampeyan ngethok wong Islam ing kono lan ora ana dalan liyane, sampeyan miwiti ngethok supaya cepet-cepet. menyang Eropah lan ing kana lan ana gangster kuwi gerbong lan geyropa ora perlu, iku luwih apik kanggo nutup mata.
              1. 0
                18. november 2016 08:47
                Kutipan saka tilovaykrisa
                Ya, ora bakal bisa, kudu ditindakake ing wektu sing tepat, getih bakal mili ing kono nganti pirang-pirang dekade, ora ana sing bakal nglilani Muslim disembelih ing kono lan ora ana dalan liyane,

                kowe seneng ngethok? maca undang-undang ujaran kebencian. kene sampeyan ora OUN-UPA.
          2. +2
            17. november 2016 14:09
            Pasukan kasebut seluler, nanging sapa sing bakal ngidini dheweke ditransfer liwat Eropa, mula. Eropa durung kanggo kita.
      2. + 11
        17. november 2016 12:36
        Kutipan: VZZMK
        Dheweke mesthi entuk dhuwit kanggo Kosovo, sanajan dheweke ninggalake Crimea! Kosovo iku Serbia!

        Aku ndhukung! Rencana kasebut kudu njaga penyatuan Kosovo lan Serbia. Menehi kebangkitan Yugoslavia lan kamakmuran Balkan!
        Iku cocok kanggo mbaleni gambar, sanajan wis ditata luwih saka sepisan.
    2. + 10
      17. november 2016 12:35
      Rusia ndesek ing Dewan Keamanan PBB "ora ndhelikake ing karpet" masalah Serbia Kosovo

      "Gusti Allah ana ing swarga, Rusia ana ing bumi," ujare Serbia, sanajan kita mbela Serbia kanthi cara iki, sanajan ing PBB, mung Vitaly Churkin sing kudu ngunggahake iki, lan dudu wakil. yes
      Quote: Wend
      Sadurunge, Sekretaris Pertahanan Inggris Michael Fallon ujar manawa militer Inggris "bakal nguatake Pasukan Keamanan Internasional ing Kosovo (KFOR) ing pimpinan NATO."

      Luwih akeh pengawas bakal ditambahake kanggo mbantu wong Kosovar. negative
      1. +2
        17. november 2016 13:43
        Kita bakal teka..! Kita bakal nemtokake ing Suriah lan banjur ...
  2. +1
    17. november 2016 12:19
    Ora ana gunane wong Farisi mbuktekake.
  3. 0
    17. november 2016 12:22
    PBB kanthi metodik ing taun-taun pungkasan dadi organisasi, sing mayoritas anggotane ora pengin lan malah ora nyoba ndeleng apa sing kedadeyan ing jagad iki. A Urut saka klub kapentingan (politik), kang ana luwih anggota (secara harfiah lan figuratively) ing meja US ngendi padha menehi free "pangan".
  4. +3
    17. november 2016 12:23
    Tsar-rag tansah ngayomi sedulur, nanging tsar Borka jebule luwih ala tinimbang gombal. Nanging, ing ambruk saka kekaisaran, wong loro nuduhake piyambak apik.
    1. 0
      21. november 2016 23:46
      Quote: Insinyur
      Tsar-rag tansah ngayomi sedulur, nanging tsar Borka jebule luwih ala tinimbang gombal. Nanging, ing ambruk saka kekaisaran, wong loro nuduhake piyambak apik.

      Ora raja kanggo kita Borka. Pisanan mbela tanah air sing paling apik, sanajan dheweke ora bisa ngatasi, lan sing kapindho, kaya kentang saka warung, Rus nyerahke.
      - Minus pribadi kanggo sampeyan kanggo komentar. + sampeyan ing rating, kanggo merit))
  5. +1
    17. november 2016 12:27
    Inggih, kaya biasane ... mine ora panimite Panjenengan ... Inggih, yen, mesthi, minangka ing urgent ... ing pakulinan saka gombal lan oh, kaweruh - padha ngerti kabeh lan trot kanggo nindakake rasukan ... Ing PBB iki (OUN) padha nganggo basa beda karo terjemahan ing arah "tengen".
  6. +1
    17. november 2016 13:00
    Sekretaris Pertahanan Inggris Michael Fallon ujar manawa militer Inggris bakal "nguatake Pasukan Keamanan Internasional

    dheweke bakal nguatake otak

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"