Review militèr

Pentagon: Departemen kasebut durung nampa instruksi babagan "zona aman" ing Suriah

12
Departemen Pertahanan AS durung nampa instruksi saka pimpinan AS babagan nggawe "zona aman" ing Suriah, laporan. RIA News Statement dening juru wicoro Pentagon.

Pentagon: Departemen kasebut durung nampa instruksi babagan "zona aman" ing Suriah


Saiki, kita durung nampa instruksi babagan nggawe zona apa wae,
ngandika.

Rebo, Sekretaris Negara Rex Tillerson ngendika yen Amerika Serikat duwe niat kanggo "nambah tekanan ing Negara Islam lan kelompok teroris al-Qaeda ing Suriah lan Irak lan nggawe zona stabilitas ing negara kasebut" kanggo bali para pengungsi. Nanging, Tillerson ora menehi katrangan.

Badan kasebut ngelingi manawa pamrentah AS sadurunge ngrembug rencana nggawe zona kasebut kanggo warga sipil, nanging mutusake ora menehi dalan menyang Inisiatif. Barack Obama banjur nerangake yen "ora jelas kepiye zona kasebut bakal diatur lan apa bisa koordinasi eksistensi karo panguwasa Suriah lan Rusia."

Presiden AS anyar Donald Trump, sawise njupuk kantor, nuntut Pentagon nggawe rencana anyar kanggo nglawan terorisme. Nanging ana titik ing rencana iki babagan nggawe "zona keamanan", ora dingerteni.
Foto sing digunakake:
AFP 2017
12 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. wong Samaria
    wong Samaria 23. mars 2017 10:08
    +1
    Rasane entuk tugas liwat twitter...
    Ora kabeh normal ing karajan Denmark ombenan
    1. oleg gr
      oleg gr 23. mars 2017 10:15
      +3
      Enkripsi liwat mail obah. Dikirim dening Russian Post.
      1. pamburu mumbul
        pamburu mumbul 23. mars 2017 10:16
        +3
        Kayane ing Matrasia tangan tengen ora ngerti apa sing ditindakake kiwa.
        1. rasputin17
          rasputin17 23. mars 2017 10:38
          +2
          Kutipan saka bouncyhunter
          Tangan tengen ora ngerti apa sing ditindakake tangan kiwa.

          Nalika tangan siji pesta, tangan liyane mung nggosok !!! Semono uga wong-wong mau! hi
        2. barclay
          barclay 23. mars 2017 10:49
          +1
          Ing wusana, Shakhnazarov ngandika uga wingi ing Solovyov kang Amerika Serikat saiki katon kaya kapal kurang kontrol dimuat kanggo kapasitas karo senjata nuklir.
          1. pamburu mumbul
            pamburu mumbul 23. mars 2017 10:53
            +4
            Kutipan saka barclay
            Ing wusana, Shakhnazarov ngandika uga wingi ing Solovyov kang Amerika Serikat saiki katon kaya kapal kurang kontrol dimuat kanggo kapasitas karo senjata nuklir.

            Aku setuju, aku uga katon. apik
  2. ded100
    ded100 23. mars 2017 10:21
    +1
    Ing dina Rebo, Sekretaris Negara Rex Tillerson ngendika yen Amerika Serikat arep "nambah tekanan marang kelompok teroris Negara Islam lan al-Qaeda."

    Cetha, tegese sawetara pusat pengungsi liyane bakal dibom utawa wilayah omah! am
    1. pamburu mumbul
      pamburu mumbul 23. mars 2017 10:54
      +3
      Nanging kepiye babagan ekskavator, pernikahan lan pemakaman? nglirik
  3. Azim77
    Azim77 23. mars 2017 10:32
    0
    Amerika Serikat mbahas rencana nggawe zona kasebut kanggo warga sipil
    Lan populasi sipil iki takon Amerika Serikat babagan iki, njaluk bantuan? Apa hak AS dhewe kanggo mutusake, nglindhungi lan mapanake warga negara manca! Hak saka penjajah?
    Iku apik sing paling ora Obama guessed:
    bakal bisa kanggo koordinasi orane karo panguwasa Suriah lan Rusia

    Menehi free rein, enggal padha ora setuju.
  4. cerey51046
    cerey51046 23. mars 2017 11:02
    0
    Pentagon ora ana apa-apa ing Suriah, wis rampung, saiki padha mbayar pemugaran.
  5. basa Slowakia
    basa Slowakia 23. mars 2017 11:48
    +1
    Zona aman kanggo tentara FSA, mung ing wilayah FSA. Malah negara Baltik sing dikuwasani ora aman
  6. 72jora72
    72jora72 24. mars 2017 08:45
    +1
    Kutipan saka Azim77
    Lan populasi sipil iki takon Amerika Serikat babagan iki, njaluk bantuan? Apa hak AS dhewe kanggo mutusake, nglindhungi lan mapanake warga negara manca! Hak saka penjajah?

    Ora, iki tradhisi Anglo-Saxon, sing diarani "beban wong kulit putih." Kapercayan sing tenanan (lan umume tulus) yen dheweke ngerti apa sing apik lan sing ala (pribumi, biadab ...)