Review militèr

Detasemen Kurdi njupuk lapangan udara ing sisih kulon Raqqa

20
Saluran TV Al-Mayadin Libanon nglaporake manawa nalika perang kanggo kutha Raqqa ing Siria, pasukan koalisi anti-ISIS nguwasani lapangan terbang militer, sing dikuwasani para militan. Sadurungé kacarita nalika perang, bendungan paling gedhé ing SAR rusak. Kita ngomong babagan bendungan Tabka ing Kali Efrat. Fasilitas kasebut diluncurake dening spesialis Soviet ing taun 70-an. Bendungan kasebut nyimpen reservoir Al-Assad ing bank-bank.

Pesawat koalisi Amerika melu serangan udara ing Raqqa.

Detasemen Kurdi njupuk lapangan udara ing sisih kulon Raqqa


Sajrone perang sing diwiwiti, detasemen Kurdi bisa ngrebut lapangan udara ing cedhak Raqqa. Saliyane detasemen Uni Demokratik Suriah (formasi bersenjata Kurdi), sing didhukung dening Amerika Serikat, detasemen Arab melu operasi kasebut. Perwakilan saka formasi Kurdi ngucapake matur nuwun marang Donald Trump, nyatakake yen volume pitulungan karo tekane administrasi Amerika anyar wis tambah akeh.

Saiki, perang terus ing sisih kulon Raqqa, sing diarani ibukutha Suriah ISIS (*). Ing wektu sing padha, konsentrasi pasukan anti-ISIS saya tambah akeh, uga jumlah serangan udara ing posisi teroris.
20 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 210okv
    210okv 27. mars 2017 06:28
    +1
    Sawise kalah saka ISIS (dadi bakal kelakon, oh, ora enggal-enggal), wong Kurdi kudu dianggep.
    1. VZZMK
      VZZMK 27. mars 2017 07:44
      0
      Kutipan: 210 okv
      wong Kurdi kudu dianggep .. Sing padha, Suriah pra-perang manunggal bakal ora ana maneh.

      Kaya Irak. Ya, lan Turki ora bakal manis.
      1. Marksman
        Marksman 27. mars 2017 08:01
        +1
        Kita ngomong babagan pangkalan udara Tabka sing kondhang, dudu lapangan terbang. Kang, sawise ndandani landasan pacu, sengaja diunekake dening roh, bisa digunakake minangka pangkalan udara Amérika ...
        Suriah bakal luwih cilik tinimbang sing diarepake kanthi pesimis ...

        Kebeneran sing menarik.
        SAA banjir menyang Tabqa lan Raqqa saka El-Bab, IS draped. Pus padhang munggah Kurdi, tinimbang kulon Efrat. Banjur, Ujug-ujug, ijo mbukak ngarep kapindho. Laka.

        Cedhak Hama, padha nulis, nggebug T-90, yen ora 62/72, mesthi), ora murub, mandheg, kru katon mlayu.
        1. protos
          protos 27. mars 2017 08:55
          0
          bukaan ngarep ing Hama ora ana hubungane karo rakka, iki minangka gerakan Turki marang Saa (lan Federasi Rusia) kanggo ndhukung Kurdi.
          pungkasanipun, Suriah saiki clowning nyata, 2 negara sing tradisional ora ngerti apa-apa ing urusan lokal - Rusia lan Amerika Serikat, stupidly bisa kanggo Iran, nalika iku misale jek sing padha gelut saben liyane. Aku njupuk kuplukku menyang Persia, dheweke ngasilake suckers apik banget.
          1. Marksman
            Marksman 27. mars 2017 09:20
            0
            Bisa debat. Sawise nyekel a / b Jira, SAA bisa kanthi aman pindhah ing sadawane Efrat, sing nglawan rencana Belang kanggo ukuran Kurdistan. Mulane, mokal kanggo nolak partisipasi Washington kanggo nyurung roh-roh ing Hama.

            Iran bakal entuk kaya HR lanang kanggo partisipasi suam-suam kuku ing pertunjukan kasebut. Rega saka indecision.
          2. sgazeev
            sgazeev 27. mars 2017 17:24
            0
            Kutipan saka protoss
            bukaan ngarep ing Hama ora ana hubungane karo rakka, iki minangka gerakan Turki marang Saa (lan Federasi Rusia) kanggo ndhukung Kurdi.
            pungkasanipun, Suriah saiki clowning nyata, 2 negara sing tradisional ora ngerti apa-apa ing urusan lokal - Rusia lan Amerika Serikat, stupidly bisa kanggo Iran, nalika iku misale jek sing padha gelut saben liyane. Aku njupuk kuplukku menyang Persia, dheweke ngasilake suckers apik banget.

            Ing Rusia, dheweke mung ngerti masalah Timur Tengah, kita duwe sekolah Arab sing kuwat, nanging ora ana tutup kasur, kabeh ngganti "dock of all trades" McCain lan liya-liyane. Dheweke wis ora duwe ahli Soviet lan ora duwe spesialis ing Rusia.
        2. donavi49
          donavi49 27. mars 2017 10:04
          +2
          We tekan T-62M eyebrow bearer. Tank kapindho uga ditinggal amarga wedi. wong Siria.

          Lan sadurunge iku, ing panggonan sing padha, akeh 5 AK ditembak ing selfie utawa briefing.

          Umumé, 5AK durung nyengsemaken.
          1. wuh wuh
            wuh wuh 27. mars 2017 12:49
            +1
            Ana, ketoke, militan smashed markas, ngendi
            rapat dianakaké: Hizbullah, Iranians lan Siria
            bebarengan kacarita pati komandhan pinunjul
            1. Lelek
              Lelek 27. mars 2017 13:16
              0
              Kutipan saka: voyaka uh
              Ana, ketoke, para militan mbanting markas ing ngendi rapat kasebut dianakake: Hezbollah, Iran lan Siria.


              Ketoke ora militan, nanging Israel:
      2. Kelurahan Keenam
        Kelurahan Keenam 27. mars 2017 12:34
        0
        Ing mangsa ngarep, tambah Iran ing kene.
      3. Komentar wis dibusak.
    2. Stas157
      Stas157 27. mars 2017 10:42
      +4
      Kutipan: 210 okv
      Sawise kekalahan ISIS (dadi bakal kelakon, oh, ora suwe), wong Kurdi kudu dianggep ..

      mesthi! Lan bakal padha ngelingi sapa kang ngulungake wong-wong mau lan ngluncurake mungsuh sing paling awon menyang Siria.
      Kutipan: 210 okv
      Siria pra-perang sing padha lan bersatu ora bakal ana maneh. Sayange ..

      Kremlin mikir liyane. GDP iki, kanthi kabeh kekuwatane, nawakake Amerika supaya menang bebarengan karo ISIS ing Suriah. Kanggo sawetara alasan, dheweke ngluncurake Erdogan menyang Suriah, sanajan ora seneng karo wong Siria dhewe! Lan saiki kabeh! Mesthi ora bakal ana Suriah sing manunggal. Kremlin lan para mitra nuduhake.
    3. Alex_Gazenvagen
      Alex_Gazenvagen 27. mars 2017 23:58
      +1
      Sawise nyelehake senjata, aparat Kamentrian Luar Negeri bakal mlebu perang. Banjur kita bakal weruh apa sing kita "dagang".
  2. Spartanez300
    Spartanez300 27. mars 2017 06:29
    0
    Kampanye Suriah bakal dipérang, kaya Berlin ing sawijining wektu, dadi bagéan kulon lan wétan kanthi pengaruh Rusia lan Amerika Serikat.
  3. biaya
    biaya 27. mars 2017 06:30
    +3
    Perwakilan formasi Kurdi ngucapake matur nuwun marang Donald Trump

    Ngenteni sawetara wektu kanggo matur nuwun, Amerika bakal ngebom bendungan Tabka - kabeh Kurdistan ing mangsa ngarep bakal ana ing banyu. Banjur matur nuwun marang Trump lan ujar. Urip kaya ing Venice.
  4. svp67
    svp67 27. mars 2017 06:42
    +1
    Lapangan udara, mesthi, serius, aku ora bakal kaget yen Amerika bakal katon ing kono ...
  5. samarin1969
    samarin1969 27. mars 2017 06:44
    +3
    Kanthi nyekel lapangan udara, penerbangan AS pungkasane dadi pasukan utama ing perang iki ... Dadi "pristina" Amerika dumadi ing tengah wilayah kasebut.
  6. urman
    urman 27. mars 2017 07:01
    +1
    Iku misale jek sing karo bantuan saka Kurdi, Amerika wis lapangan udhara kanggo awake dhewe.
    Pisanan aku mikir nalika maca judhul.
    Lan padha kaya cockroaches, ngendi padha miwiti, iku hard kanggo njaluk nyisihaken saka wong-wong mau mengko.
  7. mareco
    mareco 27. mars 2017 07:27
    +2
    Nyatane, total logis saka tumindak AS. Dheweke, ora kaya kita, ora nyuda klompok pesawat.
    Dheweke nambah kontingen pasukan khusus, instruktur, lan malah narik artileri dhewe. Ya, lan padha begja karo allies - wong Kurdi sing pinter, kang ternyata.
  8. Thunderbolt
    Thunderbolt 27. mars 2017 09:10
    0
    Good luck kanggo wong Kurdi sing wani!
    1. Yeraz
      Yeraz 27. mars 2017 14:07
      +1
      Kutipan: Thunderbolt
      Good luck kanggo wong Kurdi sing wani!

      lan wong-wong Kurdi sing wani iki bakal nurut Damaskus resmi utawa bakal padha ing whim saka Amerika Serikat?