Review militèr

Pentagon rencana kanggo tuku 200 CH-53K King Stallion helikopter

9
Miturut portal Internet rns.online Kanthi referensi kanggo edisi Amerika Reuters, Lockheed Martin tanggal 30 Maret bakal ngrampungake kontrak karo Departemen Pertahanan AS kanggo produksi 200 helikopter transportasi abot saka modifikasi CH-53K King Stallion.



Biaya persetujuan kira-kira $ 27 milyar, sing $ 6 milyar kanggo nutupi biaya riset lan pangembangan. Rata-rata, biaya siji helikopter bakal tekan $ 105 yuta, kalebu suku cadang lan pangopènan.

Sikorsky CH-53K King Stallion minangka helikopter transportasi lan kargo abot sing dikembangake dening Sikorsky Aircraft ing taun 2015. Program CH-53K diwiwiti minangka extension saka 111 CH-53E. Ing taun 2000, ditemokake yen operasi helikopter sing kuat bakal nyebabake pangembangan sumber daya luwih awal tinimbang 2025, sing direncanakake bakal diganti. Kahanan kasebut saya tambah parah kanthi wiwitan CH-53E ing Afghanistan lan Irak. Kaya ing kasus UH-1Y, disimpulake manawa luwih becik mbangun mesin anyar tinimbang modernisasi mesin lawas. Ing Desember 2004, kontrak ditandatangani karo Sikorsky kanggo pangembangan CH-53K minangka bagéan saka program Heavy Lift Replacement CH-53X. Penerbangan pisanan ditindakake ing 2015.
Foto sing digunakake:
http://www.airwar.ru/enc/ch/ch53k.html
9 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 210okv
    210okv 29. mars 2017 07:10
    +1
    Iki akibate sing ana ing medhia Amerz.. "Setengah saka penerbangan ora bisa digunakake ... kabeh wis kadaluwarsa.." Ora gumun, lemah wis disiapake. Dheweke bisa mbayar..
  2. kobalt
    kobalt 29. mars 2017 07:10
    0
    Helikopter emas, Amerika kudu nguripake mesin cetak maneh.
    1. siberalt
      siberalt 29. mars 2017 07:20
      0
      Kepiye babagan kita? Iki quirks sing. keprungu
    2. SSR
      SSR 29. mars 2017 07:34
      + 11
      Quote: kobalt
      Helikopter emas, Amerika kudu nguripake mesin cetak maneh.

      Inggih, wong))) kepiye artikel kudu metu yen Amerika nyoba swiwi karo kothak lan remot kontrol kanggo $ 600, supaya langsung wagon saka "slop", iku worth nulis sing 200 turntables dipesen ing rega. luwih saka 100 yuta, dadi langsung emas ...)))
      Wong lanang, aku wani nganggep yen iki "dhuwit" nasional lan 100 yuta iku jumlah gedhe kanggo kita, nanging kanggo wong-wong mau kaya "300" yuta kanggo kita.
      PS.
      Malaysia lan India tuku pesawat euro, sanajan luwih larang tinimbang MiG kita lan wong India tuku Long Bow tinimbang "pamburu wengi" kita, mula bisa uga ora kabeh regane emas, kickback, lsp. Mungkin ana alasan objektif kanggo pilihan kasebut?
      Ing Malaysia, MiG kita ing lemah, mbok menawa Mikoyanites lan Rosoboronexport kudu ditendhang kanggo layanan njijiki, India duwe guyonan ing Su30 ... (kaco, nanging kaya ngono).
      1. Horst78
        Horst78 29. mars 2017 15:30
        0
        Kutipan saka S.S.R.
        Wong India duwe Su30 kanggo seneng-seneng ... nanging misale jek sing kita setuju modernisasi karo lokalisasi ing titik ...

        Umat ​​Hindu ngumpulake Su iki umume.
  3. A1845
    A1845 29. mars 2017 09:28
    0
    Helikopter ora kuwat ngguyu
    babagan bobot lepas landas, wis meh kejiret karo Mi-6 kita, sing wiwit mabur maneh ing taun landmark 1957. keprungu
    1. Johnhr
      Johnhr 29. mars 2017 13:27
      +1
      mung saiki sing sadurunge, stallion, kanthi massa ora kurang, luwih bisa maneuver tinimbang mi 6. helikopter pisanan saka kelas iki sing nggawe tong minyak.
      iki mesin Highly specialized sharpened istimewa kanggo kabutuhan tentara.
    2. Evgeny Goncharov (smoogg)
      Evgeny Goncharov (smoogg) 9 Februari 2018 11:55
      0
      lan ing ngendi mi-6 saiki?
  4. faiver
    faiver 29. mars 2017 14:10
    +2
    mobil dipercaya apik