Review militèr

Tu-22M3, Tu-95MS lan Il-76 bakal melu latihan Rusia-Tajik

14
Miturut informasi TASS, Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia ngumumake rencana kanggo narik bom jarak jauh Tu-22M3 lan operator rudal strategis Tu-95MS menyang latihan gabungan Rusia-Tajik, sing ditindakake wiwit 27 nganti 30 Maret:

Para kru pengebom jarak jauh Tu-22M3 lan operator rudal strategis Tu-95MS bakal melu ing bagean praktis saka latihan Rusia-Tajik gabungan, sing ditindakake ing tlatah Republik Tajikistan.



Tu-22M3


Minangka diterangno dening Kementerian Pertahanan Rusia, kru, sawise pirang-pirang jam penerbangan, bakal nindakake pamboman lan peluncuran rudal bersyarat ing lapangan latihan Kharbmaydon, Momirak lan Moskovsky sing ora dingerteni ing Tajikistan.

Saka pesawat Il-76, unit udhara bakal diluncurake kanthi nggunakake sistem parasut khusus "Crossbow".


Kaya sing kacathet, sistem parasut iki nduweni ciri unik sing ngidini mlumpat saka dhuwur maksimum sing diidini lan gerakan horisontal kanthi parasut menyang area tugas kanthi jarak nganti 40 km.

Saka 27 Maret nganti 30 Maret, komando gabungan lan latihan staf dianakake kanggo ngatur klompok gabungan pasukan Angkatan Bersenjata Federasi Rusia lan Tajikistan.
14 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. A1845
    A1845 29. mars 2017 10:51
    +2
    Thanks kanggo USSR kanggo kekuwatan militer kita!
    Tu-95 pekerja keras kanthi mesin NK-12, digawe kanthi bantuan spesialis Jerman!
    1. 210okv
      210okv 29. mars 2017 10:58
      +1
      Sampeyan bener. Prototipe yaiku mesin Jerman "Jumo 004" .. Nanging iki umume ora relevan .. Asia Tengah minangka wilayah sing dituju ISIS kanthi jelas saka Suriah, Irak .. Utawa luwih saka Amerika Serikat ..
      Kutipan: A1845
      Thanks kanggo USSR kanggo kekuwatan militer kita!
      Tu-95 pekerja keras kanthi mesin NK-12, digawe kanthi bantuan spesialis Jerman!
      1. Alex_Tug
        Alex_Tug 29. mars 2017 11:58
        0
        Asia Tengah iku wilayah sing ISIS cetha tumuju lan tumuju ana saka Suriah, Irak .. Utawa luwih, saka USA.
        Ing gunung, sampeyan ora bisa ngebom Tu-shkami akeh.
    2. Alex_Tug
      Alex_Tug 29. mars 2017 11:56
      +1
      Tu-95 pekerja keras kanthi mesin NK-12, digawe kanthi bantuan spesialis Jerman!
      Kamulyan kanggo insinyur (apa Jerman utawa Rusia).
  2. Tur
    Tur 29. mars 2017 11:15
    +2
    Panganggone pasukan strategis kanggo nglawan terorisme mung dibenerake yen terorisme minangka terorisme negara.
    Minangka, contone, tumindak Amerika Serikat.
    Pengalaman nindakake operasi militèr ing Suriah wis nuduhake yen nggunakake efektif saka Angkatan Aerospace Rusia wis dijamin dening lokasi obyek ing sak panggonan: markas, personel, depot amunisi, peralatan, etc.
    Ing kasus panyebaran kasebut, efektifitas serangan rudal nol.
    Pitakonan muncul minangka kenapa dana lan peralatan iki ditarik ing Tajikistan?
    Yen ana bebaya teroris sing nyusup ing darat, mula kudu dikuatake kanthi kabeh cara sing kasedhiya.
    Lan karusakan saka lemah subur kanggo kolom kalima utama.
    Sajrone taun-taun bantuan kita kanggo "republik persaudaraan" bisa nggawe institusi pendidikan tertutup sing bakal dilatih senapan bermotor, tanker, tentara meriem, lan liya-liyane. spesialis.
    Kanggo nyiapake miturut standar kita pengawal tapel wates, karyawan badan khusus.
    Banjur kita ora kudu campur tangan ing petualangan sing ora bisa dipercaya.

    Mungkin aku salah.
    Nanging kaya ngono aku ndeleng.
    1. 210okv
      210okv 29. mars 2017 11:23
      0
      Ya pancen bener.. Saiki sampeyan kudu mbenerake kabeh kesalahan lan kesalahan ing kebijakan luar negeri 20 taun kepungkur..
      Kutipan saka demo
      Panganggone pasukan strategis kanggo nglawan terorisme mung dibenerake yen terorisme minangka terorisme negara.
      Minangka, contone, tumindak Amerika Serikat.
      Pengalaman nindakake operasi militèr ing Suriah wis nuduhake yen nggunakake efektif saka Angkatan Aerospace Rusia wis dijamin dening lokasi obyek ing sak panggonan: markas, personel, depot amunisi, peralatan, etc.
      Ing kasus panyebaran kasebut, efektifitas serangan rudal nol.
      Pitakonan muncul minangka kenapa dana lan peralatan iki ditarik ing Tajikistan?
      Yen ana bebaya teroris sing nyusup ing darat, mula kudu dikuatake kanthi kabeh cara sing kasedhiya.
      Lan karusakan saka lemah subur kanggo kolom kalima utama.
      Sajrone taun-taun bantuan kita kanggo "republik persaudaraan" bisa nggawe institusi pendidikan tertutup sing bakal dilatih senapan bermotor, tanker, tentara meriem, lan liya-liyane. spesialis.
      Kanggo nyiapake miturut standar kita pengawal tapel wates, karyawan badan khusus.
      Banjur kita ora kudu campur tangan ing petualangan sing ora bisa dipercaya.
      Mungkin aku salah.
      Nanging kaya ngono aku ndeleng.
      1. Sauron80
        Sauron80 29. mars 2017 13:03
        0
        Inggih, ing negara kita, minangka tansah, saben wong wiwit nglakoake mung nalika pitik jago panggang peeps ing bokong.
    2. Igor V
      Igor V 29. mars 2017 11:42
      0
      Ya, luwih becik nutup tapel wates! Wong-wong sing wis menyang Pamir ngerti yen iki ora mungkin.
    3. Alex_Tug
      Alex_Tug 29. mars 2017 12:00
      0
      Yen ana bebaya teroris sing nyusup ing darat, mula kudu dikuatake kanthi kabeh cara sing kasedhiya.
      Intelligence, pager dawa banget dibutuhake.
  3. garnik
    garnik 29. mars 2017 11:19
    +3
    Tajikistan minangka negara ing ngendi Rusia kudu ana ing kabeh wilayah. Etnis sing cedhak karo Iran, aku rumangsa bisa dadi sekutu sing bisa dipercaya yen mung Rusia sing konsisten ing urusane.
    1. Igor V
      Igor V 29. mars 2017 11:32
      +3
      Spesialis nyebutake wong Tajik "Slavs of Asia", amarga dheweke duwe macem-macem bangsa ing negara kasebut. Lan Semyonov Tien-Shansky nulis kaya mangkene: "Yen ana wong sing ngandhani yen wong Tajik ora kaya wong Rusia, dheweke ora ngerti Tajik." Dadi kita kudu gotong royong. Lan sikap sing apik marang Rusia ing Tajikistan uga bakal mengaruhi hubungan karo negara-negara tanggane, Timur, sampeyan ngerti.
      1. Humpty
        Humpty 29. mars 2017 11:49
        0
        Kutipan: Igor V
        Lan Semyonov Tien-Shansky nulis kaya mangkene: "Yen ana wong sing ngandhani yen wong Tajik ora kaya wong Rusia, dheweke ora ngerti Tajik."

        Dhèwèké nulis, ngitung, lan nggawé peta akèh bab liyané. Ana sing banjur nemokake konfirmasi. Lan ing ngendi dheweke bisa ndeleng akeh wong Tajik saka St. Petersburg ing abad kaping 19 kanggo nggawe kesimpulan sing kuat ...
        1. Sauron80
          Sauron80 29. mars 2017 13:06
          0
          https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B5%D0%BC%
          D1%91%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%A2%D1%8F%D0%BD-%D0%A8
          %D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9,_%D0%9F%D1%9
          1%D1%82%D1%80_%D0%9F%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B
          2%D0%B8%D1%87
          Waca, yen ora, sampeyan dilarang ing Google))
          1. Humpty
            Humpty 29. mars 2017 13:39
            0
            Kutipan saka Sauron80
            Waca, yen ora, sampeyan dilarang ing Google))

            Yen pancene kasengsem ing apa tampilan kritis sandi bagean saka kegiatan saka wong, mesthi padhang, nanging kang manfaat sing mbokmenawa overestimated, disambungake karo, Aku propose kanggo ngrembug ing "PM".