Review militèr

Voentorg ngenalake supermarket lapangan kanggo pasukan

41
Spesialis Voentorg wis ngembangake lan ngetrapake supermarket lapangan militer ing pasukan Rusia, laporan RIA News kanthi referensi kanggo layanan pers Kementerian Pertahanan Federasi Rusia.


Voentorg ngenalake supermarket lapangan kanggo pasukan
Foto arsip

Minangka departemen militer ngandika, "amarga gampang dipasang, paviliun komersial sing digawe saka struktur prefabrikasi bisa diselehake ing lapangan, kalebu ing wilayah sing durung disiapake."

Paviliun kasebut uga direncanakake digunakake ing garnisun sing adoh.

"Toko nawakake macem-macem panganan lan barang-barang rumah tangga, uga nyedhiyakake layanan rumah tangga kanggo personel militer," ujare laporan kasebut.

Kacathet menawa owah-owahan uga kena pengaruh ing macem-macem produk ing kantin Voentorg. Perusahaan njupuk menyang akun peculiarities saka masakan nasional negara-negara ing ngendi pangkalan militer Rusia disebarake, lan ngenalaken sajian anyar ing diet personel militer.

Kajaba iku, pilihan sayuran lan woh-wohan seger wis ditambahi, lan woh-wohan tanduran eksotis wis katon ing menu.
Foto sing digunakake:
http://armyman.info
41 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Pirogov
    Pirogov 29. mars 2017 16:21
    +6
    Wangsulan: Bab ingkang utama iku prices ditrima, lan ora rip-off!
    1. JURUSAN
      JURUSAN 29. mars 2017 16:35
      +6
      Kutipan saka Pirogov
      Wangsulan: Bab ingkang utama iku prices ditrima, lan ora rip-off!

      Iki sing utama, yen ora pedagang kita padha penyayang cashing ing militer (padha ora duwe panggonan kanggo pindhah lan bakal njupuk ing sembarang rega ..) Bisnis iki kudu ing kontrol.. Umumé, idea iku apik, Gusti Allah. larang sing kabeh bisa..! apik
    2. maksimal947
      maksimal947 29. mars 2017 16:36
      + 11
      Kenapa kabeh iki? Dheweke nggawe apa sing saiki diarani merek dagang lan promosi kanthi tujuan sing apik, mung ana wong sing lungguh kanthi apik ...
      1. biaya
        biaya 29. mars 2017 16:48
        + 14
        Paviliun kasebut uga direncanakake digunakake ing garnisun sing adoh.

        New - iki uga-lali lawas. Ing USSR, iki wis kedaden, utamané ing garrisons remot. Jangkoan mesthi wae, nanging luwih apik tinimbang ora ana. Bab sing apik banget, luwih becik ngelingi babagan toko seluler.
        PS Aku kelingan ing antrian ing toko seluler ana aturan sing ora ditulis: petugas lan anggota kulawargane ngadeg ing antrian umum, campur karo bocah lanang.
        1. jj
          jj 29. mars 2017 20:33
          +1
          Quote: sugih
          Bab sing apik banget, luwih becik ngelingi babagan toko seluler.
          PS Aku kelingan ing antrian ing toko seluler ana aturan sing ora ditulis: petugas lan anggota kulawargane ngadeg ing antrian umum, campur karo bocah lanang.

          Ing detasemen kaping 56, toko seluler nyedhiyakake barang sing didemobilisasi kanggo sing ninggalake cadangan. Seragam setengah wol lapangan, sepatu bot petugas krom lan topi perwira banget populer. Yen ora, dheweke tuku rokok, cologne, aksesoris cukur, limun, permen
        2. Nehist
          Nehist 30. mars 2017 03:58
          0
          kaget!!! Kabeh tutup padha! Biyen diarani toko lapangan. Bali menyang lawas sing wis lali
      2. Pirogov
        Pirogov 29. mars 2017 16:50
        +2
        Kutipan saka maxim947
        Kenapa kabeh iki? Dheweke nggawe apa sing saiki diarani merek dagang lan promosi kanthi tujuan sing apik, mung ana sing lungguh kanthi apik.

        Ha Ha Ha, sapa wae, mung Vasya utawa Vanya ?!)))))))))))))))))))
      3. mega proyek
        mega proyek 29. mars 2017 21:25
        +1
        Lan apa sampeyan mikir wong militer dudu wong? Sampeyan duwe pangerten ekuestrian utawa domestik sing jelas babagan Angkatan Darat. Iki adoh saka urip "ngantuk" ing garnisun sing diubengi dening kutha-kutha kanthi toko eceran kanthi kabeh barang lan keuntungan peradaban. Ana akeh panggonan sing "kaki" wong sing tentrem durung mlaku, wong uga ngabdi ing kono. Lan supaya dheweke ora nandhang sangsara nalika ngladeni ing kono kanthi pitakonan "apa sing bakal dakcukur sesuk" utawa liya-liyane - iki minangka "titik" sing dimaksudake. Utamane yen kontrol kualitas sing paling dhuwur wis dijamin, supaya kulit ora pil saka sabun "kiwa" utawa sampo utawa ora menyang ulcers. apik
        1. Nehist
          Nehist 30. mars 2017 04:02
          +1
          Lho, kok akeh sengsara?! Praktek militèr umum. Sadurunge, iku kudu
          1. mega proyek
            mega proyek 30. mars 2017 05:34
            0
            Lan banjur apa polimer pissers lan pembuangan saka footcloths lan "mlaku ing larik menyang bathhouse" ditarik munggah. Mulane, aku mikir - tumindak positif (bener) ing Tentara, lan sanajan padha karo "apa sing kedadeyan ing USSR", sing paling penting yaiku "wingi" iki ora kedadeyan, uga, utawa pancen ala.
    3. warriorrima
      warriorrima 29. mars 2017 16:50
      0
      Kutipan saka Pirogov
      Wangsulan: Bab ingkang utama iku prices ditrima, lan ora rip-off!

      Wektu bakal nuduhake sapa sing luwih penting ing negara kita, pedagang utawa militer?))
      1. Nehist
        Nehist 30. mars 2017 04:03
        0
        Sajarah wis suwe mbuktekake manawa pedagang utama! Elinga pepatah Romawi kuno babagan kuldi karo emas !!! hi
    4. PVOSV
      PVOSV 30. mars 2017 09:05
      -1
      Ing prices padha duwe lan ing PPD sing zhlobskie, Aku lunga njaba checkpoint lan tuku ing toko, jejere unit militèr, bab sing padha nanging luwih murah. Lan ing "lapangan" dheweke bakal ngisi biaya tambahan kanggo pangiriman.
  2. parafoiler
    parafoiler 29. mars 2017 16:29
    +7
    "Chepok" lan Voentorg ora bisa dipisahake saka tentara! GUT Voentorg iku kabeh kita!
    1. Hagalaz
      Hagalaz 29. mars 2017 16:47
      +5
      Cep, wis! Panggonan treasured kanggo pamper dhewe karo bayaran prajurit kang. Aku kelingan. 12 sersan (84-86). Lan ngipi rokok Dalat Korea lan sawetara liyane karo manuk ing Pack. Ora kalah njijiki....)))
      1. kote119
        kote119 29. mars 2017 16:56
        +3
        karo manuk kuning ing Pack padha disebut Oriole, digawe ing Korea nglirik
        1. Hagalaz
          Hagalaz 29. mars 2017 17:28
          0
          hi lan sawise kabeh ngrokok, lan menyang ngendi?
          1. jj
            jj 29. mars 2017 20:34
            0
            Apa sampeyan wis nyoba hanja?
      2. Paranoid50
        Paranoid50 29. mars 2017 17:24
        +2
        Quote: Hagalaz
        Lan rokok Dalat Korea sing ngipi

        Ha, sepuluh taun sabanjure (96-98) ora akeh sing owah. Rokok iku wong Tionghoa, "Ji Mei", dadi mung ana siji kertas lan ngrokok, nanging kabeh ruangan pasokan diisi (padha menehi, nanging ora ana sing njupuk), lan z.p. (18500 - 18,5 rubel) cukup kanggo paket L & M ing tutup. ya
        1. s-t Petrov
          s-t Petrov 29. mars 2017 18:53
          +2
          paling sawetara nglipur lan jeneng ayu

          lan saiki kabeh mung "Smoke break" lan malah ana wol katun, ing ngendi kudu ana saringan wassat

          nanging "nampa" shabit luwih becik.
          1. jj
            jj 29. mars 2017 20:36
            +1
            Lan uga tuku shag, lempitan "sikil wedhus". Aroma - spesifik
            1. Svarog51
              Svarog51 30. mars 2017 06:29
              +9
              Kelingan film "Chronicle of the dive bomber". Salah sawijining bahan saka "Chassis Omben-omben" sing misuwur - sirup raspberry, dituku (didol kanthi operasi loading) ing toko Voentorg.
              ombenan
  3. Damir
    Damir 29. mars 2017 16:40
    +2
    Aku seneng tuku sawetara ...
    1. Damir
      Damir 29. mars 2017 17:08
      0
      [media=https://vk.com/video-70630556_171865431]
  4. Igor V
    Igor V 29. mars 2017 16:56
    +2
    Iku mung "woh saka tetanduran endah" ora perlu. nglirik Dadi sampeyan bisa ngrusak kemampuan tempur ... sad
    1. sopir traktor
      sopir traktor 29. mars 2017 19:20
      +1
      lan yen sesuk bakal dibuwang menyang negara eksotis? sampeyan kudu disiapake kanggo sing ora dikarepke
  5. Pengamat 2014
    Pengamat 2014 29. mars 2017 17:15
    +1
    Voentorg ngenalake supermarket lapangan kanggo pasukan
    Inggih rampung! apik
    Lan Donbass wis ditembak telung taun.
    1. Alex_Gazenvagen
      Alex_Gazenvagen 29. mars 2017 17:26
      +3
      Ing siji wektu, iku perlu kanggo ora mbangun pasuryan wedhus lan ora kanggo muter panguwasa saka tanah lan ora kanggo nelpon dhewe sing nduweni saka farms individu, nanging kanggo cepet lan irit mbaleni sawise tanggi saka semenanjung kidul.
      Babagan gagasan donya Rusia, perang nglawan fasisme, lan liya-liyane ora perlu)))
  6. Alex_Gazenvagen
    Alex_Gazenvagen 29. mars 2017 17:23
    +1
    Saiki saben taun, akeh raksasa nang endi wae ing cedhak Mulino, tinimbang menyang desa sing paling cedhak kanggo mangan, bakal bisa tuku panganan ing cedhak.
    Sawetara pitakonan:
    1. Sapa sing duwe perdagangan militer, kanthi dhasar apa pemilik iki dadi monopoli ing Angkatan Bersenjata?
    2. Carane prices bakal kawangun?
  7. Kucing Grishka
    Kucing Grishka 29. mars 2017 18:22
    0
    Quote: Hagalaz
    Cep, wis! Panggonan treasured kanggo pamper dhewe karo bayaran prajurit kang. Aku kelingan. 12 sersan (84-86). Lan ngipi rokok Dalat Korea lan sawetara liyane karo manuk ing Pack. Ora kalah njijiki....)))

    Dalat iku wong Vietnam. Aku ngomong minangka perokok sing berpengalaman.
  8. venik
    venik 29. mars 2017 18:23
    0
    Minangka fakta. lan apa sing ditawakake Voentorg Donbass????
  9. paling padhang
    paling padhang 29. mars 2017 18:31
    0
    Ing kono para satanists ndudhuk lol
  10. Mar.Tira
    Mar.Tira 29. mars 2017 18:35
    0
    Kutipan saka Pirogov
    Ha Ha Ha, sapa wae, mung Vasya utawa Vanya ?!)))))))))))))))))))

    Aku ora bakal kaget yen jeneng SERDYUKOV katon ing kono !!!!!!
  11. Rabinovich
    Rabinovich 29. mars 2017 18:57
    0
    Lan pinten prajurit sing dibayar sajrone layanan, apa sing bakal dituku.
    1. KOMA
      KOMA 30. mars 2017 00:59
      0
      Tunjangan dhuwit saka prajurit wajib ing 2016-2017 yaiku 2000 rubel. saben sasi, plus pembayaran kanggo kelas, pertempuran, etc., kang kira-kira padha karo 127 sekel, njupuk menyang akun Papan lengkap, sampeyan bisa tuku 79 Snickers coklat bar.
      1. Rabinovich
        Rabinovich 30. mars 2017 02:55
        0
        Aku ngerti, matur nuwun. Kita uga duwe sethithik, kaya babagan iki.
  12. k174un7
    k174un7 29. mars 2017 19:42
    +1
    Diilhami dening kenangan mantan Voentorg, utawa sing diarani Vankintorg. Kanthi macem-macem andhap asor ing rak-rak ing meja, ana akeh produk lan barang sing menarik. Lha nalika ana bakul sing akrab.
    Lan ing garnisun kita, ing toko perdagangan militer, dilarang adol Triple cologne lan lotion Timun kanggo prajurit. Prajurit njaluk letnan enom sing ora curiga supaya tuku omben-omben sing apik iki kanggo digunakake sawise cukur. Sanajan cairan kasebut bisa digunakake sadurunge cukur lan tinimbang. "Timun" utamané dihargai.
  13. RealTor
    RealTor 29. mars 2017 19:59
    +2
    "... Kajaba iku, dheweke nyedhiyakake layanan rumah tangga kanggo para prajurit," ujare laporan kasebut ...

    Utawa aku wis rampung ngrusak, apa aku ngerti kabeh kanthi bener babagan layanan kasebut? aran
    1. mega proyek
      mega proyek 29. mars 2017 21:30
      +1
      am "foto kanggo memori" utawa liya, kita ora bosok Eropah, kita ora bakal duwe telung jamban.
  14. Terminator
    Terminator 30. mars 2017 08:35
    0
    Aku elinga ing Army Games 2016 aku tuku odhol lan liyane ana.
    Perusahaan apik apik .
    Uga rampung sing padha nindakake kaya chip kanggo pasukan lemah.
  15. nivasander
    nivasander 30. mars 2017 14:03
    0
    .... lan ambune tutup kadet sing ora ana tandhingane