Review militèr

Klompok khusus Angkatan Bersenjata Ukraina teka ing Donbass kanggo ngubur atusan wong mati

28
Warta Informasi "Musim semi Rusia" nglaporake yen tanggal 25 Maret, tim telusuran Angkatan Bersenjata Ukraina teka ing wilayah distrik Artyomovsky ing wilayah Donetsk. Miturut sawetara laporan, kita ngomong babagan wiwitan karya ing panemuan lan ekshumasi sisa-sisa prajurit Ukrainia sing tiwas nalika perang ing jembatan Debaltseve sing diarani, sing dadi ketel liyane kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina. .

Klompok khusus Angkatan Bersenjata Ukraina teka ing Donbass kanggo ngubur atusan wong mati


Materi kasebut nyatakake yen kelompok telusuran dipimpin dening Letnan Kolonel Angkatan Bersenjata Ukraina Yuriy Korniychuk. Petugas Ukrainia liyane uga katon ing pesen kasebut - Letnan Viktor Romanyuk lan Mayor Yuriy Sapozhnik.

Elinga yen, miturut data resmi panguwasa Ukraina, kerugian ing wilayah pemukiman Debaltseve minangka bagéan saka Angkatan Bersenjata Ukraina lan Pengawal Nasional ora luwih saka 10 wong sing tiwas lan 100 sing tatu. . Sumber independen nyatakake yen luwih saka 1,2 prajurit Ukrainia tetep ana ing tanah Debaltseve. Mung bagean cilik saka jumlah wong mati sing dikubur maneh. Ora ana organisasi hak asasi manungsa siji-sijine sing ujar manawa akeh prajurit Ukraina sing tiwas ing kawah sing isih tetep tanpa dikubur maneh.

Sauntara kuwi, ing wilayah pemukiman Shchastia, pasukan keamanan Ukrainia nglengkapi posisi karo trenches lan dugouts ing kuburan desa. Ironi ing kasus iki meh ora cocog, nanging Angkatan Bersenjata Ukraina ora bakal menehi kesempatan kanggo langsung dikubur yen ana perang sing ora sukses kanggo awake dhewe, miturut kabeh kanon. Wartawan militer saka edisi NewsFront nuduhake pamikiran iki, nerbitake video posisi Ukrainia ing pekarangan gereja.

Foto sing digunakake:
RIA Novosti Ukraina
28 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. biaya
    biaya 29. mars 2017 16:25
    +5
    Aneh yen komisi Angkatan Bersenjata Ukraina kabeh saka militer. Nganti saiki, miturut data resmi ing "alun-alun", ewonan prajurit "dikubur" kasebut kadhaptar minangka ilang utawa "diculik lan dipeksa dening separatis." Ketoke, saiki wektune kanthi tenang "nggali" lan, tanpa nggawe keributan, "nutup masalah kasebut." Iki sing ditindakake tim Letnan Korniychuk saiki.
    1. JURUSAN
      JURUSAN 29. mars 2017 16:29
      +6
      Quote: sugih
      Aneh yen komisi Angkatan Bersenjata Ukraina kabeh saka militer

      Aku uga mangu-mangu banget babagan keprihatinan sing cetha banget kanggo para prajurit sing tiba! Intelijen ing salah sijine jabatan DPR, sadurunge provokasi gedhe ... (pinten mayit sing diobong ing krematorium seluler..?) Aku ora percaya yen kabeh ...
      1. Pengamat 2014
        Pengamat 2014 29. mars 2017 16:53
        +4
        JURUSAN hi
        Aku uga mangu-mangu banget babagan keprihatinan sing tiba-tiba kanggo para prajurit sing tiba.
        Padha ndhelikake kerugian, lan ing guise saka Rajapati antarane sipil lan eksekusi milisi.
        1. JURUSAN
          JURUSAN 29. mars 2017 18:44
          +5
          Kutipan: Observer2014
          Padha ndhelikake kerugian, lan ing guise saka Rajapati antarane sipil lan eksekusi milisi.

          Nanging sampeyan bener, aku ora langsung mikir babagan iki ... Ing Rusia lan Novorossia, sawise kabeh, suwe-suwe padha nyusun sing diarani "buku putih" ing ngendi kekejeman junta dicathet.. Sawise kabeh, ana ewu korban antarane populasi sipil lan ora mung saka bombing lan skirmishes .. Punika bajingan, iku tegese padha arep drape, utawa paling kamungkinan lagi nyiapake kudeta kanggo nulis mati kabeh ing Parashenko . Iki ora bisa diijini
      2. Nyrobsky
        Nyrobsky 29. mars 2017 21:04
        +2
        Quote: DEPARTEMEN
        Aku uga mangu-mangu banget babagan keprihatinan sing cetha banget kanggo para prajurit sing tiba! Intelijen ing siji tembung saka posisi DPR, sadurunge provokasi gedhe ... (pinten mayit sing diobong ing krematorium seluler..?) Aku ora percaya yen kabeh..

        Aku setuju. Kayane ora suwe dheweke kudu ninggalake wilayah kasebut, lan kanggo ngilangi kemungkinan panguwasa LDNR menehi kuburan massal menyang komunitas jagad ing wilayah sing dikuwasani para pemburu, dheweke mutusake kanggo ngresiki. dosa. Paling kamungkinan, kabeh lan kabeh wong sing digali bakal dikremasi ing krematorium seluler sing padha. Ora ana sing bakal keganggu nindakake pemeriksaan genetik lan nemtokake identitas wong sing wis mati.
    2. kirieeleyson
      kirieeleyson 29. mars 2017 17:41
      +2
      Supaya kejahatan perang ora duwe struktur, padha ngresiki jejak. Ora awak, ora bisnis.
      Pikiran munafik langsung katon, iki sing mbedakake bando taun 90-an. ora
  2. Alloh
    Alloh 29. mars 2017 16:25
    +3
    Nyiyapake kanggo lemah.
    1. NEXUS74
      NEXUS74 29. mars 2017 16:53
      +3
      Kutipan saka Salat
      Nyiyapake kanggo lemah.

      Dheweke kanthi ati-ati ora pengin ngrusak lemah, mula krematoria seluler ing sadawane garis ngarep bisa ditindakake kanthi telung shift.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. NEXUS74
          NEXUS74 29. mars 2017 17:16
          + 16
          Quote: Miturut cymbals
          Ing urip, Ali mung kromosom ekstra. Kabeh pitakonan lan nesu ditujokake menyang menteri budaya sampeyan saka Madinah. Dikandhakake yen sing kasebar duwe kromosom ekstra, yaiku mudhun.

          Opo...kowe netes saka ngendi, pan-headed? Dirilis saka Censor utawa mung Nazi frostbitten? Apa sampeyan lali, lara? wassat
          1. 79807420129
            79807420129 29. mars 2017 17:36
            + 11
            Kutipan: NEXUS74
            Opo...kowe netes saka ngendi, pan-headed?

            Ya, aku mbokmenawa arep njupuk karo cymbals. wassat
          2. Komentar wis dibusak.
  3. 210okv
    210okv 29. mars 2017 16:26
    +3
    Ya, dheweke bakal nggali nganti 1,2 ewu sing ilang sing tiwas amarga prentah pidana.
  4. Glowworm
    Glowworm 29. mars 2017 16:28
    0
    Lha, ora ana sing ditinggal. Ora liyane, ora sampeyan. Malah sawise mati sing terakhir.
    1. Votyak
      Votyak 29. mars 2017 16:43
      0
      Wong mati ora duwe istirahat...
  5. sumringah
    sumringah 29. mars 2017 16:29
    +1
    APU cedhak Shchastya ndhudhuk parit kanggo awake dhewe ing kuburan. Uh-uh Rasa seneng ngrokok utawa intravena diterbitake?
  6. Irek
    Irek 29. mars 2017 16:31
    + 16
    Nanging padha arep "ngobong wool katun."
    1. Olegmog
      Olegmog 29. mars 2017 16:44
      +8
      Irek, kok posting gambar ngono?
      1. mega proyek
        mega proyek 29. mars 2017 21:18
        +3
        Dheweke nindakake perkara sing bener - "mati asu kanggo asu!" Lan banjur akeh ing Ukraina wiwit lali apa Perang lan mikir sing "saka tas lan saka pakunjaran" bakal pindhah menyang trenches sepi, uga, matèni sethitik lan ngrampog "non-manungsa" Donbass! am Kita kudu ngelingake, amarga cepet utawa mengko perang bakal teka ing wilayah "tentrem" ing Ukraina! Lan adoh saka ing bayonet saka tentara Donbass, nanging ing paling wilayah bakal ana Makhnovshchina karo Petliurism!
    2. Pakdhe
      Pakdhe 29. mars 2017 18:18
      +3
      Quote: Irek
      sawise kabeh, padha arep "ngobong katun wool."

      Wulu kapas dadi wol kaca. Iku ora kobong, nanging pricks banget. Lan supaya gambar dadi, iku bebener urip. Aku bisa ngomong kanthi yakin yen foto operasi abdomen utawa kobong luwih njijiki.
      1. medvedron
        medvedron 30. mars 2017 07:44
        +1
        Pakdhe, aku ora bakal mbantah karo sampeyan, nanging foto-foto para pejuang DNR sing wis mati, sing dipasrahake dening Ukrainia, katon luwih ala. Aku kanggo jenderal sofa.
  7. avg-mgn
    avg-mgn 29. mars 2017 16:39
    +8
    Aku percaya yen aktivis hak asasi manungsa lan ibu-ibu terus-terusan njaluk bali saka prajurit sing diculik lan ditawan saka Angkatan Bersenjata Ukraina. lan wiwit ora ana 1200 wong ing panangkaran lan pakunjaran LDNR, iku perlu kanggo numpes mayat wong mati, yen ora, sampeyan kudu ngenali pati wong lanang lan mbayar ganti rugi lan pensiun.
  8. APASUS
    APASUS 29. mars 2017 20:52
    +3
    Aku ora bakal mbuktekake apa-apa, aku mung ngliwati tembung wanita kasebut, obrolan kasebut kedadeyan kira-kira sewulan kepungkur. Nalika aku ngerti, dheweke manggon nang endi wae ing cedhak utawa ing dalan menyang kuburan Ivano-Frankivsk. Tak ujar manawa panguburan ditindakake saben dina lan dikubur nganti wong 10. Malah ngelingi pati sipil, iki akeh banget kanggo kutha kasebut, nanging aku mikir yen iki pancen militer, sing dheweke konfirmasi.
    1. Canecat
      Canecat 29. mars 2017 23:42
      0
      Populasi kutha kasebut wiwit tanggal 1 Maret 2015 ana 226 jiwa lan 594 jiwa saka populasi saiki .... dadi 229 wong kasebut minangka wong tuwa, utamane kanggo kutha kanthi populasi sing kaya ngono, iki minangka statistik kematian normal.
      1. medvedron
        medvedron 30. mars 2017 07:40
        0
        Canecat, nanging sampeyan ora nganggep manawa kanggo kutha cilik kasebut, kudu ana paling ora rolas kuburan, lan saiki ngira kabeh ukuran yen 8-9 wong dikubur ing saben.
  9. technokrat
    technokrat 29. mars 2017 22:22
    0
    Quote: Votyak
    Wong mati ora duwe istirahat...

    Pangandikane mangkene: "Wong mati ora duwe isin." Maksudku, yen prajurit mati, malah kalah banget ora isin: dheweke ora bisa menehi luwih saka nyawane dhewe.
    Nanging iki ora ditrapake kanggo ukrovoiny; kanggo perang karo wong iku isin, preduli saka pangkat militèr lan asil saka perang.
    Kanggo pamrentah anti-rakyat, rakyate dhewe minangka "milih" ing wektu tentrem utawa "pakan meriam" ing jaman perang. Lan saiki kita ndeleng sing anyar: wong minangka bukti ...
    1. yowis
      yowis 29. mars 2017 23:08
      0
      Prajurit ora kudu melu ing sembarang kakuwasan. Peserta ing acara kasebut dudu prajurit. Ing kasunyatan, iki punishers, ing isi padha marauders. Yen ana wong sing mlebu perang amarga bodho, mula iki masalahe. Kriteria wong yaiku tumindake wong iki, yaiku. fakta sosial (V.I. Lenin).
  10. medvedron
    medvedron 30. mars 2017 07:47
    +1
    Sing paling awon yaiku Angkatan Bersenjata Ukraina ngrampungake bagean sing akeh banget saka wong-wong sing wis mati iki, mula dheweke ngerti ngendi goleki.
  11. mengeti
    mengeti 30. mars 2017 08:35
    +1
    Kabeh babagan potheads ora kaya wong.
  12. Peteng_Filin
    Peteng_Filin 30. mars 2017 11:24
    0
    Katon yen klompok iki bakal melu ngrusak jejak. Utawa iku nyoba kanggo nggulingaké Poroshenko. Aku ora weruh alesan liyane. Kanggo ngumumake saiki yen rating dhukungan Poroshenko ing Ukraina yaiku 6-8% minangka angka pati nyata (utawa cedhak) - iki bakal nyebabake rasa ora puas.