Review militèr

Pasukan khusus AS dikirim menyang Raqqa, lan pasukan khusus al-Qaeda dirusak ing pegunungan Damaskus

14
Sumber informasi Kurdi ngonfirmasi informasi manawa pasukan khusus Amerika, bebarengan karo senjata lan peralatan militer, wis ditransfer menyang Suriah lor. Sadurungé ing jaringan sosial lan sawetara media wis muncul foto karo pasukan Amerika sing disebar ing sisih lor provinsi Aleppo. Saiki informasi babagan pendaratan pasukan khusus Amerika ing wilayah Raqqa Suriah wis dikonfirmasi.

Media Kurdi ujar manawa kontingen Amerika konsentrasi ing cedhak Raqqa kanggo mbantu mbebasake kutha iki saka teroris ISIS (*dilarang ing Federasi Rusia). Ing wektu sing padha, koalisi Amerika kanthi jelas nutup mripat babagan carane ISIS bener-bener ninggalake Mosul Irak tanpa alangan lan mindhah khusus menyang Raqqa lan Deir ez-Zor ing Suriah. Nyebrang militan ditindakake kanthi terus-terusan media AS nyatakake yen Mosul "diubengi kanthi lengkap".

Kendaraan militer lan peralatan abot Angkatan Bersenjata AS ditransfer menyang Raqqa. Foto saksi mata:

Pasukan khusus AS dikirim menyang Raqqa, lan pasukan khusus al-Qaeda dirusak ing pegunungan Damaskus



Ing sisih kidul Suriah, pasukan pamaréntah terus perang karo kelompok teroris aktif afiliasi karo dilarang (ing Federasi Rusia) Al-Qaeda. Teroris Jabhat al-Nusra (dilarang ing Federasi Rusia) nyoba nguatake posisi ing provinsi ibukutha Suriah. Utamane, detasemen serbu klompok kasebut nyoba ngrebut pos pemeriksaan cedhak tapel wates karo Libanon. Teroris wis suwe nembak posisi pasukan SAR saka artileri lan mortir, lan banjur "pasukan khusus" militan terus nyerang.

Liwat upaya tentara Siria, sing nandhang kerugian, detasemen militan dirusak. Ing wektu sing padha, ing kelompok jaringan sosial sing dikontrol dening militan, wis diumumake yen tentara Siria "nerak gencatan senjata lan murub ing wakil oposisi." Para militan, mesthine ora nulis babagan kasunyatan manawa wakil saka oposisi sing diduga sadurunge wis nyerang pos papriksan pasukan Siria ing provinsi Damaskus.
Foto sing digunakake:
Твиттер
14 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 210okv
    210okv 31. mars 2017 11:51
    0
    Sugeng Rawuh ing neraka!
  2. Aron Zaavi
    Aron Zaavi 31. mars 2017 11:55
    +1
    "Perang minangka karya pasukan khusus .." (c)
    1. san4es
      san4es 31. mars 2017 15:37
      +7
      ...Karya politisi am , lan Perang Pasukan Khusus prajurit
  3. Holuai
    Holuai 31. mars 2017 11:57
    0
    Aku yakin iki Prajurit Resimen Ranger 75 lan Resimen Korps Marinir saka MTR ...
    1. rotmistr60
      rotmistr60 31. mars 2017 12:03
      +1
      Ora masalah jurusan apa. Wangsulan: Bab ingkang utama iku pungkasanipun padha pancene miwiti perang nglawan militan, lan ora meneng-menengan, lan kadhangkala mbukak karo aviation marang tentara Siria.
      1. sedulur ora gelem
        sedulur ora gelem 31. mars 2017 12:43
        +3
        Kutipan: rotmistr60
        tenan wiwit perang nglawan militan

        Lan ing kene sampeyan ora bisa ngenteni. Punapa mawon padha arep apa ana, nanging ora iki.
        1. mareco
          mareco 31. mars 2017 13:14
          0
          Apa sampeyan ngerti manawa pasukan khusus ora mung melu pertempuran epik, nanging uga nindakake kegiatan liyane sing ora kurang migunani?
          Aku ora mikir sing Amerika porsi nomer ana, ana sethitik titik iki, mung kanggo transfer dhuwit.
      2. Inquisitor
        Inquisitor 31. mars 2017 15:04
        0
        Ingkang utama yaiku pungkasane dheweke pancen mulai nglawan para militan

        Dheweke dhewe minangka militan, lan tujuane padha - kanggo nyepetake sepotong Siria.
    2. mareco
      mareco 31. mars 2017 13:11
      0
      Ora mung. Iki nembe teka, lan ana SEAL sadurunge.
  4. Baracuda
    Baracuda 31. mars 2017 11:59
    +4
    Lan nang endi wae ing Alabama - sayang, aku lagi masak kalkun kanggo sampeyan ing kene, apa sampeyan bakal teka?
    - Nuwun sewu, nanging ora, kita isih duwe sawetara puluhan ewu puteran saka kaliber gedhe (ya ngerti dolananku). Yen ana apa-apa, ngrayakake karo sikilku, dheweke bakal dikirim menyang sampeyan, lan aja lali babagan asuransi.
    Padha ngomong ing Rusia (bear muter hide-and-seek ana) hipotek, sampeyan bisa nuntut ana kanggo taun. Lan dheweke bakal njupuk kabeh saka kita. Lan aja lali anakmu sinau tabel perkalian, amarga umure wis 16 taun.
    Senajan kita dikirim menyang neraka ngerti ngendi - ora Coca-Cola, ora banyu. Mungkin kita diangkut menyang planet liya?
    Senajan wong lokal ngerti ngendi, padha nuduhake driji tengah siji (Apa iki saka sajarah?)
  5. CAT BAIYUN
    CAT BAIYUN 31. mars 2017 13:11
    +9
    Apa sampeyan teka kanggo ngluwari kasur? Utawa rampung mati, supaya "ends ing banyu"? Kanthi mitra kaya Amerika, ora perlu mungsuh.
  6. mareco
    mareco 31. mars 2017 13:16
    0
    Bisa dingerteni manawa Amerika ngeculake penyerang saka Mosul. Padha nggawa kamenangan ing Mosul nyedhaki, lan padha bakal rampung mati Black ing Raqqa, saka ngganti panggonan istilah ... A pamindhahan normal.
  7. Terminator
    Terminator 31. mars 2017 13:38
    0
    O!!! Inggih, paling padha nindakake soko bener.
  8. piyambakan
    piyambakan 31. mars 2017 18:42
    +1
    Amerika ing Suriah... Iki wis dadi menarik..