Review militèr

Pesawat pengintai AS lan Swedia maneh nindakake pengintaian ing wilayah Kaliningrad

20
Pesawat Angkatan Udara AS lan Swedia dina Senin nindakake operasi pengintaian gabungan liyane ing cedhak tapel wates wilayah Kaliningrad. Iki dibuktekake kanthi data saka situs Barat sing nglacak penerbangan militer. penerbangan, ngirim "Interfax".

Miturut wong-wong mau, pesawat pengintai strategis RC-135W Angkatan Udara AS kanthi nomer buntut 62-4139 lan tandha telpon ARVID99, sing mangkat saka Pangkalan Udara Mildenhall ing Inggris, nyedhaki wilayah Kaliningrad saka Polandia. Luwih saka telung jam, dheweke nindakake pengintaian elektronik ing tapel wates Rusia, ing wilayah udara Polandia kanthi dhuwur 9,4 ewu meter.
Pesawat pengintai AS lan Swedia maneh nindakake pengintaian ing wilayah Kaliningrad

Ing wektu sing padha, pesawat pengintai Angkatan Udara Swedia Gulfstream 4 kanthi nomer buntut 102002 lan tandha telpon SVF622 mabur saka segara menyang pesisir Rusia ing sisih kidul Baltik saka pangkalan udara Malmen, sing dumunung ing cedhak kutha. Linköping. Pesawat Swedia nindakake penerbangan pengintaian ing pesisir wilayah Kaliningrad kanthi elips sing elongated, ana ing dhuwure kira-kira 12,5 ewu meter ing sadhuwure perairan internasional Baltik.

Sawise njupuk saka Inggris, jalur penerbangan saka perwira intelijen Amerika mlayu liwat Walanda, Jerman lan Polandia. Sajrone nem sasi kepungkur, pesawat pengintai Amerika iki wis nggawe penerbangan pengintaian meh saben dina ing cedhak wates Rusia ing sisih kidul Baltik, mabur saka Polandia lan saka Segara Baltik.

Miturut sumber terbuka, pesawat RC-135W dirancang kanggo nyegat, ngrekam lan nganalisa komunikasi radio, mbukak lokasi, komposisi, mode operasi lan karakteristik sarana komando lan kontrol radio-elektronik, pertahanan udara (pertahanan udara) lan pesawat musuh. .
Foto sing digunakake:
yandex.ru/images>pesawat pengintai
20 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. cerey51046
    cerey51046 3 april 2017 16:15
    +2
    Iku njijiki kanggo maca. Sampeyan bisa uga mikir yen Rusia ora duwe kompleks perang elektronik sing bisa mateni utawa ngobong elektronik ing tamu sing ora diundang iki.Contone, Murmansk-BN, sing dipasang ing Crimea.
    1. MPK105
      MPK105 3 april 2017 16:21
      + 14
      Aja maca ... Lan gumantung ing perang elektronik, wangun ala, paling ora ...
      1. cniza
        cniza 3 april 2017 16:26
        +9
        Kutipan saka: cergey51046
        Iku njijiki kanggo maca. Sampeyan bisa uga mikir yen Rusia ora duwe kompleks perang elektronik sing bisa mateni utawa ngobong elektronik ing tamu sing ora diundang iki.Contone, Murmansk-BN, sing dipasang ing Crimea.


        Padha provoke iki, nanging perlu kanggo aplikasi nalika ana perlu - perang.
    2. Banisher saka Liberoids
      Banisher saka Liberoids 3 april 2017 16:23
      +8
      Iki minangka unsur perang psikologis, sing sampeyan dhewe wis ilang, kancaku! Sampeyan bisa uga kudu berjuang kanthi nyata ing taun iki, Gusti Allah ngalang-alangi, nanging perang psikologis ora bakal mandheg anggere manungsa dhewe ana, lan sampeyan kudu bisa. kanggo nglawan mungsuh, lan ora rush menyang extremes.
      1. Igor V
        Igor V 3 april 2017 16:58
        +1
        Dadi apa perang psikologis? Padha mabur watara kula, lan aku "ing drum." Ing sawijining dina dheweke bakal mabur, mesthine, nanging yen diarani perang, paling ora bisa didebat.
        Lan padha mabur - padha mindai radiation, nanging aku tameng kita uga ora bast, padha sulih imitators kanggo wong-wong mau - go lan tokoh metu. Dadi dheweke mabur saben dina, ora bisa ngerti.
        Incidentally, bab sing padha kedaden ing jaman Soviet. Mung liwat Polandia padha ora bisa mabur.
        1. KELAS
          KELAS 3 april 2017 17:51
          +1
          Lan padha mabur - padha mindai radiation, nanging aku tameng kita uga ora bast, padha sulih imitators kanggo wong-wong mau - go lan tokoh metu. Dadi dheweke mabur saben dina, ora bisa ngerti.
          Ya, ayo padha mindai! Oalah, ing jam "H" kabeh frekuensi bakal diganti bebarengan! Dadi muspra padha ngobong minyak tanah.
    3. St25310
      St25310 3 april 2017 16:30
      +2
      Setengah taun sadurunge aneksasi Crimea, ana akeh artikel ing Internet sing Crimea bakal rauh dadi bagéan saka Rusia. Aku maca wong-wong mau lan banget mangu, kaya iki "pencet kuning". Saiki (wis telung sasi) ana akeh artikel sing arep kanggo remet wilayah Kaliningrad saka kita ...
      1. Boa constrictor KAA
        Boa constrictor KAA 3 april 2017 21:59
        +2
        Kutipan saka: st25310
        Dheweke pengin remet wilayah Kaliningrad saka kita ...

        "Angkat bobot" iki ora mung bisa nindakake bench press, rebutan: puser bakal dibongkar !!!
    4. Komentar wis dibusak.
    5. planetil18
      planetil18 3 april 2017 16:36
      +4
      Gusti Allah ngalang-alangi, perang, banjur kita bakal ngobong: loro electronics, lan kru, lan "mimpin donya kanggo bledug" (c).
    6. ochakow703
      ochakow703 3 april 2017 16:47
      +6
      Apa, padha break soko? Dheweke mabur lan mabur dhewe ing langit Polandia lan ing langit sing netral. EW mesthi apik, nanging ora kaya ngono. Kosok baline, frekuensi sing luwih sithik ing wektu operasi, luwih apik. Nalika aku dadi pejabat pengintaian nalika penerbangan kasebut, dheweke kerja ing frekuensi tartamtu ... lan nindakake kabeh jinis sesat, uga, kaya - perestroika, glasnost, konsensus.
      1. 4 ikit
        4 ikit 3 april 2017 17:28
        +3
        Sajrone jabatanku, mungsuh-mungsuh iki mabur rolas potongan saben dina lan kabeh apik. kru pertempuran dilatih ing Doel nyata, nambah skills, makarya PNs, ZRDNs, Panglima mbayar manungsa waé liyane kanggo latihan l / s, peralatan lan senjata, ngenalaken mode masking radio, etc. Ayo padha tumindak minangka handbooks ngandika. Lan Udots iki mabur lan bakal mabur.
        1. ochakow703
          ochakow703 4 april 2017 17:13
          +1
          Ana ing Mediterania. Kita ngadeg ing titik sèket, melankolis, panas ... ing layanan ana relaksasi sethithik, amarga, kajaba wong Prancis nongkrong rong mil, lan kaping pindho dina mabur ing Atlantik, ora ana hiburan. Prentah kasebut, mesthi, nambah nada kanthi macem-macem pambuka, nanging jiwa laut mbutuhake gerakan. Dadi iki, kancaku Sanya saka Omsk, komandan menara AK-726 ... melankolis ijo. Saka bosen asu, dheweke katon menyang Prisma, nguripake handwheels. Bah, ana titik ing cakrawala! Ya, kabeh iku seneng. Titik tuwuh, tuwuh, dadi pesawat, pesawat dadi gambar akrab "Atlantik". Sanyok lagi lungguh nyawang paku keling ing kulit pesawat... Pesawat sing ana ing ngarepe papan nggawe "lilin" sing adhem lan gumuruh ing langit. Sanya leaned metu saka menara, sumpah, padha ngomong, "bourgeoisie wis dadi insolent." Dheweke munggah menyang menara, lan wiwit nyelehake tong minyak ing posisi "awal", ndeleng, petugas jam tangan mlaku lan bengok-bengok kanthi saru apik - "sayur apa sing sampeyan muter tong ing kene, anggota NATO wis ngunggahake skandal internasional." Inggih, kabeh iki relish interspersed karo interwords Russian. Lan Sanya ngguyu ngguyu, nalika mbayangake bal saka pilot, nalika dheweke ngerti yen meriam kasebut nuntun dheweke nganggo rong tong ... Apa bakal ditembak, apa ora? Ing cendhak, yen Atlantik bisa nyilem, dheweke bakal nyilem. Kepiye babagan Sanka? Inggih, padha digawe sawetara gangguan ... Banjur mate pisanan waved tangané lan ngandika, "lan sayur-sayuran iku karo wong, iku luwih apik kanggo fighter kanggo katon ing mungsuh ing ngarsane saka flatten cangkir ing watch"
    7. biaya
      biaya 3 april 2017 21:19
      +1
      cerey51046: Sampeyan bisa uga mikir yen Rusia ora duwe kompleks perang elektronik sing bisa mateni utawa ngobong elektronik ing tamu sing ora diundang iki, contone, "Murmansk-BN", sing dipasang ing Crimea.
      Utawa "Crimea-BN", sing dipasang ing Murmansk sedulur .
    8. Starover_Z
      Starover_Z 3 april 2017 22:13
      +1
      Apa bisa medeni dheweke kanthi "nyorot" radar kanthi frekuensi sistem pertahanan udara lan misil?
      1. planetil18
        planetil18 4 april 2017 06:23
        0
        Kanggo iki, dheweke mabur ing sadawane wates.
  2. andrewkor
    andrewkor 3 april 2017 17:06
    +3
    Dadi kita mindai kanthi cara sing padha. Elingi bubar malah Iskanders ing Kaliningrad didegaké minangka spesialis kanggo satelit NATO supaya bisa ngilangi ciri-ciri kasebut. Kabeh ora gampang banget ing jagad iki, perang "hibrida" wis ana !!!
  3. basa Slowakia
    basa Slowakia 3 april 2017 17:58
    +3
    Lan wong Swedia sambat manawa wong Rusia tumindak agresif?
  4. Andrewsir
    Andrewsir 3 april 2017 20:34
    +2
    Gatal kanggo asps! Wah...
  5. Alexandr
    Alexandr 4 april 2017 07:31
    +1
    Sampeyan kudu mateni elektronik saka mata-mata, supaya padha tiba kaya manuk gagak. A saperangan saka telik dipeksa kanggo ndharat ing telenging segara, sampeyan katon lan ngati-ati saka njupuk mati saka airfields. Sampeyan ora ngerti, dumadakan, lan peralatan bakal gagal, nalika lepas landas.
  6. SCHWERIN
    SCHWERIN 4 april 2017 11:45
    0
    Ya, apa masalah, nyetel gol palsu lan ngganti saben dina! Analisis kringet lan dadi edan!