Review militèr

Komite Investigasi Federasi Rusia jeneng teroris sing nglakoni bledosan ing metro St

105
Komite Investigasi Rusia jenenge jeneng teroris sing nglakoni bledosan ing metro St. Miturut kepala layanan pers departemen, Svetlana Petrova, kita ngomong babagan Akbarjon Dzhalilov, 22 taun.

Saka pesen:
Penyelidikan kasebut nemtokake identitas wong sing nglakoni bledosan ing mobil sepur subway ing St. Akbarjon Jalilov lair tanggal 1 April 1995. Kajaba iku, ahli forensik nemokake jejak genetik Jalilov ing tas sing ditinggalake ing stasiun metro Ploshchad Vosstaniya, sing ngemot piranti sing bisa mbledhos. Kesimpulan saka pemeriksaan genetik lan rekaman kamera CCTV menehi alasan investigasi kanggo percaya yen wong sing nindakake serangan teroris ing mobil sing ninggalake tas karo piranti mbledhos ing stasiun metro Ploshchad Vosstaniya.


Ana informasi sing Jalilov, asli saka Kyrgyzstan, warga Federasi Rusia. Sawetara fotone diterbitake ing jaringan:

Komite Investigasi Federasi Rusia jeneng teroris sing nglakoni bledosan ing metro St



Miturut penyidik, iku Dzhalilov sing nindakake bledosan dhewe ing mobil subway. Akibat serangan kasebut, 14 wong tiwas, 49 tatu kanthi keruwetan sing beda-beda.
105 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Aku maca warta
    Aku maca warta 4 april 2017 16:23
    +7
    Cepet banget. Pelanggan bakal ditemokake.
    1. cniza
      cniza 4 april 2017 16:27
      +4
      Kasunyatan modern, nanging sampeyan kudu kerja, aku pancene pengin ditemokake ...
      1. Zibelew
        Zibelew 4 april 2017 16:44
        + 24
        Pranyata Kyrgyzstan duwe rezim bebas visa karo Qatar, Turki, Saudi lan "kanca lan mitra" liyane.
        Lan kita duwe rezim bebas visa karo Kyrgyzstan.
        1. Tolstoevsky
          Tolstoevsky 4 april 2017 16:46
          + 20
          kita duwe Wahhabist lemah ing Tatarstan lan Bashkiria sing Kyrgyzstan ora tau ngimpi.
          1. Mole
            Mole 4 april 2017 16:51
            0
            Lan apa banjur ora menek metu saka bolongan?
            1. Tolstoevsky
              Tolstoevsky 4 april 2017 16:52
              +5
              menek periodik, nanging pamburu njupuk ing wektu
              1. Mole
                Mole 4 april 2017 16:55
                +8
                Ing memoriku, munggah kaping pindho. Sawise tontonan. Ing lemah beku. Kaya ing Kaukasus. Dadi kahanan wis dikontrol. Aja meksa!
          2. Zibelew
            Zibelew 4 april 2017 16:54
            +8
            Nalika Tatar lan Rusia urip suwene 500 taun kepungkur, kita uga bakal urip bebarengan sajrone 500 taun. Persahabatan saka bangsa soldered dening abad getih, katresnan, gething, poto-kurban ing jeneng siji negara - Rusia, ora kudu numpes. Mesthi, ana masalah, ing Tatarstan ana arsons massa gréja dening Wahhabi ing Autumn 2013. Ana serangan ing kilang minyak ing kutha Nizhnekamsk karo kasamas (roket). Masalah Wahhabisme saiki mung ngintip. Utamane amarga Ukraina saiki narik kabeh perhatian. 80% saka papan warta belongs kanggo Ukraina, 20% - kanggo Timur Tengah.
            1. Tolstoevsky
              Tolstoevsky 4 april 2017 16:57
              +4
              Penginjil Wahhabist - Saudis muncul ing wilayah Volga kita lan ing Ural sawise karusakan saka USSR
          3. Irek
            Irek 4 april 2017 17:59
            +3
            Dheweke nyekel lan nandur, aku dhewe saka Kazan.
          4. Чёрный
            Чёрный 4 april 2017 19:07
            +2
            Ana informasi sing Jalilov, asli saka Kyrgyzstan, warga Federasi Rusia.

            Iku ora bakal babras kanggo mriksa lan tokoh metu sing, carane lan ing urutan apa diwenehake pelacur iki kewarganegaraan saka Federasi Rusia. Kajaba iku, layanan khusus Kyrgyzstan duwe pitakonan kanggo dheweke, nanging dheweke umur 22 taun. wiwit umur mayoritas (18 taun) - 4 wis liwati .... lan miturut hukum Federasi Rusia, kewarganegaraan diwenehake sawise 5 !!!! taun saka tanggal entuk ijin panggonan ... Ing mratelakake panemume, ana uga sing bisa ditindakake para penegak hukum ing kene.
        2. biaya
          biaya 4 april 2017 16:55
          +3
          Karya operasional. Sanadyan ana akeh kasusahan. Kabeh padha, pasukan keamanan gedhe. Loro-lorone kita lan Kyrgyz.
        3. Pengamat 2014
          Pengamat 2014 4 april 2017 16:57
          +9
          Zibelew
          Pranyata Kyrgyzstan duwe rezim bebas visa karo Qatar, Turki, Saudi lan "kanca lan mitra" liyane.
          Lan kita duwe rezim bebas visa karo Kyrgyzstan.
          Nanging iki cukup wajar. Nanging, kita duwe rezim bebas visa karo Turki. Poligraf yen sampeyan pengin kerja ing Rusia. Lan kanggo mantan warga USSR iki, saben taun poligraf kaya tugas. Sepuluh utawa limalas taun sawise entuk kewarganegaraan, ora ana apa-apa, kita bakal slamet saka pelanggaran hak-hak kasebut.
          1. Minus
            Minus 4 april 2017 17:09
            +2
            Penawaran sing cukup wicaksana kanggo sing pengin entuk kewarganegaraan !!!
        4. paman Murzik
          paman Murzik 4 april 2017 17:41
          +1
          Zibelew kita ngetutake dalan Eropa kanthi cepet! Napa kita butuh gaster ing Rusia yen awake dhewe duwe pengangguran
        5. loki565
          loki565 4 april 2017 18:43
          0
          warga Federasi Rusia ora ngandhani apa-apa ??7
    2. SRC P-15
      SRC P-15 4 april 2017 16:28
      0
      Pasuryan sing ora katon. Iki bakal liwat tanpa narik kawigaten.
      1. Aku maca warta
        Aku maca warta 4 april 2017 16:30
        +1
        Mung kaya ing wool subway. Carane padha ora kejawab iku ora cetha.
        1. SRC P-15
          SRC P-15 4 april 2017 16:34
          +6
          Quote: Maca pawarta
          Mung kaya ing wool subway. Carane padha ora kejawab iku ora cetha.

          Kepiye carane sampeyan bisa ngomong supaya dheweke ora nglilani dheweke yen dheweke duwe kewarganegaraan Rusia?
          1. Aku maca warta
            Aku maca warta 4 april 2017 16:38
            +2
            Kutipan: SRTs P-15
            Kepiye carane sampeyan bisa ngomong supaya dheweke ora nglilani dheweke yen dheweke duwe kewarganegaraan Rusia?

            Dheweke mriksa tas, dudu paspor.
            1. SRC P-15
              SRC P-15 4 april 2017 16:43
              0
              Quote: Maca pawarta
              Dheweke mriksa tas, dudu paspor.

              Mungkin mriksa dokumen dhisik? Bisa uga sawise mriksa paspor, pemeriksaan lengkap ora ditindakake.
              1. Aku maca warta
                Aku maca warta 4 april 2017 16:46
                +2
                Kutipan: SRTs P-15
                Mungkin mriksa dokumen dhisik?

                Dheweke ora mriksa dokumen ing lawang mlebu metro, dheweke ngoyak-oyak nganggo detektor logam, nyopir pigura, ndeleng tas.
                Dokumen dipriksa dening wong liya, kanthi kapisah.
    3. maksimal947
      maksimal947 4 april 2017 16:31
      0
      Endi arahe jagad iki... Bocah-bocah padha njeblug kita.
      1. Aku maca warta
        Aku maca warta 4 april 2017 16:32
        +4
        Kutipan saka maxim947
        Bocah-bocah padha njeblug kita.

        22 taun, wong diwasa.
    4. Wend
      Wend 4 april 2017 16:45
      +2
      Quote: Maca pawarta
      Cepet banget. Pelanggan bakal ditemokake.

      Yen dipesen saka ndhuwur, kabeh layanan bisa digunakake kanthi cepet. Sing luwih alon kacepetan, luwih cepet sprockets mili saka tali Pundhak.
      1. Aku maca warta
        Aku maca warta 4 april 2017 16:49
        +1
        Mung ora ing beyo saka kualitas.
        1. Wend
          Wend 4 april 2017 16:56
          +1
          Quote: Maca pawarta
          Mung ora ing beyo saka kualitas.

          Sampeyan ora perlu kuwatir babagan iki nglirik
    5. Pengamat 2014
      Pengamat 2014 4 april 2017 16:55
      +5
      Aku maca warta
      Cepet banget. Pelanggan bakal ditemokake.
      Aku ora bisa ngerti apa aku ora bisa ngerti. Sawetara ing situs padha nyuwek nyawane wingi, "Nanging carane padha makarya sadurunge!"Lan menehi pemain sapunika. Sing nomer loro ora marem banget cepet. bebener "bakal narik munggah. kanggo kit.
    6. Normal ok
      Normal ok 4 april 2017 22:12
      +1
      Quote: Maca pawarta
      Cepet banget. Pelanggan bakal ditemokake.

      Kanthi kabeh pakurmatan kanggo penegak hukum Rusia, aku luwih yakin manawa para pelaku bakal ditunjuk adhedhasar kaprigelan politik.
      1. Retvizan 8
        Retvizan 8 5 april 2017 06:43
        0
        Khodorkovsky, sampeyan uga ing VO ?!
    7. Retvizan 8
      Retvizan 8 5 april 2017 06:41
      +1
      Parashenko nemokake sing tanggung jawab kanggo nyoba mateni Voronenkov ing sawetara menit.
  2. MPK105
    MPK105 4 april 2017 16:23
    +8
    Ugh ... Lan kanggo iki ....... Lan kanggo siji sing "paspor" iki DITULIS...........
    1. s-t Petrov
      s-t Petrov 4 april 2017 16:30
      +1
      Aku uga mikir babagan wong sing ngetokake paspor kanggo igil iki lan perasaane

      nanging ing sisih liya, Kyrgyz lan Kyrgyz. carane kanggo mbedakake. iki bisnis FSB
      1. Yeraz
        Yeraz 4 april 2017 16:37
        +7
        Kutipan: s-t Petrov
        Aku uga mikir babagan wong sing ngetokake paspor kanggo igil iki lan perasaane

        Kyrgyzstan ing kabeh proyek karo partisipasi Federasi Rusia. Lan apa passport sawijining kudu apa karo? A passport sing menehi hak kanggo numpak sepur ??? dirusak. Apa iku nggawe sampeyan aran luwih apik?
        1. s-t Petrov
          s-t Petrov 4 april 2017 16:45
          +7
          Sadurunge iki, wong pribumi Federasi Rusia ngrusak awake dhewe.


          Aku mbaleni, aku ora nganggep terorisme minangka penyakit saka warga negara utawa iman tartamtu.
          lan visa, ing mratelakake panemume, ora bakal nyimpen kahanan. Kanggo pager mati saka Asia - kanggo gawé malah liyane masalah ing mratelakake panemume.

          Aku squeezed metu nasionalisme karo kawujudan nalika porsi ing Kaukasus Utara

          Ora, uga, kadhangkala, mesthi, cathetan saka chauvinism slip liwat, nanging aku nyoba kanggo sijine metu ing dhewe, éling sing saben wong padha ing ngarsane Gusti Allah lan apa kanggo menehi kanggo wong kanggo warga negara iku kaya mbuwang pratelan marang Gusti Allah.
          1. Yeraz
            Yeraz 4 april 2017 16:49
            +2
            Kutipan: s-t Petrov
            Aku squeezed metu nasionalisme karo kawujudan nalika porsi ing Kaukasus Utara

            ing lingkunganku, ing nalisir, ana wong lanang sing, sawise porsi ing Kaukasus, dadi nasionalis lan squeezed wong metu wis urip sipil, terus-terusan ing kontak karo non-Rusia.
            Akeh, ora ngerti, lagi mimpin kanggo daya sing paspor Rusia diwenehi meh gratis kanggo pengunjung non-Rusia, nanging kanggo pengunjung Rusia liwat bunderan neraka.Lan iki PALSU lengkap. Ing kene, sing ora nasionalis, iki karyawan FMS, padha netral kanggo kabeh.
            1. Aku maca warta
              Aku maca warta 4 april 2017 16:56
              +3
              Kutipan saka Yeraz
              Paspor Rusia diwenehi meh gratis kanggo pengunjung non-Rusia, nanging kanggo pengunjung Rusia liwat bunderan neraka.

              Ya, ya, sampeyan mung "muter". Pira wong Rusia sing sampeyan kenal wis nampa kewarganegaraan?
              Ora mungkin wong Rusia entuk TRP. Lan ana akeh Tajik-Kyrgyz. Kahanan ing FMS (sing ora ana maneh) padha kanggo kabeh wong. Nanging wong non-Rusia duwe dhukungan saka diaspora, nanging wong Rusia duwe: "kenapa sampeyan teka ing kene lan angel tanpa sampeyan."
              1. Yeraz
                Yeraz 4 april 2017 18:16
                +2
                Quote: Maca pawarta
                Ora mungkin wong Rusia entuk TRP. Lan ana akeh Tajik-Kyrgyz. Kahanan ing FMS (sing ora ana maneh) padha kanggo kabeh wong. Nanging wong non-Rusia duwe dhukungan saka diaspora, nanging wong Rusia duwe: "kenapa sampeyan teka ing kene lan angel tanpa sampeyan."

                APA TEGESÉ STERIOTYPICAL LIE ING BASA INGGRIS????
                Aku ngerti banget babagan wilayah iki, amarga aku mbantu kanca-kancaku kanggo entuk kewarganegaraan, akeh kenalan saka Donbass sing RUSIA sing teka lan nampa kewarganegaraan, lan ing karya ana akeh kenalan saka buruh tamu Asia !!Ora ana indulgensi. .
                Lan dongeng apa sing dadi dhukungan saka DIASPORA???

                Quote: Maca pawarta
                Nanging wong non-Rusia duwe dhukungan saka diaspora, nanging wong Rusia duwe: "kenapa sampeyan teka ing kene lan angel tanpa sampeyan."

                Lurus non-Rusia karo roti lan uyah, lan tendhangan Rusia))))))
                Saben uwong ngalami PROSEDUR sing padha. Lan kategori iki padha kanggo wong Rusia lan non-Rusia. Lan ora perlu dongeng babagan organisasi diaspora sing kuat sing dadi gunung kanggo kanca-kancane. Ora ana sing nelpon lan ora ana siji perceiving wong-wong mau, kaya wong-wong iku sabangsane. .ALL.
                Mung bantuan saka sederek lan kanca-kanca, ing basis iki, aku dhewe mbantu wong-wong ing negara, lan uga karo Rusia, mung kanggo ombone rodok kurang, amarga Rusia ora duwe akeh sanak-sedulur lan wong biasane ngrampungake masalah dhewe.
                Lan karo kita, wong wadon ora bakal ngadeg ing baris piyambak, supaya 1 sanak sadulur lanang salah siji stands tinimbang dheweke utawa bebarengan karo dheweke lan mbantu.
                Ing mangsa panas ana pesta sanak-sedulur, penganten saka Azerbaijan lan dheweke kudu nindakake dokumen, lan ana wong sing bakal ngadeg ing baris saka wayah wengi, ana sing bakal ngumpulake dokumen, lan ana sing bakal ngadeg ing kono.
                Kanca Rusia duwe garwane Maroko lan dheweke uga bakal nindakake urutan umum kanggo nggawe dokumen kanggo dheweke.
                1. Aku maca warta
                  Aku maca warta 4 april 2017 18:32
                  +1
                  Kutipan saka Yeraz
                  Kanthi dhasar iki, aku dhewe nulungi wong-wong sabangsaku, lan uga Rusia, mung sethithik, amarga wong Rusia ora duwe sanak-sedulur akeh lan wong-wong sing umume ngrampungake masalahe dhewe.
                  Lan karo kita, wong wadon ora bakal ngadeg ing baris piyambak, supaya 1 sanak sadulur lanang salah siji stands tinimbang dheweke utawa bebarengan karo dheweke lan mbantu.

                  Sing aku nulis babagan non-Rusia.

                  Lan Rusia ing Rusia
                  Kutipan saka Yeraz
                  Saben uwong nglakoni TATACARA sing padha, ora ana indulgensi.

                  "Sampeyan Rusia dibutuhake ing kene ing Rusia ... uga, meh padha karo Azerbaijan"
                  1. Yeraz
                    Yeraz 4 april 2017 18:50
                    +1
                    Quote: Maca pawarta
                    "Sampeyan Rusia dibutuhake ing kene ing Rusia ... uga, meh padha karo Azerbaijan"

                    Yen sampeyan ngomong aside, sing kudu ana indulgensi gedhe kanggo Rusia, iki pitakonan liyane, lan aku nerangake, nggunakake conto Azerbaijan, apa panguwasa Rusia ora nindakake iki.

                    Nanging ing saben dinten gesang, Rusian karo paspor Rusia lan Azerbaijan lan liyane karo paspor Rusia ora padha. Rusia dadi prioritas ing akeh wilayah. Sapa wae ora nyewo bodho ing basis saka warga negara, padha mbukak ngomong iki. negara liyane, denda lan UK Lan ing Rusia, everyone mangerténi carane pengadilan bisa, supaya sawetara ora ragu-ragu kanggo mbukak pirembagan bab iku, nalika liyane ora sue, amarga iku ora ana guna.

                    Lan kaping telune, paspor Rusia, contone, miturut aturan sing ditetepake dening hukum, ora angel dipikolehi, contone, paspor Turki lan Azerbaijan luwih angel dipikolehi. Nanging ing layanan migrasi Rusia, kontingen kaya ngono. wong kerja sing hukum prasaja lan trep dadi NERAKA LENGKAP.
                    Saben uwong nerjemahake lan ngetrapake kaya sing dikarepake. 4 inspektur mangsuli kanthi beda ing pitakonan sing padha. formulir sing didandani dening inspektur kasebut lan njupuk gambar dhewe nalika mbenerake formulir kasebut. Nanging aku ora sopan lan mantan polisi. liyane ??? padha kicked metu dening nutup jendhela, amarga padha uga nyoba kanggo nesu kaya incompetence buruh.

                    Aku malah ngerti kasus nalika putrane Mayor salah sawijining Pasukan Khusus Kementerian Dalam Negeri disiksa, lan sawise karyawan departemen iki ngirim kepala migrasi ing pojok ing wayah wengi, banjur voila diangkat inspektur normal sing nampa dokumen.
                    Nanging iki normal paling 10% Kabeh liyane ora duwe pendidikan utawa duka ing urip, sing dishonor seragam lan nggawe negara ing mripate wong kedadean isin.
                    Nalika kita padha mulang, sampeyan nganggo tali Pundhak lan wong ndeleng ing pasuryan saka GOS-VA, lan masalah apa wae sing bakal duwe, iki ora alesan kanggo rudeness utawa nesu.
                    Dheweke bakal takon kaping 1000 lan warga ora ngerti, sampeyan bakal nerangake kaping 1001.
            2. paman Murzik
              paman Murzik 4 april 2017 17:44
              +2
              Yeraz, karyawan paling jujur ​​saka kantor passport prescribe rong atus gasters ing siji apartemen!
        2. jaket quilted
          jaket quilted 4 april 2017 16:50
          +1
          Kutipan saka Yeraz
          Umumé, iki minangka kasus pisanan karo wong Asia.

          Dadi, Yeraz sampeyan nduwe posisi dhewe minangka wong Azerbaijan lan uga wong Asia?
          Lan ing cara, iku menarik, amarga sampeyan koyone manggon ing St. Petersburg lan apa jenis kewarganegaraan Azerbaijan sampeyan duwe, Russian utawa kabeh padha Azerbaijan.?
          1. Yeraz
            Yeraz 4 april 2017 18:24
            +2
            Quote: jaket empuk
            Dadi, Yeraz sampeyan nduwe posisi dhewe minangka wong Azerbaijan lan uga wong Asia?

            Inggih, Azerbaijan punika ing prapatan Asia lan Eropah, mila punika kadospundi.
            Quote: jaket empuk
            Lan ing cara, iku menarik, amarga sampeyan koyone manggon ing St. Petersburg lan apa jenis kewarganegaraan Azerbaijan sampeyan duwe, Russian utawa kabeh padha Azerbaijan.?

            Rusia, kaya kabeh sedulur, mung ana sawetara wakil saka kulawarga kita ing Federasi Rusia, akeh ing Azerbaijan, mula akeh sing lair ing kene njupuk garwa saka Azerbaijan lan kudu nglamar kewarganegaraan, mula dheweke ngerti babagan iki. sistem.
            Ing bab mung iku luwih gampang kanggo wong Tajik, Armenians lan Krygyz kanggo entuk kewarganegaraan, amarga padha dadi anggota saka kabeh organisasi digawe dening Rusia, kang ndadekake sistem sethitik.
            Mulane, ing antrian FMS, 50% wong Rusia saka Ukraina, 10% wong Moldova, 10% wong Azerbaijan, 10% wong Armenia10
            % Georgians lan 10% Mix.
            Nanging 10 taun kepungkur, aku ngerti manawa wong Tajik lan Moldova (Transnistria) bisa kanthi gampang entuk kewarganegaraan langsung ing kedutaan Rusia ing negara kasebut.
            1. Komentar wis dibusak.
              1. Yeraz
                Yeraz 4 april 2017 19:26
                +3
                Quote: jaket empuk
                Yaiku, "teka ing jumlah gedhe" saka Azerbaijan lan wis Rusia, lan sedulur-sedulur kita saka Donbass sing padha wis ngenteni kewarganegaraan kita nganti pirang-pirang wulan lan taun.

                Rungokake, provokator lan sengit marang wong Azerbaijan lan Yahudi. Waca sing daktulis ing ndhuwur.
                Quote: jaket empuk
                Lan kenapa sampeyan ora manggon ing Azerbaijan saka St. Petersburg luwih trep kanggo nindakake macem-macem "barang sing ora becik" menyang negara kita?

                Mungkin amarga pamrentah Soviet njupuk kabeh kulawarga lan ninggalake gunung kanggo mbela Leningrad ing taun 41, lan wiwit iku kita tetep ing kene ???
                Quote: jaket empuk
                saka St. Petersburg luwih trep kanggo nindakake macem-macem "bab sing ora becik" menyang negara kita?

                Krungu sampeyan kaya wong ing urip, aku bakal nuduhake sampeyan apa sing kedadeyan karo wong-wong sing ngarani bangsaku kanthi getih njijiki.


                Lan aku bakal ngapura administrasi kanggo ngukum sampeyan kanggo tembung iki. Sanadyan sampeyan sijine ing tanda kutip, aku kabeh wong ngerti maknane. Sampeyan isih jinis sing, nanging saiki sampeyan wis pungkasanipun nuduhake pasuryan fasis ing bab gething kanggo Azerbaijan.
      2. Pengamat 2014
        Pengamat 2014 4 april 2017 17:00
        +2
        s-t Petrov
        nanging ing sisih liya, Kyrgyz lan Kyrgyz. carane kanggo mbedakake. iki bisnis FSB
        Kabeh wong sing pengin kerja lan manggon ing Rusia ing polygraph, minangka sertifikat medis, teh ora bakal ilang saka ekstra. layanan.
      3. Humpty
        Humpty 4 april 2017 18:18
        0
        Kutipan: s-t Petrov
        nanging ing sisih liya, Kyrgyz lan Kyrgyz.

        Yen sampeyan Rusian, banjur aja molak basa, nulis ing Rusia - liwat "lan", VO minangka publikasi basa Rusia sawise kabeh. Yen sampeyan dudu Rusia, mula bisa disalahake. Lan umume, teroris duwe jeneng Uzbek, katon saka Uzbek utawa Uighur Wétan.
        Kutipan: s-t Petrov
        carane kanggo mbedakake

        Pancen, ora mesthi bisa mbedakake Uighur saka Uzbek kanthi pandelengan, lan uga gampang bingung karo wong Tajik. Ana tes sing gampang, saben warga negara kasebut duwe gaya dhewe.
        Kyrgyz wis muncul ing ISIS kaya akeh bangsa liyane, nanging ing tingkat negara, ekstremis Islam ing Kyrgyzstan kecut, kalebu sing nembus saka kabeh negara lan wilayah tetanggan tanpa kajaba.
        1. Alatoo
          Alatoo 4 april 2017 19:15
          0
          Sampeyan bakal ngapura, orus, utawa apa? Lan ing ISIS, luwih akeh warga Federasi Rusia sing padhang tinimbang saka negara CIS.
      4. Alatoo
        Alatoo 4 april 2017 19:05
        +1
        Ora Kyrgyz, nanging Uzbek. Bentenipun amba, amarga kita Mongoloid, lan wong Indo-Eropah. Ing wilayah kidul Kyrgyzstan, ana kira-kira 50% wong Uzbek, lan sing mayoritas perang ing Suriah. Mulane, yen pecah ing Lembah Fergana, ora bakal katon kanggo sapa wae.
    2. ala543
      ala543 4 april 2017 16:31
      +1
      Mmmm... Kewarganegaraan diparingake presiden, kanthi dekrit, yen ora salah. Apa sampeyan yakin babagan apa sing sampeyan ucapake? Lan petugas paspor ngetokake paspor.
      1. megavolt823
        megavolt823 4 april 2017 16:52
        0
        ana sing salah karo kita sayangé. ana wong sing crawled metu saka ngendi wae, miturut standar Moscow, padha ora miskin. 10 taun ora bisa menyang ngendi wae. kewarganegaraan ora bisa dipikolehi. yen sampeyan lunga, kabeh anyar. jancok ngerti sing padha menehi. kepiye carane? hi
    3. Mole
      Mole 4 april 2017 16:59
      +1
      Kutipan: MPK105
      Ugh ... Lan kanggo iki ....... Lan kanggo siji sing "paspor" iki DITULIS...........

      Apa sampeyan mikir yen dheweke "infeksi" ing kene?
  3. Holuai
    Holuai 4 april 2017 16:26
    +4
    Lan sapa sing menehi kewarganegaraan? Padha ora pengin takon pitakonan ing TFR kanggo kabeh sing melu, nanging iku apik kanggo sijine wong ing kunjara!

    nggih, punika ... Cukup kanggo mbukak lawang! Wektu kanggo visa!
    1. Aku maca warta
      Aku maca warta 4 april 2017 16:28
      +2
      Apa wektu kanggo wong Rusia nyederhanakake entuk kewarganegaraan Rusia?
      1. Holuai
        Holuai 4 april 2017 16:31
        +5
        Ya, Kirghiz duwe Kyrgyzstan, lan Rusia duwe Rusia! Mung wong Rusia saka Asia Tengah, sing nyogok kita ing layanan migrasi Kewarganegaraan ara menehi!
        1. Aku maca warta
          Aku maca warta 4 april 2017 16:34
          +6
          Rusia ora diwenehi ing ngendi wae. Kanggo alasan sing prasaja, diaspora ora mbantu Rusia, lan ora ana diaspora Rusia ing Rusia.
          1. Holuai
            Holuai 4 april 2017 16:41
            +3
            Lan Rusia kudu kanthi otomatis diwenehi kewarganegaraan ... Kaya ing Jerman, Yunani, Israel ...
        2. Yeraz
          Yeraz 4 april 2017 16:41
          +3
          Quote: Kholuy
          Mung Rusia saka Asia Tengah, kita nyogok takers ing layanan migrasi Kewarganegaraan ara menehi!

          Napa ing situs iki dheweke miwiti crita babagan ora ngetokake paspor kanggo wong Rusia lan distribusi gratis kanggo wong non-Rusia ?? Mungkin cukup ngapusi ??
          Wong langka sing lungguh ing FMS, aku bakal ngomong sapa. , Armenians karo Azerbaijanis bully yen padha bener ing kahanan iki.
          1. Holuai
            Holuai 4 april 2017 16:45
            +5
            Iki ora kudu, Rusia kudu duwe kauntungan kanggo entuk Kewarganegaraan, amarga dheweke ora duwe Rusia liyane. Hukum kudu diganti.

            Kanggo Layanan Migrasi Federal ... saiki ayo ndeleng, dheweke bakal mriksa kabeh rantai ing kana ... Aku yakin pelanggaran bakal digali, lan bakal ana pendaratan!
            1. Yeraz
              Yeraz 4 april 2017 16:56
              +3
              Quote: Kholuy
              Iki ora kudu, Rusia kudu duwe kauntungan kanggo entuk Kewarganegaraan, amarga dheweke ora duwe Rusia liyane. Hukum kudu diganti.

              Iki wilayah liyane. Nanging kanggo kula, negara ngirim ora nyederhanakake prosedur iki kanggo kabeh wong. Apa sebabe? Aku nyadari iki nalika aku ngunjungi Azerbaijan. Ing Georgia, 500 ewu Azerbaijan manggon sacara historis kanthi kompak ing Timur Georgia, ora ana wong Georgia. ing kabeh utawa praktis. Kaya sing diterangake marang aku, dheweke ora diwenehi kewarganegaraan ing 90% kasus, sanajan wong liya bisa entuk. Lan alesane mung yen saben wong diwenehi VERY SING bakal pindhah menyang Azerbaijan. Lan iki minangka instrumen saka pengaruhe.
              Yen Rusia dibuwang saka kabeh papan panggonane, Rusia bakal kelangan instrumen pengaruhe. Apa sampeyan mikir Kazakhstan bakal kaya basa Rusia yen kabeh wong Rusia diwenehi paspor lan dibuwang saka kono?? Apa bakal akeh wong Rusia ing Crimea yen paspor diwenehake?
              Kanggo kula, saka sudut pandang negara, Rusia kudu ana ing papan panggonane ing luar negeri, lan ing kahanan kritis, negara bakal cepet ngetrapake hukum lan papan perlindungan utawa nglindhungi kabeh wong ing kana.
              Quote: Kholuy
              Kanggo Layanan Migrasi Federal ... saiki ayo ndeleng, dheweke bakal mriksa kabeh rantai ing kana ... Aku yakin pelanggaran bakal digali, lan bakal ana pendaratan!

              Ora, sampeyan ora ngerti sistem FMS. Kabeh wis dituku ing kono. Banjur sawetara taun kepungkur kabeh paspor sing dituku iki dibatalake.
              Mung kanthi prosedur sing diwenehake dening hukum.
              1. Aku maca warta
                Aku maca warta 4 april 2017 17:01
                0
                Kutipan saka Yeraz
                Dadi akeh wong Rusia ing Crimea yen menehi paspor?

                Sampeyan ora bakal ngandel, mulane akeh banget, amarga menehi paspor kanggo kabeh wong sing pengin.
              2. Holuai
                Holuai 4 april 2017 20:20
                +1
                Kutipan saka Yeraz
                Yen Rusia dibuwang saka kabeh papan panggonane, Rusia bakal kelangan instrumen pengaruhe. Apa sampeyan mikir Kazakhstan bakal kaya basa Rusia yen kabeh wong Rusia diwenehi paspor lan dibuwang saka kono?? Apa bakal akeh wong Rusia ing Crimea yen paspor diwenehake?
                Kanggo kula, saka sudut pandang negara, Rusia kudu ana ing papan panggonane ing luar negeri, lan ing kahanan kritis, negara bakal cepet ngetrapake hukum lan papan perlindungan utawa nglindhungi kabeh wong ing kana.

                Panemu sing mbebayani banget. Ora ana pengaruh, lan populasi Rusia bakal dadi Sandera ...
                1. Yeraz
                  Yeraz 5 april 2017 01:12
                  +1
                  Quote: Kholuy
                  Ora ana pengaruh, lan populasi Rusia bakal dadi sandera ...

                  ing Eropah lan ing Amerika Serikat padha bisa dadi hostages, nanging padha assimilated ana kanggo kebekan lan negara liyane ora cedhak tingkat kanggo njupuk sandera massal kuwi, kita ngomong bab wakil saka Rusia.
            2. Humpty
              Humpty 4 april 2017 18:25
              0
              Rusia sing wis pindhah ora milih kanggo liberal. Liberal ngerti banget iki.
              Quote: Kholuy
              Iki ora kudu, Rusia kudu duwe kauntungan kanggo entuk Kewarganegaraan, amarga dheweke ora duwe Rusia liyane. Hukum kudu diganti.

              Dadi sing nulis hukum ...
            3. Ren
              Ren 4 april 2017 18:35
              +1
              Quote: Kholuy
              Iki ora kudu, Rusia kudu duwe kauntungan kanggo entuk Kewarganegaraan, amarga dheweke ora duwe Rusia liyane. Hukum kudu diganti.

              Dadi sampeyan Nazi? Tolong kandani aku:
              Tatar, Bashkirs, Yakuts, Chechens, Nenets, Mordovians, Udmurts, Buryats, Tuvans lan wong pribumi Rusia liyane ora duwe kauntungan?
              Apa sampeyan njaluk separatisme ing wilayah sing padhet pedunung dening warga pribumi liyane ing Rusia?
              Ing ngendi sampeyan mikir yen tanah panggonan kompak Rusia ing Rusia kudu dumunung? mandheg
              1. Alatoo
                Alatoo 4 april 2017 19:23
                +4
                Aku mikir ing Golden Ring.
              2. Aku maca warta
                Aku maca warta 4 april 2017 19:27
                +1
                Apa sampeyan ngerti yen wong Tuvan ditolak kewarganegaraan Rusia?
                Endi sing ditolak? WHO? Atas dasar apa?
              3. Komentar wis dibusak.
                1. Komentar wis dibusak.
                  1. Komentar wis dibusak.
                    1. Komentar wis dibusak.
      2. s-t Petrov
        s-t Petrov 4 april 2017 16:31
        +3
        Wektu kanggo visa!


        ing Turki padha nyebul munggah karo visa lan dokumen. lan kabeh wis cocog karo makalah iki (aku ora ngomong babagan kasunyatan nampa lan apa sing diwenehake)

        sing mriksa karo passport (sadurunge nerbitake) sing karo visa - siji bab wis ora kejawab. sampeyan ora bisa ngisolasi lan nglacak kabeh wong



        1. Holuai
          Holuai 4 april 2017 16:36
          +2
          Kutipan: s-t Petrov
          ing Turki padha nyebul munggah karo visa lan dokumen. lan kabeh wis cocog karo makalah iki (aku ora ngomong babagan kasunyatan nampa lan apa sing diwenehake)

          Iku mung Chain diwiwiti ... kanthi nyogok nalika entuk Kewarganegaraan ...
          Teror kudu dilawan kanthi sistematis, sakabehe lan terus-terusan ... Lan wates-wates kudu ditutup lan visa kudu dienalake ing wiwitan ...
          Turki ora bisa digunakake minangka conto ... Teror bakal ditindhes ana, aku ora mangu ...
          1. vlad66
            vlad66 4 april 2017 16:51
            +7
            Quote: Kholuy
            Turki ora bisa digunakake minangka conto ... Teror bakal ditindhes ana, aku ora mangu ..

            Inggih, ya, neraka mangerténi carane akeh, roofing felts 50. Mungkin liyane Turki crushes teror, aja ragu-ragu minangka luwih. ya
            1. Holuai
              Holuai 4 april 2017 17:22
              0
              Aja kuwatir babagan Turki ...
            2. Yeraz
              Yeraz 4 april 2017 18:27
              +1
              Kutipan: vlad66
              Inggih, ya, neraka mangerténi carane akeh, roofing felts 50. Mungkin liyane Turki crushes teror, aja ragu-ragu minangka luwih.

              Ya, Rusia, miturut serangan teroris wingi, uga ora bisa nyegah serangan teroris luwih saka 20 taun.
              Iku ora gampang kaya sing katon.
  4. Spartanez300
    Spartanez300 4 april 2017 16:32
    +1
    Sawise serangan teroris kaya ngono, sikap marang tamu saka Asia Tengah bisa uga saya elek.
    1. s-t Petrov
      s-t Petrov 4 april 2017 16:34
      +1
      saiki padha bakal miwiti packing mau ing kelompok lan dikirim metu saka negara. kaya tapal mati.

      Lan dheweke ora dadi tamu maneh, nanging warga Federasi Rusia, miturut dokumen kasebut.

      1. ML-334
        ML-334 4 april 2017 16:46
        +5
        Ora babagan Kyrgyz, ora babagan Kazakh, ora babagan Uzbek, sampeyan bisa terus suwe.
    2. Duisenbay Sbankulov
      Duisenbay Sbankulov 4 april 2017 18:01
      +1
      Ora perlu dadi banteng lan cepet-cepet menyang gendera abang !!! Wis SD: Iki lan atuuu ......
  5. Tolstoevsky
    Tolstoevsky 4 april 2017 16:45
    +3
    jenenge teroris iki Wahabi
  6. Atlantik-1164
    Atlantik-1164 4 april 2017 16:48
    +5
    Miturut Yevgeny Satanovsky, presiden Institut Timur Tengah, pasukan oposisi sing dipimpin dening oligarki buronan Mikhail Khodorkovsky bisa uga ana ing mburi tumindak ala iki.

    Kok aku percoyo...

    Komite Investigasi Rusia jenenge jeneng teroris sing nglakoni bledosan ing metro St. Miturut kepala layanan pers departemen, Svetlana Petrova, kita ngomong babagan Akbarjon Dzhalilov, 22 taun.

    lan kabeh iki isih bisa digunakake kanthi ngetik .. banjur sing pisanan yaiku Bashkir sing jenggot, banjur Kazakh, saiki Kyrgyz. sawetara jenis omong kosong. ora jalaran.
    1. Tolstoevsky
      Tolstoevsky 4 april 2017 16:53
      +1
      Khodorkovsky urip ing donya iki
    2. Mole
      Mole 4 april 2017 17:11
      +1
      Kutipan: Atlant-1164
      sawetara jenis omong kosong. ora jalaran.

      Iku durung wayahe kanggo nggawe kesimpulan. Ing wiwitan, macem-macem versi tansah diterusake, kalebu.
      iku Bashkir karo jenggot, banjur Kazakh, saiki Kyrgyz
      . Sing ora nindakake apa-apa ora kleru. Aku manawa padha njaluk menyang ngisor. Yen spesialis ora bisa, mesthi wis ana ing Syariah kanggo dangu!
    3. Overlock
      Overlock 4 april 2017 18:19
      0
      Napa investigasi babar pisan? Pilih Khodorkovsky lan "oposisi" kanggo kabeh jawaban. Kabeh padha seneng
  7. Vitalson
    Vitalson 4 april 2017 16:55
    +2
    Kutipan saka Mole
    Lan apa banjur ora menek metu saka bolongan?

    Padha metu alon-alon. Perlu ana ing Tatarstan lan Bashkiria supaya bisa luwih cedhak karo populasi layanan khusus
    1. Mole
      Mole 4 april 2017 19:57
      0
      Dheweke ana, nanging tumindak kaya guyon
  8. CAT BAIYUN
    CAT BAIYUN 4 april 2017 17:43
    +9
    Apa snot .... Ya, lan bledosan dhewe. Sapa sing ngresiki pikirane kaya ngono?
    Ya, aku ora percaya yen, langsung, urip dipeksa ...
    Penyelenggara kudu digali.. Penyelenggara...
  9. seregatara1969
    seregatara1969 4 april 2017 18:14
    +1
    Lha wong tuwane saiki piye?
    1. Alatoo
      Alatoo 4 april 2017 19:29
      +1
      Kepiye wong tuwane korban?
  10. Overlock
    Overlock 4 april 2017 18:16
    0
    Kutipan saka Yeraz
    Kanggo kula, saka sudut pandang negara, Rusia kudu ana ing papan panggonane ing luar negeri

    Nanging kepiye wong Rusia ing lemah, ora penting? Baltik, Ukraina, Kazakhstan. Nanging apa wong Rusia ora duwe masalah? Banjur kepiye negara Federasi Rusia mbantu dheweke? Ing mratelakake panemume, ing kasus kaya mengkono, iki nggunakake Rusia ing luar negeri dening negara
  11. BABA SHURA
    BABA SHURA 4 april 2017 18:32
    0
    Mlebet Palet Pemukiman, kewarganegaraan dudu mentalitas.
  12. Atlantik-1164
    Atlantik-1164 4 april 2017 19:31
    +3
    Kutipan saka Mole
    Iku durung wayahe kanggo nggawe kesimpulan. Ing wiwitan, macem-macem versi tansah diterusake, kalebu.

    dadi mungkin ing wiwitan sampeyan kudu kerja.. banjur kesimpulan.. lan ora kesimpulan banjur kerja..
    1. Atlantik-1164
      Atlantik-1164 4 april 2017 19:34
      +4
      lan iki sejatine mung nyengir.

      Wong janggut saka foto saka metro St. Petersburg dadi kapten Angkatan Udara Andrei Nikitin lair ing Bashkiria, lulus saka Sekolah Komando Udara Tinggi Ryazan. Dheweke njabat ing Chechnya, mlebu Islam lan njupuk jeneng Ilyas. Saiki, wong iki kerja dadi sopir truk. Nikitin teka menyang polisi dhewe sawise dheweke ndeleng foto ing media.
      "Aku mangsuli kanthi rinci kabeh pitakon ing departemen. Aku dimangerteni lan dirungokake.
      1. Atlantik-1164
        Atlantik-1164 4 april 2017 19:47
        +3
        https://www.youtube.com/watch?v=EQ3lzyTihaU
      2. Nicola Mak
        Nicola Mak 5 april 2017 06:53
        +1
        Wong janggut saka foto saka metro St. Petersburg dadi kapten Angkatan Udara Andrey Nikitin lair ing Bashkiria,

        Tak kiro yo ngono:
        Aku duwe roso kesengsem sing iki Slav karo jenggot (sing bener kudu tindakake).
        Iku mung kedadeyan ing panggonan sing salah ing wektu sing salah. Nanging pikirane kerja - dheweke teka dhewe, yen ditahan ing endi wae - dheweke bisa seneng-seneng !!!
  13. Barguzin
    Barguzin 4 april 2017 19:41
    +1
    A jerk enom lan carane akeh wong kang matèni, kanggo saham saka freak ing ngarepe kabeh wong.
    1. Paranoid50
      Paranoid50 4 april 2017 22:31
      +3
      Quote: Barguzin
      kanggo count saka freak

      Dheweke saiki ditangani ing papan liya. Miturut laporan, padha diklumpukake ing bagean.
  14. Holuai
    Holuai 4 april 2017 20:26
    +1
    Lan Negara kudu disalahake kanggo kedadeyan kasebut.
  15. Memori Masyarakat
    Memori Masyarakat 4 april 2017 21:50
    +2
    Lan apa karo udud ...
  16. moskow
    moskow 4 april 2017 22:36
    +4
    Apa sampeyan mikir bakal nuduhake video ing ngendi dheweke ninggalake tas kanggo pambrontakan lan mlebu mobil subway nganggo tas liyane? Sawise kabeh, kamera padha ngrekam kabeh.
    1. Aku maca warta
      Aku maca warta 4 april 2017 23:21
      +4
      Aku ora mikir bakal nuduhake.
  17. Belarus iku Rusia
    Belarus iku Rusia 4 april 2017 23:51
    0
    Kutipan: Tolstoevsky
    Kita ngomong babagan Akbarjon Jalilov, 22 taun.

    Lan kenapa lemah dhewe ora bakal dicemplungake?
  18. Nikolaevich I
    Nikolaevich I 4 april 2017 23:51
    +1
    Yo-aku! Yagene kabeh iki: kanggo "ngluhurake" teroris kanthi nyebarake jeneng mburi, gambar ing "kabeh donya"?! Sawise kabeh, teroris mung ngimpi "iklan" kasebut! Padha ora perlu iku! Iki wartawan! Ora muspra yen padha ngomong: marga saka "tembung abang" padha ora bakal nyisakke rama uga! Conto wong Yunani "kuna" (keputusan babagan Herostratus) dudu conto kanggo dheweke!
  19. Komentar wis dibusak.
  20. Weyland
    Weyland 5 april 2017 03:03
    0
    Kutipan saka Zibelew
    Pranyata Kyrgyzstan duwe rezim bebas visa karo Qatar, Turki, Saudi lan "kanca lan mitra" liyane.
    Lan kita duwe rezim bebas visa karo Kyrgyzstan.


    Dideleng saka jenenge lan penampilane, dheweke dudu Arab utawa Turki, nanging 100% Uzbek - paling kamungkinan saka sisih kidul, saka wilayah Osh, ana akeh IDU lan Khizbutnik ing kana !! (wong Tajik uga bisa duwe jeneng kaya ngono - nanging dudu jeneng kulawarga! Lan Mongoloid sing sithik uga ngiyanati wong Uzbek),
  21. darksoul
    darksoul 5 april 2017 08:03
    0
    Aku durung menyang St Petersburg, aku ngakoni, kita ora duwe metro ing Krasnodar, nanging kabeh stasiun sepur lan bis, bandara lan paling rumah sakit ditutup paling ora dening detektor logam ..... apa jenis Apa kita ngomong babagan pemadam kebakaran? x..r.. iku rada ... i.e. dhewek smuggled bom ing tas ransel lan pemadam geni menyang subway?
  22. Stasiun sanitasi lan epidemiologi
    0
    Sampeyan kudu nuntut karyawan FMS Federasi Rusia sing ngetokake paspor Rusia kanggo bandit asing iki, lan FSB kanggo nggoleki accomplices, kanthi teliti nggoleki, nemokake lan numpes!
  23. KOLAaps
    KOLAaps 5 april 2017 08:47
    +1
    Kutipan saka Weyland
    Kutipan saka Zibelew
    Pranyata Kyrgyzstan duwe rezim bebas visa karo Qatar, Turki, Saudi lan "kanca lan mitra" liyane.
    Lan kita duwe rezim bebas visa karo Kyrgyzstan.

    Dideleng saka jenenge lan penampilane, dheweke dudu Arab utawa Turki, nanging 100% Uzbek - paling kamungkinan saka sisih kidul, saka wilayah Osh, ana akeh IDU lan Khizbutnik ing kana !! (wong Tajik uga bisa duwe jeneng kaya ngono - nanging dudu jeneng kulawarga! Lan Mongoloid sing sithik uga ngiyanati wong Uzbek),

    .... Mandheg mandeg mandeg, para punggawa!
    Uzbek, Tajik, mestizo, Yakut, Uighur .... - ya, malah Hottentot !!! .... Ora ana bangsa ing antarane Taliban Wahabi utawa macem-macem "sedulur Muslim" ing kana .... Ana pitakonan saka pendhidhikan rohani lan agama.. .. Lho.... neng kene bapak-bapak suci, imam-imam mufti, imam-imam, para gaon, meneng-meneng minggir lan ngrokok....nganti gelut.
    "Proletar kabeh negara - nyawiji!" - mung kosong lan prasaja
    1. KOLAaps
      KOLAaps 5 april 2017 12:18
      +1
      .... Aku ora duwe pakurmatan .... Kalah .... nalika Uni nyerang .... nanging ditendang ... ayy ...
  24. Belarus iku Rusia
    Belarus iku Rusia 5 april 2017 22:53
    0
    Kutipan: Nikolaevich I
    Yo-aku! Yagene kabeh iki: kanggo "ngluhurake" teroris kanthi nyebarake jeneng mburi, gambar ing "kabeh donya"?! Sawise kabeh, teroris mung ngimpi "iklan" kasebut! Padha ora perlu iku! Iki wartawan! Ora muspra yen padha ngomong: marga saka "tembung abang" padha ora bakal nyisakke rama uga! Conto wong Yunani "kuna" (keputusan babagan Herostratus) dudu conto kanggo dheweke!

    Lan apa pujian? Wirang lan isin ing salawas-lawase.