Review militèr

Kamentrian Luar Negeri Rusia nanggapi tuntutan NATO babagan Iskanders

50
Rusia bakal nerusake transfer pasukan rudal minangka bagian saka rencana latihan tempur Angkatan Bersenjata, miturut tanggapan Kementerian Luar Negeri babagan tuntutan pimpinan NATO babagan penyebaran kompleks Iskander ing wilayah Kaliningrad.



Kita pengin maneh narik kawigaten marang kasunyatan manawa pihak Rusia ora nate ndhelikake kasunyatan manawa langkah-langkah militer kasebut ditindakake. Unit-unit pasukan rudal wis bola-bali ditransfer lan bakal ditransfer minangka bagéan saka rencana latihan tempur Angkatan Bersenjata Rusia, kalebu wilayah Kaliningrad,
kuotasi koran Ngarsane pesen saka kementerian luar negeri.

Kamentrian nambahake yen "transfer unit rudal ora mbantah perjanjian internasional, ditindakake sacara eksklusif ing wilayah Rusia."

Laporan kasebut uga nyathet yen, kanthi pratelan kasebut, pimpinan aliansi "nglirwakake kasunyatan ekspansi NATO kanthi cepet menyang Timur," sing diwiwiti sanalika sawise runtuh Uni Soviet.

Elinga yen dina Senin situs web NATO nerbitake statement dening wakil sekretaris jenderal aliansi, Rose Gottemoeller, nyatakake yen penyebaran kompleks Iskander ing wilayah Kaliningrad ngancam keamanan negara-negara blok Atlantik Utara.
Foto sing digunakake:
https://kaliningrad.glavny.tv
50 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. R36M2
    R36M2 5 april 2017 09:13
    + 14
    Pratelan bodho kuwi ora perlu dijawab kanthi lisan
    1. Thrall
      Thrall 5 april 2017 09:17
      +9
      Statement dening Wakil Sekretaris Jenderal Alliance Rose Gottemoeller


      Ya, mungkin aku wedi karo Gottemoeller iki, nanging ora ateges dheweke bakal mandheg ngomong omong kosong babagan Rusia. eseman
      Ngomong-ngomong, deleng saluran endi dheweke menehi wawancara ing foto ... mesthi pensiun saiki lol
      1. buntelan
        buntelan 5 april 2017 09:28
        +6
        Quote: Thrall
        Ya, mungkin aku wedi karo Gottemoeller iki ...


        Aku uga wedi karo dheweke - ing kene dheweke luwih medeni tinimbang Supreme ing bear ...
        am

        1. cniza
          cniza 5 april 2017 09:32
          +4
          Dheweke luwih medeni tinimbang bear, ing pangertèn saka pasuryan, digunakake supaya padha babakan.
          1. buntelan
            buntelan 5 april 2017 09:48
            + 13
            Quote: Thrall
            Statement dening Wakil Sekretaris Jenderal Alliance Rose Gottemoeller


            Padha bener.
            Mesthi, kita beda banget karo wong-wong mau, sanajan wedi.
            Dheweke wedi marang Iskander kita, lan kita wedi karo wanita ...
            1. dubowitskij.vick
              dubowitskij.vick 7 april 2017 23:51
              0
              Kutipan saka bulvas
              Quote: Thrall
              Statement dening Wakil Sekretaris Jenderal Alliance Rose Gottemoeller

              Padha bener.
              Mesthi, kita beda banget karo wong-wong mau, sanajan wedi.
              Dheweke wedi marang Iskander kita, lan kita wedi karo wanita ...

              Sialan. Carane pinter wong kita? Pikir kaya iki....
          2. Pecinta Hiu
            Pecinta Hiu 6 april 2017 14:55
            +1
            Kutipan saka cniza
            Dheweke luwih medeni tinimbang bruwang

            OPO IKI???????????? Aku ora bakal mikir saka foto, sedih.
      2. Alex_1973
        Alex_1973 5 april 2017 09:31
        + 33
        Thrall Dina iki, 09:17 ↑ Anyar
        Inggih, Mungkin aku wedi karo Gottemoeller iki
        Ya Allah, padha medeni. Sampeyan ora bisa ngomong yen wong wadon utawa wong. Involuntarily, sampeyan miwiti kanggo ngerti kok padha duwe pederasty ing dhuwur ajining diri, sawise kuwi wanita lan wong bakal katon kaya kaendahan ... Gusti Allah mberkahi Rusia karo WOMEN dheweke! Betapa begja kita karo jinis sing luwih lemah ...
        1. Komentar wis dibusak.
      3. siberalt
        siberalt 5 april 2017 09:37
        +1
        Lagu sing padha babagan ancaman Rusia. Aneh yen dheweke ora ngomong babagan iki.
      4. Olgovich
        Olgovich 5 april 2017 11:10
        +2
        Quote: Thrall
        Nah, mbok menawa aku iki gottemoeller wedi

        Hm.. recourse Iki, iki lan iki? Nyuwun

        ngeri....
      5. Cool_SnipeR
        Cool_SnipeR 6 april 2017 02:58
        +2
        Wong iku apes, lair tanpa barang-barang pribadi lan bolong
    2. MPK105
      MPK105 5 april 2017 09:19
      +5
      apik Lan kita puff metu pipi kita kaya bocah cilik. Saka apa-apa kita ngatur kinerja karo Maria ing peran judhul ...
    3. Чёрный
      Чёрный 5 april 2017 09:20
      +4
      Asu-asu ngubengi, kafilah terus.
    4. Hagalaz
      Hagalaz 5 april 2017 09:23
      +4
      Iki dudu bodho lan kudu dijawab. Yen ora, dheweke bakal dianggep ora kuwat.
    5. Zubr
      Zubr 5 april 2017 09:44
      +2
      tenan. Sing dakeling-eling, dheweke terus-terusan merengek, kaya bocah sekolah nalika dina kritis.
    6. Cossack 471
      Cossack 471 6 april 2017 20:10
      0
      Perlu banget. Eropa tansah "wedi" karo Rusia. kok ora omong-omongan. bilih kita wedi marang wong-wong mau. sawise kabeh, ing kasunyatan, kabeh perang wiwit ing Eropah. karo kepinginan kanggo njarah-rayah Rusia. Aku bakal ngelingake dheweke kabeh wektu. lan uga sing. carane padha tiba ing Hitler lan setya, nganti Mei 1945, padha gawé cangkang kanggo wong. Lan tinimbang kita elinga partisans sing. nomer 20000. wong-wong mau akèh tumindak ala.
      1. akmalinin
        akmalinin 6 april 2017 20:22
        0
        kok ora omong-omongan. bilih kita wedi marang wong-wong mau
        Amarga kita jujur. Isin ngomong yen kita wedi.
  2. rotmistr60
    rotmistr60 5 april 2017 09:15
    +2
    Unit-unit pasukan rudal wis bola-bali ditransfer lan bakal ditransfer minangka bagéan saka rencana latihan tempur Angkatan Bersenjata Rusia, kalebu wilayah Kaliningrad,

    Sampeyan uga bisa nransfer menyang ngendi wae lan kapan wae ing negara sampeyan. Wangsulan: Bab ingkang utama iku wektu kanggo ngerti - aja munggah menyang tapel wates kita.
    1. basa Slowakia
      basa Slowakia 5 april 2017 11:06
      0
      Padha nindakake. Lan aku ora nganggep kudu kasengsem ing pendapat utawa keprihatinan Federasi Rusia.
  3. svp67
    svp67 5 april 2017 09:16
    +2
    Kamentrian Luar Negeri Rusia nanggapi tuntutan NATO babagan Iskanders
    Nanging aku ngerti "NATO" carane Rusia impudent iki wani nggawa "Iskanders" reged lan nggegirisi iki nyedhaki wates NATO, lan malah ing wilayah sawijining, nanging tanpa takon ... Inggih, iku ora RIGHT, iku ora RIGHT. NATO wedi...
  4. Pakdhe Lee
    Pakdhe Lee 5 april 2017 09:20
    +9
    Iskander ngancam keamanan
    Langsung saka Pushkin: "Mulai saiki kita bakal ngancam wong Swedia"!
    1. victorsh
      victorsh 5 april 2017 09:25
      +3
      Ora! Wong Swedia saiki duwe game dhewe sing diarani "Golek kapal selam Rusia sing ora ana." Dheweke duwe dhuwit negara dhewe. Aja ngganggu sing suci!
  5. Baloo
    Baloo 5 april 2017 09:27
    +2
    statement dening wakil sekretaris jenderal aliansi, Rose Gottemoeller, sing ngaku yen penyebaran komplèks Iskander ing wilayah Kaliningrad ngancam keamanan negara-negara blok Atlantik Utara.
    Aja nggodha iskander pertahanan rudal kita lan turu kanthi tentrem.
  6. gas113
    gas113 5 april 2017 09:29
    +3
    Pertahanan paling apik NATO yaiku tetep metu saka zona mateni Iskander
    1. Evgenius
      Evgenius 5 april 2017 10:04
      +2
      Aku bakal nambah - njaba wilayah kena pengaruh lan Kaliber. NATO kudu njagong ing omahe lan ora tetep metu. Amerika - ing Amerika, Jerman - ing Jerman lan liya-liyane.
      1. Nicola Mak
        Nicola Mak 5 april 2017 13:33
        +1
        Aku bakal nambah - njaba wilayah kena pengaruh lan Kaliber.

        Kanthi "kaliber" sampeyan bisa nindakake luwih gampang. Saperangan berths kanggo RTOs (Kaliningard Bay lan pesisir) - lan supaya padha adhedhasar ana lan mindhah sembarang. 2500 km cukup kanggo andal entuk kabeh "NATO Eropa". Yen ana apa-apa - rudal pisanan kanggo pertahanan rudal lan sistem pertahanan udara. Lan nyakup pertahanan udara, lan ora nglanggar Prajanjian INF.
      2. pinter666
        pinter666 6 april 2017 20:39
        +1
        Aku bakal nambah - njaba wilayah kena pengaruh lan Kaliber.

        Senjata Iskander luwih serius tinimbang Kaliber, mula kudu wedi.
  7. Alexey-74
    Alexey-74 5 april 2017 09:30
    +2
    Iki tegese luwih akeh Iskander kudu ditransfer menyang wilayah Kaliningrad, tegese kita nindakake kabeh kanthi bener ....
  8. DPN
    DPN 5 april 2017 09:33
    +2
    Ing wilayah kita, apa sing dikarepake, banjur kita gawe. Dheweke ana ing sisih Amerika lan kita padha karo wong Siria; Iskanders; utawa malah sawetara jenis horseradish endah karo wong-wong mau.
  9. alex-pmr
    alex-pmr 5 april 2017 09:40
    +9
    Dadi iki wong wadon...? belay Aku maca, ndeleng foto, nanging mung mlebu nalika maca komentar ... Dheweke pancen ngerti ngendi wong wadon, ngendi wong lanang ... Iki bisa nggawa macem-macem omong kosong, tho, ora ana apa-apa. kalah
    1. istván
      istván 5 april 2017 16:23
      +1
      dheweke kelalen njupuk topeng anti-rus sadurunge njupuk.
      1. istván
        istván 5 april 2017 16:26
        +1
        Lan sampeyan bisa nganggo topeng manungsa normal.
  10. Masya Masya
    Masya Masya 5 april 2017 09:40
    +4
    Kamentrian nambahake yen "transfer unit rudal ora mbantah perjanjian internasional, ditindakake sacara eksklusif ing wilayah Rusia."

    cendhak lan menyang titik, mula, angkat snot, ngusap dhewe ...
  11. mikh-korsakov
    mikh-korsakov 5 april 2017 09:41
    +2
    Wilayah Kaliningrad, kita nindakake apa sing dikarepake ing kana. Iku dudu urusan sampeyan, Pak. Ati-ati. Ora ana sing bisa dipotret ing latar mburi benteng Ivangorod.
  12. gerilya ala
    gerilya ala 5 april 2017 10:27
    +1
    Video dina iki saka Shariy babagan kecukupan ahli NATO:
    https://www.youtube.com/watch?v=W5DrZV_94GA
    Iku ora tanpa hahlov ana uga, Nanging, iku lucu banget.
  13. Nyrobsky
    Nyrobsky 5 april 2017 10:47
    0
    Elinga yen dina Senin situs web NATO nerbitake statement dening wakil sekretaris jenderal aliansi, Rose Gottemoeller, nyatakake yen penyebaran kompleks Iskander ing wilayah Kaliningrad ngancam keamanan negara-negara blok Atlantik Utara.

    Lha, kowe arep ngapa nang kene? Ayo negara iki ngganti bawana panggonan - ora ana cara liya. Rusia ora mindhah tapel watese menyang wong-wong mau.
  14. Flinky
    Flinky 5 april 2017 10:49
    0
    Lan yen sampeyan pamer, kita uga bakal nyelehake ing Crimea.
  15. Aristides
    Aristides 5 april 2017 11:36
    0
    R. Gottemoeller kudu pisanan narik roket NATO metu saka Eropah, lan banjur puff munggah ing Iskanders Russian! Mergo iki!
  16. faterdom
    faterdom 5 april 2017 11:43
    +1
    padha lan bakal ditransfer minangka bagéan saka rencana

    Phew, paling ora dheweke nggawe "porner" ... "Ing kerangka rencana" - iki minangka jaminan katentreman atine ... Yen ora, dheweke kuwatir banget: dumadakan, tanpa rencana, kanthi spontan lan ing acak! We cepet-cepet kanggo njamin: strictly lan sabenere ing framework. Rencana! Lan padha ora mestine ngerti rencana, padha sregep Cut mati kabeh kontak!
  17. BABA SHURA
    BABA SHURA 5 april 2017 13:28
    0
    Aku mung ora bisa ngerti, Iskander tanpa daya nuklir, ing jumlah sing kita duwe, ora bakal gawe piala akeh. Dheweke ndhelikake "kuartal pamaréntahan" ing bunker lan ngidoni Iskander iki. Iku senjata sniper. Ambegan.
    1. pinter666
      pinter666 6 april 2017 20:45
      0
      Aku mung ora ngerti, Iskander tanpa muatan nuklir, ing jumlah sing kita duwe, ora bakal gawe piala akeh.
      Nah, dadi salah sawijining hulu ledak sing dilengkapi khusus. amunisi. nang endi wae ing wilayah 15-30 k ton ... Nganggep tembakan penembak jitu, ora ana bunker lan ora ana sistem damper sing bakal mbantu ... Reload rudal ing hulu ledak khusus sajrone 30-40 menit ... utawa malah tugas. , sawetara wong bisa ngadeg. eseman NATO ngerti yen mambu minyak tanah, yen ora, dheweke ora bakal njerit.
  18. istván
    istván 5 april 2017 16:13
    +1
    Sing luwih cedhak mungsuh (miturut Presiden AS Obama) menyang wates kita, luwih apik kita nglindhungi.
  19. Boris85
    Boris85 5 april 2017 16:26
    0
    Kaya ing Segara Ireng, para pemusnah dheweke terus-terusan nyolong kaya-kaya perlu, nanging kasunyatan manawa kita mbela tapel watese wiwit ngeluh kaya gelo ... uchki !!!
  20. Atlantik-1164
    Atlantik-1164 5 april 2017 16:46
    +3
    anggere Kementerian Luar Negeri kita bakal tanggung jawab.kanggo acara tartamtu sing dianakake ing wilayah kita.. dheweke bakal guyon kanthi semangat iki.
  21. Alexander Abdrakhmanov
    Alexander Abdrakhmanov 6 april 2017 01:17
    0
    NATO minangka struktur militer Amerika Serikat - ngontrol kabeh. Kabeh sing ditransfer menyang wates kita ditindakake dening Amerika. Wiwit teknik kasebut Amerika, kabeh nglawan Rusia. Kita isih arep takon wong lan njaluk saran - pira sing dibutuhake kanggo nglindhungi negara, akeh sing kudu dilebokake. Kita nginstal rudal ing wilayah kita, kita ora takon Amerika kenapa nggawe pertahanan ing omah. Oke, ing omah - dheweke ngirim rudal menyang tapel wates lan diarahake marang kita. Ora ana apa-apa kanggo kita ngapusi sirah - dheweke nemokake wong bodho, supaya luwih becik nonton sirahe sing ora normal.
  22. Zeddd
    Zeddd 6 april 2017 06:42
    0
    Iku enviable yen kita dhewe mung ora duwe apa-apa kanggo pindhah, kajaba kanggo jaban rangkah, ara-ara samun telek))))
  23. Sasha Sar
    Sasha Sar 6 april 2017 15:01
    +1
    Dheweke nesu amarga jawabane asimetris, lan ora kaya ing USSR. Padha divisi wojo, lan kita divisi Iskander. Apa sing luwih murah?
  24. 72jora72
    72jora72 6 april 2017 15:04
    +1
    Quote: Thrall
    Statement dening Wakil Sekretaris Jenderal Alliance Rose Gottemoeller


    Ya, mungkin aku wedi karo Gottemoeller iki, nanging ora ateges dheweke bakal mandheg ngomong omong kosong babagan Rusia. eseman
    Ngomong-ngomong, deleng saluran endi dheweke menehi wawancara ing foto ... mesthi pensiun saiki lol

    Nyuwun pangapunten, iki lanang utawa wadon? belay
  25. Koronik
    Koronik 6 april 2017 15:16
    0
    Bapak-bapak kok padha medeni, njaba lan njero.
  26. Vlad5307
    Vlad5307 6 april 2017 19:56
    0
    Kutipan saka: 72jora72
    Quote: Thrall
    Statement dening Wakil Sekretaris Jenderal Alliance Rose Gottemoeller


    Ya, mungkin aku wedi karo Gottemoeller iki, nanging ora ateges dheweke bakal mandheg ngomong omong kosong babagan Rusia. eseman
    Ngomong-ngomong, deleng saluran endi dheweke menehi wawancara ing foto ... mesthi pensiun saiki lol

    Nyuwun pangapunten, iki lanang utawa wadon? belay

    Dideleng saka sandhangan, iku cah wadon (aneh banget), nanging bodho banget - dideleng saka pidato! ngguyu