Review militèr

Pentagon siap ngluncurake serangan rudal menyang Suriah

60
Miturut portal warta lenta.ruSumber marang CBS manawa Sekretaris Pertahanan AS James Mattis arep ngusulake Presiden AS Donald Trump kanggo nyerang Suriah nganggo rudal jelajah berbasis laut.

Miturut presenter TV David Martin, kepala Pentagon bakal menehi presiden sawetara opsi kanggo respon bersenjata kanggo serangan kimia ing provinsi Idlib Siria:

Mattis bakal ngandhani Trump ing Florida babagan sawetara opsi, salah sijine yaiku serangan rudal jelajah saka kapal Angkatan Laut AS.




Tanggal 4 April, serangan kimia ditindakake ing kutha Khan Sheikhoun ing provinsi Idlib. Miturut Organisasi Kesehatan Dunia, paling ora 70 wong dadi korban, kalebu, miturut UNICEF, 27 bocah. Atusan wong lara. Washington percaya yen rezim Bashar al-Assad sing tanggung jawab kanggo serangan kasebut. Ing babagan iki, Donald Trump, sing saiki ketemu karo Presiden China Xi Jinping ing negarane, ngandhani sawetara anggota Kongres babagan kemungkinan aksi militer nglawan Suriah.
60 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. gas113
    gas113 7 april 2017 05:34
    +5
    Wis inflicted
    https://lenta.ru/news/2017/04/07/attack/
    1. ala543
      ala543 7 april 2017 05:37
      +9
      Opanki, nanging kita bisu ... Kene padha maneh mbuktekaken sing padha kudu nempel ing saben wong, padha sudo kita kanggo paling aku ora bisa.
      1. Login_Off
        Login_Off 7 april 2017 05:43
        +4
        Saiki dheweke bakal ujar manawa kita ora ngalangi bagean kasebut ing Suriah.
        Lan aku ora yakin yen kita bakal duwe pluru cukup kanggo njupuk mudhun kabeh 60 Tomogawks.
        Kita nembak Militan nganggo roket, lan iki ora ing ISIS nembak 60 bebarengan!
        1. Sevastiec
          Sevastiec 7 april 2017 05:45
          +3
          GDP, mesthi, duwe sirah banget kelangan lan ngerti carane nanggapi karo wektu tundha, lan ora momentarily ing emosi. Nanging misale jek kita mung kudu nanggapi karo soko. Kudu ana ing distribusi, salah sawijining sekutu Amerika Serikat. Aku bakal njupuk kesempatan lan nyerang Qatar utawa Saudis. Bisa uga ing Yaman.
          1. Insular
            Insular 7 april 2017 05:51
            + 13
            Kutipan saka Sevastiec
            PDB, mesthi, duwe sirah sing keren lan ngerti carane nanggapi kanthi wektu tundha

            Tomat... ngguyu
            Ing sedina utawa rong dina, Lavrov bakal nglaporake manawa dheweke peduli maneh babagan keprihatinan. Zakharova maneh tweets saru ing Twitter, Konoshenkov maneh tetep meneng. Putin ora bakal katon sajrone sewulan lan kabeh wong bakal mikir yen dheweke ngrancang insidious lan kabeh bakal bisa ditindakake ...
            Kelalen soko?
            1. kabeh kendaraan terrain
              kabeh kendaraan terrain 7 april 2017 06:00
              +5
              Dheweke bakal ujar yen satus Stalin minangka x-th lan kabeh wong bakal tenang babagan iki.
          2. MCMLX
            MCMLX 7 april 2017 08:10
            +4
            Miturut Qatar?
            Apa iki sawise Qatar Sovereign Fund nggawe investasi multibillion-dollar ing sektor minyak Rusia lan nggawe kerjasama investasi strategis karo kita?
            Sampeyan, kancaku, ora ngerti yen kita urip ing kapitalisme. Sing ora ditindakake ing kene yaiku kanggo dhuwit
        2. ala543
          ala543 7 april 2017 05:49
          +5
          Kutipan saka Login_Off
          Saiki dheweke bakal ujar manawa kita ora ngalangi bagean kasebut ing Suriah.
          Lan aku ora yakin yen kita bakal duwe pluru cukup kanggo njupuk mudhun kabeh 60 Tomogawks.
          Kita nembak Militan nganggo roket, lan iki ora ing ISIS nembak 60 bebarengan!

          Saiki, wong Israèl bakal padha mlayu lan moyoki kita.
          Dadi apa c400 kayane nyekel kabeh Siria, lan bagean Israel? Mung nglawan 60 sumbu, apa sing bisa ditindakake? Sing kita lan nuduhake. Lan kepiye carane klompok kapal ing Mediterania mbantu? Saiki malah tanggapan kita marang oposisi ora bakal mbantu
          1. Wiskar
            Wiskar 7 april 2017 05:51
            +2
            Kutipan: Evil543
            Mung nglawan 60 sumbu, apa sing bisa ditindakake? Sing kita lan nuduhake.



            Ya, paling ora ana sing ditembak. Lan banjur nul respon. Dheweke mbokmenawa ora pengin nanggapi.
            1. woron333444
              woron333444 7 april 2017 06:00
              +2
              Kayane karo Rust, padha ngenteni prentah, nanging ora lulus
      2. Serg Koma
        Serg Koma 7 april 2017 05:53
        +1
        Kutipan: Evil543
        Opanki, nanging kita meneng ...

        Kita bakal mangsuli, nanging ing tingkat diplomatik. Utawa sampeyan pengin nggunakake S-300/400 / VKS lan miwiti Perang Donya III? Dadi, kita ora duwe persetujuan karo Suriah babagan bantuan yen ana serangan saka negara liya. Ora ana perjanjian, tegese Suriah dhewe kudu prihatin babagan nglindhungi wilayahe saka intervensi asing.

        Lan kahanan iki kudu ditrapake ing Donbass, nelpon warga oposisi LDNR marang rezim Poroshenko.
      3. sirocco
        sirocco 7 april 2017 06:21
        +1
        Kutipan: Evil543
        Opanki, nanging kita meneng ...

        Tuan-tuan, aku mikir sampeyan ora kudu histeris, kita ngerti persis kaya sing dikarepake. utawa ana wong sing duwe hubungan karo Staf Umum Federasi Rusia, lan dheweke ngerti kabeh alignment? Kita ambegan kanthi tenang, tanpa gemeter, aku mikir mungsuh ing pasuryan saka Amerika Serikat lan diitung ing histeria, lan respon kilat-cepet saka pertahanan udara Rusia ing Suriah, kanggo ngetung kemampuan Komplek kita, banjur soko. wis aduk munggah EU lan Co., ing tapel wates kita iki unambiguous, lan kahanan meh podho ora setahun kahanan ing pungkasan 30s abad pungkasan. Pitakonan yaiku nalika kabeh bakal diwiwiti, lan kepiye carane mungsuh bakal mungkasi, mula kita mutusake kanggo nyelidiki. mbok menawa nomer bakal liwat. Umumé, ora kabeh gampang banget, amarga acara paling anyar ing St. Inggih, kita duwe Aces ing lengen klambi, aku mikir, lan apa sing bakal dadi jawaban saka panglima kita sing bisu marang Trump, ayo ndeleng lan ngrungokake bisu HIS. ngguyu Ayo padha gelisah. Kabeh padha, Aku kepekso kanggo pracaya iku test saka pertahanan udara kita, kanggo njupuk gambar, iku ora bisa. Kaya sing, opsi liyane bisa, nanging ora perlu, bengok-bengok kabeh wis ilang Kepala.
      4. alexfill
        alexfill 7 april 2017 06:53
        +1
        Ngenteni, kepala ngomong saka Guarantor - atlet, P.dkov durung nampa
        manual.
    2. Zoldat_A
      Zoldat_A 7 april 2017 05:39
      +6
      Iku..lochi....
    3. Komentar wis dibusak.
      1. svp67
        svp67 7 april 2017 05:49
        +2
        Kutipan saka xetai9977
        Rekaman panggunaan senjata kimia marang warga sipil nyebar ing saindenging jagad,

        Footage KONSEKUENSI aplikasi. Lan sapa sing nglamar ditampilake ing kana? Tampilake ... Banjur aku bakal setuju karo sampeyan. Kenapa Assad kudu nggunakake, yen wis jelas yen dheweke MENANG. Lan malah luwih, apa kanggo kita?
        Nganti saiki, aku ndeleng mung KONSEKUENS lan ora ana turahan amunisi khusus. Lan padha beda banget karo bom konvensional.
        1. Login_Off
          Login_Off 7 april 2017 06:05
          +1
          Iku luwih kaya gas mrico blistering. Lan gas iki digunakake dening ISIS.
          Aku ora nemokake video reset lan liya-liyane. Ana video saka pesawat helikopter, nanging kabeh kapisah. Lan bisa dicopot lan dipasang.
        2. Pengamat 2014
          Pengamat 2014 7 april 2017 06:25
          +3
          svp67 hi Kolega, tenang, kok mbuwang manik ing ngarep "babi"
  2. Чёрный
    Чёрный 7 april 2017 05:34
    +8
    Pukulan wis disabetake. Lan iki minangka tumindak langsung agresi AS marang negara sing berdaulat. Hukum internasional wis diidak-idak maneh.
    1. Zoldat_A
      Zoldat_A 7 april 2017 05:39
      +8
      Ora mung diidak-idak - omong kosong....
    2. ala543
      ala543 7 april 2017 05:40
      +1
      Saiki dheweke bakal nindakake apa wae sing dikarepake, saiki ora ana pesenan kanggo dheweke.
      1. Login_Off
        Login_Off 7 april 2017 05:44
        +3
        Saiki perang utawa Rusia bakal diturunake maneh.
        Siji bab, ramalan babagan biaya dolar ing 68 rubel bakal kelakon.
        Ah.. lupa...
        "Ora ana dhuwit, nanging sampeyan terus" uga bakal diulang.
      2. nik-karata
        nik-karata 7 april 2017 10:04
        0
        Lan apa? Biyen ana ARAH??? Aku ngenteni URA-patriot lan HPP ... Wektu iki polimer wis ngaco ...... recourse
    3. Serg Koma
      Serg Koma 7 april 2017 05:57
      +2
      Quote: Ireng
      Hukum internasional wis diidak-idak maneh.

      Dadi gumantung marang hak sapa. Nanging umume, sing luwih "hak", kesempatan lan arogansi "bener"
  3. biaya
    biaya 7 april 2017 05:35
    +2
    Ora ana sing jelas. Warta ganti saben menit. Amerika Serikat ngluncurake serangan rudal, utawa ora. Kita meneng. Artikel-artikel babagan serangan sing dicopot saka Internet. Ana sing aneh
    1. svp67
      svp67 7 april 2017 05:38
      +2
      Quote: sugih
      Ora ana sing jelas.

      Yen Trump wis nggawe STATEMENT, mula apa sing ora jelas ing kene ...
      Ayo kula mung ngomong sing ora apik. Kita cetha dijupuk menyang USPUG
      1. biaya
        biaya 7 april 2017 05:41
        +1
        Serangan AS ing lapangan udara ing Suriah nyebabake korban jiwa, ujare sumber militer Siria. Iki dilaporake dening RIA Novosti kanthi referensi menyang televisi nasional Siria.
        "Salah sawijining pangkalan udara ing sisih tengah kena serangan rudal AS esuk iki, nyebabake korban jiwa," ujare sumber kasebut.
        Uga, sumber Siria dikonfirmasi marang RIA Novosti yen serangan rudal "kuwat" ditindakake 40 kilometer saka Homs ing pangkalan udara Shayrat.
      2. ala543
        ala543 7 april 2017 05:43
        +5
        Kene sampeyan duwe Trump, ora kaya Obama, pisanan dheweke nindakake banjur ngandika.
      3. Smog
        Smog 7 april 2017 05:51
        +3
        Kutipan saka: svp67
        Trump wis nggawe STATEMENT

        URGENT: Trump nyuwun marang Amerika amarga serangan rudal Siria

        07.04.2017 - 5: 26
        URGENT: Trump Ngatasi Amerika babagan Serangan Rudal Siria | musim semi Rusian
        Presiden AS Donald Trump nggawe pratelan sawise serangan rudal jelajah ing pangkalan militer Angkatan Bersenjata SAR.

        Trump ngonfirmasi laporan yen serangan kasebut ditindakake ing lapangan terbang militer ing provinsi Homs amarga ana anggepan yen saka ing kana pesawat mabur amarga serangan kimia sing diduga ditindakake ing provinsi Idlib ing awal minggu.
    2. ITT
      ITT 7 april 2017 05:41
      0
      Quote: sugih
      Artikel-artikel babagan serangan sing dicopot saka Internet. T

      ana media gratis

      https://russian.rt.com/news
  4. Wiskar
    Wiskar 7 april 2017 05:36
    0
    Kayane wengi iki..



    AS nembak 50 rudal ing pangkalan militer ing Suriah

    Luwih rincian ing TASS:
    http://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/4161681

    Miturut Reuters, target serangan kasebut yaiku landasan pacu lapangan udara, uga pesawat tempur lan bahan bakar. Miturut dheweke, roket kasebut diluncurake ing 03:45 dina Jumuah.
    Sadurungé, NBC, nyathet sumber-sumber militer, nglapurake yen Angkatan Bersenjata AS ngluncurake 50 rudal ing pangkalan militer ing Suriah, ing provinsi Homs. Miturut wong-wong mau, serangan rudal kasebut minangka respon marang serangan kimia sing diduga ing provinsi Idlib, Siria. Kabeh rudal Tomahawk ditembakake ing lapangan udara ing provinsi Homs.


    Luwih rincian ing TASS:
    http://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/4161681
  5. Aleksandr_K
    Aleksandr_K 7 april 2017 05:38
    +1
    Inggih, punika kadospundi wiwitipun. Piyé tanggepan pimpinan kita?
    1. ITT
      ITT 7 april 2017 05:44
      +2
      mung ngilangke mati lan salaman lan ngakoni yen dheweke saiki nomer loro mung kanggo trump, utawa nggawa infantri liyane
      Pejabat Amerika ujar manawa panguwasa AS wis ngelingake Rusia babagan serangan rudal sing bakal teka ing pangkalan Siria, laporan RT. Moskow uga dielingake yen ora ana pangkalan Rusia sing bakal ana ing dhaptar target.
  6. 1536
    1536 7 april 2017 05:39
    +2
    Ing mratelakake panemume, tumindak sing paling tegas dibutuhake kanggo nanggepi agresi Amerika liyane. Iki wektu kanggo nyelehake bandit Amerika ing panggonane!
    1. xetai9977
      xetai9977 7 april 2017 05:50
      +5
      Dadi coba eseman eseman
  7. karton
    karton 7 april 2017 05:40
    + 12
    Ya, ing ngendi gelembung elektronik 600km kita, pertahanan udara berlapis, lan liya-liyane. Inti saka kabeh sing ditindakake dening pamrentah Rusia yaiku pamer-pameran, yen kita didhawuhi metu saka Suriah, dheweke bakal ngguyu lan lunga.
  8. Mikhail55
    Mikhail55 7 april 2017 05:42
    0
    Sayange, wektu wis liwati. Trump nggawe pamindhahan.
  9. Rabinovich
    Rabinovich 7 april 2017 05:44
    +5
    Assad ngaco.
    1. Cool_SnipeR
      Cool_SnipeR 7 april 2017 05:50
      +2
      Lan iki teka Rubiroid ...
    2. xetai9977
      xetai9977 7 april 2017 05:50
      +1
      Neraka wis nangis kanggo dheweke!
    3. Nemo35
      Nemo35 7 april 2017 05:52
      0
      Kutipan: Rabinovich
      Assad ngaco.

      Apa sampeyan seneng? Apa sampeyan mikir wong apik bakal teka tinimbang dheweke lan rukun karo sampeyan ing salawas-lawase? Oh nggih.
      1. Rabinovich
        Rabinovich 7 april 2017 05:55
        +2
        Aku ora seneng. Aku pengin Assad mbusak Hezbollah lan mungkasi teror marang Israel.
        Banjur dheweke ngomong akeh babagan kedaulatan, supaya dheweke ngilangi Hezbala lan Iran.

        Menarik nalika Hezbala nyulik prajurit Israel, mergo aku ora krungu tangisan babagan "kedaulatan".
        Iku perlu kanggo njupuk ing kraton Assad.
        1. sirocco
          sirocco 7 april 2017 06:33
          +3
          Sampeyan kudu katon ing masalah luwih wiyar, utawa minangka kahanan karo kaca banyu kang setengah kapenuhan banyu, sampeyan katon kaya kaca setengah kosong, lan aku kaya setengah kebak.
          Saiki babagan sing utama, Israel ora cocog karo Assad karo Suriah, Iran, Hezbala lan wong pribumi liyane ing wilayah kasebut. Ora kaya wong Yahudi, dheweke manggon ing kono nganti pirang-pirang abad, lan Israel dibentuk ing taun apa? a. (ora kelakon yen sampeyan diubengi dening wong ala lan sampeyan mung apik, kabeh wong metu saka langkah siji Israel mlaku ing langkah))))))))))))) Apa sampeyan bisa metu saka genangan marang bapakmu? Kanggo sing saka tangane sampeyan feed, lan sing ndhukung sampeyan.
          PS
          Babagan Musa, Kitab Suci, lan fakta sejarah liyane, aku ora nganggep kasunyatan kasebut. Kanggo akèh iku ditulis ing pager, lan kanggo kula kanggo dangu, kabeh aksara iki bab sajarah ora pengadilan Resor pungkasan. Aku ngadili dening acara anyar, kawulo, lan rewriting sajarah, utamané ing cilik saka Perang Patriotik Agung. Lan ing dina iku padha ngapusi. Inggih, Kitab Suci punika masalah kapisah, karo koleksi.
        2. Cool_SnipeR
          Cool_SnipeR 7 april 2017 07:39
          0
          Ora perlu nggawe alesan
          Kutipan: Rabinovich
          Aku pengin Assad mbusak Hezbollah lan mungkasi teror marang Israel.

          Kepiye hubungane karo kasunyatan yen dheweke doiralis?
        3. akeh-65
          akeh-65 7 april 2017 18:37
          0
          Utawa dening Knesset.
  10. Nemo35
    Nemo35 7 april 2017 05:44
    +3
    Iku katon kaya p .... sy jahitan kabeh-in. Saiki dheweke bakal nuduhake kabeh jagad sing dadi bos ing omah. Lan dheweke ora peduli babagan PBB.
    Rusia isih lemes, sayangé.
    1. akeh-65
      akeh-65 7 april 2017 18:39
      0
      Apa ora awake dhewe nggawe kaya ngono ing taun 90-an?
  11. nikolas 83
    nikolas 83 7 april 2017 05:48
    0
    Apa kita bakal nguntal kabeh? Apa kita bakal tangi kanthi tenang? Dheweke wis rada kurang ajar.
  12. Pengamat 2014
    Pengamat 2014 7 april 2017 05:53
    +1
    Iki serius. Saiki bisa uga kita bakal ngumumake introduksi senjata nuklir taktis menyang wilayah kasebut. Wengi ing Kremlin lan Staf Umum Federasi Rusia kayane ora bisa turu dina iki. "Jam Kiamat" bisa disetel jam loro. detik. Trump ora bakal diapura babagan iki.
    1. ala543
      ala543 7 april 2017 06:06
      +6
      Aku njaluk sampeyan, apa senjata sing kuat, kita, bebarengan karo Assad, mung dirudopekso.
      1. Pengamat 2014
        Pengamat 2014 7 april 2017 06:14
        +1
        ala543
        Aku njaluk sampeyan, apa senjata sing kuat, kita, bebarengan karo Assad, mung dirudopekso.
        .Soko sing aku ora nate nggawe prediksi sing salah babagan tumindak militer kita ing Suriah. Dheweke bakal ngumumake introduksi senjata nuklir taktis yen kahanan karo Amerika pancen ngluwihi.
    2. mr.redpartizan
      mr.redpartizan 7 april 2017 06:07
      0
      Yen ora wong bodho lungguh ing Kremlin, banjur senjata nuklir taktis digawa menyang Suriah sanalika sawise "nyuduk ing mburi." Iskander minangka cara sing apik kanggo ngirim senjata nuklir menyang target. Dimensi warhead nggampangake kanggo nglengkapi roket kanthi daya sing kuat banget saka sawetara atus kiloton, sing bakal nyenengake "klien" potensial para ilmuwan roket kita.
      1. wulan 702
        wulan 702 7 april 2017 06:25
        0
        Ngapunten, apa tujuan kanggo senjata nuklir? Sapa sing wiwit digebugi nganggo roti? ing kasur? ora ono...
  13. Mihasik
    Mihasik 7 april 2017 06:08
    0
    Kutipan saka: svp67
    Kutipan saka xetai9977
    Rekaman panggunaan senjata kimia marang warga sipil nyebar ing saindenging jagad,

    Footage KONSEKUENSI aplikasi. Lan sapa sing nglamar ditampilake ing kana? Tampilake ... Banjur aku bakal setuju karo sampeyan. Kenapa Assad kudu nggunakake, yen wis jelas yen dheweke MENANG. Lan malah luwih, apa kanggo kita?
    Nganti saiki, aku ndeleng mung KONSEKUENS lan ora ana turahan amunisi khusus. Lan padha beda banget karo bom konvensional.

    Ya, troll biasa miturut manual latihan!
  14. Vasya Vaskin
    Vasya Vaskin 7 april 2017 08:00
    0
    Kutipan saka: insular
    Kutipan saka Sevastiec
    PDB, mesthi, duwe sirah sing keren lan ngerti carane nanggapi kanthi wektu tundha

    Tomat... ngguyu
    Ing sedina utawa rong dina, Lavrov bakal nglaporake manawa dheweke peduli maneh babagan keprihatinan. Zakharova maneh tweets saru ing Twitter, Konoshenkov maneh tetep meneng. Putin ora bakal katon sajrone sewulan lan kabeh wong bakal mikir yen dheweke ngrancang insidious lan kabeh bakal bisa ditindakake ...
    Kelalen soko?

    Sampeyan wong Rusia?
    1. Komentar wis dibusak.
  15. kas
    kas 7 april 2017 11:44
    0
    Dankvert ora ana ing dheweke kanthi pengawasan. Dheweke wis ora gelem ngontrol produk saka Republik Belarus, mula kudu dikirim menyang Suriah, yen ora, sumbu mabur liwat udhara tanpa lisensi, supaya sampeyan bisa kanthi ora sengaja chop kayu bakar.
  16. Alexey Graff
    Alexey Graff 7 april 2017 11:58
    +1
    Yagene dheweke ora nembak siji tomahawk? Lan ing ngendi semangat tori, beech, s-200 lan s-300 kita? Iku katon kaya game politik kanthi tujuan siji!
    1. Atlantik-1164
      Atlantik-1164 8 april 2017 23:25
      +3
      Kutipan: Alexey Graff
      Yagene padha ora nembak mati siji tomahawk?

      listrik wis rampung .. iki ing Panggonan pisanan .. lan sing ngerti sing Trump kita, kanggo kang negara kita kabeh rooting .. bakal njupuk lan pitenah ing sekutu kita. Iki kapindho. lan katelu, padha ora siap kanggo ilang milyar sing mesthi ora disimpen ing Sberbank lan ora rubles.
      1. Atlantik-1164
        Atlantik-1164 8 april 2017 23:27
        +3
        nanging ing umum, aku duwe panjaluk supaya ora ngirim apa-apa bab Suriah ing mangsa cedhak. kajaba kanggo omong kosong lan raos sirno ing ngarepe wong-wong sing kita janji bantuan lan pangayoman .. padha ora nimbulaké raos liyane.
  17. Komentar wis dibusak.
    1. Manungsa Kucing Null
      Manungsa Kucing Null 9 april 2017 00:42
      0
      Kutipan: Patrick Rabbits
      Centobank tuku obligasi AS ...

      - entitas apa iki - Centobank ?
      - lan umume, plump, plump negatif
      Aku ternak kelinci (s)
  18. ruslan shchurov
    ruslan shchurov 9 april 2017 16:42
    0
    Kepriye yen Suriah bisa ngasilake serangan kimia yen ora duwe senjata kimia.Kabeh sing dirusak.