Review militèr

Katelu saka Tomahawks sing tekan Shayrat minangka akibat saka cacat ing penerbangan AWACS lan pertahanan rudal sing lemah ing provinsi Homs

309



Ing Minggu kapindho sasi, 9 April, prajurit Angkatan Udara Rusia ngrayakake liburan profesional. Lan penting kanggo kabeh wong ngerti yen amarga cabang layanan iki, dina iki kita ndeleng langit sing cerah ing Tanah Air, kita teguh nyekel kadhaulatan, lan infrastruktur ekonomi negara kasebut utuh lan aman. Matur nuwun sing gedhe uga kudu diucapake kanggo wong-wong sing melu lan melu nggawe sistem rudal anti-pesawat paling apik saka kulawarga S-300P lan S-300V - karyawan NPO Almaz, MKB Fakel, PO. Leningrad Severny Zavod, JSC MMZ Avangard lan kabeh Concern VKO Almaz-Antey. Yen ora ana sistem kasebut, kita mesthi bisa mbaleni nasib Serbia sedulur.

Nanging, kaya sing wis ditampilake ing acara minggu kepungkur, yen "tameng anti-rudal" sing ora bisa ditembus wis dibentuk ing wates udara negara kita (aktif dianyari karo S-400 lan S-300V4 militer lan Buk-M3 paling anyar. sistem pertahanan udhara), banjur kahanan karo pertahanan sekutu sing paling cedhak ing Timur Tengah ora pati jelas, nggawe kita mikir babagan kudu njupuk langkah drastis kanggo ngindhari kedadeyan sing luwih ora nyenengake lan tragis tinimbang sing ditindakake dening militer kita. kontingen ing SAR lan pasukan udara pemerintah sekutu Siria diadhepi ing wayah wengi tanggal 7 April 2017.

Ing karya sadurunge, kita wis luwih saka sepisan mbadek vektor militer-politik saka pimpinan Amerika sing mentas kapilih Donald Trump, uga "satelit partai perang" sing paling cedhak, Sekretaris Pertahanan AS James Mattis. Prakiraan dadi nyata kanthi akurasi sing luar biasa, lan malah luwih awal tinimbang sing bisa dibayangake. Kanthi nggawe tuduhan tanpa dhasar nggunakake senjata kimia marang rezim Siria saiki, gaman marang populasi sipil ing kutha Khan Sheikhoun ing April 4, 2017, Pentagon langsung miwiti implementasine operasional saka operasi serangan taktis lokal marang pangkalan udara Suriah Ash Shayrat, kang ton senjata kimia padha cepet-cepet "ditugasake" ing Gedung Putih. Serangan rudal massive dening rudal jelajah strategis Tomahawk (temenan modifikasi RGM-109D / E TLAM) dikirim ing wayah esuk (jam 4:30). Rong pangrusak Aegis kelas Arley Burke, DDG-71 USS Ross lan DDG-78 USS Porter, melu operasi serangan lokal, sing diluncurake menyang lapangan terbang militer Suriah Ash Shayrat (ing sisih kulon provinsi Homs) 59 TFR "Tomahawk". Kaya sing sampeyan ngerteni, mung 23 rudal jelajah sing tekan target, sing nyebabake karusakan minimal ing infrastruktur fasilitas Angkatan Udara Siria ing sisih kulon ON. Dirusak: gudang logistik, 6 pesawat tempur MiG-23, kantin, unit latihan lan stasiun radar. Ing wayah sore, operasi pangkalan udara diterusake, amarga landasan pacu lan taxiway mung rada "bubuk" karo pecahan saka hangar sing rusak lan pecahan lemah, sing dicopot sajrone sawetara jam.

Saiki wis dingerteni manawa iki minangka upaya Trump sing ora kasil kanggo nduduhake kekuwatan militer AS marang Moskow, utamane, kekuwatan senjata sing dipandu presisi, sing digunakake dening Angkatan Laut AS sing akeh banget. Bisa uga iki uga minangka upaya kanggo ngedhunake rating kepemimpinan negara kita saiki ing mata masarakat, sing wis direncanakake sadurunge, kanthi nganggep kekurangan "tanggapan" lengkap saka kita lan Sistem pertahanan udara Siria ing wilayah kasebut. Nanging, komando Angkatan Udara Rusia ing SAR, mung ing kasus, dielingake luwih dhisik babagan serangan ing lapangan udara kanggo ngindhari tanggapan sing keras saka balung mburi "taktis" kita. penerbangan”, disebarake ing AvB Khmeimim. Ora mesthi ing karu iki crita kabèh massa.

Akeh ahli militèr lan ilmuwan politik, kalebu Yevgeny Satanovsky, nandheske ing sudut pandang yen pesenan kanggo nyegat rudal Tomahawk dening sistem rudal anti-pesawat S-400 Triumph lan S-300V4 ora ditampa amarga ora gelem mlebu. konflik langsung karo Amerika Serikat, sing diduga bisa nyebabake blokade udara lan segara obyek ing Tartus lan Khmeimim kanthi nutup selat ing Mediterania kanggo kapal kita lan nggawe zona larangan mabur ing sisih wétan SAR lan Irak. kanggo pesawat transportasi militer kita. Nanging, panemu iki katon rada bias. Interception "Axes" mung bakal nguatake posisi kita ing teater operasi Siria kanthi urutan gedhene, lan mbuktekake yen sekutu Rusia tansah ana ing "payung anti-rudal" Moskow. Serangan ing lapangan udara ditindakake, persis kaya rating sistem pertahanan udara kita adhedhasar S-300V4, S-400, Buk-M2 lan Pantsirey. Sauntara kuwi, 2/3 Tomahawks (36 misil) uga "ilang". Apa sing bisa kedadeyan?

Ngelingi manawa linuwih pesawat saka TFR jinis RGM-109 saka modifikasi D / E paling anyar cukup dhuwur lan nyedhaki 1, persis kaya Kaliber, alesan kanggo mundhut ing jumlah 64% mung bisa dumunung ing fisik. impact ing sistem panuntun, utawa ing karusakan langsung dening pertahanan udhara. Kaping pisanan, bisa uga minangka karya sing apik banget saka operator perang elektronik ing wilayah Tartus (ing kutha iki dilewati lintasan Tomahawk), sing bisa nyuda sensor sistem panuntun utama kanggo misil TERCOM Amerika. Iki nggunakake saluran satelit saka sistem navigasi radio NAVSTAR (saka 1176,45 nganti 1575,42 MHz), uga altimeter radio udhara sing mbandhingake data sedhela ing terrain kanthi peta referensi sing dimuat menyang rudal INS saka Tomahawk. Sajrone penerbangan RGM-109 cedhak Tartus pesisir kanthi kemungkinan 100%, kanggo nyambung menyang terrain angel, sensor TERCOM diaktifake ing rudal, kalebu altimeter radio, sing bisa langsung ditemokake ing 1L222 "Avtobaza" jinis Komplek RTR eksekutif utawa sistem liyane padha , sawise kang target designation ditampa dening peralatan perang elektronik, kang disrupted operasi saka modul NAVSTAR lan altimeter radio saka rudal Tomahawk.

Kapindho, bagean saka "Axes" bisa dicegat dening rudal anti-pesawat Siria utawa Rusia lan sistem artileri "Pantsir-S1", utawa MANPADS saka jinis "Igla-S", sing ana ing layanan karo unit mbela fasilitas angkatan laut ing. Tartus. Ana akeh pilihan ing kene, nanging ora ana informasi resmi nganti saiki.

Batalyon rudal anti-pesawat S-400 Triumph ing kasus iki uga ora bisa digunakake nglawan Tomahawks, amarga dumunung ing sacedhake AvB Khmeimim (udakara 70 km saka titik paling cedhak saka jalur penerbangan rudal jelajah ing Libanon- tapel wates Siria), lan cakrawala radio kanggo OLTC 92N6E "Patang Atus" mung 38 - 45 km, njupuk menyang akun nggunakake menara universal 40V6M. Kompleks S-400, ketoke, durung diadaptasi kanggo geni liwat-the-horizon amarga lack of 9M96E / E2 anti-pesawat dipandu pluru karo pencari radar aktif ing loadouts amunisi. Kanggo baterei S-300V4 sing nutupi wilayah Tartus, bisa uga ora bisa digunakake supaya ora mbukak mode operasi saka radar review program 9S19M2 Ginger lan radar panuntun 9S32M, ninggalake kanggo sing diarani "cemilan" nalika konfrontasi langsung karo Angkatan Udara AS wis mateng ing langit Siria.


Pesawat intelijen elektronik strategis Angkatan Udara AS RC-135V / W "Rivet Joint"


Pitakonan utama yaiku apa Pasukan Aerospace kita bisa nyegat 23 Tomahawks sing isih ana ing pendekatan menyang pangkalan udara Ash Shayrat, amarga ing sekitar Homs komponen pertahanan udara adhedhasar lemah, sing diwakili dening sistem pertahanan udara sing digerakake kanthi jarak cendhak, yaiku. banget banget?

Jawaban iki cukup prasaja: bisa, nanging kekurangan sistemik videoconferencing kita dadi alangan. Pesisir Mediterania lan wilayah kulon SAR diwakili dening wilayah pegunungan sing rada angel, sing nggawe kesulitan kanggo ndeteksi, nelusuri lan ngalahake senjata serangan udara ing dhuwur, lan mulane dianjurake kanggo nggunakake pesawat AWACS bebarengan karo Su-30SM. , Su-35S lan MiG-31BM tempur taktis serbaguna. . Kaya sing sampeyan ngerteni, kanthi rutin, A-50U Rusia ora nindakake tugas ing langit Siria, lan iki mung kesalahan gedhe! Kita weruh akibat pisanan ing 7 April. Angkatan Udara AS, sebaliknya, nganakake pengintaian elektronik reguler saka fasilitas darat lan udara ing Suriah, nggunakake kabeh sistem penerbangan sing dikenal (saka Raptors lan E-3G nganti RC-135V / W).

Kajaba iku, meh 1 jam sadurunge peluncuran RGM-109, Amerika ngandhani babagan serangan sing bakal teka ing pangkalan udara Ash Shayrat, 1 jam liyane Tomahawks ngginakaken mabur saka pesisir pulo Kreta (ana US EM ". Ross" lan "Porter") menyang pesisir Suriah. Lan mulane, Angkatan Udara Rusia mung duwe "kertu trump" sing apik banget ing tangane. Malah kanthi nggunakake "Sushki" sing dilengkapi radar H011M lan H035, luwih saka sapratelune rudal bisa dirusak ing Mediterania Wétan tanpa nggunakake A-50U. Apa sebabe iki ora kedadeyan, isih dadi teka-teki ... Ya, muga-muga ing wektu tumindak agresif Angkatan Bersenjata AS ing SAR, komponen udara Angkatan Udara kita bakal diowahi kanthi bener, lan sistem pertahanan udara basis darat saka pangkalan udara Siria bakal dikuatake kanthi bener.

Sumber informasi:
http://rbase.new-factoria.ru/missile/wobb/bgm109c_d/bgm109c_d.shtml
http://rbase.new-factoria.ru/missile/wobb/c300v/c300v.shtml
http://militaryrussia.ru/blog/topic-598.html
http://www.airwar.ru/enc/spy/rc135.html
Pengarang:
309 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. svp67
    svp67 10 april 2017 06:24
    + 27
    Kaya sing sampeyan ngerteni, kanthi rutin, A-50U Rusia ora nindakake tugas ing langit Siria, lan iki mung kesalahan gedhe!
    Jam udara A-50 mung bisa diatur nalika rezim "langit tertutup" diumumake kanggo pesawat manca. Ing sawetoro wektu, kabeh lan macem-macem mabur ing langit kasebut, pesawat kasebut bakal ana ing bebaya gedhe. Lan wis teka wektu kanggo MiG-31 ngalami "latihan pertempuran"?
    1. Evgenius
      Evgenius 10 april 2017 10:55
      + 16
      Iki carane sepasang MiG-31 bisa nyegat 60 rudal mungsuh? Swiwi bakal pecah saka beban roket.
      Lan kanggo njaga skuadron ing langit watara jam minangka fantasi nganti saiki.
      Apa padha nyimpen pesawat iki kanggo nglindhungi A-50? Sapa sing arep ditabuh?
      1. svp67
        svp67 10 april 2017 11:00
        + 10
        Kutipan saka Evgenius
        Iki carane sepasang MiG-31 bisa nyegat 60 rudal mungsuh?

        Nggunakake minangka pengganti pesawat AWACS, dheweke duwe kesempatan kaya ngono ...
        Kutipan saka Evgenius
        Sapa sing arep ditabuh?

        Kayane saiki ora masalah sapa, yen ora sipil ... "Kakaisaran" kudu "nyerang maneh"
        1. lan j61
          lan j61 10 april 2017 13:24
          + 18
          Kutipan saka: svp67
          Kutipan saka Evgenius
          Iki carane sepasang MiG-31 bisa nyegat 60 rudal mungsuh?
          Nggunakake minangka pengganti pesawat AWACS, dheweke duwe kesempatan kaya ngono ...

          Yen, minangka panggantos kanggo pesawat AWACS, ora perlu sawetara pesawat, nanging loro pasangan ... Inggih, Su-30 kanggo interception langsung rudal. Kajaba iku, transfer sebutan target menyang sistem pertahanan udara berbasis darat.
          Kabeh padha - akeh banget pasukan lan sarana sing dibutuhake. Lan sacoro prakteke ing verge saka Kapabilitas pasukan lan sarana ing Suriah - iki ora malah njupuk menyang akun kasunyatan sing MiG-31 ora ana ing basis permanen.
          Ya, lan premis dhewe - kanggo njupuk CD Amerika ing kasus apa wae - mambu kaya mambu. Amerika wis nyimpulake persetujuan karo kita babagan nyegah kedadeyan ing udhara. Minangka bagéan saka persetujuan iki, padha dielingake kita ing advance (jam utawa loro - sumber beda ngandika beda) bab nggunakake CD. Apa dheweke ngelingake panggunaan khusus marang pangkalan Siria tartamtu? Iki ora langsung dicritakake ing ngendi wae, nanging saka konteks dadi ya. Yen kita miwiti nembak rudal Amerika tanpa peringatan, kita ora bakal katon apik banget: ternyata kita ngrusak misil Amerika, sing diluncurake dielingake. Salajengipun, kedadean iki dadi dhasar kanggo mungkasi perjanjian kasebut.
          Saiki kabeh rudal sing bakal ana ing wilayah tanggung jawab pertahanan udara lan angkatan udara kita bakal dianggep ora dingerteni, lan misil kasebut bisa ditembak!
          Titik liyane nuwuhake pitakon - kenapa pertahanan udara Siria ora bisa digunakake ing misil kasebut?
          1. Inok10
            Inok10 10 april 2017 19:05
            +5
            Artikel kutipan:
            Batalyon rudal anti-pesawat S-400 Triumph ing kasus iki uga ora bisa digunakake nglawan Tomahawks, amarga dumunung ing sacedhake AvB Khmeimim (udakara 70 km saka titik paling cedhak saka jalur penerbangan rudal jelajah ing Libanon- tapel wates Siria), lan cakrawala radio kanggo OLTC 92N6E "Patang Atus" mung 38 - 45 km, kanthi nggunakake menara universal 40V6M
            ... ora ana tembung ... Aku ngerti yen aku kesusu ... nanging kanggo nulis kaya ngono, aku kudu nyoba banget ... Zhen Batkovich ... ah, P-18 ora malah M ... iki 70 abad pungkasan ...
            ... umume, ora ana sing bisa dikomentari ... Burung hantu ing Globe ... hi
            1. MaksoMelan
              MaksoMelan 10 april 2017 20:54
              0
              Apa bisa nggawe radar nggunakake refleksi sinyal saka ionosfer? Kanggo ndeteksi tomohawks mlebu lan liyane menyang pangkalan? Contone, karpet disebar ing lemah kanthi sudut rada radar. Cemlorot munggah, nuduhake saka ionosphere lan wis cemlorot ing keliling saka basa dening 500 meter, banjur maneh gelombang mumbul munggah. Yen ana sing mabur ing keliling, sinyal kasebut ora tekan lemah lan dikirim maneh. Ing cendhak, kuwi gelombang radio zigzag. Nanging kanggo sumunar kabeh.
              1. Operator
                Operator 10 april 2017 21:41
                +8
                Iki diarani radar over-the-horizon - ZGRLS.

                Kita duwe kaya lendhut - "Duga" lan "Volna" Soviet, "Podsolnukh" Rusia (jarak 450 km) lan "Kontainer" (jarak 3000 km).

                "Kontainer" disebarake ing Mordovia, saka ngendi dheweke ngontrol kabeh wilayah udara ing Timur Tengah. Amarga sawetara operasi dekameter, teknologi siluman ora ana.
            2. Grigory_78
              Grigory_78 15 april 2017 06:29
              0
              matur nuwun. Ora usah adoh-adoh. Sampeyan bisa ndeleng kabeh ing gambar sampeyan. Target menyang radar 100m nduweni kemampuan kanggo ndeteksi ing jarak 30 km. Tunduk marang garis pandelengan. Tomahawk asring mudhun (60 m) kanthi kabeh akibat. 40V6M dibedakake kanthi "rentang" sing luwih gedhe, nanging ora ana pirang-pirang, sing uga bisa dideleng saka gambar sampeyan. Nalika aku ngerti, prabédan utama yaiku tingkat resistensi gangguan sing beda banget - ngganti frekuensi, modulasi sajrone operasi, lan liya-liyane.

              Apa sampeyan bisa narik manuk hantu ing globe?!!! Sugeng.
      2. Grigory_78
        Grigory_78 15 april 2017 06:19
        0
        Dheweke ora bisa. Nanging bisa nyorot target kanggo S-400 lan liyane. Ing kasus KR, iki minangka solusi kanggo masalah kasebut.
        Ora perlu njaga skuadron ing langit. A tumindak bebarengan dibutuhake. Peluncuran rudal peringatan dini kudu dideteksi. Wiwit wektu iki, countdown kudu diwiwiti.
        Akeh sing bisa ditrapake kanggo nglindhungi A-50. Pitakonan liyane yaiku A-50 dhewe jelas keluwih kanggo Suriah.
    2. Yeah
      Yeah 10 april 2017 11:43
      +6
      sepisanan, basa Khmeimim ora Panggonan paling apik kanggo basis MiG-31, lan iku cukup corny kanggo wong-wong mau ing langit Siria.
      sareh, nggunakake A50 ora mbutuhake ngiringan, yaiku MiG-31. A50 bisa nyedhiyakake sebutan target nalika mabur langsung ing ndhuwur utawa cedhak pangkalan.
      nanging aku setuju babagan liya - pesawat pengintaian dibutuhake ing kana, miturut pendapatku, klompok Rusia, kaya ing udara, butuh informasi intelijen sing luwih lengkap. Ora kasunyatan manawa A50 sing dibutuhake. Mbok menawa pesawat pengintaian basis su24 utawa drone luwih dibutuhake.
      1. RDX
        RDX 10 april 2017 17:30
        +4
        Saka jumlah versi ing mata kebak
    3. MaksoMelan
      MaksoMelan 10 april 2017 18:52
      +1
      Lan iku bakal bisa kanggo nyumerepi sawetara derezhObl (:) liwat basa karo radar ing penundaan, utawa balon. Lan nglengkapi pangkalan lan lapangan udara kanthi turret non-transportable saka jinis ak630 (kaya ing kapal angkatan laut) utawa analoge ing pinggir. Liyane bakal nginstal kuwi ing gunung ing dhuwur strategis lan arah. Nanging iki fantasi.
  2. Sing ngerti
    Sing ngerti 10 april 2017 06:26
    + 23
    Ana akeh ... "Analysts" saiki aku arep takon - lan sampeyan dhewe ana ing kono, wis ana ... Ali, kaya biasane, saka Departemen Luar Negeri, - rahasia ndhuwur, diklumpukake saka Internet ...
    1. Alekseev
      Alekseev 10 april 2017 07:10
      + 33
      Quote: ngerti
      Padha diklumpukake ... "Analysts" saiki dadi akeh

      Quote: Ararat
      Ketoke crita iki kira-kira 36" tiba, ilang,

      Ya, ora ana penulis sing ana.
      Nanging, sawetara kasunyatan bisa uga bener.
      1. Paling kamungkinan, 59 rudal diluncurake. apa gunane ngapusi ing kene kanggo Amerika?
      2. Jeblugan ing pangkalan udara pancen kurang, yaiku. 23. Karusakan kanggo obyek ora narik nganti jumlah iki.
      3. Apa sebabe wong liya ora mabur?
      Bisa uga iki minangka asil saka perang elektronik.
      Aja ngomong babagan iki supaya ora nambah kahanan. Numpes rudal sing S-300, sing 400, sing Pantsir ora bisa saka ngendi wae, nanging mung saka posisi sing nyedhiyani kemampuan teknis.
      Yen rute penerbangan rudal liwati "ing bayangan" saka pagunungan, iku ora gampang kanggo njaluk saka Latakia.
      Apa sing kudu ditindakake, apa sing kudu ditindakake?
      Ing Pasukan Rudal Strategis lan Pertahanan Udara "tambah".
      Sebarake klompok pertahanan udara ing Suriah (resmi ing yurisdiksi Siria) kanggo nutupi fasilitas utama lan kelompok militer.
      Lan sing paling penting, kanggo nggedhekake serangan marang ISIS lan "moderat" liyane, nalika bebarengan ngluncurake kampanye informasi: ujare, provokasi karo bahan kimia. serangan, padha ngomong West uga bakal nandhang sangsara marga saka teror, yen padha defend piyambak, etc.
      1. SRC P-15
        SRC P-15 10 april 2017 08:35
        + 15
        Iki 36 tomahawks tenan?
        "Sistem perang elektronik AN / SLQ (V) 3 bisa digunakake ing mode nggawe target palsu, masking lan nyolong gangguan ing jarak lan sudut." [i] [/ i]
        Banjur jelas kenapa wong-wong kita ora ujar ing ngendi rudal kasebut: kenapa mbukak kabeh kertu menyang mungsuh, supaya padha mikir yen kita tuku menyang tujuan palsu. Lan ing kasus iki, Amerika bakal ngaku yen ana rudal 59. Apa ana spesialis ing perang elektronik ing situs kasebut? Apa bisa?
        1. Dashout
          Dashout 10 april 2017 09:50
          +5
          Nyatane? Roket menyang ngendi? Kepiye carane iki bisa kedadeyan? Sawise kabeh, rudal mungsuh sing diluncurake diiringi kontrol objektif (yen bisa dakkandhakake)? Iku ora bisa sing pluru ora dilacak! Lan yen ana, ing ngendi dheweke? Ing kasus iki, versi ndhuwur SRC P-15 babagan nggawe gol palsu duwe hak ana..
        2. MoJloT
          MoJloT 10 april 2017 10:18
          +5
          Crita karo 36 sumbu sing ora mabur luwih kaya goroh, sanajan tiba ing segara, jejak bakal tetep awujud lebu, jejak bahan bakar ...
          1. svp67
            svp67 10 april 2017 10:31
            +5
            Kutipan saka MoJloT
            Crita karo 36 sumbu sing ora mabur luwih kaya goroh, sanajan tiba ing segara, jejak bakal tetep awujud lebu, jejak bahan bakar ...

            Lan uga ana corong ing ngisor ... Gusti, sapa sing ngomong yen dheweke malah mabur menyang pangkalan udara? Amerika nyatakake yen targete yaiku fasilitas infrastruktur kanggo produksi lan panyimpenan senjata kimia, uga sarana pangiriman. Kendaraan pangiriman, ing kasus iki, pesawat, nalika ditabrak - bisa dideleng. Nanging ing ngendi, miturut Amerika, sing liyane dumunung? Ing kana sampeyan kudu nggoleki misil sing "ilang" ...
          2. Akuzenka
            Akuzenka 10 april 2017 13:01
            +9
            Iku prasaja: Amérika "ensigns" didol lan ngombe liyane saka "Axes". ngguyu
          3. sinis
            sinis 10 april 2017 17:41
            +2
            Israel, adhedhasar analisis gambar saka pangkalan udara, ngaku 44 target kena ing wilayah kasebut. Dituduhake manawa sawetara CD bisa digunakake kanggo SATU gol.
            Padha nyimpen ajining diri saka Yusovites utawa nglakoake munggah pangeran, bab sepuluh (spesialis ngerti sing), nanging sacoro prakteke kasunyatan "gunung nglairake mouse".
            http://maxpark.com/community/4765/content/5774596
            1. nggumunake
              nggumunake 10 april 2017 17:48
              +3
              Quote: Sinis
              Padha nyimpen ajining diri saka Yusovites utawa nglakoake munggah pangeran, bab sepuluh (spesialis ngerti sing), nanging sacoro prakteke kasunyatan "gunung nglairake mouse".

              Yen kita nggawa dokumen kasebut (kaya link sampeyan) - kita bakal dibuwang.
              Iki omong kosong dock-va?
              Foto karo obyek sing dibom minangka bukti --- lan iki, nuwun, omong kosong.
              Aku utamané disenengi kang tank jejere selang lan dandelion ngguyu
              1. sinis
                sinis 10 april 2017 17:57
                +1
                Kutipan saka krass
                Yen kita nggawa dokumen kuwi

                Jaringan kasebut duwe foto saka sampeyan kanthi analisis lan titik kuning, kaya KR njeblug ing kene.
                Rave.
                http://anna-news.info/шайрат-сша-помогают-террори
                stam-vide/
                1. nggumunake
                  nggumunake 10 april 2017 18:07
                  +2
                  Quote: Sinis
                  Jaringan kasebut duwe foto saka sampeyan kanthi analisis lan titik kuning, kaya KR njeblug ing kene.
                  Rave.

                  Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia mbantah, nerbitake dhewe?
                  1. sinis
                    sinis 11 april 2017 12:22
                    0
                    Kutipan saka krass
                    Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia mbantah

                    Apa statement MO SAR ora cukup kanggo sampeyan?

                    Umumé, statements: SO IT WIS INTENDED... Padha muni ing paling banget nyenengake, uga, saka sudut pandang teori konspirasi: Yen iki disusun, serangan luwih saka sèket KR lan asil kuwi, banjur KENAPA ? nomer budhal? Kanggo donya kabeh, kaya, kanggo nduduhake steepness sing, nanging nyatane mung SHOW? Aku elinga Angkatan Udhara wong minangka pasangan, papat pesawat makarya luwih irit ... Mulane, ing umum, misale jek kula SHOW getih. Mung sampeyan kudu mbayar.
                    1. nggumunake
                      nggumunake 11 april 2017 12:28
                      +1
                      Quote: Sinis
                      Apa statement MO SAR ora cukup kanggo sampeyan?

                      Pitakonan aneh ngguyu
                      Quote: Sinis
                      Yen iki disusun, serangan luwih saka seket KR lan asil kasebut,

                      Asil sing cukup normal - pangkalan dirusak, korban manungsa - minimal. Rusia ora nandhang sangsara - saka segi iconicity - kabeh wis rampung banget profesional.
                      Quote: Sinis
                      nomer budhal? Kanggo donya kabeh, kaya, kanggo nduduhake steepness sing, nanging nyatane mung SHOW?

                      Lan kabeh donya kalebu.
                      Trump dudu Obama - dheweke malah ora ngandhani Kongres, lan nomer kasebut ngomong dhewe.
                      Quote: Sinis
                      Aku ngelingi Angkatan Udara wong minangka pasangan, papat pesawat kerja luwih efisien ...

                      Delengen apa tugas.
                      Quote: Sinis
                      Mulane, kayane aku iki minangka SHOW BLOODY.

                      Inggih, paling ora ana getih
                      Quote: Sinis
                      Mung sampeyan kudu mbayar.

                      Kanggo sapa lan kepiye?
                      1. sinis
                        sinis 11 april 2017 13:33
                        +1
                        Kutipan saka krass
                        Pitakonan aneh

                        Ora kurang saka sampeyan.
                        Kutipan saka krass
                        kabeh wis rampung banget profesional.

                        Lho, iya, nanging piye maneh.
                        Kutipan saka krass
                        Dheweke malah ora ngabari Kongres.

                        Luwih saka pujian asli. Saiki ana dhiskusi sing rame, apa dheweke kudu nindakake apa kudu?
                        Kutipan saka krass
                        Delengen apa tugas.

                        Dadi aku ngomong: SHOW!!!
                        Kutipan saka krass
                        Inggih, paling ora ana getih

                        Aku elinga marga saka siji tawanan, siji negara ngadeg ing mburi nomer cekap saka wong ... Babagan losses, banjur, kita bakal elinga utawa apa? Sepisan maneh, kanggo wong tahanan.
                        Kutipan saka krass
                        Kanggo sapa lan kepiye?

                        Kabeh wong.

                        Murni menarik, apa menarik banget kanggo nutupi blunder LAIN? Hiburan mesthi apik, olahraga sing apik kanggo pikiran. Nanging apa sampeyan mikir bakal cocog karo sampeyan kaya sing sampeyan lakoni kanggo dheweke?
              2. Yeah
                Yeah 11 april 2017 09:55
                +1
                kita mung bakal razed menyang lemah.

                kabeh bakal apik, mung ngenteni
              3. sinis
                sinis 18 april 2017 09:30
                0
                http://nextvideos24.ru/?p=2552
          4. Tomat Signor
            Tomat Signor 14 april 2017 07:10
            +1
            Kutipan saka MoJloT
            Crita karo 36 sumbu sing ora mabur luwih kaya goroh, sanajan tiba ing segara, jejak bakal tetep awujud lebu, jejak bahan bakar ...



            Oh-oh!
            Yen sampeyan ora bisa ndeleng apa-apa saka jendhela, iku tegese padha ora ana ing kabeh!
            Nanging yashschyg nuduhake yen ana karusakan ing pangkalan udara, tegese ana jotosan.
            Yaschgyg ora bisa ngapusi! Utamané yen saluran Amérika ditampilake ing yaschgyg!
            Saluran Amérika minangka sing paling suci ing saindenging jagad!
            Liberal ndedonga menyang media Amerika ...

            Kanker yaiku nalika sel asing ora ditolak dening awak.
            Liberastia minangka kanker hati nurani. Wektu kanggo nemtokake liberalisme ing guwa-garba lan mungkasi infeksi iki kanthi aborsi!
          5. Grigory_78
            Grigory_78 15 april 2017 06:47
            0
            Ya ... roket liyane bisa dijupuk menyang dharat, ta? "Piers saka kreteg Crimean padha sakabeheng munggah ing pesisir Ukrainia dening Surf." "Saben Pechora, kapak ngambang saka Pulo Kolguev. Lha, ayo ngambang, potongan wesi x ....".
            Dhuh Gusti, reruntuhan punapa ingkang badhe Padukagoleki? Lan ing ngendi sampeyan entuk ide yen dheweke kudu ambruk nalika kenek banyu? Jejak bahan bakar... Tumpahan pirang-pirang ton bisa "ora kejiret". Iki dudu lenga kanthi fraksi sing abot. Tomahawks duwe sawetara puluhan liter bahan bakar entheng. Pitakonan, mesthi, kamungkinan saka ngambah ing banyu - dudu pakar, aku ora bisa ngomong apa-apa bab iki, nanging aku mangu-mangu sing ngambah iki penting. Utamane yen kabeh roket menyang ngisor.
        3. foxic
          foxic 14 april 2017 09:49
          +1
          Nganti keributan ora ana sing ngomong apa-apa ..... Rudal ilang lan KABEH !!!!
          Ana kerentanan ing sistem kasebut, dheweke nindakake langkah-langkah nyata sajrone peluncuran massa nyata, lan cukup ...
          Kita kudu nindakake sawetara stuffing liyane informal supaya padha bisa cepet redo soko ing roket .... dilute kanggo dhuwit lan wektu.
          enteni pak... popcorn isih kudu dituku...
          1. Grigory_78
            Grigory_78 15 april 2017 07:01
            0
            Malah sawise kekacoan rampung, ora ana sing bisa ngomong apa-apa. Punika bab. Aku ngerti dheweke ngerti. Apa dheweke ngerti yen aku ngerti yen dheweke ngerti? Pitakonan...
      2. nggumunake
        nggumunake 10 april 2017 10:34
        +8
        Kutipan: Alekseev
        1. Paling kamungkinan, 59 rudal diluncurake. apa gunane ngapusi ing kene kanggo Amerika?

        Kutipan: Alekseev
        2. Jeblugan ing pangkalan udara pancen kurang, yaiku. 23. Karusakan kanggo obyek ora narik lan iki jumlah

        Ayo, mungkasi nyanyi mantra babagan 23 misil wis.
        Cukup foto lan kesimpulan saka ahli.
        44 target kena 58 misil
        Kutipan: Alekseev
        3. Apa sebabe wong liya ora mabur?

        Amarga sampeyan wis dikandhani dongeng sing apik iki.
        endi 36 sumbu iki?
        Apa sampeyan wis lunga menyang luar angkasa?
        1. Stirbjorn
          Stirbjorn 10 april 2017 10:47
          + 12
          Kutipan saka krass
          endi 36 sumbu iki?
          Apa sampeyan wis lunga menyang luar angkasa?

          Inggih, ya, mung Konashenkov sing ngomong babagan 23 rudal, kaya ora ana sing bisa nampilake sisa-sisa 36 sing ilang kasebut yen kena pengaruh ana, utawa malah nyimpang saka dalan! Napa kabeh analitik babagan senjata super mitos, utawa pertahanan udara Siria?! Wis ana lelucon ing jaringan babagan "... 36 Tomahawks Amerika sing ora tekan target ditemokake ing Dagestan kanthi nomer rusak ..." wassat
          1. Vlad.dening
            Vlad.dening 11 april 2017 01:27
            +2
            Aku ora ngerti babagan Dagestan, nanging ana informasi lan malah karo foto papan jeneng sisa-sisa Ax ditemokake "cedhak Tartus".
            Aku guess ora mung siji. Nanging, ketoke, ana sawetara persetujuan kanggo ndhelikake informasi kasebut. Miturut cara, Konsshenkov piyambak uga mandheg fokus ing jumlah. Ing cendhak, mratelakake panemume sing impact paling kamungkinan liwat perang elektronik supaya quietly (neraka iku gampang kanggo mbuktekaken, lan kanggo mbuktekaken sing super-duper wooderwaffles Panjenengan ambruk saka impact saka perang elektronik mungsuh cetha ora gampang kanggo Amerika. ) lan efektif. Kasunyatan bilih sistem pertahanan udhara ora bisa entuk iku kasunyatan - ing dhuwur 15-30m, wates adoh saka zona deteksi ora ngluwihi 30 km, lan RFP malah kurang. Mung perang elektronik utawa penerbangan. Nanging pejuang kita umume meneng.
        2. Yeah
          Yeah 10 april 2017 11:47
          0
          iku lanang?
          Mungkin kapten Amerika nyurung rudal kasebut menyang Turki utawa China supaya kru bisa ngombe ing Las Vegas sajrone sawetara dina? Sapa sing bakal mriksa amunisi sing dipecat?
        3. cat cariper
          cat cariper 10 april 2017 13:37
          +8
          44 target? ))) apa sampeyan bisa takon?)))
        4. Komentar wis dibusak.
        5. sinis
          sinis 10 april 2017 17:50
          0
          Padha bakal tetep bisu, liwati kanggo siji pinter, utamané wiwit wong Siria ngomong bab 14 ... 16 KR.
          Iki minangka tambahan, pangkalan udara, AMAZED dening luwih saka sèket KR, uga, iku ora kudu katon kaya.
          Iku bab bebaya ora perlu, njupuk metu tamba lan iku. Banjur, ing wiwitan ora ana swara, banjur rukun.
          http://anna-news.info/шайрат-сша-помогают-террори
          stam-vide/
          1. nggumunake
            nggumunake 10 april 2017 18:05
            +2
            Quote: Sinis
            Kajaba iku, pangkalan udara, AMAZED luwih saka sèket KR, mesthine ora katon kaya iki.

            Inggih, pisanan, carane sampeyan ngerti carane kudu katon lan carane katon.
            Gambar satelit nuduhake 44 situs sing dibom.
            Sawetara karo 2 rudal.
            Pitakonan kenapa Kementerian Pertahanan RF ora nerbitake gambar bantahan dhewe?
            1. Yeah
              Yeah 11 april 2017 09:56
              0
              Apa ngirim gambar saka basa sampeyan?
              lara, ta?
              1. nggumunake
                nggumunake 11 april 2017 12:29
                0
                Kutipan saka yehat
                Apa ngirim gambar saka basa sampeyan?
                lara, ta?

                mesthi ing cahya saka kasunyatan sing everyone liya wis wong - rahasia aneh.
                Lan nerbitake kanggo mbantah, utawa sampeyan mikir yen Kementerian Pertahanan SAR lan Federasi Rusia kabeh kudu percaya mung amarga kudu?
                1. sinis
                  sinis 11 april 2017 13:39
                  0
                  Kutipan saka krass
                  Apa SAR lan Federasi Rusia kabeh kudu percaya mung amarga diwajibake?

                  gotong royong.
                  Ngapunten, sampeyan bisa ngirim link STATEMENT saka Kementerian Pertahanan USA, utawa Departemen Negara, karo DECRYPTION RESMI RESULTS US KR IMPACT? Saking apike atiku.
            2. sinis
              sinis 11 april 2017 12:27
              0
              Kutipan saka krass
              kok Departemen Pertahanan RF ora nerbitaké gambar rebuttal dhewe?

              Aku bakal menehi prentah kanggo ngatasi iki langsung! keprungu

              Sampeyan serius, iki guyon, ta?
        6. Yeah
          Yeah 11 april 2017 09:56
          0
          klelep nalika diluncurake ngguyu
        7. Grigory_78
          Grigory_78 15 april 2017 06:55
          0
          Aku bakal pitutur marang kowe iki - karusakan ing pangkalan cukup sengsara malah kanggo 23 rudal, ora kanggo sebutno 58.
          Yen ing saperangan dina departures saka basa terus - apa, siji kamulyan, wis padha ngrambah?
          44 gol. Ing kasus apa wae, paling ora sawetara rudal kudu diowahi nganggo hulu ledak kluster. Rudal kuwi kayane dirancang kanggo nggayuh luwih saka siji target, utawa aku salah?
          Ngendi 36 sumbu iki menarik kanggo kabeh wong, ing kene sampeyan pancen ora asli.
      3. svp67
        svp67 10 april 2017 11:48
        +1
        Kutipan: Alekseev
        Lan sing paling penting, mundhakake serangan marang ISIS lan "moderat" liyane.

        Alah, ora sedih, nanging DAISH ketoke kudu ditinggal kanggo "cemilan" kanggo saiki. Sing utama saiki yaiku pukulan kanggo Al-Qaeda, ora preduli apa sing saiki dicet maneh. Dheweke kudu dikalahake supaya bisa ngilangi bagean Amerika, lan "trump" utama (yaiku, "kartu trump")
      4. Alex713
        Alex713 10 april 2017 13:01
        +6
        Ditilik saka aktivitas diplomatik lan militer-diplomatik sing diamati ing eselon paling dhuwur ing Rusia, ana sing kudu ditindakake kanggo nyegah kedadeyan maneh kegiatan Trump lan Pentagon.
        Apa bisa dadi? Minangka pilihan:
        1. Kompensasi kanggo kerugian lan mbangun kemampuan penerbangan militer Siria. Saenipun - 2 set resimen (pejuang lan serangan). Lan sampeyan ora perlu anyar, iku luwih nyoto - digunakake, nanging didandani lan menowo wong Siria (Mig-23, Mig-29 - pejuang). Kanggo pesawat serangan, dheweke minangka pekerja keras Su-25 sing dipercaya lan ora sopan (sanajan wong Siria kudu nguwasani). Langkah iki ora mung penguatan Angkatan Udara Siria, nanging uga demonstrasi sing jelas babagan maksud Rusia. Kajaba iku, ora perlu ngumumake iki kanthi terbuka ing media, ing Kementerian Luar Negeri, ing Wilayah Moskow. Informasi liyane "kabut" - liyane misunderstandings lan ngedeni mungsuh (sanajan Intelligence sing mboko sithik nemokake soko).
        Mesthi wae, ana masalah - kekurangan personel penerbangan ing antarane wong Siria. Minangka cara metu - pesawat karo tandha identifikasi Siria, lan "pilot sukarelawan" saka Iran, ideologis, Highly motivasi. Kajaba iku, MiG-29 lan Su-25 wis dikenal. Kanggo Iran, iki minangka cara tambahan kanggo entuk katrampilan nggarap pesawat Rusia - bakal migunani banget nalika istilah sanksi kanggo akuisisi pesawat Iran ing luar negeri kadaluwarsa.
        Personel lapangan udara teknis (iki 50% saka sukses tumindak Angkatan Udara) minangka karyawan utawa karyawan PMC Rusia miturut kontrak. Bagéyan saka pesawat iki bisa didhasarake lan ngalami pangopènan ing pangkalan udara ing sisih kulon Iran (iki uga minangka "kabijakan asuransi" kanggo wong Iran nglawan kemungkinan trik kotor saka Israel).
        2. Penyebaran sistem penerbangan AWACS serius dening Rusia - A-50 adhedhasar Iran lan MiG-31 - ing Suriah lan sebagian ing Iran.
        3. Panggunaan pancet dening Angkatan Udara Rusia ora mung pangkalan udara Khmeimim, nanging uga 2-3 pangkalan udara Siria liyane (contone, kalebu Kveiris). Mesthi, kanthi tutup kuat pertahanan udara lemah.
        4. Tambah serius ing sistem pertahanan udara tentara Siria (Jenderal A. Bizhev ngomong babagan resimen pertahanan udara 5-6 kanggo wong Siria, nanging iki masalah lan mbebayani - ana kekurangan spesialis, lan Amerika bisa mencet kurang wedi) lan, sing paling penting, pertahanan udara saka kontingen Rusia VKS. Kanggo miwiti - lan banget kuat - ngubengi pangkalan udara gabungan kasebut (yen ora njamin serangan anyar, mula dadi penghalang serius) adhedhasar Angkatan Udara lan Angkatan Udara Siria. Kajaba iku, S-400 lan S-300 kudu ditambah karo sistem pertahanan udara ing jarak tengah lan cedhak, plus - artileri anti-pesawat anti-pesawat "lawas apik", sing, kanthi cara, luwih gampang dikuasai wong Siria. Sistem pertahanan udara ngirim ora dadi "iklan lan gambar, PR", nanging nyata - "multi-tiered" lan kudu seluler, kanthi owah-owahan posisi sing tetep (yen ora bakal kena posisi stasioner).
        5. Panggunaan kit pertahanan udara saka klompok angkatan laut ing Segara Mediterania ora mung observasi, nanging uga counteraction.
        6. Miturut cara, disiapake kanggo kasunyatan sing serangan sabanjuré dening rudal cruise Amérika bisa dikirim ora mung saka Segara Mediterania, nanging uga saka arah ngelawan - saka Teluk Persia, saka Segara Abang, etc.
        7. Mesthi, masalah diplomatik uga kudu dirampungake - transfer pesawat lan peralatan pertahanan udara (kanthi transportasi penerbangan) liwat wilayah Irak. Padha bisa uga ora resmi menehi go-ahead (Amerika bakal meksa ing baris diplomatik), nanging "nutup mata." Utamane amarga pengaruh Iran kuwat ing eselon kekuwatan Irak, ditambah karo anti-Amerika sing kuat.
        7. We kudu karya diplomatik Rusia lan Suriah karo Kurdi (bagean saka wilayah udara ing sisih wétan lan lor-wétan Suriah lan Irak lor ala, nanging kontrol dening wong-wong mau). Dheweke wis ngerti yen Amerika Serikat minangka sekutu sauntara lan ora bisa dipercaya, nanging kudu dieling-eling babagan pilihan kasebut lan janji (otonomi ing Suriah ing mangsa ngarep).
        8. We kudu disiapake kanggo kasunyatan sing secara harfiah dina iki utawa sesuk, ing Kawa saka riko Sekretaris Negara AS kanggo Rusia, ing "partai perang" ing Pentagon bisa tundhuk provokasi ing Suriah, kang Trump cornered bakal. kudu dijawab maneh...
        1. Alex713
          Alex713 10 april 2017 13:19
          +9
          Miturut cara. Pawulangan positif lan negatif saka tumindak sistem pertahanan udara kita ing Suriah (informasi nyata - ay! Mangga madosi iku!), Aku manawa, wis dianalisa cermat ing Staff Umum: Aku ngerti Jendral V. Gerasimov saka kang layanan ing Timur Jauh, saiki - VVO, wong pinter langka ing wektu iki, analis lair . Lagi analisa, Aku, langsung ing Suriah - Aku uga ngerti Jendral A. Kartapolov pribadi, iku uga pinter, sanadyan iku banget ngati-ati (iki kok padha menehi Amerika kesempatan kanggo serangan pisanan?). Ing babagan iki, aku ngandelake mentalitas Rusia kita: kita ngidini mungsuh nyerang sing pertama ing pasuryan, nanging banjur ora ngeculake.
          1. Rusian prasaja
            Rusian prasaja 11 april 2017 09:25
            +2
            Jendral sing pinter - ora apa-apa, nanging ora mutusake. Sing mutusake ora bakal konflik. Padha ngilangke dhewe saka Turki (padha ora menehi keturunan kanggo tomat), malah luwih saka Yankees.
        2. muhomor
          muhomor 10 april 2017 20:44
          +1
          Inggih, kancaku, sampeyan ahli strategi sing lurus! belay
        3. litus
          litus 12 april 2017 00:48
          +1
          lan sapa sing bakal mbayar pesta sing apik iki? Kajaba iku, kita kudu ora lali manawa ora bisa nguatake kemampuan pertahanan tanpa pendekatan terpadu. Saiki meh ora ana mburi ing Suriah kanthi bolongan. Sawise kabeh, sampeyan ora pengin nyekseni kepiye barmaley bakal ngrusak salah sawijining divisi sing sampeyan sebutake nganggo rudal shahid utawa mobiles?
      5. kap
        kap 10 april 2017 17:20
        +3
        Kutipan: Alekseev
        Bisa uga iki minangka asil saka perang elektronik.
        Aja ngomong babagan iki supaya ora nambah kahanan.


        Aku uga yakin. hi Luwih padha ngerti.
      6. Nggolek
        Nggolek 10 april 2017 18:16
        0
        Yen iki minangka karya perang elektronik, mula iki bakal ditindakake 25 jam saben dina, lan kompleks industri militer Rusia bakal nolak pesenan, ora bisa nepaki pesenan saka saindenging jagad.
        1. Grigory_78
          Grigory_78 15 april 2017 07:36
          0
          Ora. Kaping pisanan, kanthi resmi, kita ora duwe hak kanggo njupuk wong-wong mau, lan tundhuk karo macem-macem perjanjian (ing sisih kita) minangka salah sawijining kertu trump paling kuat saka negosiator kita. Nyingkirake kertu trump iki kanggo kepinginan kanggo pamer? meh ora. Iki siji. Kapindho - uga, kita ora bisa nyedhiyakake peralatan perang elektronik kanggo wong liya sing padha karo kita. Mung modifikasi ekspor, sawise saturating tentara, lan iki ora rauh.
      7. tol 100w
        tol 100w 10 april 2017 20:56
        0
        Kutipan: Alekseev
        bebarengan deploying kampanye informasi: padha ngomong provokasi karo kimia. serangan, dheweke ujar manawa Kulon uga bakal nandhang teror,

        Punika komponen informasi sing kita duwe nganti saiki lan rada ringkih!
    2. NordUral
      NordUral 10 april 2017 12:44
      +3
      Lan sapa sing bakal ngandhani kanthi jujur ​​apa lan kepiye kedadeyan kasebut. We are looking for crumbs, kita nganalisa dening kabecikan saka melek technical lan Intelligence.
      Lan ora perlu kanggo njupuk mudhun, mung nguripake countermeasures elektronik, kang, mbok menawa, wis rampung.
      Lan aku bakal nambah liyane. Aja gumunggung babagan kita - iki bodho. Luwih becik ndeleng video lan foto saka pangkalan. Akurasi hits, paling ora sawetara, nyengsemaken - langsung menyang 10 ndhuwur.
  3. Ararat
    Ararat 10 april 2017 06:34
    + 17
    Ketoke, crita iki babagan 36 "tiba, ilang, ora diterbangake" rudal Tomahawk bakal digedhekake ing Internet, kaya dongeng babagan Cook dipateni. Sampeyan perlu kanggo ngirim SU-24 karo Khibiny kanggo Ross lan Porter lan mateni, iku siji jam. 36 Ora mabur, aku ora ngerti panggonané, tiba ing ngendi, lan kedadéan apa, nanging aku kudu ngerti.
    1. Olgovich
      Olgovich 10 april 2017 07:29
      + 28
      Quote: Ararat
      Ketoke, crita iki babagan 36 "tiba, ilang, ora diterbangake" rudal Tomahawk bakal digedhekake ing Internet, kaya dongeng babagan Cook dipateni. Sampeyan perlu kanggo ngirim SU-24 karo Khibiny kanggo Ross lan Porter lan mateni, iku siji jam. 36 Ora mabur, aku ora ngerti panggonané, tiba ing ngendi, lan kedadéan apa, nanging aku kudu ngerti.

      Crita babagan "serangan kimia", uga babagan tabung uji, bakal dibesar-besarkan ing Internet nganti pengakuan sabanjure Inggris lan AS sajrone 24 taun yen iki salah. (kaya karo Irak lan Libya)
      Quote: Ararat
      nanging njupuk tembung kita

      Sapa sing pracaya marang kowé?
      Sawise agresi marang Irak ing basis saka tabung test lan yuta korban, ana panggonan kanggo sampeyan ing dermaga, lan ora lungguh ing hakim.
      1. Ararat
        Ararat 10 april 2017 07:39
        0
        Aku pribadi uga? Apa sampeyan kesel karo jinis argumen?
        1. Phoenix_Lviv
          Phoenix_Lviv 10 april 2017 07:54
          + 21
          "Sampeyan" iku wong Amerika, penjahat perang, kaya bajingan sing menehi prentah kanggo nindakake serangan kimia ing Idlib, supaya bisa nyalahake Assad.
          1. Oleg Vyacheslavovich
            Oleg Vyacheslavovich 10 april 2017 12:32
            +4
            Ojo nganti diapusi. Ora kasunyatan sing pangguna iki Amérika. Gendéra ora ateges apa-apa. Iki minangka server vpn normal kanggo browser. Dheweke bisa lungguh ing omah jejere sampeyan hi
        2. Olgovich
          Olgovich 10 april 2017 09:57
          +7
          Quote: Ararat
          Aku pribadi uga?

          Apa sampeyan mung nyatakake pendapat sampeyan? Iku ora katon saka teks.
          Negara sampeyan kudu lungguh.
          Quote: Ararat
          Apa sampeyan kesel karo jinis argumen?

          Kesel "bener" lan histeris Palsu. Ing endi sampeyan ndeleng "Sam ..."? belay
        3. Barmal
          Barmal 10 april 2017 11:28
          +1
          Quote: Ararat
          Aku pribadi uga? Apa sampeyan kesel karo jinis argumen?

          lan banding
          Quote: Ararat
          36 Ora mabur, aku ora ngerti panggonané, tiba ing ngendi, lan kedadéan apa, nanging aku kudu ngerti.
          ditujokake marang sapa? Kene padha mangsuli sampeyan.
        4. NordUral
          NordUral 10 april 2017 12:48
          +4
          Kanca, mangan brondong, iku sehat, kabeh iku gen. Iku apik banget kanggo otak.
          1. Ararat
            Ararat 10 april 2017 23:26
            0
            Aku wis mangan rong paket sajrone jam maca komentar ing kene. Kita kudu golek bir lan tuku brondong liyane. Aku rumangsa babagan Tomahawks lan uji coba Amerika, kita bakal ngomong suwe banget.
      2. tol 100w
        tol 100w 10 april 2017 21:01
        +1
        Kutipan: Olgovich
        sampeyan duwe papan ing dermaga,

        Luwih ing KURSI listrik, lan ora ing dermaga!
    2. sirocco
      sirocco 10 april 2017 07:46
      +7
      Quote: Ararat
      Ketoke dongeng iki

      Amerika Serikat lan sampeyan duwe rong panemu, mine lan salah.)))) Saiki babagan iki. Yaiku, Kuk, utawa Kukish, endi sing luwih trep kanggo sampeyan, sapa sing paling ngerti babagan kedadeyan kapal gunung iki? ORA ONO, liyane mung duga, ing kene kita kabeh padha, yaiku ahli pelaminan, aku nandheske kabeh. Kanggo aku utawa sampeyan ora duwe informasi resmi saka Staf Umum Federasi Rusia, lan Amerika Serikat. Lan OBS babagan kita lan sampeyan.
      1. Ararat
        Ararat 10 april 2017 08:04
        +1
        Aku ora wedi ngakoni kesalahanku, lan yen salah sawijining anggota forum menehi bukti sing ora bisa dibantah babagan kesalahanku, aku bakal ngucapke matur nuwun banget. Untunge, ana akeh wong sing pinter lan berpengalaman ing situs iki. Ora wonder aku seneng maca komentar. Sampeyan bisa sinau luwih akeh saka wong-wong mau tinimbang saka artikel kasebut dhewe.
        1. Diana Ilyina
          Diana Ilyina 10 april 2017 09:14
          + 36
          Ararat Dina iki, 08:04 ↑ Anyar
          сkene, ajartsя
          Ngendi sampeyan diwulang basa Rusia? Ing Amerika? Iku langsung ketok sing doppelgänger a.
          Lan babagan apa sing kedadeyan, sampeyan utawa kita ora bakal ngerti. Informasi kasebut bakal diklasifikasikake nganti satus taun kaya ngono. Nanging, kasunyatan tetep mung 59 saka 23 rudal sing diluncurake. Dene cidrane media kita isih kudu nyinaoni lan nyinaoni babagan iki. Negara sing paling ngapusi lan jahat ing planet iki yaiku negara sing ana ing gendera sampeyan. Dadi ojo mbukak cangkeme neng kene... negatif
          1. jj
            jj 10 april 2017 10:46
            +1
            Quote: Diana Ilyina
            Ngendi sampeyan diwulang basa Rusia? Ing Amerika?

            Iku cukup bisa sing iki bener.
          2. KelWin
            KelWin 10 april 2017 11:00
            +6
            Quote: Diana Ilyina
            Kita ngomong mangkono, ayunan kanggo ruble, kenek kanggo Penny

            Iki minangka versi sing diadaptasi, ing "ayunan ruble - hit x ....." ngguyu

            Lan miturut subyek, IMHO, ora ketompo carane akeh sing mabur, akeh sing ora mabur, sing utama yaiku jeblugan sing ditindakake ing pangkalan pasukan pemerintah, yaiku tumindak agresi. Ora ana sing ngundang Kasur lan Dadi menyang SAR, ing prinsip, dheweke mung ora peduli karo aturan kasebut, kaya biasane. Gopota natural.
          3. xtur
            xtur 10 april 2017 14:13
            +3
            > Ngendi sampeyan sinau basa Rusia?

            ngandika ora Samsaya Awon saka autochthons Russian sing aku ketemu ing forum. Nanging, ya - pitakonan sapa sing kudu dipercaya, ora ketompo carane sampeyan pengin, ora ketok

            > Negara sing paling ngapusi lan jahat ing planet iki yaiku sing ana ing bendera sampeyan

            lan maneh sampeyan mencet langit nganggo driji - kanggo wong Armenia, Turki duwe kabeh kualitas sing kadhaptar, lan Amerika Serikat ora dadi masalah kita. Diaspora Armenia kaloro sawise Federasi Rusia manggon ing negara sing padha
            1. Vlad.dening
              Vlad.dening 11 april 2017 01:40
              +2
              Nanging ora ana sing mbantah babagan "sedulur" Turki!
              Nanging iki ora negate cidra saka CIA, NSA lan Co.
          4. Ararat
            Ararat 10 april 2017 14:19
            +1
            Matur nuwun kanggo mbenerake kesalahan ejaanku. Sekolah nomer 4 kutha Georgievsk nguciwani aku. Kasunyatan sing padha mabur 23 carane sampeyan ngomong ngendi? Apa kasunyatan? A kasunyatan amarga MO ngandika utawa kasunyatan sing liyane 36 ketemu? Fakta ing studio cah jan!
            1. Vlad.dening
              Vlad.dening 11 april 2017 01:45
              +3
              Banjur ayo miwiti karo kasunyatan nalika teka ing pangkalan. Inggih, sampeyan ora bisa scrape bebarengan 58 hits. Lan yen ngapusi kanggo pracaya - aja ngormati dhewe! Aku Konashenkov ora njupuk tokoh metu saka biru, awit iku voiced ing udhara, mesthi ana bukti. Kita tansah pengin dadi luwih suci saka Paus, supaya padha ora ngapusi bab trifles kuwi. Nanging ing mburi tutup kasur ana kabeh goroh, kanthi ukuran gedhe, lan kanthi gampang, amarga ora ngerti carane urip kanthi beda.
              1. Grigory_78
                Grigory_78 15 april 2017 07:50
                0
                Ora ana sing ngaku yen ana "peluru menyang peluru". Virtuosos saka ngapusi, apa ana ...
            2. Grigory_78
              Grigory_78 15 april 2017 07:47
              0
              Dadi yen kita nemokake kanthi resmi, kita bakal diwajibake mbalekake. Tantrums bakal diwiwiti, tangan-wringing saka ilang. Apa kita butuh? Ora... Dheweke mati kaya ngono.
          5. Lenya Panteleev
            Lenya Panteleev 12 april 2017 10:14
            0
            Tembung emas!
        2. NordUral
          NordUral 10 april 2017 12:51
          +1
          Kanca, coba ngowahi kahanan dadi 180 derajat.
      2. Alex_59
        Alex_59 10 april 2017 08:07
        +7
        Kutipan saka Sirocco.
        Saiki babagan. Yaiku, Kuk, utawa Kukish, endi sing luwih trep kanggo sampeyan, sapa sing paling ngerti babagan kedadeyan kapal gunung iki?

        Nanging apa kita duwe sirah ing pundhak? Apa sampeyan mulang fisika ing sekolah? Ya, kepiye perang elektronik bisa ngalahake ALL elektronik penghancur? Apa keajaiban ... Gelombang radio dianggep padha karo cahya (cahya uga gelombang elektromagnetik). Kene, sumunar senter ing karusakan, sing kabeh piranti optik nang bakal Cut mudhun utawa apa? Ya, yen sampeyan ngarahake senter menyang wong sing ndeleng sampeyan liwat teropong, dheweke bakal duwe masalah. Lan sing ngadeg ing jejere dheweke ora. Lan wong-wong sing lungguh ing njero ora bakal duwe masalah apa-apa, padha ora peduli sing mancorong soko ing kapal.
        Komunikasi tomahawks. A rudal jelajah mencorong balok sempit ing satelit ing angkasa. Iki minangka saluran komunikasi. Pola radiasi antena kaya sing persis sinar. Lan saiki sampeyan ngadeg 10 km saka roket mabur sing sumunar menyang langit kanthi laser kasebut. Tugas sampeyan yaiku ngethok sinar iki utawa ngrusak supaya warna lan arahe ganti. Yen sampeyan "EW" - sampeyan mung duwe akeh senter, reflektor, pangilon, lsp. Coba ngethok sinar roket sing mabur ing kadohan karo peternakan iki utawa glare nganti ora bisa dingerteni supaya satelit ora weruh, nanging ana sing ora bisa dingerteni. Sugeng dalu.
        Loro-lorone ngapusi. Mung Amerika Serikat ora isin nggawe politisi serius ngapusi - kanthi goyangake tabung uji. Lan kita ngapusi ing tingkat ngisor - wartawan.
        1. siberalt
          siberalt 10 april 2017 09:48
          +8
          Apa sinyal uga dikirim menyang seluler nganggo senter? ngguyu
          1. Alex_59
            Alex_59 10 april 2017 09:54
            0
            Quote: siberalt
            Apa sinyal uga dikirim menyang seluler nganggo senter?

            Gelombang elektromagnetik, kaya cahya. Mung frekuensi sing beda. Lan sifat fenomena kasebut padha.
            1. Egor. deso
              Egor. deso 10 april 2017 18:08
              +2
              Alex_59.
              Cahya ora mung gelombang nanging uga partikel.
              Aku ora ngelingi yen gelombang radio dikompres dadi bundel. kaya laser.
              1. wilayah58
                wilayah58 10 april 2017 20:38
                +2
                Kutipan: Egor. deso
                Aku ora ngelingi yen gelombang radio dikompres dadi bundel. kaya laser.

                Bakal maser bisa?
        2. NEXUS
          NEXUS 10 april 2017 09:56
          + 10
          Kutipan: Alex_59
          Ya, kepiye perang elektronik bisa ngalahake ALL elektronik penghancur? Apa keajaiban ...

          Mungkin ... mung iki ditindakake dening sistem perang elektronik pesisir lan ora siji. Dongeng babagan Khibiny pancen konyol lan absurd, amarga ora ana Khibiny ing SU-24. Lan sanajan ana, kompleks iki ora dirancang kanggo iki, mung nggawe target phantom, mbingungake roket sing diluncurake mungsuh.
          1. Alex_59
            Alex_59 10 april 2017 10:19
            +8
            Kutipan: NEXUS
            Mungkin...

            ora bisa. Kas lan dipercaya insinyur komunikasi. ALL elektronik - ora bisa. Kanggo nggawe kesulitan kanggo peralatan radio tartamtu - ya, sampeyan bisa.

            Kutipan saka: interceptor58
            CR biasane mabur ing ngisor tutup awan, apa jenis laser bisa?

            Ora laser. Lan gelombang radio. Aku ngutip laser minangka conto sing jelas saka gelombang EM sing diarahake kanthi sempit. Garis komunikasi sing ditutup, minangka aturan, dilengkapi antena sing diarahake kanthi sempit mung kanggo tujuan supaya siji sing ngadeg satus meter saka antena ora bisa nindakake apa-apa - ora nguripake wiretap, ora nggawe gangguan sing efektif. Komunikasi seluler, contone, ing nalisir, sing disiarake - ing wektu sing padha, sinyal dipancarake ing meh kabeh arah, supaya, ing nalisir, minangka akeh konsumen sabisa disambungake menyang jaringan.
            Kutipan saka: interceptor58
            Kajaba iku, KR bisa dideteksi dening lobus sisih pola antena altimeter radio

            Ing kadohan apa? Apa lobus sisih altimeter menehi contouring terrain? Yen sampeyan nyekel bayangan iki lan lobus sisih ing jarak 10 km, bisa uga. Nanging ora luwih saka 70. Lan yen sampeyan ngadeg 10 km saka jalur penerbangan rudal, banjur nimbang manawa sampeyan ngerti sadurunge (intelijen nindakake sing paling apik) lan sampeyan teka ing kene kanthi alesan kanggo nyekel "lobus sisih". Kene iku ora maneh perlu kanggo perang elektronik, nanging sijine Shell lan njupuk mudhun langsung, lan ora kanggo njupuk sinyal altimeter.
        3. nyegat58
          nyegat58 10 april 2017 10:10
          +3
          Sing pisanan yaiku sinar laser menyang satelit. CR biasane mabur ing ngisor tutup awan, apa jenis laser bisa? wektu iki. Kajaba iku, RR bisa dideteksi dening lobus sisih pola antena altimeter radio, sing lagi sukses ditindakake. Dadi ing fisika 5 ing taktik perang elektronik count.
          1. pamburu650
            pamburu650 10 april 2017 18:54
            0
            Ing kapal kita, sing daklayani, ana stasiun jamming aktif MP 401. Asring nampa sinyal ing sawetara sudhut. Proses lan masalah karo kesalahan.
        4. starley saka kidul
          starley saka kidul 10 april 2017 11:39
          +3
          Kutipan: Alex_59
          Tugas sampeyan yaiku ngethok sinar iki utawa ngrusak supaya warna lan arahe ganti. Yen sampeyan "EW" - sampeyan mung duwe akeh senter, reflektor, pangilon, lsp. Coba ngethok sinar roket sing mabur ing kadohan karo peternakan iki utawa glare nganti ora bisa dingerteni supaya satelit ora ndeleng, nanging ana sing ora bisa dingerteni.
          Kene sampeyan kudu ngerti ora mung fisika, nanging uga teknik radio ... Iku isin kanggo maca kadhangkala ... ora cukup literate komentar. Aku ora pengin nyinggung sapa wae, nanging saka kursus teknik radio lan elektronik radio, sampeyan bisa sinau manawa piranti sing saiki sithik (lan kabeh piranti komunikasi radio saiki sithik) bisa gampang kena pengaruh lan malah dipateni. Utamane yen piranti kasebut ora dilindhungi saka paparan kasebut. Lan Amerika ora dilindhungi. Dadi sampeyan kudu sinau materi!
          1. Alex_59
            Alex_59 10 april 2017 13:28
            +1
            Quote: starley saka kidul
            piranti sing saiki kurang (lan kabeh piranti komunikasi radio saiki kurang) bisa gampang dipengaruhi lan malah dipateni.

            Iku bisa, iku bisa. Ing teori. Nanging ing laku - nyoba kanggo ngobong stasiun radio militer ing kadohan nggunakake pengaruh elektromagnetik. Tanpa nggunakake energi atom lan mbeling liyane. Lagi ngomong, apik luck ing bisnis macem iki.
            1. alstr
              alstr 10 april 2017 14:12
              +3
              Lan ing laku uga. Cara paling gampang yaiku nyetel interferensi sing kuat banget marang transceiver daya rendah.
              Kabeh iku prasaja: transceiver ing CD ora bisa kuat, nanging perang elektronik adhedhasar lemah bisa dadi pesenan gedhene luwih kuat.
              Sing utama yaiku ngerti frekuensi - paling ora kira-kira.
              1. wilayah58
                wilayah58 10 april 2017 21:08
                0
                Kutipan saka alstr
                Kabeh iku prasaja: transceiver ing CD ora bisa kuat

                Uh-huh ... tetep mung sepele - kanggo ngerteni ngendi roket iki bakal mabur ... ngguyu
                1. alstr
                  alstr 11 april 2017 21:10
                  +3
                  Sejatine dudu masalah sing gedhe. Ana sawetara rute sing winates ing sadawane Republik Kyrgyzstan bisa mabur kanggo tujuan tartamtu. Kabeh mau diitung.
                  Aku elinga ing divisi kita ing peta koridor Republik Kyrgyz saka arah mbebayani digambar.
            2. keju65
              keju65 10 april 2017 14:42
              +2
              ing perang elektronik ana istilah - "perjuangan kekuwatan"
            3. wilayah58
              wilayah58 10 april 2017 21:12
              +2
              Kutipan: Alex_59
              Lagi ngomong, apik luck ing bisnis macem iki.

              Ora ana gunane kanggo mbuktekake ... "saksi sekte Donald Cook" duwe fisika dhewe. Lan tombol sing mung kudu pencet, banjur kabeh bakal keselak, Cut mati lan kacilakan ...
          2. wilayah58
            wilayah58 10 april 2017 20:48
            +1
            Quote: starley saka kidul
            Lan Amerika ora dilindhungi. Dadi sampeyan kudu sinau materi!

            Langsung miturut Zadornov - "uga, bodho ..." Alas, kasunyatane beda banget. Sampeyan bener babagan materi ... sampeyan mulang ...
        5. Vlad.dening
          Vlad.dening 11 april 2017 01:53
          +2
          Lan sampeyan ngerti, Shuttle ing sawijining wektu uga dipadhangi karo "senter". Lan kru khusus dadi luwih apik! Lan malah luwih elektronik! Ora gumun yen Amerika banjur ngeluh. Dadi ana "senter" ing sawetara luwih saka satus mencorong, lan Drying nggandhol tengen ing sisih. Mungkin dudu babagan perang elektronik kasebut? Ora Himalaya, nanging sawetara jinis Pamir? Nanging sapa sing bakal ngomong sing bener? Nanging kapal kasebut banjur njeblug sawise mabur menyang Constanta kaya dirusak. Mungkin ana apa-apa ing Pangatusan (adhedhasar fisika banal), nanging mung ora ana kumelun tanpa geni
    3. Astarte
      Astarte 10 april 2017 07:50
      +9
      Dadi sampeyan mikir yen kabeh 59 tomahawks mabur lan kasil nggayuh target sing ditugasake? Lan kabeh sing bisa ditindakake yaiku ngobong kantin lan gudang, ditambah 4 pesawat kuno lan "ngeruk" landasan pacu. .....(Kandhaa, apa sampeyan ndeleng dheweke saiki .. ing sinar esuk, Betapa bangga dheweke mabur sapisan ing bayangan pungkasan srengenge?) Eluh, Keplok.
      1. BlackMokona
        BlackMokona 10 april 2017 08:03
        +4
        Israel wis nampilake gambar, kanthi titik-titik hit, lan mulane ana luwih akeh poin tinimbang sing dituduhake dening Menteri Pertahanan kita kanthi jumlah tomahawks sing diterbangake.
        1. Tusv
          Tusv 10 april 2017 18:08
          +5
          Gambar kanthi 44 bunderan sing digambar?
        2. Grigory_78
          Grigory_78 15 april 2017 07:57
          0
          Sampeyan ora bakal pracaya - ana Tomahawks karo hulu ledak cluster. Lan aku uga bisa nggambar bunderan. Apa sampeyan bisa mbayangno?
      2. Ararat
        Ararat 10 april 2017 08:07
        +7

        Ora, aku ora ngaku yen kabeh rudal mabur, nanging aku ngaku yen dheweke ngrusak akeh lan larang banget kanggo Angkatan Bersenjata ATS.
        1. Astarte
          Astarte 10 april 2017 08:23
          +5
          Oke, aku rummaged kene ing net, Mungkin sampeyan bener bab soko.
        2. Grigory_78
          Grigory_78 15 april 2017 07:59
          0
          MiG-23 sing didandani - iku barang sing larang banget? Lan hangars mung razed menyang lemah. Pemandangan sing nggegirisi.
    4. lan j61
      lan j61 10 april 2017 13:33
      +4
      Quote: Ararat
      Ketoke, crita iki babagan 36 "tiba, ilang, ora diterbangake" rudal Tomahawk bakal digedhekake ing Internet, kaya dongeng babagan Cook dipateni. Sampeyan perlu kanggo ngirim SU-24 karo Khibiny kanggo Ross lan Porter lan mateni, iku siji jam. 36 Ora mabur, aku ora ngerti panggonané, tiba ing ngendi, lan kedadéan apa, nanging aku kudu ngerti.

      Jumlah kru film ing pangkalan udara sing diserang ora skala!
      Nanging malah padha ora bisa ngetung 23 kawah saka bledosan - ana akeh kurang kawah. Mbokmenawa amarga padha katon saka lemah. Miturut Kamentrian Pertahanan kita, isih ana 23 kawah saka bledosan rudal hulu ledak ing wilayah pangkalan, yaiku, 23 rudal mabur menyang pangkalan udara Siria. Mung sawetara sing "ngetok" lemah ing cedhak landasan pacu, landasan taksi, lsp. Iku misale jek sing iki wilayah saka pangkalan udhara, nanging ana sethitik pangertèn saka hits iki!
      Lan ora ana sing bisa mbantah data kasebut, sanajan bisa nuduhake asil nyata saka shelling saka satelit. Padha ora nuduhake, supaya gambar ora ngandika ing sih saka efektifitas saka Axes!
      1. Ora peduli
        Ora peduli 10 april 2017 14:21
        +1
        Lan apa sing bakal dadi corong ing kasus iki?

        1. Operator
          Operator 10 april 2017 14:23
          +2
          Ukuran Washington am
        2. lan j61
          lan j61 10 april 2017 14:23
          +1
          Quote: Ora peduli
          Lan apa sing bakal dadi corong ing kasus iki?

          Cilik banget, nanging jejak ing lemah bakal tetep. Apa yen ora ana jejak?
        3. Vlad.dening
          Vlad.dening 11 april 2017 02:00
          +1
          Lan apa tegese undermining kuwi? Biaya Mig antediluvian lan biaya kapak paling anyar ... Ora cocog! Kajaba iku, kawah saka bledosan kluster b/n uga diitung. Ora kabeh, mesthi, nanging sing ndharat utamané sukses ing kothak amunisi, bahan bakar, etc.
          1. Grigory_78
            Grigory_78 15 april 2017 08:02
            0
            Ora, padha ngandika iku bab padha. Sawetara MiG-23 sing rusak kudu dibalèkaké.
      2. Grigory_78
        Grigory_78 15 april 2017 08:00
        0
        Ora kabeh rudal nganggo hulu ledak dhuwur, ana uga sing kluster. Dheweke ora ninggalake corong. Yen padha bisa uga, mesthi.
  4. 31 rus3
    31 rus3 10 april 2017 06:36
    +8
    Dear, kok tebak-tebak nang warung kopi? Fakta: CD disabet, mogok politik (luwih efektif tinimbang militer) Akeh pitakonan lan pitakonan iki kanggo pimpinan kita, aku yakin yen pesenan Minangka diterangake dening penulis, militèr mesthi wis kawujud. Sing bagean saka CD ora mabur, supaya rute sing bisa (kanggo tujuan provokasi utawa intimidasi), mlayu cukup mbebayani cedhak pangkalan kita. Ing kene pangkalan njupuk perlindungan pasif langkah-langkah, yaiku, dheweke nggunakake perang elektronik. Yen nggunakake pertahanan udara lan konferensi video, mula percaya marang aku, babagan iki kabeh jagad bakal ngerti, sanajan akeh rudal sing ditembak mudhun. ora ana perintah kanggo nembak?
    1. WindofFields
      WindofFields 11 april 2017 22:38
      0
      ya wis. Lan kok ora ana perintah kanggo nembak ???? Nanging reputasi pertahanan udhara nandhang sangsara, uga reputasi negara kabeh. Apa sampeyan janji kanggo nutupi? Padha janji. A jotosan wis disabetake. ditutupi? Ora!
  5. Aron Zaavi
    Aron Zaavi 10 april 2017 06:44
    + 18
    Saben uwong sing kasengsem ing topik iki ing macem-macem forum wis ngerti, miturut asil saka gambar satelit diterbitake, loro pribadi lan Pentagon, sing 36 sumbu ora ilang ing ngendi wae. Ing wilayah Tartus, siji ambruk lan liyane ora bisa digunakake ing peluncur. Adhedhasar 44 target sing kena karo 58 sumbu. Apa sebabe ngapusi awake dhewe?
    1. Richard.Iskander
      Richard.Iskander 10 april 2017 07:26
      + 12
      Paling ora siji cukup ing forum punika. Zadolbali surak patriot. Topi-mbuwang, lan liyane, GDP maneh outplayed useh karo rencana licik. Ana buktine, Musin negesake manawa meh kabeh hangar dirusak nganggo pesawat 4 rolas, lan ora ana alesan kanggo ora percaya.
      1. Phoenix_Lviv
        Phoenix_Lviv 10 april 2017 08:06
        + 12
        Ora ana "4 rolas pesawat" sing dirusak - kaya Musin ora duwe informasi kasebut.
        Punika Musin kang Anna-news website, ing panggonan conspicuous sing video lan warta bab serangan ing basis Shayrat - http://anna-news.info/ - ngendi iku bab "4 rolas pesawat"?
        1. Richard.Iskander
          Richard.Iskander 10 april 2017 12:10
          +1
          Kene, deleng, maca. http://ladno.ru/na-grani/33104.html
          Marat Musin, kepala agensi ANNA-News

          "Wong lanang padha syuting saben hangar. Ketoke, Amerika isih durung ngerti asil serangane. Kaya kita. Dheweke menek kabeh lapangan udara iki, nyathet jejak serangan udara iki. 29 MiG-23 lan 19 pengebom garis ngarep SU-22 dirusak ing hangar. Stasiun radar, loro sistem pertahanan udara. Ana sing mati."
          1. uhu189
            uhu189 10 april 2017 18:57
            +6
            Saindhenging pangkalan, aku ngetung udakara 23 papan perlindungan, umume tikel kaping pindho, nanging uga ana sing tunggal, kanthi total 38 papan kanggo pesawat. Roket, miturut foto-foto kasebut, ora luwih saka setengah papan perlindungan. Kepiye carane bisa nutupi 40 pesawat? Mesthi, ana sawetara pesawat mbukak ing lapangan, nanging malah njupuk menyang akun 40 bêsik, iku angel kanggo ngetung. Ya, SU-22 kayane wis rusak, amarga. Aku ketemu foto saka pesawat obaran-metu karo irung karakteristik, nanging 40 bêsik piye wae kakehan.
            1. Grigory_78
              Grigory_78 15 april 2017 09:43
              0
              Lan aku mung ngetung 13 ganda saka gambar Israel. Kajaba iku, miturut foto lan video saka pemandangan, adoh saka kabeh mau kena. Ing lapangan terbuka, sak ngertiku, ana pesawat sing "ora ambruk mung amarga manuke kotor"
          2. Grigory_78
            Grigory_78 15 april 2017 09:35
            0
            Troll, sampeyan entuk situs web sing salah. Link menyang situs kiwa, karo "tembung saka kepala Anna-NEWS". Lan ing Anna-NEWS malah ora ana tilak saka statement kasebut. Nanging ana data liyane sing mbantah "kiwa".
            Apa Amerika ing Pangkalan Udara Shayrat sawise serangan kasebut? Ora. Kepiye carane bisa ngerti babagan asile, ta?
            Data sing diwenehake ora cocog karo apa wae. Sumber, mangga.
      2. NEXUS
        NEXUS 10 april 2017 09:59
        +5
        Quote: Richard. Iskander
        Ana buktine, Musin negesake manawa meh kabeh hangar dirusak nganggo pesawat 4 rolas, lan ora ana alesan kanggo ora percaya.

        Banjur kenapa Shayrat "kerja" ing dina sabanjure sawise mogok?
        1. Richard.Iskander
          Richard.Iskander 10 april 2017 12:14
          +2
          Amarga landasan pacu ora dibom, lan kasunyatan sing saperangan pesawat urip njupuk mati, iki nuduhake yen padha ora bisa Care kurang babagan serangan, nanging ora ana pesawat, kabeh padha ngaco.
    2. Olgovich
      Olgovich 10 april 2017 07:31
      + 19
      Quote: Aron Zaavi
      Saben uwong sing kasengsem ing topik iki ing macem-macem forum wis ngerti, miturut asil saka gambar satelit diterbitake, loro pribadi lan Pentagon, sing 36 sumbu ora ilang ing ngendi wae. Ing wilayah Tartus, siji ambruk lan liyane ora bisa digunakake ing peluncur. Adhedhasar 44 target sing kena karo 58 sumbu. Apa sebabe ngapusi awake dhewe?


      Pracaya USA-dhewe ora ngajeni
      WMD ing Irak wis ditemokake? Utawa 14 taun ora cukup?
      Lan kepiye babagan panguburan "massal" warga sipil sing apes sing dirusak dening monster Gaddafi?
      1. Ararat
        Ararat 10 april 2017 07:40
        +3
        Apa sampeyan bisa dipercaya gambar saka UAV, satelit lan wartawan?
        1. Sasha Sar
          Sasha Sar 10 april 2017 08:09
          +3
          Uga informasi saka jaringan sosial ....
          1. lan j61
            lan j61 10 april 2017 13:50
            +3
            Quote: Ararat
            Apa sampeyan bisa dipercaya gambar saka UAV, satelit lan wartawan?

            Kutipan saka Sasha Sar
            Uga informasi saka jaringan sosial ....

            Soko gambar saka UAV, ora ana satelit ing kabeh. Mung saka wartawan - nanging dheweke ora nemokake 23 corong ing kana, wakil saka Kementerian Pertahanan nglaporake babagan nomer kasebut, lan saka sosial. jaringan lan atus corong bisa diitung!
        2. Olgovich
          Olgovich 10 april 2017 09:49
          + 12
          Quote: Ararat
          Apa sampeyan bisa dipercaya gambar saka UAV, satelit lan wartawan?

          MANEH aku takon:
          WMD ing Irak wis ditemokake? Utawa 14 taun ora cukup?
          Lan kepiye babagan panguburan "massal" warga sipil sing apes sing dirusak dening monster Gaddafi?


          Ana padha uga "Gambar saka angkasa, UAV, wartawan lan malah ahli PBB."

          Kowe dhisik wektu ngawula kanggo kawulo lan Kadurjanan ing Irak lan Libya, lan banjur, nalika dirilis karo kalbu resik, kita bakal ngrembug "kabeneran" dina.
          1. xtur
            xtur 10 april 2017 14:42
            +1
            > Sampeyan bakal pisanan ngawula wektu kanggo kawulo lan Kadurjanan ing Irak lan Libya, lan banjur, nalika dirilis karo kalbu resik, kita bakal ngrembug "pravdivost" dina.

            Ayo meneng babagan wektu - aku ora pengin mulang sampeyan pikiran lan peralatan kanggo mulang sampeyan. Para pembela keadilan
          2. Ararat
            Ararat 10 april 2017 16:48
            0
            Yen kita narik balung metu saka lemari, sampeyan ora bakal mati ing wektu, sampeyan altruist kita.
            1. Egor. deso
              Egor. deso 10 april 2017 18:24
              +3
              Quote: Ararat
              Yen kita narik balung metu saka lemari

              kerangka apa iki? iki politik saben dina saka USA.
              LOD kanggo AS minangka alat manajemen.
              padha ora duwe piranti liyane.
              sing nglindhungi Amerika Serikat kanthi otomatis pindhah menyang sisih PETENG. lan miwiti ngapusi.
              utamané nggunakake lodges Amérika minangka bukti.
              1. Ararat
                Ararat 10 april 2017 21:59
                0
                Join the Darkside my young padawan!
                Mung guyon, sampeyan isih bisa dadi Jedi.
        3. michael3
          michael3 10 april 2017 11:38
          +8
          Apa sampeyan bisa dipercaya gambar saka UAV, satelit lan wartawan?
          Yen gambar, satelit lan wartawan Amerika - ora siji tembung lan ora siji Piece saka bukti. Amerika minangka tukang ngapusi paten sing ora tau ngandhani bebener. Malah yen padha ngomong yen salju putih - padha ngapusi! Lan iki dikonfirmasi ing kabeh tingkat dening bukti buktiaken.
          Apa Amerika ngomong soko? ngapusi. Mung lan kabeh. Apa ana sing salah ing media sosial? ngapusi. Alah. Jeneng apik iku angel kanggo entuk, nanging ilang ing salawas-lawase. Aku ora peduli apa sing dituduhake utawa diomongake wong Amerika ing kana. Kita ngerti regane tembung kasebut.
          Mulane, kita bakal ngrembug asumsi, data lan guesses. Apa sing digawa dening Amerika utawa Israel ing kana pancen ora penting. Ora ana wektu utawa kepinginan kanggo napsirake kabeh omong kosong sing rumit iki.
          1. WindofFields
            WindofFields 11 april 2017 22:42
            0
            mekaten. Nanging tanpa preduli kabeh sing diomongake, kasunyatane ana jotosan lan kita ora nanggepi kanthi cara apa wae. Mung kesasar. Iku kabeh rega saka tembung KAMI. Sing bener - jeneng apik iku angel kanggo entuk. Kita ilang dheweke amarga ilang jotosan iki.
          2. Lenya Panteleev
            Lenya Panteleev 12 april 2017 10:32
            0
            Aku nyetujoni pandangan sampeyan, iku bener.
        4. NordUral
          NordUral 10 april 2017 12:59
          0
          Mangga ngirim gambar iki.
          1. Ararat
            Ararat 10 april 2017 16:49
            +1

            Cukup kanggo miwiti?
            1. svp67
              svp67 10 april 2017 17:04
              +4
              Quote: Ararat
              Cukup kanggo miwiti?

              Nah, ayo dideleng lan diitung ... Ing foto saka UAV, ana LIMA kaponier tumpang tindih ganda, kaya iki

              sing, kanggo TEN pesawat. Aku ngetung papat "bolongan" ing langit-langit, yaiku, PAPAT area parkir pesawat kena pengaruh, lan SIX liyane?
              1. sinis
                sinis 10 april 2017 18:02
                0
                http://anna-news.info/шайрат-сша-помогают-террори
                stam-vide/
              2. Ararat
                Ararat 10 april 2017 21:56
                0

                Iki gambar sing aku seneng banget
                1. svp67
                  svp67 11 april 2017 03:41
                  +1
                  Quote: Ararat
                  Iki gambar sing aku seneng banget

                  Ngelingi kasunyatan manawa cangkang 30-mm kasebar ing kono, kita bisa nyimpulake yen ana depot amunisi penerbangan, sing, kanthi cara kasebut, dituduhake kanthi persegi panjang ireng ing lemah, kaya ngono kothak amunisi biasane diobong. . Ing Balakleya sing bubar diobong, akeh sing katon.
            2. Egor. deso
              Egor. deso 10 april 2017 18:30
              +3
              Quote: Ararat
              Cukup kanggo miwiti?

              katon mung cedhak loro hangars bintik ireng. sing, mung loro hit. saka 4 jotosan cetha dibedakake.
              yen ana liyane hits, banjur ana pancen ora efficiency.
              1. svp67
                svp67 10 april 2017 18:57
                +2
                Kutipan: Egor. deso
                katon mung cedhak loro hangars bintik ireng. sing, mung loro hit. saka 4 jotosan cetha dibedakake.

                telu. Ing caponier kiwa ndhuwur, jejak jelaga, ing baris tengah ing kaloro, maneh ing caponier kiwa, ing baris ngisor, ing kaloro - tengen
              2. Ararat
                Ararat 11 april 2017 22:51
                +1

                Bunker karo amunisi.
            3. wilayah58
              wilayah58 10 april 2017 21:23
              0
              Quote: Ararat
              Cukup kanggo miwiti?

              Aja ngenteni, kirim kabeh sing sampeyan duwe ... ayo ngetung. Apik tenan.

              PS Mungkin ana sawetara target lemah ... padha hammered beton-piercing gedhe-gedhe, saka ndhuwur lan ora ana sing katon?
              1. Ararat
                Ararat 10 april 2017 22:01
                +1

                Aku ora bisa ngunggah luwih saka siji.
                1. wilayah58
                  wilayah58 10 april 2017 22:46
                  +1
                  Quote: Ararat
                  Aku ora bisa ngunggah luwih saka siji.

                  Sampeyan mung bisa nambah link menyang sumber.
                  1. Ararat
                    Ararat 10 april 2017 23:23
                    0
                    Sewengi-wengi aku njelajah internet golek gambar. Aku duwe kabeh gambar saka macem-macem sumber
            4. NordUral
              NordUral 10 april 2017 23:52
              +3
              Aku ndeleng 4 hit langsung lan sawetara corong ora dingerteni. Roda setir isih utuh. Ngendi 59 hits? Looking forward kanggo acara foto.
      2. BlackMokona
        BlackMokona 10 april 2017 08:04
        0
        Ya, senjata pemusnah massal wis suwe ditemokake ing Irak.
        1. novel66
          novel66 10 april 2017 09:36
          +8
          TEPAT! Iki pasukan AS!
        2. Roma-1977
          Roma-1977 11 april 2017 08:56
          0
          Lan kanthi ati-ati ndhelik maneh.
        3. Grigory_78
          Grigory_78 15 april 2017 10:11
          0
          Inggih, inggih. Langsung carane dheweke mbantu "oposisi moderat" ngatur produksi senjata kimia
    3. user1212
      user1212 10 april 2017 08:01
      + 23
      Quote: Aron Zaavi
      Adhedhasar 44 target sing kena karo 58 sumbu

      Lan ana akeh pitakonan
      - Yen senjata kimia disimpen ing pangkalan lan gudang karo dheweke diserang, banjur ing ngendi kontaminasi kimia ing wilayah kasebut? Sawise kabeh, misil kasebut mabur lan target kabeh kena, miturut pratelan Amerika Serikat.
      - Serangan rudal ing depot senjata kimia mesthi bakal nyebabake bilai. Kepiye AS njamin keamanan warga sipil? Jarak saka Homs udakara 6 kilometer.
      - Yen ora ana senjata kimia utawa ora dadi target serangan, banjur apa tujuan Amerika Serikat nyerang pasukan pemerintah Siria ing wilayah Siria?
      - 58 sumbu gagal mungkasi karya pangkalan udara luwih saka 1-2 dina. Pira sumbu sing dibutuhake kanggo ngrusak pangkalan udara?
      1. jj
        jj 10 april 2017 10:52
        +7
        Amerika durung menehi bukti babagan anané gudang karo OM ing pangkalan sing diserang. Iki tegese padha ora ana.
        Miturut cara, kabeh jinis "pengamat obyektif" kanthi aksen tiba-tiba muncul ing sumber kasebut. Kaya-kaya ana ing Sekolah Munich, sing ana ing Taman Inggris, wisuda
    4. nggumunake
      nggumunake 10 april 2017 10:36
      +2
      Quote: Aron Zaavi
      Adhedhasar 44 target sing kena karo 58 sumbu. Apa sebabe ngapusi awake dhewe?

      saka ing kono.
      1. Grigory_78
        Grigory_78 15 april 2017 10:21
        0
        Ah, aku weruh. Ana telung kompresor ZIL ing parkir - telung target, rong kreta karo silinder - loro liyane. Wis lima. A hangar pindho karo pesawat burned-metu ing njero - telung target liyane. wolung. Apa aku nggunakake cara pitungan sing bener? Pira foto sing ora dakdeleng - 44 target mung bisa diitung nganggo metode iki, ngapura. Oalah, aku ora weruh kantin sing rusak. Aku wonder carane akeh Tomahawks ngginakaken ing? Nanging, tujuane isih padha. Mugi ora ana sing bakal nimbang saben piring minangka gol? Kepiye babagan persaudaraan Amerika-Yahudi?
    5. NordUral
      NordUral 10 april 2017 12:53
      +4
      Aron, pranala, mangga, menyang panggung.
    6. prasaja_rgb
      prasaja_rgb 10 april 2017 20:32
      +1
      Quote: Aron Zaavi
      Apa sebabe ngapusi awake dhewe?

      Maksude kenapa?
      Nanging babagan urapatriotisme?
      1. Grigory_78
        Grigory_78 15 april 2017 10:22
        +1
        ya. Lan ing kasus iki, patriotisme jingoistic luwih cepet saka Amerika lan Israel sing nyanyi bareng karo dheweke.
    7. nerd.su
      nerd.su 12 april 2017 02:27
      +2
      Quote: Aron Zaavi
      Adhedhasar 44 target sing kena karo 58 sumbu. Apa sebabe ngapusi awake dhewe?

      Ya, ora kanggo apa-apa. Apa sampeyan bisa nyambung menyang foto kualitas dhuwur? Banjur kabeh sing ditemokake mung gambar kanthi 42 bunderan, 29 bunderan cilik lan 13 bunderan gedhe. Aku miwiti kanggo nggedhekake - kualitas ora ngidini kula kanggo ngomong soko mesthi, siji bunder cilik kekuatan 4-5 piksel ing resolusi kasedhiya. Endi foto asline? Google Earth nduweni resolusi sing apik banget, nanging gambar-gambar kasebut wis lawas. Yen 44 target tekan katon kanthi jelas sawise serangan kasebut, banjur ing endi foto kanthi kualitas normal !?
      1. YUG64
        YUG64 14 april 2017 22:49
        +1
        Pitakonan sing apik ... Nanging sing paling penting yaiku 59 tomahawks bakal ngrusak pangkalan apes iki bebarengan karo landasan pacu lan landasan taksi, mula kudu dipulihake sajrone nem wulan.
    8. Grigory_78
      Grigory_78 15 april 2017 08:04
      0
      Apa sampeyan pengin ujar manawa Tomahawks karo hulu ledak kaset ora digunakake? Lan kenapa?
  6. Stas157
    Stas157 10 april 2017 06:44
    + 15
    . mung 23 rudal jelajah tekan target
    Lan sapa sing ngrekam? Amerika ora ngerti. Spesialis Tamahawk ujar manawa iki ora bisa ditindakake. Sumber MO ngandika:
    . Kamentrian Pertahanan Rusia kanthi tegas mbantah manawa 29 rudal sing ora tekan dicegat dening sistem Pantsir ing papan sing kurang. "Kita ora nggarap rudal jelajah AS, kita mung nglindhungi pangkalan, pesawat lan infrastruktur. Kita uga dielingake sadurunge serangan, supaya yen militer Rusia ditemokake, dheweke duwe wektu kanggo ngungsi. Sapa sing janji yen S-300 bakal nglindhungi lapangan udara Assad? Sapa wae pamicara ing njaba Kementrian Pertahanan sing ngomong kaya ngono - supaya dheweke mbela, bisa uga awake dhewe. Nah, yen corpulence wong ngidini, "ujare sumber ing Kementerian Pertahanan.
  7. Michael m
    Michael m 10 april 2017 07:06
    + 10
    kahanan karo pertahanan sekutu sing paling cedhak ing Timur Tengah ora pati jelas, meksa kita mikir babagan kudu njupuk langkah drastis.
    Kanthi biaya sapa sing direncanakake pesta? Biaya urip wis mudhun. Apa pensiun bakal dikurangi?
    1. Ingvar 72
      Ingvar 72 10 april 2017 07:25
      +5
      Kutipan: Mikhail m
      Apa pensiun bakal suda?

      Tambah denda lalu lintas! nglirik
      1. Ana mammoth
        Ana mammoth 10 april 2017 08:04
        +4
        Kutipan: Ingvar 72
        Tambah denda lalu lintas! nglirik

        Tangan mati dolanan favorit Pemerintah lan Duma. nglirik Ora suwe Medvedev mlebu amandemen sepuluh dina kepungkur, sing anyar katon ing cakrawala.
        1. Ingvar 72
          Ingvar 72 10 april 2017 08:06
          +4
          Apa sampeyan wis nempelake tandha "Kapal" dhewe? nglirik Lan aku uga kudu lem "Bocah ing mobil" .... nangis
          1. Ana mammoth
            Ana mammoth 10 april 2017 08:24
            +5
            Dina iki aku bakal ngganti roda, aku bakal sabar nganti mangsa.. Aku kudu ngukir karo bocah-bocah, putu "gulung" nglirikAna usul marang Pamrentah, ing owah-owahan anyar, kanggo ngganti ukuran rambu-rambu miturut prioritas lan miturut kahanan ing dalan, yen ora, mobil bakal dadi kaya mobil balap, kabeh nganggo stiker. Sampeyan ora bakal langsung ngerti apa sing luwih penting. nglirik
          2. NordUral
            NordUral 10 april 2017 13:01
            +2
            Ing kene, Shuvalov uga nggawe ribut, kita bakal cepet nyopir kanthi cara Eropa, ing bunder.
    2. NordUral
      NordUral 10 april 2017 12:56
      +1
      Michael! Nanging bisa uga ana kahanan. yen ora ana sing mbayar pensiun. Coba pilihan iki.
    3. Saksi 45
      Saksi 45 11 april 2017 00:20
      +3
      Kutipan: Mikhail m
      kahanan karo pertahanan sekutu sing paling cedhak ing Timur Tengah ora pati jelas, meksa kita mikir babagan kudu njupuk langkah drastis.
      Kanthi biaya sapa sing direncanakake pesta? Biaya urip wis mudhun. Apa pensiun bakal dikurangi?

      Apa pensiun murah, bisa Abramovich nuduhake income "pegawe" karo negara, lan ora mung wong piyambak, lan banjur bakal cukup dana "kanggo njupuk ngukur drastis", nanging sayangé, kita duwe banget "jinis" Kepemimpinan Kremlin. , nanging ora bakal apik, nanging padha kaya ing Iran, utawa yen potensial Angkatan Bersenjata Rusia, kalebu nuklir, ana ing pembuangan pimpinan Iran, apa Amerika banjur kedutan karo "kapak" ing Suriah. ? Aku mangu-mangu banget, nanging sayangé, Kepemimpinan kita impossibly jenis, bener, nderek kabeh aturan internasional (ketoke, iku ngarepake sing liya dina Western "mitra" kita isih bakal appreciate prilaku exemplary lan pujian) lan mulane, bab Rusia, sampeyan bisa. tumindak miturut boorish.
  8. penembake gunung
    penembake gunung 10 april 2017 07:18
    +8
    Ing kasus apa wae, ora ketompo carane akeh sumbu miber (ing cara, lan corong ing taxiing lan ing lapangan - iku ngengingi target?), Basis terus karya tempur sedina muput!
    Pitakonan yaiku - pinten senjata kasebut dibutuhake kanggo njamin karusakan saka pangkalan udara SATU? Kita ora ngomong babagan senjata nuklir taktis, kabeh wis jelas karo dheweke.
    1. Ararat
      Ararat 10 april 2017 07:46
      0
      Kanggo wektu sing cendhak, sampeyan bisa mateni pangkalan udara kanthi hulu ledak kluster, nanging sampeyan uga bisa ndandani landasan pacu kanthi cepet. Kanggo mateni pangkalan kasebut, sampeyan butuh pesawat kanthi bom wektu.
      1. BlackMokona
        BlackMokona 10 april 2017 08:05
        +2
        Nalika sampeyan ngebom setengah pangkalan, nanging ora ngebom setengah, supaya ora ngrusak militer Rusia, angel mateni pangkalan kasebut nganti suwe.
  9. Alex_59
    Alex_59 10 april 2017 07:30
    +6
    Fantasi apik. Nanging aku dudu penggemar dongeng.
  10. Protey
    Protey 10 april 2017 07:43
    +4
    Kaya-kaya ora katon manawa kabeh S-300 lan S-400 iki nggetak lan ora weruh CD. Isih, njupuk ing lapangan latihan lan ing target militèr nyata rong bab beda.
    1. Phoenix_Lviv
      Phoenix_Lviv 10 april 2017 08:24
      +5
      KR isih bisa njupuk mudhun S-300s, iku prakara liyane sing padha ora nutupi Shagrat.
    2. shinobi
      shinobi 10 april 2017 08:26
      +5
      Dadi apa? Yankees ing kondisi lapangan latihan ing 3 saka 5 kasus ora bisa nggayuh target. Nanging ing sisih liya, dheweke paling akeh babagan jagad iki. Yen kaya sing sampeyan ucapake, negara kita ora bakal duwe. ana kanggo dangu.
    3. NordUral
      NordUral 10 april 2017 13:04
      +2
      Lan C-ke miturut FIG - papan latihan utawa pertempuran. Yen mung cangkir tomahawk luwih amba ing pasuryan lengkap, lan profil luwih asli. Lan padha mlaku miring menyang kita, mesthi bisa ditembak.
    4. Ka-52
      Ka-52 10 april 2017 18:11
      +1
      Apa sampeyan ngguyu? Sajrone tes, S-300 bisa nembak rudal 9K51 Grad kanthi diameter 122 mm kanthi dhuwur 1 km, lan ing kene wong bodho mabur kanthi diameter 500 mm lan bobote ton.
      1. AlNikolaich
        AlNikolaich 10 april 2017 19:12
        +1
        Kutipan: Ka-52
        Apa sampeyan ngguyu? Sajrone tes, S-300 bisa nembak rudal 9K51 Grad kanthi diameter 122 mm kanthi dhuwur 1 km, lan ing kene wong bodho mabur kanthi diameter 500 mm lan bobote ton.

        Dadi ya, mung kapak kanggo esca minangka target sing rada ora proporsional ... Ukuran lan bobote cedhak, nanging saka segi biaya bisa uga luwih larang tinimbang kapak, amarga teknis luwih angel! Mulane, sistem pertahanan udara berlapis kanthi distribusi fungsi sing sukses. Yen ora, sampeyan ora bakal nyedhiyakake kabeh sumbu roket. Lan sing paling Jahwéh, kamungkinan kanggo ngalahake operator kapak piyambak, kang banget cools sirah panas ... Nanging Assad ora duwe kesempatan kuwi :-(
      2. wilayah58
        wilayah58 10 april 2017 21:27
        +1
        Kutipan: Ka-52
        tembak rudal 9K51 Grad, diameteripun 122 mm ing dhuwur 1 km

        dhuwur 1 km.
        Kutipan: Ka-52
        lan ing kene wong bodho mabur 500 mm ing diameteripun lan bobot ing ton.

        dhuwur kurang saka 100 m.
      3. NordUral
        NordUral 10 april 2017 23:56
        +1
        Ing elevasi 1 km, radar ndeleng, nanging ing cedhak lemah ana akeh masalah.
  11. rotmistr60
    rotmistr60 10 april 2017 07:55
    +5
    Serangan ing lapangan udara dikirim, persis kaya rating sistem pertahanan udara kita

    Aku uga percaya yen Amerika ora sukses ngrusak lapangan udara kaya reaksi Rusia marang tumindake. Iku misale jek kula. sing tumindak ora ngiyataken, nanging weakened posisi Trump, sing saiki ngandika sing iki mung wiwitan, Aku sing wiwitan iki bakal pungkasan.
    1. WindofFields
      WindofFields 11 april 2017 22:56
      0
      Iki yen rudal dheweke ditembak mudhun.
  12. shinobi
    shinobi 10 april 2017 08:21
    +7
    Kayane aku ora pengin mbukak kemampuan sistem intersepsi operasional kita. Apa bisa ditembak?, iki ora dadi pitakonan. .Aku nganggep tumindak iki minangka "pengintaian artileri" babagan dewa perang.
    1. penjaga 03
      penjaga 03 10 april 2017 08:46
      +3
      Bener, ora ana alesan kanggo bungah lan santai, amarga pukulan sabanjure para agresor Amerika bisa nyebabake fatal! Kita kudu nggawe kesimpulan lan nguatake pertahanan!
  13. kapten
    kapten 10 april 2017 08:29
    + 11
    Aku maca komentar. Aku teka menyang kesimpulan sing kita ora bakal bisa kanggo siram Amerika Serikat karo topi saka Cheers-patriot. Amarga kasunyatan sing topi ora cukup.
    Akeh kesimpulan sing beda bisa digambar. Nanging aku cenderung siji, pertahanan udara kita ora diatur. Kajaba iku, profesionalisme pimpinan pertahanan udara kita ora dhuwur banget, mesthi sampeyan bisa nyalahke Amerika, Eropa, Yahudi, .... lsp. Lan kita bisa lan kudu nggawe kesimpulan lan ngatasi kekurangan kita. Nanging, anggere jenderal lan kolonel kita (prajurit kudu nindakake iki) mbagekke jatah kanggo wong Siria, entuk tunjangan lelungan kanggo awake dhewe, kita ora bakal menang. Aku elinga Afghanistan, gambar iku siji kanggo siji.
    1. Oleg Vyacheslavovich
      Oleg Vyacheslavovich 10 april 2017 12:46
      0
      Iku ala banget yen Konashenkov wiwit ngapusi utawa nyebarake goroh. Sayange MO ora wani ngaku salah. Saiki, mesthine, kerja keras bakal diwiwiti ing kana, para pelaku bakal dipecat, bakal laporan menyang Putin,
      Lan kita ing Siria, amarga padha tanpa tutup cerdas, tetep.
      1. bocah
        bocah 10 april 2017 18:54
        +4
        Dheweke nampa kabar saka sederek saka parit Siria, yen ora bisa malah ngunggahake sirahe, saka sumbu sing mabur mudhun.
      2. AlNikolaich
        AlNikolaich 10 april 2017 19:21
        +4
        Kutipan: Oleg Vyacheslavovich
        Iku ala banget yen Konashenkov wiwit ngapusi utawa nyebarake goroh. Sayange MO ora wani ngaku salah. Saiki, mesthine, kerja keras bakal diwiwiti ing kana, para pelaku bakal dipecat, bakal laporan menyang Putin,
        Lan kita ing Siria, amarga padha tanpa tutup cerdas, tetep.

        Apa sampeyan yakin karo goroh Konashenkov? Aku ora yakin carane sing Foma! Nganti aku pribadi ndeleng lan tutul! Mung amarga "kayekten" iku asale saka lambe wong-wong sing apriori ora ngomong sing bener ...
        Apa sampeyan uga percaya Navalny?
        1. Oleg Vyacheslavovich
          Oleg Vyacheslavovich 10 april 2017 19:55
          +1
          mesthi. Mumpung yakin. 36 sumbu bakal diwenehake banjur kita bakal ngomong.
    2. bocah
      bocah 10 april 2017 18:50
      +4
      "Apa bukti sampeyan?"
      Apa sampeyan mikir yen pertahanan udara kita durung siyap lan ora diatur? Apa sampeyan wis maca / krungu pesenan tempur kanggo petungan kanggo njupuk kabeh sing mabur ing langit Siria? Kesimpulan, aku mikir, sapa sing kudu ditindakake lan kemungkinan sampeyan ora ngerti babagan iki, akses menyang dokumen kasebut ora padha. Nanging mbok menawa kita bakal weruh akibat saka kesimpulan kasebut. Lan nyebarake bantuan kamanungsan kanggo wong-wong sing lara perang, luwih nguntungake kanggo prestise negara (mratelakake panemume pribadi) tinimbang nembak rudal pesiar ing wong-wong iki.
    3. pamburu650
      pamburu650 10 april 2017 19:05
      +2
      Kepiye carane bisa nembak target yen durung mlebu zona karusakan sistem pertahanan udara?
      1. Oleg Vyacheslavovich
        Oleg Vyacheslavovich 10 april 2017 19:57
        0
        Rudal udara-ke-udara. Diluncurake saka pejuang.
    4. Roma-1977
      Roma-1977 11 april 2017 09:08
      0
      Mung ana siji cacat: Federasi Rusia ora pengin nambah kehadiran militer ing Suriah. Yen sampeyan nggawe pertahanan udara berlapis lan pertahanan rudal ing Suriah, mula jumlah sumber daya lan wong sing kudu ditransfer ing kana, banjur dijaga? Kita ngomong babagan puluhan ewu wong lan atusan divisi pertahanan udara. Tugas tetep ing udhara pesawat AWACS lan ing segara - skuadron sing kuwat. Salah sawijining komplek S-400 kaya godhong ara ing Khmeimim, supaya mitra ora nyebar leaflet ing lapangan udara saka pesawat.
    5. YUG64
      YUG64 14 april 2017 22:58
      0
      Apa pancene ora jelas kanggo wong liya yen ora ana sing bakal nembak rudal Amerika sing ora ngancam militer Rusia tanpa ijin saka ndhuwur? bakal entuk rega sing ora larang regane ...
  14. Shukshin
    Shukshin 10 april 2017 08:36
    0
    Inggih, punika sae bilih wonten ingkang kedah dipun pendhet utawi dipun ambruk, saha pitakenan punapa badhe dipun tembaki punapa boten, punika kedah dipunputusaken dening pimpinaning nagari, ingkang sami tanggel jawab.
  15. bashi-bazouk
    bashi-bazouk 10 april 2017 08:48
    + 19
    Sapa wae sing kasengsem - pira sing mabur, pira sing entuk lan mbledhos, pira pincang lan ambruk .....
    Lan luwih ora nyenengake yen Amerika Serikat mutusake kanggo nyerang - lan nyerang.
    Padha malah dielingake kita - padha ngomong, wong lanang, carane kowe ana karo siyap pertempuran lan bisa ing sinyal "Weker", sampeyan bakal duwe wektu kanggo meneng ing wektu utawa ora?
    Lan statements sing nggegirisi saka "kepala omong" kita saka Wilayah Moskow, babagan jenis "korpuskulen ing antarane para pembela" ora nyenengake aku, aja ngyakinake, aja kelangan aku. Nalika nggodhok ing nyawa, godhok.
    Ya, sanajan ora ana rudal siji, ora ana Tomahawk sing mabur, sanajan kabeh wong langsung tiba ing kapal perusak iki, sanajan peluncur ambruk saka teyeng ing tambang - FACT iku Amerika Serikat mutusake SO - lan dheweke nindakake. .
    Lan kita, entangled ing snot lan corpusculence, nerangake prilaku KITA. Sing jarene kita ayem tentrem, sing utama kanggo kita ora nggawe preseden, ora nambah, ora nggawe ancaman.
    "..Ngowahi pipi liyane..." singkat. Kang apa kita apa.
    Yagene kita nindakake iki?
    Lan ora ana pitakonan babagan serangan marang para penghancur URO - iki, pancen, agresi sing ora jelas ing wilayah negara liya.
    Nanging kita duwe hak kanggo njupuk mudhun pesawat sing ora RESPOND kanggo "kanca utawa mungsuh" sinyal. Kamentrian Pertahanan kita kanthi banter nyatakake yen kita wis nyegah serangan gedhe Republik Kyrgyz ing Suriah.
    Banjur apa - mutusake ora ngganggu? Lan nalika ngandika? Aku ora kelingan. Mungkin wong liya bakal ngelingi - apa sing dikandhakake babagan iki utawa ora?
    Apa yen dudu CD sing mabur, nanging UFO. Utawa barmaley ala nyolong saperangan pluru lan dibukak.
    Kita pengin nembak mudhun - dheweke ora bisa ngatur mung nggawa tim miturut petungan pertahanan udara - aja nembak. Lha, nang kono, sistem komunikasi gagal, wah, resepsionis ketiduran kono, wah, nang kono njeblug kopi ing receiver detektor, mlayu karo laporan - kesandhung, kabel P-275 janggut dipotong ... ora duwe wektu, sanajan sampeyan retak.
    Nanging ora .... kabeh wong ngerti kabeh, padha nggawa kabeh kanggo kabeh ... wah, 6 wong pengamat Siria mati ora sengaja, ing lapangan udara.
    Perang apa iki? Kok gelut kaya ngono? Ayo njagong mudhun ing meja bunder, kothak, heksagonal utawa loro-, telung-crita Tabel - lan mung nyetel rega kanggo kabeh.
    Banjur kita bakal mbayar - lan macet ing langit-langit. Kamenangan ... utawa ana kamenangan ... utawa apa wae sing dikarepake.
    ....
    Lan yen wiwitane ngidini Amerika roaming, mesthine bakal ujar - kita ngidini Amerika nembak ing lapangan terbang. Wong lan peralatan ditarik, mula kerugian, sayangé, ora sengaja, nanging direncanakake.
    Akibaté, kabeh wong seneng - Amerika Serikat wis mundur, kita bangga lan permisif, kabeh bisa dikontrol, kaya sing dikandhakake. Inggih, Assad - kanggo keno kanggo urip. Dheweke nyelehake kita menyang ngendi.
    Kajaba iku, apa sing diomongake wong-wong kita - mung kita kene maca lan ngrungokake. Liyane saka donya maca dhewe. Lan ngrungokake.
    Dadi apa masalahe?
    1. Protey
      Protey 10 april 2017 09:29
      + 12
      Kutipan: Bashibazouk
      Lan luwih ora nyenengake yen Amerika Serikat mutusake kanggo nyerang - lan nyerang.

      Kutipan: Bashibazouk
      Lan kita, entangled ing snot lan corpusculence, nerangake prilaku KITA. Sing jarene, ayem tentrem, sing utama ora nggawe preseden, ora nambah, ora nggawe ancaman.

      Sampeyan wis nemokake sababe kabeh. Kakuwatane (ing Amerika Serikat) ora nglawan kepentingane karo kepentingan negara, lan ing Rusia - kekuwatan minangka cara kanggo nyukupikake elit klan, sing ora peduli karo kepentingan negara lan rakyat. Saiki tesis babagan "munggah saka dhengkul" lan juru mudi gedhe bakal diwiwiti. Mung ora tekan wong-wong sing meh 20 taun wis mbangun lan nguatake rezim oligarki, wangun kekuwatan sing paling njijiki ing negara, ora bisa ngangkat negara saka dhengkul.
    2. michael3
      michael3 10 april 2017 11:45
      +4
      Lan apa snot babagan? Rusia mutusake kanggo nulungi Assad - lan mbantu nalika AS nglawan. Saiki AS mutusake kanggo nyerang lan nyerang. Apa lamentation saka Yaroslavl? Kasunyatan yen Amerika Serikat ora manut marang kita? Inggih, inggih. Padha ora manut. Apa kabar ala iki kanggo sampeyan?
      Lan ya, Kulon, sing diwakili dening Amerika Serikat, wis siyap main ing ambang perang gedhe. Inggih, apa sing kudu ditindakake, kita ora mutusake kanggo dheweke. Pancen, apa masalahe?
      1. WindofFields
        WindofFields 11 april 2017 23:06
        0
        Kabar sing ala yaiku kita ujar manawa kita nutupi langit ing Suriah lan dadi tembung kosong. Kulon ora muter. Dheweke nganggep perlu lan nyerang Angkatan Udara Siria. Lan mung um ... wong sing aneh banget ora ngerti yen kita kalah ing perang iki. Ilang tanpa gabung! Amarga ana sing ora duwe kekarepan lan semangat kanggo nglawan babar pisan. Lan kita mikir babagan perang ing mangsa ngarep - apa sing bakal kelakon sabanjure.
        1. YUG64
          YUG64 14 april 2017 23:06
          0
          Lan ing ngendi sampeyan cepet-cepet ngusir mungsuh dadi stupor ... Aku ora mikir Putin iku alus-awak utawa bodho, nanging sapa sing mikir, supaya paling ora ngelingi Crimea ... Inggih, kasunyatan sing akeh wong lanang ing urip ing salawas-lawase tetep lanang sing tansah pengin katon kaya ing kahanan apa wae - iki, sayangé, iku kasunyatan ..
  16. Nicola Mak
    Nicola Mak 10 april 2017 08:54
    +4
    Obrolan ing forum kasebut misuwur - bisa dideleng kanthi mripat langsung!
    Lan saiki pitakonan serius - salah siji saka kita utawa wong Siria janji bakal nemtokake lan nggawe publik dalan "Tomahawks"!
    Pira sing mabur, pira sing ditembak, pira sing gagal ???
    Lan aku uga pengin ngrungokake sekutu AS sing bakal dicekel "Kaliber" - ayo Qatar utawa Arab Saudi. Kamp pelatihan teroris.
  17. Lokal
    Lokal 10 april 2017 09:09
    + 11
    Quote: Ararat
    Apa sampeyan bisa dipercaya gambar saka UAV, satelit lan wartawan?

    Yen sampeyan Amerika utawa Yahudi, lan malah luwih apik, loro-lorone, iku ora mung bisa, nanging prentah. Kategori iki ngerti yen mung media Rusia lan Wilayah Moskow sing ngapusi.
    Amerika ora ngakoni yen rudal ora mabur? Inggih, mesthi bener. Lan kabeh sing mangu - Cheers-patriots.
    Kepiye basa sampeyan nguripake situs web patriotik Rusia kanggo banyu patriotisme ... Nanging, perang iku perang.
    1. novel66
      novel66 10 april 2017 09:42
      +4
      lan aku dhewe ora duwe apa-apa marang surak lan patriotisme
    2. Komentar wis dibusak.
      1. sinis
        sinis 10 april 2017 18:07
        0
        Kutipan saka: user3970
        Apa sing dikarepake? Ngancurake rasa senenge?

        Lan sampeyan?
  18. kig
    kig 10 april 2017 09:40
    +3
    Pancen, ana akeh ambiguitas. Kanggo wiwitan, luwih becik ngerti manawa kita nindakake kewajiban kanggo nglindhungi fasilitas Siria, utawa manawa sistem kita dirancang khusus kanggo kita. Lan amarga ora mungkin masalah iki bakal dijlentrehake, mula omongan sing "bisa nanging ora bisa" ora ana gunane. Saiki babagan mabur utawa mabur liwat Tomahawks. Yen perang elektronik kita pancene duwe tangan ing iki (lan iku bakal dadi becik), banjur maneh padha ora marang kita bab iku, lan sampeyan lan aku wis pinasthi ngomong kosong ing topik iki. Aku ora ngomong babagan ngendi rudal sing ora kejawab ndharat. Sawetara wong mikir sing padha tiba nang endi wae ing numpuk, lan iki kudu dadi tandha sing iki ora kelakon gampang, nanging minangka asil saka sawetara jenis impact. Nanging, panggonan sing tiba tomahawks ora dijenengi. Iki nyebabake macem-macem keraguan. Kasunyatan manawa wong kita ngomong siji, lan wong Amerika liyane, cukup alami. Pitakonan yaiku carane nguji klaim kasebut? Perusahaan Israel ISI (melu analisa gambar satelit resolusi dhuwur lan ngedol asil kanggo saben wong), contone, mikir beda. Endi sing bener, durung ngerti. Dadi, sampeyan ora kudu mbaleni kaya manuk beo apa sing disiarake ing kothak kasebut. Inggih, saiki umume babagan pangkalan udara, sing ora duwe senjata kimia. Kanggo sawetara alasan, kamungkinan yen pangkalan Angkatan Udhara ora duwe saham senjata kasebut ora dianggep, lan iki cukup logis. Digawa, digantung, dicopot, ditinggal. Ora ana gaman, lan ora, sampeyan bisa ngundang pakar apa wae. Ya, asumsi sing nggumunake: kepiye yen wong Siria duwe senjata kaya ngono? Suriah mbantah anane program kasebut nganti suwe banget, lan nalika ditekan lan dipeksa numpes senjatane, bisa uga ndhelikake apa wae. Lan kita uga bisa guess babagan. Lan apa yen alasan iki reaksi kita ora?
  19. Rabinovich
    Rabinovich 10 april 2017 09:41
    +3
    mung 23 rudal jelajah tekan target


    Kepiye carane dheweke ngerti tujuane?

    Yen dheweke nyoba nyegat, banjur Trump bakal ngluncurake sing anyar.
    1. AlNikolaich
      AlNikolaich 10 april 2017 19:34
      0
      Apa ana kepastian yen Trump duwe sumbu anyar kanggo iki? Pasokane ora tanpa wates, malih, iki anyar ... Kajaba iku, asil saka serangan ora ketok ...
      1. wilayah58
        wilayah58 10 april 2017 21:33
        0
        Kutipan: AlNikolaich
        Kajaba iku, iku anyar ...

        Diadopsi ing taun 1983. Basane ora owah diarani basa anyar...
        1. kugelblitz
          kugelblitz 11 april 2017 13:35
          0
          Lan padha digawe ing 2015, padha ditemtokake dening wreckage. Kaliber kasebut uga wiwit jaman kasebut, kanthi sistem tuntunan sing akeh banget.
  20. NordUral
    NordUral 10 april 2017 09:53
    +2
    Nanging, kaya sing wis ditampilake ing acara minggu kepungkur, yen "tameng anti-rudal" sing ora bisa ditembus wis dibentuk ing wates udara negara kita (aktif dianyari karo S-400 lan S-300V4 militer lan Buk-M3 paling anyar. sistem pertahanan udara), banjur kahanan karo pertahanan sekutu sing paling cedhak ing Timur Tengah ora pati jelas, nggawe wong mikir babagan kudu diadopsi.


    Dadi kenapa ngapusi tanpa isin? Apa tameng ing kabeh wates? Saiki kita bisa ngetutake, nanging nglawan mung ing sawetara arah.
  21. iki odessy
    iki odessy 10 april 2017 09:57
    +2
    fantasi ing topik "tugas ing udhara, numpes, etc." - bodho. Temenan yen Federasi Rusia ora nandhatangani "Perjanjian Sekutu Militer" karo Assad, lan uga ketok yen Assad lagi turu lan ndeleng para peserta sing diarani "koalisi" lan Federasi Rusia luwih jero. Apa cukup cetha. Macet ing "sekutu tempur" Assad, sing tegese "ndhaptar" kanggo ngrampungake kabeh masalah lan masalah sing digawe, yaiku kabodhoan.
  22. Kostadinov
    Kostadinov 10 april 2017 10:13
    +2
    Pertahanan rudal kalah karo rudal. Dadi wis lan bakal tansah. Pertahanan paling apik yaiku serangan. Mulane, sampeyan kudu nyanyi nganggo misil dhewe - sing duwe swiwi lan balistik, kanggo nggunakake lan ngosongake pertahanan Amerika Serikat lan sekutu ing wilayah kasebut nyegat.
    1. a.hamster55
      a.hamster55 10 april 2017 18:35
      +1
      Malah ing jaman Agung lan Kuwoso, ana pratandha ing posisi pertahanan udara "Yen CD dideteksi ing wektu, mung ana siji kesempatan kanggo diluncurake." Iki padha 125 sistem.
  23. Petrik66
    Petrik66 10 april 2017 10:26
    +4
    Nalika Federasi Rusia ngluncurake "Kaliber" ing obyek Mulim, Amerika uga nglaporake manawa setengah rudal kita tiba ing endi wae. Inggih, kita uga nggawe "fakta". Kasunyatan manawa Trump nyampur kabeh kertu ing Suriah lan ngrusak gambar TV sing apik yaiku kasunyatan. Nalika aku ndeleng laporan ing ngendi penasehat kita menehi hadiah kanggo bocah-bocah Muslim - Ora ana ton (siji Kamaz), langsung ngelingake aku babagan pemandangan: Prajurit kita ing DRA nandur wit-witan lan mbangun sekolah, lan warga lokal ngeklik ilat lan sumpah. Allah ing katresnan lan sukur kang langgeng. Kasunyatan manawa pertahanan udara kita ora bisa ditindakake yaiku pitakonan, APA UMUM bisa nutupi obyek kanthi nggunakake rudal jelajah? Supaya adoh - kasepen, nanging yen kita ngelingi impunity saka Angkatan Udhara Israel nalika serangan ing instalasi militèr Siria, banjur iki ndadékaké pitakonan karu. kita kudu mungkasi perang, mbangun munggah kekuatan, yen ora saben wong bakal teka menyang pikiran sehat lan miwiti kanggo menehi hasil karo kita akeh. Iki ora bakal dadi bom jarak maneh, nanging bisa digunakake kanthi pertahanan anti-pesawat sing aktif, sing "tiba-tiba" bakal ana ing antarane wong sing jenggot.
    1. Alex_59
      Alex_59 10 april 2017 10:39
      +6
      Kutipan saka: Petrik66
      Kasunyatan manawa pertahanan udara kita ora bisa ditindakake yaiku pitakonan, APA UMUM bisa nutupi obyek kanthi nggunakake rudal jelajah?

      Lan kepiye pertahanan udara kita kudu kerja yen ora ana? Pratelan sing padha bisa digawe kanggo sampeyan - kenapa sampeyan ora nembak rudal? Oh sampeyan ora ana ...
    2. svp67
      svp67 10 april 2017 10:46
      +3
      Kutipan saka: Petrik66
      Kasunyatan manawa pertahanan udara kita ora bisa ditindakake yaiku pitakonan, APA UMUM bisa nutupi obyek kanthi nggunakake rudal jelajah?

      Inggih, ayo miwiti kanthi kasunyatan manawa obyek sing ditutupi sistem pertahanan udara kita utuh lan ora kena serangan udara, mula jawabane YA. Pitakonan kapindho yaiku, apa dheweke bisa ngusir pukulan gedhe? Pranyata ing kene perlu nerusake saka kekuwatane. Cetha yen beban amunisi senjata anti-pesawat kasebut ora ana watese. Iki tegese sampeyan kudu ngerti apa sing kudu ditindakake komplèks iki sadurunge rudal lan bom udhara wiwit tiba ing dheweke. Ketoke, kanggo menehi kesempatan kanggo njupuk menyang udhara pesawat kita lan pindhah menyang segara kanggo kapal kita kanggo nyerang maneh. Aku mikir dheweke bisa nindakake sing padha ...
    3. Lenya Panteleev
      Lenya Panteleev 12 april 2017 11:47
      +1
      Logis banget.
    4. Arikkhab
      Arikkhab 12 april 2017 15:25
      +2
      "Yen kita ngelingi impunitas Angkatan Udara Israel nalika nyerang fasilitas militer Siria ..."
      lan wiwit kapan pertahanan udara Federasi Rusia nutupi fasilitas militer Siria?
  24. cedar
    cedar 10 april 2017 10:42
    +3
    Zionis ing repertoare. Kita siyap-siyap kanggo serangan luwih gedhe ing Republik Kyrgyz lan bisa uga penerbangan.
    We ndeleng ROOT. AS minangka pedhang lan klub Israel.
    1. Arikkhab
      Arikkhab 12 april 2017 15:22
      0
      Konsekuensi saka crita kanthi senjata kimia lan serangan rudal Amerika ing pangkalan udara pasukan pemerintah ing Suriah bakal abot ing kasus apa wae. Lan kanggo hubungan Rusia karo Amerika Serikat, lan, kemungkinan banget, kanggo rembugan babagan rekonsiliasi sipil ing Suriah.

      http://9tv.co.il/news/2017/04/10/241335.html
  25. Perseus
    Perseus 10 april 2017 10:58
    +1
    omong kosong saka patriot jingoistic, ora artikel
  26. a.hamster55
    a.hamster55 10 april 2017 10:58
    +1
    Iku misale jek sing iki fun Russian lawas - masak bubur saka kapak (tomahawk), nanging ing cara modern karo bantuan saka "microwave". Kasus kapak sing kaya mengkono ora sengaja!
  27. Nikolay Vozisov
    Nikolay Vozisov 10 april 2017 11:03
    0
    Paling kamungkinan, Pasukan Aerospace kita ora nggunakake sistem pertahanan udara (S-300, S-400) kanggo numpes Tomahawks Amerika kanthi alesan sing prasaja yen wis nggunakake rudal anti-pesawat 59, dheweke ninggalake pangkalane kanggo sementara ora nganggo senjata saka pesawat AS sing dipasang ing Turki. Mbok menawa ing mangsa ngarep bakal ana serangan ing pangkalan Khmeimim dhewe lan kabeh potensi pertahanan kita ing saindhenging wilayah Federasi Rusia, nganti saiki ing versi non-nuklir. Kasunyatan yen Tomahawks dianggep ora efektif yaiku bledug ing mripat. Iki ora kudu dipercaya. Ing kasus niat serius, kabeh wong bakal nemokake tujuane. Lan padha duwe 6000-7000. Pendekatan saka arah sing beda-beda saka jumlah kasebut mbebayani, nanging ora fatal. Kanthi persiapan sing tepat, bisa mandheg 100%
    1. Arikkhab
      Arikkhab 12 april 2017 15:21
      0
      Armada 6 Amerika kalebu udakara 40 kapal perang (kalebu 2 kapal induk) - paling ora 2000 sumbu ... Apa sampeyan pancene (ora guyon) mikir yen pasukan pertahanan udara Rusia ing Khamenim bisa ngusir serangan rudal jelajah gedhe saka 6th. Armada piyambak?
  28. PlayerMan
    PlayerMan 10 april 2017 11:10
    +5
    Ayo, 36 sing ora tekan target ditemokake ing Dagestan kanthi jumlah sing rusak wassat
  29. Operator
    Operator 10 april 2017 11:27
    +2
    Alesan utama kanggo ngidini bagean Tomahawks menyang pangkalan udara Shayrat yaiku sifat palsu saka serangan rudal kasebut.

    Rusia mutusake supaya Trump ngeculake wong-wong sing ora puas karo kabijakan ing Amerika Serikat, nanging ing wektu sing padha nuduhake yen, yen perlu, Angkatan Udara Rusia bisa nembak rudal jelajah kanthi jumlah jaran.

    Liyane iku kanggo pangayoman marang rudal jelajah sing mabur kurang, luwih nguntungake nggunakake rudal anti-pesawat S-350 sing luwih murah tinimbang rudal anti-pesawat jarak jauh S-300V4 lan S-400 sing luwih larang.

    Mulane, ing mangsa ngarep, kita bisa nyana transfer sistem pertahanan udara S-350 jarak cendhak menyang Suriah (ing cakrawala radio 40-45 km) kanggo ngatur pertahanan udara pangkalan militer, lapangan udara lan obyek penting liyane saka Rusia. Angkatan Udara lan angkatan bersenjata SAR.

    Tinjauan wilayah udara Suriah, negara-negara tanggane lan wilayah banyu ing jejere, kaya biasane, bakal ditindakake dening radar pertahanan udara Container sing ana ing Mordovia.
  30. iki odessy
    iki odessy 10 april 2017 11:46
    +2
    foto lan video saka basa: Assad papan perlindungan dilindhungi aneh karo loro "bolongan" tinimbang siji "gas flue". Sawetara sashes tiba. Papan perlindungan sing ing mode saiki ora ditutup sawise owah-owahan penerbangan minangka jebakan kanggo gelombang kejut lan peralatan sing ana ing kono. Teknisi kita wis mesthi wis "Ural" kanggo, yen mekanisme nutup ora bisa, lan iki asring, kanggo nutup sashes. Ana data mundhut pesawat paling kamungkinan: 6-MIG23ML, 2-SU22M2. 1-SU22M3, Kajaba iku, mundhut amunisi rada larang, kayata UR x23, etc. Serangan efektif lan iki ketok. Fantasi babagan topik "ngendi sumbu sing ora mabur" minangka propaganda biasa lan murah. Tembung "endi" iku kuncine, ora ana sing ngerti, apa maneh Assad
  31. turbris
    turbris 10 april 2017 12:02
    +3
    Ing kene penulis menehi kuliah, dheweke ngerti kanthi jelas babagan masalah pertahanan udara, nanging kenapa nggawe barang sing durung ana? Aku ngomong babagan nglawan serangan Republik Kyrgyz, jelas manawa sistem pertahanan udara lan sistem perang elektronik ora bisa nglawan saka papan penyebaran, lan pertahanan udara Siria durung siap tempur. Kabeh sistem pertahanan udhara ing donya ing tlatah kurang ora bisa njupuk luwih saka cakrawala radio, lan njupuk menyang akun EPR saka KR, sawetara tembak ora ngluwihi 40-50 km. Dadi, tenang, utamane wartawan, sing ora ngerti sebabe S-400 ora nembak, dheweke ora bisa nindakake.

    1. david_aaron
      david_aaron 10 april 2017 13:51
      +1
      kok S-400 ora njupuk, dheweke ora bisa nindakake.

      mbokmenawa amarga s-400 ora ana? carane kasur nggawe percoyo dhewe - s-400 mung palsu!
  32. nnz226
    nnz226 10 april 2017 12:16
    +2
    Mungkin kita ora bakal njupuk CD iki ??? Sawise kabeh, kaya sing kasebut, kita duwe persetujuan karo Suriah kanggo nglawan ISIS, lan ora karo mungsuh njaba Siria (USA, Israel, lan sapiturute) .... Ya, lan dasi Suriah kanggo awake dhewe karo pasokan anyar. sistem pertahanan udara (ABM) - uga cocog. Banjur kita tansah nylametake "sekutu", lan banjur ngrusak Rusia sabisa-bisa .... Banjur dheweke nerangake marang wong Siria yen tanpa Rusia, dheweke ora ana sapa-sapa, lan ora ana cara kanggo nelpon ... .
  33. Koitel
    Koitel 10 april 2017 12:18
    0
    Kutipan: Bashibazouk
    Sisa jagad iki

    Iki frasa sing paling aku seneng ...
  34. Anconsha
    Anconsha 10 april 2017 12:19
    +3
    Pertahanan rudal kita ing Suriah digandhengake karo Memorandum karo Amerika Serikat babagan kerjasama ing wilayah udara Siria. Lan ora ana sing bisa mbayangake perfidy kasebut saka Trump, amarga pidato kampanye. katon kaya Trump dadi bandit saka dalan dhuwur lan mlumpat liwat Obama adoh ing meanness lan kekejeman. Mulane, Trump bisa kasebut Gorila sing ora sopan lan cedhak. Nanging umume, penting banget kanggo nguatake wilayah udara ing Suriah supaya bisa ngilangi serangan Gorilla sing ala.
  35. Brutal80
    Brutal80 10 april 2017 12:39
    +2
    Pangguna forum kanca. Aku kepingin weruh apa akuntan tovarschi iku corong. Padha ora njupuk menyang akun kasunyatan sing, miturut statements saka Amerika piyambak, hatchets padha kaset, tobish, kira-kira ngandika, hatchet karo sawetara warheads.
    1. david_aaron
      david_aaron 10 april 2017 13:45
      +1
      lan kasur uga bisa goyangake tabung uji ing PBB lan nesu stomp sikil!
  36. maks007
    maks007 10 april 2017 13:09
    +1
    Kutipan saka krass

    Ayo, mungkasi nyanyi mantra babagan 23 misil wis.
    Cukup foto lan kesimpulan saka ahli.
    44 target kena 58 misil
    Amarga sampeyan wis dikandhani dongeng sing apik iki.
    endi 36 sumbu iki?
    Apa sampeyan wis lunga menyang luar angkasa?

    Carane sampeyan bisa ngenteni - padha nuduhake sampeyan kabeh kertu trump, padha kudu ditampilake nalika perlu lan ngendi perlu (uga, contone, Tillerson lan banjur sawise kang ngandhani).
    Kapindho, mbok menawa sampeyan kudu maca https://cont.ws/@brat-arab/580300 lan https://cont.ws/@akbar/580251 mung nggatekake komentar.
  37. maks007
    maks007 10 april 2017 13:13
    0
    Lan aku uga disenengi
    Kapindho, bagean saka "Axes" bisa dicegat dening rudal anti-pesawat Siria utawa Rusia lan sistem artileri "Pantsir-S1", utawa MANPADS saka jinis "Igla-S", sing ana ing layanan karo unit mbela fasilitas angkatan laut ing. Tartus. Ana akeh pilihan ing kene, nanging ora ana informasi resmi nganti saiki.

    utamané "Igla-S". Ngendi penembake iki?
  38. maks007
    maks007 10 april 2017 13:22
    0
    Kutipan saka: Petrik66
    Kasunyatan manawa pertahanan udara kita ora bisa ditindakake yaiku pitakonan, APA UMUM bisa nutupi obyek kanthi nggunakake rudal jelajah? Nganti saiki - meneng, nanging yen kita ngelingi impunitas Angkatan Udara Israel nalika nyerang fasilitas militer Siria

    Ngrungokake komentar Yakov Kedmi (youtube) luwih apik, sampeyan bakal nemokake jawaban kanggo akeh perkara.
  39. david_aaron
    david_aaron 10 april 2017 13:43
    +1
    kasur "senjata" 1983 terus? 34 taun lay watara ing warehouses lan "tiba-tiba" mutusaké kanggo njupuk negara? ojo ngece sepatuku! iki mung gesheft, kaya sing diomongake Pakdhe Izya! ngguyu
    mulane, kasur ora bakal sepisan maneh nuduhake kekuatan bosok, Gusti Allah ngalang-alangi, padha bakal mbukak menyang "cangkang"! isin bakal ngucapake! wassat
    1. kugelblitz
      kugelblitz 11 april 2017 13:38
      +2
      Kosok baline, roket kasebut seger, dirilis ing taun 2015.
  40. kunstkammer
    kunstkammer 10 april 2017 14:08
    +6
    Aku dudu spesialis pertahanan udara, mula aku percaya karo kejujuran "spesialis, pangembang lan pangguna" manawa sistem pertahanan udara paling anyar kita paling apik: lan iki ora ana analog ing jagad iki, lan iki sing paling sampurna, nanging iki umume mujijat sing apik banget.
    Seneng krungu ... iku.
    Nalika nerangake, bumi iku bunder, lan kacepetan dhuwur utawa kurang, lan ing umum padha duwe sistem grenade salah.
    Aku isih ngarep-arep yen sistem kita ora ana hubungane. Sing alesan kanggo isin iki organisasi prasaja saka layanan saka pasukan. Ngidini impunitas kanggo nembak pesawat kita, ngrusak helikopter lan lapangan udara cangkang.
    Napa kita ana ing Suriah? Bantu Assad nglawan ISIS.
    Lan yen pasukan Assad goge Amerika karo connivance kita? Sapa sing bakal kita bantu?
    Kabeh padha, iku wektu kanggo ngganti "cah wadon" ing omah bordil kita!
    1. Uryukc
      Uryukc 10 april 2017 18:07
      +4
      Kutipan saka kunstkammer
      Kepiye bisnis - lan bumi bunder,

      Gampang banget, sampeyan durung mbukak mripate kabeh wong yen bumi iki rata lan ana ing penyu, lan ana ing telung gajah))
      Kutipan saka kunstkammer
      sistem pertahanan udara paling anyar kita sing paling apik: lan iki ora ana analog ing donya

      Dadi, lan kasunyatan sing ora digunakake kanggo misil Amerika ora ngganti iki. Saiki, yen padha mbalekake, nanging ora bakal ditembak, mula aku bakal ngerti rasa mamang sampeyan.
      Kutipan saka kunstkammer
      Ngidini kanggo nembak pesawat kita kanthi impunity

      Miturut pendapatku, ora ana sing nyana yen pesawat kita bakal ditembak. Kasunyatan bilih wong Turki iku ora sopan dadi panemuan kanggo kabeh wong. Nanging amarga klompok kita ing Suriah disedhiyakake liwat Segara Ireng, apa sampeyan ora mikir prematur kanggo ngumumake perang marang Turki? Miturut cara, sawise kedadean iki, wong Turki ilang N nomer Leopards lan M-60s saka cornets lan helikopter saka Igla - thanks kanggo Kurds.
      Kutipan saka kunstkammer
      Lan yen pasukan Assad goge Amerika karo connivance kita? Sapa sing bakal kita bantu?

      Sawetara mung bisa njerit "kabeh wis ilang !!!".
      1. Alas
        Alas 10 april 2017 18:49
        0
        Kutipan saka Uryuk

        Sawetara mung bisa njerit "kabeh wis ilang !!!".

        Nalika prajurit kuwi ambruk karo saber wuda, padha kudu dikirim nang endi wae cedhak Grozny kanggo checkpoint ing taun wiwit 90s.
      2. kunstkammer
        kunstkammer 11 april 2017 08:48
        +1
        bilih bumi punika warata lan dumunung ing kura-kura, lan ing telung gajah

        bilih bumi punika bunder, dudu ingsun (sing tak getuni), nanging jendral tentara Rusia kang kinurmatan ing wawancara. Sayange, nanging sampeyan ora kejawab acara nggawe jaman iki.
        Dene kula, kula tansah mangertos bilih bumi punika wujudipun kados koper. Iki dibuktekake kanthi yakin dening Yaroslav Gashek.
        sing wis ora digunakake marang

        Persis! Mbukak sarung tangan lan ndeleng roket sing mabur kanggo mateni sekutu sampeyan kanthi mripat ... setuju, iki ora apik? Kajaba iku, dheweke dhewe bubar nandhang pukulan ala ing mburi lan banjur goyangake udhara nganti suwe lan mbebayani: ora, ora, aku ora bakal ngidini apa-apa ...
        Tembung kasebut dudu sparrow.
        murub maneh, nanging ora bakal dijupuk mudhun

        sampeyan ngerti, aku ngormati gedhe kanggo Serbia teka sabenere saka kasunyatan sing padha "mundur"! Ngerti manawa ora ana kesempatan kanggo nentang NATO kanthi senjata saka generasi kepungkur. Iki jenenge Keberanian!
        Lan kita ...
        ora ana sing nyana yen pesawat kita bakal ditembak

        Sayange - ora ana sing bisa mbayangno!
        Aku kudu ngelingake sampeyan yen ing dina-dina wiwitan ing Suriah, para pengebom kita SELALU LANGSUNG LANGSUNG! Nanging manajer sing efektif rumangsa larang banget ... lan kanthi tenang perlindungan kasebut ora ana gunane.
        Minangka Dunno ngandika ana: "Lan bakal nindakake!".
        Ora bisa. Sapa sing ngira...
        ngumumake perang ing Turki?

        Nylametake Gusti! Wong Turki mesthi ora bakal ngapura "tusuk ing mburi" iki.
        Nanging apa sing ditindakake pesawat Turki ing langit Suriah? A negara manca, lan padha isih frolic ana kaya bocah-bocah.
        Apa sing bakal ditindakake dening pilot Vietnam Li Xi Qing ing langit asline? Bener.
        Nanging wong Turki mbayar karo tomat kanggo urip pilot Rusia! Salah siji njaluk ngapura bingung utawa alesan telat - iku kabeh! Maneh kanca - aja tumpah banyu!
        "kabeh ilang!!!"

        ojo digatekake! Aku kira ing wektu tentrem slogan-slogan kuwi migunani. Inggih, contone, kanggo goyangake snickering kucing lemak - pejabat. Tanpa tendhangan ing bokong, angel kanggo ngumpul lan miwiti kerja.
        Iki Vanka Platoon padha stinging kanggo lack of semangat patriotik kanggo kamulyan Motherland, kanggo entuk manfaat saka Rotenbergs, Kudrins lan Chubais.
        Nanging iki ing wektu tentrem, mesthi. Ing wektu sing angel, alarmisme ora bisa ditampa. Lan aku njamin sampeyan, ora bakal!
        Kita kabeh bakal ngadeg bebarengan: Shenderovich lan Sobcachka, malah Naibulina lan Gref.
        Tenang kanggo wong-wong mau ...
        1. Uryukc
          Uryukc 11 april 2017 12:28
          0
          Kutipan saka kunstkammer
          Persis! Mbukak sarung tangan lan ndeleng roket sing mabur kanggo mateni sekutu sampeyan kanthi mripat ... setuju, iki ora apik?

          Aku setuju, nanging durung apik yen kita mung ora siap kanggo akibat saka zona tanpa awak. Maksudku, apa sing bakal kita lakoni yen NATO nutup Selat? Lan iki minangka langkah sing paling logis lan samesthine. Klompok kasebut bakal ana ing blokade, lan Amerika Serikat utawa malah NATO bisa nambah iki kanthi operasi lemah. Kanthi nyedhiyakake resimen lan divisi kanthi udhara umume logistik emas. Yen kita wara-wara zona unmanned, banjur mung ing kondisi mburi dipercaya lan pasukan iso dibandhingke ing wilayah, kanggo ngilangi godaan kanggo nyoba kekuatan kita. Yen ora, succumbing kanggo provokasi, kita resiko kelangan klompok Siria, lan apa sampeyan mikir bakal kelakon ing Prestige Federasi Rusia banjur? Revenge minangka sajian sing adhem.
          Kutipan saka kunstkammer
          sampeyan ngerti, aku ngormati gedhe kanggo Serbia teka sabenere saka kasunyatan sing padha "mundur"! Ngerti manawa ora ana kesempatan kanggo nentang NATO kanthi senjata saka generasi kepungkur. Iki jenenge Keberanian!
          Lan kita ...

          Apa sampeyan pancene luwih seneng kamenangan diplomatik sing sepi lan kesel, kekalahan heroik kaya "pertahanan Sevastopol"? Ing kasus apa wae, pilihan sampeyan ora penting, ora kanggo sampeyan njupuk risiko.
          Kutipan saka kunstkammer
          Aku kudu ngelingake sampeyan yen ing dina-dina wiwitan ing Suriah, para pengebom kita SELALU LANGSUNG LANGSUNG! Nanging manajer sing efektif rumangsa larang banget ... lan kanthi tenang perlindungan kasebut ora ana gunane.

          Ya, nanging tutup kasebut dibusak nalika persetujuan rampung karo koalisi Amerika. tabungan cukup sabdho, kang metu miring. Aku kabeh wis nggawe kesimpulan - siji kudu disiapake kanthi harfiah kanggo acara apa wae. Kanggo mbela perwira staf, aku bakal ujar manawa kekacoan ing Suriah dudu sprint, ing ngendi "SHOW EVERYONE !!!", Iku maraton grueling ing ngendi sampeyan kudu nglampahi energi luwih optimal tinimbang mungsuh. Ing sawetara titik kanggo koalisi, nggulingake Assad kudu dadi ora praktis utawa larang banget.
          Kutipan saka kunstkammer
          Nanging wong Turki mbayar karo tomat kanggo urip pilot Rusia! Salah siji njaluk ngapura bingung utawa alesan telat - iku kabeh! Maneh kanca - aja tumpah banyu!

          Dheweke ora mbayar tomat, nanging kanthi nyawa prajurit lan perwira sing tiwas saka senjata Rusia ing tangan wong Kurdi.
    2. turbris
      turbris 11 april 2017 17:52
      0
      Uga, anggota Komite Pusat CPSU sing ora ngerti apa-apa padha kacarita sing tapel wates udhara ing kastil lan passing Rust dadi kejut kanggo wong-wong mau. Ora ana negara siji ing donya sing nduweni pertahanan udara sing 100% protèktif marang serangan udara; iku bisa kanggo nglindhungi siji obyek, lan malah ora karo jaminan 100%. Kanggo nduwe zona karusakan sing terus-terusan, perlu kanggo nyelehake sistem pertahanan udara 50 km, anggaran ora ana negara ing donya sing bisa nahan iki. Mulane, apa sing ditulis wartawan ora bisa dianggep serius, nanging mulane dheweke nulis kanthi jelas tanpa mangerteni inti saka masalah kasebut - padha profesional.
      1. wilayah58
        wilayah58 11 april 2017 19:55
        +2
        Kutipan saka turbris
        Mabur Rust gawe kaget wong-wong mau.

        Ayo ... Rust dipimpin dening pertahanan udara lan penerbangan, nanging ora ana tim sing ditembak, sawise Boeing Korea, ora ana sing wani. Kajaba iku, para pilot nglaporake manawa dheweke ndeleng pesawat olahraga cilik ... mungkin dheweke mutusake manawa ora ana sing mbebayani ...
    3. YUG64
      YUG64 14 april 2017 23:23
      0
      Ora mung sampeyan dudu julukan pertahanan udara, sampeyan uga ora ngerti bedane pertahanan udara lan pertahanan rudal. Luwih becik meneng ing kasus iki - ora ana pelanggaran ...
  41. yowis
    yowis 10 april 2017 16:57
    +5
    Kaping pisanan, TERCOM bisa mimpin Tomahawk menyang target tanpa GPS, sanajan bisa uga ana gangguan kanggo altimeter radio sadurunge ing area koreksi INS onboard ing ngarep target. Kapindho, paling kamungkinan, sesuai karo perjanjian, Amerika ngelingake wong-wong kita yen bakal nggawe penerbangan lan mulane digawe tanpa alangan saka sisih kita (iki ora ditrapake kanggo sisih Siria). Katelu, sing utama kanggo Trump yaiku ngluncurake "kapak", lan ora ngrusak pangkalan, yaiku. pasang pertunjukan. Dheweke ngatur. Katelu, cetha kanggo wedhus yen dudu Assad sing nggunakake bahan beracun. Mbok iku mung pagelaran, i.e. nuduhake. Kaping papat, kabeh iki ora ana gunane, perang bakal terus. Tumindak sing katon ora ana gunane iki bakal ditindakake dening wong liya yen ora ana tanggapan.
  42. Igor Anatolievich
    Igor Anatolievich 10 april 2017 17:22
    +1
    Lan kanthi cara kasebut, liwat "kubah wesi" sistem pertahanan rudal Israel, ora menehi proteksi 100% sing dijamin sanajan ora ana rudal Palestina sing paling maju. Pranyata rudal Arab mabur menyang Tel Aviv lan Yerusalem. perlu kanggo ngiyataken, nambah lan nambah nimbali Anti-rudal.
    1. Arikkhab
      Arikkhab 12 april 2017 14:19
      0
      aja bingung anget karo alus. LCD wis gol lan dislametaké temen beda, lan wektu pesawat (kadohan saka Strip Gaza kanggo Tel Aviv kurang saka 60 km) diwilang ing menit, ora jam. Inggih, roket krasan (jelas) dudu tomohawks
  43. Andrew3000
    Andrew3000 10 april 2017 17:30
    +5
    Miturut cara, pangrusak DDG-78 USS Porter diprentahake dening wanita Andria Slough, mula 36 rudal ora mabur.
    1. Komentar wis dibusak.
  44. Pengamat 2014
    Pengamat 2014 10 april 2017 17:30
    +3
    Aku maca pepanthan kanthi lengkap.Ide pokok ora owah
    Apa sing bisa kedadeyan?
    Lan apa kedaden ing kahanan karo SU-24. Aku adoh saka mikir sing "jamb" saka Staff Umum. Kene maneh komponèn politik. Miturut cara, ing beyo saka blockades mangsa saka pasukan kita ing Suriah. Apa kita bakal nembus blokade saka njaba nganggo senjata nuklir? Utawa apa hulu ledak nuklir wis ana? Aku ora ngenteni jawaban, nanging dheweke bakal ngerti pitunjukku. hi
  45. uralan
    uralan 10 april 2017 17:32
    +1
    [quote=andj61][quote=svp67] Kutipan: Evgenijus
    Ya, lan premis dhewe - kanggo njupuk CD Amerika ing kasus apa wae - mambu kaya mambu. Amerika wis nyimpulake persetujuan karo kita babagan nyegah kedadeyan ing udhara. Minangka bagéan saka persetujuan iki, padha dielingake kita ing advance (jam utawa loro - sumber beda ngandika beda) bab nggunakake CD. [/quote]

    kedadean ing udhara karo pesawat bisa dingerteni, lan shelling saka wilayah sekutu, lan malah ing angkatan bersenjata, nyuwun pangapunten.
    1. sinis
      sinis 10 april 2017 18:13
      0
      Kutipan saka uralant
      ing jam utawa loro

      Sejam sadurunge wiwitan, siji jam mabur ...
    2. Arikkhab
      Arikkhab 12 april 2017 14:15
      0
      uga, carane aku bisa ngomong ... kita ngengingi karo Kaliber ing allies / vassals saka Amerika Serikat (ing padha "oposisi" kinasih dening Amerika), nanging nganti saiki ora ana usulan-usulan saka partners kanggo njupuk mudhun kita. CD
  46. Komentar wis dibusak.
    1. Uryukc
      Uryukc 10 april 2017 18:19
      +5
      Putin iki, Putin iki, ing saben komentar - fighter liyane karo regime, dilengkapi VPN))) "Musician, Turner, tukang kunci" lan carane iku karo sampeyan, mung ana dadi akeh wektu wed .. ing VO? Kesasar ing "CE Eropa" yen sampeyan nandhang sangsara banget ing Rusia.
    2. Oleg Vyacheslavovich
      Oleg Vyacheslavovich 11 april 2017 09:03
      0
      Putin minangka Presiden Federasi Rusia sing kapilih kanthi sah. Pitenah iku dosa. Dadi mratobata lan pracaya marang Gusti Allah lan Injil
      1. turbris
        turbris 14 april 2017 11:36
        0
        Secara pribadi, aku milih Putin, apa iku uga fitnah?
  47. kunstkammer
    kunstkammer 10 april 2017 18:04
    +1
    Kutipan saka iouris
    Tumindak sing katon ora ana gunane iki bakal ditindakake dening wong liya yen ora ana tanggapan.

    iki persis. Nanging aku ngira para jenderal kita isih duwe alasan sing paling apik - bumi, sampeyan ngerti, bunder ...
    Muga-muga ing wektu iku bumi bakal awujud koper!
    1. Lenya Panteleev
      Lenya Panteleev 12 april 2017 12:39
      0
      "Pangarep-arep nom-noman diuripake, Bungah dilayani marang wong tuwa ..."
  48. Santor
    Santor 10 april 2017 18:14
    +3
    Moznav artikel .... Nanging penulis boroske boten muspra kanggo Bunch saka sumber, amarga ora duwe informasi nyata lan fantasized saka ngisor atiné. Offset.

    Kaping pisanan, bisa uga dadi karya sing apik banget saka operator perang elektronik ing wilayah Tartus (ing kutha iki, lintasan Tomahawk liwati), sing bisa nyuda sensor sistem panuntun utama kanggo rudal TERCOM Amerika. - Amerika, aja dadi bodho, ngluncurake lintasan rudal liwat Libanon.

    Ana 64 rudal ing salvo, sing bener ... Kanggo informasi sampeyan .... Dheweke kenek amarga alasan sing beda, sing kita ngerti lan Amerika. Padha ora bisa njupuk, amarga Memorandum isih ing efek, lan wedhus liwat ing wilayah lor Libanon.
    Loro-lorone pihak wareg karo asil ... We Simpenan popcorn lan ngenteni.
    1. Alas
      Alas 10 april 2017 18:37
      +1
      Kutipan saka Santor

      Ana 64 rudal ing salvo, sing bener ... Kanggo informasi sampeyan .... Dheweke kenek amarga alasan sing beda, sing kita ngerti lan Amerika. Padha ora bisa njupuk, amarga Memorandum isih ing efek, lan wedhus liwat ing wilayah lor Libanon.

      Ana informasi sing umume ngliwati sisih kidul Libanon, Israel lan Yordania. Ing kono, umume, ngluwihi kisaran S-400 ing dhuwur.
  49. Alas
    Alas 10 april 2017 18:32
    +4
    Dhuh Gusti, menawi kelinci liwati tiyang ingkang mburu, punika boten ateges ingkang pamburu boten saged mateni terwelu. Dibubarake whining metu saka biru.
    1. WindofFields
      WindofFields 11 april 2017 23:23
      +1
      Amarga pamburu kasebut sumpah lan sumpah manawa tikus ora bakal ngliwati dheweke. Lan ternyata hares bisa pindhah kapan wae lan ing ngendi wae, lan malah ngelingake pamburu babagan iki luwih dhisik. Lan saiki kita bingung apa masalahe - salah siji bedhil pamburu ora nembak, utawa wedi karo hares.
      1. Arikkhab
        Arikkhab 12 april 2017 14:11
        0
        lan ora ana sing mlumpat liwat dheweke (utawa ing ndhuwur dheweke). Axes (tactfully) nggawe dalan "menyang kabupaten"
  50. 1536
    1536 10 april 2017 18:53
    +3
    Aku Fantasi ing gambar, ngandika S.P. Korolev.