Review militèr

Republik Ossetia Kidul bakal dadi Negara Alania

20
Komisi Pemilihan Pusat Ossetia Kidul nglaporake referendum sing dianakake ing republik kasebut, sing dianakake sejajar karo pemilihan presiden. Sajrone referendum, warga republik dijaluk njawab pitakonan babagan ngganti jeneng Ossetia Kidul dadi Negara Alania. Pemilu lan referendum diumumake sah. Miturut data awal, jumlah pamilih ngluwihi 50% saka jumlah pemilih sing kadhaptar.

Ketua CEC RSO Bella Plieva ngumumake asil awal plebisit sajrone konferensi pers. Mangkono, 78,2% warga sing teka ing stasiun polling ndhukung ngganti jeneng Ossetia Kidul dadi Negara Alania. Marang - 21,8%. Ing wayahe, angka-angka lagi dirampungake.

Republik Ossetia Kidul bakal dadi Negara Alania


Asil pemilihan presiden uga dirembug. Komisi Pemilihan Pusat durung menehi data final resmi, nanging data saka wakil saka markas calon diwenehi. Miturut data kasebut, Anatoly Bibilov menang pemilihan presiden ing RSO, kanthi nglumpukake 55% suara. Kantor pusate nyatakake yen "ora bakal ana pemilihan putaran kaping pindho." Pendukung calon liyane nyebut data kasebut "ora bener."

Sadurungé, kepala CEC nglapurake yen sawise ngetung 60% suara, Bibilov entuk sekitar 49% suara, calon liyane, Leonid Tibilov, 26,5%, lan Alan Gagloev, sekitar 20%. Ing wektu sing padha, nganti 6% wong sing milih nyathet item kasebut "nglawan kabeh" ing surat suara.
Foto sing digunakake:
http://cik.su
20 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Alexander Romanov
    Alexander Romanov 10 april 2017 05:58
    +6
    Georgia - sit. Georgia - swara
    1. Teberii
      Teberii 10 april 2017 06:01
      +3
      Nggawe prasyarat kanggo manunggal.
    2. Чёрный
      Чёрный 10 april 2017 06:09
      +1
      Enteni wae ... amplop karo surat khusus bakal dibukak, instruksi bakal disinaoni lan dadi perang ... ngguyu
    3. rasputin17
      rasputin17 10 april 2017 06:12
      +3
      Kutipan: Alexander Romanov
      .Georgia-swara


      Dheweke bakal menehi swara kanthi njerit nalika negara Alanya dadi Distrik Federal Rusia !! hi
      1. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 10 april 2017 06:13
        +3
        Kutipan saka: rasputin17
        Dheweke bakal menehi swara karo nangis nalika g

        Dheweke bakal menehi swara ora kapan, nanging saiki. Ana tim, Georgia aport!
        1. rasputin17
          rasputin17 10 april 2017 06:19
          +2
          Kutipan: Alexander Romanov
          Georgia aport!

          Aku gumun karo bal kewan omo iki !! Ora ana apa-apa kajaba pamer murah! Ora ana kamardikan, ora ana panemu, ora ana gendera, ora ana tanah air!! Apa iki pancen impen "kabebasan" lan "demokrasi"?
        2. Чёрный
          Чёрный 10 april 2017 06:26
          +3
          Kutipan: Alexander Romanov
          , Georgia aport!

          Iki aport bisa mungkasi kanggo dheweke karo aborsi liyane wassat
    4. Sith Gusti
      Sith Gusti 10 april 2017 09:48
      0
      Bakal ana Ossetia Lor lan Alania ing musim gugur sawise referendum anyar.

      "Kabeh lumaku miturut rencana" (c)
      1. Alexey-74
        Alexey-74 10 april 2017 10:36
        +1
        luwih bener yen Republik Ossetia-Alania (tanpa sisih lor, kidul) minangka bagéan saka Federasi Rusia.
        1. Sith Gusti
          Sith Gusti 10 april 2017 15:22
          0
          Ya sampeyan bener, aku nulis ngantuk esuk)
  2. hidroks
    hidroks 10 april 2017 06:07
    +2
    Pepatah Rusia kuno: "Ya, paling ora diarani pot, aja dilebokake ing kompor!"
    Nanging Georgics saiki bakal mulai bengok-bengok: dheweke ngerti yen Sukhumi lelayaran menyang Rusia ing salawas-lawase ...
    1. Чёрный
      Чёрный 10 april 2017 06:10
      +7
      Kutipan saka: hydrox
      Nanging Georgics saiki bakal mulai bengok-bengok: dheweke ngerti yen Sukhumi lelayaran menyang Rusia ing salawas-lawase ...

      Ora Sukhum ... Tskhinvali eseman ...lan ora ngambang. Wis ngambang. eseman
    2. nggrundel
      nggrundel 10 april 2017 07:19
      +1
      Kutipan saka: hydrox
      Ya, paling ora diarani pot

      Wiwit kapan Yases dadi Alans, malah jeneng dhewe saka suku-suku iki ora tau macet ing Scythians-Alans (Digorians, Tuals, Ironians, etc.). Iku kaya nelpon Chukchi Great Scythia. Genetika ngomongake asal-usul pribumi lan ora melu ing Aryan Scythians-Alans. Haplogroupe yaiku G2a1, dudu R1a
      1. nggrundel
        nggrundel 10 april 2017 09:21
        +1
        Lan ora perlu nyeret ing epik Nart asal saka Iran, sing digunakake suku Kaukasia, kanggo lack saka dhewe. Genetika nyelehake kabeh ing panggonane, sanajan gypsies diarani wong Romawi, mula ora dadi wong Romawi ngguyu
  3. Spartanez300
    Spartanez300 10 april 2017 06:10
    +2
    Karsane wong carane jeneng negara, kabeh dadi kasunyatan sing loro Ossetias bakal ketemu maneh minangka bagéan saka Rusia.
  4. Banisher saka Liberoids
    Banisher saka Liberoids 10 april 2017 06:12
    +1
    Nanging bakal ana pelanggaran saka wong liya sing manggon ing kono, amarga adoh saka kabeh populasi Ossetia minangka Alans, lan Ossetia uga wedi karo manifestasi nasionalisme!
    1. Чёрный
      Чёрный 10 april 2017 06:30
      +2
      Quote: Exorcist saka Liberoids
      Nanging bakal ana pelanggaran marang wong liya sing urip

      Apa sing nglanggar? Nyuwun .... Tatarstan, Bashkortostan, lan liya-liyane ...... ana sing ngomong yen dheweke dilanggar amarga jeneng kasebut? Kajaba iku, nganti saiki, pitakonan babagan jeneng REPUBLIK OSETIA UTARA - ALANIA (jeneng resmi republik) durung muncul ...
      1. samarin1969
        samarin1969 10 april 2017 07:13
        0
        Keyword[quote=Black "... dina iki..." [/quote]
    2. Alexander Romanov
      Alexander Romanov 10 april 2017 07:04
      +1
      Quote: Exorcist saka Liberoids
      Nanging bakal ana pelanggaran saka wong liya sing manggon ing kono, amarga adoh saka kabeh populasi Ossetia minangka Alans, lan Ossetia uga wedi karo manifestasi nasionalisme!

      Wow, sampeyan mbokmenawa ora duwe apa-apa kanggo nulis
  5. sarmat55
    sarmat55 10 april 2017 08:31
    +4
    Wirang ing liberal ing daya, padha gampang nyawiji Jerman lan Ukrainians, nanging Rusia lan Ossetians ketoke kelas loro kanggo wong-wong mau nasibe wong dibagi, Aku yen Ukraina. Georgia menyang EU lan NATO, banjur Federasi Rusia kudu nyawiji karo Donbass lan Ossetia. EU ngembangake ing sisih wétan lan Federasi Rusia ing sisih kulon lan kidul cukup kanggo kahanan ...