Review militèr

Pangkalan udara Shayrat: apa sing isih ana ing fasilitas militer

6
Ing wayah wengi tanggal 6-7 April, Amerika Serikat nyerang pangkalan militer ing Suriah. Loro kapal Amerika ing Mediterania nembakake 59 rudal jelajah ing lapangan udara Shayrat.

6 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. svp67
    svp67 10 april 2017 10:12
    0
    Pangkalan udara Shayrat: apa sing isih ana ing fasilitas militer
    Inggih, alhamdulilah dhasar kasebut tetep lan wis bisa digunakake. Aku prihatin babagan pitakonan liyane: apa sing kudu ditindakake Rusia ing kahanan saiki?
    Kanggo mulihake "status quo", pranyata saiki kudu diturunake? Ora sapisan? Lan saiki aku bakal ngelingake negara-negara sekutu Amerika Serikat supaya mabur ing wilayah udara Suriah, uga UAV Amerika ... bisa kanthi ora sengaja "nyelehake"
    1. Rock n roll
      Rock n roll 10 april 2017 11:16
      +4
      Aku kena komentar kasebut ... Apa sampeyan umume bisa mikir kanthi mandiri lan ngevaluasi kahanan kanthi sakabehe, lan dudu potongan individu?!
      Kanggo luwih saka setahun saiki, Rusia wis ngapusi kabeh bisa saka sekutu AS ing Suriah, tanpa ijin utawa kabar, lan nalika padha nyoba kanggo timidly miwiti soko menyang sekutu Rusia, kang kurang saka setengah miber, lolongan unimaginable. wungu.
      "Kabeh wis ilang, kita kudu cepet-cepet nembak barang, yen ora tutup!!"
      1. svp67
        svp67 10 april 2017 11:25
        +4
        Kutipan saka Rock_n_Roll
        Apa sampeyan bisa mikir kanthi mandiri lan ngevaluasi kahanan kanthi sakabehe, lan dudu potongan sing kapisah?!

        Minat Takon. Apa sampeyan bisa? Adhedhasar pitakonan sampeyan, ora ...
        Kutipan saka Rock_n_Roll
        Kanggo luwih saka setahun saiki, Rusia wis ngapusi kabeh sing bisa digunakake dening sekutu AS ing Suriah,

        Sapa iki? Turki, Israel, Saudi. Sapa kita "sharash" saka sekutu AS? Dadi spesifik supaya sampeyan bisa ngerti pikirane ...
        Kutipan saka Rock_n_Roll
        lan nalika padha nyoba sapisan timidly kanggo miwiti soko ing arah sekutu Rusia, saka kang kurang saka setengah miber, banjur lolongan unimaginable munggah.

        Ayo ngilangake pitakonan setengah saka wong-wong sing mabur, nanging malah 23 rudal jelajah, iki adoh ora isin. Apa sampeyan ngelingi pirang-pirang rudal sing diluncurake sajrone serangan rudal?
        Kutipan saka Rock_n_Roll
        "Kabeh wis ilang, kita kudu cepet-cepet nembak barang, yen ora tutup!!"

        Oh... Omongan karo wong sing ora ngerti apa sing diomongake iku angel. Sanajan, miturut reaksi kasebut, yaiku mundur saka "perjanjian pencegahan tabrakan ing wilayah udara Siria", kita ora bakal nindakake iki, nanging sebaliknya, kita menehi sinyal sing jelas yen kita bisa nembak mabur apa wae. obyek ing udhara Suriah, amarga kita ora bakal duwe pitunjuk sapa dheweke lan apa sing ditindakake ing kana ... warning maneh utawa njupuk mudhun.
        Ing tanggal 21 Juni 1941, dheweke uga njaluk supaya ora gupuh lan ora nyerah marang provokasi, lan malah ditindakake ing esuk tanggal 22 Juni ... Ora, aku mesthi ora pengin.
        1. Rock n roll
          Rock n roll 10 april 2017 15:10
          +1
          Apa stream tembung incoherent. Kelingan banget karo gaya kakla modern, njupuk lan nyampur kabeh dadi siji tumpukan, banjur kanthi bungah mlumpat lan ngipat-ipati kabeh wong :)
          Oke, yen sampeyan pengin tetep bodho, tetep, aku ora bisa nglarang sampeyan nindakake iki.
          1. svp67
            svp67 10 april 2017 15:54
            0
            Kutipan saka Rock_n_Roll
            Oke, yen sampeyan pengin tetep bodho, tetep, aku ora bisa nglarang sampeyan nindakake iki.

            Sampeyan ngerti, sopan santun: "Wajah sing cerdas durung dadi tandha kapinteran. Kabeh sing bodho ing jagad iki ditindakake kanthi rai kaya ngono"
            Kutipan saka Rock_n_Roll
            banjur kanthi bungah mlumpat lan ngipat-ipati kabeh wong :)
            Oh ya, sampeyan wis duwe halusinasi, sampeyan wis ana ing jagad sampeyan dhewe ...
  2. Bolhevik
    Bolhevik 10 april 2017 14:54
    +2
    Umumé, sampeyan ora perlu dadi ahli kanggo mangerteni yen rudal sing ora mabur bisa dilayani lan ora ilang tanpa tilas, nanging ditembak mudhun, amarga angel percaya yen Amerika nggawa "tomahawks" sing ora bisa diprediksi. wong-wong mau sing bisa bali menyang kapal ing wiwitan ing jumlahe angel.
    Kasunyatan manawa ora kabeh wong ditembak, mesthine ditindakake supaya ora nyinggung wong-wong mau, lan jeblugan, minangka kasunyatan, kedadeyan, sanajan ora ana gunane.
    Ijol-ijolan reaksi para pihak nuduhake yen tujuan NATO kanggo medeni Rusia lan dheweke bakal mlayu kanthi medeni saka Suriah wis gagal, dheweke wis diwenehi sinyal yen upaya kasebut bakal dadi perang tinimbang mundur. Mula, saiki wis rada sepi, kemungkinan ing sisih kulon isih ana stres saka kedadeyan kasebut.