Review militèr

Kepiye carane Rusia urip?

3
Ing masalah iki, crita babagan pembangkit listrik tenaga nuklir ing jero banyu, drone Rusia anyar, paningkatan permintaan barang domestik, pangembangan sing bakal mbantu wong wuta lan, kaya biasane, jenis. sejarah bab wong.

3 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. pusik
    pusik 11 april 2017 11:09
    0
    Rusia pancen negara miskin. Propaganda ora bakal bisa. Owah-owahan ing dalan ekonomi wis suwe.
  2. nerasovle
    nerasovle 11 april 2017 12:55
    +2
    Lan iki ngguyumu....
  3. wong Samaria
    wong Samaria 11 april 2017 21:26
    0
    Zhenya ganteng! Minangka tansah release gedhe, thanks!