Review militèr

Pilot helikopter MA Pacific Fleet latihan landing ing dek kapal nalika mabur lan obah.

6
Kru anti-kapal selam lan helikopter telusuran lan nylametake Ka-27 saka pangkalan udara angkatan laut penerbangan Pasifik armada (Armada Pasifik), latihan landing ing dek kapal anti-kapal selam gedhe "Admiral Vinogradov", laporan TASS dinas pers Kab.


Pilot helikopter MA Pacific Fleet latihan landing ing dek kapal nalika mabur lan obah.


Secara total, kira-kira 30 pendaratan ditindakake ing wayah awan lan ing wayah wengi.

Sajrone latihan penerbangan ing jajaran segara Armada Pasifik, pilot helikopter sing digawa kapal nggawe udakara 30 pendaratan ing kapal nalika mabur lan pindhah ing wayah awan lan wengi,
ngandika ing release.

Kacarita "minangka bagéan saka aktivitas latihan tempur, saliyane kanggo ndharat ing dek, pilot helikopter nggarap cara taktis kanggo nggoleki lan nglacak kapal selam musuh, lan uga sesambungan karo kru kapal nalika nindakake misi anti-kapal selam. "

Kaya sing kacathet ing layanan pers, "pendaratan ing kapal minangka salah sawijining jinis latihan sing paling angel kanggo kru penerbangan angkatan laut, mulane, pisanan, pilot nindakake penerbangan lapangan, banjur rute penerbangan, lan mung sawise diijini. ndharat ing kapal."

Perhatian khusus ing program latihan kru diwenehake kanggo penerbangan ing wayah wengi. Ing wayah wengi, pilot helikopter nindakake pendaratan instrumen, penerbangan ing segara lan nutupi kapal saka udhara, tambah distrik kasebut.
Foto sing digunakake:
http://primamedia.ru
6 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. pamburu mumbul
    pamburu mumbul 12 april 2017 09:40
    +5
    "Kebangkrutan ing kapal minangka salah sawijining jinis latihan sing paling angel kanggo kru penerbangan angkatan laut, mula, pisanan, pilot nggarap penerbangan lapangan, banjur rute penerbangan, lan mung sawise diidini mlebu ing kapal"

    Iku apik yen manungsa waé khusus mbayar kanggo unsur Komplek kuwi. Nanging sampeyan ora kudu lali babagan kabeh liyane. Ambalan minangka ibu sinau!
    1. cniza
      cniza 12 april 2017 09:43
      +4
      Karya saben dina biasa iki ditampilake minangka prestasi paling dhuwur.
      1. pamburu mumbul
        pamburu mumbul 12 april 2017 09:45
        +5
        Kutipan saka cniza
        Karya saben dina biasa iki ditampilake minangka prestasi paling dhuwur.

        Mungkin padha menehi alesan kanggo surak sing kabeh lumaku lancar, tanpa helikopter somersaults overboard? nglirik
        1. cniza
          cniza 12 april 2017 09:50
          +3
          Kayane ora ana sing bisa ditulis maneh, malah ing Pionerskaya Pravda artikel-artikel kasebut luwih serius.
          1. pamburu mumbul
            pamburu mumbul 12 april 2017 09:56
            +5
            Ngelingake kula saka pers Barat? nglirik Yen ora ana kabar - kita bakal nggawe dhewe? nglirik Sampeyan uga bisa paraphrase: "Yen ora ana iwak lan saucepan - nightingale!" ngguyu
      2. klaus16
        klaus16 12 april 2017 10:22
        +1
        Mulane, sing maca mikir: "Apa dheweke ora mabur sadurunge?" Sampeyan mung kudu njlentrehake ing artikel manawa iki minangka latihan saben penerbangan sing ditindakake 2-3 kaping seminggu.