Review militèr

Ing St. Petersburg, kadet Akademi Angkasa Militer ditangkep amarga dicurigai promosi terorisme.

28
Sekretaris pers Pengadilan Militer Garrison St. Petersburg, Ekaterina Savchenko, nglapurake yen pengadilan wis mutusake kanggo nyekel kadet Akademi Angkasa Militer Mozhaisky sajrone rong sasi amarga dicurigai keterlibatan ing kegiatan teroris ing lemah. Miturut publikasi Petersburg Diary, kaputusan kanggo nangkep kadet sing jenenge Vadim Osipov ditanggepi dina Senin, 10 April.

Ing St. Petersburg, kadet Akademi Angkasa Militer ditangkep amarga dicurigai promosi terorisme.


Kadet Akademi Militer dicurigai nindakake kejahatan miturut Artikel 205.1 "Bantuan kanggo kegiatan teroris."

Ing wayahe, rincian kasus ora dibeberke dening diselidiki. Ing wektu sing padha, dikenal manawa karyawan departemen investigasi militer Komite Investigasi Federasi Rusia kanggo Pasukan Rudal Strategis ngurusi kasus Vadim Osipov.

Akademi Angkasa Militer sing dijenengi A.F. Mozhaisky ora menehi komentar babagan kahanan kasebut kanthi penahanan kadet universitas militer saiki.

Kangge, pratelan muncul ing jaringan sosial yen kadet kasebut diduga nggawe rencana kanthi latar mburi ideologi ekstremis kanggo mbantu klompok teroris ngrebut ruangan panyimpenan. gaman akademi. Informasi iki durung dikonfirmasi kanthi resmi.
Ora akeh sing ngerti babagan siswa kasebut. Dheweke umur 19 taun. Dhèwèké mlebu ing VKA, teka saka Orenburg, ngendi dheweke lulus saka sekolah kadet.
Foto sing digunakake:
soldiersmothers.ru
28 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Tambov Wolf
    Tambov Wolf 13 april 2017 12:33
    +9
    Ayo, peduli. Kita duwe kabeh nom-noman kanggo penjamin lan Dimon. Apa neraka terorisme. Ana mung fabrikasi. Kene wong nulis carane kita nggunakake kabeh piyambak. Lan teroris lan mungsuh. kita duwe, sawetara " mitra, kolega lan kanca."
    1. Shukshin
      Shukshin 13 april 2017 12:48
      +8
      Kanggo sawetara alasan, sampeyan ora nyedhot semangat Tambov, nanging sips lor Amerika.
      1. Tambov Wolf
        Tambov Wolf 13 april 2017 13:02
        +9
        Soko sing bubar ndhaptar kene, kabeh shalman muncul, salah siji padha ngganti julukan, amarga padha ora njaluk menyang neraka karo sapa, utawa njaluk bantuan EdRussia.
    2. svp67
      svp67 13 april 2017 13:15
      +5
      Kutipan: Tambov Wolf
      Ayo, sialan. Kita duwe kabeh pemuda kanggo penjamin lan Dimon. Apa sih terorisme

      Ngendi ngguyu? Lan iku weker.
      Dheweke umur 19 taun. Dhèwèké mlebu ing VKA, teka saka Orenburg, ngendi dheweke lulus saka sekolah kadet.
      Wong sinau ing sekolah kadet, yaiku, wiwit cilik, dheweke ana ing sangisore pengawasan para pendidik, biasane mantan personil militer. Aku mlebu institusi pendidikan rezim sing ketat, mula aku ngliwati kabeh "sieves" mriksa lembaga khusus lan saiki KANGGO ... Ternyata ana kegagalan ing endi wae?
      Tuduhan nyoba ngrebut gudang senjata tikel kaping pindho, kabeh sing ngladeni kudu ngerti manawa upaya kasebut ora bakal ditindakake tanpa pertumpahan getih. Aku ora nolak yen sandera saka antarane kadet bisa dijupuk. Apa sampeyan ngerti apa sing bakal katon?
      Aku ora mbantah manawa ana jejak Islam lan jejak "wong non-fraternal." Ora ana gunane manawa ana bagean saka para mudha kita berjuang ing sisihe ...
      1. Tambov Wolf
        Tambov Wolf 13 april 2017 13:22
        +6
        Apa daya, kuwi lan badan kanggo verifikasi. Yen daya njupuk, banjur carane awak beda saka iku? Iki dudu wektu Stalin kanggo sampeyan. Lan kita ora 37 taun, sampeyan ngerti ....
        1. Serg81
          Serg81 13 april 2017 13:41
          +3
          Iki dudu wektu Stalin kanggo sampeyan. Lan kita ora umur 37 taun, sampeyan ndeleng ....
          Sampeyan pengin ngomong yen ora ana pengkhianat ing jamane Stalin???? Terus ora ana sing entuk kerja??? Sasampuning taun kaping 37, wadyabala saget waras ngantos taun ka-43.
          1. Tambov Wolf
            Tambov Wolf 13 april 2017 13:49
            +8
            Inggih, yen mungsuh wong Tukhachevsky lan kanca-kancane ora ditembak, banjur ing 41 Hitler bakal nyerahake kabeh sing bisa lan ora mungkin.
            1. Serg81
              Serg81 13 april 2017 13:59
              0
              Inggih, yen mungsuh wong Tukhachevsky lan kanca-kancane ora ditembak,
              Aktivitas wong iki alamiah negatif. Nanging bareng karo dheweke lan kanca-kancane, staf komando wis tipis banget. Ing tangan siji, iki menehi asil positif, ing sisih liyane, negatif. Lan bali menyang kahanan iki, aku ora ngerti apa sampeyan kabeh numpuk ing siji tumpukan. Ana cacat ing organ, padha ora sok dong mirsani ing wektu, nanging iki ora ateges padha ora bisa. Ing wektu sing padha Stalin lan ngluwihi, ana pengkhianat lan ora ana bantuan eksekusi. Saiki ora ngerti kabeh rincian kasus iki, bisa uga bocah kasebut bingung. Kelingan crita anyar karo mahasiswa sing, kanthi ketekunan banget, kepengin mlebu Daesh. Apa rampung, menehi deadline.
              P.S. Ingkang utama yaiku dicethakaké ing wektu.
              1. Baloo
                Baloo 13 april 2017 23:25
                +1
                Kelingan crita anyar karo mahasiswa sing, kanthi ketekunan banget, kepengin mlebu Daesh.
                Ana siji komentar ing topik iki ing awal banget crita iki, salah siji bajingan iki kasengsem ing bapak, utawa cah wadon mbantu kanggo nyekel bajingan, banjur soko dadi salah, lan kaya game terus. Dadi ... Anna Revelskaya, yen ana sing ngelingi, mbantu mimpin armada Jerman satus taun kepungkur menyang ladang ranjau ing Segara Baltik. A ngaso kanggo duration saka perang sipil, banjur mbantu, nanging sambungan siji-cara. Wektu pungkasan dheweke teka dhewe kanggo ngelingake babagan wiwitan perang, lan ora ana sing weruh dheweke maneh.
                Dadi, aja cepet-cepet nyenyamah bocah wadon sing lagi tresna, sing bisa diisi dening wong tuwane karo musik, sinau, lan liya-liyane, mula kita pengin kebebasan. Kita bakal nganggep mangkono, utamane amarga dheweke mratobat kanthi umum.
        2. Sampeyan Vlad
          Sampeyan Vlad 13 april 2017 13:48
          0
          Kutipan: Tambov Wolf
          Apa daya, kuwi lan badan kanggo verifikasi. Yen daya njupuk, banjur carane awak beda saka iku? Iki dudu wektu Stalin kanggo sampeyan. Lan kita ora 37 taun, sampeyan ngerti ....

          Apa sing diomongake, sapa sing kudu nanggepi, nanggepi. Apa hubungane 37 lan panguwasa?
          1. andrewTSO
            andrewTSO 13 april 2017 17:12
            0
            Persis! Sawise kabeh, padha dicekel! Sing. sampeyan, Tambov Wolf, aku ora ngerti - apa salah? Apa kita ngomong babagan?
    3. 1st_user
      1st_user 13 april 2017 13:56
      +5
      Ing Rusia saiki, sapa wae sing duwe pendapat dhewe, kajaba iman buta ing partai sing ngatur kaya ing Gusti Allah, kanthi otomatis dianggep minangka ekstremis lan accomplice saka teroris. sad
      1. Ivan Ivanov
        Ivan Ivanov 13 april 2017 14:54
        +4
        Apa sampeyan ngomong babagan akeh Teflon kanthi rong kondisi lan hooligan?
      2. kain
        kain 13 april 2017 17:46
        +1
        Kutipan saka 1st_user
        Ing Rusia saiki, sapa wae sing duwe pendapat dhewe, kajaba iman buta ing partai sing ngatur kaya ing Gusti Allah, kanthi otomatis dianggep minangka ekstremis lan accomplice saka teroris. sad

        Ya, ora ana sing nglarang panemune, uga nyatakake ...
        Nanging jupuk kamar karo gaman, ing ngendi ora ana pendapat?
        1. Orionvit
          Orionvit 13 april 2017 19:01
          +2
          Aku kira kaya ngono. Kadet lungguh lan ngombe bir. Tembung kanggo tembung, siji ngandika sing nyekel gegaman iku saperangan saka trifles, ngandika, contone, carane. Kancane sing ngombé, tanpa ragu-ragu (bisa uga adhedhasar hubungan sing ora sopan), mung nyusup ing papan sing bener. Sing lanang ana ing ngisor tangan "putih", wis siyap. Aku ora seneng salah, nanging paling kamungkinan kaya iki, ing kasus apa wae, dheweke bakal ngurutake yen perlu.
      3. doubovitski
        doubovitski 15 april 2017 18:34
        +1
        Kutipan saka 1st_user
        Ing Rusia saiki, sapa wae sing duwe pendapat dhewe, kajaba iman buta ing partai sing ngatur kaya ing Gusti Allah, kanthi otomatis dianggep minangka ekstremis lan accomplice saka teroris. sad

        Pendapat dhewe babagan apa? Ngomong luwih cetha.
        Apa mung sampeyan dhewe, utawa mesthi beda karo sing "resmi"? Lan carane mratelakake panemume iki - ora Matter sing presiden, nanging Motherland iku siji? Iku dhewe.
        Carane nambani A.I. Denikin, sing ora gelem mimpin Tentara Pembebasan Rusia, ngandhani utusan Adolf, yen tentara ana ing pembuangan, dheweke bakal ngadhepi mungsuh sing dilawan ing Perang Donya, lan sawise iku bakal ngatasi Bolshevik?
        Utawa sikap marang presiden nyamar kabeh, lan nalika siji iki kuwasa, kanggo ngrusak negara sing.....?
        Apa iki kamardikan lan demokrasi sampeyan?
  2. faridg7
    faridg7 13 april 2017 12:36
    +3
    Nah, paling ora kaya sing dilabeli. Luwih elek yen iki ... rampung sinau, nanging carane Belenko mbajak pesawat
    1. Pete Mitchell
      Pete Mitchell 13 april 2017 12:42
      +7
      Aku kaya kanggo mikir sing padha bakal ngomong carane kedaden.
      Lan panitia ing Armavir ngurus kulawarga Belenko, njamin urip sing tenang
    2. Elk sing sopan
      Elk sing sopan 13 april 2017 12:57
      0
      Kutipan saka faridg7
      Nah, paling ora kaya sing dilabeli. Luwih elek yen iki ... rampung sinau, nanging carane Belenko mbajak pesawat

      Iku bakal nggoleki - pesawat. Apa yen ISS mbledhos? (Kanthi sinau sing apik banget).
      1. faridg7
        faridg7 13 april 2017 13:32
        +1
        Ana masalah karo ISS - kadet iki jelas ora duwe wektu kanggo tekan ISS nganti 2020, lan yen sawise, bisa uga ora dadi pengkhianatan, nanging meh heroisme.
    3. 210okv
      210okv 13 april 2017 14:39
      0
      Kulawargane duwe wedhus ireng.. Apa sing dakkandhakake..
      Kutipan saka faridg7
      Nah, paling ora kaya sing dilabeli. Luwih elek yen iki ... rampung sinau, nanging carane Belenko mbajak pesawat
  3. segamegament
    segamegament 13 april 2017 13:10
    +2
    Oh carane! Lan kanggo nuntun wong-wong menyang gudang senjata, apa dheweke bakal nutupi wong-wong mau, utawa ing wayah esuk miturut formulir 2, kanggo nerusake menyang gudang senjata?)))
  4. Rubah Biru
    Rubah Biru 13 april 2017 13:10
    0
    Kanthi latar mburi ideologi ekstremis, kadet kasebut diduga nggawe rencana kanggo mbantu klompok teroris ngrebut ruangan panyimpenan senjata akademi.
    Kene sengit. Para teroris, supaya bisa tekan ing kana, kudu ngliwati kanca-kancane lan kanca-kanca senior - ruangan tugas pejabat akademisi cedhak.
    Lan yen sampeyan mbayangno apa sing bakal kedadeyan ... Tengen ing tengah St. Petersburg, wong akeh sing nganggo senjata ... Ana telung atus meter menyang stadion Petrovsky ing garis lurus ...
  5. pts-m
    pts-m 13 april 2017 13:30
    0
    Tegese, ana "sisir" kanggo nyisir "kutu". Kanggo ngenalake agen intelijen luwih akeh menyang kabeh institusi, kanthi syarat rekrutmen sing cocog.
  6. Zubr
    Zubr 13 april 2017 13:45
    +2
    Terus terang aku bingung. Kepiye departemen khusus ngidini dheweke mlebu ing institusi kasebut? Senajan, yen kolonel GRU kita mlayu liwat bukit lan nyerahke kabeh jaringan intelijen .... ya, sayangé ora ana sing cocog. Ayo ngenteni asil investigasi.
    1. Baloo
      Baloo 13 april 2017 15:07
      +5
      Ayo ngenteni asil investigasi.

      Ing negara endi wae, layanan khusus kadhangkala main game kasebut kanthi dhasar telung, sing ora nate diimpi. Sawetara bajingan edan saka slovenliness pribadi utawa dendam cilik bisa nulis bab kuwi bab sapa wae sing wong banjur bisa ngubengi karo stigma "ora bisa dipercaya" kabeh urip lan kaget ing kabeh limo eccentrics watara wong karo bodho bodho lan clownery, Aku ngerti saka aku.
      Kita kudu ngenteni, bisa uga ora kaya ngono. Bocah mau bisa dicemplungake ing obrolan sing ora mbebayani, banjur dibocorake, supaya bisa ngganggu wong tuwa utawa sedulure.
      1. Zubr
        Zubr 13 april 2017 15:59
        +3
        Ya, bisa uga dheweke uga tiba ing mobil iki. Mungkin wong lanang iku kuku wong tanpa tilas, rapi. Lan dheweke mung mutusake kanggo nyetel dheweke lan mbuwang dheweke metu saka sekolah. Lha, ayo dideleng apa sing bakal dituduhake dening investigasi. Kabeh padha, tuduhan kasebut serius banget.
  7. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 13 april 2017 14:51
    0
    "Apik banget" asil lagi dismantled ing Nyegah, akademi kadet .. lemah, cukup bisa Bandera https://vz.ru/politics/2017/4/10/865747.html
    Loro-lorone ing kawicaksanan manca lan domestik "uga rampung". Demokrasi game, katresnan kanggo Western gulungan, exclamations saka Cheers-cheers kanggo alesan apa wae condole karo kita, partners ngormati kita, "kita ora ditarik menyang perang" https://agitblog.ru/articles/ten-kosmonavtiki.htm
    l