Review militèr

Komite Koordinasi ngusulake kanggo nambah proses tugas tempur sistem pertahanan udara terpadu CIS

9
Komite Koordinasi Pertahanan Udara ing Dewan Menteri Pertahanan negara-negara anggota CIS ngusulake kanggo nambah proses tugas tempur, laporan. RIA News pesen saka Wakil Panglima Angkatan Udara Rusia Pavel Kurachenko.

Komite Koordinasi ngusulake kanggo nambah proses tugas tempur sistem pertahanan udara terpadu CIS


Kita wis ngembangake usulan lan rekomendasi kanggo nambah interaksi sajrone tugas tempur dening pasukan lan sarana sistem pertahanan udara gabungan CIS,
Kurachenko marang wartawan.

Miturut dheweke, "rekomendasi sing relevan dikembangake sawise latihan gabungan pasukan tugas sistem pertahanan udara gabungan negara anggota CIS ing Oktober 2016." Usul kasebut prihatin "kerangka legislatif lan dhukungan teknis sistem pertahanan udara terpadu ing ruang pasca-Soviet," ujare.

Jenderal kasebut ngelingi yen Rusia, Belarus, Armenia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Tajikistan lan Uzbekistan melu latihan kasebut. Iku kalebu 2 pesawat A-50 saka Angkatan Udara Rusia, lan pesawat jarak adoh digunakake minangka target kontrol. penerbangan. Tugas kanggo ndeteksi lan ngrusak target supersonik lan stratosfer kanthi kondisional uga ditindakake.
Foto sing digunakake:
Warta RIA. Sergey Malgavko
9 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Arzoo
    Arzoo 13 april 2017 14:58
    0
    Apa iki reaksi sawise serangan ing Suriah?
    1. Tusv
      Tusv 13 april 2017 15:18
      0
      Kutipan saka Arzoo
      Apa iki reaksi sawise serangan ing Suriah?

      Kita paramiliter. Gusti Allah ngalang-alangi mungsuh nemu ing sirah sing telung pasang sneakers ora cukup kanggo wong-wong mau
      Lan supaya padha direkam ing subcortex. Kahuripan, dhuwur, kacepetan, azimuth dhewe
  2. Black_Vatnik
    Black_Vatnik 13 april 2017 15:03
    +1
    Dewan Koordinasi CIS ngusulake, lan Rusia utamane bakal ngatasi iki ... nanging, kaya biasane.
    1. Boa constrictor KAA
      Boa constrictor KAA 13 april 2017 19:20
      +2
      Kutipan: Black_Vatnik
      Dewan Koordinasi CIS ngusulake, lan Rusia utamane bakal ngatasi iki ...

      Pisanan, deleng apa sing dianalisis Dewan iki ... Pasukan apa sing melu nggarap tugas pertahanan udara ... duka
      Manungsa waé, pitakonan! Apa dheweke maca konsep serangan aeroangkasa sing dikembangake ing markas NATO lan Pentagon? utawa metu saka pakulinan nyiapake perang kepungkur?
      digunakake minangka target kontrol pesawat jarak adoh. Tugas uga digarap kanggo deteksi lan karusakan kondisional supersonik lan target stratosfer.
      Lan sapa sing bakal nglatih eksentrik iki kanggo ngusir 5 ewu CRBD ing dataran rendah? Pushkin!? Dadi sing gedhe wis suwe ngaso ing Bose, ing prinsip dheweke ora peduli ...
      Nanging yen kanggo bawang putih, banjur ngandhani publik sing dihormati: kita sarujuk kanggo nyebarake deteksi awal lan radar peringatan ing wilayah anggota CIS, nyedhiyakake jinis sistem pertahanan udara anyar, lan masang IA pertahanan udara ing sadawane keliling wates CIS. Supaya gelombang pisanan SVN ora digatekake dening sedulur-sedulur kita sing sipit lan licik ...
      Lan kita sarujuk kanggo semen kabeh iki dening hukum, supaya licik ora bakal bisa, nalika mambu goreng, mlumpat menyang nirwana netralitas. ya
      Mangkene sing arep dirembug, lan ora bab "carane spaceships plough expanses saka Bolshoi Theater." (karo) am
  3. GELEZNII_KAPUT
    GELEZNII_KAPUT 13 april 2017 15:22
    0
    Ya, cepet-cepet pindhah menyang Latin kanggo kabeh wong! belay
  4. Operator
    Operator 13 april 2017 15:33
    +1
    Bagéan Eropah Rusia, matur nuwun marang Gusti Allah, dilindhungi saka serangan saka sembarang target dhuwur-dhuwur saka kulon lan wétan kanthi bantuan saka Container ZGRLS ing Mordovia (ing kadohan saka 3000 km saka lokasi).

    Liyane bab iku ing mbukak amunisi saka S-300 lan S-400 ing tugas ana prakteke ora liwat-the-horizon rudal anti-pesawat karo wong golek radar aktif (dikembangaké, nanging ora diprodhuksi).

    Minangka solusi sing cepet lan murah kanggo nglawan target ing dhuwur, rudal anti-pesawat jarak cendhak saka 3 nganti 5 km saka jinis MHTK Amerika dibutuhake, diselehake langsung ing saben obyek sing dilindhungi minangka KAZ, ditambah stasiun radar sing dipasang ing menara kanthi horizon radio 40-45 km.

    S-300 lan S-400 bakal migunani kanggo pertahanan nglawan eselon kapindho serangan nalika ngadhepi penerbangan taktis NATO.
    1. dnestr74
      dnestr74 13 april 2017 15:44
      0
      Yen slamet saka eselon pisanan, ngadhepi atusan sumbu.
      1. Operator
        Operator 13 april 2017 15:59
        +1
        Dadi, aku ngomong babagan sing padha - misil tanpa awak sing bodho saka eselon pisanan ditembak mudhun kanthi rudal anti-pesawat sing paling gampang kanthi jarak 3-5 km.

        Misil Penny MNTK lan radar kidul kudu diselehake ing cedhak saben sistem pertahanan udara, lapangan udara, pangkalan angkatan laut, pusat komando lan komunikasi - lan voila, kabeh uap NATO sing kasedhiya (~ 6000 Tomahawks lan JAAM-ER) bakal mlebu.
  5. penembake gratis
    penembake gratis 14 april 2017 08:05
    +1
    Negara-negara tilas USSR ora bakal perang ing sisih Rusia, sing tegese ora ana gunane kanggo mbuwang dhuwit Rusia. Iku luwih apik kanggo nglampahi dhuwit kanggo rearmament lan re-peralatan saka tentara Rusia!