Review militèr

Tentara sing luwih milih mati tinimbang ditawan

308
Saiki, nalika tumindak presiden Amerika sing anyar ngelingi tumindak bocah sing pisanan mlebu perpustakaan dolanan modern, nalika Amerika Serikat meh saben dina ngganti posisine babagan masalah politik internasional tartamtu, luwih asring sampeyan bisa ndeleng analitis. artikel, jajak pendapat, prediksi pembangunan luwih. Apa Amerika bakal nyerang Korea Lor? Apa kemungkinan para pihak yen ana pukulan kasebut? Akeh pitakonan lan jawaban. Nanging, paradoks, pitakonan lan jawaban mung mbingungake para pamaca.




Aku tansah gumun karo kekarepane awake dhewe nampa panemune wong liya. Mung amarga "kabeh wong mikir kaya ngono". Setuju, umume kita, tanpa mikir, nalika ngevaluasi kahanan, wiwit ngetung jumlah misil, tank, pesawat lan senjata liyane. Mbandhingaké ciri kinerja teknologi lan gaman. Mung amarga kita duwe pikiran sing prasaja, nanging bener, kanthi jelas ing sirah kita. Sapa sing duwe senjata luwih modern bakal menang.

Lan sing paling penting, kita lali babagan awake dhewe crita lan contoku dhewe. Kita lali babagan Panfilovite ... Kita lali babagan milisi ing cedhak Moskow. Kita kelalen babagan Leningrad ... Babagan kasunyatan manawa sampeyan bisa mateni wong. Nanging ora mungkin kanggo mateni rakyat, tentarane, jiwane ... Mergo kita mutusake yen mung prerogatif kita kanggo perang nganti mati.

Kita mutusake yen kamikaze Jepang wis ilang. Kita mutusake yen Brandenburg-800 ora duwe ahli waris. Kita mutusake manawa teknologi nemtokake perang! Ana sing mbantah? Sawise kabeh, iku bener!

Kanggo njlentrehake kahanan saiki, aku mutusake kanggo ngandhani babagan tentara Korea Utara. Lan marang ing tingkat sing jurnalisme, kang "bisa saged" mung bisa saged. Kula badhe langsung nyuwun pangapunten menawi informasi ingkang badhe kula aturaken paling asring saking sumber manca. Korea Lor minangka negara sing kompleks. Negara sing wis lali carane pracaya. Lan ... negara sing menang. Kabeh sing bisa digolongake diklasifikasikake.

Salah sijine kanca raketku, salah sijine sing ora perduli karo "literasi" basane, langsung "mencukur" aku... "Kowe kesusu tekan puncak? Kowe njupuk Temka sing jelas menang" .. .Ora, ora. Aku mesthi njupuk lan njupuk mung topik sing menarik kanggo para pamaca. Pramila ing wiwitan artikel kula asring nyebataken para pamaos. Dina iki sampeyan Trump. Iki informasi sing nglaporake menyang presiden Amerika babagan potensial tentara Korea.

Dadi, bab pisanan sing diadhepi warga Barat sing ora melek yaiku masalah nemokake Semenanjung Korea ing peta donya. Semenanjung ngendi iki?

Nanging sing paling menarik wiwit luwih. Kuwi cilik, meh imperceptible pimple ing bawana Asia? Kajaba iku, setengah wis dadi duweke ... "mikroba" sing sampurna tetep. Lan kabeh kekuwatan tentara Amerika patah untune ana setengah abad kepungkur? ora bisa. Donya Barat bisa nyirnakake mikroba iki kanthi siji "bersin" ...

Nanging urip dadi beda ... Mikroba cilik sing ora katon bisa nggawe masalah gedhe kanggo organisme urip sing gedhe lan teratur ... Iku mung bisa mateni organisme iki. Mekaten ingkang badhe kita rembag.

Aku bakal miwiti karo informasi sing paling gampang lan paling ora dikarepke. Tentara Korea Utara saiki duwe tentara kaping 5 ing donya. Kuwat, lan malah banjur ing syarat-syarat paramèter sing aku wrote bab ing awal artikel, mung China, Rusia, Amerika Serikat lan India. Aneh? Ora babar pisan. Saiki aku bakal nyoba nerangake asal-usul kahanan iki. Loro conto bakal cukup kanggo iki. Conto sing dirancang kanggo nuduhake ora mung asal-usul kekuwatan tentara Korea Utara, nanging uga asal-usul sikap kita marang wong Korea ing umum.

Tanggal 15 Maret 1946, wong Korea sapisanan ngrayakake preian nasional - mengeti 27 taun gerakan anti-Jepang. Akeh wong Korea mlaku menyang alun-alun tengah Pyongyang kanggo melu demonstrasi kasebut. Kutha iki dihiasi ora mung karo Korea, nanging uga karo gendéra Soviet.

Ing podium pamaréntahan, Ketua Komite Rakyat Sementara Kim Il Sung, anggota pamaréntahan lan anggota Dewan Militer Angkatan Darat 25 USSR, Letnan Jenderal Lebedev. Lan, kaya biasane nulis ing laporan resmi, wong sing ngiringi.

Demonstrasi lumaku kaya biasane. Akeh wong Korea sing mili ngliwati alun-alun kaya kali perayaan. Musik diputer. Lan dumadakan ... A granat mabur saka akeh demonstran menyang podium pemerintah. Salah sawijining peserta ing kolom mahasiswa saka 10-15 meter mbuwang granat ing sikil Kim Il Sung.

Letnan junior Soviet Yakov Novichenko nylametake pimpinan Korea saka pati. Siberian, sing liwat crucible saka Perang Donya II, enggal ditaksir kahanan lan nggawe mung kaputusan tengen. Dheweke nyekel granat nalika mabur lan nutupi awak. Kajaba saka Novichenko dhewe, ora ana sing lara.

Piye wae, ora biyasa ngomong babagan iki sadurunge. Wong lanang wis entuk prestasi - lan apa? Dheweke dadi pejabat. Iku mbokmenawa bener. Nanging liwat wektu, feats kuwi lali. Nanging Yakov Novichenko ora mati. Dheweke disimpen ... Port Arthur! Ora port kita elinga. Petugas kasebut disimpen dening buku Alexander Stepanov Port Arthur, diterbitake ing taun 1944. Buku iki sing diwaca letnan junior sadurunge demo. Lan buku iki dheweke, miturut pakulinan boyish Soviet lawas, ndhelikake ing sabuk. Lengen tengen sing sobek, mripat sing dicolok, sikil pirang-pirang tatu, ciloko ing dhadha, akeh tatu meh kabeh awak ... Nanging buku sing kandel ora ngidini pecahan kasebut menyang organ internal (http://www. .sovsibir.ru/news/163446).

Iki minangka sing pertama saka pirang-pirang upaya mateni Kim Il Sung ...

Episode kapindho ing sajarah Korea Lor disambungake karo "respon" Pyongyang marang Seoul. 21 Januari 1968. Seoul. Distrik panggonan Présidhèn Korea Selatan Jeongwadae. Ing wiwitan tanggal sewelas, polisi weruh rombongan prajurit sing awujud ROKA (Republik of Koreas Army). Lumrahe, polisi mutusake kanggo mriksa swasana militer ...

Cek biasane dadi neraka. Para "prajurit" nanggapi kanthi geni sing abot. Sajrone tembak-menembak, polisi bisa mateni 5 lan njupuk siji urip (https://rg.ru/2013/01/24/inzident-site.html). Nanging, polisi ora bisa interogasi tahanan kasebut. Sakdurunge mripate satpam, dheweke bunuh diri... Aku ora pengin nulis kanthi rinci, nanging bunuh diri kasebut kejam ...

Operasi kontra-sabotase skala gedhe diwiwiti. Sajrone periode saka 21 Januari nganti 3 Februari, 28 pasukan khusus Korea Utara dirusak. Ora ana prajurit unit militer 124 Korea Lor sing nyerah. Kalih wangsul malih... Kapitunanipun tiyang Koréa Kidul cacahipun 140 tiyang. Saka jumlah kasebut, udakara setengah tiwas ...

Akeh sing maca saka wong-wong sing kasengsem ing tentara donya, sawise njaluk kenalan karo tentara Korea Utara, padha ing sawetara stupor. Tentara, sing bersenjata ing tingkat 70-80s ing abad pungkasan, tentara, komponen sing luwih cocok kanggo museum tinimbang perang, inspires bab. Lan sing paling menarik yaiku para ahli ngerti yen iki minangka tentara sing kuwat.

Populasi ing Korea Lor mung 25-26 yuta jiwa. Ora ana data sing tepat. Nanging, ana data liyane. Tentara DPRK kira-kira 5% saka total populasi. Iki minangka wong sing aktif ing dinas militer saiki. Kajaba iku, 25-30% wong Korea liyane ana ing layanan paramiliter. Saka kene ora angel ngetung kekuwatan tempur kanggo periode awal perang.

Miturut data Amerika, tentara DPRK saiki kira-kira 1150000-1250000 jiwa. Cadangan sing bisa diklumpukake DPRK ing dina pisanan sawise wiwitan permusuhan kira-kira 8-8,2 yuta wong. Jumlah sing padha sajrone 3-5 dina pisanan ...

Nanging ana data liyane uga. 99% wong Korea njabat ing angkatan bersenjata lan dadi cadangan tentara DPRK. Malah para veteran bakal gabung karo rangking nalika kedadeyan permusuhan nyata. Ing meh kabeh kutha Korea, sampeyan bisa maca motto nasional utawa gagasan nasional: "Tentara luwih dhisik!"

Ayo ndeleng kanthi luwih rinci babagan tentara Korea. Aku kudu langsung ngomong yen angka sing bakal diwenehake ing artikel kasebut rada sewenang-wenang. Sipat tertutup negara ora nyumbang kanggo karya apik saka pengintaian mungsuh.

wadyabala darat.

Ora kaya umume tentara ing saindenging jagad, DPRK netepi pandangan tradisional babagan perang. Komando terus percaya (miturut pendapatku, cukup cukup) manawa pasukan utama tentara, sing matur nuwun kanggo wilayah sing direbut, serangan mungsuh diusir, ngladeni "ing lemah." Ing pasukan lemah. Iku infanteri sing pungkasanipun nemtokake kasil saka perang.

Dina iki, tentara DPRK duwe, miturut macem-macem sumber (saka lan menyang):

Personil: 950 ewu - 1 yuta wong.
Tank (macem-macem modifikasi) - 4200-4300 unit.
Potongan artileri - saka 8600 nganti 8700 unit.
Sistem roket peluncuran kaping pirang-pirang - saka 5500 nganti 5600 unit.

Umume teknologi iki wis ketinggalan jaman. Iki minangka conto Soviet utawa Cina saka 50-70s. Sanajan, miturut parade 16 April, peralatan sing luwih modern katon. Cukup serius.

Perhatian khusus kudu dibayar kanggo artileri Korea Lor. Minangka paradoks, iku artileri sing dina iki bakal bisa njamin kamenangan DPRK ing perang karo Seoul. Kasunyatane bedhil kasebut dumunung ing wilayah perbatasan. Lan meh padha duwe kemampuan kanggo ngirim serangan langsung ing ibukutha Korea Selatan.

Kajaba iku, jinis-jinis artileri iki angel banget kanggo numpes utawa netralake kanthi bantuan peralatan perang elektronik modern. Lan tradisional ing kasus kaya mengkono, serangan udhara utawa jinis impact geni liyane ora bakal bisa bener numpes bedhil. Sajrone konfrontasi, DPRK kanthi sampurna nyedhiyakake posisi tembak. Nggawe sistem struktur lemah sing kuat ing sadawane garis demarkasi. Dalan bawah tanah, miturut wong Amerika sing padha, meh tekan Seoul.

Akeh analis mangu-mangu ukuran tentara. Njaga tentara kuwi kanggo ekonomi cukup larang. Lan negara sing wis kena sanksi meh kabeh sejarahe mung ora mungkin.

Jawaban kanggo paradoks iki prasaja. Saliyane latihan tempur, tentara uga melu urusan sing cukup tentrem. Prajurit mbangun omah, tegalan, nyambut gawe ing pabrik ... Nanging ana ing wilayah sing cedhak karo garis demarkasi.

Navy.

Unit paling cilik saka tentara Korea Utara. Miturut para ahli, mung ana 60 ewu pelaut ing DPRK. Lan negara ora bisa gumunggung karo kekuwatan kapal.

430 kapal patroli.
260 kapal pendarat,
20 prau nyapu tambang.
70 (kira-kira) kapal selam.
40 prau dhukungan.

Aku ngerti skeptisisme "asu ajag laut". Kanthi kuwi armada nglawan Amerika apa Jepang?.. Lan sapa sing ngomong yen DPRK arep nglawan Amerika ing samodra? Ayo dadi conto hovercraft. Ya, ing konfrontasi karo kapal gedhe, iki dudu mungsuh. Lan kanggo kebangkrutan ing tlatah Korea Kidul? Kanggo njupuk alih pulo? Apa ana sing luwih apik?

Semono uga armada kapal selam. Mung sawetara kapal selam sing multi-tujuan. Liyane iku kelas cilik lan ultra-cilik. Kapal selam saka aksi pesisir. Lan kaya mangkono, dheweke mung ora bisa digatekake. Utamane ngelingi garis pantai lan akeh teluk lan grottoes. Prau sing dumunung ing sembarang teluk utawa teluk, kanthi visibilitas sing kurang lan mesin diesel sing kurang swara, nyebabake bebaya serius kanggo kapal musuh.

Lan kanggo mesthekake fungsi normal armada, DPRK duwe sekitar rolas pangkalan angkatan laut ing macem-macem negara.

Umumé, armada DPRK cukup ngrampungake tugas utama saiki. Nyedhiyakake pertahanan sing cukup kanggo wilayah pesisir lan penyebaran pasukan kanthi cepet menyang arah Korea Selatan. Lan rudal balistik sing diluncurake kapal selam anyar sing ditampilake ing 16 April nuduhake manawa armada kasebut uga wis diisi maneh karo operator rudal kapal selam. Akibaté, Pyongyang njupuk tawaran Jepang kanggo dominasi ing wilayah kasebut kanthi serius.

Angkatan Udara.

Penerbangan Korea Lor bisa uga minangka link paling lemah ing tentara. Senajan ing babagan nomer katon cukup ditrima.

Personil - 110-115 ewu wong.
Pesawat tempur - luwih saka 800.
Pesawat transportasi - luwih saka 300.
Helikopter - 300.

Pesawat paling modern saka DPRK yaiku MiG-29 (dituku ing USSR), MiG-23 lan Su-25 ... Liyane saka pesawat malah luwih tuwa. Dadi, An-2 lawas kita isih digunakake ing penerbangan transportasi.

Nanging, malah pesawat kasebut bisa nyerang target Korea Selatan. Kasunyatane, umume pesawat tempur ana ing lapangan udara sing cedhak karo tapel wates. Ing kadohan nganti 100 km. Mulane, dheweke ora duwe wektu kanggo cepet nanggapi serangan pertahanan udara kilat ing Republik Korea.

pertahanan udara.

Unit pertahanan udara minangka bagean organisasi saka pasukan darat. Utawa Angkatan Udara. Mulane, iku mokal kanggo pirembagan bab nomer pas. Nanging, sadhar yen Angkatan Udara ora bakal bisa menehi perlindungan marang serangan udara mungsuh, Korea Utara menehi perhatian gedhe marang sistem pertahanan udara. Saka sing paling modern ing DPRK, sistem sing padha karo S-300 ditemokake. Nanging jumlahe cukup winates. Kaya S-200.

Nanging artileri meriam pertahanan udara pancen apik. Ana kabeh. Saka ZSU nganti bedhil 100mm anti-pesawat paling kuat ing donya. Kang, ing asas, bakal nyedhiyani reception rampung pantes "tamu" uninvited. Utamane nyerang pesawat lan helikopter. Kepemimpinan DPRK wis nyinaoni tumindak tentara Amerika ing Vietnam.

Pasukan Khusus.

Lag ing paling posisi saka tentara tanggi mimpin kanggo manungsa waé khusus kanggo Unit iki. Elit saka tentara Korea. Pejuang sing dilatih lan darmabakti.

Miturut macem-macem prakiraan, pasukan khusus DPRK saiki ana saka 180 nganti 200 ewu wong. Umume unit dirancang kanggo dibuwang ing mburi garis mungsuh. Operasi ing mburi, miturut komando tentara DPRK, bisa menehi titik balik ing konfrontasi karo mungsuh sing kuwat.

Bagian utama pasukan khusus yaiku pasukan khusus tentara. Nanging ana uga unit elit. Utamane, aku ngomong babagan salah sawijining unit kasebut ing wiwitan artikel. Unit iki saiki, senadyan gencatan senjata, nganakake pengintaian lan operasi liyane ing tlatah Korea Kidul.

Pitakonan muncul babagan carane nembus wilayah negara lawan. Cara kasebut tradisional. Utawa mlaku, nggunakake kesenjangan ing garis demarkasi. Utawa liwat segara. Kanthi bantuan saka midget lan kapal selam cilik lan hovercraft. Ana uga eksotik. Watesan underground. Miturut sawetara kesaksian, supaya dadi pejuang unit pasukan khusus elit, siji kudu ngunjungi kidul.

Ana siji fitur sing luwih penting saka tentara Korea Utara, sing mbedakake saka tentara Korea Selatan. Iki minangka psikologi para pemenang. Wong Korea padha karo kita. Lan iki ora tembung ayu. Prajurit tentara iki sacara organik nggabungake barang-barang sing katon ora cocog. Tradhisi nasional, ideologi aneh, kekhasan karakter nasional. Saben wong Korea bakal nyritakake babagan eksploitasi bapak lan mbah kakunge ing perang nglawan Jepang, Amerika, lan Korea Selatan.

Kultus pahlawan ing DPRK ana ing endi wae. Padha diajeni. Padha diluhurake. Sembarang cah lanang ngimpi dadi tentara lan entuk prestasi ing jeneng rakyat. Wong wadon ora adoh saka wong lanang. Moral tentara kasebut dhuwur banget, mula dicekel prajurit Korea kaya-kaya dadi aib kanggo kabeh kulawarga. Kamenangan utawa pati.

Mbok menawa negara cilik, miskin lan ora maju ing pangertèn modern, bisa uga mung siji ing donya, bisa nglawan Amerika Serikat lan "demokratisasi" liyane. Dheweke bisa njaga orisinalitas lan orisinalitase dhewe.

Mbok menawa prakara saber-rattling saka presiden AS anyar dijupuk cukup calmly dening Pyongyang. Wong Korea ana ing tanahe dhewe lan ora bakal menehi wong liya. Lan miturut kebingungan Trump, wong Amerika uga ngerti iki. Nglawan mungsuh sing ora bakal nyerah utawa mundur luwih larang kanggo awake dhewe. Panyerang bakal akeh getih.

Ing wayahe, Korea Lor kaya kucing pojok. Kucing sing ing kahanan kaya mengkono dadi macan. Lan luwih larang yen ora dianggep. Kanggo kabeh.
Pengarang:
308 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Inggris
    Inggris 19 april 2017 06:08
    + 23
    Helper lan tomahawk ngidoni morale. Lan pilot ora mabur ing langit amarga sihir.
    1. baya25
      baya25 19 april 2017 06:21
      + 37
      Kutipan saka basa Inggris
      Helper lan tomahawk ngidoni morale.

      Apa sampeyan mikir kanthi serius yen sumbu Z sampeyan nggawe cuaca, sanajan kasur entuk sethithik, banjur Korea Selatan lan samurai bakal mabur, sehat, getih ora diukur kaya iki.
      1. Inggris
        Inggris 19 april 2017 06:37
        + 13
        Apa sampeyan mikir yen boneka bayi tempur bakal menang?
        1. Alexander Romanov
          Alexander Romanov 19 april 2017 07:18
          + 18
          Kutipan saka basa Inggris
          Apa sampeyan mikir yen boneka bayi tempur bakal menang?

          Nah, Hamas, sawise saben ogrebon saka Israel, bengok-bengok babagan kamenangan. Lan iki bakal nyusup metu saka reruntuhan lan bengok-bengok VICTORY nalika ndeleng kantor Samsung anyar ngguyu
          1. xetai9977
            xetai9977 19 april 2017 08:51
            + 11
            Kathah pathos! Rungokake penulis, dadi Eun mung duwe Rimbaud! Lan sapa sing mlaku-mlaku menyang Kidul liwat China lan negara liya? Ing kekacoan serius, kabeh "Rambaud" iki bakal mlayu nyerah kanthi pangarep-arep pindhah menyang Korea Selatan
            1. fa2998
              fa2998 19 april 2017 18:44
              +2
              Aku setuju! Tentara wis ora luwih saka setengah abad perang, malah jenderal kabeh ing prentah
              Dheweke ora ngerti apa perang modern.
              Lan kita duwe tentara gedhe, lan puluhan ewu wakil politisi. Lan ana akeh tank, lan bedhil, lan padha arep kanggo mencet mungsuh ing wilayah kang. Akibaté, 3-4 yuta tawanan. Dadi sampeyan ora bisa nelpon artikel kaya ngono - perang supaya kita bakal weruh! prajurit
              hi
              1. Syurik70
                Syurik70 19 april 2017 22:43
                + 19
                Mungkin satus utawa luwih pembelot bakal mlayu.
                Ing sembarang sistem ana malcontents, lan ing regime totalitarian, malcontents iki bisa malah tulus nganggep awake dhewe pahlawan.
                Dadi apa? Kanggo 25 yuta wong, iku tetes ing segara. Dadi defectors dudu indikator.
                Mbuwang tomahawks? Siji yuta dolar saben. Ya, sanajan padha ngarahake menyang taman kanak-kanak, ora bakal ana luwih saka sewu korban saben rudal, lan mung nggawe nesu.
                Lan mayuta-yuta iki bakal siap mati, mung kanggo mateni Mungsuh, menyang Korea Kidul, menyang Jepang. Lan ing pesisir Amerika Serikat lan Inggris, kapal selam kanthi rudal nuklir mbokmenawa saiki lagi lungguh. Apa sampeyan ngarep-arep manawa kabeh kapal selam wis ngerti? muspra.
                Pungkasan, sapa sing bisa njamin manawa sawetara warheads ora diseret sadurunge dening layanan khusus ing wadhah segara menyang wilayah Musuh?
                Edane nggodha lawan pojok. Mungsuh sing dilatih lan duwe senjata nuklir.

                Nanging yen Amerika Serikat mbutuhake perang, sanajan jutaan korban ing Amerika Serikat dhewe, sanajan karo transformasi Jepang lan Korea loro dadi ara-ara samun radioaktif, nanging mung kanggo njaga kepemimpinane, ya. Tindakan AS logis lan konsisten.
                sad
                1. Syurik70
                  Syurik70 20 april 2017 00:21
                  +1
                  Ing kene aku nemokake video saka DPRK apik
                2. Plate
                  Plate 5 Januari 2018 09:55
                  0
                  Nguripake Jepang lan loro Korea dadi ara-ara samun radioaktif? Iki, miturut pendapatku, mung bisa diwenehake dening serangan nuklir Amerika. Utawa sawetara pihak katelu, nanging ora Korea Utara. Padha durung nglumpukake warheads cukup kanggo nguripake kabeh menyang ara-ara samun. Ing simulator senjata nuklir, sampeyan bisa nyetel kekuwatan hulu ledak lan kanthi gampang ngetung area sing bakal kena siji utawa faktor liyane ing kalkulator. Sampeyan bakal kaget, nanging malah hulu ledak megaton ora cukup kanggo ngrusak Tokyo. Lan aku ora yakin manawa DPRK bakal duwe hulu ledak kanggo saben kutha Korea Selatan lan Jepang (sanajan iki mung pikiranku, bisa uga wis diklumpukake kanggo Korea Selatan). Senjata nuklir kakehan overrated. Iki dikreditake kanthi luwih saka bisa.
                  1. Syurik70
                    Syurik70 5 Januari 2018 22:54
                    +3
                    Sepisanan, simulator iki ora njupuk menyang akun trifle kaya maya radioaktif sawise bledosan.
                    Kapindho, Amerika pancen ora peduli pira wong Jepang sing mati ing kana, apa saka 10 kT utawa saka 1 mT akibate bakal padha - serangan nuklir ing DPRK. Nanging yen bom diunekake ing Los Angeles utawa New York, ya, ing kene bakal dirasakake. Bakal ana krisis. Nanging DPRK bakal dibom maneh.
                    DPRK ngerti iki. Dadi wong-wong mau bakal nyerang siji-sijine kanthi kekuwatan, kanthi kabeh sing bisa. Lan sing utama kanggo wong-wong mau ora Jepang karo wong kidul, nanging AS. Banjur padha nyiapake kanggo mati.
                    1. Plate
                      Plate 6 Januari 2018 10:21
                      0
                      Nyatane, ana radius panyebaran radiasi ditampilake. Yen sampeyan ngomong babagan pelepasan isotop radioaktif menyang atmosfer, ya, iki ora ana. Nanging padha ora bisa nggawa akeh karusakan.
                      Aku wis nyatakake keraguanku yen DPRK bakal duwe hulu ledak sing cukup kanggo ngowahi kabeh Jepang dadi ara-ara samun. Lan bakal ana krisis sanajan serangan ing Tokyo, sanajan tanpa Los Angeles. Isih, Jepang minangka ekonomi paling gedhe nomer telu ing donya, negara sing unggul ing babagan robotika (45% saka produksi robot ing donya, sing aku ngerti). Lan kasunyatan manawa DPRK bakal dibom ora preduli asil perang iki, aku setuju.
            2. pejuang
              pejuang 19 april 2017 20:36
              +5
              xetai9977

              Ing kekacoan serius, kabeh iki "Rambo" mlayu pasrah ngarep-arep pindhah menyang Korea Selatan


              Apa sampeyan entuk kesimpulan iki sawise nganalisa kedadeyan permusuhan Perang Korea 1950-1953?
          2. jaket quilted
            jaket quilted 19 april 2017 09:09
            + 47
            Kutipan: Alexander Romanov
            Inggih, Hamas, sawise saben ogrebon saka Israel, bengok-bengok babagan kamenangan.

            Kutipan saka xetai9977
            Ing kekacoan serius, kabeh "Rambaud" iki bakal mlayu nyerah kanthi pangarep-arep pindhah menyang Korea Selatan

            Mesthine, kabeh wong wis suwe ngerti yen pejuang sing paling wani yaiku wong Yahudi Israel lan uga prajurit Azerbaijan (padha uga wani banget) lan loro-lorone duwe pengalaman gedhe - wong Yahudi Israel mlayu saka Libanon, wong Azerbaijan saka Nagorno-Karabakh.
            1. Saka PDB
              Saka PDB 19 april 2017 10:59
              + 17
              1 - Amarga kasunyatane Amerika ora bisa ngalahake Korea Utara - Korea Utara banjur perang ing aliansi karo China lan USSR. Secara teknologi, tentara Korea Utara ora kalah karo Amerika. Pilot kita, penembake anti-pesawat lan instruktur sing ngliwati neraka Perang Donya II kanthi pengalaman apik ing kana! Saiki Korea Lor meh ora ana sekutu, lan jurang teknologi gedhe banget ...
              2 - Korea ora bisa dikalahake nganggo tomahawk, nanging bakal bisa ngebom nganggo bom lan nggunakake senjata nuklir taktis sing winates.
              3 - Kanthi kabeh iki - wong Korea ora mung duwe wong sing ngimpi minggat menyang sisih kidul, nanging uga pasukan sing motivasi lan dilatih kanthi apik, artileri sing kuat banget, mula bakal ngeculaké getih ing sisih kidul - kali. Kajaba iku, jarak kasebut ora pati penting. Iki mbokmenawa faktor watesan utama ...
              1. Sergey Kiryushin
                Sergey Kiryushin 19 april 2017 11:28
                + 16
                Aku malah saiki Sev. Korea ora bisa nindakake tanpa bantuan saka China lan Rusia. Mesthi, ora kanggo ombone lengkap, nanging isih. Lan ya, yen ana kapal Amerika, malah saka ngendi, Korea Kidul lan Jepang bakal dadi sing pertama nampa.
              2. wvg
                wvg 19 april 2017 12:20
                +7
                ora perlu ngarep-arep yen Eun bakal kaya Gaddafi "ngenteni kelanjutane pesta"! 70 kapal selam bisa nindakake akeh perkara sing menarik kanggo Angkatan Laut AS ...
                1. Saka PDB
                  Saka PDB 19 april 2017 13:15
                  +6
                  Miturut cara, kanggo kapentingan, aku ngirim video babagan latihan militer Korea Utara))
                  1. tir
                    tir 19 april 2017 14:24
                    +3
                    Kutipan: GDP
                    Aku ngirim video babagan latihan militer Korea Utara

                    Ing kabaret, deffki ngangkat sikil sing padha dhuwur.
                    Apa dheweke "latihan militer sing apik"?
                    1. pejuang
                      pejuang 19 april 2017 20:45
                      +4
                      tir

                      Ing kabaret, deffki ngangkat sikil sing padha dhuwur.
                      Sapa sing pengin ndeleng, utawa tetep wuta ...
                      Aku menehi saran supaya sampeyan nonton film Korea Utara "Order No. 027" https://www.youtube.com/watch?v=Mslzh6JR5Mo
                    2. Komentar wis dibusak.
                      1. pejuang
                        pejuang 19 april 2017 22:53
                        +2
                        Stiletto_71

                        Panjenengan luwih medeni


                        Mlayu menyang deso...
                      2. Alex713
                        Alex713 20 april 2017 04:18
                        +4
                        Ya, ya, menteri pertahanan Eropa lungguh kaya bocah-bocah wadon ing omah bordil ing putri. "Seneng, girls!"
                  2. AlexDARK
                    AlexDARK 19 april 2017 20:29
                    +1
                    Ora kesengsem. Perasaan yen sampeyan nonton cuplikan Perang Dunia II.
                    1. tir
                      tir 19 april 2017 20:55
                      0
                      Kutipan saka: AlexDARK
                      Perasaan yen sampeyan nonton cuplikan Perang Dunia II.

                      Isih bakal. Senjata kasebut wiwit jaman kuna.
                2. pasifik
                  pasifik 22 april 2017 04:56
                  +2
                  Kutipan saka wwg
                  70 kapal selam bisa nindakake akeh perkara sing menarik kanggo Angkatan Laut AS ...

                  Aku ragu banget yen kapal selam iki bakal bisa "ngatur akeh perkara" ..
                  Kabeh armada DPRK dipérang dadi rong teater - Segara Kuning lan Segara Jepang. Aku ora ngerti proporsi. Aku pracaya sing 2/3 adhedhasar bandar ing Segara Kuning.
                  Luwih: prau cilik lan ultra-cilik (?). Minangka panulis "kelas pesisir" nyerat. Ya, ing selat lan ing lawang mlebu ing teluk, dheweke bisa nggawe rustle.
                  TAPI!
                  1) Kanggo maneuver rahasia sajrone operasi ASW modern, prau kudu mlaku ing jerone udakara 150-200 m, nanging umume - luwih jero, luwih apik. Ayo kapal selam mbenerake aku yen ngono.
                  Ngendi ambane kaya ing sacedhake pesisir Korea Lor? Segara Kuning cethek ing endi wae nganti 100 m miturut standar modern. Segara Jepang luwih jero, nanging aku ora mikir yen paling ora ana sing wani menek menyang zona operasional Armada Pasifik.
                  2) Apa sing dilalekake armada mungsuh ing selat lan teluk ing ngendi kapal selam "arep ketemu"? Aku mikir sing laksamana Amérika njupuk menyang akun pengalaman saka Perang Korea, nalika armada sing nandhang losses saka tambang, lagi wae ngetik Waters wilayah Korea. Lan saiki malah luwih: pesawat lan pluru - lan iki atusan mil saka pesisir. Sing. armada bisa "makarya" ing pesisir saka Segara "Inland" Jepang (antarane Honshu lan Kyushu).
                  3) PLO Modern. Aku ngarep-arep supaya para pelaut Korea Utara ngerti lan bisa ngatasi. Senajan iku ora ing kabeh gampang kanggo nindakake iki ing DPL a, amarga. sembarang AUG punika Welasan helikopter anti-kapal selam lan pesawat. Iki ora kalebu frigat, korvet lan perusak.
                  Umumé - susah, nanging "pesisir" kapal selam "ora muter" ing perang angkatan laut modern. Nanging, dheweke mandheg "muter" maneh nalika Perang Dunia II. Kajaba padha digunakake kanggo ombone winates ing segara ditutup, kaya Black lan Baltik.
                  Pranyata Angkatan Laut DPRK isih duwe 2 tugas taktis: mine laying lan landing sabotase / pengintaian. kelompok. Kapal patroli (yaiku, OVR) mung bisa nguatake pertahanan udara pangkalan angkatan laut.
                  Supaya armada ing konflik hipotetis mung bisa muter peran pendukung.

                  Nanging, Pengawal RRC "Varyag" teka ing Korea Lor nalika ngunjungi. Lan iki minangka kompres pendinginan sing efektif banget ing sirah sing digawe panas saka mungsuh. Utamane yen dheweke duwe operator pesawat.
                  1. domokl
                    22 april 2017 06:11
                    0
                    Kutipan: Pasifik
                    armada ing konflik hipotetis mung bisa muter peran ndhukung.

                    Kabeh iku logis. Nanging ana siji nanging. Prau ora dimaksudaké kanggo operasi nglawan kapal mungsuh. Ora diragukan manawa Korea duwe torpedo utawa misil sing bisa ngrusak kapal "serius" kanthi siji hit. Nanging kebangkrutan bakal nampa kanthi lengkap ...
              3. tir
                tir 19 april 2017 14:22
                +1
                Kutipan: GDP
                Pilot kita, penembake anti-pesawat lan instruktur sing ngliwati neraka Perang Donya II kanthi pengalaman apik ing kana!

                ya. Lan uga divisi asu layanan.
                Aja nggedhekake. Sev ana. Korea perang. Lan wong Tionghoa. Miturut cara, dheweke duwe pengalaman tempur luwih akeh tinimbang militer Soviet.
                Partisipasi Soviet ing permusuhan ing Semenanjung Korea banget, winates banget. Meh simbolis.
                Kutipan: GDP
                Korea Utara saiki ora duwe sekutu.

                Dadi sapa sing kepengin nguri-uri "sosialisme"? Saben uwong kepengin urip kanthi kepenak lan kamakmuran.
                Kutipan: GDP
                lan kesenjangan teknologi gedhe banget ...

                Aku nulis rada dhuwur babagan budidaya "sosialisme". Apa bisa dadi asil liyane saka iki?
                Kutipan: GDP
                nanging kanggo isi munggah karo bom lan nggunakake senjata nuklir taktis winates - padha bakal bisa.

                Napa ngganggu wong-wong mau? Pusat pangembangan senjata nuklir Lor. Dheweke wis suwe ngerti Korea. Panggonan panyimpenan, uga. Papan-papan kasebut minangka target. Lan bom massive, mambu ora enak.
                Kutipan: GDP
                nanging uga banget motivasi

                Pancen bener. "Zombie" rezim totalitarian kuwi bisa tuwuh kanthi apik. USSR minangka conto.
                Kutipan: GDP
                lan wadyabala sing dilatih

                Iki mamang. Delengen arak-arakane, nganggo apa? Sampah Soviet, mbok menawa ora sumbu karo pitchforks.
                Aku tingkat latihan taktik lan operasional kira-kira tingkat guwa padha. Senajan mung iki saka dunyo saka asumsi.
                Kutipan: GDP
                artileri banget kuat

                Gee-gee.
                Kutipan: GDP
                mulane bakal padha ngwutahake getih ing sisih kidul - kali-kali.

                Mung yen padha rush headlong menyang bedhil mesin lan eri. Lan ninggalake segara mayit, dheweke bakal bisa nyedhaki Korea Kidul.
                Dheweke mesthi bakal nindakake iki yen ana konflik, ora ana keraguan. Ora ana keraguan manawa kabeh wong ngerti babagan iki. Lan berkembang countermeasures.
                1. Saka PDB
                  Saka PDB 19 april 2017 14:55
                  + 20
                  Kutipan saka tyr

                  ya. Lan uga divisi asu layanan.
                  Aja nggedhekake. Sev ana. Korea perang. Lan wong Tionghoa. Miturut cara, dheweke duwe pengalaman tempur luwih akeh tinimbang militer Soviet.
                  Partisipasi Soviet ing permusuhan ing Semenanjung Korea banget, winates banget. Meh simbolis.

                  Nyatane, Korea Utara perang meh eksklusif karo senjata Soviet
                  Apa sing diarani bantuan simbolis?
                  Korps Udara 64th USSR, dilengkapi karo pejuang MiG-15 paling modern ing wektu iku, perang ing sisih Korea!
                  Ace paling produktif ing perang kasebut yaiku Mayor Angkatan Udara Soviet Nikolai Sutyagin, dheweke nembak 22 pesawat musuh.

                  Kutipan saka tyr
                  Dadi sapa sing kepengin nguri-uri "sosialisme"? Saben uwong kepengin urip kanthi kepenak lan kamakmuran.

                  Priksa manawa urip ing Libya ing sangisore diktator Gadaf, apa gaji lan keuntungan, apa regane sajrone sosialisme sing bosok lan kepiye saiki ana ing kapitalisme lan demokrasi sing dikembangake ... IMHO - kanggo saben dhewe ... Coba ing Somalia karo bajak laut saka sudut pandang demokrasi lan hak wong kanggo ngomong.

                  Kutipan saka tyr
                  Napa ngganggu wong-wong mau? Pusat pangembangan senjata nuklir Lor. Dheweke wis suwe ngerti Korea. Panggonan panyimpenan, uga. Papan-papan kasebut minangka target.

                  Pembangkit tenaga nuklir sing ngasilake plutonium kelas senjata uga bakal dibom?
                  Ayo kula ngelingake sampeyan menyang wilayah sing padhet ing China, Rusia lan Korea Selatan saka pembangkit listrik kasebut, kayata saka Gelendzhik nganti Sochi ... Emisi bakal nutupi kabeh wong.

                  Kutipan saka tyr
                  artileri banget kuat Gee-gee.

                  SEDULUS SETENGAH EW GUN!!!!! Sing seprapat bisa tekan ibukutha Korea Selatan tanpa ngliwati tapel wates! Apa sampeyan mikir iki ora cukup? Ya, ing kabeh Eropah Kulon ora akeh artileri ... Kalebu sawetara korps sing bisa nembak senjata nuklir saka bedhil konvensional.
                  2500 MLRS ing omah, kalebu analog jarak jauh saka tornado kita!
                  1. tir
                    tir 19 april 2017 15:44
                    +2
                    Kutipan: GDP
                    Nyatane, Korea Utara perang meh eksklusif karo senjata Soviet
                    Apa sing diarani bantuan simbolis?

                    Apa USSR nyedhiyakake ing kana? Utawa China?
                    Kutipan: GDP
                    Korps Udara 64 saka USSR perang ing sisih Korea

                    Oh oh oh. Angkatan udara kabeh.
                    Nyatane, maca apa sing duwe watesan para pilot.
                    Kutipan: GDP
                    Ace paling produktif ing perang kasebut yaiku Mayor Angkatan Udara Soviet Nikolai Sutyagin, dheweke nembak 22 pesawat musuh.

                    Nanging, mung 14 kamenangan sing dikonfirmasi. Sing umume akeh banget.
                    Nanging, aku nandheske maneh, iki umume "penny". Omong kosong, dibandhingake karo partisipasi wong Cina.
                    Kutipan: GDP
                    Sinau babagan kepiye urip ing Libya ing sangisore diktator Gadaf, apa gaji lan tunjangan, apa regane sajrone sosialisme sing rusak

                    Apa sampeyan wis mutusake kanggo nyebut rezim Gaddafi "sosialis"? Apa sampeyan ing dhewe?
                    Kutipan: GDP
                    Pembangkit tenaga nuklir sing ngasilake plutonium kelas senjata uga bakal dibom?
                    Ayo kula ngelingake sampeyan menyang wilayah sing padhet ing China, Rusia lan Korea Selatan saka pembangkit listrik kasebut, kayata saka Gelendzhik nganti Sochi ... Emisi bakal nutupi kabeh wong.

                    Mulane aku mikir yen wektu iki ora bakal ana apa-apa. Nanging, bakal mung kabeh, lan kanthi lengkap, nanging miturut skenario sing beda.
                    Kutipan: GDP
                    SEDULUS SETENGAH EW GUN!!!!!

                    Lan carane akeh cangkang kanggo wong-wong mau?
                    Kutipan: GDP
                    Sing seprapat bisa tekan ibukutha Korea Selatan tanpa ngliwati tapel wates!

                    Apa ibukutha AS dumunung ing Seoul?
                    Kutipan: GDP
                    Kalebu sawetara korps sing bisa nembak senjata nuklir saka bedhil konvensional.

                    Dheweke mung ora ana. Bye. Mulane, aku mikir bakal cepet-cepet. Lan wong Amerika kanthi tradisional bakal cepet-cepet ora langsung. Nanging, Republik sing kuwasa. Mulane, kabeh ora dadi cetha.
                    Kutipan: GDP
                    2500 MLRS ing omah, kalebu analog jarak jauh saka tornado kita!

                    Dheweke ora bakal teka ing Washington.
                    1. Thunderbolt
                      Thunderbolt 19 april 2017 23:06
                      +4
                      Kutipan saka tyr
                      Oh oh oh. Angkatan udara kabeh.
                      Nyatane, maca apa sing duwe watesan para pilot.
                      Kuwi "corps" sing regane telung. Statistik umum kerugian mungsuh amarga sawetara alasan angel dietung kanthi akurat ... Nanging, miturut Kolonel Angkatan Udara AS Taylor, sing duwe akses paling lengkap menyang statistik kerugian:
                      Saka 2834 pesawat sing ditembak mati dening pasukan gabungan AS lan PBB, 1309 - sing kira-kira setengah saka jumlah total kerugian - ditembak dening pilot Soviet lan penembak anti-pesawat. Pesawat 1525 ditembak mati dening pilot Cina lan Korea lan penembak anti-pesawat, dirusak ing lapangan udara, lan uga tabrakan nalika ndharat, lan saka masalah teknis liyane.
                      Iki kanthi konsisten karo data TsAMO, sing ngakoni manawa para pejuang korps nembak 1097 pesawat musuh lan 212 nembak penembak anti-pesawat.
                      Kutipan saka tyr
                      Apa USSR nyedhiyakake (senjata) ing kana? Utawa China?
                      Saka telegram iki cetha apa senjata Cina:
                      ... Mao ngandhani Stalin yen wiwitane 5-6 divisi saka "Relawan Rakyat Cina" (CPV) bakal mlebu ing Korea, saengga nuduhake Amerika Serikat yen kahanan wis owah. Sawise padha wis nampa senjata Soviet cukup, siap-siap, dheweke bisa nyerang. Pimpinan China uga njaluk Stalin kanggo mbantu angkatan udara lan angkatan laut Soviet nutupi pasukan China ing Korea lan wilayah industri China Lor.

                      Minangka kanggo permusuhan sing nyata, Stalin wedi banget marang panangkepan militer kita lan eskalasi umum saka konflik, lan pancen partisipasi diatur kanthi ketat, sanajan kadhangkala ing kahanan kritis, para perwira staf kita, sing nglanggar aturan kasebut, ketemu langsung. ing garis ngarep kanggo ngowahi gelombang perang ing sih, lan divisi Korea nyimpen saka jangkoan mbebayani.Kasus kaya mengkono dikenal --- nalika iku ora arahan Stalin piyambak sing luwih penting, nanging pertempuran invaluable. Pengalaman sing dipikolehi ing Eropa, lan wong Korea lan Cina, karo prajurit lan perwira, nanggung beban perang ing garis ngarep karo unite. Nanging dheweke ora mbantah babagan iki.
                      1. tir
                        tir 20 april 2017 00:38
                        0
                        Kutipan: Thunderbolt
                        Kuwi "kasus" sing biaya telung.

                        Apa ora 333?
                        Kutipan: Thunderbolt
                        Iki kanthi konsisten karo data TsAMO, sing ngakoni manawa para pejuang korps nembak 1097 pesawat musuh lan 212 nembak penembak anti-pesawat.

                        Nanging wong Cina nembak luwih akeh. Kajaba iku, padha perang ing lemah ora kaya bocah.
                        Kutipan: Thunderbolt
                        lan pengalaman pertempuran invaluable gained ing Eropah

                        Ing Asia, perang luwih suwe tinimbang ing Eropa. Mulane, pengalamane wong Cina ora kurang. Lan penasehat mitos Soviet ora perlu campur tangan ing perkara kasebut. Dheweke ora ngganggu.
                2. pejuang
                  pejuang 19 april 2017 20:57
                  +5
                  tir

                  Iki mamang. Delengen arak-arakane, nganggo apa? Sampah Soviet, mbok menawa ora sumbu karo pitchforks.
                  Aku tingkat latihan taktik lan operasional kira-kira tingkat guwa padha. Senajan mung iki saka dunyo saka asumsi.


                  Aku elinga saka Sejarah Perang Dunia II, senjata sing apik ora nylametake Prancis lan negara maju liyane saka kekalahan Wehrmacht ...

                  Lan yen Uni Soviet ora ngluncurake Operasi Bagration luwih dhisik kanthi panjaluk saka "sekutu", banjur pasukan Inggris lan Amerika ing cedhak Ardennes bakal mbaleni nasibe Front Southwestern ing periode awal Perang Dunia II . ...

                  Miturut cara, padha ora mikir apa sosialisme populer ing saindhenging abad kaping 20, mbokmenawa amarga USSR, wis njupuk beban utama ing perang nglawan penjajah Nazi, ngalahake tentara paling kuat lan Komplek industri militèr ing. planet, lan banjur mulihake negara saka reruntuhan ...
                  1. tir
                    tir 19 april 2017 22:02
                    +1
                    Kutipan saka pejuang
                    senjata sing apik ora nylametake Prancis lan negara maju liyane saka kekalahan Wehrmacht ...

                    Sampeyan ora ngerti, iku ora bab kualitas, iku bab generasi senjata. Iku kaya conquistodors ing Amerika nglawan India.
                    Kutipan saka pejuang
                    yen Uni Soviet ora ngluncurake Operasi Bagration luwih dhisik kanthi panjaluk "sekutu", mula pasukan Inggris lan Amerika ing cedhak Ardennes bakal mbaleni nasibe Front Barat Daya ing periode awal Perang Dunia II .. ..

                    Napa nulis passion? Apa sing diarani Front Southwestern? Ya, Sekutu uga bakal kelangan sawetara ewu prajurite. Mung lan kabeh.
                    Senajan kanggo wong-wong mau saperangan ewu iki bakal dadi bilai nyata. Padha ngetung saben prajurit. Nanging nyatane yen USSR ngluncurake operasi sing ora disiapake kanthi lengkap lan mulane nandhang kerugian tambahan, sing padha ora menehi perhatian.
                    Kutipan saka pejuang
                    Miturut cara, dheweke ora mikir babagan kenapa sosialisme populer ing abad kaping 20

                    Dheweke ora bisa dadi populer ing abad kaping 20, amarga. wiwit ing USSR mung ing Desember 1927. Nanging ing wiwitan, mung ing panggonan. Lan bener-bener diumumake dibangun ing Desember 1936. Nanging, ing Desember 1991. dheweke tilar donya. Gunggunge 55 taun, yen diitung banget "sosialisme". Lan 9 taun liyane "sosialisme" parsial ing USSR.
                    Ing wektu sing padha, sapa sing ngandhani yen "sosialisme" biyen populer ing donya?
                    Kutipan saka pejuang
                    mbokmenawa amarga USSR, Duwe dijupuk beban utama ing perang nglawan penjajah Nazi

                    Mung ing Runet sing "argumentasi" kuwi ana. Saben uwong ing donya ora menehi peduli bab iku, everyone katon ing bagean ing woh-wohan saka kamenangan . Lan potongan paling lemu ing kene menyang Anglo-Saxon. Dadi padha menang. Sejatine, mesthi.
                    Iku gampang.
                    Kutipan saka pejuang
                    ngalahaké tentara paling kuat lan Komplek militèr-industri ing planet

                    Apa ora ngganggu sampeyan yen Anglo-Saxon duwe kompleks industri militer paling kuat ing planet iki? Lan kompleks militèr-industri iki makarya kanggo "koalisi anti-Hitler". Lan tentara koalisi iki total paling akeh lan paling kuat ing planet.
                    Kelalen babagan China lan Chiang Kai-shek? Nanging, ing Asia, piyambakipun main peran saka USSR ing Eropah. Sing. "nyuwil-nyuwil mburi", "digawa losses utama", etc.
                    Kutipan saka pejuang
                    lan banjur mulihake negara saka reruntuhan ...

                    Inggih, inggih. Kaping pisanan, kanthi tumindak lan ora tumindak, dheweke ngowahi negara dadi reruntuhan. Lan banjur dibalèkaké. Bolshevik banget - nganti dhasar, banjur ...
                    1. pejuang
                      pejuang 19 april 2017 22:38
                      0
                      tir

                      Sebagean setuju, nanging ora ana sing anyar ditemokake ...

                      Sampeyan ora ngerti, iku ora bab kualitas, iku bab generasi senjata. Iku kaya conquistodors ing Amerika nglawan India.

                      kok tentara Prancis diturunake kaya ngono, kabeh dibandhingake, "Perancis Gratis" sukses perang ing Aljazair .... ing kontrol De Gaulle sing isih enom, aku isih mikir kabeh gumantung saka pimpinan pasukan lan pembangunan. saka teori perang, mesthine Jerman duwe kaluwihan ing babagan iki. ...

                      Senajan kanggo wong-wong mau saperangan ewu iki bakal dadi bilai nyata. Padha ngetung saben prajurit.

                      Lan operasi "Taman" - kabeh banget "dipikir metu" ....
                      Apa sampeyan ngerti yen wiwitane kebangkrutan Sekutu mesthine ditindakake ing wilayah Antwerp, lan ora ing Prancis Lor ("Strategi Tindakan Ora Langsung" Pimpinan Garth) ...., nanging kanca-kanca senior mikir babagan post- divisi perang Eropa ....
                      Anglo-Saxon uga duwe cukup "jambs" ..., operasi ing Afrika Lor lan Italia "Obor", Husky "....

                      Lan potongan paling lemu ing kene menyang Anglo-Saxon. Dadi padha menang.


                      Bisa didebat, kajaba ing babagan ekonomi, nanging Eropa Timur wis suwe dadi "penyangga keamanan" antarane USSR lan NATO, saiki kita ndeleng sing padha karo LDNR, Ossetia Kidul, Abkhazia, PMR ...

                      Apa ora ngganggu sampeyan yen Anglo-Saxon duwe kompleks industri militer paling kuat ing planet iki?

                      Luwih kaget, statement sampeyan babagan iki, Amerika Serikat nemoni perang donya kanthi 300 tank ringan ....

                      Inggih, inggih. Kaping pisanan, kanthi tumindak lan ora tumindak, dheweke ngowahi negara dadi reruntuhan. Lan banjur dibalèkaké. Bolshevik banget - nganti dhasar, banjur ...

                      Ya, wong Jerman dhewe sing kudu disalahake, yen maca majalah lan buku, sampeyan bakal ngerti manawa miturut rencana asli (sadurunge Barborossa), arah serangan utama yaiku Ukraina kanthi akses menyang wilayah industri Volga-Caucasus-Ural. , ing pungkasan, sawise Gagal cedhak Moscow, Hitler wiwit ngganti plans awal sing secara harfiah "ing dhengkul", kang ngganti kabeh pimpinan saka Grup Tentara, amarga padha nyiapake pasukan kanggo implementasine saka "Rencana Barbarossa. "- akses menyang garis Arkhangelsk-Astrakhan (sawise, Turki lan Jepang kudu mlebu perang) ...
                      1. tir
                        tir 20 april 2017 01:02
                        0
                        Kutipan saka pejuang
                        "Free France" sukses perang ing Aljazair .... ing kontrol De Gaulle enom

                        Njupuk kapentingan ing jumlah pasukan saka de Gaulle. Kucing nangis.
                        Kutipan saka pejuang
                        Anglo-Saxon uga duwe cukup "jambs" ...

                        Bisa uga. Nanging nglawan kerugian 19 yuta personel militer Soviet, "jambs" saka negara liya mung masalah cilik.
                        Kutipan saka pejuang
                        nanging Eropah Wétan kanggo dangu dadi "penyangga keamanan" antarane USSR lan NATO

                        Aja nglamun. "Penyangga" iki ora dadi alangan kanggo senjata modern. Mung yen USSR nglipur dhewe kanthi mikir yen dheweke wis entuk satelit. Nyatane, padha mung freeloaders. Saiki dheweke wis sukses nyusup menyang awak Eropa. Ing istilah militèr, banjur, apa saiki, padha ora kapentingan kanggo sapa. Kajaba kanggo Jerman saka mantan GDR.
                        Kutipan saka pejuang
                        Pernyataan sampeyan babagan iki, Amerika Serikat nemoni perang donya kanthi 300 tank ringan ....

                        Yagene padha duwe tank? Nglawan wong Meksiko?
                        Miturut cara, tank medium WW2 pisanan diprodhuksi ing Amerika Serikat ing Februari 1942. Lan tank medium Jerman pisanan, ing Maret 1942. Isih mengko. Nanging, ing USSR tank medium pisanan diprodhuksi mung ing Maret 1944. Nanging, kabeh iku alam. Iku cukup kanggo mbandhingaké uga losses saka pihak.
                        Kutipan saka pejuang
                        Yen maca majalah lan buku, sampeyan bakal nemokake manawa miturut rencana asli (sadurunge Barborossa), arah serangan utama yaiku Ukraina kanthi akses menyang wilayah industri Volga-Caucasus-Ural.

                        Sadurunge Barbarossa, ora ana rencana kanggo nyerang USSR. pokoke. USSR ora kasengsem ing Jerman.
                        Iki carane ahli strategi Soviet "meramal" serangan Jerman. Mulane, padha njaga korps mekanik utama ing Ukraina.
                        Kutipan saka pejuang
                        ing pungkasan, sawise kegagalan cedhak Moskow, Hitler wiwit ngganti rencana asline kanthi harfiah "ing dhengkul"

                        Wehrmacht wiwit ngganti rencana ing dhengkul wiwit 11.07.1941/XNUMX/XNUMX. Nalika iku rencana Barbarossa dibatalake lan Jerman wiwit ngrayakake kamenangan.
                        Kutipan saka pejuang
                        amarga padha nyiapake pasukan kanggo implementasine saka "Rencana Barbarossa" - akses menyang baris Arkhangelsk-Astrakhan (sawise iku, Turki lan Jepang kudu mlebu perang).

                        Kanggo implementasine saka rencana Barbarossa sawise Gagal near Moscow? Iki kedaden ing November 1941. Lan rencana Barbarossa dibatalake ing Juli 1941.
                        Jepang duwe akeh sing kudu ditindakake. Mulane, USSR ora kapentingan dheweke ing kabeh.
                        Turki bisa dicurigai apa wae. Nanging mung ora ing idiocy. Mulane, dheweke ora bakal nyerang USSR.
                        Sampeyan mung kudu ngerti kanthi jelas - negara-negara Axis ora duwe kesempatan sukses ing konfrontasi global karo Anglo-Saxon. Kajaba mbok menawa MIRACLE. Lan kabeh wong ngerti iki kanthi apik. Kalebu lan wong Turki. Lan Jepang mangertos, nanging padha ora duwe pilihan - padha mung sengaja mutusaké kanggo mati ngadeg munggah.
              4. KaPToC
                KaPToC 19 april 2017 16:21
                0
                Kutipan: GDP
                nggunakake senjata nuklir taktis winates

                Kakehan.
              5. mervino2007
                mervino2007 19 april 2017 17:09
                +8
                Kutipan: GDP
                Amerika ora bisa ngalahake Korea Utara - Korea Utara banjur perang ing kasunyatan ing aliansi karo China lan USSR.

                Ing Perang Korea, 1950 - 1953, ora ana sing menang. Ora ana prajanjèn perdamaian antara Lor lan Kidul nganti saiki. mayuta-yuta wong mati. Kerusakan gedhe saka pamboman sing ditargetake ing fasilitas irigasi ing Lor, banjur nggambarake paceklik. Dadi wong-wong ing DPRK duwe memori kaya perang kasebut. Lan, senadyan negativity kuwi, dina iki wis siyap kanggo defend piyambak maneh, kanggo pungkasan. Wis pirang-pirang dekade kepungkur, rasa lara kelangan wis ilang, kusam. Kamulyan padhang para pejuang sing ngurbanake nyawane ing perang kasebut tetep. Ana sing padha karo nasib USSR, lan saiki, apa ora? Dasar ideologis, moral padha: sabab kita adil, kita bakal menang.
              6. Doliva63
                Doliva63 19 april 2017 19:29
                +9
                "Amarga Amerika ora bisa ngalahake Korea Lor - Korea Lor banjur perang nyatane ing aliansi karo China lan USSR. Secara teknologi, tentara Korea Utara ora kalah karo Amerika. Pilot kita, penembak anti-pesawat lan instruktur sing ngalami neraka Perang Donya II kanthi pengalaman gedhe sing dilayani ing kana"
                USSR lan RRC ngadeg konco DPRK, lan konco southerners, saliyane kanggo negara, bab 18 negara, kalebu Britain, Prancis, Kanada, etc. Lan teknologi, sayangé, wong lor padha rodok olo ing kabeh kajaba Angkatan Udara - amarga partisipasi saka USSR.
              7. Max Golovanovo
                Max Golovanovo 21 april 2017 16:41
                0
                Nanging apa, ing Republik Korea, kabeh wong bakal seneng banget yen wong Korea ngluwihi paralel 38th disiram nganggo senjata nuklir taktis sing winates, utawa mung sawetara?
              8. Grigory_78
                Grigory_78 24 april 2017 15:31
                0
                ora. AS ora peduli karo Korea Selatan. Kaya vasal liyane. Sing paling awon yaiku wong Korea Lor bisa uga duwe rudal kanthi hulu ledak nuklir sing bakal tekan Amerika Serikat, sanajan pertahanan rudal sing dibanggakake. Iki medeni. Pira jenderal celeng sing bakal mabur metu karo singsot saka kandhang anget sing diarani Pentagon - pancen medeni. Ya, Trump uga bakal seneng-seneng ...
          3. wvg
            wvg 19 april 2017 12:17
            +8
            FA sing Hamas tau numpes dening IDF? "Ogrebon" persis impudence Yahudi - kanggo nelpon kabeh tumindak menang.
          4. Max Golovanovo
            Max Golovanovo 21 april 2017 16:38
            0
            Aku pengin krungu apa karo direktur lawas saka kantor Samsung anyar?
        2. Siberian
          Siberian 19 april 2017 13:53
          +3
          Kutipan saka basa Inggris
          Apa sampeyan mikir yen boneka bayi tempur bakal menang?

          ngendi dheweke "menang" .... "ora menang" .... dheweke ngandhani yen bakal ana getih sing akeh, lan dudu Amerika.
        3. lintang wmf
          lintang wmf 19 april 2017 14:36
          +4
          Bisa uga ora menang, nanging wong kidul bakal nyelehake, lan yen pancen ana senjata nuklir, Kaukasus Kidul bakal dadi juru tulis khusus, utamane Seoul, lan ing kana Jepang isih bakal tiba.
        4. Max Golovanovo
          Max Golovanovo 21 april 2017 15:37
          +1
          Tomhawks ora cukup kanggo kabeh wong.
        5. Grigory_78
          Grigory_78 27 april 2017 00:58
          0
          Menang - ora, mesthi ora. Nanging ora bakal gampang ngalahake dheweke.
      2. Maskom
        Maskom 19 april 2017 06:53
        + 24
        "Aja guyon babagan perang. Ana wong lanang liyane ing kene. Iki dudu Jerman, iki dudu Afghanistan. George, prajuritmu bakal ambruk ing kene. 250 prajurit Irak elit! Dheweke bakal ngrusak kabeh. Dheweke bakal ngliwati. kabeh ara-ara samun kanggo siji jam! Padha bakal njeblug kabeh pangrusak sampeyan, kabeh wartawan lan diplomat." Saka pidato Zhirinovsky marang Presiden Bush. Aku rumangsa padha karo peringatan babagan kekuwatan tentara Korea Lor.
        1. cat cariper
          cat cariper 19 april 2017 07:10
          + 30
          ana siji nuansa cilik kene ... iku kaping pirang-pirang luwih angel kanggo tuku jenderal Korea Utara saka Irak. lan padha ora bakal nyerah unit sing kaya ing Irak. Tentara Saddam ora nglawan. lan iki bakal. lan alesan punika prasaja minangka jeruk.
          1. Alexander Romanov
            Alexander Romanov 19 april 2017 07:20
            +8
            Kutipan saka: cariperpaint
            tuku jenderal Korea Utara kaping pirang-pirang luwih angel tinimbang wong Irak.

            Bubar, sawetara wong Korea mlayu karo kasir nglirik
            Kutipan saka: cariperpaint
            lan nyerahake unite kaya ing Irak ora bakal

            Uh-huh, uh-huh
            Kutipan saka: cariperpaint
            yaiku, wadyabala Saddam ora perang. lan iki bakal.

            Kim bakal duwe kapercayan sampeyan
            1. cat cariper
              cat cariper 19 april 2017 07:27
              +8
              kepiye babagan kapercayanku? kanggo tuku mau sampeyan kudu njaluk menyang wong-wong mau) opsi?))
              1. Alexander Romanov
                Alexander Romanov 19 april 2017 07:48
                +2
                Kutipan saka: cariperpaint
                kanggo tuku mau sampeyan kudu njaluk menyang wong-wong mau) opsi?))

                Bubar piyambak
                1. cat cariper
                  cat cariper 19 april 2017 07:49
                  +1
                  ngendi?))) menyang China?)))
                  1. Alexander Romanov
                    Alexander Romanov 19 april 2017 07:51
                    +3
                    Kutipan saka: cariperpaint
                    ngendi?))) menyang China?)))

                    Sampeyan bisa menyang China, sampeyan bisa menyang Rusia, utawa sampeyan bisa menyang Korea Selatan.
                    1. cat cariper
                      cat cariper 19 april 2017 07:55
                      +1
                      ya))) ngarep-arep asil kasebut, kabeh perang ing jagad iki kedadeyan)
                    2. pejuang
                      pejuang 19 april 2017 21:00
                      0
                      Kutipan: Alexander Romanov
                      Kutipan saka: cariperpaint
                      ngendi?))) menyang China?)))

                      Sampeyan bisa menyang China, sampeyan bisa menyang Rusia, utawa sampeyan bisa menyang Korea Kidul.


                      Kepiye sampeyan mbayangno, apa jenderal Korea Utara mlaku liwat ladang ranjau lan garis wilayah benteng ing tapel wates karo ROK?
                2. lan j61
                  lan j61 19 april 2017 09:19
                  + 16
                  Kutipan: Alexander Romanov
                  Kutipan saka: cariperpaint
                  kanggo tuku mau sampeyan kudu njaluk menyang wong-wong mau) opsi?))

                  Bubar piyambak

                  Ing sawijining wektu, dheweke wis mlayu ... Banjur mlayu maneh. Kaping pirang-pirang Seoul lan Pyongyang ganti tangan nganti garis kontak stabil ing paralel kaping 38? Lan aja lali yuta sukarelawan Cina saka crita kasebut. Apa sampeyan mikir bakal kurang saiki? Lan babagan rudal balistik anti-kapal jarak menengah China saka sejarah saiki - iki minangka senjata hipersonik nyata sing bisa netralake kauntungan saka Amerika Serikat ing segara! Utawa apa sampeyan mikir yen China bakal kanthi tenang ndeleng penguatan Korea Selatan lan pendekatan pasukan Amerika menyang watese?
                  Ayo padha elinga sapa sing kudu disalahake amarga ngganggu perjanjian babagan potensi nuklir DPRK! Lan iki dudu Kim, nanging Bush Jr.!
                  Ing Oktober 1994, sawise konsultasi dawa, DPRK nandatangani "Perjanjian Rangka Kerja" karo Amerika Serikat, ing ngendi Korea Utara nganggep kewajiban tartamtu, contone:
                  mandhek pambangunan lan panggunaan reaktor lan fasilitas pengayaan uranium;
                  penolakan kanggo ngekstrak plutonium saka rakitan bahan bakar reaktor;
                  penarikan bahan bakar nuklir ing njaba negara;
                  njupuk langkah-langkah kanggo mbongkar kabeh obyek sing tujuane kanthi cara siji utawa liyane ngomong babagan proliferasi senjata nuklir.
                  Sabanjure, panguwasa AS wis setya:
                  nindakake pangiriman lenga bahan bakar;
                  kanggo ngganti shutdown reaktor Yongbyon 5 MW, mbangun loro reaktor banyu cahya sing luwih modern kanthi kapasitas 1000 MW saben, sing ora bisa digunakake kanggo ngasilake plutonium kelas senjata.
                  Kekuwasaan Presiden AS kaping 43, Bush (junior) ndadékaké hubungan antara loro negara saya tambah parah. Reaktor banyu entheng ora tau dibangun, sing ora nyegah Amerika Serikat nggawe tuntutan liyane ing DPRK. Bush nglebokake Korea Lor ing "negara-negara nakal", lan ing Oktober 2002, Wakil Menteri Luar Negeri AS James Kelly ngumumake yen DPRK ngayakake uranium. Sawise sawetara wektu, Amerika Serikat nundha pasokan bahan bakar kanggo pembangkit listrik Korea Utara, lan tanggal 12 Desember, Korea Utara resmi ngumumake maneh program nuklir lan ngusir inspektur IAEA. Ing pungkasan taun 2002, DPRK, miturut CIA, wis nglumpukake saka 7 nganti 24 kg plutonium kelas senjata. Tanggal 10 Januari 2003, Korea Utara resmi mundur saka NPT.

                  Ayo Amerika nangani presiden sing ora nyukupi sadurunge njaluk panjaluk marang wong liya!
              2. Nikolai K
                Nikolai K 19 april 2017 13:29
                +2
                Kutipan saka: cariperpaint
                kanggo tuku mau sampeyan kudu njaluk menyang wong-wong mau) opsi?))

                Cukup kanggo nyelehake roti lan nelpon tsip-tsip. eseman
                Korea Lor ora bakal tahan perang luwih saka nem sasi, dheweke bakal mati keluwen
                1. saigon
                  saigon 19 april 2017 17:11
                  +4
                  Korea Utara tansah keluwen. Lan satus ewu taun kepungkur padha ora lemu, maca sajarah Korea.
                  1. tir
                    tir 19 april 2017 17:52
                    +1
                    Quote: saigon
                    Lan satus ewu taun kepungkur padha ora lemu, maca sajarah Korea.

                    Nanging saiki lagi lemu. Nanging padha bisa uga sanadyan. Ing Yuzhn. Korea.
                    Kabeh ing. Korea kerja ora kurang. Nanging padha ora lemu babar pisan. Kenging punapa badhe kados makaten?
                    Ora, mesthi ing "sosialisme" ing Lor. Korea ora bisa dipikirake.
                    1. kembang srengenge
                      kembang srengenge 20 april 2017 11:30
                      +2
                      Gosip babagan urip keluwen ing Korea Lor dibesar-besarkan, lan sumber utama yaiku Korea Selatan.
                2. Max Golovanovo
                  Max Golovanovo 21 april 2017 15:38
                  0
                  Nikolai K piyambak panginten, utawa sing mbantu?
        2. Okolotochny
          Okolotochny 19 april 2017 08:09
          +6
          Sampeyan menehi kesaksian sing luwih apik kanggo para profesional, dudu politisi.
        3. Olgovich
          Olgovich 19 april 2017 08:23
          +9
          Kutipan saka Mascom
          "Aja guyon babagan perang. Ana wong lanang liyane ing kene. Iki dudu Jerman, iki dudu Afghanistan. George, prajuritmu bakal ambruk ing kene. 250 prajurit Irak elit! Dheweke bakal ngrusak kabeh. Dheweke bakal ngliwati. kabeh ara-ara samun kanggo siji jam! Padha bakal njeblug kabeh pangrusak sampeyan, kabeh wartawan lan diplomat." Saka pidato Zhirinovsky marang Presiden Bush. Aku rumangsa padha karo peringatan babagan kekuwatan tentara Korea Lor.


          Lan ing ngendi Amerika karo Irak saiki? AT perangan awak apa, a?
          Saka Somalia?
          Karo Afghanistan?
          Karo Libya?
          ING padha.

          Lan ora ana sing mbatalake senjata nuklir.
          1. BlackMokona
            BlackMokona 19 april 2017 08:55
            +6
            Ing Irak, Afghanistan lan Libya, pamaréntahan wayang ora ditemokake ing Somalia.
        4. DimerVladimer
          DimerVladimer 19 april 2017 09:49
          +3
          Kutipan saka Mascom
          "Aja guyon babagan perang. Ana wong lanang liyane ing kene. Iki dudu Jerman, iki dudu Afghanistan. George, prajuritmu bakal ambruk ing kene. 250 prajurit Irak elit! Dheweke bakal ngrusak kabeh. Dheweke bakal ngliwati. kabeh ara-ara samun kanggo siji jam! Padha bakal njeblug kabeh pangrusak sampeyan, kabeh wartawan lan diplomat." Saka pidato Zhirinovsky marang Presiden Bush. Aku rumangsa padha karo peringatan babagan kekuwatan tentara Korea Lor.


          Aku ngomong karo "prajurit" iki ing taun 1994 - wong lanang sing ringkih, ora ana motivasi kanggo perang - wong biasa.
          Siji meh ora bisa slamet - nalika wong Irak sing wani mlayu saka Kuwait ing "dalan pati" Hellfire nabrak truk - kabeh wong kasebar ing bagian mburi, lan dheweke - sopir "bejo" - duwe kejut cangkang sing abot. Dadi dheweke langsung sawise perawatan ninggalake Turki.
          Aku krungu akeh langsung saka peserta nyata ing perang kasebut.
          Tentara Saddam wis dadi kanthong.
        5. wvg
          wvg 19 april 2017 12:24
          +5
          Hussein ora pengin katon kaya agresor. Nanging iki ora ngancam Eun - dheweke ora peduli banget babagan pendapat "umum". Pancen, kanthi tingkat isolasi kaya ngono, mung ora bisa nindakake apa-apa karo dheweke. Lan aja lali, China ana ing mburi Eun!
          1. BlackMokona
            BlackMokona 19 april 2017 13:59
            +3
            Hussein minangka agresor langsung, pisanan nyerang Iran, banjur nyerang Kuwait, banjur miwiti insiden perbatasan ing tapel wates karo Arab.
            1. pejuang
              pejuang 19 april 2017 23:19
              0
              Kutipan saka BlackMokona
              Hussein minangka agresor langsung, pisanan nyerang Iran, banjur nyerang Kuwait, banjur miwiti insiden perbatasan ing tapel wates karo Arab.


              Minangka adoh aku elinga saka "periodiks", Irak ing Iran-Irak didhukung, kalebu. Amerika Serikat (bakal aneh yen ora, sawise dijupuk saka Kedutaan Besar Amerika ing Tehran lan tiba saka rezim Shah) lan, miturut definisi, ora bisa dadi aggressor ...

              Kuwait tau dadi provinsi Irak kaping 19....
              banjur wiwit kedadeyan tapel wates ing tapel wates karo Arab.

              sawise SA nyedhiyakake wilayahe ing sangisore pasukan Koalisi Internasional (sing kalebu unit militèr FRY lan SAR - sing dihukum dening Gusti Allah sawise 9 lan 20 taun, mungguh)
              1. BlackMokona
                BlackMokona 20 april 2017 13:02
                0
                Sawijining negara dadi aggressor amarga kasunyatane nyerang negara liya, lan ora amarga ndhukung utawa ora ndhukung Amerika Serikat.
                Lan Rusia tau dadi Ulus Mongolia, sampeyan menehi bali menyang Tanah leluhur! wassat
                1. pejuang
                  pejuang 20 april 2017 13:45
                  +2
                  BlackMokona Dina iki, 13:02 ↑ Anyar
                  Sawijining negara dadi aggressor amarga kasunyatane nyerang negara liya, lan ora amarga ndhukung utawa ora ndhukung Amerika Serikat.

                  Diputusake dadi pinter? Amerika lan PBB pro-Amerika tansah nyebut agresor mung sing ora didhukung dening Amerika Serikat ....
                  Yen Kaukasus Kidul saiki nyerang DPRK, mula iki bakal dadi pertahanan diri ing kerangka Artikel 51 Piagam PBB, lan yen kosok balene, banjur tumindak agresif saka DPRK ...

                  Babagan operasi Angkatan Bersenjata AS ing Grenada lan Panama, aku ora bakal ngomong apa-apa, "ora" ana agresi ing kana ....
                  Ngomong-ngomong, deleng taun apa Kapuloan Hawaii dadi salah sawijining negara AS lan nalika mandheg dadi wilayah gumantung ...
                  1. BlackMokona
                    BlackMokona 20 april 2017 13:53
                    0
                    Saben uwong nindakake iki, dheweke mung nyebut agresor ing sisih ngelawan, sampeyan ngrungokake Hitler, kabeh wong nyerang dheweke, lan dheweke mung siji sing tentrem.

                    Ora, ora bakal, lan Kaukasus Kidul lan DPRK perang, lan gencatan senjata wis suwe dibubarake dening Kim Jong In. Mula, serangan saka pihak apa wae ora bakal duwe akibat hukum. Kajaba iku, DPRK pancen lagi perang karo PBB. Mula, serangan saka negara PBB ing DPRK ora ana akibat hukum.
                    Babagan operasi Angkatan Bersenjata AS ing Grenada lan Panama, aku ora bakal ngomong apa-apa, "ora" ana agresi ing kana ....

                    Was
                    Ngomong-ngomong, deleng taun apa Kapuloan Hawaii dadi salah sawijining negara AS lan nalika mandheg dadi wilayah gumantung ...

                    Dadi apa? Apa hubungane karo topik iki?
                    1. pejuang
                      pejuang 20 april 2017 17:30
                      0
                      BlackMokona

                      Sing. Serangan dening Kaukasus Kidul utawa Amerika Serikat tanpa mandat PBB marang "anak yatim piatu" saka DPRK ora bakal diarani agresi? Waca Artikel 51 Piagam PBB, ujar apa tumindak sing kudu ditindakake negara sing wis njupuk langkah kanggo mbela diri ...
                      1. BlackMokona
                        BlackMokona 20 april 2017 17:33
                        0
                        Antarane DPRK lan jagad liyane, wis ana perang resmi. Miturut resolusi Dewan Keamanan PBB diadopsi kanthi bulat dening Dewan Keamanan PBB. Lan gencatan senjata dirusak dening DPRK.
                2. Max Golovanovo
                  Max Golovanovo 21 april 2017 15:40
                  0
                  Ya, iku Mongolia?
                  Lan Rusia?
      3. Komentar wis dibusak.
      4. KaPToC
        KaPToC 19 april 2017 16:20
        +1
        Kutipan saka: krokodil25
        Apa sampeyan mikir yen sumbu Z sampeyan nggawe cuaca

        Ora sumbu bakal nggawe cuaca, Amerika bakal ngebom mburi tentara Korea lan kabeh ewu tank, artileri lan mayuta-yuta prajurit bakal ditinggal tanpa bahan bakar, cangkang, panganan.
        1. domokl
          19 april 2017 17:33
          +4
          Kutipan saka: KaPToC
          kabeh ewu tank, artileri lan mayuta-yuta prajurit bakal ditinggal tanpa bahan bakar, cangkang, panganan.

          Saora-orane kanggo ngguyu, delengen kepriye susunane Tentara DPRK. Ora ana mburi ing nopimania klasik. Lan mung kutha lan kutha sing bakal dibom ... Sisane didhelikake ing wilayah benteng lan watu
          1. KaPToC
            KaPToC 19 april 2017 21:33
            +1
            Kutipan saka domokl
            Paling ora kanggo ngguyu, ndeleng carane Tentara DPRK diatur. Ora ana mburi ing nopimania klasik.

            Mboten wonten pungkur anggere tentrem, sanalika wadyabala wiwit obah, pungkur katon, ing mburi iku sisih ngarep.
      5. Sevastiec
        Sevastiec 20 april 2017 18:30
        0
        Dheweke ora bakal entuk apa-apa. Wong-wong, padha ngerti, apa sampeyan pancene ora makili kekuwatan militer Amerika Serikat? Dheweke wis nyiapake konsep "pemogokan global kanthi cepet" nganti pirang-pirang dekade, saiki mung pengin nyoba. Korea Utara ora bakal duwe wektu kanggo kedhip. Yen dheweke duwe paling sethithik sawetara atus warheads, aku bakal mikir, nanging supaya ... Kabeh bunkers lan obyek "rahasia", paling kamungkinan, wis dawa dibukak. Kapabilitas teknis Amerika Serikat, ing intelijen strategis, pancen ora angel kanggo dheweke. Numpes kabeh obyek kasebut kanthi bantuan bom anti-bunker uga. Serangan kasebut bakal ditindakake ing kabeh tingkat, Amerika bakal ngremuk kabeh komunikasi karo perang elektronik, lan serangan karo sawetara ewu CR. Banjur, ing wayah awan, dheweke bakal ngrusak fokus, penerbangan taktis lan strategis sing isih ana. Tentara Korea Lor, ing sawijining dina, bakal ditinggal tanpa komunikasi, tanpa komando, tanpa dhukungan udara lan pengintaian lan bakal dirusak kabeh.
        1. Max Golovanovo
          Max Golovanovo 21 april 2017 15:42
          0
          Kene, nanging ngendi kanggo njaluk ekstra sawetara ewu rudal jelajah?
          Padha ditrapake kanggo bom anti-bunker.
          1. Sevastiec
            Sevastiec 23 april 2017 07:26
            +1
            Kutipan: Max Golovanovo
            Kene, nanging ngendi kanggo njaluk ekstra sawetara ewu rudal jelajah?

            Miturut prakiraan, ing kesiapan pancet (diisi ing peluncur ing operator laut, utawa cepet diisi ing pesawat), kira-kira 10 ewu unit. Mesthi wae, dheweke kudu nggawa setengah saka armada sing ana, nanging kenapa ora? Umumé, padha ngandika sing padha narik 4 AUG. Nanging, saiki ora jelas, sepisan maneh dheweke wiwit ngomong babagan sing kepungkur.
        2. Аос
          Аос 21 april 2017 21:12
          +1
          Dheweke bakal miwiti perang nalika preian, nalika Eun ana ing podium, Satus rudal jelajah bakal ngowahi dheweke lan pimpinan ndhuwur DPRK dadi bledug. Demoralisasi lengkap tentara Korea. Banjur kaya sing dikandhakake. Dheweke bakal duwe wektu kanggo njupuk kapal selam DPRK. Mangkono, Amerika bakal njaluk ing untu.
    2. andrey
      andrey 19 april 2017 06:22
      +7
      Kita mutusake yen Brandenburg-800 ora duwe ahli waris
      lol .isih kaya "tetep"! sawise perang, sing slamet nyebar liwat tentara Amerika Serikat, Mesir, Prancis !!! lan liyane ... penasehat bayaran ...
    3. andrey
      andrey 19 april 2017 06:25
      + 13
      Kutipan saka basa Inggris
      Helper lan tomahawk ngidoni morale. Lan pilot ora mabur ing langit amarga sihir.

      kapak lan rudal anti-tank bisa uga wis ngidoni ... nanging nalika "pemilik" nampa tinsel, dheweke mlayu, ilang sandal ... ngguyu
      1. Inggris
        Inggris 19 april 2017 06:36
        + 11
        Mlayu saka tentara Saddam sing menang? Apa dheweke mungkasi? Nanging aku elinga carane jenderal dhuwur banget mbadek dheweke kamenangan saka koalisi ing saluran pisanan. Aku kepingin weruh yen tokoh-tokoh pikiran militer kasebut malah pensiun sawise ramalane? Lan sing kamenangan kasus kasebut rampung ing Serbia (kanggo penyesalan ing kasus iki)
        1. andrey
          andrey 19 april 2017 06:47
          + 12
          Kutipan saka basa Inggris
          Mlayu saka tentara Saddam sing menang?

          Kutipan saka basa Inggris
          Lan sing kamenangan kasus rampung ing Serbia

          Apa sampeyan serius? apa sampeyan kudu ngunyah kaya biasane, utawa sampeyan pura-pura? sawise Korea lan Vietnam, mung ana perang adoh ... amarga dheweke bakal mlebu kaya biasane! prajurit sialan ...
        2. lan j61
          lan j61 19 april 2017 09:26
          + 13
          Kutipan saka basa Inggris
          Mlayu saka tentara Saddam sing menang? Apa dheweke mungkasi? Nanging aku elinga carane jenderal dhuwur banget mbadek dheweke kamenangan saka koalisi ing saluran pisanan.

          Apa sampeyan kelingan perang nyata karo tentara Irak? Padha ora ana babar pisan! Jendral lan perwira Irak nganti tingkat batalyon dituku sanajan sadurunge invasi diwiwiti. Mulane Amerika ngluncurake serangan darat meh langsung, tanpa kampanye udara sing dawa.
          Lan babagan agresi ing Serbia - INI mesthi ora bisa diarani kamenangan!
        3. Svoy_tovarish
          Svoy_tovarish 19 april 2017 11:10
          + 14
          Ya, AS duwe militer paling lengkap ing donya. Ya, ing babagan jumlah lan kekuwatan senjata, anané jinis lan anané sekutu militèr, Negara-negara duwe kaunggulan lengkap tinimbang DPRK. Lan ing kene sampeyan nyebut Irak minangka conto. Lali babagan Vietnam, Somalia lan operasi liyane sing ora kasil saka tentara paling kuat ing donya. Kekalahan Angkatan Bersenjata Irak nduweni akeh nuansa, sawetara sing wis kasebut ing ndhuwur. Nanging sampeyan wis krungu bab perang ing kutha Fallujah? Militer lan milisi Irak pungkasan sing setya kumpul ing kutha iki. Sampeyan mbokmenawa durung krungu bab iku. Desperation lan kemampuan kanggo perang bisa dadi alangan serius kanggo salah siji saka tentara paling bersenjata ing donya.
          1. Ararat
            Ararat 19 april 2017 19:59
            0
            Lan apa sing kedadeyan ing kutha Fallujah? Mung data saka Rahasia Militer ora diwenehi.
        4. Max Golovanovo
          Max Golovanovo 21 april 2017 15:44
          +1
          Sampeyan nulis Saddam nganggo huruf kapital, lan yen sampeyan nulis Serbia nganggo huruf kapital. Saka ngendi asale akeh buta huruf ing GB?
      2. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 19 april 2017 07:21
        +2
        Quote: Andrey Yurievich
        lan ... nanging nalika "pemilik" nampa tinsel

        Saka sapa lan karo apa? Kim bakal ngeculake video anyar ing YouTube kanthi ngobong Washington ngguyu
    4. perm23
      perm23 19 april 2017 06:46
      +2
      Yen mangkono. banjur ora ana perang babar pisan. Iki kedadeyan ing Yugoslavia karo Amerika Serikat. Lan ing kene kita butuh infantri lan penyitaan wilayah.
      1. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 19 april 2017 07:22
        + 10
        Kutipan saka: perm23
        Lan ing kene kita butuh infantri lan penyitaan wilayah.

        Lah kok kudu ngrebut wilayahe, bakal ngrusak program nuklir DPRK dadi awu lan ya ngono wae, mbok menawa elit partai kabeh padha bang.
        1. domokl
          19 april 2017 08:03
          + 14
          Kutipan: Alexander Romanov
          bakal mbubrah program nuklir DPRK dadi awu lan ya ngono wae, mbok menawa kabeh elit partai bakal nabrak.

          lol San, uncalan cithakan ... Cetha yen saiki sampeyan ngomong kaya wong modern lan normal. Yen sampeyan pengin nelukake AS, numpes Washington, yen sampeyan pengin Rusia, Kremlin minangka target ... Nanging logika iki ora bisa digunakake karo wong Korea.
          Kaya biyen karo Soviet .. Ing taun 1941-45 ... "Kanggo Tanah Air! Kanggo Stalin!" dudu fiksi ... Perang karo DPRK mung bakal rampung nalika Seoul, bagean Jepang dirusak lan ... padha njeblug hulu ledak nuklir dhewe (miturut macem-macem perkiraan saka 10 nganti 25) ing wilayahe ... Kanggo mati kaya karo musik. Lan padha njeblug ...
          1. Alexander Romanov
            Alexander Romanov 19 april 2017 09:37
            +1
            Kutipan saka domokl
            .. Mung logika iki ora bisa karo Korea.

            Hi Sanya! Aku bakal pitutur marang kowe, aku wis weruh akeh wong Korea Utara ing kene, cukup sawetara sing teka kerja ing kene kanggo entuk rampokan kanggo negara. Nanging, aku ora bakal nglilani sapa wae kerja ing kene, nanging aku bisa njamin yen dheweke duwe kesempatan kerja bareng kulawarga lan Rusia, dheweke ora bakal bali maneh.
            Kutipan saka domokl
            Kaya biyen karo Soviet .. Ing taun 1941-45 ... "Kanggo Tanah Air! Kanggo Stalin!" dudu fiksi.

            Aja mbandhingake wong Rusia lan Korea. Contone, ana akeh wong Korea Russified ing kene, ana sing dadi pengusaha, sing kapindho yaiku kejahatan murni. Lan ngelingi prajurit 53 taun, sampeyan bisa percaya yen dheweke bakal dadi bubuk lan pangerten sing bisa nggunakake senjata nuklir (loro wong kidul lan Jepang lan Amerika Serikat ngerti iki) Dheweke bakal nindakake kabeh kanggo nyegah iki. Ing cendhak, Seoul bakal sebagian Pyongyang, nanging tentara DPRK ora bakal.
            Ya, lan video tangisan lan katresnan Kim minangka film kanggo masarakat lokal.
    5. NikolaiN
      NikolaiN 19 april 2017 06:51
      + 13
      Lan para pejuang lungguh ing endi wae ing bunker lemah - ngidoni tomahawks ... Sampeyan bisa ngebom paling ora nganti sampeyan dadi biru ing pasuryan, sampeyan ora bakal ngenteni nyerah. Lan ing lemah iku luwih larang kanggo perang karo wong-wong mau.
      1. Inggris
        Inggris 19 april 2017 07:11
        +9
        Inggih, ngunci wong-wong mau ing bunker. Dadi apa? Iki kamenangan? Artileri meriam sing bakal disapu Seoul bakal kesapu luwih dhisik. Para tahanan bakal diwenehi beras. Akeh daging uga. Lan iku. Eun ing kabel (go golek tali kanggo carcass kuwi) lan reunite karo kidul - sampeyan kudu bisa jumlah sing padha, nanging urip luwih apik. Lan ya, apa dheweke ora sinau carane nyuda bunker?
        1. domokl
          19 april 2017 08:06
          + 13
          Kutipan saka basa Inggris
          Artileri meriam sing bakal disapu Seoul bakal kesapu luwih dhisik.

          lol Kita isih ngujo beteng-beteng Jepang ing Kapuloan Kuril ... Kita ora wani nindakake apa-apa ... Yen ora pasrah bakal ana segara getih ...
          Seni Korea dikubur ing jero gunung lan dadi masalah kanggo njupuk sanajan kanthi kauntungan serius ing penerbangan lan senjata liyane.
          Lan bab peranganing lemah ... Iki dudu tapel wates karo Israel. Ing kana, sistem saluran dibangun dening negara lan kanggo tujuan tartamtu .. Ora mungkin dikunci ing kono ...
          1. Inggris
            Inggris 19 april 2017 08:12
            +3
            Apa dheweke njupuk saka lemah? Kanthi supremasi udara total, bakal dadi logam kethokan. Lan yen tetep ing bunker, banjur bakal pindhah menyang museum ngguyu Lan bunker saiki lagi ambruk. Kemajuan ilmiah-militer-teknis.
            1. Max Golovanovo
              Max Golovanovo 21 april 2017 15:48
              0
              Yen artileri ana ing njero lemah, banjur saka ngendi maneh bisa ditembak?
          2. lan j61
            lan j61 19 april 2017 09:31
            +2
            Kutipan saka domokl
            Seni Korea dikubur ing jero gunung lan dadi masalah kanggo njupuk sanajan kanthi kauntungan serius ing penerbangan lan senjata liyane.

            apik Kajaba iku, ora mung dikubur ing gunung, nanging kabeh sistem bunker, dugout, lan liya-liyane wis digawe. 38 podo malih dadi bètèng. Siji-sijine kamungkinan kanggo nyebabake karusakan, saliyane senjata nuklir, yaiku amunisi detonasi volumetrik sing dhuwur.
        2. NikolaiN
          NikolaiN 19 april 2017 08:16
          +6
          Ya, masalah apa, ayo padha nyapu ... Ayo ngenteni lan ndeleng kepiye kedadeyane.
          Mesthi, bisa nyuda bunker, nanging isih kudu ditliti. Lan sawise kabeh, dheweke wis nyiapake perang sajrone pirang-pirang dekade iki, sampeyan bisa mbayangno carane akeh sing digali ing kono.
          Nanging nyambungake karo sisih kidul ora duwe bathi kanggo Amerika, banjur bakal dadi negara sing rada kuat, pemain anyar ing tataran kudu dianggep. Dadi, dibagi lan nelukake ...
          1. DimerVladimer
            DimerVladimer 19 april 2017 09:32
            0
            Kutipan saka Nikolai
            Mesthi, bisa nyuda bunker, nanging isih kudu ditliti. Lan sawise kabeh, dheweke wis nyiapake perang sajrone pirang-pirang dekade iki, sampeyan bisa mbayangno carane akeh sing digali ing kono.


            Lan apa - satelit pengintaian ora ana maneh?
            Apa ana kanggo njelajah?
            1. NikolaiN
              NikolaiN 19 april 2017 09:53
              +3
              Jujur, aku dudu ahli ing bidang intelijen satelit, mula aku njaluk wangsulan marang wong sing ngerti. Apa bisa ndeteksi papan perlindungan lemah saka satelit? Ora metu / mlebu, nanging lokasi bunker dhewe?
        3. Max Golovanovo
          Max Golovanovo 21 april 2017 15:47
          +2
          Kok durung dikunci? Pilaf getun?
      2. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 19 april 2017 07:23
        +3
        Kutipan saka Nikolai
        Lan pejuang sing lungguh nang endi wae ing bunker lemah ngidoni tomahawks.

        Bakal njagong nganti suwe, ora peduli utang.
    6. Astarte
      Astarte 19 april 2017 06:53
      +5
      Kabeh bantahan babagan Helfires lan tomahawks mung goyangake hawa nganti ana jawaban babagan apa sing kudu ditindakake 10 yuta. Seoul ing zona karusakan saka artileri saka DPRK. Tokyo utawa Dresden WW2 bakal katon kaya dolanan bocah karo pertandhingan
    7. Jaket quilted Rusia
      Jaket quilted Rusia 19 april 2017 08:03
      + 10
      Njupuk kapentingan ing losses saka tentara Yugoslavia ing peralatan lan personel sak bombing lan ora mung karo sumbu .... Lan iki nglawan latar mburi supremasi udara meh lengkap koalisi.
      1. Inggris
        Inggris 19 april 2017 08:09
        +5
        Dheweke wis ilang Kosovo. Cukup?
        1. Jaket quilted Rusia
          Jaket quilted Rusia 19 april 2017 08:30
          + 14
          Cukup. Nanging ... isih njupuk kapentingan. Lan mbandhingake ukuran Yugoslavia lan kabeh jinis donya enlightened sing melu ngalahake mungsuh sing sengaja banget lan ora bisa numpes tentarane .... Lan Kosovo ilang amarga alasan liyane, lan ora minangka asil saka kekalahan militer.
          1. Inggris
            Inggris 19 april 2017 08:40
            +1
            Tujuane wis tekan. Iki kamenangan. Lan kenapa ora ana gunane kanggo numpes tentara? Sampeyan kudu luwih pragmatis. Utawa Kosovo ora direbut maneh?
            1. Jaket quilted Rusia
              Jaket quilted Rusia 19 april 2017 08:48
              + 15
              Yen tujuane kanggo numpes Yugoslavia, ya. Iku mung sekelompok siji indikator ora kekuatan, nanging kekirangan. Iki apa punk apa ing gateway, lan nalika padha rake, padha bypass wong iki mil adoh. Kaya ing film babagan tentara AS sing ora bisa dikalahake kaya "Black Hawk Down". Ing memoriku, saben presiden jagad bebas wiwit Ronald Reagan wis arep perang karo Korea Lor. Lan liwat. Lan dheweke puas karo kaya Grenada ....
        2. Max Golovanovo
          Max Golovanovo 21 april 2017 15:50
          0
          Nemtokake ing wektu sing padha, bakal ana tomahawks karo senjata nuklir utawa bahan peledak? Tanpa senjata nuklir, ora ana gunane, ora ana daya sing cukup ing wilayah kasebut.
    8. Squelcher
      Squelcher 19 april 2017 08:35
      +7
      Marang wong Vietnam, sabar
      sampeyan duweke kita.
      1. Inggris
        Inggris 19 april 2017 08:45
        +4
        Iku kanggo kula? Aku bakal ngomong yen ing Vietnam, pedofil Amerika pindhah menyang preian. Kanggo strawberry murah. Lan kanggo wong Vietnam menyang aggressors kanggo bisa (perawat kanggo wong-wong sing ngebom wong) apik luck. Lha, sapa sapa?
        1. gawe tentrem
          gawe tentrem 19 april 2017 14:48
          +2
          Siji bab yen pedofil nggawa dhuwit, liyane nalika bom.
        2. DV Koms
          DV Koms 21 april 2017 08:45
          +2
          Aku wis kaping pirang-pirang menyang Vietnam lan Thailand. Aku bakal ngandhani sampeyan. Pedofil Amerika lelungan menyang Eropa, untunge wis ana pesta pedofil, lan Gréja Katulik ora mikir, amarga dheweke seneng karo "strawberries" anak. Nanging mung ing Vietnam, pedofilia ketat banget. Ing Thailand (ing ngendi Amerika mrentah) Amerika isih bisa "main-main" karo bocah-bocah, lan ing Vietnam bakal ngilangi kabeh "pampering" lan meksa mangan.
        3. Max Golovanovo
          Max Golovanovo 21 april 2017 15:53
          +1
          Stop intimidasi karo perang pedofil, kabeh wong wis "goyang" saka tomahawks.
    9. Yeah
      Yeah 19 april 2017 09:56
      +8
      Inggih, sepisanan, senjata sing dipandu bakal cepet banget. Ora ana sing bakal peduli
      Kapindho, tomahawks kanthi kepala panuntun GSM dadi basis rudal taktis jelajah, nanging ora bisa dipercaya babagan panggunaan.
      Kaping telu, aku wedi yen api neraka wis ketinggalan jaman
      Iku isih bisa kanggo mencet wong saka drone saka mobil, nanging bakal luwih angel kanggo badai tatanan tentara.
      Pungkasan, relief ing Korea sacara signifikan nyebabake pengaruh senjata kanthi tliti dhuwur.
    10. Jerman 4223
      Jerman 4223 19 april 2017 10:23
      +6
      30 000 bèntèng udhara, padha gagal kanggo bom Jerman metu saka perang.Kanthi pitulungan nyukupi (China utawa Rusia), Amerika Serikat malah ora duwe apa-apa kanggo nyekel ana. China lan Rusia ing mburi + semangat juang lan bom nuklir, kabeh wong luwih kuwat tinimbang sapa wae.
    11. faretha
      faretha 19 april 2017 11:02
      + 18
      Bapak-bapak. sampeyan kudu sinau sejarah. Napoleon teka ing Rusia kanggo mbebasake para petani saka perbudakan, prajurite digedhekake ing pitchforks. Hitler mutusake kanggo mbebasake saka komunis - sampeyan ngerti ngendi dheweke rampung. Kanggo atusan taun, Afghanistan wis mimpin kanggo tsevelezation, nanging padha ora arep. Ora usah mikir wong saka menara lonceng kulon sing korupsi.
    12. Suhow
      Suhow 22 april 2017 17:14
      +1
      Vietnam sisih lor tetep apik ing sawijining wektu, lan moral sing dhuwur ora perlu ...
  2. Profesor
    Profesor 19 april 2017 06:36
    + 10
    Ing wayahe, Korea Lor kaya kucing pojok. Kucing sing ing kahanan kaya mengkono dadi macan. Lan luwih larang yen ora dianggep. Kanggo kabeh.

    Bab kang padha ditulis bab wadyabala Sddam lan bab Muammar. Inggih, wonten pundi? Nyuwun
    1. andrey
      andrey 19 april 2017 06:49
      + 15
      Quote: profesor
      Ing wayahe, Korea Lor kaya kucing pojok. Kucing sing ing kahanan kaya mengkono dadi macan. Lan luwih larang yen ora dianggep. Kanggo kabeh.

      Bab kang padha ditulis bab wadyabala Sddam lan bab Muammar. Inggih, wonten pundi? Nyuwun

      Oleg, mentalitas beda. ora usah dibanding-banding... wong korea eling-eling wong amerika, eling-eling mayuta-yuta sing tiwas lan diobong, dadine perang nganti mati.
      1. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 19 april 2017 07:26
        +8
        Quote: Andrey Yurievich
        Korea elinga Amerika, padha elinga mayuta-yuta matèni lan burned

        Dheweke mung ora ngelingi yen DPRK ana amarga bantuan saka USSR lan China. Ora ana sing nyebutake babagan iki ing buku pelajaran. Kamenangan dimenangake dening simbah lemu piyambak, mateni naga Amerika lan wayang Korea Selatan kanthi pedhang Juche sing bangga.
        1. domokl
          19 april 2017 08:07
          +4
          ngguyu
          Kutipan: Alexander Romanov
          Dheweke mung ora ngelingi yen DPRK ana amarga bantuan saka USSR lan China.

          Lan sing malah ngelingi iki? Apa ana negara kaya ngono?
          1. Inggris
            Inggris 19 april 2017 08:18
            +3
            Amerika lan Brits elinga. Dipriksa.
            1. Max Golovanovo
              Max Golovanovo 21 april 2017 15:54
              +1
              Apa wong Amerika ngerti ngendi Korea iku?
          2. Alexander Romanov
            Alexander Romanov 19 april 2017 09:38
            +2
            Kutipan saka domokl
            Apa ana negara kaya ngono?

            Ya, China lan Rusia
        2. andrey
          andrey 19 april 2017 18:17
          +2
          Kutipan: Alexander Romanov
          Dheweke mung ora ngelingi yen DPRK ana amarga bantuan saka USSR lan China.

          Sanya, ya, kita wis nindakake kabecikan kanggo akeh wong, saiki kita ngupayakake iki ...
      2. Profesor
        Profesor 19 april 2017 08:32
        +5
        Quote: Andrey Yurievich
        Oleg, mentalitas beda. ora usah dibanding-banding... wong korea eling-eling wong amerika, eling-eling mayuta-yuta sing tiwas lan diobong, dadine perang nganti mati.

        Wong Arab uga duwe martir lan kabeh jinis bom bunuh diri, nanging nyatane ora ana sing pengin mati kanggo dewa bumi. Kajaba iku, ana conto sing apik babagan cara urip ing irung - Korea Kidul. Ora gumun dheweke mlayu ora ngalor, nanging ngidul.

        Kutipan: Volzhanin
        Tumrape wong Arab, prajurit iku kaya peluru saka kotoran.

        ... lan mulane Rusia wis ngalahake dheweke ing taun kapindho, nanging ora bakal menang kanthi cara apa wae? Sampeyan ora perlu nambani kabeh wong nganggo sikat sing padha. Contone, Legiun Arab perang banget pantes. Para guru ketoke apik.

        Kutipan: Alexander Romanov
        Nanging ora

        Aku disentuh karo wong gemblung sing njerit "Bagus cina" и "Bagus wong korea" nalika pisanan utawa kaloro bakal nggawe soko agawe. Dheweke ora duwe otak sing cukup kanggo ngerti yen Korea nuklir ora cukup wewatesan ora ing Amerika Serikat, nanging ing Rusia.
        1. Alexander Romanov
          Alexander Romanov 19 april 2017 09:40
          +4
          Quote: profesor
          Dheweke ora duwe otak kanggo ngerti yen Korea nuklir sing ora cukup wewatesan ora karo Amerika Serikat, nanging karo Rusia.

          Aku manggon ing Timur Jauh, mula aku ngerti, nanging sing didilat Kim manggon adoh saka Korea Lor, dheweke wis biasa ndeleng prajurit ing TV nggawa bir ing tangane.
          1. andrey
            andrey 19 april 2017 18:19
            +3
            Kutipan: Alexander Romanov
            Aku manggon ing Timur Jauh, mula aku ngerti, nanging sing didilat Kim manggon adoh saka Korea Lor, dheweke wis biasa ndeleng prajurit ing TV nggawa bir ing tangane.

            Oh ... lan sampeyan Sanya, katon langsung metu saka jendhela ing perang ... ya ... ngguyu sapa sing nyerang IKI?
          2. Max Golovanovo
            Max Golovanovo 21 april 2017 15:56
            0
            Saiki ora cukup, lan yen Amerika Serikat mbuwang dhuwit kanggo Korea, kurang bakal mabur saka wong-wong mau menyang Timur Jauh. Lan DV - Rusia.
        2. Jerman 4223
          Jerman 4223 19 april 2017 10:10
          +9
          Kanggo kula, Korea Utara cukup cekap, ora nyerang sapa wae, nanging ora ana sing ngerti apa sing bakal dikarepake saka AS sesuk.
      3. DimerVladimer
        DimerVladimer 19 april 2017 09:29
        +6
        Quote: Andrey Yurievich
        andrey


        Bom lan proyektil - jancok, ana kepinginan kanggo mati utawa ora.

        Kanthi pangembangan modern pesawat serangan lan sarana serangan, pertahanan udara keselak, banjur Korea Lor maneh didorong menyang Zaman Batu kanthi bom konvensional.
        Aja lali yen generasi jenderal sing ora perang, sing ora duwe gagasan babagan akibat saka konfrontasi langsung, wis tuwuh ing Korea Lor.
        1. andrey
          andrey 19 april 2017 18:21
          0
          Kutipan: DimerVladimer
          Kita ora kudu lali yen ing Korea Selatan tuwuh generasi jenderal sing ora perang, sing ora ngerti akibat saka konfrontasi langsung.

          yaiku, NATO, lan jenderal darat AS, kenapa?
        2. Max Golovanovo
          Max Golovanovo 21 april 2017 15:58
          +1
          Yagene banjur "kanthi pangembangan modern pesawat serangan lan sarana serangan" Federasi Rusia ngembangake lan ngembangake kabeh pertahanan udara, apa ora ana gunane?
    2. lance
      lance 19 april 2017 07:21
      +4
      ngenteni lyali mung menehi wektu lan Kebon bakal bali, bakal ana kick
      1. DimerVladimer
        DimerVladimer 19 april 2017 10:19
        +3
        Quote: lance
        ngenteni lyali mung menehi wektu lan Kebon bakal bali, bakal ana kick


        Saddam digantung - ora ana sing bali saka kana, ngerti?
    3. Alexander Romanov
      Alexander Romanov 19 april 2017 07:24
      +1
      Quote: profesor
      Inggih, wonten pundi?

      Nanging ora ngguyu
    4. Volzhanin
      Volzhanin 19 april 2017 08:12
      + 11
      Tumrape wong Arab, prajurit iku kaya peluru saka kotoran. Kabeh ambruk ing Anglo-Saxon. Nanging tutup kasur Korea asli lan asli. Kasunyatan bilih saber-rattling ameripeds pengecut ora bakal mungkasi - malah kucingku ngerti. Kanggo procrastinate sing jelas iku mboseni lan ora menarik.
    5. Jaket quilted Rusia
      Jaket quilted Rusia 19 april 2017 08:28
      +5
      Apa sampeyan bisa ngomong apa bedane terrain? Kabeh bener babagan Saddam lan Muammar ... Nanging ... teknologi ora mbantu "kereta" ing Libanon banget.
      1. Profesor
        Profesor 19 april 2017 08:39
        +3
        Kutipan: jaket empuk Rusia
        Apa sampeyan bisa ngomong apa bedane terrain? Kabeh bener babagan Saddam lan Muammar ... Nanging ... teknologi ora mbantu "kereta" ing Libanon banget.

        zona iklim sing beda. Relief babar pisan ora ana hubungane. Sampeyan nerusake saka anggepan yen wong Korea bakal nyelehake balunge kanggo pimpinane. Iki salahmu.
        Ing Libanon, Tsahal nindakake kabeh sing dikarepake, kelangan 5 (lima) tank. Hezbalon sing gagah prakosa wis mlayu, lan pimpinane Nasrallah isih wedi metu saka bunker. Yen tugas wis disetel kanggo njupuk Beirut, banjur padha bakal njupuk maneh. Nanging kenapa? Kita wis entuk apa sing dikarepake. 11 taun kasepen.
        1. jaket quilted
          jaket quilted 19 april 2017 08:49
          + 18
          Quote: profesor
          11 taun kasepen.

          Ya, sawise IDF "wani" ing taun 2006 "sparkling karo tumit" draped saka Libanon suwene 11 taun, Israel wedi nyerang pangkalan Hizbullah ing Libanon lol
          Quote: profesor
          Ing Libanon, Tsahal nindakake kabeh sing dikarepake, kelangan 5 (lima) tank.

          Ya, sampeyan mung kelalen nambahake yen dheweke ilang 50 tank lan kendaraan lapis baja, lan lima ora bisa dibatalake.
          Miturut cara, dheweke uga mateni kira-kira siji setengah ewu wanita Libanon, wong tuwa lan bocah-bocah, kanthi ngebom kutha-kutha ing negara sing tentrem iki.
          1. Profesor
            Profesor 19 april 2017 09:19
            +4
            Quote: jaket empuk
            Ya, sawise IDF "wani" ing taun 2006 "sparkling karo tumit" draped saka Libanon suwene 11 taun, Israel wedi nyerang pangkalan Hizbullah ing Libanon

            Ing kabeh sejarah Israel, ora ana sepi kaya ing 11 taun kepungkur. Kita wis entuk apa sing tansah dikarepake. Hizbullah nyoba kanggo "mbebasake Fylystyn" lan raked kanggo kebekan. Gambar-gambar iki regane luwih saka 1000 tembung. 11 taun sawisé perang:
            1. Nasrallah ing bunker


            2. Bibi lan bojone lagi ngaso ing tapel wates Libanon minggu kepungkur.


            Liyane iku snot saka bot Islam.

            Quote: jaket empuk
            Ya, sampeyan mung kelalen nambahake yen dheweke ilang 50 tank lan kendaraan lapis baja, lan lima ora bisa dibatalake.

            Apa ora 500 utawa 5000? Aku ngerti yen cat sampeyan kegores, banjur iki mundhut tank. Sampeyan prajurit mulya. Dijogo. wassat

            Quote: jaket empuk
            Miturut cara, dheweke uga mateni kira-kira siji setengah ewu wanita Libanon, wong tuwa lan bocah-bocah, kanthi ngebom kutha-kutha ing negara sing tentrem iki.

            Mung nganti limalas atus? Carane ora kuwat. Aviation lan artileri ngebom Libanon kanthi lengkap, kalebu Beirut, lan ora ana papan perlindungan bom ing kana, nanging nganti 1500 mati? Katon malah iki sobered munggah telek lan mung barks saka kennel tanpa nyerang Israel maneh, nanging kita ora perlu apa-apa liyane. Miturut cara, wong Libanon dhewe mati amarga telek. Dheweke duwe tingkat lair 1.5 bocah saben wanita. Mbokmenawa masalah paten.

            PS
            Aku ora bakal mangan sampeyan, jaket quilted, saiki. Hello brainless (secara harfiah brainless kanggo sing ora ngerti) Mornia.
            1. jaket quilted
              jaket quilted 19 april 2017 09:43
              +8
              Quote: profesor
              Hizbullah nyoba kanggo "mbebasake Fylystyn" lan raked ing lengkap

              Apa sampeyan nggawe Profesor maneh? Sampeyan kudu maca dongeng sing kurang, yen ora, fantasi sampeyan dimainake lol
              Dadi elinga profesor lan aja ngrungokake omong kosong sing rabi sampeyan nyoba kanggo nanem ing sampeyan - Hizbullah ing 2006 ora nyetel minangka goal mbebasake saka Palestina Hizbullah perang mung karo pendhudhukan bisa Libanon dening wong Yahudi Israel.
              Inggih, kasunyatan sing dheweke "raked" nalika sampeyan nyoba kanggo invent iku, marang IDF gagah prakosa sing, mung sasi mengko, Duwe ora ngrambah samubarang gol lan wis matèni ewu warga sipil, mlayu Libanon ing aib.
              Quote: profesor
              Bibi lan bojone lagi liburan ing tapel wates Libanon minggu kepungkur.

              Tengen ing tapel wates? Utawa Mungkin nang endi wae ing telenging Israel ing situs disiapake kanggo foto
              Quote: profesor
              Aku ngerti yen cat sampeyan kegores, banjur iki mundhut tank

              Ya, kita kelingan kepiye Hizbullah "nggosok cat" marang para pejuang Yahudi sing wani. lol

              Quote: profesor
              Mung nganti limalas atus? Carane ora kuwat

              Mesthi, iki ora cukup kanggo sampeyan, amarga wong-wong Yahudi Israel wis biasa mateni bocah-bocah tuwa lan wong wadon puluhan ewu, amarga padha ora duwe pertahanan lan ora bisa mangsuli sampeyan. Iku ora kanggo apa-apa sing kabeh tanggi lan ora mung tanggi, kanggo sijine iku mildly, ora ngormati sampeyan.
              Quote: profesor
              Dheweke duwe tingkat lair 1.5 bocah saben wanita.

              Ya, paling ora kaya ing Israel, ing ngendi bocah-bocah oligofrenia luwih akeh lair.
        2. Jaket quilted Rusia
          Jaket quilted Rusia 19 april 2017 08:54
          +4
          Aku mung ora ngiro-iro bab balung .... Aku mung ngomong karo Korea Utara ... Ing kreta, sampeyan menehi jumlah tank sing rusak kabeh .... Lan pira sing kalah lan banjur didandani?
    6. lan j61
      lan j61 19 april 2017 09:34
      +5
      Quote: profesor
      Ing wayahe, Korea Lor kaya kucing pojok. Kucing sing ing kahanan kaya mengkono dadi macan. Lan luwih larang yen ora dianggep. Kanggo kabeh.

      Bab kang padha ditulis bab wadyabala Sddam lan bab Muammar. Inggih, wonten pundi? Nyuwun

      Dheweke uga nulis babagan dheweke uga duwe senjata pemusnah massal!
      Korea Lor beda karo Libya lan Irak kanthi rinci - pancen duwe bom nuklir!
      1. Profesor
        Profesor 19 april 2017 09:44
        +1
        Kutipan saka andj61
        Dheweke uga nulis babagan dheweke uga duwe senjata pemusnah massal!

        Saddam duwe WMD. Kajaba iku, dheweke nggunakake.

        Kutipan saka andj61
        Korea Lor beda karo Libya lan Irak kanthi rinci - pancen duwe bom nuklir!

        Zakharova ora kuwatir babagan iki sanajan wates tanah karo Federasi Rusia. Napa Trump kudu kuwatir?
        1. Kanggo subuh
          Kanggo subuh 19 april 2017 11:42
          +2
          Quote: profesor
          Kutipan saka andj61
          Dheweke uga nulis babagan dheweke uga duwe senjata pemusnah massal!

          Saddam duwe WMD. Kajaba iku, dheweke nggunakake.
          Kutipan saka andj61
          Korea Lor beda karo Libya lan Irak kanthi rinci - pancen duwe bom nuklir!

          Zakharova ora kuwatir babagan iki sanajan wates tanah karo Federasi Rusia. Napa Trump kudu kuwatir?

          Apa iki scuds, utawa apa, WMD? Utawa babagan cangkang senjata kimia sing diprodhuksi sadurunge 1991?
        2. lan j61
          lan j61 19 april 2017 13:42
          +5
          Quote: profesor
          Saddam duwe WMD. Kajaba iku, dheweke nggunakake.

          Dheweke nggunakake senjata kimia marang wong Kurdi - aku ora mangu-mangu. Saka ngendi dheweke entuk uga ditetepake. Tanggal 23 Dhésèmber 2005, putusan pengadilan ana ing Walanda, sing ngukum Frans van Anraat, pengusaha Walanda, penjara 15 taun ing taun 1984-1989. nyediakake Irak karo bahan mentah kanggo pabrik senjata kimia. Nanging ana uga pernyataan Departemen Luar Negeri AS ing taun 1988, miturut tanggung jawab kanggo serangan gas ing Halabja ditugasake menyang Iran. Banjur Amerika Serikat pacaran karo Hussein. aran
          Lan ing abad kaping 21, Amerika Serikat wis nggolek senjata pemusnah massal ing Irak luwih saka setengah dasawarsa, nanging anehe, dheweke ora nemokake apa-apa, sanajan iki minangka alesan kanggo invasi ... . Nyuwun Apa sampeyan mikir yen ana, sanajan jumlah minimal, utawa ana bukti produksie, dudu pabrik, nanging laboratorium, nanging cocog kanggo digunakake, iki ora bakal dilaporake? Paling ora supaya ora mbilas ing saben pojok Sekretaris Negara AS karo tabung uji kondhang karo spora anthrax? Hussein ora duwe senjata pemusnah massal nalika invasi AS ing Irak - iki minangka kasunyatan sing wis ditemtokake. hi
        3. Max Golovanovo
          Max Golovanovo 21 april 2017 16:03
          +1
          Napa Trump kudu kuwatir? Wong Korea bakal njeblug ing wilayahe kanthi senjata nuklir, bakal nggawa kejatuhan menyang Jepang, lan ana pangkalan Amerika, ora ngetung Jepang - ing cendhak, akeh.
    7. Bayangan peteng
      Bayangan peteng 19 april 2017 11:45
      +1
      Mesthine, dheweke ora ana, amarga ana al-Qaeda lan ISIS, lan akeh pengungsi ing Eropa, kalebu sing ora cukup. Mosul wis dijupuk? Lan sumbu apa sing ilang? China bakal ngucapke matur nuwun kanggo hotbed kahanan kang ora tetep kaya ing Irak ing tapel watese.
  3. Operator
    Operator 19 april 2017 06:50
    +6
    Kajaba rudal balistik lan 20-30 muatan nuklir kanthi kapasitas 20 kt, kabeh ing Korea Lor ora apik.

    Pesawat lan angkatan laut sing sawetara lan lungse bakal dirusak ing jam pisanan konflik kasebut. Artileri kondhang - ditindhes dening serangan bom bledosan volumetrik (MOAB). Pasukan khusus apik ing wektu tentrem. Militer sing kuwat lan 5 yuta milisi sing kuat dibuwang dening senjata neutron AS.

    Dadi siji-sijine sing ngalangi Amerika Serikat yaiku ancaman nggunakake biaya nuklir Korea Utara ing papat pembangkit listrik tenaga nuklir Korea Selatan, sawise jeblugan kanthi kapasitas puluhan megaton saben bakal kedadeyan, loro Korea bakal dirusak, China Timur Laut lan Jepang bakal tiba ing zona karusakan radioaktif sing terus-terusan, kanthi arah angin sing apik - kabeh pesisir Pasifik ing AS.

    Faktor iki, kaya biasane, makarya kanthi sampurna - Amerika Serikat maneh mbatesi ancaman lisan marang DPRK.
    1. cat cariper
      cat cariper 19 april 2017 07:12
      +5
      kok lemes banget ayo padha langsung ngguyu saka lintang pati)))
    2. lance
      lance 19 april 2017 07:26
      +3
      ora mung iki: ora bisa nggunakake operator pesawat lan pangkalan ing Jepang sing tiba ing kemungkinan serangan nuklir lan umume, sing mbatesi biaya nuklir DPRK. adhedhasar panggunaan reaktor KAMI, paling ora ana 120 saka 50kt
      1. monster_lemak
        monster_lemak 19 april 2017 09:02
        +1
        Utawa malah "luwih"? Mungkin wis ana pirang-pirang ewu? - Penerbangan mewah ora ana watesan. DPRK ora bisa duwe luwih saka 10 biaya nuklir, lan dudu kasunyatan yen iki bakal njeblug. Kajaba iku, padha ora dites ing warheads, lan ing pesawat saka roket padha dipengaruhi dening akeh faktor lan iku ora kasunyatan sing padha bakal bisa digunakake minangka ngirim, yen padha bisa ing kabeh ... Senjata nuklir saka DPRK palsu padha karo kabeh angkatan bersenjata liyane, kajaba pasukan khusus, ana wong lanang sing serius banget ...
        1. CONTROL
          CONTROL 19 april 2017 10:45
          0
          Kutipan saka Monster_Fat
          Utawa malah "luwih"? Mungkin wis ana pirang-pirang ewu? - Penerbangan mewah ora ana watesan. DPRK ora bisa duwe luwih saka 10 biaya nuklir, lan dudu kasunyatan yen iki bakal njeblug.
          ... Senjata nuklir DPRK padha palsu karo kabeh pasukan bersenjata liyane, kajaba pasukan khusus, ana wong lanang sing serius ing kana ...

          ... ana crita sing dikirim Korea Utara, ndhelikake sawetara bom nuklir ing Amerika Serikat dhewe ... ngendi padha mung - lan Lope - ora ngalahake ...
          -------------------------
          ...nanging piye?
        2. Grosser Feldherr
          Grosser Feldherr 19 april 2017 12:47
          +1
          Kutipan saka Monster_Fat
          Utawa malah "luwih"? Mungkin wis ana pirang-pirang ewu? - Penerbangan mewah ora ana watesan. Korea Lor ora bisa duwe luwih saka 10 senjata nuklir,

          Ora ana sing ngerti lan ora ngerti jumlah senjata nuklir sing diduweni DPRK, nyatane dheweke duwe bijih uranium lan duwe teknologi produksi plutonium. Sing. kanthi kepinginan gedhe lan investasi dana, Kim bisa entuk arsenal nuklir sing apik banget.
    3. domokl
      19 april 2017 08:10
      +8
      Ya ... Nalika nggunakake senjata kasebut, kita kudu ngumpulake dhuwit kanggo panguburan Romanov ... San, siap mati kanggo Amerika gedhe? Angin mawar bakal mung ing arah sampeyan lol
      1. Operator
        Operator 19 april 2017 09:12
        +4
        Angin wungu bakal kaya.

        Masalah AS beda - ing acara ngrusak papat pembangkit listrik nuklir Korea Selatan ing kahanan cuaca apa wae, loro sekutu ing Timur Jauh Khan (Korea Kidul lan Jepang). Kajaba iku, ilang mitra ekonomi paling gedhe ing Amerika Serikat - China (sajrone setahun, kanthi bantuan angin, kabeh wilayahe bakal ditutupi kejatuhan radioaktif).

        Ya, ing kasus sing paling ala, punah Amerika lan pensiun fasilitas produksi AS ing jalur lebar ing pesisir Pasifik ing Amerika Serikat amarga kejatuhan radioaktif sing abot (sajrone taun, angin bakal jelas ing arah sing bener) .

        Mung Eropa (minangka sing paling adoh saka zona kontaminasi radioaktif) lan Rusia (ing bagean Eropa, saka bagean Asia populasi bakal dievakuasi ing sisih kulon) bakal tetep ireng.

        Kita kudu ngembangake celengan ing Siberia lan Timur Jauh kanthi basis rotasi.
        1. CONTROL
          CONTROL 19 april 2017 10:50
          +2
          Quote: Operator
          Angin wungu bakal kaya.
          Masalah AS beda - ing acara ngrusak papat pembangkit listrik nuklir Korea Selatan ing kahanan cuaca apa wae, loro sekutu ing Timur Jauh Khan (Korea Kidul lan Jepang). Kajaba iku, ilang mitra ekonomi paling gedhe ing Amerika Serikat - China (sajrone setaun, kanthi bantuan angin, kabeh wilayah bakal ditutupi kejatuhan radioaktif) ..

          Nyatane - Fukushima nginfeksi segara - lan, kanthi ora langsung, kabeh planet - puluhan kaping luwih kuwat tinimbang Chernobyl! Nanging isih ora ana "Foucault-Stalker" anyar! ... Lan kabeh wong ing Kulon tetep meneng babagan iki - nanging Chernobyl ora, ora, lan dheweke ngelingi!
          -------------------------
          ... kaya oprichnina Ivan the Terrible dibandhingake karo wengi Bartholomew ...
          1. Operator
            Operator 19 april 2017 11:11
            +1
            Kanthi bledosan nuklir paling ora siji reaktor Korea Selatan, luwih saka satus ton zat radioaktif bakal dadi aerosol, ora sawetara atus kilogram kaya ing Chernobyl (bledosan termal reaktor) utawa Fokushima (kacilakan nuklir).

            Sing. ukuran kontaminasi radioaktif bakal telung pesenan gedhene luwih gedhe.
      2. lan j61
        lan j61 19 april 2017 09:42
        0
        Kutipan saka domokl
        Ya ... Nalika nggunakake senjata kasebut, kita kudu ngumpulake dhuwit kanggo panguburan Romanov ... San, siap mati kanggo Amerika gedhe? Angin mawar bakal mung ing arah sampeyan lol

        Mikir iki wektu? recourse
        Aku isih ngarep-arep yen krisis iki bakal rampung kaya sing sadurunge. Ora ana sawetara wong, nanging saiki bakal nggawe gangguan, nggawe gangguan - lan kabeh bakal tenang.
        Iku bakal luwih apik yen Amerika Serikat bali menyang persetujuan 1994, miturut kang padha nyedhiyakake DPRK karo lenga bahan bakar, mbangun loro unit daya cahya-banyu kanggo ngganti reaktor shutdown ing Yongbyon, lan DPRK nilar program rudal nuklir ing ngisor iki. kontrol IAEA. Bush Jr. ora gelem nuruti persetujuan kasebut, lan tanggal 12 Desember 2002, Korea Lor resmi ngumumake dilanjutake maneh program nuklir lan ngusir inspektur IAEA. Tanggal 10 Januari 2003, DPRK resmi mundur saka DAY.
      3. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 19 april 2017 09:43
        +2
        Kutipan saka domokl
        ..San, siap mati kanggo Amerika gedhe?

        Lan luwih becik mati kanggo wong Korea sing paling hebat. Kanggo kula sing Amerika, sing pembuangan saka Juche tengen tenggorokan.
        Kutipan saka domokl
        Angin mawar bakal mung ing arah sampeyan

        Iku ing Agustus
        1. domokl
          19 april 2017 10:24
          +2
          Kutipan: Alexander Romanov
          Iku ing Agustus

          Banjur jelas kok kowe kesusu ngguyu
    4. Max Golovanovo
      Max Golovanovo 21 april 2017 16:06
      0
      Apa, wis ditindhes? Lan carane akeh MOABs ing Amerika Serikat, lan operator saka B52nd uncalan saka kadohan? Lan yen B-52 entek? Senjata nuklir neutron - sampeyan lagi guyon, maca wiki utawa apa wae, babagan radius karusakan.
  4. Siwa83483
    Siwa83483 19 april 2017 06:54
    +7
    Korea kapindho? Hmm ... Amerika, kaya wong bodho, sapisan ing wort ora cukup? Aneh "lanang", kabeh gatel ing sphincter ora menehi istirahat ....
    1. kucing bayangan
      kucing bayangan 19 april 2017 07:58
      0
      Kutipan saka Shiva83483
      Hmm ... Amerika, kaya wong bodho, sapisan ing wort ora cukup?

      *nyengir Irak* Lha piye carane aku iso ngomong....
  5. monster_lemak
    monster_lemak 19 april 2017 07:09
    +9
    Ayo. Wis ana prajurit sing "ora bisa dikalahake" kanthi semangat "pemenang" lan karo tentara "penting" sing padha ing wektu iku lan kanthi tingkat lag ing senjata modern. Lan ing ngendi dheweke? Padha diobong kaya tikus ing bolongane. Sampeyan ngilangi tapel wates karo China lan kabeh wong Korea Lor bakal mati keluwen - sampeyan ora perlu nglawan dheweke - sing slamet (sing ora mati keluwen) bakal nguwuh "Kanggo Kim!" cepet-cepet ing bedhil mesin, kaya sing ditindakake Jepang ing jamane ... Korea minangka bogeyman sing migunani kanggo kabeh wong Amerika kanggo nyegah "macan enom" ing wilayah Asia, lan mbenerake kehadiran lan pengaruhe ing kana, menyang China kanggo seret kanggo apa-apa (praktis minangka ijol-ijolan beras) mineral langka bumi saka Korea Lor, Rusia, minangka "scarecrow" kanggo Amerika, kayata ngalihake bagéan saka pasukan saka kita, etc. Apa ("bogey") bakal dibusak ? Pitakonan sing menarik ...
    1. cat cariper
      cat cariper 19 april 2017 07:14
      +6
      uga, dipotong))) bakal penasaran mung ngerti carane)))
    2. cat cariper
      cat cariper 19 april 2017 07:22
      +1
      sejarah Amerika Serikat ora mulang apa-apa .... nyopir negara menyang pojok ing Asia ora Timur Tengah kanggo ngipi elek lan tuku kabeh wong ana ... ngelingake kula apa Jepang nyerang USA?
    3. kucing bayangan
      kucing bayangan 19 april 2017 08:02
      0
      Oh, sampeyan ora ngerti apa sing dipangan ing Asia ... Ana kanca tentara, wong Thai, sing ngandhani yen malah uler kalajengking kalebu ing persiapan kanggo slamet.
      Lan kasunyatan manawa ing urip sipil padha mangan pistachios kaya Yankees ... Ora, aku ngerti yen sampeyan bisa mangan bir, nanging minangka delicacy, nanging aku piye wae pass ... Aku ora bisa mangan walang lan cockroaches.
      1. DimerVladimer
        DimerVladimer 19 april 2017 09:08
        +2
        Kutipan saka ShadowCat
        Ana kenalan saka tentara, wong Thai, sing ngandhani aku, sanajan uler kalajengking kalebu ing persiapan kanggo slamet.



        kaya apa?

        Fry - padha crunch, mm ... éca.
        1. domokl
          19 april 2017 10:26
          +2
          Terus piye? Spesimen sing cukup bisa dipangan ... Copot buntut lan mangan paling ora urip .. Mung nganggo cakar bisa nyekel lambe ... amarga wedi. ngguyu
        2. CONTROL
          CONTROL 19 april 2017 10:29
          +1
          Kutipan: DimerVladimer
          Kutipan saka ShadowCat
          malah panganan kalajengking kalebu ing preparation saka slamet.

          Fry - padha crunch, mm ... éca.

          ...lan apa?
          Kalajengking - Aku ora ngerti ... nanging walang - ya! Mung ing wajan. karo butter lan madu! Overeating ... lan sing paling penting - migunani! kanggo iki ... paling ... ah ! - ampuh!!! apik
      2. CONTROL
        CONTROL 19 april 2017 10:36
        +1
        Kutipan saka ShadowCat
        Oh, sampeyan ora ngerti apa sing dipangan ing Asia ... aku wis lulus ... Aku ora bisa mangan walang lan kecoak.

        Lan ing AS, dheweke adol panganan kaleng khusus saka tikus lan tikus - kanggo ibu-ibu sing duwe kelainan metabolik, minangka panganan medis! Tuwuh mau - rodents! - ing panganan khusus ing wadhah steril.
        Dheweke wiwit, ujare, lan kecoak uga ...
        ... lan mangan idu serangga ... karo madu, iku!
        ----------------------------------
        ... sup isih masak ana - saka "sarang walet", delicacy! Lan swallows nggawe sarang saka saliva - ternyata zat kaya gel ...
      3. Max Golovanovo
        Max Golovanovo 21 april 2017 16:10
        +1
        Ing pasar Cina kita, wong Tionghoa nyimpen cacing ing glepung, banjur perawatan panas lan nyamali, langsung ing papan kerja.
    4. lan j61
      lan j61 19 april 2017 13:50
      +2
      Kutipan saka Monster_Fat
      Korea minangka bogeyman sing migunani kanggo kabeh wong Amerika supaya bisa ngemot "macan enom" ing wilayah Asia, lan kanggo mbenerake kehadiran lan pengaruhe ing kana, menyang China, supaya bisa nyeret mineral bumi langka saka Korea Utara kanthi gratis ( praktis minangka ijol-ijolan beras), Rusia, minangka "scarecrow" kanggo Amerika, kayata ngalihake bagean pasukan saka kita, lan sapiturute. Apa bakal mbusak ("bogey")? Pitakonan sing menarik ...

      Ing Clinton, ing endi wae ing 1993-94, kahanan ing sekitar Korea Lor uga dipompa! keprungu
      Ing taun 1994, Presiden AS Clinton, bebarengan karo Sekretaris Pertahanan William Perry, nganggep kamungkinan kanggo miwiti perang nglawan Korea Utara, data sing relevan dijaluk saka Ketua Kepala Staf Gabungan Angkatan Bersenjata AS, Jenderal John Shalikashvili. lan komandhan pasukan AS ing Korea Selatan, Jenderal Gary Luck. Ing 19 Mei 1994, Jendral Shalikashvili lan Luck ngirim laporan menyang Presiden Clinton, sing banjur ing 90 dina pisanan perang, kerugian ing jumlah 52 prajurit Amerika sing tiwas lan tatu, uga 490 sing tiwas lan tatu. Personil militer Korea Selatan, kudu diarepake. Biaya operasi kasebut, miturut wong-wong mau, bakal dadi $ 61 milyar.
      Miturut majalah Newsweek, Jendral Luck banjur nyempurnakake petungan lan nyimpulake yen total kerugian kanggo Amerika Serikat lan Korea Selatan bakal tekan meh siji yuta prajurit, kalebu nganti 100 wong Amerika sing tiwas. Biaya total perang karo DPRK kira-kira $ 100 milyar, lan jumlah karusakan ekonomi ing Korea Selatan luwih saka $ 1 triliun. Pamrentah Clinton nolak perang karo Korea Lor lan mlebu negosiasi karo Pyongyang.

      Lan sarujuk! Mung Bush ora gelem persetujuan iki, mandhek kanggo nepaki ing 2002 kewajiban saka Amerika Serikat kanggo sumber lenga bahan bakar lan construction saka loro unit daya ing banyu cahya. Sawise iku, DPRK mundur saka NPT lan wiwit ngembangake program rudal nuklir.
    5. Evilillion
      Evilillion 19 april 2017 13:54
      +2
      Ana panemu yen Khrushch bodho mateni perang ing Korea, lan minangka asil, Amerika Serikat munggah ing saindhenging Asia Wétan, lan iku apik kanggo USSR, nang endi wae ana pasukan cilik sing ora pati penting perang khusus dening pesawat, kaya saiki. ing Suriah, ngendi sampeyan bisa njagong kanggo taun tanpa straining sanadyan ekonomi utawa amarga losses (total losses saka MiG-15 kanggo perang kanggo kabeh alasan ana 333 kendaraan, kang sèket cetha mung rusak), mbukak utama ing mayuta-yuta wong Tionghoa tanpa wates, sing isih abuh lan mati keluwen, lan Amerika Serikat ing papan liya ora duwe kekuwatan.
    6. Max Golovanovo
      Max Golovanovo 21 april 2017 16:07
      +1
      Waca Brzezinski, paman. Iki minangka bogey kanggo AS kanggo bobot berlian.
  6. candybober
    candybober 19 april 2017 07:14
    0
    Nalika iku, Perang Korea.
    Banjur, Korea Lor ora duwe mirip karo Front Tashkent, kaya ing USSR. Lan kenapa ...
    1. Inggris
      Inggris 19 april 2017 07:22
      +2
      Amarga wilayahe cilik.
  7. cat cariper
    cat cariper 19 april 2017 07:19
    +1
    ing kasunyatan, bantahan iki cacat ing dhewe. mbandhingake Timur Tengah lan Asia mimpin dhewe menyang buntu.
    1. Inggris
      Inggris 19 april 2017 07:28
      +5
      Ing jajahan Walanda, ana wong pribumi ngandhani sanak-sedulure yen dheweke duwe ilmu sihir sing kuat - salep ing tumbak pring sing ndadekake tukang tombak ora kena. Dheweke masak ointment, sanak-sedulure nyisir senjata pribadi ing alas, diolesi lan dikirim Walanda bali menyang Walanda kanggo nyopir. Ing bedhil mesin. belay lan ointment ketoke rusak. Sistem sing salah. Dadi ing kene, Chuhcha gedhe tinimbang obat ajaib kanthi asil sing padha. (Situevina cukup nyata-sajarah)
      1. cat cariper
        cat cariper 19 april 2017 07:48
        +6
        perang ora game komputer. gampang ngomong kene lungguh ing sofas. nanging ora bisa kamenangan militèr ing konflik iki. losses ing loro-lorone bakal kuwi sing ora bakal bisa metu. lan ora ana sing didhelikake.
        1. gawe tentrem
          gawe tentrem 19 april 2017 17:37
          +1
          Aku setuju banget. Padha seneng gelombang checkers kene. Sialan Chapaev!
      2. Bayangan peteng
        Bayangan peteng 19 april 2017 16:27
        +2
        Ing Afghanistan, Amerika wis ngontrol kabeh wilayah? Apa sampeyan wis ngatasi ISIS? Ing Libya, kaya sing dakngerteni, sampeyan wis ngatur kabeh tim? Mungkin tomahawks saka sistem salah?!
      3. Max Golovanovo
        Max Golovanovo 21 april 2017 16:11
        0
        Nemtokake jeneng koloni, yen sampeyan ora keberatan.
  8. Protey
    Protey 19 april 2017 07:35
    +2
    Umumé, sedhih nalika wong siji nuwuhake rasa sengit marang siji liyane. Tinimbang nulungi Korea Lor lan Kidul ngupaya kompromi lan rekonsiliasi, dheweke mung nyebabake permusuhan. Pancen, donya wis dadi edan.
    1. Alexander Romanov
      Alexander Romanov 19 april 2017 07:50
      +7
      Kutipan saka Prometey
      . Tinimbang mbantu Korea Lor lan Kidul ngupaya kompromi lan rekonsiliasi

      Ora nyata, kekuwatan DPRK gumantung saka rasa wedi lan anane mungsuh njaba.
      1. cat cariper
        cat cariper 19 april 2017 07:57
        +1
        kok ngerti?)))
        1. Alexander Romanov
          Alexander Romanov 19 april 2017 07:59
          +1
          Kutipan saka: cariperpaint
          kok ngerti?)))

          Aku duwe mripat
          1. cat cariper
            cat cariper 19 april 2017 08:01
            +4
            sampeyan nggoleki saka ngendi? ora adoh banget?)
          2. cat cariper
            cat cariper 19 april 2017 08:02
            +3
            sampeyan maca pers? nonton TV? (Ngomong-ngomong, saluran kita ditampilake ing kana). ngobrol karo wong-wong mau ing forum? Aku mung nyoba kanggo mangerteni saka ngendi informasi iki teka.
            1. dandan
              dandan 19 april 2017 08:57
              0
              Aku nonton film, ana gambar saka sekolah Korea Utara. Ing kana, para siswa dicritakake babagan kasunyatane yen wong Korea perang nglawan Amerika Serikat lan gantungan ing Jepang lan Korea Selatan.
            2. kpotr
              kpotr 19 april 2017 09:33
              +1
              Yen mung dheweke komunikasi karo dheweke ing forum, mula ora bakal ana masalah kasebut. Paling kamungkinan, mung ana siji Korea.
    2. domokl
      19 april 2017 08:16
      +2
      Analogi kasebut cukup cocog. Miturut cara, basa ing sisih lor lan kidul semenanjung Korea beda-beda kanthi cara sing padha karo analogi sampeyan. Padha ngerti saben liyane, nanging ngomong beda.
      Benten banget masyarakat saiki ing sisih lor lan kidul. Southerners njupuk dalan kanggo numpes masyarakat asli lan nggawe klasik Western. Lan yen sadurunge, ing generasi sadurunge, prabédan ora dadi katon, dina iki negara beda. Ora ana maneh gagasan manunggal ing loro-lorone.
      Saiki mung ana siji pilihan, saka CPSU, "coexistence tentrem" ...
  9. Ararat
    Ararat 19 april 2017 08:14
    +9
    Artikel kasebut nyritakake babagan semangat sing menang saka wong lor. Ing endi roh iki nalika Amerika ngremuk saka Busan menyang Yalu? Wong lor ora kudu sujud marang Kim, nanging marang atusan ewu wong Tionghoa sing ngisi daging Amerika.
    1. candybober
      candybober 19 april 2017 09:25
      0
      Ararat, sing bakal ngomong bab
      semangat Apa wong Armenia nelukake Ararat saka Turki?
      1. Ararat
        Ararat 19 april 2017 20:13
        0
        Oh berang-berang macet! Lan aku ngenteni omonganmu sing bodho, lan sampeyan ora nguciwani aku. Tetep dadi bodho, berang-berang kita, kabeh ngguyu.
    2. Max Golovanovo
      Max Golovanovo 21 april 2017 16:13
      0
      Banjur wong Korea saka WMD mung duwe PLA.
  10. vladimirvn
    vladimirvn 19 april 2017 08:46
    +1
    Ing kasus iki, Rusia ora bakal mandheg. Nampa pengungsi ing wilayahe. Banjur, dheweke bakal ngarahake gething proletar ing arah sing bener.
    1. DimerVladimer
      DimerVladimer 19 april 2017 09:04
      +4
      Kutipan saka vladimirvn
      Ing kasus iki, Rusia ora bakal mandheg. Nampa pengungsi ing sawijining wilayah. Banjur, dheweke bakal ngarahake gething proletar ing arah sing bener

      Yagene dheweke dibutuhake ing kene?
      Tumrape Cina, padha kaya adhine - wong bodho karo keprigelan, wis padha entuk, nanging melas kanggo nyinggung.
    2. Grosser Feldherr
      Grosser Feldherr 19 april 2017 13:02
      +1
      Ing pikiran sampeyan kabeh?
      Padha duwe China, supaya padha nampa sedulur pengungsi. Lan kita wis ora bisa ambegan saka "kasenengan" sing wis teka ing jumlah gedhe.
      1. Max Golovanovo
        Max Golovanovo 21 april 2017 16:14
        +1
        Lan sia-sia, kita duwe akeh inteligensia Korea.
    3. Archon
      Archon 19 april 2017 13:05
      +1
      ya wis. kabeh pengungsi menyang Moscow
    4. vladimirvn
      vladimirvn 19 april 2017 14:10
      +3
      Iki kontingen temen beda. ngguyu Disiplin, kerja keras. motivasi. Ya, lan bakal ana papan penahanan ing antarane kita lan Yaps. Lan sampeyan mbokmenawa wis njupuk hektar Timur Jauh, apa sampeyan siap ninggalake kanggo ngunggahake Timur Jauh? ngguyu Utawa bakal maneh masalah pembangunan kanggo anak putu?
  11. DimerVladimer
    DimerVladimer 19 april 2017 09:01
    +4
    Lan ... negara sing menang

    Iki ngendi dheweke juara negara?
    Ing ekonomi? Apa malah ora bisa Feed populasi? Kepeksa tuku beras ing China.
    Ing perang? Kita tekan Busan ing T-34-85s Soviet lan dibuwang bali menyang tapel wates karo China - apa iki kamenangan?
    Yen ora ana "relawan" Cina, mesthi dibuwang ing kali.

    Pemenang ing peralatan militer? Malah rudal balistik sing diluncurake kapal selam minangka pangembangan adhedhasar RSM-25 Biro Desain Makeevka, sing ing taun 90-an wiwit ngrancang ing Korea Lor kanthi bantuan spesialis sing cocog, nanging banjur dipateni.
    1. domokl
      19 april 2017 10:29
      +3
      Kutipan: DimerVladimer
      Iki ngendi dheweke juara negara?

      Persis ing panggonan sing padha karo USSR ing taun 1945 ... Bagean Eropa sing rusak, pabrik rusak lan pesona liyane saka pendhudhukan. Dadi apa? Pemenang yaiku kahanan pikiran, lan weteng ... Lan sampeyan teka saka weteng
      1. DimerVladimer
        DimerVladimer 19 april 2017 11:08
        +5
        Kutipan saka domokl
        Pemenang minangka kahanan pikiran


        Apa psikoterapis nyanyi kanggo sampeyan?

        Deleng apa J.. Korea Lor lan carane manggon ing Korea Selatan lan sing juara?

        Sampeyan bisa ngguyu Frau M minangka akeh sing kaya, nanging Jerman sing ilang, manggon lan bisa luwih saka pemenang. Lan tilas bagean sing dikuwasani Jerman Timur (mantan GDR) durung cedhak karo Jerman Kulon babagan pembangunan ing 20 taun - 45 taun stagnasi.
        Aku ora ngomong babagan negara sing menang, sing katon ing cangkeme kolonel KGB sing kuwasa lan ya, njerit kanthi bungah - ya, ana mungsuh, ya, kita hebat, ya, ya, kabeh. watara sing bodho, siji Pu gedhe pinter.
        1. Operator
          Operator 19 april 2017 11:45
          +2
          Kahanan karo Jerman dhasar beda saka wiwitan (Kakaisaran Jerman karo koloni) lan tengah (Reich Jerman karo satelit) ing abad kaping 20.

          Jerman saiki minangka negara sing rusak maneh, wis ilang kabeh koloni lan tanah ing sisih wétan (ditaklukake luwih saka pitung abad), paling ora duwe bobot ing politik internasional mung amarga anggota NATO.

          Yen rintisan sengsara saka mantan keagungan sepisan maneh mundhakaken buntut ing negara adidaya Russian, banjur mung sisa radioaktif wasteland.

          Padha ditrapake kanggo liyane saka mantan pemain geopolitik - Kakaisaran Inggris, France a la Bonaparte, Kasultanan Ottoman lan Jepang Mikadonate, kang kita flushed mudhun jamban (sing piye wae diwenehi ing loro superpowers isih).

          Lan ekonomi minangka bisnis.
          1. Evilillion
            Evilillion 19 april 2017 13:42
            +1
            Lan uga Jerman 5-6 ekonomi ing donya. Lan pitakonan saka redividing donya muncul ora sabenere amarga ekonomi kuwat, nanging ora entuk koloni.
          2. DimerVladimer
            DimerVladimer 21 april 2017 14:59
            0
            Quote: Operator
            Jerman saiki minangka negara kanthi balung mburi sing rusak, wis ilang kabeh koloni lan tanah ing sisih wétan.


            Ya, kenapa kita mbayar utang hipotek 3,5% ing negara "tulang punggung sing rusak", nalika ing Rusia Putin sing mandhiri kita mbayar 13,5% saben?
            1. Operator
              Operator 21 april 2017 15:05
              0
              Sampeyan uga bakal nggawa Liechtenstein minangka conto - superpower militèr sing nggegirisi kaya pati, Aku pitutur marang kowe ngguyu

              Kita krungu babagan gelombang kadhemen - 13,5% tuwuh saka kana. Kita bakal slamet.
        2. ngeculke
          ngeculke 19 april 2017 13:30
          +2

          Apa psikoterapis nyanyi kanggo sampeyan?
          Deleng apa J.. Korea Lor lan carane manggon ing Korea Selatan lan sing juara?
          Sampeyan bisa ngguyu Frau M minangka akeh sing kaya, nanging Jerman sing ilang, manggon lan bisa luwih saka pemenang. Lan tilas bagean sing dikuwasani Jerman Timur (mantan GDR) durung cedhak karo Jerman Kulon babagan pembangunan ing 20 taun - 45 taun stagnasi.
          Aku ora ngomong babagan negara sing menang, sing katon ing cangkeme kolonel KGB sing kuwasa lan ya, njerit kanthi bungah - ya, ana mungsuh ing saubengé, ya, ya, kita hebat, ya, ya, kabeh wong ing sekitar. wong bodho, siji Pu sing gedhe iku pinter. [/ Quote]

          lair kanggo nyusup ora bisa mabur bokong abot, iki kanggo sampeyan DimerVladimer
        3. victor khan
          victor khan 19 april 2017 13:35
          +1
          lha kok njagong nang umah, neng rawa-rawa ngerengek-rengek kono...
        4. Evilillion
          Evilillion 19 april 2017 13:46
          +2
          Apa wong Jerman urip luwih apik ing taun 45? Ora perlu nulis omong kosong, tanpa rencana Marshall lan tingkat teknis sing wiwitane dhuwur, lan spesialis sing kompeten sajrone taun-taun Perang padha mateni luwih sithik tinimbang prajurit biasa, sing isih dilahirake dening Frau, ora ana Jerman saiki. . Bakal ana negara tingkat Spanyol, mung kanggo tur. lelungan kadhemen banget.

          Nanging yen sampeyan ora ngerti bab sing jelas lan kondhang, banjur apa sing kudu dijupuk saka sampeyan. Vyakaya luwih akeh babagan Putin, entuk manfaat iki ora dipenjara.
        5. vladimirvn
          vladimirvn 19 april 2017 14:49
          +7
          DimerVladimer, muspra sampeyan. V.V. Putin minangka presiden kita. Becik utawa ala, nanging dipilih lan disengkuyung dening rakyat. Sampeyan bisa uga ora seneng karo dheweke, nanging sampeyan ora kudu ngina. Panguwasa negara kita, lan padha kanggo sampeyan, ora bakal ditambahake saka iki.
          1. DimerVladimer
            DimerVladimer 21 april 2017 14:40
            +1
            Kutipan saka vladimirvn
            DimerVladimer, muspra sampeyan. V.V. Putin minangka presiden kita. Becik utawa ala, nanging dipilih lan disengkuyung dening rakyat. Sampeyan bisa uga ora seneng karo dheweke, nanging sampeyan ora kudu ngina. Panguwasa negara kita, lan padha kanggo sampeyan, ora bakal ditambahake saka iki.


            Putin wis kuwasa suwene 17 taun lan apa sing wis owah dadi luwih apik? Kanggo 10 taun (wiwit 2007), ruble wis nyusut 2,5 kaping marang dolar, nglawan yuan, nglawan mata uang negara liya - iki tegese 10% pajak wis ditarik saka kanthong populasi luwih saka 250 taun.
            Apa sing ditindakake karo dhuwit iki? dibangun pabrik, dalan? Omah kanggo wong? Apa sampeyan mabur menyang Mars? Ora.
            17 taun Putin kuwasa - kita mung krungu slogan.
            Lan menteri Putin, kabeh wong nyoba golek "ing ngisor krisis" lan isih ora bisa ...
            1. Max Golovanovo
              Max Golovanovo 21 april 2017 16:17
              0
              Apa sing wis ditindakake kanggo negara? Aku mbangun dalan 20 meter lan omah.
        6. DV Koms
          DV Koms 21 april 2017 09:43
          +2
          Sampeyan lali soko nalika memuji Jerman. Bangsa Anglo-Saxon ngganggu prospek nyebarake komunisme ing saindhenging Eropah, amarga Jerman dipilih dadi pameran kanggo donya Kulon (kapitalisme) lan akeh dhuwit lan sumber daya Amerika (kauntungan saka sing "digawe" ing rong perang donya) padha. pompa menyang iku (Marshall Plan) (entuk manfaat saka "entuk" ing rong perang donya) minangka ing Paradise bisa wis dibangun ing Antartika. Kanggo rasa seneng iki, Jerman menehi kadhaulatan marang Amerika Serikat, uga akeh industri Jerman tetep ing kontrol perusahaan Amerika. Amarga pratelan sing ngalahake Jerman urip luwih apik tinimbang pemenang Rusia (USSR), tanpa njupuk alasan, paling ora bener. Investasi akeh dhuwit ing Papua New Guinea lan bakal dadi Swiss nomer loro.
    2. Max Golovanovo
      Max Golovanovo 21 april 2017 16:16
      +1
      Dadi Republik Kazakhstan, adhedhasar "sukarelawan" Amerika, menang.
  12. DimerVladimer
    DimerVladimer 19 april 2017 09:02
    0
    [kutipan] Lan ... negara sing menang [/ kutipan]
    Iki ngendi dheweke juara negara?
    Ing ekonomi? Apa malah ora bisa Feed populasi? Kepeksa tuku beras ing China.
    Ing perang? Kita tekan Busan ing T-34-85s Soviet lan dibuwang bali menyang tapel wates karo China - apa iki kamenangan?
    Yen ora ana "relawan" Cina, mesthi dibuwang ing kali.
    Pemenang ing peralatan militer? Malah rudal balistik sing diluncurake kapal selam minangka pangembangan adhedhasar RSM-25 Biro Desain Makeevka, sing ing taun 90-an wiwit ngrancang ing Korea Lor kanthi bantuan spesialis sing relevan, nanging banjur mateni bantuan kasebut. [/ Quote]
    1. jaket quilted
      jaket quilted 19 april 2017 09:17
      +5
      Kutipan: DimerVladimer
      Kita tekan Busan ing T-34-85s Soviet lan dibuwang bali menyang tapel wates karo China - apa iki kamenangan?

      Lan sing nyurung tentara DPRK, utamane pasukan PBB, ing ngendi "biola" utama dimainake dening pasukan AS lan tentara Korea Selatan banjur meh ora ana (ing kasus apa wae, pancen nduweni peran tambahan) lan DPRK. perang langsung karo Amerika Serikat, mesthine dheweke kepeksa mundur lan kudu mbantu USSR lan China.
      Supaya sampeyan ora invent DimerVladimer, nanging maca sajarah perang iki luwih apik.
      1. jaket quilted
        jaket quilted 19 april 2017 09:25
        +4

        Katon yen Eun lan warga DPRK wedi mati Trump sing rada ciut lan dheweke mundur.
        Maskapai pesawat Amerika sing dikirim menyang Korea Lor mlaku kanthi cara liya
        Maskapai pesawat Amerika lan klompok serangan sing ngiringi, sing, miturut Presiden AS Donald Trump, mesthine menyang pesisir Korea Lor, bener-bener lelayaran menyang arah liyane.

        Trump ngumumake minggu kepungkur yen dheweke ngirim "armada" kapal menyang Korea Lor.

        Nanging, saiki, Komando Pasifik AS ujar manawa klompok serangan, sing dipimpin dening kapal induk USS Carl Vinson, kudu ngrampungake latihan gabungan karo militer Australia.
        http://www.bbc.com/russian/news-39637721
      2. DimerVladimer
        DimerVladimer 19 april 2017 10:28
        +1
        Quote: jaket empuk
        Lan sing nyurung tentara DPRK, utamane pasukan PBB, ing ngendi "biola" utama dimainake dening pasukan AS lan tentara Korea Selatan banjur meh ora ana (ing kasus apa wae, pancen nduweni peran tambahan) lan DPRK. perang langsung karo Amerika Serikat, mesthine dheweke kepeksa mundur lan kudu mbantu USSR lan China.


        Aku ngerti akeh babagan perang iki lan malah ngobrol karo "sukarelawan" Tionghoa sing kanthi ajaib slamet ing gilingan daging kasebut - apa sampeyan wis maca Internet?

        Yen sampeyan ora ngerti, wong Tionghoa ora bisa mangan kanthi bener - ing wayah awan dheweke ora bisa metu saka parit - ditembak dening penembak jitu, lan ing wayah wengi posisine disetrika dening tentara meriem AS, sing ora ana cangkang. . Ing mburi paling cedhak diteror dening pesawat serangan, numpes kabeh sing obah. Ora mundur lan ora maju - kaya ngono perang iki rampung.
        1. jaket quilted
          jaket quilted 19 april 2017 10:47
          +4
          Kutipan: DimerVladimer
          Aku ngerti akeh babagan perang iki lan malah ngobrol karo "sukarelawan" Cina

          Iki langsung katon ing omong kosong sing sampeyan tulis.
          Tentara DPRK dibuwang maneh sawise nyerang Korea Selatan ora dening tentara negara iki, sing bener-bener dirusak lan dirusak, nanging dening pasukan Angkatan Darat AS, mula tetep crita babagan macem-macem "sukarelawan" kanggo awake dhewe.
        2. zoolu300
          zoolu300 19 april 2017 22:27
          +1
          Iki rampung kanthi kasunyatan manawa kabeh bungkus kasur dibuwang saka wilayah DPRK.
    2. Evilillion
      Evilillion 19 april 2017 13:38
      +4
      Nyatane, mung tumindak Amerika Serikat dhewe sing dibuwang maneh dening wong lor. Ora bakal ngganggu, kabeh Korea bakal dadi abang lan bakal urip kaya Vietnam saiki, utawa luwih. Nishtyakov, kaya wong-wong kidul, sing dibangun kabeh lan diijini urip kanthi becik, supaya DPRK dikuwasani, ora ana sing bakal nggawa, nanging ora ana sing nyoba ngalangi amarga ora duwe akal.

      Dadi ojo nulis omong kosong.
      1. Mechanicum
        Mechanicum 23 april 2017 18:09
        +1
        Lan yen kabeh biru, saiki bakal urip kaya Jepang. Frasa kaya mengkono bisa dibuwang nganti pungkasan jaman. Korea Lor, kajaba saka shudder saka biceps ayu ing awak frail, ora bisa nindakake apa-apa. Inggih, penipuan ekonomi.
        Aku katon ing Korea Lor lan malah ora weruh Petunjuk saka kesejahteraan Vietnam (ora kanggo sebutno "adhine", sanajan miturut sampeyan kudu.
        Lan kabeh wong ngerti yen USSR lan China / USA perang utamane ing Korea.
  13. CONTROL
    CONTROL 19 april 2017 10:15
    +1
    presiden anyar amerika serikat...
    ...dinilai saka kebingungan Trump,
    Ya, Trump diwiwiti minangka pahlawan! nanging ternyata saka iku - kaya ing Belarusian, misale jek, dongeng babagan "zilch" - ing ngendi tukang besi sing kikuk digawa menyang wesi kanggo bajak, nanging dheweke ora bisa nggawe ... lan kapak ora bisa. ... lan piso ora bisa ... lan awl ora bisa ... nanging dheweke nggawe "zilch" Dheweke digawe panas potongan logam sing isih ana - ukuran kuku, lan - menyang banyu! ...
  14. masya
    masya 19 april 2017 10:41
    +2
    Semangat wong Korea ora bisa dikalahake, kaya-kaya kaya kita lan ketekunan lan putus asa ing perjuangan kanggo Tanah Air, ora bakal ana kamenangan Amerika ing kana, lan Korea Selatan lan Jepang bakal dibuwang kanthi apik, sanajan Amerika wiwit ngebom. , kaya biyen, Korea Lor dudu Libya dadi meneng ora bakal...
  15. Antonovsky
    Antonovsky 19 april 2017 10:49
    +2
    Lan yen sampeyan nimbang carane akeh Korea manggon ing Amerika Serikat. Pira serangan teroris sing bakal ditindakake Amerika?
  16. Gandum
    Gandum 19 april 2017 11:28
    +2
    ora ana sing anyar, Amerika terus nggawe masalah kanggo saingan, ing wiwitan yaiku Rusia, sing Amerika nggawe masalah ing tapel wates ing Ukraina, lan pungkasane kabeh iki nyebabake masalah ekonomi lan kejatuhan mata uang nasional, saiki Wong Amerika nindakake perkara sing padha ing cedhak tapel wates China, kanthi tujuan sing padha
    mung ing kene iki bisa nyebabake mayuta-yuta korban, amarga DPRK bakal nanggapi kanthi pukulan menyang Korea Selatan lan Jepang, lan bisa uga kampanye nglawan Seoul,
    Kita ora bakal bisa kantun wayahe, ing kene kita kudu milih wektu nalika kita kudu nggebug pangkalan NATO sing cedhak karo tapel wates karo misil, wektu liyane sing trep sing padha bisa diarepake nganti pirang-pirang dekade.
    1. Max Golovanovo
      Max Golovanovo 21 april 2017 16:22
      0
      Iku apik nalika R-roket karo huruf B-kapital. Mungkin iku ora worth iku kaya iki bebarengan kanggo kabeh jejer?
  17. Holuai
    Holuai 19 april 2017 11:35
    +1
    Aku percaya yen Amerika Serikat mung Ngilangi Kepemimpinan Tertinggi DPRK, mula kabeh prajurit Keluwen, sing wis nembak komisaris, bakal nyerah kanthi batch ....
    1. Gandum
      Gandum 19 april 2017 11:49
      +3
      Sapa sing kudu nyerah?
      utawa apa sampeyan mikir yen China bakal ngidini pendhudhukan ing Lor. Korea?
      dadi aku ora bakal nglilani sampeyan please
      1. Holuai
        Holuai 19 april 2017 11:50
        0
        China wis nyerahake dheweke, mandheg tuku batu bara ...
        1. Gandum
          Gandum 19 april 2017 11:55
          +1
          Dadi apa?
          wong Tionghoa durung ngerti, ketoke, yen ana nix gedhe utawa keluwen, kabeh jutaan warga DPRK iki bakal mlayu, apa perlu?
          1. Holuai
            Holuai 19 april 2017 11:59
            0
            sampeyan ora mangsuli kanggo wong-wong mau ...
  18. Rollback
    Rollback 19 april 2017 12:26
    +2
    Penulis, sampeyan nyebutake sumber kasebut, nanging ngowahi informasi sing dijupuk saka:
    Sajrone tembak-menembak, polisi bisa mateni 5 lan njupuk siji urip (https://rg.ru/2013/01/24/inzident-site.html). Nanging, polisi ora bisa interogasi tahanan kasebut. Sakdurunge mripate satpam, dheweke bunuh diri... Aku ora pengin nulis kanthi rinci, nanging bunuh diri kasebut kejam ...


    Aku ora kesed lan pindhah menyang link sampeyan. Kutipan saka sumber asli:

    "Ora ana pejuang unit militer 124 saka DPRK sing nyerah: 28 wong sing bener-bener mati ing tangga Blue House ing tembak-menembak karo pengawal presiden, loro bisa "ilang" nang endi wae, lan mung siji - komandan grup. , Kapten Kim Sin Zhuo - dijupuk Dheweke dicekel mung amarga granat sing nyoba nyebul awake nalika dheweke dikepung dening prajurit Korea Selatan ora bisa."

    Ora ana bunuh diri kanthi kekerasan. Sampeyan ngerti babagan iki lan sengaja ngrusak informasi kasebut.
  19. sore75
    sore75 19 april 2017 12:36
    +1
    Yen ana perang, Gusti Allah ngalang-alangi, mesthi, banjur bakal dot ing i kang. Ing sawetoro wektu, kabeh petungan analitis kosong. Nanging, luwih apik yen argumentasi babagan sapa sing menang perang tetep dadi regejegan
  20. Archon
    Archon 19 april 2017 13:03
    +1
    Amerika bisa ngorbanake wong Korea Kidul kanthi jeneng demokrasi lan ngebom kabeh wilayah DPRK
    1. Max Golovanovo
      Max Golovanovo 21 april 2017 16:24
      0
      Neutron, aku ngarep-arep?
  21. vvp2412
    vvp2412 19 april 2017 13:14
    +3
    Mbok menawa negara cilik, miskin lan ora maju ing pangertèn modern, bisa uga mung siji ing donya, bisa nglawan Amerika Serikat lan "demokratisasi" liyane.

    Mung tanpa USSR, ara bakal bisa ...
    Vietnam uga ngalahake Yankees. Nanging dheweke menang thanks kanggo USSR. Amarga yen ora ana bantuan militer lan wong, ora bakal ana kamenangan ...
  22. Skobary
    Skobary 19 april 2017 13:21
    0
    99% njabat utawa dadi tentara - ing umur pira, aku ragu-ragu takon, apa dheweke mlebu tentara?
    Ing awal 90-an, padha nglukis tentara Irak kanthi cara sing padha (ngorbanake diri, disiplin, fanatisme - lan teknologi sing meh modern) - musik sing diputer kanggo wektu sing cendhak.
  23. Evilillion
    Evilillion 19 april 2017 13:31
    0
    Kita lali babagan Panfilovite ... Kita lali babagan milisi ing cedhak Moskow.


    Kanggo Panfilovite, sampeyan kudu langsung nyopir menyang 3 gulu, minangka sarang mitos sing mbebayani lan dibantah.

    Near Moscow, ngarsane ing warehouses saka jumlah ageng senjata lawas, nanging isih cukup bisa digunakake, bedhil 76 mm, contone, ing 22.06.1941/200/41 ana 60% saka negara lan keluwihan wis mundur, mbantu kathah. . Cadhangan kasebut pungkasane ora narik kanthonge. Umumé, ing babagan jumlah peralatan, Tentara Abang wis ngluwihi Wehrmacht wiwit XNUMX Desember. Sampeyan ngerti, keajaiban ora kelakon, lan malah unit kaya tank kaya T-XNUMX cukup bisa mateni Deutsche Soldatens yen lagi tegang karo bedhil.

    Ing perang antarane Korea Lor lan Korea Selatan, totoan mung ing Korea Kidul, malah tanpa partisipasi saka Amerika Serikat. Iku ing 41. Jerman lan USSR wis sistem senjata iso dibandhingke lan mutusaké nomer, kethokan Soviet lawas saka 60s marang kethokan Amérika saka 80s isih bisa nindakake soko, nanging apa karo sistem senjata modern?
    1. tir
      tir 19 april 2017 14:03
      +1
      Kutipan saka EvilLion
      contone, ing 22.06.1941/200/XNUMX ana XNUMX% saka Staff lan surplus ditarik.

      Ora, ora ana. Padha TEMPORARY ditransfer menyang korps mechanized, ngendi padha ilang. Mulane, ing mangsa panas 1941. ana masalah karo perakitan. Babagan apa ing Internet ana sertifikat saka GAU. Tegese yaiku senjata mung bisa diduweni saka pabrik manufaktur.
      Kutipan saka EvilLion
      Umumé, ing babagan jumlah peralatan, Tentara Abang wis ngluwihi Wehrmacht wiwit 41 Desember.

      M-iya. Apa Wehrmacht bisa ngakoni Tentara Abang kanthi pirang-pirang piala? Aja lali Lend-Lease ing Desember 1941. durung rampung dikembangake.
      Kutipan saka EvilLion
      yen sing nganggo bedhil tegang.

      Apa sing ditekan?
      Kutipan saka EvilLion
      Ing taun 41 Jerman lan USSR duwe sistem senjata sing padha

      Sing. T-60 kira-kira padha karo Pz.IV lan Pz.III? Lan I-16 kira-kira cocog karo "Friedrich"?
      M-ya, mukjijat ing ayak.
      1. Evilillion
        Evilillion 20 april 2017 16:54
        0
        Kabeh bakal sirna, mula perang bakal rampung ing tanggal 41. Mung amarga kekirangan stok senjata.

        Iki karo akeh piala


        piala apa? Kabeh sing dijupuk sadurunge USSR ing pungkasan 41st wis diobong, utawa rusted nang endi wae ing Yugoslavia, nanging ora akeh banget peralatan Soviet, lan malah tanpa sistem mapan kanggo nyediakke spare parts lan pangopènan, iku gampang gagal, utawa mung ora ana kanggo bahan bakar lan / utawa cartridges.

        Yen T-60 padha karo Pz-III, perang bakal rampung luwih awal, nanging ing pungkasan 41, jumlah total tentara USSR lan Jerman padha, senadyan kasunyatan sing Jerman. Gusti Allah ora ngerti apa sing isih ana ing sisih wétan, nanging ing tank, pesawat lan tong minyak saka USSR saben 1000 wong. minangka tansah unggul. Serangan balik cedhak Moskow rampung nalika Nemchura narik pasukane ing musim semi lan banjur maju menyang Stalingrad amarga kaunggulan ing organisasi lan teknologi.
    2. Max Golovanovo
      Max Golovanovo 21 april 2017 16:25
      +1
      Jendral Panfilov, nuwun sewu - uga mitos. Apa dheweke duwe bawahan? Dadi aja nolak ngarsane Panfilov. Lan wong Kazakh ora bakal ngerti sampeyan.
  24. victor khan
    victor khan 19 april 2017 13:31
    +2
    Assad bakal duwe 50 ewu wong Korea Utara kanggo mbantu ...
  25. Snegovik
    Snegovik 19 april 2017 13:43
    +1
    Lan kabeh bakal apik, nanging ... kanca cedhak Saddam Hussein uga mbengok bebarengan: "Timbal! Kita bakal mati!" Lan nalika perang nyata, dheweke bocor pimpinan sing ditresnani kanthi cara sing sepi, lan kabeh.
  26. Nikolai K
    Nikolai K 19 april 2017 13:53
    0
    Kutipan saka Nikolai
    Sampeyan bisa bom malah nganti biru ing pasuryan, sampeyan ora bisa ngenteni kanggo nyerah. Lan ing lemah iku luwih larang kanggo perang karo wong-wong mau.

    Kenapa AS nyerah DPRK? Penting kanggo wong-wong mau yen rudal nuklir Korea Utara ora tiba ing sirah Amerika. Yankees bakal ngebom fasilitas nuklir lan strategis ing DPRK, lan supaya prajurit liyane njagong ing bunkers kaya sing dikarepake, kaya tikus, ora peduli.
    1. DV Koms
      DV Koms 21 april 2017 10:11
      +3
      Ya.))) Lan wong Korea bakal njagong ing bunker lan ngenteni Amerika kanggo gouge kabeh fasilitas nuklir DPRK? ))) Lan sampeyan ora menehi saran pilihan sing ora bakal ngenteni wong Korea, nanging bakal mangsuli? Padha bakal drown saperangan AUGs, muter metu Seoul lan kabeh 40 km. wilayah saka paralel kaping 38 bebarengan karo pangkalan AS lan liya-liyane? Banjur Amerika ora bakal mudhun kanthi siji serangan senjata nuklir, dheweke kudu perang kanthi maksimal nganti nyerah salah sawijining partai utawa "perdamaian" anyar.
  27. Igor Anatolievich
    Igor Anatolievich 19 april 2017 14:59
    +6
    Jumlah coffins bisa rampung nyurung kepinginan kanggo menek menyang Korea Lor lan stalkers Amerika ing bagean kasebut ora bakal break mati orane sistem negara beda ing Bumi, ora ana sing foreseen, malah kanggo dina iki, amers sawise Vietnam. duwe bokong sing tatu banget - lara
  28. Gong 3.
    Gong 3. 19 april 2017 15:07
    +7
    Ngrungokake "Alexander Romanov", Aku wis kepingin weruh pitakonan sing paling maca situs iki kasengsem ing, apa ..... sampeyan hanging watara ing Rusia? Sawise kabeh, sampeyan Russophobe karo paspor Israel ing celonone lan sampeyan sengit Rusia ing umum lan Rusia ing tartamtu. Aku sing sampeyan bisa kanggo Mossad ora dadi luwih kanggo sekel, nanging saka gething kanggo wong, antarane kang sampeyan scum Russophobic, sampeyan manggon.
    Iki minangka misteri kanggoku kenapa jinis kaya Gozman, Amanuel lan liya-liyane sing ora metu saka acara TV ing saluran tengah utawa Russophobes cilik (nanging kaya mbebayani) kaya "Alexander Romanov" sengit marang negara kita nganti mual lan ing wektu sing padha ora ninggalake iku? Ora, aku ngerti yen alasan utama yaiku dhuwit: ora kepenak ninggalake minangka nakal. Ya, lan basa Ibrani kudu disinaoni, lan upaya iki kudu ditindakake. Nanging! Apa ora pantes kanggo ninggalake negara sing kabeh njijiki sampeyan?
    Ya, lan kita, wong Rusia sing normal (berpikir patriotik), ora duwe kekuwatan maneh kanggo nahan sampah Russophobic iki. Russophobes kudu dianggep padha karo tikus sing kena wabah! Pemusnahan Russophobia minangka tugas sing paling penting kanggo negara kita lan kanggo rakyat kita. Russophobia minangka piala global! Lan carane nolak piala global, kita dituduhake dening conto Korea Utara. Mulane, Russophobes nyemprotake feces beracun menyang DPRK.
    Bali menyang Russophobe "Romanov Alexander", aku menehi saran: bisa uga akal kanggo ngrangsang pamindhahan Mossad Romanov menyang tanah air sejarah? Mesthi sawetara anggota forum ngerti jeneng asline, alamat omah, foto utawa video. Kita kudu nerbitake informasi iki ing forum, lan warga patriotik sing manggon ing jejere bisa ngajak dheweke menyang tari lambada lan novel-novel kasebut bakal ninggalake kita.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. skeptis jahat
      skeptis jahat 19 april 2017 15:54
      +1
      Kadhaftar ing 19.04.2017/XNUMX/XNUMX.
      Penggemar sing luwih gedhe, shovel luwih gedhe lan maju, kanthi lagu, sketsa ...
    3. domokl
      19 april 2017 16:01
      0
      Lan sapa sing ngandhani yen Romanov iku wong Yahudi? Dheweke ora manggon ing Eropa. Kaldon Timur Jauh ... Malah ing tentara, dudu wedhi Segara Ireng biasa sing diuleni, nanging pasir Pasifik ... Mung ana wong sing ora tahan yen kabeh wis apik.. Banjur dheweke rumangsa ala. ... Lan kosok balene. Disebut gelut - seneng ...
      Lan kaloro, apa sampeyan mikir "ngisi pasuryan" minangka argumentasi sing serius? Yen wong ora nglanggar aturan situs kasebut, mula dheweke ... duwe hak kanggo mratelakake panemume ... Sanajan dheweke minangka Negro taun-taun lanjut ... Minangka Comrade Mayakovsky ngandika ...
  29. 72jora72
    72jora72 19 april 2017 16:26
    +1
    Kutipan saka xetai9977
    Ing kekacoan serius, kabeh "Rambaud" iki bakal mlayu nyerah kanthi pangarep-arep pindhah menyang Korea Selatan

    Inggih, kita bakal weruh bab iku, nanging wis disimpen sampeyan, ora ngidini wong Armenia njupuk Baku............. nanging sampeyan duwe memori cendhak.
  30. 72jora72
    72jora72 19 april 2017 16:32
    +1
    Kutipan saka tyr
    Kutipan: GDP
    Nyatane, Korea Utara perang meh eksklusif karo senjata Soviet
    Apa sing diarani bantuan simbolis?

    Apa USSR nyedhiyakake ing kana? Utawa China?
    Kutipan: GDP
    Korps Udara 64 saka USSR perang ing sisih Korea

    Oh oh oh. Angkatan udara kabeh.
    Nyatane, maca apa sing duwe watesan para pilot.
    Kutipan: GDP
    Ace paling produktif ing perang kasebut yaiku Mayor Angkatan Udara Soviet Nikolai Sutyagin, dheweke nembak 22 pesawat musuh.

    Nanging, mung 14 kamenangan sing dikonfirmasi. Sing umume akeh banget.
    Nanging, aku nandheske maneh, iki umume "penny". Omong kosong, dibandhingake karo partisipasi wong Cina.
    Kutipan: GDP
    Sinau babagan kepiye urip ing Libya ing sangisore diktator Gadaf, apa gaji lan tunjangan, apa regane sajrone sosialisme sing rusak

    Apa sampeyan wis mutusake kanggo nyebut rezim Gaddafi "sosialis"? Apa sampeyan ing dhewe?
    Kutipan: GDP
    Pembangkit tenaga nuklir sing ngasilake plutonium kelas senjata uga bakal dibom?
    Ayo kula ngelingake sampeyan menyang wilayah sing padhet ing China, Rusia lan Korea Selatan saka pembangkit listrik kasebut, kayata saka Gelendzhik nganti Sochi ... Emisi bakal nutupi kabeh wong.

    Mulane aku mikir yen wektu iki ora bakal ana apa-apa. Nanging, bakal mung kabeh, lan kanthi lengkap, nanging miturut skenario sing beda.
    Kutipan: GDP
    SEDULUS SETENGAH EW GUN!!!!!

    Lan carane akeh cangkang kanggo wong-wong mau?
    Kutipan: GDP
    Sing seprapat bisa tekan ibukutha Korea Selatan tanpa ngliwati tapel wates!

    Apa ibukutha AS dumunung ing Seoul?
    Kutipan: GDP
    Kalebu sawetara korps sing bisa nembak senjata nuklir saka bedhil konvensional.

    Dheweke mung ora ana. Bye. Mulane, aku mikir bakal cepet-cepet. Lan wong Amerika kanthi tradisional bakal cepet-cepet ora langsung. Nanging, Republik sing kuwasa. Mulane, kabeh ora dadi cetha.
    Kutipan: GDP
    2500 MLRS ing omah, kalebu analog jarak jauh saka tornado kita!

    Dheweke ora bakal teka ing Washington.

    Ya, sampeyan troll profesional, kancaku))
    1. Max Golovanovo
      Max Golovanovo 21 april 2017 16:29
      0
      China Rusia please nulis dipisahake dening koma. Utawa langsung liwat tanda hubung.
  31. grandadmiral
    grandadmiral 19 april 2017 16:39
    +1
    Biyen, aku nonton program "Rahasia Militer", ana program babagan tentara Korea Utara (lan khusus pasukan khusus). Dheweke nuduhake video ing ngisor iki: wong Korea Lor ngadeg tanpa dada, ing mburine ana tembok kayu. Korea Utara liyane mbuwang kapak perang marang dheweke. Korea Utara pisanan dodges, kapak nempel ing tembok kayu konco wong, Korea Utara maneh ngadeg ing panggonan kang, kapak sabanjuré mabur marang ... Kesimpulan ing program iki: tentara sing ora paling modern, nanging disiapake, lan saka apa, padha bakal remet metu program lengkap. Kajaba iku, kabutuhan fiksi iku licik. Dadi, contone, dheweke nambah jarak tembak S-200, aku ora ngelingi pira, kaping 2, utawa liya-liyane. Lan padha duwe pasukan khusus ing umum. Malah ing kene, ing VO, ana artikel babagan pasukan khusus Korea Utara.
  32. Gong 3.
    Gong 3. 19 april 2017 18:53
    +3
    Kutipan saka domokl
    Lan sapa sing ngandhani yen Romanov iku wong Yahudi? Dheweke ora manggon ing Eropa. Kaldon Timur Jauh ... Malah ing tentara, dudu wedhi Segara Ireng biasa sing diuleni, nanging pasir Pasifik ... Mung ana wong sing ora tahan yen kabeh wis apik.. Banjur dheweke rumangsa ala. ... Lan kosok balene. Disebut gelut - seneng ...
    Lan kaloro, apa sampeyan mikir "ngisi pasuryan" minangka argumentasi sing serius? Yen wong ora nglanggar aturan situs kasebut, mula dheweke ... duwe hak kanggo mratelakake panemume ... Sanajan dheweke minangka Negro taun-taun lanjut ... Minangka Comrade Mayakovsky ngandika ...


    Domoki, kenapa sampeyan entuk ide yen aku ndhaptar Romanov minangka etnis Yahudi? Aku ditunjuk "Romanov" minangka Russophobe, sing duwe paspor Israel lan agen Mossad. Komponen ètnis ing kene minangka perkara sekunder, sing utama ing kene yaiku posisi politik lan ideologi saka wong. Lan posisi Romanov, sing dibayangke ing EWUAN komentar ing taun-taun pungkasan lan ing aktivitas moderasi sing kepungkur, nuduhake yen dheweke (mesthi) mungsuh.
    Sapa ing antarane wong-wong sing nonton Romanov bakal nolak yen dheweke liberal? Sapa sing bakal mangu yen dheweke minangka Russophobe? Carane akeh wong sing nyoba kanggo nyebut posisi patriotik, kang dilarang dadi moderator?
    Salajengipun. Aku tau nulis ing komentar sing kanggo akeh ketok yen situs web VO minangka gateway kanggo layanan intelijen asing, sing paling aktif lan katon yaiku Mossad Israel. Ing situs web VO, wong Israel ana ing omah (sing ndadekke pikiran ala), ngumpulake informasi sing menarik banget, nindakake isi ideologis, lan nyiapake kolom kaping lima. Lan kabeh iki pancen mbukak lan ora wedi. Nanging Israel lan Mossad dudu kanca utawa sekutu kita, lan ora tau dadi kanca utawa sekutu!
    Lan sapa karyawan paling aktif saka Mossadites iki, sing kabeh wektu iki fraternizing karo atalef Israel? Inggih, mesthi, iki "Alexander Romanov"! Inggih, awit piyambakipun ngladosi lan ngladosi Mossads, bener, satus kilogram, dheweke disengkuyung dening patchport Israel. Iku kabeh! Sing penting, lan dudu sapa asale saka etnis: wong Yahudi utawa kaldon Timur Jauh. Kanggo kula, Bulgakov's Sharikov luwih ewonan tinimbang Bulgakov's Shvonder.
    1. Profesor
      Profesor 19 april 2017 19:29
      +5
      Kutipan: Gong3.
      Aku tau nulis ing komentar sing kanggo akeh ketok yen situs web VO minangka gateway kanggo layanan intelijen asing, sing paling aktif lan katon yaiku Mossad Israel.

      Sampeyan, mas. ora bisa nulis ing komentar amarga iki mung komentar kapindho ing situs iki. Lan aku bakal ngandhani sampeyan rahasia. Situs web VO umume ana ing Jerman. lol
      1. tir
        tir 19 april 2017 21:07
        0
        Kutipan: Gong3.
        Ing situs web VO, wong Israel manggon ing omah (sing nyebabake pikirane ala) ngumpulake informasi sing menarik banget.

        POC
        Kutipan: Gong3.
        bilih situs VO minangka yard wacana kanggo Intelligence manca

        PPC kaping pirang-pirang.
      2. Gong 3.
        Gong 3. 19 april 2017 23:54
        +2
        Quote: profesor
        Kutipan: Gong3.
        Aku tau nulis ing komentar sing kanggo akeh ketok yen situs web VO minangka gateway kanggo layanan intelijen asing, sing paling aktif lan katon yaiku Mossad Israel.

        Sampeyan, mas. ora bisa nulis ing komentar amarga iki mung komentar kapindho ing situs iki. Lan aku bakal ngandhani sampeyan rahasia. Situs web VO umume ana ing Jerman. lol


        Inggih, profesor, sirah! Ora ana tembung, aku nyopot topi lan menehi standing ovation! Ya, sampeyan ana ing alam, raksasa pikiran lan bapak demokrasi. Ing kene, para pengunjung sing dikasihi ing situs iki, priksa kekuwatan logika "profesor" Israel.
        Pisanan, carane pinter dheweke nyekel aku. Boten, ngandika sampeyan ora bisa nulis ing komentar sadurungé, wiwit sampeyan duwe mung loro komentar ing situs iki. Mugi wong ing subyek bakal appreciate daya saka "professor" logika.
        Lan kapindho, carane pinter (maneh) dheweke smeared ing Mossad. Aku bakal ngandhani rahasia: "Situs web VO umume ana ing Jerman." Ngerti ta? Ora ing Moskow, ora ing Israel, nanging ing Jerman. Yaiku, situs VO ora dilindhungi dening Mossad, nanging BND Jerman! Apa sing kudu dingerteni?
        Matur nuwun profesor, bocah! Dheweke ngobong kantor Jerman, apik banget! Kok tega marang mungsuhe. Mung yen sampeyan miwiti, banjur mbukak kabeh katon lan sandhi kanggo mburi. Sapa sing ana ing pendiri situs web VO? Sapa sing dadi staf editorial? Ngabari wong, tumindak becik. Babagan Mossad, tunggul sing cetha, aja nyebar, apa maneh ngekspos fraksi Jerman kanthi lengkap.
      3. Luntik
        Luntik 21 april 2017 21:35
        0
        dheweke bisa nulis nganggo julukan sing beda nglirik
    2. ngeculke
      ngeculke 19 april 2017 19:36
      +1
      versi sing menarik, apa sing bakal dikandhakake Pak (White Guard monarchist) Romanov babagan iki?
  33. Artyom Kitsen
    Artyom Kitsen 19 april 2017 19:46
    +1
    Penulis muspra sampeyan dadi pathetic "Sawijining siji ing donya bisa nolak USA" Rusia uga kebak prajurit setya lan kuwat. Miturut cara, ngenteni tantrums shkoloty lan pseudo-patriot ing topik iki)
    1. wldmr
      wldmr 19 april 2017 20:44
      0
      Bebener? Ngendi padha teka saka? Lan apa sing padha setya?
      Senajan, sawetara, mesthi, bisa narik munggah kaping pirang-pirang ing crossbar - kekuatan.
      Miturut cara, apa ejaan "Rusia" tamparan ing pasuryan kanggo pseudo-patriot?
      A tandha saka saiki unconfused bener patriotisme, ketoke.
      1. Max Golovanovo
        Max Golovanovo 21 april 2017 16:31
        0
        Kita duwe RF kuwi.
      2. Artyom Kitsen
        Artyom Kitsen 22 april 2017 19:08
        0
        Oh ya, apa bedane carane nulis? Aku mung mratelakake panemume, iku kabeh) mung ora serius ngomong babagan negara endi "mung bisa nolak Amerika Serikat" omong kosong)
    2. domokl
      22 april 2017 06:16
      0
      Kutipan: Artyom Kitsen
      Rusia uga kebak prajurit khusus lan kuwat.

      Lan sapa sing mbantah? Kebak prajurit. Iku lan saiki. Lan negara iki dipasrahake karo giblets ing 90s ... Lan ora perlu kanggo pirembagan bab pengkhianat Gorbachev ... Where padha banget prajurit lan wong Rusia? Kowe nang endi? Lan aku uga ...
      1. Artyom Kitsen
        Artyom Kitsen 22 april 2017 19:10
        0
        Banjur ing Amerika Serikat prajurit sing paling setia lan kuwat sing ora bakal ngedol tanah air.
  34. SCHWERIN
    SCHWERIN 19 april 2017 20:07
    +4
    Yen Amerika menek wong Korea, aku ora meri. Negara, mesthi. Pisanan. Kabeh misil S.K. Negara-negara ora bakal nyegat. Dadi Yu.K bakal nandhang sangsara. lan Jepang. Ya, lan Angkatan Laut AS bakal entuk. Mungkin ana sing bakal tekan negara kasebut dhewe. Wong Korea duwe PL.
    Kapindho. Sanajan Amerika Serikat nutupi Korea, banjur apa sabanjure? Kita butuh kebangkrutan lan pendhudhukan wilayah kasebut. Akeh ing TW ora ngremehake moral lan ideologis saka nyebar. Korea. Nanging muspra. Saiki bebener babagan Perang Donya II wiwit nembus. Dadi. Pasukan NKVD perang luwih mantep. Padha ora ninggalake posisi, padha ora mbuwang senjata, padha ora pindhah menyang panangkaran kanggo Jerman ing droves. Mesthi, iki minangka pengawal tapel wates lan divisi bedhil. Aku ora perlu nerangake apa unit iki perang banget ing ngarep. Dill Khrushch, kanthi alasan sing jelas, ngidak-idak eksploitasi wong-wong iki. Dheweke wis dadi ora jelas.
    Dadi tentara lan umume populasi DPRK bakal ngatur Vietnam kaping pindho kanggo Amerika, yen ora luwih elek.
    1. tir
      tir 19 april 2017 21:13
      0
      Kutipan saka Schwerin
      Kita butuh kebangkrutan lan pendhudhukan wilayah kasebut.

      Lan sadurunge padha ketemu meriam fodder. Lan saiki dheweke bakal nemokake. Aja padha sumelang ing bab wong-wong mau.
      Kutipan saka Schwerin
      Pasukan NKVD perang luwih mantep.

      Apa pasukan NKVD perang? Utawa padha sok-sok melu perang?
      Kutipan saka Schwerin
      Aku ora perlu nerangake apa unit iki perang banget ing ngarep.

      Perlu. Amarga sampeyan nulis sawetara warta.
      Kutipan saka Schwerin
      Dill Khrushch

      Khrushchev minangka komunis sing metu saka Bolshevik. Lan ora Ukrainia ing kabeh.
      Kutipan saka Schwerin
      Dadi tentara lan umume populasi DPRK bakal ngatur Vietnam kaping pindho kanggo Amerika, yen ora luwih elek.

      Lan kepiye carane bakal intersect karo Amerika? Inggih, kanggo menehi wong "Vietnam kapindho"?
      1. kembang srengenge
        kembang srengenge 20 april 2017 12:17
        +2
        tir
        Apa pasukan NKVD perang? Utawa padha sok-sok melu perang?

        Kanggo "connoisseurs" sejarah.
        Prasasti "Aku sekarat lan ora nyerah. Pamit, Tanah Air!" ing Brest Brest, dheweke ditinggalake ing barak saka batalyon kapisah 132 saka pasukan pengawal saka NKVD saka USSR. Divisi 10 NKVD perang ing Stalingrad. Resimen 3rd NKVD mbela Kiev, ninggalake kutha, njeblug jembatan ing Dnieper. Batalyon pejuang, detasemen polisi gabungan, lan divisi senapan kaping 20 saka NKVD melu ing pertahanan Leningrad. Sekawan divisi, loro brigade lan sawetara unit NKVD, kelompok sabotase polisi, lan resimen pejuang perang ing perang kanggo Moscow.
        Apa sampeyan wis krungu babagan OMSBON NKVD?
        Apa pasukan NKVD perang?
        wong bodho.
      2. Max Golovanovo
        Max Golovanovo 21 april 2017 16:33
        0
        Ora, NKVD ora perang - padha sok-sok melu perang saka 1941 kanggo 1945.
    2. KaPToC
      KaPToC 19 april 2017 21:36
      +1
      Kutipan saka Schwerin
      Dadi Yu.K bakal nandhang sangsara. lan Jepang.

      Apa sampeyan mikir Amerika bakal kuwatir babagan iki?
      1. SCHWERIN
        SCHWERIN 19 april 2017 22:18
        +2
        Amerika main kanthi otot, ujar manawa dheweke paling keren, ujar manawa bakal nutupi kabeh wong ing saindenging jagad saka mungsuh.
        Nah, yen rudal Korea tekan Jepang lan Korea Selatan? AS wis ilang 30 CR ing Suriah. Apa 100% yakin yen kabeh bakal dadi dalane lan bakal nyegat?
        Kapal perang Tirpitz rusak banget amarga torpedo siji sing dicemplungake saka biplane primitif! Dibuwang kanthi acak.
        Yen kedadeyan kasebut, sekutu AS bakal mikir, apa kita butuh bapak kaya ngono? Panguwasa AS bakal ambruk ing jagad iki.
        Lan luwih. Yen pancen keren, mula kenapa negara-negara kasebut ora nyerang Korea sadurunge lan nyuwek-nyuwek. Dheweke ngerti yen iki dudu Hollywood, sampeyan ora bisa mundur! Lan bakal kasep kanggo kuwatir.
        1. KaPToC
          KaPToC 19 april 2017 23:08
          0
          Kutipan saka Schwerin
          Kapal perang Tirpitz rusak banget amarga torpedo siji sing dicemplungake saka biplane primitif! Dibuwang kanthi acak.

          Bejo, torpedo emas. Bismarck jinis sing padha dicemplungake nganti suwe lan wangkal, minangka asil, dheweke pindhah menyang ngisor kanthi gudang kosong lan watu raja sing mbukak.
        2. Mechanicum
          Mechanicum 23 april 2017 18:50
          +1
          Kutipan saka Schwerin
          Kapal perang Tirpitz rusak banget amarga torpedo siji sing dicemplungake saka biplane primitif! Dibuwang kanthi acak.

          Apa ora Bismarck? Tirpitz disetrika karo bocah-bocah sing dhuwur. Lan ora ana siji swordfish, nanging limalas mabur metu, nyatane, iku ora Matter pesawat apa, sing utama - torpedo, iku nemtokke Watesan ageng ing pesawat (i.e., sampeyan kudu ngreset dhuwur lan kacepetan kanggo sing. dibutuhake kanggo torpedo).
          Inggih, kanggo cemilan, NKVD mung ora dijupuk tawanan.
        3. pejuang
          pejuang 23 april 2017 19:03
          0
          SCHWERIN

          Kapal perang Tirpitz rusak banget amarga torpedo siji sing dicemplungake saka biplane primitif! Dibuwang kanthi acak.

          Meh tengen, aku maca babagan operasi iki ing 90s ing TM, padha klelep saka pesawat amfibi, lan pilot pesawat dhewe ora ngerti sing dropped bom, ana visibilitas miskin.

          Nah, yen rudal Korea tekan Jepang lan Korea Selatan? AS wis ilang 30 CR ing Suriah. Apa 100% yakin yen kabeh bakal dadi dalane lan bakal nyegat?

          Iki bisa kedadeyan yen para ilmuwan Korea Lor "ora dinyana-nyana" nyipta analog saka perang elektronik kita lan misale jek manawa dalan gedhe ing lemah broadband wis suwe digali antarane Federasi Rusia lan DPRK (sekolah Soviet, sampeyan ngerti ... .) ....

          Kaya ing m / f babagan Mowgli, "mburu bakal mulya, akeh asu abang sing bakal mati, nanging akeh sing bakal mati ...."
  35. wldmr
    wldmr 19 april 2017 22:12
    +3
    Apa wae, mesthi, kedadeyan. Relatif bubar, kita bisa ndeleng carane tentara Irak lan populasi sijine munggah banget sethitik resistance kanggo Amerika, luwih ringkih saka statements belligerant sadurunge invasi. Lan malah sadurungé, kita weruh carane tentara kuwat - kabeh, minangka siji, mahasiswa banget latihan militèr lan politik, anggota CPSU lan Komsomol - nyerah negara lan wong kang sumpah kasetyan lan ing beyo kang. iki dipakani, kanggo swindlers sing numpes negara iki. Malah mbantu dheweke sethithik.
    Apa wae kedadeyan.
    Nanging aku kudu ngakoni manawa aku kaget karo jumlah pembenci Korea Utara sing muncul ing kene. Aneh. Yagene kedadeyan kasebut?
  36. Sanya Tersky
    Sanya Tersky 20 april 2017 00:01
    +3
    Kutipan saka tyr
    Dadi sapa sing kepengin nguri-uri "sosialisme"? Saben uwong kepengin urip kanthi kepenak lan kamakmuran.
    Kutipan: GDP
    nanging kanggo isi munggah karo bom lan nggunakake senjata nuklir taktis winates - padha bakal bisa.

    Napa ngganggu wong-wong mau? Pusat pangembangan senjata nuklir Lor. Dheweke wis suwe ngerti Korea. Panggonan panyimpenan, uga. Papan-papan kasebut minangka target. Lan bom massive, mambu ora enak.
    Kutipan: GDP
    nanging uga banget motivasi

    Pancen bener. "Zombie" rezim totalitarian kuwi bisa tuwuh kanthi apik. USSR minangka conto.
    Kutipan: GDP
    lan wadyabala sing dilatih

    Iki mamang. Delengen arak-arakane, nganggo apa? Sampah Soviet, mbok menawa ora sumbu karo pitchforks.
    Aku tingkat latihan taktik lan operasional kira-kira tingkat guwa padha. Sanadyan iku mung spekulasi.

    Lan apa sing sampeyan kekurangan ing sosialisme? Mbokmenawa pendidikan lan kerja keras.
    Bom massive "mambu ora enak"? Ing endi brahala sampeyan peduli, ing Yugoslavia, ing Irak, ing Libya?
    Zombi thukul ing USSR? Sampeyan iki - zombie pinodostan!!!
    Sayange, mung perang sing bisa nuduhake tingkat latihan operasional lan taktik.
  37. skobar
    skobar 20 april 2017 00:41
    +1
    Saka kadohan, Amerika, mesthi, bakal bisa nimbulaké karusakan gedhe ing Korea Utara, nanging sak reresik lemah saka wilayah, losses saka pin kanggo manuk hantu bakal ageng, lan padha ora ngidinke iki.
  38. Thunderbolt
    Thunderbolt 20 april 2017 01:49
    +1
    Kutipan saka tyr
    Apa ora 333?

    Amarga korps duwe rasio mundhut ing taun pisanan 7,9: 1 kanggo korps 64. Lan ing taun-taun sabanjure, sanajan mudhun amarga alasan objektif, ora ana ing ngisor "loro siji".
    Kutipan saka tyr
    Nanging wong Cina nembak luwih akeh. Kajaba iku, padha perang ing lemah ora kaya bocah.
    Aku ora nolak yen USSR bersenjata wong Tionghoa lan Korea kanthi apik. Lan dheweke, kanthi manut tugas sekutu (ing tekanan saka kabijakan luar negeri lan kahanan geostrategis), nggawe infanteri sing dilatih lan pasukan liyane, sing cukup nyirnakake mitos babagan kaunggulan total Amerika Serikat karo sekutu ing babagan iki. wilayah.
    Kutipan saka tyr
    Ing Asia, perang luwih suwe tinimbang ing Eropa. Mulane, pengalamane wong Cina ora kurang. Lan penasehat mitos Soviet ora perlu campur tangan ing perkara kasebut. Dheweke ora ngganggu.
    Ya, Nanging Nanging, kanca-kanca Asia kita nampa akeh senjata (kalebu kita dilatih kanggo perang ing kedhip mata, mbantu kanggo netepake organisasi efektif saka mekanisme Komplek kaya sawetara divisi udara Cina. Kabeh pembangunan paling maju lan Pengalaman Perang Donya II nalika nindakake operasi udara gedhe-gedhe, uga introduksi tank lan artileri seluler sing akeh banget ing terobosan --- iku mbalek maneh ing lapangan Eropa lan banjur didilat ing akademi kita, lan ora ing China. Dheweke mung diwenehi "teknologi" iki. Ing omah, dheweke perang rada beda, yen ora, saiki mung DPRK sing ana ing semenanjung Korea, lan rezim Korea Selatan mesthi dibuwang menyang segara bebarengan karo "komunitas donya. ." Nanging banjur perang gedhe ora nyerah marang dheweke, mula saiki kita mbubarake konflik kaleng sad
  39. Ija2016
    Ija2016 20 april 2017 01:52
    +4
    Mung mungsuh langsung saka Rusia bisa pengin asor saka DPRK. Yen DPRK dikalahake, misil Amerika bakal langsung katon ing tapel wates karo Rusia. Kita rampung diubengi. Iki ora bisa diijini. Kita bakal dipeksa campur tangan ing konflik kasebut.
    1. Luntik
      Luntik 21 april 2017 21:31
      +1
      Aku ndhukung kanthi lengkap
  40. Ija2016
    Ija2016 20 april 2017 02:00
    0
    Quote: Sanya Tersky
    Kutipan saka tyr
    Dadi sapa sing kepengin nguri-uri "sosialisme"? Saben uwong kepengin urip kanthi kepenak lan kamakmuran.
    Kutipan: GDP
    nanging kanggo isi munggah karo bom lan nggunakake senjata nuklir taktis winates - padha bakal bisa.

    Napa ngganggu wong-wong mau? Pusat pangembangan senjata nuklir Lor. Dheweke wis suwe ngerti Korea. Panggonan panyimpenan, uga. Papan-papan kasebut minangka target. Lan bom massive, mambu ora enak.
    Kutipan: GDP
    nanging uga banget motivasi

    Pancen bener. "Zombie" rezim totalitarian kuwi bisa tuwuh kanthi apik. USSR minangka conto.
    Kutipan: GDP
    lan wadyabala sing dilatih

    Iki mamang. Delengen arak-arakane, nganggo apa? Sampah Soviet, mbok menawa ora sumbu karo pitchforks.
    Aku tingkat latihan taktik lan operasional kira-kira tingkat guwa padha. Sanadyan iku mung spekulasi.

    Lan apa sing sampeyan kekurangan ing sosialisme? Mbokmenawa pendidikan lan kerja keras.
    Bom massive "mambu ora enak"? Ing endi brahala sampeyan peduli, ing Yugoslavia, ing Irak, ing Libya?
    Zombi thukul ing USSR? Sampeyan iki - zombie pinodostan!!!
    Sayange, mung perang sing bisa nuduhake tingkat latihan operasional lan taktik.

    Kutipan saka wldmr
    Apa wae, mesthi, kedadeyan. Relatif bubar, kita bisa ndeleng carane tentara Irak lan populasi sijine munggah banget sethitik resistance kanggo Amerika, luwih ringkih saka statements belligerant sadurunge invasi. Lan malah sadurungé, kita weruh carane tentara kuwat - kabeh, minangka siji, mahasiswa banget latihan militèr lan politik, anggota CPSU lan Komsomol - nyerah negara lan wong kang sumpah kasetyan lan ing beyo kang. iki dipakani, kanggo swindlers sing numpes negara iki. Malah mbantu dheweke sethithik.
    Apa wae kedadeyan.
    Nanging aku kudu ngakoni manawa aku kaget karo jumlah pembenci Korea Utara sing muncul ing kene. Aneh. Yagene kedadeyan kasebut?

    Sayange, wong-wong iki tundhuk propaganda Amerika. Padha pracaya ing TV. Dheweke ora duwe pikirane dhewe. Aku mesakake wong-wong mau.
    1. wldmr
      wldmr 20 april 2017 08:01
      0
      Yen padha mungsuh, kok melasi? Dheweke ora duwe pikiran, utawa malah ora duwe otak. Dheweke ora melasi kita. Aja getun lan aja ditawan!
      Nanging kenapa VO dadi atraktif kanggo wong-wong mau? Apa sing ditindakake ing kene?
      Ngomong-ngomong, aku ora nonton kanthi sengaja, nanging TV Rusia kaya-kaya dikendhaleni babagan negativitas babagan Korea. Iku padha (parasit) sing pracaya ing sawetara TV liyane.
      utamane.
  41. Poloj
    Poloj 20 april 2017 04:52
    +1
    7000 sumbu marang yuta paling? Malah ora bisa sacara fisik. Kajaba iku, rong pertiga saka sumbu tiba, lima nganti sepuluh persen kalah ...
    1. KaPToC
      KaPToC 20 april 2017 11:22
      +1
      Kutipan saka Polo
      7000 sumbu marang yuta paling?

      Amerika ora duwe 7 sumbu.
      1. Grigory_78
        Grigory_78 27 april 2017 01:03
        0
        Jarene ana. Iki minangka jumlah total ing saham. Pinten sing bisa diluncurake ing salvo minangka pitakonan sing menarik banget. Njupuk menyang akun nggunakake simultaneous saka 3 AUG
        1. KaPToC
          KaPToC 27 april 2017 11:44
          0
          Kutipan: Gregory_78
          Jarene ana.

          7 ewu total diprodhuksi.
          Kutipan: Gregory_78
          Pinten sing bisa diluncurake ing salvo minangka pitakonan sing menarik banget. Njupuk menyang akun nggunakake simultaneous saka 3 AUG

          Kira-kira 3 Agustus bakal menehi nganti sewu rudal, plus utawa minus sepatu bast.
    2. Grigory_78
      Grigory_78 27 april 2017 01:06
      0
      Axes dibutuhake marang infrastruktur. Kanggo Korea Lor - kanthi wates. Liyane yaiku operasi lemah isih perlu, nanging wis ana rasa sedhih ...
  42. urman
    urman 20 april 2017 06:09
    0
    Aku kelingan carane sadurunge invasi Irak, ahli kita lan macem-macem jenderal.
    Ngomong ing TV, dheweke ngandhani carane wong Irak bakal ngalahake pasukan AS, apa jenis pasukan sing wis diadaptasi kanggo operasi ing ara-ara samun.
    Aku malah wiwit pracaya, asil wis dikenal. Aku ora kaya wiwit banjur, iki forecasters.
  43. KimJa
    KimJa 20 april 2017 17:55
    +1
    Sayange, sampeyan kabeh banget ngremehake kekuwatan militer DPRK. kalebu tenaga nuklir. tembung "senjata lungse" iku mung puas. yen ana perang, respon saka DPRK bakal nuklir, lan ing negara dhewe. Wadah segara kanthi piranti nuklir ing kapal ing sangisore gendéra netral karo kru kamikaze ing pelabuhan Ashresor minangka senjata sing kuat banget.
    artikel punika uga ditulis, nanging penulis sawijining underestimates tentara DPRK.
  44. Sevastiec
    Sevastiec 20 april 2017 18:21
    +1
    "Saiki, nalika tumindak presiden Amerika sing anyar kaya tumindak bocah sing pisanan mlebu perpustakaan game modern ..."
    Penulis, aja dadi bocah lan aja mbaleni sawise pak "analis" bodho sing pegatan kaya asu sing ora dipotong. Semono uga nalika ing Kulon, utawa ing Ukraina, padha mbaleni mantra sing padha babagan "Putin edan." Trump minangka pragmatis lan kanthi jelas nyelarasake saben langkah, lan tujuane, kaya biasane, mung siji - golek dhuwit. Nggawe keributan, dheweke meksa investor saka wilayah kasebut golek "surga sing aman", lan AS minangka papan sing aman. Lan ana akeh dhuwit ing wilayah Pasifik.
  45. Max Golovanovo
    Max Golovanovo 21 april 2017 16:45
    0
    Alex713,
    "Cewek boring"
  46. Luntik
    Luntik 21 april 2017 21:27
    +2
    Tentara diajeni, lan kasunyatan sing sawetara mlayu saka negara, bisa uga kanggo sing paling apik, sing ringkih diilangi. Ing conto Donbass, aku ngerti yen luwih apik kanggo wong sing wedi banget ninggalake (lan ora kanggo kita ngukum wong-wong mau) tinimbang dheweke bakal wedi lan ngeculke sampeyan ing wektu sing angel nalika sampeyan ngandelake dheweke. Paling ora bakal jujur, lan ora bakal nyasarake sapa wae,
  47. Valeria
    Valeria 22 april 2017 12:35
    +1
    Iku misale jek kula sing meh mokal kanggo nerangake filsafat Wétan kanggo demokrasi Kulon, lan ora Matter apa Korea Lor utawa Jepang, semangat pengabdian kanggo idea punika indestructible kanggo titik fanatisme.
  48. Nicholas Prancis
    Nicholas Prancis 24 april 2017 03:23
    +1
    Nanging "miturut pendapatku" Kabeh kekacoan iki minangka pemicu ora kanggo bencana nuklir, nanging kanggo finansial. paling ora sawetara Ya Z taktis bakal mabur menyang Jepang lan Korea Selatan gupuh ing bursa saham. Lan luwih maneh yen Amerika Serikat nyerahake dhuwit HANDE-HOX. Iki kabeh ARITHMETIK.
  49. Nicholas Prancis
    Nicholas Prancis 24 april 2017 03:40
    +1
    Nalika maca artikel kasebut, aku rumangsa duwe asosiasi lan mung ngelingi video iki. Afrika, wong ireng lungguh karo gaman, seneng-seneng, kethek muter ing kono. Kalash tiba ing tangan iki "leluhur manungsa", nalika seneng-seneng, nanging dening sawetara Ajaib leluhur kita narik pemicu lan warriors wani, wis dibuwang senjata, kesusu menyang ngeculke, Iku kudu wis katon. Aku ngguyu nganti aku dropped. Dadi apa aku Ya kanggo kasunyatan sing ora bakal kelakon persis padha ing Korea. Donya kabeh bakal muter ing lemah lan ngempet luwih angel tinimbang kuda liyane.
  50. maai
    maai 30 april 2017 02:06
    0
    "Kita wis mutusake yen kamikaze Jepang wis ilang. Kita wis mutusake yen Brandenburg-800 ora duwe ahli waris."

    Aku uga nemokake conto kanggo aku ngurmati. Fasis freak!