Review militèr

Presiden Federasi Rusia ngucapake ucapan selamat marang Bashar al-Assad ing liburan nasional

26
Presiden Rusia Vladimir Putin ngirim telegram ucapan selamat marang Bashar al-Assad ing acara mengeti 71 taun kamardikan Suriah. TASS kanthi referensi menyang Kantor Presiden Republik Arab.

Presiden Federasi Rusia ngucapake ucapan selamat marang Bashar al-Assad ing liburan nasional


"Ing telegram menyang Presiden Assad, Putin nyatakake niat Rusia kanggo terus ndhukung resolusi damai krisis Suriah liwat dialog nasional sing wiyar," ujare rilis kasebut.

Presiden Putin nyathet kesiapan Rusia kanggo nyedhiyakake dhukungan sing efektif kanggo penyelesaian damai krisis Suriah, pertahanan integritas wilayah lan kedaulatan Suriah,
dilapurake menyang kantor.

Kajaba iku, pimpinan Rusia "ngandhakake kapercayan babagan kesinambungan pangembangan hubungan mesra Rusia-Siria."

Adicara pengetan 71 taun kamardikan SAR dianakake dina Senin, 17 April.

"Upacara solemn ing dina evakuasi pasukan kolonial Prancis lan Inggris dianakake ing Damaskus ing Gunung Qasyun, ing ngendi komplek memorial dumunung," ujare laporan kasebut. Iki diterusake kanthi rally lan konser kanthi pagelaran lagu-lagu patriotik ing alun-alun kutha.
Foto sing digunakake:
AP/SANA
26 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. wong Samaria
    wong Samaria 18 april 2017 15:22
    +9
    Lan kita gabung!
    Liburan karo nangis ing mripatmu!
    1. Pirogov
      Pirogov 18 april 2017 15:25
      +4
      Kutipan: Samaria
      Liburan karo nangis ing mripatmu!

      Liburan iki isih adoh.
      1. cniza
        cniza 18 april 2017 15:50
        +9
        Dalan bakal dikuasai dening sing mlaku, dheweke uga bakal duwe liburan iki.
        1. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 18 april 2017 15:54
          +4
          Bener, Vitya! Ora kabeh kasur iku karnaval...
      2. wong Israèl
        wong Israèl 18 april 2017 15:57
        +2
        Kutipan saka Pirogov
        Kutipan: Samaria
        Liburan karo nangis ing mripatmu!

        Liburan iki isih adoh.

        Alamiah adoh, lanang Siria enom karo iPhones sing ninggalake karo heifers Eropah kanggo nglakoake munggah nalika padha bali, supaya kamenangan ora bakal adoh.
    2. pamburu mumbul
      pamburu mumbul 18 april 2017 15:25
      +7
      Sugeng Dina Kamardikan, Suriah sing sabar!
      1. MPK105
        MPK105 18 april 2017 15:34
        +9
        Dadi dheweke kaget aku sawetara taun kepungkur ... Pakdhe sing wangkal kaya ngono dadi .... Dheweke ora nggumunake sapa wae, nalika ora ana mambu bantuan kita karo Iran ... hi Aku ngormati dheweke ...
        1. Sampeyan Vlad
          Sampeyan Vlad 18 april 2017 15:39
          +4
          Kutipan: MPK105
          Dadi dheweke kaget sawetara taun kepungkur ... Pakdhe sing wangkal kaya ngono ...

          Aku melu, nanging aku bisa wis didol!
          1. cniza
            cniza 18 april 2017 15:52
            +6
            Dheweke iku putrane negarane, lan dheweke ora milih wong tuwa lan tanah air, sing penting, lan dheweke dadi dhokter kanthi pendidikan.
          2. pamburu mumbul
            pamburu mumbul 18 april 2017 15:56
            +3
            Quote: Sampeyan Vlad
            Aku melu, nanging aku bisa wis didol!

            Dadi, keturunan Bashar dudu sing paling ala ... nglirik
          3. Talgat
            Talgat 19 april 2017 06:30
            0
            Aku uga kaget - sawise kabeh, luwih gampang ngiyanati Tanah Air lan tuku dolar Amer - ana villa ing Inggris, lsp.

            Lan garwane Asma kaget - sawise kabeh, dheweke wis biasa manggon ing London kanthi sugih lan nganggur - lan saiki dheweke tanpa pamrih berjuang kanggo tanah kelairane karo bojone.
        2. wong Israèl
          wong Israèl 18 april 2017 15:48
          +1
          Kutipan: MPK105
          Pakdhe sing bandel kuwi jebule

          Wong Israel nyebut dheweke jerapah.
          1. MPK105
            MPK105 18 april 2017 15:52
            +5
            hi Lha ya, awit padha nyebat sapa, ya kaya mangkono iku... Kawula midhangetaken atur pangandikanipun para pinisepuhipun Gusti ingkang boten saged dipun tampik, kanthi kurmat jumeneng ing sela-sela ... (ing dhengkul, lagi ing impen jambon. , padha mbokmenawa makili kabeh kanggo awake dhewe .. .) apik hi
            1. wong Israèl
              wong Israèl 18 april 2017 15:55
              +2
              Kutipan: MPK105
              hi Lha ya, awit padha nyebat sapa, ya kaya mangkono iku... Kawula midhangetaken atur pangandikanipun para pinisepuhipun Gusti ingkang boten saged dipun tampik, kanthi kurmat jumeneng ing sela-sela ... (ing dhengkul, lagi ing impen jambon. , padha mbokmenawa makili kabeh kanggo awake dhewe .. .) apik hi

              Aku pancen setuju. Apa negara kita kaya Rusia, kita ora bakal nulungi wong Yahudi kanthi gratis.
    3. Deniska999
      Deniska999 18 april 2017 15:45
      0
      Nemokake soko kanggo mbandhingaké.
    4. PSih2097
      PSih2097 18 april 2017 22:28
      0
      Miturut cara, situs kita congratulate Bashar utawa apa?
  2. eskanderRUS
    eskanderRUS 18 april 2017 15:30
    +3
    Panglima Tertinggi nerangake marang wong-wong belang yen tawar-menawar ora cocog lan Federasi Rusia ora bakal ninggalake Suriah. Belang karo kue mongrel ora bakal entuk.
    1. 100502
      100502 18 april 2017 15:35
      +1
      Bukak mripatmu, dheweke wis entuk potongan apik.
      1. eskanderRUS
        eskanderRUS 18 april 2017 23:52
        0
        Ora sampeyan, nanging sampeyan. Apa jawabane cetha?
  3. Bronevic
    Bronevic 18 april 2017 15:50
    0
    Sugeng dinten kamardikan.
  4. R36M2
    R36M2 18 april 2017 15:53
    +9
    Tetep, wong Siria!
  5. Pemotong
    Pemotong 18 april 2017 15:54
    + 12
    Kutipan: MPK105
    Dadi dheweke kaget aku sawetara taun kepungkur ... Pakdhe sing wangkal kaya ngono dadi .... Dheweke ora nggumunake sapa wae, nalika ora ana mambu bantuan kita karo Iran ... hi Aku ngormati dheweke ...

    Aku uga melu, lan sugeng kanggo warga SAR !!!
  6. Komentar wis dibusak.
  7. Operator
    Operator 18 april 2017 20:08
    +3
    Oposisi Siria nyatakake yen ing wilayah Raqqa, pasukan khusus Rusia, landing saka helikopter, diduga nyekel kepala ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi.

    Saliyane nggawe lan kepemimpinan permanen ISIS, Al-Baghdadi dikenal minangka mitra negosiasi Senator AS John McCain.


    Miturut laporan media, jeneng asli Al-Baghdadi yaiku Eliot Shimon, warga Israel, agen intelijen politik Mossad.
    1. PSih2097
      PSih2097 18 april 2017 22:43
      0
      Quote: Operator
      Oposisi Siria nyatakake yen ing wilayah Raqqa, pasukan khusus Rusia, landing saka helikopter, diduga nyekel kepala ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi.

      Kita ngenteni asil interogasi, nuduhake kapribaden lan negara sponsor, kanthi bukti dokumenter ...
  8. lanang landhep
    lanang landhep 18 april 2017 21:01
    +3
    Suriah minangka Stalingrad kita.
    Rusia Anyar lan Rusia Cilik minangka Kursk sing penting.
    Lan sadurunge njupuk "Berlin"!
    1. jaket quilted
      jaket quilted 18 april 2017 21:21
      +1
      Kamenangan paling cepet kanggo rakyat Suriah lan Presiden Bashar al-Assad nglawan teroris sing, kanthi prentah saka AS, Israel, Uni Eropa, Arab Saudi, Qatar lan sponsor liyane, wis ngrusak negara iki sajrone taun kaping enem. wis.