Review militèr

Amerika Serikat nyuarakake ide babagan kabutuhan kanggo ngenali status global Rusia

30
majalah Amérika Kapentingan Nasional nganakake seminar babagan hubungan bilateral Rusia-Amerika. Tema utama seminar yaiku carane normalake hubungan antarane negara loro tanpa prejudis kanggo kepentingan saben negara. Sajrone dhiskusi kasebut, nyatakake yen, senadyan akeh reproaches lan accusations, detente ing hubungan antarane Amerika Serikat lan Rusia "isih bisa", nanging kanggo iki " efforts cukup kudu digawe."

Salah sawijining pernyataan sing paling banter sajrone diskusi kasebut yaiku Angela Stent, direktur Pusat Eurasia lan Rusia ing Universitas Georgetown. Miturut dheweke, kanggo entuk kemitraan sing efektif, Amerika Serikat kudu ngakoni status global Federasi Rusia.

Amerika Serikat nyuarakake ide babagan kabutuhan kanggo ngenali status global Rusia


Elinga yen nalika presiden Barack Obama, Rusia nampa "status kekuwatan regional" saka pemilik Gedung Putih. Ing wektu sing padha, Obama dhewe nyoba bola-bali nuduh Rusia "campur tangan ing urusan internal Amerika Serikat."

Miturut Angela Stent, pangenalan Washington babagan Rusia minangka "pemain" global bakal mbantu mbangun hubungan sing padha lan saling hormat.

Stent:
Cetha manawa pasukan sing duweni potensi musuhan, konsentrasi sing ana ing cedhak tapel wates Rusia, bakal nemoni penolakan sing kuat saka Rusia. Lan iki kudu dianggep nalika mbangun hubungan.


Ing wektu sing padha, sajrone diskusi, dicathet yen dina iki politisi Amerika nyoba nyingkirake ide kasebut saka awake dhewe. Dheweke disaranake mikir babagan reaksi dhewe yen tapel wates AS ditekani dening tentara negara sing panguwasa dibedakake karo retorika musuhan marang Washington.

Sajrone seminar kasebut, mantan Duta Besar AS kanggo Ukraina Steven Pifer uga njupuk lantai, nyebutake ekspansi NATO minangka sing nambah hubungan Rusia-Amerika. Diplomat Amerika nambahake manawa Washington saiki duwe pendapat sing salah yen Rusia nyoba urip maneh USSR.
Foto sing digunakake:
rusia saiki
30 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 210okv
    210okv 21 april 2017 06:32
    +5
    Mantan-mantan ngumpul ngumpul.. Ya sapa sing ngrungokne saiki..?
    1. krops777
      krops777 21 april 2017 07:31
      +2
      Salah sawijining pernyataan sing paling banter sajrone diskusi kasebut yaiku Angela Stent, direktur Pusat Eurasia lan Rusia ing Universitas Georgetown. Miturut dheweke, kanggo entuk kemitraan sing efektif, Amerika Serikat kudu ngakoni status global Federasi Rusia.


      Sialan, aku mikir, nanging jebule kabeh babagan status, ora tekan sing utama nglirik , nanging kanthi serius, V. Putin mbatesi kabeh kanthi cetha.
      1. comprochikos
        comprochikos 21 april 2017 12:08
        +3
        USSR, lan banjur Rusia, tansah dadi pemain global ing donya. Dheweke ngakoni, ora ngerti, apa bedane. Ora ana sing bakal owah saka iki. Mung goyang saiki bakal resmi, lan ora ing sly. Lan bakal ana alesan nalika mburi diuripake
  2. andrey
    andrey 21 april 2017 06:34
    +4
    Amerika Serikat nyuarakake ide babagan kabutuhan kanggo ngenali status global Rusia
    kanggo panggunaan internal ... kita ora preduli, pengakuan sampeyan-non-pangenalan ...
    1. kirieeleyson
      kirieeleyson 21 april 2017 13:33
      0
      pancen bener, sanajan tanpa negara semu iki, kita isih dadi kekuwatan donya.
      Nalika padha angon sapi ing Wild West, kita mbangun Teater Bolshoi ing Moskow.
  3. Shamil Mayev
    Shamil Mayev 21 april 2017 06:34
    +6
    "mantan duta besar AS" minangka aturan, mantan dumadakan dadi luwih nyukupi.
    1. Fei_Wong
      Fei_Wong 21 april 2017 07:55
      +1
      Ya, kaya dhukungan teknis. Nalika sampeyan ana ing kono, sampeyan kudu nyingkirake pelanggan kanthi alesan apa wae, nyilikake mbuwang majikan lan ngetutake kabijakan perusahaan. Nalika sampeyan dadi manuk sing bebas, sampeyan wis bisa ngungkapake duweke dhewe panemu.
  4. Teberii
    Teberii 21 april 2017 06:35
    +3
    Ya, ana sing rada rame 1/6 lemah ing kerangka kekuwatan wilayah, lan wilayah kasebut rada gedhe.
    1. DMoroz
      DMoroz 21 april 2017 11:58
      +1
      Inggih, mesthi, iku rada rame, Rusia, ing mratelakake panemume, wilayah ora pas malah ing kabèh bawana Eurasia ... Nyuwun
      Direktur Pusat Eurasia lan Rusia DUniversitas Georgetown Angela Stent.
  5. Forester
    Forester 21 april 2017 06:35
    +5
    Soko amers saka siji nemen liyane. Aku wonder apa padha arep saka ing kita saiki?
  6. Orel
    Orel 21 april 2017 06:37
    +5
    Tema utama seminar yaiku carane normalake hubungan antarane negara loro tanpa prejudis kanggo kepentingan saben negara.


    Wong pinter ora ngerti perkara sing sederhana. Ora setuju antarane Rusia lan AS ora disebabake dening mitos "status global" lan pangenalan / ora diakoni, nanging amarga bedane nilai. Padha beda lan asring mbantah. Mula saka iku salah paham marang posisi lan padudon. Status global USSR uga diakoni, dadi apa??? Saka tension iki kurang antarane AS lan USSR??? Ora.
  7. soroKING
    soroKING 21 april 2017 06:37
    0
    ngaku aja ngaku ... awake dhewe ngerti kabeh prajurit
  8. Banisher saka Liberoids
    Banisher saka Liberoids 21 april 2017 06:38
    0
    Ngenali status global Rusia - ing ijol-ijolan kanggo apa? Mung Amerika Serikat ora nindakake apa-apa, lan ora nawakake, sampeyan kudu ngenteni, minangka tansah, kanggo surprise ing wangun meanness liyane.
    1. Yu-81
      Yu-81 21 april 2017 07:03
      +1
      Lha piye? Pengurangan potensial nuklir, Assad kudu lunga lan liya-liyane. Padha wis mbatesi kabeh Wishlist kanggo dangu.
      1. Orionvit
        Orionvit 21 april 2017 10:38
        0
        Padha wis mbatesi kabeh Wishlist kanggo dangu.
        Ora kabeh. Wis, liwat cangkeme Navalny, dheweke nyatakake yen Medvedev (maca Putin) kudu ninggalake. Lan umume, Wishlist utama negara yaiku Rusia ora bakal ana ing kabeh minangka negara. Sampeyan kudu ati-ati, ing awal 90s, padha diwutahake metu dadi akeh pidato manis, loro bab paseduluran, lan negara gedhe, lan carane iku rampung. Kanggoku, luwih becik dheweke nguwuh-uwuh, sanajan sampeyan ngerti apa sing dikarepake saka dheweke, nanging ora bakal dadi kanca. ora amarga Rusia ora pengin, nanging amarga Kulon, miturut definisi, ora bisa duwe kanca.
  9. Pakdhe Lee
    Pakdhe Lee 21 april 2017 06:44
    +4
    bakal ketemu karo rebuff angel saka Rusia

    Paling padha entuk!
    Sayange mung teka nalika dheweke dadi "mantan"
  10. K-50
    K-50 21 april 2017 06:48
    +5
    Jankens lucu banget!!!
    Apa bakal saka pangenalan, ora pangenalan, soko bakal ngganti.
    Rusia, minangka Great, bakal tetep dadi kanggo abad, preduli saka sembarang kangelan sak wentoro, lan kepinginan lan kepinginan saka belang ora mengaruhi iki ing sembarang cara. Nyuwun ya ngguyu
  11. Felix
    Felix 21 april 2017 07:10
    0
    Majalah American National Interest nganakake seminar

    Kantor sharazhkin iki adoh saka "majalah Amerika" lan nyetak pesenan, mula iki dipetik kanthi seneng dening macem-macem majalah propaganda. Ayo ora nuding driji ngguyu
    padha isih bakal nyebut rush saka wong minangka wartawan Amérika, sing utama iku sawijining! lol
  12. Dashout
    Dashout 21 april 2017 09:05
    +4
    Wis wayahe...
  13. morpogr
    morpogr 21 april 2017 09:09
    +1
    Langkah-langkah nyoba kanggo nyiapake pendapat umum sadurunge rapat Trump-Putin. Rusia minangka pemain global lan saiki dadi mitra kanggo nylametake jagad iki. Iki minangka pendapat pribadi, akeh banget pernyataan babagan topik iki. Utamané saka sisih Trump, lan kita bakal setuju lan dadi kanca, kita duwe mungsuh umum, etc., etc.
  14. Aristides
    Aristides 21 april 2017 09:11
    0
    Iki minangka pikiran lan saran sing cukup. Asumsi AS babagan wujud "eksklusivitas" nyebabake gagasan "omnipotence". Mula, pambangunan kabijakan Amerika marang Rusia iku salah, lan mulane salah!
  15. sadurunge
    sadurunge 21 april 2017 10:05
    +1
    Rusia minangka kekuwatan donya sing diakoni sanajan sadurunge nggawe negara Amerika Utara regional - Amerika Serikat.
    Lan babagan sapa sing ngerti - sinau sejarah, luar biasa.
  16. Lelek
    Lelek 21 april 2017 10:12
    0
    (Miturut Angela Stent, Washington ngakoni Rusia minangka "pemain" global bakal mbantu mbangun hubungan sing padha lan saling hormat.)

    Nanging kita butuh IT - apa iki minangka pangenalan saka Washington? Sapa iku? Rusia duwe watak dhewe, sing ora mbutuhake pengakuane sapa wae. Yen sampeyan pengin kerjo bareng - kene tangan sampeyan, yen sampeyan ora pengin - kene dhengkul kita. ya
  17. Orionvit
    Orionvit 21 april 2017 10:28
    0
    Kutipan saka krops777
    V. Putin mbatesi kabeh kanthi cetha.

    Apa karo ngomong "mboseni, bocah-bocah wadon"?
    1. Loki Derksome
      Loki Derksome 22 april 2017 06:28
      0
      ya cah wadon boring
  18. PValery53
    PValery53 21 april 2017 11:45
    +1
    "AS wis nyuarakake ide babagan kabutuhan kanggo ngenali status global Rusia."
    - Iku migunani kanggo "gabung" idea iki karo idea saka "kebutuhan kanggo ngenali status regional saka Amerika Serikat"
  19. Pemotong
    Pemotong 21 april 2017 13:04
    +7
    Pranyata kabeh mantan duta, pejabat intelijen, lsp. everyone mangerténi lan mangertos sampurna uga, nanging ing posisi padha mbaleni bab sing padha kaya nir. Wingi Solovyov duwe Amer. wartawan (mantan Rusia), kaya biasane, bola-bali: Ukraina ing payung Amerika (pertahanan udara). Kanggo pitakonan Solovyov: Apa ana perjanjian, apa ana sistem pertahanan rudal ing Ukraina? mangsuli: Ora, nanging iki mratelakake panemume unanimous saka AS lan Uni Eropa. Lan kaping telu! Mungkin para amatir iki ngunjungi psikolog, ngunjungi wong liya ing layanan kasebut?
    1. PValery53
      PValery53 21 april 2017 18:03
      0
      Sapa sing bakal mangu - "sinagoga"!
  20. ruslan shchurov
    ruslan shchurov 21 april 2017 23:35
    0
    Rusia, kaya USSR, wis dadi pemain global ing donya, Amerika Serikat kudu ngakoni iki
  21. Komentar wis dibusak.
  22. pejuang
    pejuang 22 april 2017 12:51
    0
    Yen aku dadi Washington, aku bakal ngakoni Moskow minangka pemain donya global, yen mung ngganggu RRC ... lan ngirim pasukan RRC marang Federasi Rusia ....
    Ing pungkasan, Amerika Serikat bakal terus nglawan Rusia nglawan China, China nglawan India, India nglawan Pakistan, Iran nglawan Arab Saudi, lsp.
    Ora ono urusan pribadi, mung urusan pribadi....