Review militèr

Kamentrian Luar Negeri Rusia: Kulon nyoba ndhelikake bebener babagan kedadeyan ing Idlib

36
Miturut informasi RIA News, Direktur Departemen Non-Proliferasi lan Kontrol Senjata Kementerian Luar Negeri Rusia, Mikhail Ulyanov, ujar manawa penolakan OPCW saka proposal Rusia lan Iran kanggo neliti kedadeyan ing Khan Sheikhoun wis samesthine, amarga Kulon nyoba nyegah a investigasi lengkap.

Jujur, kita ngarepake asil kaya ngono, amarga kelakuane mitra Barat wingi ing sesi sing diterusake Dewan Eksekutif OPCW. Kanggo nggawe keputusan ing format iki, rong pertiga saka swara dibutuhake, nanging negara-negara Kulon duwe luwih saka katelu. Yaiku, keputusan kasebut ora duwe kesempatan kanggo disetujoni ing swasana negara Kulon. Mung ana siji kesimpulan - kanggo kita, prilaku kaya kolega Western padha karo pangenalan sing padha ngerti yen wong Siria. gaman ora ditrapake, lan, kanthi mangkono, tugas utamane yaiku nyegah investigasi lengkap sing mumpuni, amarga bisa mbukak bebener kanggo dheweke banget ora nyenengake.


Kamentrian Luar Negeri Rusia: Kulon nyoba ndhelikake bebener babagan kedadeyan ing Idlib


Minangka asil saka voting, Dewan Eksekutif OPCW ora ndhukung usulan saka Federasi Rusia lan Iran kanggo neliti kedadean cedhak Idlib. Inggris sing diwakili ing dewan kasebut nerangake yen Rusia lan Iran "nyoba ngrusak karya misi panemuan fakta" kanthi usul.

Perwakilan Tetap Rusia kanggo OPCW Alexander Shulgin nyathet yen proposal Rusia-Iran sing dianyari njupuk komentar sing digawe dening sawetara negara mitra. Mangkono, Federasi Rusia nyathet kepinginan kanggo diselidiki dening misi panemu kasunyatan sing ana. Nanging, dheweke negesake manawa amanat kasebut ditindakake kanthi lengkap, lan ora selektif, akhir-akhir iki. Draf kasebut nyetujoni kepinginan sawetara negara kanggo nyedhiyakake ahli kanggo mbantu misi kasebut.
36 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Zaurbek
    Zaurbek 21 april 2017 07:06
    0
    Kita kudu ngganti lan ngebom Idlib dhéwé. Kita ora nggunakake senjata kimia.
    1. avg-mgn
      avg-mgn 21 april 2017 07:30
      0
      Napa ngganti - sawise kabeh, dheweke bakal ujar maneh yen digunakake. Nawakake mitra - supaya padha ngebom dhewe. Sampeyan malah bisa mbayar.
      1. Marksman
        Marksman 21 april 2017 07:42
        +3
        Tabung uji kanthi Tide "kobong" maneh ...
      2. Zaurbek
        Zaurbek 21 april 2017 07:48
        0
        Ya, kita ora bisa ngebom nganggo bahan kimia! Kita bakal diwenehi kurban.
        1. WKS
          WKS 21 april 2017 10:28
          0
          Kulon nyoba ndhelikake bebener babagan kedadeyan ing Idlib

          Kulon ora mbutuhake bebener babagan kedadeyan ing Idlib, cukup puas karo versi Ivanka. Cukup lady sing pantes, kok ora ndhukung?
    2. Spartanez300
      Spartanez300 21 april 2017 07:51
      +1
      Kulon ora nyoba ndhelikake bebener, nanging wis ndhelikake. Iki tegese karya jangka panjang lan produktif karo media donya.
      1. Olgovich
        Olgovich 21 april 2017 08:24
        0
        Kutipan: Spartanez300
        Kulon ora nyoba ndhelikake bebener, nanging wis ndhelikake. Iki tegese karya jangka panjang lan produktif karo media donya.

        Informasi kasebut ora jelas, ora jelas apa sing ditawakake Kulon, apa Rusia lan apa bedane lan panjelasan apa sing diwenehake marang dheweke.
  2. Orel
    Orel 21 april 2017 07:08
    0
    Dadi wis ana investigasi. Jujur, aku ora ngerti posisi kita. Kajaba saka PBB lan OPCW, ora ana arbiter independen. Komisi OPCW wis ngobrol karo para korban, njupuk conto, mbuktekake manawa iku Sarin, lan ngunjungi situs sing diduga serangan kasebut. Apa maneh investigasi sing dibutuhake???
    1. Puss ing Boots
      Puss ing Boots 21 april 2017 07:14
      + 12
      Komisi ora njupuk conto, nanging digunakake conto apik diwenehake dening panci putih, lan padha mbokmenawa komunikasi karo korban liwat Skype! wassat
    2. krops777
      krops777 21 april 2017 07:15
      +3
      Dadi wis ana investigasi. Jujur, aku ora ngerti posisi kita. Kajaba saka PBB lan OPCW, ora ana arbiter independen. Komisi OPCW wis ngobrol karo para korban, njupuk conto, mbuktekake manawa iku Sarin, lan ngunjungi situs sing diduga serangan kasebut. Apa maneh investigasi sing dibutuhake???


      Kasus kasebut kudu digawa menyang pengadilan, sing nandhang lara kudu ditemokake, lan pelakune wis jelas banget iki yaiku Amerika Serikat karo bangsal, logis kanggo nganggep yen Barat ora bakal melu ing penyelidikan, lan tanpa dheweke bakal marang kita kabeh iki fiction Panjenengan, minangka karo pesawat liwat Ukraina, mung ngelawan, kita ing diselidiki iki ora diijini.
    3. ALLxANDr
      ALLxANDr 21 april 2017 07:44
      + 11
      Mangga ngirim link menyang investigasi. Sing dakeling-eling, ana helm putih, ora ana sing ngomong babagan PBB lan OPCW. Yen ana sing ora ngerti apa Sarin, mula luwih becik maca babagan iki. Bandage gauze ing pasuryan ora bakal nylametake sampeyan saka Zarin. Sampeyan ora bisa ndemek awak lan sandhangan, nganti proses khusus. Degassing khusus wilayah kasebut ditindakake. Wong-wong sing kontak karo Sarin ngobong awak nganti balung, mung bisa mbayangno sepira lara.
      1. Orel
        Orel 21 april 2017 09:42
        +1
        Komisi Penyelidikan PBB ing Suriah wis ngluncurake investigasi babagan laporan serangan kimia sing diduga ing provinsi Idlib lan serangan sabanjure ing rumah sakit, ujare Komisi kasebut ing statement sing diterbitake Selasa. saliyane Komisi Penyelidikan ing Suriah, kudu nampa dhukungan lengkap kanggo neliti apa kedaden. Iku penting sing konco serangan iki ketemu lan kaukum, "ujare statement. .

        Sawise:

        Kepala Organisasi Larangan Senjata Kimia (OPCW), Ahmet Uzumcu, ujar manawa para ahli wis nampa bukti sing ora bisa dibantah manawa Sarin digunakake ing serangan kimia tanggal 4 April ing provinsi Idlib Siria.

        Organisasi kanggo Larangan Senjata Kimia (OPCW) ngetokake pratelan sing nyatakake yen zat sarin utawa analog sing bisa mateni digunakake nalika serangan kimia ing Khan Sheikhoun Siria.

        Data kasebut ngidini kanggo nganalisa materi biologi sing diklumpukake saka mayat telu korban serangan kasebut. Biomaterial saka pitung pasien liyane sing lagi diobati uga wis diuji ing rong laboratorium OPCW, lan asil analisis nyimpulake yen wong kena pengaruh sarin, cathetan situs web OPCW.

        Elinga yen serangan nggunakake senjata kimia kacathet ing provinsi Idlib ing Siria tanggal 4 April, udakara 80 wong dadi korban. Oposisi Siria nyalahake serangan kasebut marang pasukan pemerintah. Salajengipun, Damaskus nyalahake militan lan patron kanggo serangan kasebut.

        Internet lengkap warta iki.
        1. ALLxANDr
          ALLxANDr 21 april 2017 10:21
          +3
          Enteni... mbok menawa ana sing luput... lan aku bisa salah, sing khas wong saka wektu kanggo wektu.. NANGING aku ora nemoni kabar sing OPCW tindak menyang adegan "kejahatan" lan wiwit nindakake riset laboratorium.

          Kasunyatan manawa dheweke nggawe kesimpulan saka foto lan video, sing diwenehake dening wong liya, ya - aku krungu lan maca dhewe ..
          Kasunyatan manawa penyelidikan wis diluncurake uga minangka informasi. Nanging maneh, ana akeh nuansa ing kene - investigasi uga diluncurake ing pesawat sing ditembak mudhun ing Ukraina .. sawetara sasi sabanjure, para ahli teka ing kana .. sawise pirang-pirang taun, pelakune bakal diidentifikasi (lan apa bakal dadi), nanging wektu terus!
          Mulane, kabeh keributan muncul ing babagan teknologi investigasi. Lan teknologi kaya ing ngisor iki. A palsu katon, bakal munggah pangkat, banjur tumindak dhewe njupuk Panggonan (contone, bombing utawa nggulingaké regime), lan sawise iku ... yen ana wong duwe kepinginan gedhe .. bakal ana penyelidikan sing bakal nyeret ing. kanggo taun. Nanging kabeh trik yaiku masa lalu ora bisa dibalekake! Bom ambruk, rezim digulingake ...
        2. Olgovich
          Olgovich 21 april 2017 14:07
          +1
          Kutipan saka Orel
          Data kasebut ngidini kanggo nganalisa materi biologi sing diklumpukake saka mayat telu korban serangan kasebut. Biomaterial saka pitung pasien liyane sing lagi diobati uga wis diuji ing rong laboratorium OPCW, lan asil analisis nyimpulake yen wong kena pengaruh sarin, cathetan situs web OPCW.
          Elinga yen serangan senjata kimia


          Analisa diklumpukake ing papan kedadeyan kasebut, investigasi uga ditindakake ing kana lan sertifikat digawe manawa mayat lan tatu kasebut asale saka papan INI.

          OPCW ora ana lan ora nindakake investigasi. Yaiku, iki sing ditawakake Rusia lan Suriah.
          ahli AS lan Barat, minangka peserta ing agresi-Kudune ora melu investigasi minangka pihak sing kasengsem minangka praktik umum ing penyelidikan pidana.

          Tabung uji ing UN-lali?
    4. Fei_Wong
      Fei_Wong 21 april 2017 07:50
      +3
      Kutipan saka Orel
      Kajaba saka PBB lan OPCW, ora ana arbiter independen.

      Endi ing peta politik modern ing donya sampeyan dumadakan weruh merdika arbiter?
      1. Orel
        Orel 21 april 2017 09:43
        0
        Kutipan saka Fei Wong
        Ing endi sampeyan dumadakan nemokake arbitrator independen ing peta politik modern ing donya?


        Yagene awake dhewe padha nesu? Banjur kita uga ora "arbiter independen" lan nilai tembung kita, uga tembung liyane, iku nol. Banjur perlu apa???
    5. serik
      serik 21 april 2017 08:16
      +4
      Dadi penyelidikan wis
      Nah, yen ndeleng foto dianggep minangka penyelidikan, ya ...
      1. Orel
        Orel 21 april 2017 09:50
        0
        Kutipan saka serkhan
        Nah, yen ndeleng foto dianggep minangka penyelidikan, ya ...


        Yen TV kita ngomong babagan investigasi adhedhasar foto, mula ora ateges manawa iki kedadeyan ing kasunyatan. Ing media kita, 90 persen saka apa sing ora trep kanggo pikiran rapuh para patriot jingoistic ora ditampilake.
        1. serik
          serik 21 april 2017 16:08
          +1
          Yen kita TV pirembagan bab diselidiki saka foto
          yen diplomat kita njaluk diselidiki, apa sampeyan mikir dheweke uga dituntun dening TV? Lan ora perlu fokus ing TV ing kene, ora ana sing ngomong babagan iki. Sampeyan uga kudu ora dadi naif lan pracaya accusations unsubstantiated tanpa diselidiki, lan statements siji-sisi babagan mestine "entuk bukti irrefutable dening ahli" ora pilihan, supaya requirement objectivity cukup logis.
  3. Banisher saka Liberoids
    Banisher saka Liberoids 21 april 2017 07:22
    +1
    Ya, Rusia mesthi nawakake opsi "salah", lan ora nyedhiyakake senjata kanggo igil, lol lan ing Ukraina Nazi bakal kebungkus ing kekejeman lol lan kanggo Assad ing Suriah ditulis - ing cendhak, byaka ukuran planet lol ora Rusia lol
    1. Platov
      Platov 21 april 2017 09:46
      +2
      Ora setuju karo sampeyan. Rusia iku negara gedhe! Sampeyan sebagian bener, kita tumindak kaya ngono. Nanging aku mung mikir yen Tentara kita mung 50% dilengkapi maneh. Sing carane iku bakal paling 80 persen ... Aku kita bakal pirembagan saka posisi kekuatan. Aku ora nganggep pasukan nuklir kita. Telpon kanggo ngrungokake kita, Kepemimpinan kita jelas ora bakal nggunakake senjata nuklir. Nanging kanggo bisa nggawe kita ngrungokake karo pasukan biasa, sayangé, kekuatan ora cukup. Mung tentara njamin bakal krungu !!! Lan ora PBB ... Lan bener ...
  4. Vincent
    Vincent 21 april 2017 07:23
    +2
    Apa sing kudu dibuktekake dening penyelidikan? Apa provokasi iki? Banjur apa - 59 tomahawk bali menyang tanah air? Temenan, arah kulon mlaku dhewe menyang tujuan sing dituju, kita mung bisa nguyuh kaya kacukan nalika ana kafilah sing liwat ... Miturut cara, teka ing arah kita. Lan kabeh wong ngerti yen bakal mungkasi perang.
  5. askort154
    askort154 21 april 2017 07:26
    +6
    Kukus wis lunga. Saiki topik iki bakal ninggalake media Kulon, lan "upaya" kita bakal dikurangi dadi "0". Mung sawise wektu N-th, "bebener bakal muncul", nanging iki ora bakal relevan maneh. Iki minangka teknologi AS sing sukses ing infowar. Sadurungé, ing abad kaping 20, media minangka kekuwatan kaping 4, saiki wis dadi nomer 2, malah ing Amerika dhewe.
    1. udincev
      udincev 21 april 2017 07:42
      +1
      Kutipan saka: askort154
      Media biyen dadi kekuwatan nomer 4, saiki wis dadi nomer 2, malah ing Amerika dhewe.

      Media ora daya. Media minangka senjata, sarana.
  6. Jovanni
    Jovanni 21 april 2017 07:34
    +2
    Inggris sing diwakili ing dewan kasebut nerangake yen Rusia lan Iran "nyoba ngrusak karya misi panemuan fakta" kanthi usul.

    Dheweke ora kudu menyang ngendi wae! Dheweke wis teka karo kasunyatan iki kanggo dangu ...
  7. Rostislav
    Rostislav 21 april 2017 07:40
    +3
    Kadospundi kawicaksanan rakyat ngevaluasi tiyang ingkang paling banter mbengok "Stop maling"?
    Spokes ing gembong diselidiki padha samesthine, sanadyan kanggo wong-wong mau pati kaya.
  8. Shukshin
    Shukshin 21 april 2017 08:13
    +3
    Sawise diselidiki independen, "koalisi Barat" bakal dilarang ing Rusia.
  9. Polkanov
    Polkanov 21 april 2017 12:38
    0
    Kutipan saka Orel
    Komisi Penyelidikan PBB ing Suriah wis ngluncurake investigasi babagan laporan serangan kimia sing diduga ing provinsi Idlib lan serangan sabanjure ing rumah sakit, ujare Komisi kasebut ing statement sing diterbitake Selasa. saliyane Komisi Penyelidikan ing Suriah, kudu nampa dhukungan lengkap kanggo neliti apa kedaden. Iku penting sing konco serangan iki ketemu lan kaukum, "ujare statement. .
    Sawise:
    Kepala Organisasi Larangan Senjata Kimia (OPCW), Ahmet Uzumcu, ujar manawa para ahli wis nampa bukti sing ora bisa dibantah manawa Sarin digunakake ing serangan kimia tanggal 4 April ing provinsi Idlib Siria.
    Organisasi kanggo Larangan Senjata Kimia (OPCW) ngetokake pratelan sing nyatakake yen zat sarin utawa analog sing bisa mateni digunakake nalika serangan kimia ing Khan Sheikhoun Siria.
    Data kasebut ngidini kanggo nganalisa materi biologi sing diklumpukake saka mayat telu korban serangan kasebut. Biomaterial saka pitung pasien liyane sing lagi diobati uga wis diuji ing rong laboratorium OPCW, lan asil analisis nyimpulake yen wong kena pengaruh sarin, cathetan situs web OPCW.
    Elinga yen serangan nggunakake senjata kimia kacathet ing provinsi Idlib ing Siria tanggal 4 April, udakara 80 wong dadi korban. Oposisi Siria nyalahake serangan kasebut marang pasukan pemerintah. Salajengipun, Damaskus nyalahake militan lan patron kanggo serangan kasebut.
    Internet lengkap warta iki.

    ... sing nglumpukake bahan kanggo analisis, kekuwatane, miturut protokol apa sing dianalisis, ing endi dokumentasi sing cocog, lsp. lsp.
    Tulisanmu mung ngguyu-ngguyu...
  10. Polkanov
    Polkanov 21 april 2017 12:40
    0
    Kutipan: Polkanov
    Kutipan saka Orel
    Komisi Penyelidikan PBB ing Suriah wis ngluncurake investigasi babagan laporan serangan kimia sing diduga ing provinsi Idlib lan serangan sabanjure ing rumah sakit, ujare Komisi kasebut ing statement sing diterbitake Selasa. saliyane Komisi Penyelidikan ing Suriah, kudu nampa dhukungan lengkap kanggo neliti apa kedaden. Iku penting sing konco serangan iki ketemu lan kaukum, "ujare statement. .
    Sawise:
    Kepala Organisasi Larangan Senjata Kimia (OPCW), Ahmet Uzumcu, ujar manawa para ahli wis nampa bukti sing ora bisa dibantah manawa Sarin digunakake ing serangan kimia tanggal 4 April ing provinsi Idlib Siria.
    Organisasi kanggo Larangan Senjata Kimia (OPCW) ngetokake pratelan sing nyatakake yen zat sarin utawa analog sing bisa mateni digunakake nalika serangan kimia ing Khan Sheikhoun Siria.
    Data kasebut ngidini kanggo nganalisa materi biologi sing diklumpukake saka mayat telu korban serangan kasebut. Biomaterial saka pitung pasien liyane sing lagi diobati uga wis diuji ing rong laboratorium OPCW, lan asil analisis nyimpulake yen wong kena pengaruh sarin, cathetan situs web OPCW.
    Elinga yen serangan nggunakake senjata kimia kacathet ing provinsi Idlib ing Siria tanggal 4 April, udakara 80 wong dadi korban. Oposisi Siria nyalahake serangan kasebut marang pasukan pemerintah. Salajengipun, Damaskus nyalahake militan lan patron kanggo serangan kasebut.
    Internet lengkap warta iki.

    ... sing nglumpukake bahan kanggo analisis, kekuwatane, miturut protokol apa sing dianalisis, ing endi dokumentasi sing cocog, lsp. lsp.
    Tulisanmu mung ngguyu-ngguyu...

    ... nuwun sewu "ngirit", perlu - kicau sawise kluruk ...
  11. igorka357
    igorka357 21 april 2017 12:44
    +1
    Ing kene kita ngguyu, kita ngguyu, wong Amerika bodho, tabung uji shmamirka ... nanging padha banget ... lan kabeh negara dibom yen pengin !!!!!!!!
  12. igorka357
    igorka357 21 april 2017 12:45
    0
    Dvorkin mesthi wis ing count karo ..ku
  13. PValery53
    PValery53 21 april 2017 17:58
    +1
    Kulon ngetutake kabijakan "bengkok" lan ora pengin Rusia "jiwit buntute" (ngekspos ing pikiran sing bosok).
  14. Suhow
    Suhow 21 april 2017 21:36
    0
    tegese perlu kanggo nindakake investigasi kita dhewe, bebarengan karo Republik Islam Iran, lan nerbitake asil ...
  15. SibRusich
    SibRusich 22 april 2017 17:04
    0
    Tembung kriya salah! Ora "nyoba", nanging wis lali! Napa kuwatir babagan bukti? Amerika Serikat ngendika yen Assad sing kudu disalahake, Eropa kanthi suara bulat - Bener, Kamerad Jenderal! Iku padha karo Boeing. Amerika Serikat ujar - Putin kudu disalahake lan kabeh wong lali ...
  16. pafegosoff
    pafegosoff 22 april 2017 17:11
    0
    Ayo, Meadows, anggota PBB, kabeh wakil diplomasi ing kabeh bawana - ngumpulake konferensi pers, palu, palu Barat.
  17. Vadim Golubkov
    Vadim Golubkov 22 april 2017 21:53
    0
    Ya, ing Irak, militan ISIS nggunakake gas mustard, apa Assad lan pasukan Siria sing disalahake? Iki goroh Kulon wis nesu. Kenapa Assad kudu nggunakake chem. senjata marang populasi sipil, ing syarat-syarat makna, lan nguripake populasi sipil marang piyambak ...? Aku isih bakal ngerti yen saka militan .... Aku uga elinga ing TV kita ing 2009-10 padha nuduhake laporan ing Suriah, lan padha takon wong-wong ing kono, kabeh seneng, tentrem, kabeh kerja, lan warga ngandika. , kita apik ing Assad, kita manggon, kita kerja, kita perdagangan, kita mlaku ... kita mundhakaken anak .... Lan saiki apa?