Review militèr

Jepang menehi saran marang wong-wong yen ana serangan rudal Korea Utara

55
Ing dina Jumuah, pamrentah Jepang ngetokake rekomendasi kanggo populasi negara kasebut yen ana serangan rudal saka DPRK. RIA News pesen saka agensi Kyodo.

Miturut dheweke, wong-wong sing bakal ana ing dalan ing wektu iki, panguwasa Jepang nyaranake kanggo ndhelikake ing bangunan sing padhet utawa lantai ngisor, lan yen ora ana papan perlindungan, banjur mapan ing lemah. Ing bangunan, wong dianjurake kanggo ndhelikake ing kamar tanpa jendhela.

Langkah-langkah pertahanan diri nalika ana serangan rudal saka DPRK digambarake dening Sekretariat Kabinet Jepang lan Administrasi Kebakaran lan Darurat marang wakil saka sawetara prefektur, uga administrasi Tokyo. Sinyal babagan ancaman serangan rudal mestine ditularake liwat pengeras suara sistem peringatan J alert, komunikasi radio khusus, situs web kotamadya lan e-mail.

Jepang menehi saran marang wong-wong yen ana serangan rudal Korea Utara


Pamrentah Jepang uga menehi saran supaya panguwasa lokal nindakake latihan evakuasi kanggo populasi yen ana ancaman misil, kalebu sopir kendaraan ing dalan.

Ancaman rudal kasebut ditindakake kanthi serius ing Jepang, ing pesisir sing rudal balistik Korea Lor wis kaping pirang-pirang tiba ing segara sajrone tes. Sadurunge, militer Jepang mrentahake kanggo numpes rudal Korea Lor yen diancam, nanging sawise rudal kasebut wiwit tiba ing Segara Jepang, pesenan kasebut mandheg. Sistem peringatan dini sing ditindakake Amerika Serikat ing Jepang ora bisa ndeteksi peluncuran rudal Pyongyang ing wektu, sing ditindakake saka instalasi seluler.
Ing wulan Maret, latihan pisanan ing Jepang kanggo ngevakuasi populasi yen ana serangan rudal saka DPRK dianakake ing Prefektur Akita, ora adoh saka pesisir sing ana telung rudal Korea Utara tiba ing segara, 300-350 kilometer. kulon Semenanjung Oga. Kira-kira 120 wong melu, sing diundang kanggo ngungsi ing klub sosial lan sekolah lokal.
Foto sing digunakake:
yandex.ru/images›foto DPRK
55 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. adma
    adma 21 april 2017 09:58
    +5
    Rekomendasi utama yaiku nulis surat wasiat!
    1. pamburu mumbul
      pamburu mumbul 21 april 2017 10:07
      +9
      Kutipan saka adma
      Rekomendasi utama yaiku nulis surat wasiat!

      Tutupi awak nganggo lembaran putih lan alon-alon nyusup menyang kuburan.
      1. UsRat
        UsRat 21 april 2017 10:09
        +1
        Kutipan saka bouncyhunter

        Tutupi awak nganggo lembaran putih lan alon-alon nyusup menyang kuburan.

        Ngandika penduduk Belarus, negara kang nandhang sangsara marga saka maya saka Chernobyl - sampeyan guyon apik! apik negatif
        1. Arzoo
          Arzoo 21 april 2017 10:38
          +3
          Ora perlu mbandhingake bencana sing digawe manungsa karo akibat saka kebijakan luar negeri sing agresif. Jepang dhewe sing kudu disalahake yen ana sing mabur.
          1. Orionvit
            Orionvit 21 april 2017 11:23
            +1
            Ing ing. Jepang, tinimbang nindakake latihan, kudu ngganti sekutu. Kanthi "kanca" kaya negara, ora perlu mungsuh. Dheweke bakal ditarik menyang sawetara jinis perang.
        2. 0255
          0255 21 april 2017 13:35
          +1
          Kutipan: NasRat
          Ngandika penduduk Belarus, negara kang nandhang sangsara marga saka maya saka Chernobyl - sampeyan guyon apik! apik negatif

          Iki minangka norma kanggo para penggemar Kim, dheweke ora seneng karo kontaminasi radioaktif ing Timur Jauh Rusia, anggere brahala sing lemak ngluncurake roket ing wong liya.
      2. Mayor Yurik
        Mayor Yurik 21 april 2017 10:17
        + 12
        Aku kaget, ah Eun ora nyukupi lan bakal bom kita! Miturut pendapatku, Eun lenggah ing wilayahe lan ora ndemek sapa wae. Yanekes karo serigala mlayu-mlayu lan terus-terusan ngganggu dheweke. Eun njaluk siji bab - ora ngganggu urusan internal lan ora kanggo shove "nilai demokratis" menyang wong, kang mangerténi sampurna uga apa mambu kaya. Yankees, kaya biasane, ngarep-arep sistem pertahanan rudal utama kasur - iki genangan gedhe! Jancok antek Jepang-Korea iki, aku ora ngerti! Algoritma iku prasaja: - Aja ngrungokake kasur hasutan, aja stubbornly ngganggu urusane wong liya lan ora ana sing bakal bang ing sampeyan! negatif
        1. UsRat
          UsRat 21 april 2017 10:19
          +2
          Quote: Mayor Yurik
          Aku kaget, ah Eun ora nyukupi lan bakal bom kita! Miturut pendapatku, Eun lenggah ing wilayahe lan ora ndemek sapa wae. Yanekes karo serigala mlayu-mlayu lan terus-terusan ngganggu dheweke. Eun njaluk siji bab - ora ngganggu urusan internal lan ora kanggo shove "nilai demokratis" menyang wong, kang mangerténi sampurna uga apa mambu kaya. Yankees, kaya biasane, ngarep-arep kanggo kasur PRO utama - iki genangan gedhe! Jancok antek Jepang-Korea iki, aku ora ngerti! Algoritma iku prasaja: - Aja ngrungokake kasur hasutan, aja stubbornly ngganggu urusane wong liya lan ora ana sing bakal bang ing sampeyan! negatif


          Dakkandhani iki menyang Menteri Luar Negeri - dheweke ora ngerti bantahan sampeyan.
        2. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 21 april 2017 10:20
          +4
          Bener, sampeyan nulis. Ya, dheweke ora bisa nglawan kekarepane Guru sing kuping belang. Utawa dheweke ora pengin ...
        3. Yeah
          Yeah 21 april 2017 14:50
          0
          padha bully saben liyane. Amerika Serikat ngupayakake kabijakan pencekikan ekonomi lan kerjane, lan minangka respon, Eun skandal yen negarane entuk pitulung ekonomi, utamane panganan. Sing lucu, Eun duwe kekuwatan mutlak amarga ancaman saka Amerika Serikat. Yen AS ninggalake negarane dhewe, ing wektune kebutuhan kanggo kediktatoran garis keras bakal ilang.
  2. wong Samaria
    wong Samaria 21 april 2017 09:58
    0
    Lan sapa sing ngunggahake kabeh ampas iki???
    Apa saiki kudu nyiapake wong kanggo serangan rudal!?

    1. UsRat
      UsRat 21 april 2017 10:01
      +3
      Kutipan: Samaria
      Lan sapa sing ngunggahake kabeh ampas iki???


      Sapa, sapa - Eun tentu! Lan min. Luar Negeri konfirmasi iki! Yen ora, ora bakal ana resolusi Dewan Keamanan PBB babagan Korea Lor, ing ngendi Rusia duwe veto. Rusia milih "kanggo" resolusi kasebut - ternyata Kementerian Luar Negeri Rusia ndeleng Eun minangka pelaku .... nglirik

      Miturut cara, padha ora ngganggu warga kita kanggo nyiapake serangan rudal saka DPRK ... (Aku ndeleng peta sampeyan)
      1. siberalt
        siberalt 21 april 2017 10:10
        0
        Tuku sandal putih kanggo kabeh kulawarga! ngguyu
        1. UsRat
          UsRat 21 april 2017 10:11
          0
          Quote: siberalt
          Tuku sandal putih kanggo kabeh kulawarga! ngguyu


          Pip ing ilat! wong bodho
    2. Geisenberg
      Geisenberg 21 april 2017 10:08
      0
      Kutipan: Samaria
      Apa saiki kudu nyiapake wong kanggo serangan rudal!?


      Apa sing ora tekan serangan rudal spesifik apa sing diomongake?
  3. Spartanez300
    Spartanez300 21 april 2017 09:59
    0
    Isih ora cukup kanggo kabeh bunker. Lan apa jenis rekomendasi iki kanggo ngapusi pasuryan mudhun, carane dheweke bisa bantuan, omong kosong lengkap.
  4. AlexTires
    AlexTires 21 april 2017 10:05
    0
    "..lan mlayu menyang kuburan, njupuk panggonan sing paling apik..."
  5. Geisenberg
    Geisenberg 21 april 2017 10:06
    +1
    Matur nuwun Trump
  6. Operator
    Operator 21 april 2017 10:07
    +1
    Ora ana resepsi nglawan kethokan - pertahanan rudal apa wae gampang dinetralake kanthi bledosan dhuwur saka muatan nuklir utama sing ngasilake EMP, sing netralake radar pertahanan udara, sawise biaya nuklir utama teka.

    Bisa uga ana sawetara biaya nuklir utama, diluncurake ing sadawane jalur penerbangan kabeh biaya utama kanggo netralake sistem pertahanan rudal canggih ing kapal Angkatan Laut AS lan wilayah Korea Selatan.

    Korea Lor bisa uga nyedhiyakake babagan 20-30 Hiroshima kanggo Jepang lan Korea Selatan.
    1. Yeah
      Yeah 21 april 2017 10:10
      +1
      sembarang pertahanan rudal

      ora sembarang. echeloned bakal tahan serangan kuwi
      nalika rudal Korea mabur ngliwati segara, Jepang bakal bisa nyerang 2-3 kaping.
      1. Operator
        Operator 21 april 2017 10:13
        +1
        Pertahanan rudal berlapis dipateni kanthi muatan nuklir utama.
        1. Yeah
          Yeah 21 april 2017 10:20
          +2
          kanggo nindakake iki, pisanan, sampeyan kudu akeh biaya
          lan miturut Amerika, ora akeh sing ana ing DPRK
          sareh, koordinasi serangan perlu, nanging sakperangan alesan aku ora sok dong mirsani Kapabilitas technical kuwi antarane Korea - utamané pengintaian lan target sebutan tegese.
          pungkasanipun, "biaya anjog" kudu njupuk mati, lan iki bisa dicegah.
          Lan pungkasane, linuwih operator ing DPRK kaya sing bisa uga pertahanan rudal ora dibutuhake.
          1. Operator
            Operator 21 april 2017 10:37
            +1
            Miturut prakiraan, sepuluh biaya nuklir utama kudu cukup kanggo netralake pertahanan rudal ing sadawane rute penerbangan rudal Korea Utara menyang Jepang lan Korea Selatan.

            Wong Korea Lor ora butuh peralatan pengintaian - pangisian daya pisanan diunekake langsung ing wilayah Korea Lor (sabisa adoh saka wates) ing elevasi 10-20 km, pangisian daya nomer loro - ing elevasi 100 km, lsp.

            Korea Lor ora duwe masalah karo jumlah, linuwih lan peluncuran massal rudal sing terkoordinasi kanthi jarak 1000 km (jarak menyang Jepang lan Korea Selatan), dikembangake kanthi basis SCAD Soviet.

            1. Yeah
              Yeah 21 april 2017 10:42
              0
              sawise 2-3 bledosan, pola serangan bakal ketok.
              apa ngalangi Jepang saka mateni sistem ing wektu bledosan lan nguripake mengko?
              Pungkasan, sampeyan ngluwihi kekuwatan paparan EMP - ing radius apa radiasi kasebut efektif? Kilometer 4? Aku ora mikir daya timbal bakal luwih kuat.
              Ngerti bab prasaja, 60 taun wis siyap kanggo serangan kuwi. Lan padha nyiapake cukup.
              Lan sampeyan pengin ing tingkat cadet karo saber unsheathed siji utawa loro, lan kabeh bisa metu.
              1. Operator
                Operator 21 april 2017 10:53
                +1
                Jeblugan biaya nuklir utama ditujokake, supaya sisih ngelawan mateni radar pertahanan udara sajrone peluncuran rudal balistik lan mabur biaya nuklir utama (yen radar dhewe bakal gagal sajrone 10-15 menit). .

                Wiwit hulu ledak rudal dilindhungi saka bledosan nuklir ing jarak tartamtu, muatan utama bisa dilebokake langsung nalika muatan utama ngliwati lintasan kasebut.

                Wektu penerbangan rudal balistik ing jarak 1000 km yaiku 5 menit, nalika nggunakake 10 biaya utama, bledosan bakal kedadeyan ing interval 30 detik - kanthi tembung liya, pertahanan rudal bakal dadi dolanan sing ora ana gunane.
                1. Yeah
                  Yeah 21 april 2017 10:56
                  0
                  Aku isih ora ngerti.
                  biaya anjog dirancang kanggo ... nglindhungi, nanging sing bakal nglindhungi piyambak?
                  iki pisanan, kaloro, iku mung mokal kanggo mateni ALL radar
                  sebutan target bisa ditanggepi dening pesawat AWACS saka kadohan luwih saka 1000 km.
                  Aku mung ora ngerti kenapa sampeyan percaya banget karo "tuduhan utama" sampeyan.
                  1. Operator
                    Operator 21 april 2017 11:06
                    +1
                    Ora perlu nglindhungi biaya utama - njeblug sadurunge pendekatan anti-rudal lan ngobong sensor sistem homing saka wong-wong mau.

                    Radar sistem peringatan serangan rudal, uga pesawat AWACS, mung minangka sarana deteksi. Sarana panuntun dhumateng anti-rudal yaiku radar tembak sistem pertahanan udara Patriot, THAAD, Aegis, lsp.
                    1. Yeah
                      Yeah 21 april 2017 11:15
                      0
                      pangisian daya wiwit sampurna, anti-rudal wiwit - 4 kilometer ndhuwur wiwitan iku overtakes daya. iku mbledhos ing irung saka Korea lan wuta sapa nanging pasukan pertahanan rudal. Apa sabanjure? Apa sing sampeyan dhasarake pitungan?
                      utawa sampeyan mikir yen kabeh wong bakal njagong lan ngenteni nganti roket kanthi muatan tekan panggonan sing bener?
                      Sensor kobong? piye???? Apa sampeyan ora diwulang ing sekolah yen kekuwatan mudhun dadi kubus kanthi jarak? Wis ing jarak 40-50 km, ora ana sing ngeruk,
                      lan rudal bisa dilacak saka jarak sing luwih akeh.
                      Kabeh pertimbangan sampeyan adhedhasar asumsi konyol babagan teleportasi biaya lan radius gedhe saka karusakane
                      Apa sampeyan ngerti ing jarak apa jeblugan bom hidrogen paling kuat 500 megaton katon mbebayani? iki direkam ing kamera saka pesawat saka kadohan mung 54 km. Ora EMP ngganggu iki.
                      1. Yeah
                        Yeah 21 april 2017 11:27
                        0
                        sampeyan ngomong babagan ngamanake dalan 1000 km kanggo misil balistik lan ujar manawa 10 biaya bakal cukup kanggo iki. Aku bakal pitutur marang kowe iki - kanggo njamin sing aman, malah 200 bisa uga ora cukup, yen elinga radius REAL karusakan saka biaya. Pungkasan, sampeyan bisa uga ndeleng garis kasebut, sanajan kapal kanthi sistem Aegis bisa mapan ing koridor udakara 150 km.
                        Plus penerbangan ing koridor paling sethithik 400 km.
                        Ya, ora realistis kanggo nyebar kabeh kanthi biaya utama!
                        Maksimum sing bisa ditindakake yaiku nyebabake gangguan, sampeyan ora mikir babagan iki. Nanging, skenario iki uga kasedhiya. Kanthi bantuan titik lokasi kanthi jarak, sampeyan bisa nglacak rudal kanthi cukup kanggo ngarahake target. Efektivitas kekalahan bakal suda, nanging ora luwih. Pungkasan, KENAPA DPRK bakal nyerang Jepang? Iku mung ora pantes. Wong Jepang ora ngethok pesisir DPRK, ora ndharat wadyabala, ora ngancam arep nyerang. Napa nyerang wong-wong mau kanthi puluhan biaya nuklir?
                      2. Operator
                        Operator 21 april 2017 11:28
                        0
                        Ing kahanan spesifik Semenanjung Korea, anti-rudal Amerika bisa nyerang rudal balistik Korea Lor sing diluncurake saka wilayah tapel wates karo China, paling apik, sawise tekan dhuwur pungkasan 10 km (kemungkinan - 20 km), nalika a bledosan dhuwur saka muatan nuklir ora bakal ngrusak rudal balistik maneh, sing durung diluncurake saka peluncur.

                        Nalika ngluncurake rudal balistik langsung saka terowongan, sing ana akeh ing Korea Lor, dhuwure bledosan muatan pertama bisa dikurangi dadi 2 km, sing ngembangake geografi wilayah peluncuran kanggo rudal balistik Korea Utara.



                        "Ide Juche bener amarga padha langgeng" (C) ngguyu
                      3. bk316
                        bk316 21 april 2017 12:48
                        +2
                        sampeyan ora diwulang ing sekolah yen daya mudhun dipotong karo jarak?

                        Carane aku prus saka buta huruf "ahli" sing, karo wangkal enviable, pratelan soko.
                        daya EMP irungnya ora IN A CUBE CARL - ING KOTAK!
                        Apa sampeyan pengin bukti? Iku prasaja, aku meh ngelingi 40 taun, sampeyan bakal ngerti? wassat
                  2. abc_alex
                    abc_alex 21 april 2017 11:32
                    +2
                    Biaya dirusak kanthi bertahap. Kapisan ing njaba area jangkoan sistem pertahanan udara, sanajan ana ing wilayahe dhewe. Nalika njeblug ing elevasi luwih saka 100 km, EMP saka bledosan nuklir bisa duwe efek sing kuat banget ing elektronik apa wae.
                    Nganti ionisasi atmosfer sing diakibatake ilang (saka siji nganti pirang-pirang menit), roket saka salvo pisanan bakal nutupi sawetara jarak. Bakal ana bledosan kaping pindho ing tengah-tengah target. Radar ora bakal kobong, mung bakal "budheg" saka gangguan elektromagnetik. Iluminasi "ing kabeh langit".

                    Nalika njeblug ing dhuwur luwih saka 100 km, "mukjizat" umume bisa kedadeyan. Contone, para staf ngetung yen nalika 10 Mt diunekake ing tengah kira-kira wilayah AS ing elevasi udakara 300-400 km, operasi kabeh, malah sistem komunikasi sing aman, bakal kaganggu nganti serangan balas dendam. bakal dadi pitakonan.


                    Lan kanthi cara kasebut, ora ana mateni stasiun miturut algoritma "katon-diduga-dipotong" bisa uga: ngarep EMP duwe durasi 3-5 nanodetik sawise bledosan, kabeh durasi kira-kira 1 mikrodetik.

                    Bab sing padha karo pesawat AWACS. Kanggo miwiti, ora bakal ana "luwih saka 1000 km", maksimal 800. Banjur, apa bedane? Kaya dene nyawang murub lilin ing latar mburi sorotan. Inggih, ayo ngomong sampeyan menehi metu sebutan target dening sawetara Ajaib. Apa sabanjure? Kepiye cara ngarahake misil yen sampeyan duwe "cemlorot" elektro-magnetik ing sisih peluncuran sing madhangi radar sampeyan?

                    Ing tanggal 9 Juli 1962, miturut program Starfish, Amerika Serikat njeblug bom hidrogen kanthi TNT sing padha karo 1.4 Mt ing antariksa ing Samudra Pasifik. Acara iki nyebabake akeh pitakonan kanggo komunitas ilmiah. Sadurungé, ing taun 1957, calon pamenang Nobel Dr. Hans Albrecht Bethe (Hans A. Bethe), adhedhasar téori radiasi dipole, prédhiksi manawa nalika bledosan kaya mengkono bakal diamati pulsa elektromagnetik (EMP), dene kekuatan medan. ing lumahing bumi bakal ora luwih saka 100 W / m. Nanging nalika bom njeblug, kedadeyan sing ora dikarepake. Intensitas medan listrik, wiwit saka papan sing ana ing sangisore pusat bledosan, lan luwih saka 1000 km, tekan sawetara puluhan ewu volt saben meter.
                    1. Yeah
                      Yeah 21 april 2017 11:40
                      0
                      apa jinis biaya iku? hidrogen, neutron utawa liyane?
                      Iku mung sing daya saka radiation EMP gumantung ing.
                      Penasaran ngitung
                      1. bk316
                        bk316 21 april 2017 12:53
                        +2
                        Penasaran ngitung

                        Sampeyan mesthi sekolah, baleni pisanan kanggo mbedakake kubus saka kothak.
                        Kanggo ngetung efek sing ditulis Alex, sampeyan uga butuh kursus universitas lan superkomputer. Pramila kedadeyan "ora dikarepke" kanggo pamenang Nobel - ora ana superkomputer.
                      2. abc_alex
                        abc_alex 21 april 2017 15:25
                        0
                        Nah iki ditulis ing kono:

                        Tanggal 9 Juli 1962, miturut program Starfish, Amerika Serikat dijeblug ing antariksa ing Samudra Pasifik. hidrogen bom karo TNT padha karo 1.4 Mt.
                    2. Operator
                      Operator 21 april 2017 11:55
                      +1
                      Kutipan saka: abc_alex
                      ionisasi induksi saka atmosfer

                      Ora mung ionisasi atmosfer udhara (nganti 100 km), nanging uga ing papan kanggo sawetara wektu (kanthi urutan sawetara menit) sawise jeblugan nuklir ana awan plasma sing nglindhungi hulu ledak ing ngisor iki.

                      Dadi kasus Kimov urip lan menang - muatan nuklir fisil tipe implosion Korea Utara kanthi kapasitas 20-30 Kt dirakit

    2. andrey
      andrey 21 april 2017 10:12
      +1
      Quote: Operator
      Korea Lor bisa uga nyedhiyakake babagan 20-30 Hiroshima anyar kanggo Jepang.

      yen ana apa-apa ... iki rahasia gedhe ...
      1. Orionvit
        Orionvit 21 april 2017 11:30
        0
        Ora bakal kedadeyan kaya Irak, nalika kabeh jagad Barat nggoleki dheweke saka Saddam. senjata, nanging ora ketemu. nanging ngobong kabeh Timur Tengah.
  7. Andryukha G
    Andryukha G 21 april 2017 10:13
    +1
    Sawetara minggu kepungkur, presenter TV Amerika sing populer, David Packman, narik kawigaten manawa Presiden Donald Trump angel maca pidato, tulis Le Nouvel Observateur. Wartawan kasebut kanthi serius nyaranake manawa iki minangka salah sawijining gejala pisanan saka penyakit Alzheimer.
    Pac-Man banjur nyusun dhaptar apa sing dianggep curiga: prilaku Presiden sing ora stabil, owah-owahan swasana ati sing tiba-tiba, respon aneh lan ora cocog nalika konferensi pers, lali sing bola-bali, ora bisa konsentrasi, ora duwe inhibisi sosial, sing diungkapake kanthi nyatane. bisa moyoki wartawan cacat, parodying sadurunge nyeret, utawa ngaku yen dheweke presiden paling pinter ing sajarah AS.
    Aku elinga film Soviet kang sethitik cah lanang Seryozha, karo spontaneity childish lan directness, ngandika glepung lan ngomong "Pakdhe Donald, sampeyan doo .... k?".
    1. UsRat
      UsRat 21 april 2017 10:24
      0
      Kok dilebokake nang American watered. pawon? Yen ana pemilihan langsung ing AS, Donald bakal ngalahake Hillary - 70% lawan 30%. Lan ora amarga dheweke apik banget, nanging amarga kekacoan sing mrentah wiwit bojone Clinton entuk kabeh wong (kelas ngisor) .. Nanging panyiapan AS kepengin ngethok rampokan maneh - mula kabeh presenter TV iki lan liya-liyane ..
      1. BlackMokona
        BlackMokona 21 april 2017 10:35
        0
        Bener, Hilary mesthi menang, dheweke duwe suara luwih akeh
        1. UsRat
          UsRat 21 april 2017 10:41
          0
          Kutipan saka BlackMokona
          Bener, Hilary mesthi menang, dheweke duwe suara luwih akeh


          Ing voting langsung - Trump mesthi menang, Kabeh iki Hilary malah entuk pemilih - mulane Trump menang tanpa diduga, sanajan kabeh fokus marang Hilary
          1. BlackMokona
            BlackMokona 21 april 2017 13:27
            0
            Ora ana sing diasah, kanggo siji calon, ana rong partai sing kuat, ora siji
        2. Yeah
          Yeah 21 april 2017 10:45
          0
          Aku ora ngerti omonganmu. Dheweke menang kanthi pemilihan, dudu kanthi swara populer.
          Aku uga bisa ngomong sing Shaquille O'Neal bakal menang yen padha dietung dening bobot saka calon.
          1. Orionvit
            Orionvit 21 april 2017 11:39
            0
            Wong lanang, bali menyang bumi. Nalika ana ing demokrasi Kulon, ana pemilihan sing adil, utamane ing negara-negara. Acara politik kabeh iki dirancang kanggo wong bodho sing mikir. apa tegese swarane. Milyar dolar digunakake kanggo pagelaran kasebut lan dipentasake dening sutradara sing paling apik. Ora preduli sapa sing dadi presiden, negara isih dikelola dening wong lan struktur sing ora diomongake ing TV. Ing sistem politik Amerika, Shaquille O Neil mesthi dadi presiden Amerika sing apik, Ronald Reagan dadi presiden sekaligus. Ya, lan Schwarzenegger katon apik minangka gubernur California, kaya kepala ngomong.
      2. andrey
        andrey 21 april 2017 10:48
        0
        Kutipan: NasRat
        kekacoan sing wis mrentah wiwit bojomu Clinton

        nooo ... nggawe kekacauan, Christopher Columbus ... kok dheweke mbukak "kotak Pandora" iki ???
        1. Yeah
          Yeah 21 april 2017 11:42
          0
          dheweke, wong miskin, mikir yen dheweke wis mbukak dalan menyang India! Lan iku carane metu.
  8. Ferdinan
    Ferdinan 21 april 2017 11:00
    +2
    Jepang bisa njaluk maneh, lan maneh thanks kanggo Amerika Serikat.
  9. Mentat
    Mentat 21 april 2017 11:08
    +1
    Kutipan: NasRat
    Kutipan: Samaria
    Lan sapa sing ngunggahake kabeh ampas iki???

    Sapa, sapa - Eun tentu! Lan min. Luar Negeri konfirmasi iki! Yen ora, ora bakal ana resolusi Dewan Keamanan PBB babagan Korea Lor, ing ngendi Rusia duwe veto. Rusia milih "kanggo" resolusi kasebut - ternyata Kementerian Luar Negeri Rusia ndeleng Eun minangka pelaku .... nglirik

    Ilat, mesthi, tanpa balung, nanging sampeyan ora perlu kanggo waged ing kabeh arah, sampeyan ora ngerti ngendi iku nemu.
    Rusia netepi prinsip non-proliferasi teknologi rudal lan senjata nuklir lan wis nandhatangani perjanjian sing sah sing sah, mulane banget nyaranake DPRK ora nindakake tes nuklir luwih lanjut.
    Iki ora ateges yen Rusia diduga nglawan Korea utawa kanggo invasi militer. Pisah laler lan potong lan aja ngomong omong kosong.
    Mut minangka kapal perang AS ing pesisir Semenanjung Korea.
    1. andrey
      andrey 21 april 2017 11:28
      0
      Quote: Mentat
      Mut minangka kapal perang AS ing pesisir Semenanjung Korea.
      tenan "ambegan". AUG ilang nang endi wae ing dalan ...
    2. Yeah
      Yeah 21 april 2017 11:46
      0
      durung lelayaran - ing dalan, nanging klompok kapal Jepang wis cedhak karo perairan teritorial - padha nyoba ngoptimalake kemampuan kanggo ngontrol rudal Korea. Loro operator helikopter anyar ana ing segara. Jepang saiki kaya sarang tawon sing diobong. Tingkat kesiapan kabeh layanan sing ana hubungane karo intersepsi serangan saya tambah cepet. Kapal karo AEGIS lagi dikirim saka wilayah kulon.
  10. Nicola Mak
    Nicola Mak 21 april 2017 14:04
    0
    Sinyal babagan ancaman serangan rudal mestine ditularake liwat pengeras suara sistem peringatan J alert, komunikasi radio khusus, situs web kotamadya lan e-mail.

    Yen dipikir-pikir, cara sing paling efektif yaiku SMS!
    Meh kabeh wong duwe telpon. Menara disambungake kanthi unik menyang papan - lan, kanthi mangkono, telpon uga, umume wong maca SMS lan jumlah lalu lintas cilik - kemacetan jaringan ora nyata.
    Minangka kanggo kamungkinan dhewe - apa morons tenan ora duwe pikiran sing padha mung kudu ngeculke uap - ora kanggo narik ing Eun? Banjur dheweke ora bakal lunga menyang endi wae!
    Lan kita kudu mutusake apa wae karo China - kanggo kita kabeh bisa rampung kanthi ala am am !
  11. mbah_Kostya
    mbah_Kostya 21 april 2017 14:56
    0
    Panguwasa Jepang nyaranake ndhelikake ing bangunan sing padhet utawa lantai ing ngisor lemah, lan yen ora ana papan perlindungan, banjur turu ing lemah.

    Aku ngelingi masa kanak-kanak ing awal 60s: booth film seluler dipasang kaping pirang-pirang ing pekarangan kita, layar 2 * 3m digantung ing geni lan, nalika dadi peteng, dheweke nuduhake film agitation babagan pertahanan sipil.
  12. abc_alex
    abc_alex 21 april 2017 15:35
    +1
    Apa bedane yen ana wong sing dilaporake utawa ora? Cara mung kanggo nylametake populasi saka kena senjata nuklir yaiku evakuasi lan dispersal. Ing Jepang, iki pancen mokal; ana populasi 127 yuta jiwa. Kapadhetan populasi minangka salah siji sing paling dhuwur ing donya, nganti 5500 jiwa / km persegi ing sawetara panggonan. Ing ngendi sampeyan bakal nyebarake gerombolan iki?
  13. Vasyan1971
    Vasyan1971 21 april 2017 20:20
    0
    "Jepang ngetokake rekomendasi kanggo populasi yen ana serangan rudal Korea Utara."
    Kaya ing "kadhaulatan", "merdika" Ukraina - "mlayu lan aran gratis kanggo njerit."